5. april 2019

Rasmus Paludan dømt for racisme pga. video om ‘negere i Sydafrika’: Ankede dommen på stedet…

Senioranklageren krævede en ubetinget fængselsstraf, men Rasmus Paludan fik blot 14 dage betinget, der i øvrigt blev anket på stedet. Uanset udfaldet i landsretten vil taberen blive anmelderen Bwalya Juliet Sørensen, og hendes kamp imod omstændigheder hun ikke forstår. Hun er de facto en omvandrende reklamesøjle for Stram Kurs.

Racismeparagraffen er i praksis intet andet end politisk censur, og burde fjernes så politiske modstandere kan strides med ord. Jeg har ikke den store tiltro til den venstreradikale eksil-afrikanske intelligentsia, men det er helt sikkert muligt at finde en bedre begavet frontfigur. Det kan næsten ikke blive værre.

Fra EB.dk – Partileder dømt.

“Partilederen, der selv er advokat, har tidligere afvist, at han skulle have overtrådt loven. Rasmus Paludan er dømt for en udtalelse i en YouTube-video, hvor han blandt andet taler om ‘negere i Sydafrika’ og personer med lav intelligens. …

En del af anklagen mod Rasmus Paludan lød også på, at den omtalte YouTube-video skulle være propaganda. Det har den den nu dømte partileder dog blankt afvist.

– Nej. Det var egentlig for at blive kendt. Vi var afhængige af, at jeg blev en offentlig kendt person, har svaret tidligere lydt fra partilederen.

Paludan mener, at formålet med videoen alene var at sige, at de sydafrikanere, som stemmer på partiet ANC, er ubegavede, fordi partiet trods mange år ved magten ikke har skabt gode forhold i landet.”

(Bwalya Juliet Sørensen, der anmeldte Rasmus Paludan for racisme, 2016)

“Hun demonstrerer ofte mod For frihed, men har tilsyneladende en sort/hvid-tilgang, der blokerer for de finere nuancer. Såsom at Pernille Vermund, ikke er identisk med Pernille Aalund, ikke er medlem af Danskernes Parti, og i øvrigt aldrig har holdt tale for dem hun demonstrerer imod. Ellers var det tæt på.” (undertegnede om Bwalya Juliet Sørensen i tidligere post)

Oploadet Kl. 15:24 af Kim Møller — Direkte link74 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/100037/trackback

74 Comments »

 1. Når Daniel Carlsen kunne slippe afsted med at skrive:

  ”Som det er påvist, så vil negre fra Ækvatorialguinea, hvor gennemsnits-intelligenskvotienten er 59, ikke få en IQ på 100 ved at flytte til Europa. Derfor vil denne indvandring være direkte landsskadelig.”

  Så frifindes Rasmus vel også i landsretten?

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 5. april 2019 @ 15:49

 2. Hvis dommeren havde spurgt folk med forstand på den slags ville han vide at Rasmus Paludan har ret. Det er bevist ved mange undersøgelser at afrikanere har lav IQ og sydøst asiater scorer højest.

  Kommentar by Erik — 5. april 2019 @ 15:51

 3. Tør hun gennemføre en IQ test?

  Kommentar by k. m. — 5. april 2019 @ 15:52

 4. Anklageren fra Københavns Vestegns Politi, som har behandlet Bwalya Juliet Sørensens anmeldelse og krævede 30-40 dages ubetinget fængsel til Paludan, hedder Danni Richter Larsen.

  Vi har alle et moralsk/politisk ståsted. Her er Dannis:

  https://www.saveaheart.dk/artikel/2517/

  Kommentar by np — 5. april 2019 @ 15:52

 5. Tør han?

  Kommentar by Bastardo — 5. april 2019 @ 16:02

 6. Vi har alle et moralsk/politisk ståsted. Her er Dannis:

  https://www.saveaheart.dk/artikel/2517/

  Kommentar by np — 5. april 2019 @ 15:52

  Åh. Min. Gud. Danni Richter Larsen er en beskidt nigger mover; han er jo dokumenteret inhabil som senioranklager i Rasmus Paludans straffesag, forbyd niggere og forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 5. april 2019 @ 16:03

 7. Hvide farmere myrdes i Afrika, men sorte er jo ikke racister? eller hvad-Bwalya
  http://nyheder.tv2.dk/udland/2018-03-15-australien-overvejer-saerbehandling-af-hvide-sydafrikanere

  Kommentar by k. m. — 5. april 2019 @ 16:04

 8. 64 hvide landmænd dræbt i Sydafrika på et år. Kilde:landbrugsavisen.dk, dec 2016

  Kommentar by k. m. — 5. april 2019 @ 16:10

 9. In the time of deciet speaking the thruth becomes a revolutinary act.
  -George Orwell

  Kommentar by Sorte smølf — 5. april 2019 @ 16:11

 10. Danni Richter Larsen om negerbarn på syv år:

  “På et tidspunkt sad jeg i en stol og blundede, og da jeg vågnede, sad der en syvårig pige og knugede sig ind til mig. Hun rørte mig dybt, og samtidig var det mentalt hårdt. Der var to af eleverne, som jeg knyttede mig stærkt til, og hun var den ene. Men jeg var også nødt til at holde en professionel distance både for børnenes og min egen skyld, fordi jeg skulle væk derfra så hurtigt igen. Det var forfærdeligt at sige farvel, og jeg havde meget våde øjne, da jeg rejste,« siger Danni Richter Larsen

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 5. april 2019 @ 16:13

 11. Pinlig dom. Skandaledommer.
  Tankepolitiet har slået til igen. De har dømt en hvid mand for politisk ukorrekte udsagn.
  Rasmus paludan skal selvfølig mene, at alle mennesker er lige. Det andet er politisk ukorrekt. Han har dermed krænket en sort kvinde. Det faktum at der er tale om,
  1. En kvinde.
  2. En sort.
  Bør udløse dobbelt straf.
  Jeg henviser til tidligere retsager fra lande, som vi samligner os med. Blandt andet Galileo sagen. Hvor den anklagede havde den frækhed, at påstå at jorden er rund.
  Har man da hørt mage.

  Kommentar by XXXXX — 5. april 2019 @ 16:14

 12. Er Danni Richter Larsen inhabil?

  Retsplejeloven § 97.
  Den, der efter kapitel 2 i forvaltningsloven må anses for inhabil i forhold til en bestemt sag, må ikke virke som anklager i sagen.

  Forvaltningsloven Kapitel 2: Inhabilitet § 3.
  Den, der virker inden for den offentlige forvaltning, er inhabil i forhold til en bestemt sag, hvis

  1) vedkommende selv har en særlig personlig eller økonomisk interesse i sagens udfald

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 5. april 2019 @ 16:17

 13. White Lives Matter.

  Kommentar by Ewing — 5. april 2019 @ 17:01

 14. https://m.youtube.com/watch?v=qd64av-s4Lo
  Afrika kultur i Frankrig

  Kommentar by k. m. — 5. april 2019 @ 17:25

 15. Det var også primært for at få omtale som Z-kandidat før folketingsvalget, at jeg for 18 år siden med succes fremturede på muhamedanerfrit.dk og fik racismesag. Det er nu engang vilkårene for politiks småfolk for at få ørenlyd. Qua den under #1 nævnte frifindelse af Carlsen antog jeg dog, at Paludan kunne gå fri. Men det viser bare den vilkårlighed, der er i “racismedomme”, hvilket gør deres censurvirkning langt større end på det umiddelbare målområde. Mens dommen over undertegnede var en direkte kriminalisering af repatrieringsplaner, er det dog lidt en skam, at den aktuelle sag kom til at dreje sig om IQ, der desværre er vundet frem i debatten på bekostning af principiel hævdelse af odelsret. Men det gør naturligvis ikke Paludan mere “racistisk” end James D. Watson.

  Kommentar by Peter Neerup Buhl — 5. april 2019 @ 17:37

 16. Igen en konsekvens af DF’s totale faldt. Hvorfor stod de ikke fast på at få fjernet denne dybt problematiske paragraf, som alene tjener som et værktøj for venstrefløjen til at afspore højrefløjspolitikere.

  Paludan er slået til Ridder – i hvert fald midlertidigt – og skriver sig ind i klubben med Glistrup, Langballe, Camre og Messe-drengen. Det er vel egentlig ikke så dårligt selskab…

  Neger-kvinden, Bwalya Sørensen, skal hjem .. uden faldskærm.

  Kommentar by Polka — 5. april 2019 @ 17:38

 17. Man kan blive dømt for at sige sandheden efter paragraf 266b, uanset hvor meget man kan bevise, at éns påstande er sande. Jesper Langballe var én af de første, der erkendte dette.
  Paragraffen skal naturligvis ikke hedde racismeparagraffen, men diktaturparagraffen.

  Kommentar by fidibus — 5. april 2019 @ 17:55

 18. Danniboy er jo dybt inhabil. Det kan alle andre se, end vores partiske retsvæsen.
  Manden har jo en tårevædet forkærlighed for børn. Bare de ikke er hvide, gætter jeg på.
  Og med de forvrøvlede udtalelser og sammenblandinger af personer og hændelser. Har Bwanabana Jubel Sørensen selv leveret beviset på er sølvfad.
  Man må jo formode, at blot en normalt begavet person, der ønsker at føre en sag ved domstolene, har bare nogenlunde styr på facts.
  Det har tilsyneladende været en helt uoverstigelig opgave for vores højintelligente schwartza her.
  Det ser sgu lidt sort ud Bwanabanana. Hvad synes du selv?

  Kommentar by Knights Templar — 5. april 2019 @ 18:37

 19. Det er en politisk dom. Everybody knows this!.

  Kommentar by jrp — 5. april 2019 @ 18:39

 20. Der er mere og mere en slags.. Hm.. Dragsted-lugt i dks retssale..har rød og islam et stort netværk af højt betalte jurister til knæk af retsstaten? Bagateller dømmes hårdt, gruppevoldtægter frikendes.. Det er ikke tilfældigt. Slikmafiaen i hidtil uset svindelomfang, grønthandlermafiaen har umuligt lave priser, så invasionens børnehær er billig at opfostre, og senere tager drengene ingen uddannelse, de skal jo også kun bruges til vold under den endelige overtagelse. Invasionsbanken punger ud til total skævvridning af lov og ret. Godt for forretningen,, robn rape dk,, og det er jo netop også ægte rød fædrelandskærlighed..

  Kommentar by Gaflen — 5. april 2019 @ 18:53

 21. Er den fedladne negerdame Bwalya og Sharia-Jeppe bollevenner?

  Kommentar by Revisoren — 5. april 2019 @ 20:01

 22. Syd Afrika ligner mere og mere Roberts Mugabe, Zimbabwe. Godt nok er han forhenværende. Men det gå alligevel ikke frem ad i Zimbabwe.

  Tænk: ANC var en terrororganisation. Jo Jo terroristen Nelson Mandela blev hyllet alle steder. Yasser Arafat ligeledes terrorist.
  Begge fik Nobelprisen i Oslo.
  Det får mig til at tænke: Breivik fik ingen Fredspris. Der burde ikke være forskel.
  Alle 3 har myrdet børn i stor stil, dog er Breiviks meritter ikke så omfattende i den henseende.

  Politik er noget svineri i stor stil, hvis etikken styren med ansvar og dermed SKAL der stemmes med ansvar.
  Støt Stram kurs og Rasmus Paludan.

  Med NB og Stram Kurs er der kun 2 at stemme på. så reelt er der kun 1, da Stram Kurs formentlig ikke nå det.

  Husk på: Det kunne nemt blive een af de sidste folketingsvalg inden Shariaen, Niggers og Sandniggers tager over.

  Kim: Vi når grisefesten.

  Kommentar by Sindsro — 5. april 2019 @ 20:35

 23. Jeg har googlet Hottentot
  Hottentot er en person som tilhører det oprindeligt folkeslag i det sydlige Afrika hvis medlemmer er små af vækst og taler et sprog med karakteristiske kliklyde nyere betegnelse for folkeslaget: khoikhoi SPROGBRUG undertiden nedsættende.

  Er det muligt at Bwalya Juliet Sørensen tilhører denne kategori.
  Jeg mener ikke nedsættende, men en skønhed er hun nu ikke.

  https://illvid.dk/kultur/sprog/hottentot-hvor-stammer-ordet-hottentot-fra
  Dette er en skønhed, dog er “P.. Lapperne noget store” ☺

  Kommentar by Sindsro — 5. april 2019 @ 20:46

 24. Der findes mange kloge afrikanere, men bwalya sørensen bekræfter paludans pointe om den ubegavede underklasse hver gang hun åbner munden. Jeg så også lige at hun nu har fået stram kurs til at lave en moddemonstration imod black lives matter danmark, (set på deres facebookside) hvilket hun jo også kunne have sagt sig selv hvis evnerne ellers rakte til det.

  Personligt er jeg nu mere interesseret i den demonstration stram kurs vil lave imod terrorist-omar i mjølnerparken på nørrebro den 14. DET bliver interessant at se hvor mange der vil demonstrere imod at deres helt bliver svinet til i hans egen bydel. Husk på at der deltog over 1.000 “moderate muslimer” fra københavn i hans begravelse!!! Koranafbrændingen ved hitzb-ut-tahrir demoen for nyligt står sikkert også skarpt i hukommelsen på dem, så ham dialog betjenten får nok travlt med at indberette forældre den dag..

  Kommentar by Per — 5. april 2019 @ 21:25

 25. 4) Tanzania 1940 c5 mill indb.- 2018 c 45 mill indb. – Anklageren -Danni Richter Larsen – er personligt inhabil juridisk i nævnte sag.- Den lemmingagtige befolkningstilvækst giver regionalt store klimaproblemer, men har ingen indflydelse på den globale klimaudvikling.

  Kommentar by dansker — 5. april 2019 @ 22:39

 26. Hvordan kan man mene negre er dumme? har de ikke både specialiseret sig indenfor heksedoktori, herunder udstødelse og drap på børn, de spier næsehornspulver for at få en stivert og viser den gerne frem iført et meterlangt pik futteral?

  Selv vores udenrigsminister taler om intelligent indvandring fra netop Afrika. Så negre må absolut være begavede

  Kommentar by redneck — 5. april 2019 @ 22:52

 27. Bortset fra det, så har Paludan jo ret. Efter at de såkaldte ægte afrikanske indbyggere i Syd Afrika har overtaget regeringsmagten er dette, på alle måder rige land, et land der er rigt på bl. a. mineraler., ganske tæt på fallittens rand. Der begås voldsomme overgreb mod hvide farmere, racismen mod hvide indbyggere er enorm, sådanne begivenheder omtales ikke. Ufatteligt at nogle tager søde B. J. Sørensen seriøst. Jeg overværede søde Sørensen på DR TV i aftes, stik mig en b…spand.

  Kommentar by JEG ER ENIG, DET ER EN LUKKET FEST, SKRID HJEM. — 6. april 2019 @ 00:31

 28. Jeg håber Rasmus Paludan i Landsretten bliver mødt, af UPOLITISKE dommere. Dommere der har politiske holdninger til en sag, ER da klart inhabil.

  Hvor mange racistiske udtalelser har Rasmus Paludan måttet stå på mål for personligt/måtte høre når han stod over for Fandens Tilbedere? Jeg tror, at hans video-materiale vil kunne afstedkomme adskille domme. Men igen, igen: Fandens Tilbedere må, vi må ikke!

  Og hvor mange andre af Fandens Tilbedere er blevet dømt efter racismeloven?
  Der skulle ellers være god grund til det, alene ud fra de tilråb almen dansker får på gader og stræder.

  Og mon ikke mangt en Fandens Tilbeder skulle meldes til myndighederne, med forlangende om, at testen ift. forældre evne/egnethed blev gennemført og ført til dørs? Dette set i lyset af sagen mod Jaleh Tavakoli.
  Men også set i forhold til MSM overskrifter om børnenes personlige trivsel på udrejsecentre, idet det nok ikke er meget anderledes i “almindelige” familier med Fandens Voldsmanual i højsæde.

  Kommentar by M.S. Carstens — 6. april 2019 @ 01:32

 29. Jeg bliver lige nødt til at dele dette indlæg om ham sharia betjenten jeppe her, den blog laver altså noget imponerende research arbejde der BURDE få væsentligt større konsekvenser for dem de skriver om, hvis vores politikere ikke havde hovedet så langt oppe bagi: http://fightthepowerwithfreespeech.blogspot.com/2019/03/afslring-betjenten-der-truede.html?m=1

  Men det har de.

  Kommentar by Per — 6. april 2019 @ 01:47

 30. Rasmus er uskyldig. Kbh. politi har en sharia-afdeling. Fanden er løs og bøsse-karlen kæmper for sin egen neger.

  Danmark er solgt til stanglakrids og Løkke-Fonden bugner af velvære.

  Kommentar by Iznogut — 6. april 2019 @ 02:29

 31. #30
  Apropos justitshomoens negerdreng.
  Det er ufatteligt, hvad der kan koges suppe på det slag drengen fik.
  Forkert neger på det forkerte tidspunkt, må konklusionen være for den kære slovak.
  Giver mindelser om den gl. Jack Nicholson film “Den hårde straf”, hvor en ung mariner skal “tyve år” i spjældet for at ha’ neglet “7 dollars” i en cigarkasse. Uheldigvis var det fra hans øverstbefalendes kones indsamlingskasse til et eller andet ligegyldigt.
  Drag selv parallellen.

  Kommentar by Knights Templar — 6. april 2019 @ 06:06

 32. Neger”mishandlingen” får da også Nanna Skovmand-sagen til at blegne.
  I øvrigt var/ er Pap-fars trofaste lille negerkæreste fuld af løgn. Men hvorfor være nøjeregnende med den slags – med den liaison.

  Kommentar by Knights Templar — 6. april 2019 @ 06:13

 33. OBS: En neger, flere NEGRE

  Kommentar by BB — 6. april 2019 @ 08:52

 34. Saveahart er oppustet populisme / propaganda.
  Danni Richter Larsen benytter sin ferie til en tourist/oplevelses rejse. Hvad han bruger sin ferie til, behøver han overhovedet ikke at få sine chefers godkendelse til. Så hvorfor er chefernes “godkendelse” overhoved nævnt ?

  Saveahart burde bruge deres resource til andet end en populistiske 4 ugers oplevelsesrejser for de frelste. Rigtig hjælp til underudviklede lande kræver erfaring, meget erfaring. De første uger er jo spildt på indkøring.

  Så Saveahart er åbenbart mere en hjælpeorganisation, der hjælper godhedsmennesker til den rigtige humanitære godhedsfølelse.

  Kommentar by Oppenheimer fan — 6. april 2019 @ 10:42

 35. Negerproblemet? Dr.(?)Martin Luther King brugte n-ordet flere gange i sin berømte tale: “I have a dream..” 28 August 1963 ved Lincoln Memorial, Washington D.C.

  Brændende bildæk om halsen på ANC’s politiske modstandere både sorte, brune* og hvide.

  *efterkommere af indere i Sydafrika, som havde samme rettigheder som hvide under apartheid. *Inderen Gandhi ankom i Sydafrika i 1893 som 24-årig nyuddannet advokat på en midlertidig juridisk opgave for en lokal indisk erhvervsdrivende, men det blev til 21 år, hvor Gandhi var praktiserende advokat i Sydafrika indtil 1914.

  4 March 2010. “Den sydafrikanske præsident, Jacob Zuma, er på et besøg i Storbritannien blevet kritiseret af den britiske presse for at have tre hustruer med. Men mens den praksis giver løftede øjenbryn i Vesten, hvordan er det så i hans hjemland?
  Det var handelsforhandlinger og hans lands værtskab for VM, der var på dagsordenen for Jacob Zumas tre-dages statsbesøg i Storbritannien. Men interessen var hovedsageligt fokuseret på den nye kone, Thobeka Madiba, han medbragte sammen med de to andre. Hun er den seneste kvinde tilføjet til hans polygame ægteskab.” BBC News Magazine 4 marts 2010 (Jacob Zuma har i dag 5 koner!)
  http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/47413000/jpg/_47413423_wives_2.jpg

  Aparheid gav zuluerne ret til flerkoneri, som en del af zulu-kulturen, som apartheid ifølge sociologen Dr. Hendrik Verwoerd (1901-1966) skulle beskytte (i samme ånd om den multikulturelle tolerance som f.eks det Radikale Venstre hylder herjemme – også af muslimers medbragte barnebrude!

  Verwoerd var statsminister i Sydafrika fra 1958 til han blev myrdet i 1966. Han var som sociolog arkitekten bag apartheid i Sydafrika, herunder indførelsen af hjemlandene, de såkaldte “bantustans”, så de forskllige etniske grupper i Sydafrika kunne indrette sig efter deres egen kultur, religion og tradition.

  Under apatheid var de sorte i Sydafrika klart de rigeste i Afrika. Siden ANC kom til magten, har landet været på konstant økonomisk nedtur.

  Kommentar by A-mad — 6. april 2019 @ 10:56

 36. Høj IQ er ikke raceafhængig.

  Høj IQ opnås for 99 % vedkommende via: inspirende opvækst og skole, nærende kost og fortsat intellektuel udfordring.

  Kommentar by Oppenheimer fan — 6. april 2019 @ 10:56

 37. Helt enig Iznogut.

  Kommentar by Nielsen — 6. april 2019 @ 11:00

 38. Oppenheimer fan 10:56. Det var nok din spøg? Var O. ikke jøde ligesom Einstein og Bohr?
  Hvad med din ironiske (?) påstand i denne version?
  “Højdespring over 2,20 meter, kan alle (99 %) opnå vha inspirende opvækst og skole, nærende kost og fysisk træning”

  Kommentar by A-mad — 6. april 2019 @ 11:09

 39. Ang. Niels Bohr. Hans mor var jøde, faderen var ikke.
  Videnskabelige undersøgelser viser (deres videnskabelighed er omstridt) at negerne er de dummeste, derefter kommer de hvide og asiater er mindst dumme. Men hvad kan man bruge det til? Ikke noget!
  Vi kan ikke opdele befolkningerne i alfa- beta- … epsilon individer, som det sker i bogen Fagre nye verden. Hvad disse ting angår regulerer verden sig selv, vil jeg mene.

  Kommentar by Glenn Madsen — 6. april 2019 @ 11:46

 40. Prøve….
  Jeg er censureret og straffet af fasebogens nye censur og opdragelsesafdeling, også kaldet ”sandheds og kærlighedsafdelingen” eller afdeling 1984.
  Fasebogen har opstartet en ny censur algoritme, der afsøger forkerte meninger og ytringer af xenofobiske og hadefulde ældre mænd af kaukasisk afstamning.
  Først får man en advarsel, hvor man får at vide, hvordan man skal ytre sig.
  Hvis dette ikke har hjælper får man så en advarsel til igen med henvisning til hvad man må mene og sige, og af opdragelsesmæssige grunde udelukkes man fra fasebogen i tre dage…til at begynde med….
  Så indtil videre skal jeg prøve at styre mig……”

  Kommentar by Hansen — 6. april 2019 @ 11:56

 41. Super. Denne side bygger ikke på facebooks platform. Mange tak

  Kommentar by Hansen — 6. april 2019 @ 11:58

 42. #39 Glenn: ” … Men hvad kan man bruge det til? Ikke noget!”
  Når afrikanere i milliontal trænger sig ind i Europa, så kan vi bare ignorere erfaringerne? Stikke fingrene i ørerne, lukke øjnene og råbe LA-LA-LA?

  Kommentar by Hr. Snusk — 6. april 2019 @ 12:39

 43. Glenn
  I dyrenes verden sorteres svage individer fra, instinktiv.
  I menneskeverdenen har en stor gruppe bestemt, at alle skal være lige radmagre, til gavn for hvem?

  Kommentar by k. m. — 6. april 2019 @ 12:53

 44. @M.S. Carstens: Det er ligegyldigt, hvem dommerne er. 266b tager ikke hensyn til fakta, kun til om der er en enkelt krænket neger. Paludan har ikke en chance for frifindelse.

  Kommentar by BB — 6. april 2019 @ 12:53

 45. > Glenn Madsen 11:46
  Desværre ikke helt, når trykbølgen = menneskehorderne fra Afrika, mellemøsten og omegn invaderer primært Vesteuropa. Demografi er skæbne.

  Hvad angår Paludan siger han indholdsmæssigt ikke noget, der adskiller sig væsentligt fra, hvad Morten Uhrskov Jensen ofte skriver i sine blogposts i JP.
  At der rent faktisk er målbare forskelle i gennemsnit mellem fx afrikanere, europærere og asiater. Uhrskov Jensen gør det blot noget mere elegant og gennemtænkt.
  Dermed er det også indlysende, at der er negre, der ligger langt over gennemsnittet og asiater, der ligger langt under.

  For så vidt angår negrenes evne til at udvikle civiliserede og rige samfund kan man blot tænke DDR Congo, et stort land med formentlig de største forekomster af eftertragtede mineraler i undergrunden på kloden. Og check så selv, hvor godt det går, blandt andet på grund af de konstante klan- og stammekrige i landet. Som man ikke længere kan laste de tidligere belgiske kolonisatorer for.

  Dernæst gør den enorme befolkningstilvækst i en del afrikanske lande, at de aldrig vil kunne udvikle sig til noget som helst.

  I stedet for at sende uendelige mængder ulandsbistand uden virkning til landene, ville kondomer og lidt basal præventionsundervisning udvirke mirakler.

  Kommentar by Henrik Petersen — 6. april 2019 @ 12:56

 46. Glenn Madsen 11:46. jøde, (af hebr. jehudi ‘indbygger i Juda’), ifølge klassisk jødisk tradition en person, som er født af en jødisk mor.

  “Hvad disse ting angår regulerer verden sig selv” Enig, verden regulerer sig selv (også f.eks mht global opvarmning, som vores klode har klaret adskillige gange)

  Darwins “survival of the fittest” handler ikke om intelligens eller den stærkes ret og hvad der ellers bliver påstået.

  ‘The fittest’ er den biologiske variant, der bedst overlever pga af genetiske variationer, der giver den de bedste overlevelsesmuligheder. Den biologiske variant, der bedst kan tilpasse sig miljømæssige forandringer. Det kan være immunitet ovorfor smitsomme sygdomme. F.eks er danskerne enestående i verden, fordi 6% af dem er medfødt immune overfor AIDS-smitte. Så hvis de andre 7.7 mia mennesker i verden dør af AIDS, overtager de 6% overlevende danskere hele verden!

  Velfærdsstaten – som Bismarck vist opfandt – tillader de fleste lavintelligente at leve lige så længe som middel-og højintelligente. Så i dag dør lavintelligente ikke. Heller ikke i DK, hvor de frit kan formere sig. I stenalderen og før var dødeligheden for lavintelligente givetvis større med positiv ‘impact’ over tid på den gns IQ.

  Det er ikke noget vi kan gøre noget ved. Vi må bare se, hvad der sker. Under alle omstændigheder tager det mindst 100++ år og til den tid har befolkningseksplosionen gjort, at vi har fået helt andre globale problemer at slås med.

  Kommentar by A-mad — 6. april 2019 @ 13:08

 47. Både BT og EB lægger ukritisk spalteplads til rådighed for den venstreradikale TV-vært Mattias Hundebøll, der i dag deltager i demonstrationerne for flere pædagokker i daginstitutionerne.

  Kravet er det sædvanlige fra kommunisterne:

  Send flere penge!

  Mattias Hundebøll er i øvrigt gift med en Marie Plum, der er i familie med den socialistiske kogekone Camilla Plum.

  Kommentar by Revisoren — 6. april 2019 @ 14:20

 48. For nogle andet.
  Lige nu er der børne demonstration imod børnehaver.
  Pisogpapir demonstrerede på Rådhuspladsen
  Og nu denne
  https://ekstrabladet.dk/112/lige-nu-svenske-nynazister-i-uanmeldt-demonstration/7586540

  Kommentar by p — 6. april 2019 @ 14:36

 49. Paludan har ret, men jeg bryder mig ikke om hans facon.

  Har lige været i Sønderborg. Byen vrimler med perler og negere :-(

  Kommentar by Esge — 6. april 2019 @ 16:08

 50. Man kan også se sådan på det, at Rasmus Paludan slap af sted med meget, inden hammeren fald, fordi en uintelligent neger forsøger at gøre sig interessant. Jeg håber selvfølgelig, at Landsretten er klog nok til at frifinde ham, for ellers kan de jo blive skruen uden ende.

  Værre står det til i Sverige, hvor en ganske elskværdig men rammende satirisk tegning igen sender Dan Park i fængsel, og står det til anklageren længere end ellers, fordi han ikke fortryder. Her var udgangpunktet en massevoldtægt på Finlandsbåden, der blev begået af svenskere, oplyste medierne. Det kan disktures. Otte små grinende negerhoveder på Parks tegning er tættere på sandheden, og han har døbt båden “Rape Boat”. Som sagt en ret harmløs tegning som illustration til en grusom handling.

  Kommentar by Casper — 6. april 2019 @ 17:43

 51. Intelligens, sund fornuft og moral er vel tre forskellige ting. En høj IQ uden fornuft og moral er ikke meget bevendt, bedømt ud fra en almenmenneskelig betragtning. Tag tyskerne som i snit er begavede, men de bar sig ufatteligt DUMT ad op til 1. og 2. verdenskrig. Og japanernes angreb på Pearl Harbour var idiotisk, både beslutningen om at angribe og gennemførelsen af angrebet. Fejl på fejl på fejl. I begge tilfælde var det dog især politikere som kvajede sig.

  Det er det samme herhjemme i disse år. Vores politikere er jo ikke allesammmen sinker, men deres samlede politik er åndssvag og umoralsk. Og feministerne og bøsserne i det radikale parti og badutspringerpartiet lader alle til at være gået fra forstanden. Og deres moral ligefrem stinker.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 6. april 2019 @ 18:12

 52. Apropos demonstration
  https://ekstrabladet.dk/112/svenske-nynazister-i-uanmeldt-demonstration/7586540

  Kommentar by Jyden — 6. april 2019 @ 18:13

 53. Hvordan var det lige det gik da Zimbabwe,s Robert Mugabe kom til magte diktatorisk. Han gik i gang med at udryde og overtage -De hvides farmers gårde. Derefter sagde han at ingen hvide mennesker skulle beskylde ham for racisme, fordi-Den hvide mand- var den største racist på kloden (Altså en racistisk anklage om racisme :-) :-) :-)). Efter – De hvide farmere- var fordrevet opstod den værste hungersnød i zimbabwe nogensinde. Fordi ingen- sorte- kunne drive farmene. De kunne ødelægge men ikke konstruere, eller dirigere, et landbrug…

  Hvad siger det om Intelligens imellem hvide og sorte?????? :-). Sådan rent logisk set?????

  Bortset fra det. Støt SIAD. God lørdag aften. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 6. april 2019 @ 18:53

 54. Går man tilbage til aviserne i tresserne, var de alle fulde af fordømmende artikler om Sydafrika. Der var ingen ende på hvor ondt det var med denne apartheid, og hvor ville alt blive godt når bare de hvide blev fordrevet. Men journalisterne tog helt fejl. Og nu er man så ved at dumme sig igen, med mange andre ting.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 6. april 2019 @ 19:09

 55. Afrika er en meget ressourcerig del af verden, men hvad nytter det, når beboerne ikke kan finde ud af at leve fredeligt sammen og udnytte mulighederne. Snart går det igen helt galt i Libyen.

  Kommentar by Casper — 6. april 2019 @ 19:29

 56. #49 Casper, Libyen var Afrikas mest velfungerende land inden bl.a. vores F16’ere var med til at smadre landet. Takket være vores indsats kan du nu købe en kastreret negerslave for 500$ i landet. Og Ghadaffis aftale med Berlusconi om at afholde lykkeridderne fra at sejle ud fra Libyens kyst, er også gået tabt. Man skulle næsten tro, at der ligger en større plan bag den ulovlige angrebskrig…

  Kommentar by Hr. Snusk — 6. april 2019 @ 19:42

 57. Gad vide om borgekrigen er startet.?

  https://jyllands-posten.dk/indland/politiretsvaesen/ECE11304170/flere-personer-ramt-af-skud-i-rungsted/

  06.04.2019 KL. 19:40
  Flere personer ramt af skud i Rungsted
  Nordsjællands Politi leder lørdag aften efter en eller flere gerningsmænd bag skyderi, hvor flere er ramt.

  Politiet holder lav profil på Tw. Etnicitet er der ikke oplyst noget om, så det siger vel sig selv.

  Det er jo nok også importeret af regeringen, derfor siges der intet om det er Etniggere eller Sandniggere.

  Kommentar by Sindsro — 6. april 2019 @ 21:28

 58. Det er møgbeskidte perker gangstere, der har skudt en i hovedet og en i benet, men glimrende at denne kulturberigende kriminalitet kommer helt tæt på dommerstanden revir, kaldet reservatet eller whiskeybæltet, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 6. april 2019 @ 21:39

 59. DERFOR mener muslimerne at danskerne VIL VÆRE VELEGNEDE SOM SLAVER!!! Ligesom svenskerne. Se artikel hos Snaphanen om fremtidens nye og endnu ukendte Sverige. Den 5.april lige efter “Europæerne lever nu under politisk censur”.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 6. april 2019 @ 21:51

 60. Jamen dog: selv Claes Klamsted Rungborgs idylliske café latte paradis er blevet ramt af virkeligheden, og mon ikke journalister og licens mediefolk får indkøbt ekstra forsyninger af viskelæder for at holde glansbillede-narrativerne kørende?

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 6. april 2019 @ 22:03

 61. @ 51 Selvfølgelig er det perkere. Ja, det er fint nok, at de tager deres præ-terror op i de ‘fines’ kvarter. Perker-byrden bør fordeles mere ligeligt.

  Kommentar by Kuffar — 6. april 2019 @ 22:50

 62. En eller anden sexolog, hr Olrik, tror jeg faktisk, han hed, udtalte på Fake News kanalen TV2 her til aften, at det var ’surrealistisk’ pludseligt at befinde sig midt i skyderiet! Nå da! Velkommen til den ny virkelighed; Mellemøsten version 2.0! Skabt af vores syge, syge politikere og det satanske EU!

  Kommentar by Kuffar — 6. april 2019 @ 22:53

 63. Det er da ved Gud, det helt forkerte sted, jeg siger Dem Fr. !!!

  Kommentar by John sch — 6. april 2019 @ 23:29

 64. Hr. Snusk.

  Jeg tror ikke på, at der ligger nogen større plan bag, Libyenkrigen var blot ren idioti og vidnede om yderst ringe eller ingen viden om forholdene i landet.

  Det var det samme i aftes, da Deadline luftede stor forargelse over, at afviste asylantbørn angiveligt har psykiske traumer. Om så er, burde man sandelig rette forargelsen mod børnenes for længst udviste forældre, men det var jo igen “Danmark”, der blev udlagt som synder af en forarget journalist.

  Kommentar by Casper — 7. april 2019 @ 06:17

 65. Det Danmark du kender, en negerbasse der hader os men elsker vores penge, ren perker perle historie.
  Men med fare for at en dumsk dhimmistrisser banker på min dør, så komme her den gode nyhed. Besparelse på statsbugettet, jeg så lige at endnu en kulturperle er blevet ekspederet hjem/ned til allah og jomfruen på 72.
  Desværre så går det så langsomt med befrielsen, så Danmark ikke står til at redde.
  En løsning kunne måske være, at vi afvæbner dhimmistrisserne og giver deres våben til kulturperle banderne aka de islamiske krigere i Mohammedanmark, det vil speede mængden til allah gevaldigt op, og være ren win win for Danmark og os danskere.

  Kommentar by Piphans — 7. april 2019 @ 08:12

 66. Ja, flertallet af vores politikere, journalister og vælgere er så stupide, at de ser Sverige som det store forbillede. At Malmø, Gøteborg og Stockholm osv. genlyder af skudsalver og granateksplosioner med korte mellemrum, at titusinder af svenskere er blevet overfaldet og mishandlet, at der er rekorder i knivstik, kølleslag, hjemmerøverier, påsatte brande og mord efter feminiseringen af Sverige, siger ikke disse røde eller naive typer nogetsomhelst. Den slags skal man bare ignorere. Så går det nok altsammen.

  Danskerne er velegnede til SLAVERI, mener islamisterne/muslimerne.
  Se snaphanen den 5. april.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 7. april 2019 @ 09:00

 67. Mødet mellem de to grupperinger førte ifølge Ekstra Bladets oplysninger i første omgang til håndgemæng. På et tidspunkt blev der hentet våben, og der blev siden afgivet skud.

  De to grupperinger er ifølge Ekstra Bladets oplysninger fra henholdsvis Nivå og Kokkedal.

  Begge har tidligere været del af den nu forbudte bande Loyal To Familia (LTF), men skikkelser fra Kokkedal-grupperingen valgte på et tidspunkt at søge over til rockerklubben Hells Angels, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 7. april 2019 @ 09:08

 68. For at være jøde, skal din mor være jøde.
  Hende bundgarnspælehelgeninden har da klædt sig ud til fortsat latterliggørelse af fede krænkenegre og opmærksomhedskrævende patsvingere. Det tror jeg ikke hun selv ser.

  Kommentar by Hul igennem? — 7. april 2019 @ 10:52

 69. A-mad 6. april 10:56 fortsat… Ernst Roets, Kill the Boer: Government complicity in South Africa’s brutal farm murders, Kraal Uitgewers, 2018

  Ernst Roets, vicedirektør for Afriforum og forfatter af “Kill The Boer” (2018), mener at overfald og -mord på boer-farmere bør prioriteres som racistiske forbrydelser.

  Bogen omtaler et stort antal på boer-farmere og deres familier med uhyggelige metode. Nogle blev kogt levende, druknet i badekar fyldt med kogende vand, stukket 151 gange med grebe og macheter – det er blot nogle af de torturmetoder, der anvendes af angriberne på boer-landmænd på sydafrikanske gårde.

  Det understøttes ved gennemgang af retsdokumenter og politirapporet at der for boer angrebene er tale sortes ønsker om berigelse ved røveri og de er alle motiveret af racehad mod hvide. Nogle af boermorderne har under ed anført, at de havde en enorm modvilje mod hvide mennesker, mens andre har fortalt, at de var motiveret af politiske taler.
  Andre har skrevet racistiske slagord med blodet af deres slagtede ofre.

  Julius Malema, leder af ANC Youth League og leder af EFF, er ofte citeret af boermorderne for opfordringer til mord på hvide boer-farmere.

  Roets hævder, at der er en sammenhæng mellem sangen “Kill The Boer” og den opadgående afvigelse af boer-farmer mord generelt.

  Roets beskriver, hvordan ANC’s i deres propaganda anså boer-landmænd og deres familier for at være legitime mål for vold i gennemførelsen af ​​revolutionen.

  Kommentar by A-mad — 7. april 2019 @ 11:16

 70. Blacks sing about killing whites – Kill the Boer compilation.
  Malema singing agian – kiss/shoot the boer
  MALEMA SINGING KILL THE BOER DURING AFRICA DAY CELEBRATION RALLY
  https://www.youtube.com/watch?v=KKy4OM9EIyI
  https://www.youtube.com/watch?v=AOaLIIxxQlQ
  https://www.youtube.com/watch?v=6vjb0w67PZ8&t=53s

  Kommentar by A-mad — 7. april 2019 @ 11:31

 71. Hvis Dommerne bliver ved med at dømme forkert, som i Rasmus Paludan’s tilfælde, ender det nok med, at de kommer til at stå til ansvar.

  Paludans ytring i video på Stram Kurs’ youtubekanal:

  »Det er klart, at der efter 20 år, hvor der ikke har været apartheid, dér er det jo kun blevet dårligere og dårligere for langt de fleste negere i Sydafrika. Og hvem skal man så give skylden for det?

  Ja, når man som Bwalya Sørensen og som de fleste negere i Sydafrika ikke er begavede nok til at kunne se, hvordan tingene rent faktisk forholder sig, så er det meget nemmere kun at se i sort/hvid, og som sagt give skylden til de hvide.

  Og det er altså det, fordi alternativet er jo, at man giver skylden til ANC, som har haft magten lige siden 1995, og altså har formået, at oparbejde en enorm statsgæld og fuldstændig kuldsejle nationen.

  Selvfølgelig fordi vi ved, at IQ70-personerne – tjek eventuelt Twitter #1Q70 – altså personer fra lav-IQ-befolkningsgrupper, de jo ikke magter at styre en nation, fordi de simpelthen ikke evner det. Deres kognitive funktionsniveau er for lavt til, at de kan styre en nation«
  ——————————————————————————–
  Dette er så sandt, at det skriger til himlen over dommen. Det kan bare ikke passe det skal være således.
  Det eneste reelle der er sagt har er: IQ70-personerne kan ikke styre en Nation.
  Han har desuden ikke nævnt noget som helse om Bwalya Sørensen’s IQ, Hun er jo bare ikke begavet nok til ar kunne se, hvordan tingene forholder sig.

  266B er fuldstændig uacceptabel.

  Kommentar by Sindsro — 7. april 2019 @ 12:32

 72. Tak for kommentarerne! Jeg kan godt se, at det kan tolkes, som jeg mener, man bare skal sidde med hænderne i skødet og lade ‘verden’ gå sin gang. Dette vil, som der ganske rigtigt gøres opmærksomt på, betyde at de politisk korrekte, multikulturalisterne styrer tingene. Befolkningsmæssigt skal vi vende tilbage til 70’erne. Et par fremmedarbejdere gør nok ikke noget, men så heller ikke flere.

  Kommentar by Glenn Madsen — 7. april 2019 @ 15:54

 73. 72. Glenn Madsen.
  Ifl grundloven må vi som folket ikke gøre noget, ang det med at hive perkerne ud af vores land.
  Det er forbudt i det heletaget at handle og tage affære når politikerne og deres IQ70 vælgere ikke har evnerne.

  Kommentar by Sindsro — 7. april 2019 @ 22:57

 74. Er der ikke en, der gider at skubbe hende i vandet næste gang hun sidder der?

  S*rte s…

  Kommentar by Det hvide racistsvin — 8. april 2019 @ 10:33

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper