6. april 2010

Sverige: Parkeringsplads myrdede 78-årig kvinde

De må have nogle mærkelige parkeringspladser i Sverige. Fra Ritzaus Bureau via Jyllandsposten – Parkeringsplads kostede hende livet.

“Mindst 1.000 mennesker samledes mandag i Landskrona for at demonstrere mod en voldsepisode, der i sidste uge kostede en 78-årig kvinde livet i den sydsvenske by. Kvinden døde i forbindelse med et skænderi om en parkeringsplads…

Skænderiet og det efterfølgende slagsmål startede, da den 71-årige mand dyttede ad en anden bilist, der blokerede vejen til en parkeringsplads. Den anden bilist, en 23-årig mand, gik derefter til angreb på den ældre mand.”

Sagen er stor i Sverige, men selvom Aftonbladet har 10+ artikler om sagen er der intet om etnicitet på gerningsmanden, udover den der fremgår af artiklen om hadefuld racistisk hetz mod familien der “kommer från Mellanöstern”. Palæstinensiske Ahmad Akileh gik amok, efter det ældre ægtepar påpegede at han holdt på en parkeringsplads for handikappede.

“Vi har en viss känsla av att det finns en agenda hos ett visst parti som tyvärr vill utnyttja den här händelsen till sin fördel, sa Said Hadrous…” (Muslimska ledare manade till lugn, HD.se, 4/3-10)

Oploadet Kl. 05:54 af Kim Møller — Direkte link37 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/13432/trackback

37 Comments »

 1. “…og det efterfølgende slagsmål startede da….” Ordet slagsmål bruges for at give indtryk af ligebyrdighed mellem parterne og formilde omstændigheden hvorved en kvinde på 78 bliver slået ihjel af en 23 årig muhamedaner.

  Ritzau er en 5. kolonne virksomhed der med politisk propaganda misviser, manipulerer og lyver overfor befolkningen.

  Kommentar by DanskeriTN — 6. april 2010 @ 06:13

 2. Stemningen er absolut ikke blevet bedre efter et pressemøde i en moské, hvor familien til den anholdte bekræfter forløbet – og betegner det som en “ulykke”. Der er efterhånden en del svenskere, som er trætte af “ulykker”.

  Kommentar by BE — 6. april 2010 @ 06:18

 3. Uuups…. Jeg glemte linket….

  http://kvp.expressen.se/nyheter/1.1941345/mordmisstanktes-familj-det-var-en-olycka

  Kommentar by BE — 6. april 2010 @ 06:18

 4. Så fordi en historie kan bruges af visse partier skal den forties ?

  Der kommer vi vist ikke meget tættere på en bekendelse af fuldblods politisk censur.

  Kommentar by DaLi — 6. april 2010 @ 06:49

 5. Det er sandt nok, at de Svenske medier rappoterer meget om denne sag, men hovedparten afdenne rapportering er altså frygten for at ’sagen’ vil skabe mere “fremmedfjendtlighed” og at den vil give vind i sejlene til SD. I Landskrona fik SD omkring 23 procent af stemmerne ved sidste kommunalvalg.

  Kommentar by JensH — 6. april 2010 @ 08:16

 6. hehe, havde etniciteten på fornemmeren.
  Bor selv på Nørrebro og har oplevet hvilken reaktion man får fra en araber hvis man spørger om der kan gives lidt plads så man kan komme forbi.
  Man gør klogt i at have boksehandsker med eller køre en omvej.

  Kommentar by poul sørensen — 6. april 2010 @ 08:22

 7. Ritzau kunne da nævne, at “libanseren” havde tilknytning til Danmark. Sikkert det POlitiken kalder “en kærlighedsflygtning.”

  Kommentar by wied — 6. april 2010 @ 08:32

 8. Igen forventelig adfærd fra muslimer. Og laden stå til fra politikerne.

  Kommentar by Nielsen — 6. april 2010 @ 08:34

 9. Når en “nydansker” (og jeg nævner ikke den alt dominerende religiøse forbindelse) begår et drab, en voldtægt, et røveri, vold mod en etnisk danskerer det ifølge medierne et enkeltstående tilfælde der skal “tales ned”.

  Hvis en dansker begår et drab osv. er det i følge samme medier et udtryk for latent eller manifest racisme. Dette skal derimod bekæmpes med alle midler og “tales op”.

  Det store problem er bare den vold der går fra den oprindelige befolkning mod de indtrængende stort set er ikke-eksisterende.

  Hvordan stiller det medierne. Som lakajer, som medløbere og medvidere, som medansvarlige for udviklingen?

  Kommentar by Limewoody — 6. april 2010 @ 08:57

 10. Jeg måtte også en tur via Uriasposten for at finde ud af, om det virkelige kunne være en “almindelig” ung mand, der kunne finde på den slags.

  Og nej, det var det så ikke – problemet er her naturligvis, at når etniciteten på den måde sløres/dækkes så vil efterhånden ALLE af denne slags sager bevidst eller ubevidst blive godskrevet fremmede personer af anden etnisk herkomst. Med andre ord gør Ritzau og andre medier alle en bjørnetjeneste ved at sløre denne information.

  Det er for i øvrigt ikke noget problem for disse medier at opgive etnicitet, navn og billede når der er tale om fx. en rocker….

  Jeg kan kun sige: STOP det uvæsen og lad os få alle relevante informationer med det samme.

  Kommentar by Per — 6. april 2010 @ 09:05

 11. Kan de ikke snart lære det, de svenskere: Muslimerne har FØRSTERET til alt og er ikke undergivet anden lov end deres egen!

  Tåbelige, stakkels svenskere!

  Kommentar by Bodil — 6. april 2010 @ 09:08

 12. I den svenske artikel forsøger den arabiske morders storebror at bilde læserne ind, at han intet så – samtidig skal læserne forstå, at det er frygteligt synd for ham og hans familie.

  Sådan er det i et socialistisk samfund. Det er synd for morderne – deres ofre derimod kan bare rende og hoppe – dem er socialisterne ligeglade med. Araberne ved godt hvordan de skandinaviske samfund fungerer og de ved godt, at det bare gælder om at lyve hele dagen lang – for uanset om løgnen er lille eller kæmpestor, vil der altid stå en socialist klar til at tro den.

  Hvis man vil forstå den arabiske families reaktion i den svenske mordsag, bør man nok gøre sig den ulejlighed at sætte sig ind i, hvordan arabere tænker.

  Et par eksempler på den meget specielle arabiske/muslimske “etik”. Nogle af dem er relativt uskadelige, andre er værre.

  Ex. 1: En dansker holder ind ved en tankstation – en arabisk bilist kommer over til danskeren og spørger om han ikke vil betale for lidt benzin til araberens bil, idet han er kørt tør og ikke har sin tegnebog på sig. Det er jo lidt underligt, at araberen er kørt tør lige ved tanken og danskeren har hørt fra andre om arabere, der bare gerne lige vil have for 100 kroner benzin forærende. Så danskeren afviser ham høfligt, men araberen kan ikke fatte, at han bliver afvist, så han spørger igen og bliver afvist igen. Derpå bliver araberen vred og strækker hånden ud mod danskeren, så han ikke kan se hans ansigt. Danskeren er naturligvis chokeret, men tanker op og kører derfra. En anden ret kendt metode er, at araberen siger til danskeren – jeg har en 500krone seddel, men tanken vil ikke tage den. Hvis jeg må låne dit dankort til at tanke op med, får du min 500krone seddel – nogen hopper jo på den, men dagen efter opdager ofrene sjovt nok, at deres konti er blevet lænset for betydeligt mere, end det der blev tanket på for.

  Ex. 2: som teenager havde jeg en rød puck maxi knallert, som var fuldstændig magen til dem, som titusinder andre teenagere kørte på. En dag kommer ind stor fedladen tyrker op på siden af mig og påstår, at den knallert jeg kører på, blev stjålet fra ham og at jeg bør give ham den tilbage. Lol (Sådan skaffer man sig ting uden at betale og går den, ja så går den jo.) Nu har jeg så aldrig stjålet noget i hele mit liv, så jeg ignorerer naturligvis idioten og til sidst opgiver han da også sit svindelnummer.

  Ex. 3: “Moderat” imam fortæller, at han skam går ind for demokrati. Jeg spørger, om han vil have indført sharia og han svarer, at selvfølgelig vil han det, men kun ved flertal. Jeg opgiver, at forklare imamen at sharia er udemokratisk per definition, uanset om den bliver indført ved flertal eller ej og ignorerer idioten. Hvorfor troede jeg i udgangspunktet, at imamen var moderat istedet for den fascist han viste sig at være?….fordi jeg havde en kendt dansk venstreorienteret religionsforskers ord for det.

  Ex. 4: Et helt almindeligt “trick” blandt indvandrere med bil er at købe et Falck vejhjælpsabonnement med persondækning og dernæst “hjælpe” de muslimske kammerater, der ingen vejhjælp har. En sådan abonnent “kører” derfor ofte utrolig mange forskellige biler og det er ganske utroligt så tit de biler han “kører” i, går i stykker. Dette er naturligvis svindel og jo reelt blot endnu en af ufatteligt mange andre små svindelnumre, som man kan opleve i tide og utide, hvis man omgås beduinfolket fra den arabiske ørken.

  Ex. 5: Debatsabotage – på en avisblog er der i øjeblikket en araber, der udgiver sig for at være 4-5 forskellige personer (alle med danske kvindenavne). Idioten afslører imidlertid sig selv ved hans arabiske slang og generelt elendige danske sprog.

  Ex 6: Dobbeltmoral – muslimer og helt især arabere, er generelt aldrig aldrig ALDRIG skyldige i noget som helst. Gribes de i gerningen, var det bare en misforståelse eller det var offerets egen skyld – det er kort sagt alt sammen bare misforståelser eller danskernes uforbederlige racisme. Socialister og helt især svenske socialister er naturligvis helt enige og bruger da også selv denne metode til at afvise kritik. DET ER DE ANDRES SKYLD eller DET ER SAMFUNDETS SKYLD.

  Konklusionen? Eneste regel i arabisk/muslimsk “etik” er, at hvad der gavner en muslim er godt – alt andet er pisse ligegyldigt.

  Det er vanskeligt for os danskere at sætte os ind i, hvordan de mennesker tænker, for reelt er mange af dem – slet ikke alle vel at mærke – funktionelle psykopater i forskellig grad. Nogen af dem er relativt harmløse deres psykopati til trods, andre er overordenligt farlige. De har ingen grænser, fordi deres kultur/religions eneste fordring af dem, er udbredelsen af kulturen/religionen for enhver pris. Målet helliger midlet og hvis man undervejs for personlig vindings skyld eller af simpel ondskab myrder, stjæler eller lyver, så er det ok, så længe det bare enten hjælper eller i hvert fald ikke skader den “gode” sag.

  Lyder det bekendt, så er det ikke tilfældigt, for det er netop den form for “etik” vi også har oplevet fra socialisters side igennem de seneste mange årtier. Ikke så underligt, at socialisterne vil have porten åbnet for endnu mere indvandring.

  I den muslimske “etik” genkender socialisten sig selv.

  Ligesom det ikke er nemt for os at forstå, hvor modbydelig den arabiske/muslimske kultur er, så falder det også danskerne svært at indse, hvor modbydelig socialismen er….for det lyder jo så smukt, ikke sandt?…..sådan rent overfladisk set.

  Men det er som med en kontrakt. Man skal fandme huske at læse det, der er skrevet med småt – ellers bliver man slemt skuffet, når det viser sig, at man har solgt sin sjæl til djævelen for falske løfter.

  Kommentar by Mackety — 6. april 2010 @ 10:09

 13. På Document.no har de en som sædvanlig særdeles læseværdig kommentar.

  http://www.document.no/2010/04/inger_78_vekker_medfolelsen.html

  Kommentar by Mackety — 6. april 2010 @ 10:31

 14. ”Palæstinensiske Ahmad Akileh gik amok, efter det ældre ægtepar påpegede at han holdt på en parkeringsplads for handikappede”
  Det var dog noget af en racistisk fornærmelse?

  Kommentar by ReligionForbudt — 6. april 2010 @ 11:32

 15. “Slagsmål” ja, man tager sig til hovedet.

  En sjov detalje (dog ikke så sjov, at man griner), er at de 1.000 mennesker, der samledes for at manifestere ja hvad? afmagt måske, ud af de 1.000 var ingen genkendelige som muslimer.

  Helsingborg Dagblads video både inde fra kirken og ude fra gaden er “all white” – ikke ét tørklæde i sigte. Der er så lige klippet en muslim ind fra en eller anden forening, som siger det, han skal – og naturligvis ikke får det naturlige spørgsmål: Hvorfor er der ingen muslimer tilstede?

  Det, der gør Sverige til et trods alt nogenlunde udholdeligt land, er, at det er perfekt segregeret i hvert fald for alle med nogenlunde god indtægt. Så man kan leve et helt muslimfrit liv, hvor der gælder samme regler som i 1960-folkhemmet. Og til forskel fra Sydafrika kommer dette apartheid helt uden skyldfølelser – tværtimod udstyres man af staten med en bevidsthed om, at man er et ekstra vidunderligt menneske, fordi man ønsker at fylde på med indvandrere i de fjerne kriminalitetshærgede ghettoer.

  Problemet med Landskrona i den forbindelse er, at ghettoen opstod midt inde i byen i stedet for i en afsides forstad.

  Kommentar by Nils — 6. april 2010 @ 12:24

 16. Grundet mange kvinders indbygget godhed og politisk udviklet
  dumhed, så er de skandinaviske landes bortgang i gang.
  Tænk bare på Jelved , Auken, Vestager, Weiss og tusinder af andre.
  Mon Ritt bjerregaard nogen sinde har tænkt over denne katastofe?

  Kommentar by pk — 6. april 2010 @ 13:56

 17. -> Nils

  Jeg bemærkede det samme, men fik det ikke inkluderet i min post. Det siger så meget i sig selv. Lidt ligesom Allan Bloom, der skrev om multikulturen i praksis, trods venstrefløjens frisind på hans universitet i tresserne – ‘mine kritikere lader til ikke at bemærke, at sorte og hvide sidder hver for sig i kantinen’.

  Kommentar by Kim Møller — 6. april 2010 @ 14:39

 18. Landskrona, Odense, Gent, Lille, Graz, Bergen…..

  Anti-sharia

  Kommentar by anti-sharia — 6. april 2010 @ 16:48

 19. Vi kan jo begynde i det små.

  Gå altid venstre om en muslim, altså så du har dem på din højre side. Højre side er halal, venstre side er haram, og derfor skal vantro passere muslimens venstre side. Det gør vi naturligvis ikke. Vi er jo frie borgere i et frit land, og vil ikke gå på 2’klasse.

  Kommentar by PeterK — 6. april 2010 @ 17:05

 20. http://www.youtube.com/watch?v=y3kG3QrKLtk

  It’s a dirty job, but someone has to do it!

  Kommentar by PBr — 6. april 2010 @ 17:05

 21. En perkerforbryder, pressens løgnagtighed – intet nyt fra vestfronten.

  Kommentar by Tolder — 6. april 2010 @ 18:03

 22. […] Man kunne formodentligt også skrive noget om muslimer her. Eller i al fald nogle muslimer. […]

  Pingback by En fælles referenceramme… « Econstudentlog — 6. april 2010 @ 18:39

 23. Sverige har én chance:

  http://sverigedemokraterna.se/

  Nu har de 7,6 % og de stiger.

  Kommentar by Sigwar — 6. april 2010 @ 19:18

 24. Jeg håber snart af hele mit onde hjerte, at vi skal ud og slå perkersvin ihjel. Der står meget på kontoen. Vi kan ikke snakke os ud af det. Vi har RET til hævn, det skylder vi vores landsmænd der er faldet for deres feje overgreb. Alt andet er tøsesnak.

  Kommentar by Henrik Hardrade — 6. april 2010 @ 22:39

 25. Hardrarade kan vi ikke godt snart blive fri for dine usympatiske selvtægtsfantasier?

  Kommentar by Svend P — 7. april 2010 @ 05:33

 26. Kim Møller, du anfører vedr. din politik om kommentarmoderation:
  Der slettes bl.a., hvis “Der foreligger en mere eller mindre direkte opfordring til vold eller trusler.”

  Synes du ikke, at “Hardrade” balancerer på grænsen?

  Kommentar by Gunnar Biering — 7. april 2010 @ 08:44

 27. Den artikel på Aftonbladet, som Kim linker til, er fjernet… Skulle det være den der hedder “Fruktar för familjens liv”?

  Her er en besynderlig, hjerteskærende beretning om gerningsmanden: Han får inte hålla i sitt nyfödda barn http://kvp.expressen.se/Nyheter/1.1943333/britta-svensson-han-far-inte-halla-i-sitt-nyfodda-barn

  Kommentar by Casper | Borgerlig bums — 7. april 2010 @ 09:59

 28. 26 > Mener du man “balancerer på grænsen” hvis man kommer med direkte opfordring til mord?

  Det taler til Kong Hårderådes forsvar at han har været død i 950 år, så han ved måske ikke hvordan man begår sig i vor moderne tid. Kongen hed i øvrigt ikke Henrik, men Harald Hårderåde (Harðráði/Hardråde).

  Kommentar by Casper | Borgerlig bums — 7. april 2010 @ 10:06

 29. > 28.
  Der er jo ikke tale om konkrete, præcise opfordringer. Det er vel også derfor, Kim Møller hidtil har ladet det passere.

  Kommentar by Gunnar Biering — 7. april 2010 @ 10:24

 30. > 27 Casper/borgerlig bums

  Du har ret – en besynderlig artikel. Selv opfatter jeg det egentligt som ret usympatisk fra avisens side, at man vil trykke en sådan artikel umiddelbart efter den unge mand har begået et fuldstændig umotiveret drab på en pensionist.

  Jeg kan ikke tro andet end at den artikel kun vil medvirke til at pisse den almindelige svennson endnu mere af. Svennson vil formentligt spørge sig selv, hvorfor avisen går så højt op i den unge morders velbefindende, når selvsamme avis – på linie med andre svenske aviser – konsekvent ignorerer det faktum, at udåden den unge mand begik faktisk er på vej til at blive hverdagskost på de svenske gader. Svenson vil formentligt også spørge sig selv om, hvorfor avisen går højere op i kriminelles velbefindende, end i det faktum at det er langt farligere at færdes Stockholm og Gøteborg end i en by som new york.

  Den almindelige Svenson vil måske spørge om ikke expressens fokus burde være på, hvad man kan gøre for at forhindre andre kriminelle psykopater i at myrde på må og få?

  Set i det lys forekommer den artikel du henviser til ufattelig usympatisk, idet den ignorerer så mange relevante problemstillinger, samtidig med at den fokuserer på noget, der bare er så hamrende ligegyldigt.

  Kommentar by Mackety — 7. april 2010 @ 11:08

 31. Vides det, om parkeringpladsen var etnisk svensker eller mørk i løden?

  Kommentar by Henrik Ræder Clausen — 7. april 2010 @ 17:51

 32. #25 #26 #28 Mig slipper i aldrig for. Med hensyn til Harald Hardrade, en Loki-mand som jer, vil jeg håbe at han stadig rådner op på Øresunds bund.En anden Loki-mand “pedro” fra ekstrabladet tror at han er hos “vor herre” men normale mennesker ved jo godt at al religion bare er en måde at trælbinde og hjernevaske folk på. Den der slår hårdest overlever, og som de “andre” opføre sig syntes jeg der er alvorlig grund til bekymring. Og hvorfor skubbe det uundgåelige videre til vores børn, når vi selv kan ordne problemerne. Stort set alt på denne blog omhandler den gigantiske uretfærdighed der er trukket ned over vores hoveder, og om hvordan vi lever i armod med bøjet hoved. I snakker og snakker og siger egentligt det samme hvergang, men vi kan ikke snakke os ud af det, det er for sent og loki sidder og gnider sig i hænderne mens han spinder nye rænker. Kun en ting kan redde os fra undergangen, og det er at hente fortidens styrke (den ligger i vores gener) og kæmpe i bjørne-ham (berserkur) og en gang for alle at udrydde ondskaben. Skylder vi ikke vores børn det ? eller skal vi som feje kællinger igen vende den anden kind til, og lade det gå ud over vores efterkommere ?
  MIT navn er Henrik, og når MANDEN kommer, vil i alle vide hvorfor folk der kender mig kalder mig Hardrade.
  Det skal da lige nævnes at jeg har bedrevet at avle 5 børn, og min kone elsker når jeg råder hårdt.
  #28 Jeg tror det er dig der ikke er klar over hvordan man “begår” sig i den moderne verden. Mord, voldtægter, røverier, overfald, massevold, brandintifade osv osv. Næsten dagligt falder vores landsmænd for jætter i flokke, og hvergang brister mit hjerte som det bør gøre på en landsmand med æren i behold. Og i snakker om mådehold.Fy for satan.
  Alle vestlige lande i eurabien er hjemsøgt af en flodbølge af vold og ran, folk er bange og gemmer sig fordi kirken har lært dem at vende den anden kind til, men snart ændre det sig.
  Tiden er kommet, og snart kommer MANDEN.
  Imens piller præsten videre på kor-drengen

  Kommentar by Henrik Hardrade — 7. april 2010 @ 23:56

 33. @ Henrik Hardrade

  Er du nu sikker på, at det er dig, der er far til alle børnene?

  Kommentar by forår — 8. april 2010 @ 10:38

 34. HH : “Stort set alt på denne blog omhandler den gigantiske uretfærdighed der er trukket ned over vores hoveder, og om hvordan vi lever i armod med bøjet hoved.”

  Deri har HH da en pointe. Det kniber med brugbare løsninger og hånden på hjertet – fredelige løsninger er vel efterhånden det rene utopi?

  -Der bliver ikke sendt nogen hjem, som nogen på bloggen håber.
  -De utilpassede bliver ikke integreret, uanset hvor mange initiativer der søsættes.
  -Banderne forsvinder ikke bare fordi medlemmer kommer et par måneder i Hotel Fængsel.
  -Pressens fordrejninger forsvinder ikke fordi Kim Møller skriver noget på en blog.
  -Den omvendte apartheid ophører ikke af sig selv fordi et par hulkende bloggere skriver om det.
  -De kriminelle østeuropærer holder ikke op med at tage til slaraffenplyndreland fordi de får et par måneders fængsel.
  -Venstrefløjens gadepartisaner ophører ikke med deres terror fordi de bliver voksne.
  -Venstrefløjens forfejlede idéer vil forstat komme i en lind strøm.
  -O.s.v.

  De pæne konservative klynker og holder sig pæne, islamister og kriminelle handler og får beskidte hænder. Selv på Urisaposten ser man nazi-spøgelser !! Hvem tror I selv der vinder ?

  Kommentar by Boo — 8. april 2010 @ 11:50

 35. @ Boo

  Du har naturligvis ret, men jeg tror, at du underkender betydningen af for eksempel det oplysningsarbejde, som Kim Møller gør.

  Hvad er i øvrigt dine egne alternativer til den fredelige modstand, der udøves i øjeblikket?

  Kommentar by speedlink — 8. april 2010 @ 20:34

 36. @ Boo

  Desuden sender HH jo heller ikke nogen hjem. Det kan være, at han får personlig respekt (jeg ved det ikke, jeg kender ham ikke), men han flytter sandsynligvis intet. Det er bare store ord. At man eventuelt kan uddele nogen øretæver ændrer jo intet i det samlede billede. Der må en form for folkelig modstand til, men den må funderes på et legitimt grundlag. Ellers har den ikke en chance for at blive succesfuld.

  Men jeg vil gerne høre andres bud på, hvad der kan gøres? Findes der eventuelt noget litteratur om emnet?

  Kommentar by speedlink — 8. april 2010 @ 20:39

 37. @ Speedlink

  Jeg underkender ikke Kim Mølles gode arbejde. Jeg påpegede en vis sandhed i de af HH’s udtalelser jeg refererede til.

  Speedlink : Hvad er i øvrigt dine egne alternativer til den fredelige modstand, der udøves i øjeblikket?

  Pas. Jeg har desværre ingen bud, for et eller andet sted vil danskerne jo den her udvikling eller også er de blot bedøvede af fordummende underholdningsudsendelser på TV ? :-(

  Kommentar by Boo — 9. april 2010 @ 08:05

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper