7. april 2019

Danske Medier: Undgå sociale medier, læs journalistisk redigerede medier som ‘Dagbladet Arbejderen’

Danske Medier har iværksat en større kampagne på fleresider.dk, og her kan man læse at man læse, at der på grund af alskens falske nyheder er et stort behov for ansvarlige ‘journalistisk redigerede medier’, så partier, virksomheder eller fremmede magter ikke påvirker de kommende valg. Blandt medlemmerne af interesseorganisationen Danske Medier er Dagbladet Arbejderen, partiavis for ‘Kommunistisk Parti’.

“… netop i disse måneder står vi borgere i Danmark over for to afgørende valg. Et valg til Folketinget og et valg til Europa-Parlamentet.

Både partier, virksomheder og alle mulige andre vil gerne bestemme, hvem der bestemmer i Danmark. Og på de sociale medier kan der købes ukritisk taletid til det meste. I udlandet har vi set forsøg på, at de frie valg bliver påvirket gennem de sociale medier. Den frygt deles herhjemme både af efterretningstjenester og politikere.

Derfor er der brug for journalistisk redigerede medier. Medier, der har en ansvarshavende chefredaktør, der står til ansvar for indholdet. Medier, der ser det som deres opgave at skille skidt fra kanel, undersøge påstande, oplyse, stille spørgsmål, nuancere og søge svar.” (Fleresider.dk, Danske Medier)

(Foto: ‘Direkte påvirkning fra Kreml’ på Facebook, 6. april 2019)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/100063/trackback

33 Comments »

 1. “Medier, der har en ansvarshavende chefredaktør, der står til ansvar for indholdet” – Er det for eksempel typer som (forhenværende/nuværende): Tøger Seidenfaden, Bo Lidegaard, Poul Madsen, Rune Lykkeberg, osv.osv. – Det var sgu dagens bedste vittighed; jeg brøler stadigt af grin, kan slet ikke holde op!

  Kommentar by T. Flodur — 7. april 2019 @ 14:34

 2. Det er sgu da fint at de selv lægger op til en test. Valget er et udmærket værktøj til at vurdere div. mediers troværdighed.

  Lad os se om de kan komme med nogenlunde holdbare prognoser.
  Lad os se om de kan være lige kritiske overfor alle partier.
  Lad os hvem de prøver at svine til uden hold i virkeligheden.
  Lad os se om de i det hele taget kan være objektive.

  Der ER en grund til at de bliver kaldt Lügenpresse, men nu har de chancen for at bevise at vi tager fejl!

  Kommentar by Santor — 7. april 2019 @ 14:49

 3. Berlingske Media er ejet af en belgisk milliardær.

  Ritzau oversætter udelukkende AP, AFP og Reuters.

  JP/Politiken har sløret deres ejerskab så meget i forskellige fonde, at det er ugennemskueligt.

  Tilbage er der Dagbladet Arbejderen, udgivet af Kommunistisk Parti samt udgivelser af diverse fagforeninger.

  Hurra for den frie danske presse!

  Kommentar by Fascist — 7. april 2019 @ 14:58

 4. Meningseliten, inkl journalister, hader bare at de har mistet deres monopol. De minder om den katolske kirke i renæssancen og reformationen.

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 7. april 2019 @ 15:39

 5. Det er topmålet af arrogance at tro, at danskerne har brug for journalisternes røde filter for at forstå virkeligheden.

  Jeg tror, at vi er mange, som er vant til at dekonstruere journalisternes historier. Sminken skal pilles af, når det handler om glorificerede fremstillinger af EU, multikultur, islam og muslimer.

  Desuden virker flere af aviserne som politiske partier, som vil bearbejde danskernes holdninger. Grelle eksempler er Politikens klima-kampagne og Ekstra Bladets redaktør Poul Madsen, som har turneret sammen med Özlem Cekic for at få danskerne til at acceptere multikultur.

  Der er hetzen mod Trump. Hele den den danske presse har den samme vinkel på ham. Og nu, hvor han er frikendt, undskylder de ikke deres falske anklager.

  Jeg siger ikke noget nyt. Alle ved det.

  Kommentar by np — 7. april 2019 @ 15:41

 6. Synes da det havde været 1 april?

  Kommentar by Lundahl — 7. april 2019 @ 15:46

 7. Udanske Medier :)

  Kommentar by Ewing — 7. april 2019 @ 15:54

 8. Nu er det bare så uheldigt, at de såkaldte Danske Medier for stort set alles vedkommende har låst deres artikler bag betalingsring.
  Jeg orker ikke lige at regne prisen ud, men hvis man tager hele balladen bliver det væsentligt over kr. 2000/md.

  Til eksempel Jydepotten, der vil have kr. 269/md. blot for digital adgang til deres artikler, der langt hen ad vejen består af Ritzau-telegrammer.

  Dagbladet Arbejderen er væsentligt billigere, men man kan tænke lidt over dets evne til opdateringer, når der på kommunistgyllesprederens site tilbyde abonnement til LO plus-medlemmer. Det er trods alt nogle dage siden, LO og FTF fusionerede til noget, der kaldes FH…..

  Penge, jeg hellere vil anvende til bedre formål end at læse kommunistsprøjter, kulturradikale sprøjter og provinssprøjter.

  Det eneste, Danske Medier ikke har fattet, er at deres tid er forbi, dels fordi deres forretningsmodel er aldeles uholdbar, dels fordi deres såkaldte journalister ikke kan skrive eller researche nyt stof. Dinosaurer 2.0

  Kommentar by Henrik Petersen — 7. april 2019 @ 15:55

 9. Glem de desperate gammel-medier, de er fortid. Nutiden udspiller sig lige nu på stram kurs’ facebook side der sender live fra skive, hvor 50-100 muslimer forsøger at tæske dem så paludan måtte køres væk, han er tilbage igen her kl 16. Og det er modsat de latterlige pravda-medier IKKE redigeret og helt uden statsstøtte.

  Kommentar by Per — 7. april 2019 @ 15:57

 10. Apropo ting de gamle medier ikke skriver om, der var lige en der linkede til det her i kommentarfeltet på stram kurs’ facebookside: i københavn kan en virksomhed score 40.000 kr i bonus på at have en flygtning i praktik! Link: kk.dk/igu

  Kommentar by Per — 7. april 2019 @ 16:15

 11. Fjern nu al mediestøtten, og lad falde hvad ikke kan stå.

  Kommentar by na — 7. april 2019 @ 16:16

 12. Jo, men de to kulturradikale statsstøttede “aviser” Berlingske og Politiken bruger i dag meget tid og spalteplads på, at diskutere et særdeles samfundsrelevant emne:

  Er det “slutshaming” at kritisere de kvindelige TV-værter, der vralter rundt på tårnhøje stiletter?

  Se her er der tale om public service af højeste karat…

  Kommentar by Revisoren — 7. april 2019 @ 16:26

 13. T. Flodur — 7. april 2019 @ 14:34
  Du glemte David Trads:-)

  At gammelmedierne er i gang med en kampagne er bl.a. udtryk for at selvstændigt tænkende individer er noget de frygter. Den her sætning siger temmelig meget: “Den frygt deles herhjemme både af efterretningstjenester og politikere.”.
  Man interesserer sig ikke længere for manden på gaden. Medierne er blevet et våben mod de forkerte holdninger.
  Træk støtten og lad os se om de overlever med de samme holdninger.

  Kommentar by Hagmann — 7. april 2019 @ 16:32

 14. Masser af unge henvender sig til Rasmus Paludan.

  Der er forhåbentlig en underskov af skeptiske unge, som vil vide mere end de får serveret i skolen.

  Vi er sgu langt ude, når “medier” indrømmer at efterretningstjenester deltager i meningsdiktatur, at man ligefrem ønsker at lukke visse frie sider.

  Kommentar by k.m. — 7. april 2019 @ 16:58

 15. Det er da DR, TV2 og papiraviserne man skal undgå, hvis man vil være fri for en syndflod af falske nyheder, kvarte sandheder, fortielser og luder-journalistik. Den journalistiske “redigering” går jo mest ud på at vi skal fordummes og fyldes med rødradikale “sandheder”. De gamle medier er ikke længere den 4. magt, men er Chrborgs købte og betalte medløbere.

  Kampagnen er komplet til grin hos alle tænkende danskere der véd noget om hvordan medierne manipulerer med læserne, lytterne og seerne. I tre-fire årtier har medierne/journalisterne svigtet deres publikum samt demokratiet og fædrelandet. Deres hetzkampagner mod “racister”, deres fortielser og bortforklaringer omkring indvandringen, deres læggen røgslør omkring store og blodige skandaler, har undergravet det danske folks kultur, velfærd, sikkerhed og fremtid. Deres troværdighed er tæt på nul.

  Pga. mediernes svigt har vi nu kurs mod slaveri og svenske tilstande med ustyrlige mængder af vanvid, vold og mord.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 7. april 2019 @ 17:23

 16. Så kan det sgu da ikke blive mindre nuanceret. Danske Medier kan ligge i lommen på DR og Politiken. Vil selvfølgelig anbefale “24timer” og “Den korte avis”. Støt SIAD. God søndag aften. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 7. april 2019 @ 17:55

 17. Hagmann — 16:32

  Ja, du har aldeles ret! – Hastværk er lastværk – Jeg var på vej ud ad døren, og glemte at nævne skiderikken i skyndingen. Tak for påmindelsen ;-)!

  Kommentar by T. Flodur — 7. april 2019 @ 18:01

 18. Amerikanske..
  Russiske..-Ja, og hvad med EUBigKapicensur og propaganda og skræmmekampagner? Nok Liidt mere vigtigt og vedkommende, det andet kommer fra mediernes pisken en stemning op, så de sælger (tror de, det går kun tilbage) og så kan de ikke engang se, hvem der er diktatoren- ingen frihed er målet. Alle skal være multipurpose bananapicker på den store ensrettede bananafarm.

  Kommentar by Hul igennem? — 7. april 2019 @ 18:28

 19. Vil i denne sammenhæng gentage mit gamle postulat?? derhen at den Russiske presse er ganske fair i den forstand at Russerne ved at de bliver proppet med løgn, mens Danskerne tror de får sandheden medens de reelt kun i bedste fald får venstre side af sandheden..
  Hvis der ikke var de Danske sociale medier var vi da fuldstændig overladt til fake news-pressen..
  Det seneste – og ikke det sidste – eksempel hvor alle msm – gentager alle – kan bruge tv-tid og spaltemillimeter op og ned uden på noget tidspunkt at nævne hvem der er medlem af disse bander.
  PÅ samme tid tragisk og positivt at Uriasposten meget hurtigt er i stand til at vise foto og navn på det dræbte bandemedlem..

  Kommentar by frank mathiesen — 7. april 2019 @ 18:30

 20. Frank Mathiesen i kommentar 19 er lidt sent ude med at russerne kan gennemskue medieløgne modsat mediebrugerne i Vesten. Det var gyldigt frem til omkring 1990, hvorefter den russiske presse blev mere fri og begyndte at beskrive virkeligheden, hvorimod den vestlige presse vedblev at være styret af det som nu især benævnes Den Dybe Stat i USA.

  Kommentar by perhag — 7. april 2019 @ 19:18

 21. Ralf Pittelkow og Karen Jespersen forsøger af bedste evne, at formidle sandheden om dagens besættelse af Danmark.
  Denkorteavis.dk er derfor i samme kategori, som “russiske trolde” og “amerikanske algoritmer”.
  For det siger FAKE NEWS MAIN STREAM MEDIA (DDR/TV-MeeToo/JP/Berlingsk/EB/Information og div. lokale medier/blade nemlig selv.

  Stem kun på personer, som vil kræve en folkeafstemning om EUssr medlemskab. Danexit, Ja-Tak.

  Kommentar by Iznogut — 7. april 2019 @ 22:54

 22. Forstår man “u’enbys” så er Qmap.pub et godt sted at følge med. Klik på et drop og følge bagerne på 8chan.

  You are the news now.

  Kommentar by Iznogut — 7. april 2019 @ 23:02

 23. Her er mulighederne ved valget 2019 (fra Venstre til Højre):

  Enhedslisten: Multikulti-fantaster og økonomiske sinker. Ekstremt anti-hvide og anti-danske

  Alternativet: Multikulti-fantaster og økonomiske sinker. Ekstremt anti-hvide og anti-danske

  Socialistisk Folkeparti: Multikulti-fantaster og økonomiske semi-sinker. Anti-hvide og anti-danske.

  Socialdemokratiet: Pseudo-Nationalister og Israel-fantaster. Anti-hvide og anti-danske.

  Radikale Venstre: Multikulti-fantaster og Israel-fantaster. Ekstremt anti-hvide og anti-danske.

  Venstre: Pseudo-Nationalister, pseudo-konservative, Israel-fantaster og USA-leflere. Anti-hvide og anti-danske. Forræderisk leder, der har solgt Danmarks fremtid til FN.

  Konservative: Pseudo-konservative, forvirrede globohomo-fantaster og Israel-fantaster og USA-leflere. Anti-hvide og anti-danske.

  Dansk Folkeparti: Pseudo-nationalister og ekstreme Israel-fantaster. Anti-hvide.

  Liberal Alliance: Forvirrede og forvirrende, USA-leflere og Israel-fantaster. 100% optaget af penge. Anti-hvide og anti-danske.

  Nye Borgerlige: Pseudo-nationalister, crony Kapitalister i forklædning og ekstreme Israel-fantaster. Anti-hvide.

  Klaus Piskjær: Idiot og landforræder.

  Og så kan folk ikke forstå, når man tegner et stort fedt hagekors på hver side af stemmesedlen.

  Kommentar by Det hvide racistsvin — 7. april 2019 @ 23:21

 24. “undersøge påstande, oplyse, stille spørgsmål, nuancere og søge svar”
  Ha ha ha ha ha ha ha

  Kommentar by Lider af danskhed — 7. april 2019 @ 23:26

 25. Apropos https://piopio.dk/fagbevaegelsen-gaar-fra-avisendk

  Kommentar by anno — 8. april 2019 @ 00:16

 26. Støt uriasposten. 24timersnyt, snaphanen, og denkorteavis. Støt SIAD. God mandag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 8. april 2019 @ 07:34

 27. Trump blev ikke præsident vha ‘russian collusion’. Var det på forsiden af dagbladet Politiken?

  Som np 15:41 skriver: “Der er hetzen mod Trump. Hele den den danske presse har den samme vinkel på ham. Og nu, hvor han er frikendt, undskylder de ikke deres falske anklager.”

  Hvis man var orienteret af diverse online medier vidste man det hele tiden og CNNs forsøg på statskup med fake news, siden Hillary tabte valget og CNNs fake news kampagne for at støtte hendes valgkamp, kendte man også. Det var en sejr for demokratiet at det mislykkedes for CNN og de dominerende tv-medier overthere at få Hillary valgt med deres løgne.

  Danske Mediers propaganda appel minder mig om Sovjetunionen, hvor papir-avisen Pravda (Sandheden!) havde meningsmonopolet og udsendte løgne på løbende bånd, mens folk ulovligt måtte lytte til ‘Voice of America’, hvis de ville vide hvad der skete i verden. Det var dog næsten umuligt at høre VoA i Rusland, fordi modtagelsen blev forhindret af russiske støjsendere (scrambling)

  Neues Deutschland i DDR var den enerådende partiavis og blev man pågrebet med Vesttyske og andre udenlandske aviser og nyhedstidsskrifter blev man indberettet til Stasi.

  Fjernsyn var også statsejet i DDR (ligesom de altdominerende DR og TV2 er det herhjemme i dag)
  I DDR var forholdet mellem politik og tv fundamentalt anderledes end i vesten. Ifølge Lenins forståelse af medierne, som også var afgørende for DDR, skulle medierne være agitatorer, propagandister og organisatorer af masserne i partiets interesse. Således var fjernsynsorganisationen tæt forbundet med staten og det førende parti, SED (’Enhedslisten’)

  Kommentar by A-mad — 8. april 2019 @ 08:46

 28. Luk de såkaldte journalistuddannelser.

  Kommentar by Bastardo — 8. april 2019 @ 08:58

 29. MSM, og vore “politikere” = kasserollen med frøen.

  Kommentar by Knights Templar — 8. april 2019 @ 10:39

 30. Enig med Lukket fest, skrid hjem 15:39: “Meningseliten, inkl journalister, hader bare at de har mistet deres monopol.”

  Ja, dagbladet Politiken er dybt pinlige i deres forsøg på med deres banner på deres bygning på Rådhuspladsen at reklamere for at monopolisere nyhederne til de gamle papiraviser og statens broadcast fjernsyn.

  Det er en parodisk genopførelse af typografstrejken i 1977, der helt komisk på gaden blev bakket op af skrigende og voldelige venstrefløjs demonstranter. Voldelige maskinstormere.

  Typograferne ville dengang stoppe indførelsen af IT-tryk teknik, der gjorde deres sætning af tryk-klichéer støbt i bly overflødig.

  Den af alle danske journalister hadede Rupert Murdoch knækkede på samme måde de maskinstormende journalist-og typograf fagforeninger ved at flytte avisproduktionen ud af Fleet Street til moderne produktion udenfor bymidten, hvor der på grund af den nye IT-teknologi ikke længere var brug for typografer og han afskaffede de fagforenings garanterede alt for fede journalist lønninger.

  B.T.-konflikten, typografstrejken i 1977, blev senere kaldt ‘De 141 dage’, fordi den stoppede udgivelsen af papiraviserne i 141 dage.

  Nu kæmper journalisterne og journalistfobundet i dag på samme måde for at stoppe ny IT-teknologi i form af internettet, der har overflødiggjort dem.

  Som typograferne i sin tid kan journalisterne selvfølgelig kun forsinke udviklingen, men de kan ikke stoppe den.

  Kommentar by A-mad — 8. april 2019 @ 12:14

 31. Russisk trolleri og løgne er frastødende.
  Men meget interessant og positivt at de amerikanske algoritmer også er på radaren.
  Den perfekte hjernevask er jo den, folk indtil nu ikke har været bevidste om.

  Kommentar by Zatopek — 8. april 2019 @ 17:00

 32. Fru generaldirektør Maria Rørbye Rønn oppebærer en årlig gage på kr. 3.688.115,16 i kommunistfabrikken Danmarks Radio.

  Må jeg foreslå, at hr. Møller og Uriasposten får tildelt samme beløb, for at skabe “mangfoldighed” i mediebilledet…

  Kommentar by Revisoren — 8. april 2019 @ 21:16

 33. Den enkelte journalist er næppe klar over hvordan propagandaapparatet fungerer, fordi de stoler på kilder kontrolleret af bagvedsiddende magthavere med Washington Post som det mest tydelige eksempel uafbrudt fra Phil Grahams tid. Vi har i Danmark et enkelt politisk parti i stand til at gennemskue magthaverkontrollen med befolkningen, nemlig Mads Palvigs https://www.jfk21.dk/

  Kommentar by perhag — 8. april 2019 @ 21:56

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper