8. april 2019

Mohamad: “Alverdens højrefløjens ekstremister står bag terrorangrebet… Det kan være indirekte…”

Hvis man skulle følge Mohamad logik, så ville man afskaffe det liberale demokrati, og som den naturligste ting i verden forbyde Koranen og alle religiøse tekster relateret til Islam. Christchurch er 18.167 km fra Århus, og jeg synes sådan set ikke jeg har et ansvar for tilfældige terroristers massedrab, heller ikke selvom de også mener at masseindvandringen er skadelig, og der finder en islamisering sted.

Mohamad skal nok klare sig godt til Politikens DM i debat 2019, men blandt logisk tænkende individer er han vejet, og fundet for let. Debatoplæg set hos EB.dk – Mohamad: Hvor kommer højrefløjens had fra?

“- Det er hårdt at tænke på det, der skete i New Zealand. …

– Det er så svært at tænke på, men så dukker det gode spørgsmål op om hvad angrebet skyldes, og hvilke årsager der får en mand til at begå den forfærdelige form for terror.

– Hvor kommer det her had fra…

– Lad mig lige være helt konkret: Alverdens højrefløjens ekstremister står bag terrorangrebet.

– Det kan være indirekte, for jeg mener ikke, at alle højrefløjens tilhængere går rundt med drøm om at slå alle muslimer ihjel, tværtimod. …

– De spreder myten om, at indvandringen er samfundsskadelig, og at den kun medfører en masse rædselsvækkende vold, at indvandringen ligger samfundet til last, at dens kultur og religion vil vælte Danmark og omdanne det til et islamiseret land.”

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/100097/trackback

43 Comments »

 1. Han lyser som om han er en vinder hos Politiken.

  Kommentar by Bastardo — 8. april 2019 @ 13:11

 2. Lyder

  Kommentar by Bastardo — 8. april 2019 @ 13:11

 3. Hvordan står det egentlig til med vores store folkekære digter Yahya Hassan?

  Er han stadig i spjældet, eller kan han mon nå at komme ud inden folketingsvalget?

  Kommentar by Revisoren — 8. april 2019 @ 13:14

 4. Super at Kim Møller poster en liste med koranens ‘glædelige’ budskaber, og det kan da kun opfordres til at vore politikere og frimurerkontrollerede medie-diktatur tæppebombes med disse koranvers, og man kunne fx. lave det som en signatur på ens email.

  Det er vist på høje tid med en ny Nürnberg proces for Danmark styres af en korrumperet værnemager-klike, detr kun har til formål at ødelægge vort land.

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 8. april 2019 @ 13:40

 5. Måske skulle han lære at skrive dansk

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 8. april 2019 @ 14:16

 6. Jamen, han har jo ret.

  Vi hader islams kønslemlæstelse.
  Vi hader islams dogmatisk tænkning.
  Vi hader islams morderiske tilgang til homoseksuelle.
  Vi hader islams accept af slaveri.
  Vi hader islams undertrykkelse af kvinder.

  Så han har ret, Vi, normale mennesker, hader islam, og med god grund!

  Kommentar by Santor — 8. april 2019 @ 14:19

 7. Alle de totalitære ideologier opfordrer til vold mod enhver der er demokrat og som ikke lader sig ensrette og indoktrinere, men tillader sig at tænke selvstændigt.

  Både kommunister, islamister og nazister oplæres i at de skal vinde enhver debat ved at tromle meningsmodstandere. Hvor argumenter mangler, skal man bare overhælde modparten med beskyldninger, skældsord, trusler, injurier og mistænkeliggørelse. Kan man ikke vinde debatten med argumenter, er det ofte effektivt at tilsvine modparten med falske beskyldninger, om f.eks. racisme, indre svinehunde, alkoholisme, pædofili eller hvad man ellers kan finde på. Så opgiver mange med ærlige og fornuftige synspunkter at modsige de totalitære.

  Debat-terrorister har der været mange af i både Danmark og Sverige. I Danmark lykkedes det i mange år at hetze “racisterne” så grundigt, at fortalerne for “berigelse” havde næsten frit spil. I Sverige lykkedes det for kommunisterne og feministerne at kvæle al opposition med voldsom hetz plus diverse lyssky juridiske overgreb, senest mod en tandlæge og Dan Park m.fl.

  Slår tilsvining og juridisk humbug ikke til, er der undertiden ekstreme og fanatiske grupper som ikke viger tilbage for overfald og mord. Som de ti punkter ovenfor illustrerer.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 8. april 2019 @ 14:23

 8. Vi hænger på den arbejdssky Mohamad Abd Almonam:

  “Der blev skrevet gentagne gange, at jeg skal rejse hjem, og hjælpe med at genopbygge Syrien.
  – For det første så er jeg ikke håndværker, og jeg er heller ikke færdiguddannet, så jeg ved ikke hvordan jeg kan være med til at genopbygge Syrien igen.

  – Jeg har slet ikke nogle erfaringer med bygningsprocesser eller noget i den stil, så rejsen til Syrien er ikke noget for mig.”

  https://ekstrabladet.dk/nationen/mohamad-sofa-og-kontanthjaelp/7507210

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 8. april 2019 @ 14:25

 9. Som navnet antyder;
  he’s utterly MAD.
  MohaMAD.
  Han har så meget bæ mellem skulderbladene, at al videre kommunikation er nytteløs.
  Araberes hjerner er som byggesæt der er sat helt forkert sammen. Og hvor halvdelen af stumperne stadig ligger tilbage, ubrugte på gulvet.
  Og så spørger Nobelpris kandidaten: “…hvor kommer det her had fra?” Og:
  “De (vi) spreder myten….om dem”.
  Vi behøver ikke, at sprede noget som helst. INGEN klarer dét bedre end Jer selv.
  Hvis du er nødt til at spørge hvor VORES had kommer fra. Så er du simpelthen a waste of space and oxygen.
  Flet kebaben og skrid bruno

  Kommentar by Knights Templar — 8. april 2019 @ 14:25

 10. Det er så slemt at bo i kuffarland… stakkels stakkels Mohammad, så rejs dog hjem… færdiguddannet eller ej, vi har ikke brug for hinanden!

  Kommentar by redneck — 8. april 2019 @ 14:39

 11. Vi har sådan sét bevist videnskabeligt at Muhammed aldrig har eksisteret, alt indenfor Islam er fabrikeret imellem 700-900 tallet måske en skjult fiktiv tradition fra antikken af heroiske men militante forebilleder, selv arkitekturen hvor muslimers “hellige” templer er baseret på en løgn på at de i virkeligheden vender mod Petra som et tegn på at vide hvor handelsvejen imellem øst og vest som var vigtig at vide for ørkenstammerne. Jerusalem er en ren løn historie, kun et tegn på militær erobring til hvilket alt er fabrikeret af “syriske” arabere (f.eks slettede de as i assyrien og gjorde folkemord til en del af Islam).

  Kommentar by Moth — 8. april 2019 @ 15:49

 12. Der er 100 muslimske terrorangreb for hvert imod islam. Lev med det!

  Kommentar by BB — 8. april 2019 @ 16:16

 13. Der er så meget mohamad ikke forstår

  90% terrordrab i Europa i 2017 begået af muslimer
  96% af terrorsårede skyldes muslimer

  Husk lige, at muslimer kun udgør 6% af europas befolkning!

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 8. april 2019 @ 17:06

 14. Terror-drab i Europa begået af muslimer 2o15-2019 er da mere end 9O%.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 8. april 2019 @ 17:14

 15. Både muhamedanismen, koranen og moskeerne skal forbydes, og hjemsendelsen af muhamedanerne sættes i gang nu. muhamedanerne er på jihad efter mere land til deres dødskult, som de har været i alle de 1400 år muhamedanismen har eksisteret på kloden. Når muhamedanerne har erobret et område, er der kun tre valg for de oprindelige “vantro” beboere: konvertering til muhamedanismen, henrettelse eller slaveri. Det er “allans” ord i deres “hellige” bog, og de kan ikke ændres. Derfor skal muhamedanerne ikke være her!
  Den muhamedanske ideologi er ansvarlig for mange, mange flere menneskeliv og uhyreligt barbariske handlinger end både Nazityskland, Sovjetunionen, Hirohitos Japan og Khmer Rouge tilsammen. – Ud med lortet!
  Danmark og Europa reconquista!

  Kommentar by Va Sawva — 8. april 2019 @ 17:24

 16. Det var da nødværge.
  Han forsvarede sig imod folk der har erklæret ved Allah, at de vil slagte de vantro.

  Selvforsvar og forebyggelse – ikke mord.

  Kommentar by Fascist — 8. april 2019 @ 17:26

 17. Snup en tudekiks , Mohamad , og lyt til dig selv og stil dig foran et spejl hvis der er noget du ikke fatter . Ellers kunne du jo osse naer- laese betjeningsvejledningen til din ideologi….

  Kommentar by krassisten — 8. april 2019 @ 17:52

 18. Løkke-Fondens gæster har død og ødelæggelse med til danskerne i deres eget hjemland, Danmark.

  Løkke-Fonden bugner af velvære. Det betaler sig, at sprede taqqyia budskabet, at islam er en fredelig verdensreligion.

  Kommentar by Iznogut — 8. april 2019 @ 18:33

 19. Hvis man betragter nogen som vantro, vil det logiske da være at undervise dem, for at omvende dem. Men islamisternes ideologi er uden logik, uden fornuft, uden moral. Dræb dem, myrd dem, halshug dem er den primitive tilgang til anderledes troende. Men når man kommer til andre lande, ofte lande hundreder eller tusinder af kilometer væk fra ens eget land, hvordan kan man så forlange at folkene dér skal have samme tro og kultur?? Islamismen er med andre ord gak-gak, blodtørstig og stenalderagtig. Hvorfor har man så travlt med at fylde Danmark med islamister?

  Kommentar by tp — 8. april 2019 @ 18:50

 20. Islamisterne…eller Muhammedanerne…har lært af den politiske logik i Europa og Vesten. Enhedslisten og resten af Venstrefløjens flyvske idealer og selvfrelste forståelse af virkeligheden har opdraget dem godt til at forstå det politiske landskab….Mit gæt er at det især er dem på Nørrebro og Fativ Alev (Imam) der har skabt dette hovedløse politiske forståelse. Altså logikken er at hvis man er imod sharia,s drakoniske straffe og for kvindefrigørelse etc etc etc. Så er man -højreekstremist- og dermed Fremmedhadsk. På den måde kan man få Venstrefløjens pavlovske hunde (På samme måde som i Georg Orwells roman “kammerat napoleon”) til at gøre det beskidte arbejde for at bekæmpe antimuhammedanisme etc etc etc. Man råber bare højreekstremist, og så behøver man slet ikke at tænke på den religiøse forståelse af verdens indretning med Islam. Atlså -Den Vantro Venstrefløj- laver det beskidte arbejde med at bekæmpe den -vantro højrefløj- som kæmper for frihed, og så laver man bare et lille glansbillede af de social indignerede muhammenere som bliver undertrykt af den stor stygge frihedsorienternde vantro højrefløj, som så de mest psykotiske Venstrefløjsaktivister kan bekæmpe.

  I iran var det på samme måde, da kommunisterne var med til at hjælpe Ayahtholla Khomenie til magten i 1979. Da man så ikke mere havde brug for -den vantro Venstrefløj- klygende man dem op, eller slog dem ihjel på anden måde.

  For Muhammedanerne er det flintrende ligegyldigt om det er højre eller venstrefløj, men det er lettest at manipulere de vantro med vanetænkning end at forklare dem sandheden om hvad de har med at gøre. :-) :-) :-). Støt SIAD. God mandag aften. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 8. april 2019 @ 19:03

 21. PS: Muhammedanerne kan især takke DR, Politiken (Øst og nu Vest JP), og MSM at de har så let et spil, for Deres medvirken til at fremme shariaundertrykkelse :-) :-) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 8. april 2019 @ 19:07

 22. “6% muslimer i Europa”

  Det kan det kun være hvis man regner revl og krat med til Ural.

  Uden statistisk fusk må tallet være tættere på eller endda over 10%

  Regner vi personer over 50år fra er det vel nærmere 20% i EU

  Kommentar by Træt — 8. april 2019 @ 19:27

 23. Det er ingen myte at indvandringene skader samfundet, det er fakta og beviselig med statistikker om de belastende økonomiske udgifter forbundet hermed, samt kriminalitet. Mohamad er, ikke overraskende, helt på vildspor og det må formodes at være pga. en blanding af manglende intelligens og mangelfuld opdragelse.

  Kommentar by LarsB — 8. april 2019 @ 20:02

 24. Fredens religion er absolut priceless mor(d)skab. Især vers (eller hvad det nu hedder) 8:12
  “Terrorize and behead those who believe in scriptures other than the bla-bla-bla”

  Tak for den morbide underholdning fra disse tosser, der aldrig, som i aldrig, har været i stand til at skabe blot ét fungerende samfund.

  Hvor blev jeres kalifat liiige af, underfrankerede muslimer?

  Kommentar by Henrik Petersen — 8. april 2019 @ 20:22

 25. Kalifatet ligger sgu da lige ovre på den anden side af Øresund…

  Kommentar by Revisoren — 8. april 2019 @ 20:26

 26. På den anden side af Øresund er indvandringen løbet løbsk, og et folkedrab er undervejs. EU og de forenede/forstenede partier arbejder nu med salami-metoder på at et lignende folkedrab skal finde sted her i Danmark.

  Kommentar by tp — 8. april 2019 @ 21:11

 27. Lokket i baghold af gut på 1,60 – går ind i park nærved for at ordne deres mellemværende – og tæskes sønder sammen af gutten og tre af hans venner!: http://www.lokalavisen.dk/112/2019-04-08/-Mand-gennemt%C3%A6sket-af-fremmede-m%C3%A6nd-i-bibliotekshave-Politiet-s%C3%B8ger-vidner-4618959.html

  Kommentar by Roskilde — 8. april 2019 @ 21:47

 28. WASHINGTON (AP) — Federal prosecutors say a man inspired by the Islamic State group stole a U-Haul truck with plans to drive it into a crowd at National Harbor, a convention and tourist destination just outside the nation’s capital.
  The allegation was made in a court filing Monday as prosecutors in Maryland urged a judge to keep the defendant, Rondell Henry, detained on a charge of driving a stolen vehicle across state lines.
  Authorities say Henry admitted that he wanted to create “panic and chaos” and that his plans for a truck attack were modeled after a deadly attack in France.
  Prosecutors say Henry told officers he was “just going to keep driving and driving and driving” and didn’t plan on stopping.
  It wasn’t immediately clear if Henry had a lawyer, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 8. april 2019 @ 22:32

 29. Islamisk logik = meningsløst usammenhængende vrøvl.

  Kommentar by Hr. Snusk — 8. april 2019 @ 23:13

 30. Jeg hører stadig retorikken fra fjender og venner: Man opfordrer dem til at rejse frivilligt hjem…ta´ dog hjem…nogle kan få hundredtusinder af kr. for at rejse…altså den bløde måde at foreslå muslimerne at forsvinde…

  Men hele præmissen handler om at det er mere eller mindre frivilligt at forsvinde og at det bare er noget vi gerne så at de gøre….

  Helt forkert!
  De skal med alle midler tvinges til at forsvinde…der skal ingen blødsøden forståelse for det her folkefærd…de skal med magt ud af landet, hvis de ikke selv vil skride! Der er tusindtallige steder og lande de kan tage til og få et muslimsk liv der passer til den enkelte/familierne.

  Det må gøres koste hvad det vil – vi har simpelt hen ikke råd til ikke at gøre det og så må vi tage alle de tæsk fra omverdenen der vil følge i sådan nogle beslutninger…vi vil være vinderne til sidst…om jeg så skal køre i hestevogn op i Brugsen når jeg skal handle ind, så skal det her vanvid stoppe nu og den befolkningsgruppe ud af landet…man må kalde mig hvad man vil…skide ligegyldigt…Hvis Danmark og dets befolkning skal have en fremtid, skal islam og muslimerne ikke være her…så enkelt er det!

  Kommentar by Black Watch — 9. april 2019 @ 00:42

 31. Kommentar by Black Watch — 9. april 2019 @ 00:42

  Helt 100 pct. enig med Sort Overvågning: HELT UD AF KONGERIGET DANMARK med samtlige grimme sandniggere, beskidte zigeunere, muhamedanere, muselmænd, muslimer samt bulgarske og rumænske bærme, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 9. april 2019 @ 00:59

 32. Ja, Black Watch og Carlo Di Napoli har ret. Men foreløbig går det den stik modsatte vej. Venstres Lars Ulykke, Socialfidusernes Mette F og de radikales Marianne Helved mfl. har jo i december i Marokko aftalt med Merkel og EU at vi skal modtage MANGE FLERE berigere indenfor kort tid. Pladderhumanisterne er altså fast besluttet på at udskifte danskerne med migranter og asylanter. At vores økonomi, kultur, fred og sikkerhed i samme omgang vil blive udskiftet med nedskæringer, fattigdom, barbari, sygdom, vold og mord er disse politiske genier ligeglade med. De insisterer jo på at være nyttige idioter for Merkel og indvandrings-industrien.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 9. april 2019 @ 04:11

 33. Uha de fæle nazister.
  https://www.bt.dk/krimi/amerikanske-myndigheder-har-forhindret-uhyggeligt-angreb

  Kommentar by p — 9. april 2019 @ 07:29

 34. Der er ikke noget sted på kloden, hvor sammenspillet med andre kulturer og Islam ikke har skabt vold, terror, eller krig. Hvad andet er der at sige. Støt SIAD. God tirsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 9. april 2019 @ 08:07

 35. Man mærker hvordan venstrefløjserne og deres medier længes efter flere, men faktum er, at der er utroligt få dødelige højrefløjs terrorangreb.
  Hvis man laver en ‘body count’ for det 21. århundrede indtil nu, er pocentfordelingen anslået:
  14% til venstrefløjen
  85% til islam
  1% til højrefløjen
  (regn selv efter…)

  Kommentar by A-mad — 9. april 2019 @ 08:23

 36. “– De spreder myten om, at indvandringen er samfundsskadelig, og at den kun medfører en masse rædselsvækkende vold, at indvandringen ligger samfundet til last, at dens kultur og religion vil vælte Danmark og omdanne det til et islamiseret land.”
  Ja Mohamad, det gør vi. Men det er ikke en myte.
  Skrub ud af vores land og få gerne følgeskab af luderavertisementets Poul Madsen.

  Kommentar by Nielsen — 9. april 2019 @ 10:50

 37. Kommentar by Carlo Di Napoli II — 9. april 2019 @ 00:59

  For mig er det kun islam og muslimerne der skal ud af mit land!

  Alle de andre har vi lovgivning og politi og militær til at fange ind, dømme og udvise (hvis altså vi lige får styrket politi, militær og retsvæsen markant). De er ikke flere end vi kan håndtere.

  Kommentar by Black Watch — 9. april 2019 @ 15:06

 38. Ifølge ludersprøjten Ekstra Bladet er muhammedaneren en syrisk “flygtning”, der har været i Danmark i 4 år.

  Spørgsmål: Hvorfor blev tøsen ikke hjemme og kæmpede for friheden?

  Svar: Fordi han tilhører fortroppen af besættelsesmagten.

  Kommentar by Revisoren — 9. april 2019 @ 15:12

 39. Ja klart.
  https://denkorteavis.dk/2019/en-21-aarig-svarede-igen-da-han-blev-angrebet-af-indvandrer-saa-gjorde-han-noget-meget-fejt/

  Kommentar by p — 9. april 2019 @ 17:43

 40. Spændende
  https://ekstrabladet.dk/112/skruppelloes-solkyst-bande-oedelagt-solgte-kvinder-i-danmark/7591145

  Kommentar by p — 10. april 2019 @ 11:47

 41. Og kan kun gætte.
  https://ekstrabladet.dk/112/ni-personer-anholdt-efter-mystisk-biljagt/7591102

  Kommentar by p — 10. april 2019 @ 11:48

 42. http://www.lokalavisen.dk/112/2019-04-10/-Hvilken-fr%C3%A6khed-Udenlandske-drenge-plyndrede-mand-p%C3%A5-%C3%A5ben-gade-4643942.html

  Kommentar by p — 11. april 2019 @ 08:40

 43. https://denkorteavis.dk/2019/fed-fidus-for-udenlandske-kriminelle-hvis-tolken-ikke-moeder-op-bliver-de-loesladt/

  Kommentar by p — 11. april 2019 @ 08:41

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper