7. april 2019

Øjevidne til indvandrerdrab på Rungsted Strandvej: “Det er jo ikke Danmark. … Det var en krigszone.”

Lørdag eftermiddag havde jeg en længere ophidset ebat med en mandsperson, der mente, at det var en ‘konspirationsteori’ at tale om ‘islamisering’ af Danmark. Man kan altid diskutere ordvalget, men den konkrete virkelighed manifesterer sig uanset hvor meget man hader højrefløjen.

Længere interview med sexolog Jakob Olrik, der overværede drabet på Rungsted Strandvej. Set hos BT.

“Politiet begyndte at råbe, at folk skulle komme væk fra området. … Der kom en dame ud med et lille barn på armen. Hun gik hen til den her politimand med et stort gevær, fordi hun ville vide, hvad der foregik. Han råbte bare ad hende: ‘Kan I komme ind! Væk fra vejene!’. Det var helt tydeligt, at det var et farligt område at være i.

Kort forinden havde jeg set nogen med en barnevogn og en hund oppe på vejen. Ikke langt fra dem lå en død mand på gaden, og der stod en politimand med et maskingevær ved siden af dem. Det er jo ikke Danmark.

De stod rundt omkring, som om det var Checkpoint Charlie. Det var en krigszone. Der var en slags undtagelsestilstand i området.” (Jakob Olrik, sexolog)

Oploadet Kl. 17:07 af Kim Møller — Direkte link32 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/100071/trackback

32 Comments »

 1. Godt en døde.

  Synd resten overlevede.

  Sjovt at Politiet indrømmer, at det ikke skulle have fundet sted “i det område”.

  Kommentar by Fascist — 7. april 2019 @ 17:09

 2. “Det Danmark, du kender”
  Socialdemokratiet

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 7. april 2019 @ 17:28

 3. Den slags “episoder” vil forsætte med stadig hyppigere frekvens, indtil folk erkende at de kriminelle udlændinge skal stemmes ud af landet. Hvis det ikke sker, så må de selv tage den væbnede kamp en dag, hvis de og ikke mindst deres børn og børnebørn vil overleve i fremtiden!

  Kommentar by Santor — 7. april 2019 @ 17:31

 4. Etnikkerens Facebook https://www.facebook.com/musti.altidpa

  Kommentar by BB — 7. april 2019 @ 17:34

 5. Oh ve oh jammer- stadigvæk ingen Jo Coxer mod Angela Merkel. – De germanske folk uddør.

  Kommentar by dansker — 7. april 2019 @ 17:45

 6. Det er jo ikke politiet der skal sættes ind her…Det er hæren. Støt SIAD. God søndag aften. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 7. april 2019 @ 17:56

 7. MSM fortier een bestemt ting omkring skudepisoden.

  Kommentar by kenneth — 7. april 2019 @ 18:02

 8. Var det også en konspirationsteori, at Hizb ut-Tahrir forrige fredag kunne afholde en fredagsbøn og magtdemonstration lige foran Christiansborg, alt imens bevæbnet shariapoliti holdt de fåtallige vantro demonstranter på behørig afstand?

  De hjernevaskede væmligboere skal åbenbart selv fanges i muhammedanernes kugleregn før de vågner op…

  Kommentar by Revisoren — 7. april 2019 @ 18:34

 9. Så var hjemmeværns flyveren i luften i nat. Dejligt at vide ens skatte kroner bliver fyret af mens man prøver at sove

  Kommentar by DS — 7. april 2019 @ 18:35

 10. Jeg tænkte på Knud Lindholm Lau, som i P1 på vanlig perfid facon problematiserede Lars Løkkes “ghettoerne sender fangarme ud på gaderne, hvor kriminelle bander skaber utryghed” (nytårstale 2018/19), hvis budskab og analogi åbenbart er en slags genoplivning af 30’ernes nazisme. Lau har især hæftet sig ved associationen til blæksprutter, som han tilsyneladende ikke bryder sig om, og derfor er Løkkes taleskriver en slags Goebbels i forklædning, lyder den krystalklare analyse.

  Til Knud Lindholm Lau, som sikkert smuglæser dette: Forstår du nu Lars Løkkes analogi …?

  Kommentar by DavidK — 7. april 2019 @ 18:36

 11. Når jeg nu bliver nævnt, omend kun som indledning til en tirade, vil jeg gerne lige moderere.
  Debatten eller samtalen var ret fredelig, indgangsvinklen var hvorfor kvinder, læs tindermøder kunne blive afskrækkede af en blog som Urias posten.
  Jeg pointerede at kommentarsporet er ret rabiat for alle der måtte befinde sig uden for ekko kammeret, og at man som ejermand kunne tænkes at blive slået i hartkorn med dem der skriver her. Herefter var mit postulat at der på disse linier er rigtig mange konspirationsteoretikere, som bliver tiltrukket af det stærkt simplificerede budskab i bloggen og at megen af argumentationteknikken deler teknik med hvad man ser fra diverse konspirationstosser.
  Men det er jo bare mit synspunkt.

  Kommentar by Mandsperson — 7. april 2019 @ 18:45

 12. Game-changer for de borgerlige.

  Med skudepisoden i Rungsted kom virkeligheden tilbage til Danmark. Efter at DR og Ekstrabladet, med Berlingske på bagsmækken, de sidste mange måneder har brolagt vejen til statsministeriet for Mette Fredriksen, samtidig med at de har prøvet at hetze Sass Larsen (og hans indvandrings kritiske linje) ud, ved at køre socialdemokratisk venlig dækning frem og diskutere klima, børnehave normeringer, nedslidning og pension(reelt en genindførelse af førtidspensionen), så banker virkeligheden og det STØRSTE og VIGTIGSTE spørgsmål sig på igen, igen; indvandring.

  Jeg kunne godt have ønsket mig, at DF (specf. Kristian Thulesen-Dahl) havde været på pletten og kommenteret skyderiet på strandvejen, men nej DF er fraværende, de sidder sikkert fast på en omfartsvej, med radioen indstillet på Radio 24/7 og kan ligesom ikke komme videre. Og det er lidt det jeg føler der er galt med DF, og ønsker derfor allerede nu held og lykke til Nye-Borgerlige, jeg tror at de for et bedre valg, fordi DF ligesom har tabt tråden og ikke forstår deres egen oprindelse.

  Jeg ønsker ikke flere døde eller mere skyderi i gaderne, men drabet på strandvejen understreger jo, at der følger enorme kriminalitets problemer med indvandringen. Og som en af mine venner sarkastisk spøger med; “..hvad sker der den dag banderne peger pistolerne bort fra hinanden og over imod andre mål, hvad gør VI så?..”

  Hvis Lars Løkke er smart så trækker han tiden ud, for når sommeren kommer, bliver banderne vildere og vildere. Og for hver gang der skydes bliver den offentlige debat defineret af de fremmede voldsmænd og bandemedlemmer, og ikke af venstrefløjen og hjørnekontoret på Rådhuspladsen.
  Spørgsmålet er så, om det gør nogen forskel, om det er Lars Løkke eller Mette Fredriksen der styre, og det tror jeg det gør, da de Radikale er totalt fundamentalistiske og vil presse Socialdemokratiet til den mest åbne indvandringspolitik de kan få.
  Og 4 år med 30.000 indvandrere pr. år vil skabe svenske tilstande i Danmark, og de radikale er gag-gag nok til at presse på for dets gennemførsel. Vi må håbe for Danmarks skyld, at de Radikale bliver holdt så langt væk det er muligt fra regerings kontorene.

  Mvh.
  Historyman

  Kommentar by Historyman — 7. april 2019 @ 20:00

 13. Det kan godt være at både Lars Ulykke og Mette Frederiksen er kritiske i disse dage, og siger nogle hårde ting om kriminelle banders skyderier og andre aktiviteter.

  Men det er hykleri og skuespil. Begges politik går bevisligt ud på at tre- eller fem-doble indvandringen.

  Men masseindvandring fører ALTID til nedværdigelse og tyrannisering af den oprindelige befolkning, og derefter til konflikt, elendighed og massedød. Det er mere end 1OOO års og over 5O landes erfaring med masseindvandring.

  Stem på DF, NB eller Stram Kurs. Det vil blive en katastrofe, hvis de gamle partier V, K, R, S og SF osv. ikke får en lærestreg.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 7. april 2019 @ 20:13

 14. ALEXANDER BEAUMONT — 7. april 2019 @ 20:13 Men det gør folk ikke. Hvis kontanthjælpen kan blive sat lidt op eller hvis der kan komme en lidt bedre normering på pædagoger, så er det det folk stemmer på.

  Kommentar by Flaskeposten — 7. april 2019 @ 20:40

 15. Orkerne er på upassende vis begyndt at hærge i Elver-land

  Før nøjedes de med at hærge blandt hobitter i betonblokke og blandt mennesker i rækkehus og villakvarterer.

  Samt de skide dværge der bare har at bygge ting og ellers klappe i

  Da det bare er rosset der bor der,var det dem det var galt med,ikke orkerne.Det har elverne der lukkede orkerne ind sagt til rosset disse mange gange.

  Nu er orkerne blevet så talrige at ryttere og bueskytter ikke længere kan holde dem ude af elverland.

  Elverne skal nok få lagt beslag på flere sikkerhedsstyker nu for at passe på deres egen ophøjede røv
  Det rager dem en fjer at der så bliver mindre sikkerhed til rosset som følge af det

  Men det er en stakket frist inden ork-horderne vil overbelaste disse og elverland vil se ting ske de ikke drømte om.

  Elverne vil så flytte langt væk som i bogen,eller mure sig inde som dværgene gjorde i bjerget

  Kommentar by jønne — 7. april 2019 @ 21:01

 16. Nivå, Kokkedal og Helsingør har længe været plaget af bander og sigøjnere. Det er ikke noget nyt.

  https://www.bt.dk/samfund/dan-rachlin-efter-skyderi-paa-strandvejen-vaagn-nu-op

  Kommentar by Rungstedsmanden — 7. april 2019 @ 21:26

 17. Afdødes onkel udtaler at han var en god dreng der aldrig lavede ballade.

  Kommentar by Johnson — 7. april 2019 @ 22:27

 18. Der er personer i Danmark der er farligere end de indavlede retarderede kriminelle korandyrkere og det er politikerne på Christiansborg, de er godt klar over hvor skidt det står til med den uhæmmede indvandring af korandyrkere men politikerne vender det blinde øje til og påstår at alting er fryd og gammen, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 7. april 2019 @ 22:42

 19. Berigelse. Diversity. Multi-kulti.
  Morten Østergård og Co. har mange etiketter på barbarernes hærgen.

  Løkke-Fonden bugner af velvære. Danmark forgår.

  Kommentar by Iznogut — 7. april 2019 @ 23:05

 20. Hvorom alt er, er det dejligt at se, at det endelig rammer de skinhellige landsforrædere i Whiskeybæltet, som ellers troede, at de var immune over for verdens problemer. Nu kan de ikke længere gemme sig bag deres tykke ligusterhække, alt imens de sidder og peger fingre af alle os “intolerante racister”.

  Velkommen til virkeligheden! Lur mig om ikke det kan ses på stemmefordelingen ved det nært forestående valg ift. valget i 2015.

  Kommentar by Det hvide racistsvin — 7. april 2019 @ 23:06

 21. Der er intet vigtigere emne end udlændingepolitikken, så eneste seriøse valg er og bliver Nye Borgerlige. Uden dem har Danmark meget ringe chancer fremover, for ikke at ende som Sverige.

  Kommentar by LarsB — 7. april 2019 @ 23:14

 22. »Han (den dræbte, red.) har ikke været en af dem, der har løbet rundt og lavet ballade. Han var ingen ballademager,« siger Hassan, mens han står med sin hvide bedekrans i den ene hånd.
  Han fortæller videre til B.T., at den dræbte er den næstældste i en søskendeflok på otte.
  »Han var sådan en, der altid smilede og altid var i godt humør. Han var en god fyr.
  Hassan er ikke onklens rigtige navn. B.T. er bekendt med mandens identitet.
  https://www.bt.dk/krimi/blodigt-opgoer-i-rungsted-skuddraebts-familie-er-i-chok

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 7. april 2019 @ 23:14

 23. LarsB – Nye Borgerlige er ikke, hvad de udgiver sig for at være. De er ekstremt glade for Israel. Og det er beviseligt jøder, der står bag masseindvandringen.

  NB er en ulv i fåreklæder. Og de vil smadre det sociale sikkerhedsnet. Danmark bliver til “the 51st state”, hvis de får magt, som de har agt.

  https://ibb.co/cDxLQ9F
  https://ibb.co/WkCT39M
  https://ibb.co/0ttqvkp
  https://ibb.co/0KkQCLj

  Kommentar by Det hvide racistsvin — 7. april 2019 @ 23:28

 24. Kommentar by Historyman — 7. april 2019 @ 20:00

  Spot on du!!! DF tuller med brask og bram eller stille og roligt ud af FT med tiden, hvis de ikke nu passer på og kommer tilbage på sporet!

  Kommentar by Black Watch — 7. april 2019 @ 23:36

 25. Hvornår lærer de kællinger AT ALTID LÅSE BILBØRENE, når de er inde i køretøjet, uanset om de holder stille eller er i bevægelse.

  Flåede dør op
  Birgitte Brogaard og hendes veninde var på sightseeing for at se Carsten og Jannis Rees hus i området, da en mand flåede hendes bildør op.
  – Giv mig din bil. Der er en, der lige er død. Vi skal have ham på hospitalet, råbte han. Han virker helt oppe at køre. Og jeg har set så mange film og serier, at jeg straks tror, at han vil tage pistol op og true os, fordi han vil have min bil, siger den chokerede unge kvinde, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 8. april 2019 @ 07:59

 26. 🤮🤯🤢Han var en god fyr, der snart skulle giftes

  To hærdebrede, unge mænd knælede i går formiddag ved stedet, der aftenen forinden var blevet forvandlet fra en idyllisk rasteplads på Strandvejen til et blodigt gerningssted i en brutal drabssag.
  Med tårerne løbende ned ad kinderne lagde de forsigtigt to buketter lyserøde roser på asfalten.
  Voksede op sammen
  – Han var en af vores allerbedste venner. Vi er vokset op sammen i Nivå, og jeg har kendt ham i 15 år, siger den ene af de to mænd, der hverken vil have deres navne eller ansigter i Ekstra Bladet, men gerne vil fortælle om den dræbte, fordi ’det er vigtigt, at folk forstår, at han var en god fyr’.
  Fortjener det ikke
  – Ligesom os har han altid lidt været en rod, men aldrig i den kaliber, der gør, at han fortjener at blive slået ihjel. Han kom ind i en bande for et par måneder siden, men han lavede ikke noget vildt.
  – Han ville gerne have sit liv på ret køl og skulle snart giftes, siger den anden unge mand, som rykker lidt på kasketten, når samtalen bliver for følelsesladet og stemmen knækker.
  De to venner blev ringet op cirka ti minutter efter skyderiet, hvor de fik besked om, at deres ven var blevet skudt.
  De hastede til Rigshospitalet, hvor de sammen med godt 70 andre ventede på at få at vide, hvor slemt det stod til.
  – Da familien kom ud og bekræftede, at det var ham, og at han var død, brød vi sammen.
  – Min første tanke var jo, at det skal de ikke slippe af sted med. Det skal hævnes, siger den ene mand, mens den anden afbryder:
  – Hævn nytter ikke noget. Så stopper det jo aldrig, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 8. april 2019 @ 08:06

 27. Jeg blev så lettet, da politiledelsen afslørede, at der var tale om “unge mænd”.

  Jeg havde været så bange for, at det var “bedstemødre for asyl”, der var gået på gaden.

  Kommentar by Bastardo — 8. april 2019 @ 08:50

 28. Checkpoint Charlie? No fucking way! Det er Basra…

  Checkpoint Charlie er et ikonisk symbol på vestens forpost imod kommunismen. Hvor indespærrede østtyskere kunne se over på det forjættede land som indgangen til paradis. Bevogtet af US marines der vidste hvordan man behandler forbrydere.

  Det kan på ingen måde sammenlignes med indvandrergangsternes myrderier og det danske dialogpoliti

  Kommentar by redneck — 8. april 2019 @ 09:26

 29. Checkpoint Charlie? No fucking way! Det er Basra…

  Checkpoint Charlie er et ikonisk symbol på vestens forpost imod kommunismen. Hvor indespærrede østtyskere kunne se over på det forjættede land som indgangen til paradis. Bevogtet af US marines der vidste hvordan man behandler forbrydere.

  Det kan på ingen måde sammenlignes med indvandrergangsternes myrderier og det danske dialogpoliti

  Kommentar by redneck — 8. april 2019 @ 09:26

 30. Mandsperson 18:45
  Du har fuldkommen ret til, at fremkomme med dine meninger. Ligesom der sikkert også er dem der mener, Adolf havde samme ret.
  Det bliver det bare ikke mere rigtigt af.
  Du sidder og savler radigalt, over det du kalder “rabiat”. Lad mig perspektivere din udtalelse, ved at henvise dig til bl.a “Syriens Bloggen”. Så vil du kunne se, at dit udsagn kan diskuteres og gradbøjes. Og hvad dit andet statement angår; “ekkokamret” UP.
  Så kan det vel ikke være anderledes, når samtlige af dine MSM medier, og som du selv er en del af, konsekvent vælger at lyve, fordreje eller helt fortie, hvad det er der foregår.
  Det der så åbenlyst ikke er trængt ind i dit helt eget private ekkokammer er:
  Diktatorreligionen Islam har erklæret os krig. Til den sidste kristne, buddhist og hvad har vi, er udryddet. Det lumrer de ikke en gang med længere. “Jamen, det er kun en brøkdel islamister, der deler den tankegang” hører jeg dig indvende. – “ER DET?”
  Som historien viser, skal der ikke ret mange til, at få ALLE til at marchere i takt. Det vil der slet heller ikke være tvivl om nu. Hvor frafald kvitteres med døden.
  Det kan hverken nok så mange uvidende udsagn og benægtelser fra dig eller Morocco Lars lave om på.
  Og hvad tonen og ordvalget på UP angår, er der en rammende vending for det også:
  “Desperate times calls for desperate measures”.
  Vi har forlængst udtømt ’68-er rundbordspædagogikken og dialogkaffen.
  Jo før det dæmrer for dig, og folk udenfor UP også – des bedre.

  Kommentar by Knights Templar — 8. april 2019 @ 10:27

 31. Det var den 20-årige Mustafa Rashdan, der blev skudt lørdag aften klokken 18.03 i Rungsted.

  Mustafa Rashdan bliver af Nordsjællands Politi beskrevet som medlem af en “bandegruppering”, og han var ifølge politiet “tilknyttet kriminelle netværk”.

  Mustafa Rashdan var altså en dybt kriminel muslimsk mand.

  Man tror næsten, at det er løgn, men Mustafa Rashdans far har været ansat af Fredensborg Kommune som projektmedarbejder, der skulle forebygge kriminalitet blandt unge. Mustafa Rashdans far var i en periode ansat i et såkaldt ‘ungeteam’, der blandt andet arbejdede målrettet i indvandrerghettoerne i området.

  Mustafa Rashdans dybt religiøse far underviser også på en privat koranskole. Faren har undervist på en nordsjællandsk arabisk friskole siden 1997. Et sted, hvor undervisningen har det formål at give de primært mellemøstlige børn en “indsigt i deres islamiske kulturarv”.

  Man har altså ladet en muslimsk far til en bandekriminel ung mand arbejde med kriminelle unge i lokalområdet, hvor Rashdan-klanen bor.

  Umiddelbart virker det til, at Fredensborg Kommune står med et forklaringsproblem.

  Hvorfor skulle skatteborgerne betale for dette?, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 8. april 2019 @ 10:45

 32. Hysterisk morsomt at en kulturradikal journalist fra menighedsbladet Politiken bliver fanget i muhammedanernes kugleregn, og får forstyrret sit verdensbillede.

  Måtte Carsten Jensen, David Trash eller Georg Metz blive den næste…

  Kommentar by Revisoren — 8. april 2019 @ 13:42

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper