5. april 2019

Tidl. sektleder: Største problem er ikke andre kulturer, men om ‘vi vil hinanden’, ‘kærlighed er i viljen’

Martin Herbst er sognepræst og forfatter, men enkelte husker ham nok som tidligere leder af Moon-bevægelsen i Danmark. I går var han gæst i ‘Mikrofonholder’ på Radio24syv til en længere samtale, blandt andet om Dantes univers. Jeg kom ind et par minutter før denne sekvens, og skiftede hurtigt væk igen. Livet er for kort til abstrakt humanisme, særligt når den serveres på denne her frelste måde.

Martin Herbst, sognepræst, forfatter: Vi kan ikke lære os selv at kende, hvis det ikke var for den sociale interaktion, men det handler også om litteratur. Og det handler også om kunst. Og det handler også om andre kulturer, og det handler også om andre religioner, altså, det største problem vi har i verden, det er ikke, at der er andre kulturer eller racer eller religioner…

Helle Skaarup, forstander: – Nej.

Martin Herbst: … eller tolkninger af Kristendommen. Det er ikke det der er vores største problem. Vores største problem, det er om vi vil hinanden.

Helle Skaarup, forstander: – Ja.

Martin Herbst: Vil vi det. Vores dybeste problem det er egentligt ikke intellektuelt. Det er i viljen. Eller hvis vi taler teologisk. Vores dybeste problem det er altså ikke tro, det er kærlighed, og kærlighed er i viljen.

(Religionsstifter Sun Myung Moon – Folkekirkepræst Martin Herbst)

Oploadet Kl. 11:32 af Kim Møller — Direkte link26 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/100031/trackback

26 Comments »

 1. Nyvalgt demokrat med hijab i USA kan/vil ikke tage stilling til sharia i Brunei
  Se denkorteavis

  Kommentar by k. m. — 5. april 2019 @ 11:36

 2. Jamen, så kan det da være at Martin Herbst kan fortælle os hvorfor islam, og dermed muslimer, ikke har viljen til at elske os andre?

  Og, med os andre mener jeg alle andre end muslimer. Moské han ovenikøbet kan fortælle os hvorfor muslimer heller ikke kan lide andre muslimer, fordi når sandheden skal frem så er det muslimer der dræber de fleste muslimer og sådan har det vist været igennem hele historien!

  Kommentar by Santor — 5. april 2019 @ 11:53

 3. Islamisterne VIL os. De vil nemlig have at vi underkaster os. Snaphanen fortæller i dag om hvordan man kan udvise så megen venlighed, “næstekærlighed” og “god” vilje, at det fører til slaveri og selvudryddelse.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 5. april 2019 @ 11:55

 4. Selvfølgelig elsker sektlederen den største sekt af dem alle, islam.

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 5. april 2019 @ 11:58

 5. Islamkritiker og formand for partiet Stram Kurs Rasmus Paludan er idømt 14 dages betinget fængsel for racisme.

  Sådan lyder dommen ved Retten i Glostrup, hvor Rasmus Paludan her til formiddag har været på anklagebænken i en sag om racisme.

  Forsvaret havde nedlagt påstand om frifindelse, mens anklagemyndigheden gik efter en straf på 30 til 40 dages fængsel, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 5. april 2019 @ 12:00

 6. Jeg synes, at Jesus er bedst, når han er partikulær (altså det modsatte af universalistisk).

  Jesus afviser i “Fristelsen i ørkenen” verdensherredømmet som Satans værk:

  “Igen tog Djævelen ham med sig, denne gang til et meget højt bjerg, og viste ham alle verdens riger og deres herlighed og sagde til ham:

  “Alt dette vil jeg give dig, hvis du vil kaste dig ned og tilbede mig.”

  Da svarede Jesus ham: “Vig bort, Satan! For der står skrevet: Du skal tilbede Herren din Gud og tjene ham alene.”

  Med sin universalisme takker Martin Herbst desværre ja til Satans tilbud. Det samme kan man sige mere overordnet om den liberale ideologi efter murens fald og islam efter Khomeini.

  Nationalkonservatismen afviser derimod at stræbe efter verdensherredømmet.

  Vi skal være jorden tro. Vores virke er i det nære.

  Kommentar by np — 5. april 2019 @ 12:06

 7. Den grænseløse humanisme er ikke bare et problem i Moon sekten.

  Det er et generelt problem i f.eks. den danske folkekirke og i mange frikirker. Præsterne i den danske folkekirke prædiker i 9 ud af 10 tilfælde, at vi skal hjælpe de sultne i Afrika, tage godt imod Asylfupperne og gå i dialog med Islam.

  Og sydpå bag Vatikanstatens 18 meter høje mure prædiker Paven imod grænsekontrol og mure, imens han vasker flygtningefødder.

  Kommentar by Acharya Tuisto — 5. april 2019 @ 12:13

 8. De fleste religioner rabler om verdensfred og kærlighed (i hvert fald efter at de selv har sejret). Men det vil jo være døden for mennesket, Homo politicus, der med en ret kendt politikers ord må have konflikt i deres røvkedelige liv. Den gode Bo Warming fandt en bedre guru end Moon i Homer Simpson, hvis eksempel til efterfølgelse fint fremgår af følgende ordveksling: “You know, Homer, it’s really easy for you to sit here and criticize from a distance.” Homer: “Ya and it’s fun too.”

  Kommentar by Peter Neerup Buhl — 5. april 2019 @ 12:28

 9. Brunei har som bekendt netop indført Sharia-lovgivning i den reneste form.

  Derfor er det også utroligt dejligt, at se alle landets “moderate” muhammedanere demonstrere og protestere massivt imod det.

  Nå, ikke?

  Kommentar by Revisoren — 5. april 2019 @ 12:33

 10. – Det er en stor dag for alle sorte danskere.

  Sådan siger stifteren af den danske gren af bevægelsen “Black Lives Matter”, Bwalya Sørensen, efter dagens racismedom mod islamkritikeren Rasmus Paludan.

  Han er blevet idømt 14 dages betinget fængselsstraf.

  Det var Bwalya Sørensen, der sidste år politianmeldte Rasmus Paludan for en video, han optog foran hendes hjem i Albertslund og delte på sit partis YouTube-kanal.

  – Det er vigtigt for alle sorte i Danmark og for “Black Lives Matter Denmark”, at vi nu kan tro på, at racismeparagraffen virker, for der er blevet tabt så mange sager om racisme, siger hun.

  Anklager: En klar streg i sandet
  På videoen, som sagen handler om, sagde Rasmus Paludan blandt andet, at Bwalya Sørensen giver hvide skylden for, at det går dårligt for sorte i Sydafrika, fordi hun “som de fleste negere i Sydafrika ikke er begavet nok til at kunne se, hvordan tingene rent faktisk forholder sig”.

  Han talte om partiet African National Congress (ANC) og sagde, at personer fra befolkningsgrupper med lav intelligenskvotient ikke kan styre en nation, “fordi de simpelthen ikke evner det”.

  Forsvaret havde nedlagt påstand om frifindelse, mens anklagemyndigheden gik efter en straf på 30 til 40 dages fængsel.

  Selvom det ikke blev til en ubetinget fængselsstraf i byretten, er anklagemyndigheden tilfreds med retssagens udfald.

  – Det sender et klart signal om, hvad man ikke kan tillade sig at sige, hverken i en debat eller i forbindelse med at man har et politisk parti, siger senioranklager Danni Richter Larsen.

  – Så det er helt afgørende for anklagemyndigheden, at der bliver trukket en klar streg i sandet her, så vi kan sende et signal til andre om, hvor grænsen går.

  Forsvaret ankede dommen til landsretten umiddelbart efter domsafsigelsen.

  – Det er en meget politisk bestemmelse, som strider imod alt, som er dansk, siger Rasmus Paludan om den paragraf, han er dømt efter, forbyd niggere og perkere og forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 5. april 2019 @ 13:07

 11. Er det efterhånden kun perkere med en alder i 20’erne, der kører Mercedes-AMG C63 med 6,2 liters V8 motor, der yder 451 hestekræfter og går 0-100 km/t på 3,7 sek.

  Da en 53-årig kvinde så sin Audi A6 trille væk fra matriklen i Jyllinge, ringede hun omgående efter politiet.

  Patruljen var hurtigt fremme på stedet, hvor et umiddelbart simpelt biltyveri blev forvandlet til en hæsblæsende politijagt.

  – Betjentene møder den stjålne Audi, som har følgeskab af en Mercedes, der kører bagved, fortæller kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi, Charlotte Tornquist, til Ekstra Bladet.

  Hverken Audien eller Mercedesen, som er en Mercedes C 63 AMG, følte nogen anledning til at standse ved mødet med ordensmagten.

  Kørte fra betjente
  I stedet afskar Mercedesen patruljevognen vejen, så Audien kunne flygte fra stedet, før det også lykkedes for Mercedesen at stikke af.

  – Senere er der kontakt med køretøjerne i Greve. De kører i retning mod Roskilde, og patruljen eftersætter begge biler igennem Roskilde og videre ad motorvejen mod Greve, siger Charlotte Tornquist.

  Politiet kørte af ved Køge Bugt Motorvejens afkørsel 28, efter at de to heftige biler havde rystet dem af sig.

  – Betjentene søger i området og får i Greve ved Godsvej og Engrøjel fat i den undslupne Mercedes, som de stopper uden dramatik. I den sidder tre mænd, som bliver anholdt.

  Ikke langt derfra fandt man Audien tom og efterladt.

  Undersøges for tekniske spor
  Politiet er nu i gang med at undersøge ejerforholdet af Mercedesen, som ikke umiddelbart er meldt stjålet.

  De tre – en 22-årig mand fra Ishøj og to mænd fra Frederiksberg på henholdsvis 27 og 33 år – er fortsat anholdt og skal afhøres.

  Politiet arbejder på at få kortlagt, hvilken relation, der er mellem de anholdte, tilknytningen til Mercedesen, og hvem der kørte Audien.

  – Der er ingen tvivl om, at dem, der kører Mercedesen står i ledtog med dem, der stjæler Audien, siger Charlotte Tornquist, som tilføjer, at det er nærliggende at forestille sig, at biltyvene er blevet fragtet til Jyllinge i Mercedesen.

  – Det er noget af det, der skal undersøges nu.

  Audien er sendt til undersøgelse for tekniske spor.

  Gerningsmænd på fri fod
  Politiet kan i skrivende stund ikke oplyse om sigtelsen eller sigtelserne mod de anholdte.

  – Sagen omhandler overtrædelse af straffeloven vedrørende brugstyveri og at lægge hindringer i vejen for politiet, siger Charlotte Tornquist.

  Afhøringen kan forhåbentlig medvirke til at få afklaret, hvem der sad bag rattet og de øvriges mulige medvirken i sagen.

  Politiet kan ikke udelukke, at der kan være gerningsmænd på fri fod.

  Anmeldelsen om biltyveriet, som skete på Strandagervej i Jyllinge, indløb klokken 00.30.

  En Audi A6 koster i nypris mellem 600.000 og 800.000 kroner. Mercedesen, som er en årgang 2012, har som ny kostet i omegnen af 1.500.000 kroner, forbyd perkere at køre BMW og Mercedes-Benz, og forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 5. april 2019 @ 13:32

 12. Martin Herpes’ barking up the wrong tree. Moron…sorry Moon.
  Er ikke sikker på det er kristendommen, der har det sløjt med andre religioner.
  Men det er jo også lissom også meget nemmere og meget mere ufarligt. At formå kristne til at omfavne Slammet. Fremfor den anden vej rundt.
  O.T.
  Det Rasmus Paludan siger, er jo blot sandheden. Emperi pure ‘n’ simple.
  Siden hvornår er det blevet srrafbart, at sige sandheden?
  Svarer jo til de mia. søgsmål fra isbjørne, brune bjørne, krokodiller og slanger m.v. Der er fortørnede over at blive omtalt som dræbere.
  Det er da muligt man kan finde en fredelig klo og tandløse gl.isbjørn. Som det muligvis lader sig gøre, at finde en kvik neger.
  Men det er jo ikke normen, vel.
  O.O.T.
  Synes det er friskt gået af det skinhellige fjols i verdens mindste stat tale om grænseløshed. Når han selv befinder sig trygt bag 18 meter høje mure.
  18 meter? Er det for at man ikke, skal ku’ se hans høje hvide lattervækkende hat uden for murene?

  Kommentar by Knights Templar — 5. april 2019 @ 13:36

 13. Á propos Rasmus Paludan: Det er ikke alene MSM-journalisterne, vi er oppe imod; det er også juristerne, specielt dommerstanden.

  Kommentar by Ole Madsen — 5. april 2019 @ 13:44

 14. Carlo Di Napoli II — 13:32

  Var sognepræst Martin Herbst med i den hurtige Mercedes-AMG C63 ? (med 6,2 liters V8 motor, ny pris ca. kr.1.500.000)- Eller hvordan er det lige jeg skal forstå koblingen, af din historie, til denne tråd ;-) ?

  Kommentar by T. Flodur — 5. april 2019 @ 13:52

 15. Hvad kalder man sådan noget humanistisk feelgood mumbo jumbo? Man hører ofte kvinder tale sådan. Men mænd – særligt på venstrefløjen – gør det bestemt også. Har det et navn inden for psykologien?

  Kommentar by hehhhh — 5. april 2019 @ 13:56

 16. Muslimerne vil vores overførselsindkomster og vores sundhedsvæsen.

  Muslimerne vil dog ikke blotte deres ansigter og hår for beskidte grise.

  Hvis et samfund er 100% pure islamic, er der intet krav om slør i Koranen. Det er udelukkende et værnemiddel mod vantro snavs. Husk det næste gang du ser en tørklædepige, der selv har taget sit eget frie valg uden noget pres.

  Kommentar by Fascist — 5. april 2019 @ 14:22

 17. Hr. Herbst laver jo classic rødkult mo, religioner er alene lig med islam. Tænk at den går endnu, kedsommeligt rødt. Endnu en mo. er at rød har eneret til begrebet kærlighed. Den eneste kærlighed, de har, er kærligheden til grusomheden islam. Assimileringen koger, rød har deres imamer, som islam. R7 synker stadig lavere, er hele rød ikke een stor eskapisme? Populistiske om noget er.

  Paludan. Denne holdkæftdom er igen bevis på at dk nu er et lille skala de facto diktatur. Ikke alene er vistnok alle islamos åbenlyst racister mod alle dkere, kristne, men det er de røde også. Det giver vel domme til ca. 2.300.000 personer, godt og vel. Vi må bede grønland om at blive ø-fængsel. Men inden da må vi se på at invasionen fester og vælter sig i penge og magt over dansk ret og rød tigger om mere kulturelt samleje.. Skide… Arrgh

  Kommentar by Gaflen — 5. april 2019 @ 14:44

 18. #15
  FEMINISMO

  Kommentar by Knights Templar — 5. april 2019 @ 16:01

 19. Moon-sekten?! Var det ikke dem, der horede løs?

  Som kristen er det min pligt at bekæmpe djævletilbedere og det snigende mørke over Danmark, og ja, om det så skal være med våben, så er jeg for det. (Det bliver nok ikke panserbasserne, der skal redde os…)

  I 2. Korinterbrev 6,14 står der: “Drager ikke i ulige Aag med vantro; thi hvad Fællesskab har Retfærdighed og Lovløshed? eller hvad Samfund har Lys med Mørke?”

  Johannes 8,12: “Jesus talte da atter til dem og sagde: »Jeg er Verdens Lys; den, som følger mig, skal ikke vandre i Mørket, men have Livets Lys.”

  En politikere kaldte dem engang for’mørkemænd’, og det havde han helt ret i, bogstaveligt talt – se bare billeder fra den nylige HuT-demo, og hør deres dyriske brøl, som kalder på mørkets kræfter!
  Muhammedanere har netop travlt med at dræbe kristne, fordi de tjener Løgnens fyrste. Der dræbes nu 130.000 kristne hvert år – i primært muslimske lande.

  Dejligt, at Radio24-7 snart er fortid!! Hurra!

  Kommentar by Kuffar — 5. april 2019 @ 18:42

 20. I tilfælde af, at denne sætning med vilje vil blive misforstået: “Muhammedanere har netop travlt med at dræbe kristne, fordi de tjener Løgnens fyrste”;

  Her mener jeg naturligvis, at muhammedanere tjener Løgnens fyrste, og derfor vil de udslette Lysets Børn, de kristne.

  Kommentar by Kuffar — 5. april 2019 @ 18:45

 21. Sært med dén dom, som Paludan da også straks ankede. Morten Uhrskov Jensen har i årevis – dog noget mere begavet – skrevet om intelligenskvotienter statistisk set.
  For naturligvis findes der intelligente negre og svagt begavede sydøstasiater. Men hvis man ser på det gennemsnitlige, så har både Paludan og Uhrskov Jensen ret. Hvilket jo også blot er, hvad de beskriver.

  Ingen har skrevet eller sagt, at Bwalya et-eller-andet er ufatteligt dum.
  Tværtimod har hun jo gjort karriere i Danmark.

  Black lives matter, men det må gerne foregå i Afrika.

  Kommentar by Henrik Petersen — 5. april 2019 @ 19:34

 22. # Henrik P.

  OT, men vores kære rastafari-neger var som sædvanlig med i Debatten i går.

  Hver gang den radikale Martin Lidegaard tonede frem på skærmen, sad den helt urørlig oppe til venstre.

  Er den mon i familie med Clement?

  Clement har som bekendt også et par store klamme negerlæber…

  Kommentar by Revisoren — 5. april 2019 @ 20:24

 23. Paven er antikristen i det han, under besøget i Marokko i marts, bad katolikkerne i Marokko om ikke at drive missionering, stik i strid med Bibelens ord.
  Og hvis det skulle være kristent/pålagt kristne at tage imod, brødføde og knæfalde Fandens “flygtninge”, hvorfor har netop han så ikke taget en eneste af dem ind på hans eget residens, der jo ellers har både penge, plads og opvartere nok?
  Tillige må han/mange kristne have glemt deres kristne trosbekendelse!

  Kommentar by M.S. Carstens — 5. april 2019 @ 23:54

 24. Det var ikke voldtægt. Kærlig vilje.

  Kommentar by Iznogut — 6. april 2019 @ 02:31

 25. Det som verden har brug er -Kjærlighed- ja – Kjærligheden- bør råde og herske med kys og kram Hvis blot det var det eneste ideal, ville vi alle vandre rundt og kysse og kramme hinanden ubekymret over denne verdens jordnære problemer (Youtube: What the world need now is love sweet love :-) :-) :-)). Eller den gamle danske hygge sang- Kys hinanden-. :-) :-) :-) Forklar det lige til wahhabitterne og de andre hard core muhammedanere…..:-) :-) :-). Støt SIAD. God weekend. med Kjærligheds hilsen ala hedegangne Master Fatman.:-) Aauuum. Michael Unna :-)

  Kommentar by Michael Unna — 6. april 2019 @ 09:53

 26. At tale om den måde om kærlighedens hegemoni er ikke andet end egoisme og legen Vorherre. En hån mod alle de mennesker, det tæves, myrdes, voldtages i islams navn. En hån mod alle de mennesker, der dagligt ser deres land islamiseres og ydmyges.

  Kommentar by Uno — 6. april 2019 @ 21:55

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper