4. april 2019

Alle imod trafikordfører (og bodegaejer) Kim Christiansen: Taberen er ikke kun Dansk Folkeparti…

Mandag ringede Kirsten Birgit fra satireprogrammet ‘Den Korte Radioavis’ til Dansk Folkepartis Pia Adelsteen, og påstod som politibetjent, at en lastbil var kørt gennem bodegaen A’porta, og dræbt en gæst på stedet. En meget speciel aprilsnar, der i konteksten mere ligner voksenmobningen, der i disse dage rammer Dansk Folkepartis trafikordfører og kæresten Pia Adelsteen.

Jeg kunne ikke drømme om at stemme på Dansk Folkeparti, når der findes et borgerligt indvandringskritisk alternativ, men det er nu tilladt at tænke lidt langsigtet. Folk flest opfører sig som blinde høns, og vi kommer meget nemt i en situation, hvor fire års debat om udlændingepolitikken blot manifesterer sig i færre stemmer til strammerfløjen. Ingen tvivl om at Nye Borgerlige er mere dedikeret, men det bliver alt andet lige sværere at lukke grænserne og diskutere repatriering, hvis en mindre andel af danskerne stemmer på et af de to strammerpartier.

En stor del af den danske journaliststand har et personligt forhold til Radio24syv, og de går all-in i disse dage mod Dansk Folkeparti fordi Berlingskes lukning af Radio24syv, ikke just fremmer karrieremulighederne. Som man blandt andet har kunne høre på Radio24syv siden 2011, så har Dansk Folkeparti ingen sympatisører hos licensmedierne. Det er en perfekt shitstorm, så at sige. Ingen nuancer, blot en repræsentant for bodega-Danmark, der skal knuses, så dføfferne i hovedstaden kan fastholde status quo. Taberen er ikke kun Dansk Folkeparti.

Bemærk Modus operandi. Et lignende scenarie findes hos Trustpilot-konkurrenten TripAdvisor. Fra BT – DF-profil ønskede omfartsvej til Mariager – så væltede det ind med dårlige anmeldelser.

“DF-profilen Kim Christiansen har kæmpet hårdt for den nu droppede omfartsvej ved byen, hvor han ejer en restaurant. Nu vælter det ind med elendige anmeldelser af DF-profilens restuarant À Porta på Trustpilot.

Kunne ikke komme i nærheden af en parkeringsplads grundet den svære lastbil trafik. Endte med at måtte parkere i Aalborg og så tage skolebussen ind til byen. Frygteligt sted, alle ølhanerne var tomme, så måtte vende tomhændet hjem. Heldigvis kører busserne konstant.’

Sådan lyder bare en af de mange negative kommentarer, der, siden debatten om omfartsvejen ved Mariager, er dukket op i en lind strøm.

Langt de fleste af de seneste anmeldelser af À Porta bliver suppleret med en vurdering på 1 ud af 5.

… En stor andel af de 43 anmeldelser er dog indgivet for nyligt, og temaet er ikke til at tage fejl af: Der er for meget trafikstøj. ….

En anden bruger er væsentlig hårdere, når det kommer til den samlede vurdering:

‘Øllet var ok, maden under gennemsnit. Uhøflig betjening. Værtsparret insisterede på at høre lokalradio hele tiden. Derudover for meget trafik omkring, fra både lastbiler og skolebusser,’ skriver SDJakobsen, der giver 1 ud af 5.”

(Bodega À Porta i Mariager, ejet af Dansk Folkepartis Kim Christiansen; Foto: TripAdvisor)

“‘Tilbage på torvet i Mariager dukkede lastbil nummer to op klokken 12.47. Den skulle læsse varer af ved Kim Christiansens egen kro, Aporta.’ Denne fantastiske sætning har potentialet til at blive husket længe efter den dag, da Dansk Folkeparti krøb under spærregrænsen..” (Henrik Qvortrup, 1. april 2019, støttes af bl.a. Radio24syv-vært Ditte Okman: “… så må han da bekymre sig meningsmålingerne???”; Se evt. TV2.dk)

Oploadet Kl. 10:23 af Kim Møller — Direkte link37 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/100009/trackback

37 Comments »

 1. Hvis Dansk Folkeparti tilhører ’strammerfløjen’ så er jeg kejser af Kina. Husker du ikke hvorledes Morten Messershit – dagen efter at være valgt ind i Mickey Mouse-parlamentet – meldte sig hos David Camerons islamofile gruppe? – Eller da partiet opgav licensen – som lod folk vide, hvad en kommunistrede kostede – og lod DanMarx Radio stikke sugerøret i statskassen til evig ekspansion? – Eller her forleden, hvor Messershit og Vistisen stemte for slyngelsyndikatet EU’s censurlove? – for slet ikke at tale om, at de – med en klynken – lod den lille, fede quisling fra Græsted rejse til Marrakech og invitere millioner af muslimer til vort arme land?

  Kommentar by Voldposten — 4. april 2019 @ 10:55

 2. Er Kim Christiansen konstant bagstiv, eller lider han af en eller sygdom?, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 4. april 2019 @ 10:57

 3. Man kan ikke blande DF’s indvandrerpolitik sammen med trafikpolitik.
  Jeg kender ikke forholdene i Mariager, og måske har DF ramt ved siden af skiven som Thulesen-Dahl forsvarer sig med.

  Det flytter ikke ved min påstand, at ALLE medier går efter at få fældet Kim Christiansen(og familie) plus DF som parti.

  Ingen brokker sig over staten investerer i et panda anlæg til over 100mio.
  Mon ikke Kina har stillet som betingelse at Danmark ikke kritiserer menneskerettigheder. De har vel ikke glemt Tibet sagen

  Kommentar by k.m. — 4. april 2019 @ 11:12

 4. Hvis bare bygningsstyrelsen der forvalter de fredede huse i Mariager havde udtalt sig, så var vej blevet bygget. For husene i Mariager i midtbyen står direkte oven på jorden, de har ingen sokkel. Derfor kan man mærke husene bevæge sig når en tung lastbil på 48-50 tons køre på havenevejen. Alle der har været i Mariager en sommerdag ved at der er, måske ikkeer voldsomt meget trafik, men dog nok trafik til at det ikke er behageligt at færdes ved havnen. Og der er mange i Mariager der gerne ville have denne vej, men fordi Radio 24syv har kørt kampagne, mod KC og DF, så er det lykkes at stoppe vejen.

  Trist at Journalister på denne måde kan forhindre, en vej som med garanti ville være til gavn for Mariager.

  Kommentar by Anders Nielsen — 4. april 2019 @ 12:31

 5. I dag brugte radioavisen så mange ord på langstrakt ligegyldig snak om pandaer, at det blev endnu et eksempel på hvordan medierne bevidst søger at fordumme befolkningen, og at lede danskernes opmærksomhed væk fra landets problemer. Danmark er nu, lige som Sverige, som et løbsk eksprestog der nærmer sig en blokeret tunnel. Men det gider røde DR ikke bruge tid på.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 4. april 2019 @ 12:38

 6. Ja, at DFs topledelse INTET effektivt foretog sig for at få Pol Pot Lars til at blive hjemme var en dumhed, en svinestreg og et forræderi uden sidestykke. Forskellighederne mellem Lars, Tullesen, Marianne Helved og Uffe Elbæk er åbenbart mikroskopiske. Alle fire ligner moralske og mentale huller i jorden. Nu er der kun NB tilbage.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 4. april 2019 @ 12:48

 7. Men er det nu rigtigt at Messer og Vistisen stemte ja til EUs censurlove?

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 4. april 2019 @ 12:50

 8. Jeg fornemmede fra starten at det her ikke er kritik af et stykke vej, men en mulighed for at jorde en DF’er og partiet.

  Valgkamp i Danmark er blevet lige så beskidt som i USA.
  Det er desværre lykkedes medierne at tage styring, så politikere kan fældes på den mindste ubetydelige detalje

  Kommentar by k.m. — 4. april 2019 @ 12:55

 9. – Alexander Beaumont

  Du bliver nødt til at stoppe tæppebombningen af samtlige tråde. Og nej, hvis det finder sted i andre navne registreret med samme emailadresse, så betragter jeg det stadig som tæppebombning.

  Kommentar by Kim Møller — 4. april 2019 @ 13:00

 10. Ja havde det fået samme dækning hvis det havde været en fra et andet parti.
  Men der er nu skønt på torvet med et softice og dagens menu på aporta, en øl, snaps og pose flæskesvær.

  Kommentar by p — 4. april 2019 @ 13:49

 11. Døm selv om det her er en ny “Mariager” sag.
  Der er en DF lokalpolitiker indblandet
  https://www.fyens.dk/aro/Person-bag-elfaergelaek-staar-frem-Det-var-mig/artikel/3337639

  Kommentar by k. m. — 4. april 2019 @ 14:31

 12. Kim Christiansen er noget så sjældent som et folketingsmedlem, der ikke har levet af de offentlige kasser hele sit liv.

  De kan efterhånden tælles på én hånd.

  Manden har desuden skabt en privat virksomhed, der bidrager med skat, moms og arbejdspladser til samfundet.

  Det går sgu ikke. Han skal helt ned med nakken sådan et kapitalistsvin.

  Og så har han endda den uhørte frækhed, at servere øl og flæsk…

  Kommentar by Revisoren — 4. april 2019 @ 14:33

 13. Medierne kører på Kim Christiansen og hans bodega, så bliver der ikke talt indvandrerpolitik i den tid

  Kommentar by k. m. — 4. april 2019 @ 14:37

 14. Så Kim Christiansen for nylig på Rio Bravo, han ligner en omvandrende blodprop, der kun venter på at ske. For din egen skyld så tag dig dog sammen, mand!

  Kommentar by Migranter gider ikke telte — 4. april 2019 @ 14:46

 15. Pressen ejer ikke selvkritik. Det er helt i orden at melde radio24syv til politiet.
  Man ringer ikke til en borger, udgiver sig for at være politiet, med besked om at der er sket en dødsulykke, i det her tilfælde i Kim Christiansens erhvervsejendom.

  Det er så ussel som noget kan være.
  Radioen opfatter det selv som en spøg, men jeg håber inderlig der falder en hård straf til radioen.

  Kommentar by k.m. — 4. april 2019 @ 15:45

 16. Uden personligt at have et nærmere kendskab til denne politiker, hans bodega eller Mariager må man nok konstatere, at denne fjollede sag kun skyldes landsbytosserier, som burde høre et tidligere århundrede til.

  Derudover vil jeg da ønske, at han – når DF brager ned til det kommende Folketingsvalg – kan koncentrere sig om sin bodega og have det rigtig godt med et sænket blodtryk. Han virker som et venligt og sympatisk menneske på den forkerte hylde, men hans bodega og kæresten vil nok have det bedst udenfor Christiansborg.

  Kommentar by Henrik Petersen — 4. april 2019 @ 15:47

 17. Kommentar by Voldposten — 4. april 2019 @ 10:55

  Lige på kornet…det nok derfor at DF taber stort i folkets opfattelse…et nyt socialdemokrati i version Tulle…så ka´ man lisså godt stemme på “den ægte røde farve/fare”!

  DF har godt nok “tæppetbombet” fjolsetinget med bl.a. anti-islamiske lovforslag, samtidigt med at de stemte for mere velfærd, som ofte netop også kommer muslimerne til gode. De såkaldte stramninger, paradigmeskiftet og indflydelse på indvandringspolitikken er meget lidt værd og bevendt.
  Enten er det ikke nok og kun lappeløsninger og det meste er blevet afvist af regeringen og de øvrige partier.
  Meget af det DF har foreslået og lovfremsat, er for så vidt godt og rigtigt nok, men der er en papirtiger bag og de andre griner bare ad dem.
  Så nu bliver en ordentlig bunke DF´ere arbejdsløse efter næste valg.

  Kommentar by Black Watch — 4. april 2019 @ 16:07

 18. Man spørger, om det virkelig kan være rigtigt at Dansk Folkeparti stemte for EU’s censur-direktiv? – Ja, det er ganske vist! – Man kan verificere ved at åbne det (langsomme) LINK HER og tage sig til hovedet, når man ser Morten Messershit og Anders Vistisen i selskab med the usual suspects af landssvigere, som Jens Rohde, Bent Betjent, Morten Løkkegaard, Kneppe Kofod, Morten Helveg Petersen og Christel Schaldemose. – Værsgo at skylle…

  Kommentar by Voldposten — 4. april 2019 @ 16:30

 19. Ud over, at den pågældende transportordfører fra DF med nogen sandsynlighed er et overstået kapitel inden for få måneder, hvor jeg ønsker ham, hans kæreste og hans bodega et godt liv fremover, er der et par detaljer, Thulesen Dahl nok lige skulle have haft styr på: ” Jeg er ret sikker på, at vi finder en god og billig løsning, som også viser sig at have en god værdi for Mariager.” udtaler transportordføreren.

  Hvordan i alverden forestiller man sig, at ca. 80 millioner kr (and still counting) skulle være en ‘god og billig løsning’??

  Someone out there, hjælp denne mand! 80 millioner kroner er en slags penge for de fleste, skolebussen skal stadig ind i byen samt et par lastbiler, herunder last til ordførerens bodega. Det er nok cirka den tunge transport pr. dag i Mariager.

  Godt gået, Thulesen Dahl, dine møgsager kommer vel til at koste DF ca. en tredjedel af stemmer og mandater ved det snarlige valg.

  Men så kan Thulesen Dahl sidde på sidelinien med en socialdemokratisk regering og ærgre sig over, at hans personlige jernbane til Billund og omfartsvejen ved Mariager ikke bliver til noget.
  Fordi trafikforliget kun sker, hvis der er et flertal for efter valget. Hvilket intet tyder på i skrivende stund.

  Kommentar by Henrik Petersen — 4. april 2019 @ 16:38

 20. > Voldposten 16:30

  Undtagelsvist lykkedes det så en måske mindre opmærksom SF’er, Margrete Auken, at stemme imod. Første gang, jeg husker en fra Auken-klanen gøre det rigtige.

  Kommentar by Henrik Petersen — 4. april 2019 @ 16:44

 21. Journalister minder mere og mere om de gamle kællinger i byerne for 400 år siden, som i kor råbte “HEKS” efter de kloge koner, eller efter andre, som vidste en lille smule mere end dem selv, eller som på anden måde skilte sig ud. Og de ved, hvad de gør.

  Jeg vil ikke spilde ord på FB-tumberne, thi de ved ikke hvad de gør.

  Luk de såkaldte journalistuddannelser.

  Kommentar by Bastardo — 4. april 2019 @ 18:18

 22. Harry Lahrmann er en sjov fætter. Uanset hvad man spørger ham om Ang biltrafik, er der ikke brug for det.
  Det er vel naturlig for en “forsker” der stemmer Enhedslisten

  Kommentar by k. m. — 4. april 2019 @ 18:29

 23. Radio 24/7 er en lukket fætter/kusine fest og legeplads for venstresnoede jouralister. De kan ikke se udover Valby Bakke og hvert andet program sætter fokus på Islam. Det bliver spændende at se hvordan andre griber det an.

  Kommentar by Popeye — 4. april 2019 @ 18:41

 24. Langt ind i “Uriaspostens” rækker har mediernes krig mod Dansk Folkeparti i almindelighed og Kim Christensen i særdeleshed åbenbart virket.

  Kommentar by bjarne binee — 4. april 2019 @ 19:34

 25. FRYD! FRYD! FRYD! Så kan muslima bitchen lærer at tage det lort af og lade de lange, sorte lokker flagre blidt i forårsbrisen.

  En 17-årig pige blev tirsdag eftermiddag overfaldet af en mand i Albertslund. Under overfaldet blev hendes tørklæde revet af, og gerningsmanden kaldte hende skældsord.

  Politiet udelukker ikke, at overfaldet kan være racistisk motiveret.

  – Der bliver sagt ord til hende som ’skide perker’. De to parter har en del håndgemen, hvorefter hun falder. Hun bliver derefter sparket to gange i baghovedet og får knytnæveslag på andre dele af kroppen, lyder det fra politiet.

  Gerningsmanden er stadig på fri fod, så politiet søger hjælp fra offentligtheden, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 4. april 2019 @ 20:56

 26. Dansk Folkeparti vil nu gerne beholde Radio24lyv i København, bare på DAB og ikke FM, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 4. april 2019 @ 20:57

 27. 24 Bjarne Binee) Du har ret.– DF skulle ha`taget valget i dec. på Marrekechaftalen. Prognoserne viste da c19,5%.– Problemet nu er at c 80% af DFs vælgere ønsker at bevare regionerne. En lav valgdeltagelse vil vise at de er ” sofavælgere”. De partier som vil bevare regionerne vil vinde næste valg.

  Kommentar by dansker — 4. april 2019 @ 22:27

 28. #24 Bjarne, de ting som Voldposten remser op i #1, er alle faktuelt korrekte. Altså er det ikke mediernes krig mod DF, som får mig til skælde ud på dem, og til at skifte til Nye Borgerlig

  For meget tåbelig symbolpolitik, og for få reelle kampe, hvor det virkelig betyder noget. Som “dansker” nærmer sig, så havde truslen om et mistillidsvotum skabt så meget opmærksomhed omkring Marakkech, at store dele af befolkningen ikke kunne undgå, at høre om den sindssyge selvmorderiske plan. Nu, tror jeg, er der mindre end 5% af Danmarks befolkning, som er bevidste om, hvilket svig der er blevet begået mod dem. Men DF’erne mente åbenbart ikke, at det var betydningsfuldt nok, til at tage kampen.

  Kommentar by Hr. Snusk — 4. april 2019 @ 22:54

 29. For undertegnede er denne politiske mobbesag underordnet og jeg vil fortsætte, hvor Voldposten slap i indlæg 1.

  Da Dansk Folkeparti skilte sig ud fra Fremskridtspartiet i 1995 var det med et fornuftigt udgangspunkt med en profilering på udlændige området. I årene forinden havde den Den Danske Forening kæmpet en brav kamp for at bringe det på dagsordenen og foreningens relativt få aktivister havde påtaget sig store byrder ikke mindst i form af den evindelige udskamning og chikane.

  En af de andre svigt end nævnt af Voldposten i nyere tid er afstemninger for tildelinger af statsborgerskaber så sent i 2016. Jeg havde en mindre depression, da jeg dengang opdagede det og jeg lovede mig selv fremover ikke at stemme på Dansk Folkeparti.

  Som Black Watch skriver i indlæg 17, hvorfor ikke foretrække den ægte vare i form af Socialdemokraterne, hvor der trods alt er et håb om , at de er kommet bare lidt til fornuft. Det må man da håbe for mange af deres kernevælgerne bosiddende i almennyttige boligforeninger, som vi jo ved har fået adskillige eksotiske indslag de sidste 30-40 år.

  Dansk Folkeparti med en opbakning på 21% i 2015 kunne selvfølgelig endnu ikke have gjort en afgørende forskel, men med den størrelse kan pressen ikke ignorere dem og de skulle have afsløret løgnene om flygtninge i direkte utvetydige vendinger.

  Kommentar by T. H. — 4. april 2019 @ 23:10

 30. Da har Morten Messerschmidt ellers ret tit været gæst hos Kirsten Birgit. DF har i den grad nydt godt af Radio 24syv.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 4. april 2019 @ 23:42

 31. Uriasposten er muligvis ikke hvad den har været, men Møller har dog ikke fortjent de kommentatorer som spammer blogposterne i disse tider.

  Kommentar by Sløruglen — 5. april 2019 @ 00:29

 32. Formandsposten var målet og højdepunktet. Fra Dansk Folkeparti til Globalt Medløberparti.

  Kommentar by Iznogut — 5. april 2019 @ 00:58

 33. DF har sådan set kæmpet Bravt og gjort det godt. Men de ligger måske stadig lidt for meget under for det “stuerenhedskompleks” som de pådrog sig under Poul Nyrup. De har vist sig lidt for samarbejdsvillige i forhold til Lars Løkke, f. eks. i Marrakech sagen.

  Tulle og Peter Skårup er lidt for pæne revisortyper, der nok har styr på budgetterne, men mangler kant. De skulle føre de lidt skarpere typer som Messersmidth, K.K. Berth og Martin Henriksen frem i første linie. Indvandring, befolkningsudskiftning, islamisering, afdanskning er grundliggende stadig vælgernes største bekymring, selv om de gamle partier prøvet at gøre klima og sundhed til valgets temaer.

  Kommentar by JC — 5. april 2019 @ 08:18

 34. Shitstorm ?? Det har jeg ikke lagt mærke til. Men jeg hører heller ikke 24/7 eller DR. Nyheder tager jeg på nettet, og generelt springer jeg over de links hvor folk er afsløret, taler ud, ser i øjnene, erkender, vedstår eller konfronteres med.
  Så når alt det spam er sorteret fra er der ikke så meget at forholde sig til :-)

  Kommentar by Gregers — 5. april 2019 @ 09:24

 35. https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/dfer-raser-over-chikane-rendyrket-ondskab/7583473

  Kommentar by p — 5. april 2019 @ 13:48

 36. # 25

  Garanteret en stor fed omgang Taqiyya.

  Disse historier popper op med jævne mellemrum, når de stakkels forfulgte muhammedanere trænger til lidt medfølelse.

  Mig bekendt er ikke én eneste af disse “hændelser” dokumenteret, og der er aldrig faldet dom i nogen af sagerne.

  Kommentar by Revisoren — 5. april 2019 @ 19:31

 37. Søgte lige på nettet om hvad sandheden er om denne omfartsvejsag. De lokale medier forklarer det delvist og er i øvrigt udelt positive om anlæggelse af en omfartsvej til Astrup.

  For enhver som har været forbi Torvet og den øvrige bymidte i Mariager er det en absurd påstand at tung trafik frivilligt kunne finde på at køre den vej. På et kort kan man da også se at Fjordgade er hovedfærdselsåren gennem Mariager. De lokale ønsker så at lastbilerne skal helt udenom byen, og det eneste lidt korrupte i denne sag er at staten normalt ikke finansierer en omfartsvej som denne.

  Kommentar by perhag — 7. april 2019 @ 14:36

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper