9. april 2019

Buspassagerer (Århus V): Drenge tyranniserer bus 4A – “De er 12 til 14 år, og så er de ikke danskere..”

Israelske Ofer Attias er utryg i bybus 4A, der kører mellem Brabrand og Tranbjerg. Unge indvandrere chikanerer andre buspassagerer, og er ligeglade med chaufførens formaninger. Klassisk dominanskriminalitet omtalt hos TV2 Østjylland – Nervøs passager: Unge drenge truer og tyranniserer i bybus.

“- Jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre, for jeg vil gerne prøve at stoppe dem, men jeg er så bange for, at de kommer efter mig.

Sådan lyder det fra en nervøs buspassager, der næsten dagligt gør brug af bybusruten 4A, der kører fra Brabrand til Tranbjerg og Viby. Han oplever alt for ofte, at en gruppe unge drenge tyranniserer bybussen.

– Det er en katastrofe at køre med 4A. Der er høj musik, de råber og skriger, larmer og slås, fortæller Ofer Attias, der ofte bruger bybusserne i Aarhus…

– Det er de samme otte drenge, jeg for det meste ser. De er 12 til 14 år, og så er de ikke danskere (red. af anden etnisk baggrund), siger han. …

Ofer Attias fortæller også, at de unge drenge er ligeglade med både inventaret og de andre passagerer i bussen.

– De begynder at spytte på stole og vinduer, og de ryger cigaretter i bussen, smider skrald over det hele, og i går blev en gammel dame nødt til at flytte sig til et andet sæde, siger han.”

(Bybus 4A ved Hejredalsvej, Brabrand; Foto: Maps)

Oploadet Kl. 05:00 af Kim Møller — Direkte link35 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/100103/trackback

35 Comments »

 1. Er virkeligheden ved at komme så tæt på, at den ikke kan benægtes…? Lad os endelig få mere af dette fra Rungsted til Brabrand. Så kan det være at flertallet en dag finder ud af at muslimer ikke hører til i Vesten… Polakker og Slovakker har for længst fundet ud af dette… Moske danskerne snart vågner.. ???

  Kommentar by Ignoranten — 9. april 2019 @ 06:09

 2. Bus 3A er sgu ikke meget bedre. Da jeg blev færdig med studiet var det første jeg gjorde, at købe en bil, så jeg bl.a. kunne slippe for de “utilpassede unge”, der dagligt lavede ballade.

  Kommentar by O — 9. april 2019 @ 06:28

 3. Danske stemmeberettigede har gennem 40 år ladet politikerne og pressen trække sig rundt ved næsen i asyl- og EU-politik. Statsborgerskab blev smidt i nakken på vildt fremmede kulturer for at forandre Danmark – uden synderlig protest. Vi ligger, som vi har redt.

  Kommentar by Niels Thyge Riisgaard — 9. april 2019 @ 06:40

 4. Lås dørene og brug den til havnebus!

  Kommentar by Jyden — 9. april 2019 @ 06:56

 5. Ring efter en væmmeligso. Hen skal nok hurtigt få “motiveret” “de unge”
  til at indse at de skal være “tolerante,inkluderende,næstekærlige og rummelige”.

  Kommentar by Danskeren — 9. april 2019 @ 07:15

 6. https://www.bt.dk/krimi/amerikanske-myndigheder-har-forhindret-uhyggeligt-angreb

  Kommentar by k. m. — 9. april 2019 @ 07:20

 7. Danskerne som ellers har været dygtige nok til at skabe et ordentligt og nogenlunde fornuftigt samfund der i tresserne, har lige siden været ufatteligt nemme at snyde og narre. Siden den kommunistiske udvikling tog fart i 68-7O, har vælgernes flertal villigt ladet DR, TV og papiraviserne fylde sig med ligegyldig underholdning, kvarte sandheder og vildledende propaganda om berigelse, klima og EU/FN osv. I dagens Danmark stemmer de fleste danskere eller dumskere stadig på partier som allerede har snydt dem 25 år i træk. Nogle bliver aldrig klogere.

  Desværre er virkeligheden stadig ikke kommet tæt nok på, hvad angår politikerne/ministrene og journalisterne. De kører ikke med bus. De kører ikke meget med tog. Det er ikke dem som bliver chikaneret, truet, overfaldet eller skubbet ned på skinnerne. Der var en kendt tv-dame hvis mor blev myrdet af en afrikansk seriemorder der opererede på Østerbro, men ellers er det jo kun de “almindelige” danskere som må lægge ryg til banditternes hærgen.

  Så foreløbig tager Lars Ulykke, Mette F, Pia Dyhr, Zenia og Jelved osv. alle de grimme sager med ophøjet ro. De forstyrrer ikke deres kaffepauser eller sjælefred.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 9. april 2019 @ 07:25

 8. Jeg gad nok vide, hvilken instruks, den buschauffør har. Hvorfor er han nødt til at fortsætte kørslen? Hvorfor står der ikke assistance klar til udrykning, så uvæsenet kan stoppes, inden det udvikler sig? Det er jo klart, det bliver værre og værre, når intet sker. Ligesom når politiet “ikke vil eskalere situationen”, når det drejer sig om et bestemt segment – der da reelt ikke oplever repressalier som følge af deres destruktive adfærd.

  Det er virkelig dumt.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 9. april 2019 @ 08:02

 9. Er der slet ingen store stærke mænd tilbage, der kan slå fire småknægte i gulvet? Det er jo det sprog, de forstår.

  Kommentar by BB — 9. april 2019 @ 08:07

 10. Hvordan er de i skolen, hvis de overhovedet går i skole, og betaler de for at køre med bussen ?
  Jeg tror de har truet chaufføren til at køre gratis.

  Man kan tage muslimen ud af Mellemøsten, men ikke Mellemøsten ud af muslimen.

  Kommentar by k.m. — 9. april 2019 @ 08:17

 11. Muslimske babyer er født ind i morderreligionen.
  Derfor bør de tvangsfjernes ved fødslen.

  Kommentar by Bastardo — 9. april 2019 @ 08:38

 12. @7 så skal du bare se politiet rykke ud hvis det skete!

  Kommentar by redneck — 9. april 2019 @ 08:48

 13. Det er kun danskere som får deres familier splittet, deres forældreskab tvangsstyret og deres børn beslaglagt og tvangsfjernet til fordel for bureaukrat- og behandlersegmentet mv., fordi det kun er danskere som dumt og sløvt finder sig i alt. Hvorfor de da også vil være velegnede som slaver, iflg. Snaphanen.

  Kommentar by tp — 9. april 2019 @ 08:53

 14. Revselsesretten må genindføres.

  Kommentar by Hul igennem? — 9. april 2019 @ 09:06

 15. Glem det, lad lortet sejle 4 år mere.
  Hvis der stadig afholdes valg til den tid, vil Danmark være parat til Stram Kurs. Så må vi bare håbe at Rasmus gider hjælpe os til den tid.

  Kommentar by Lider af danskhed — 9. april 2019 @ 09:17

 16. Godt den retarderede perker er død og borte, sp sparer vi Danmark for udgifter til dommer og salær til hans forsvarsadvokat og kontanthjælp osv.

  I dag skulle den 20-årige beskidt perker Mustafa Rashdan, der blev skudt og dræbt i Rungsted i lørdags, være mødt op i Retten i Helsingør, hvor han og to nære perker venner skulle have en dom for at have videreført taberbanden Loyal To Familia efter politiets midlertidige forbud mod LTF.
  Forsvarerne for de tiltalte har imidlertid bedt retten om at aflyse dagens retsmøde, og det samme har anklagemyndigheden.
  – Det er for tæt på. De tre tiltalte perkersvin kendte hinanden rigtigt godt og var gode venner. Det ville være upassende at gennemføre retsmødet, når han døde i lørdags. Vennerne er meget berørte af det, siger advokat Mai-Brit Storm Thygesen.

  Politiet: Solgte hash
  Hun er forsvarer for den ældste af de tre tiltalte, en 24-årig bandeperker.
  Advokat Andro Vrlic, der var forsvarer for den dræbte 20-årige perker Mustafa Rashdan, siger, at han ikke har kommentarer til sagen.
  Retssagen mod de to andre tiltalte perkere vil blive gennemført på et senere tidspunkt. Sagen startede i januar, og retsmødet i dag skulle have været det fjerde og sidste retsmøde i LTF-sagen.

  Ifølge tiltalen videreførte de tre tiltalte LTF-banden efter forbuddet ved adskillige gange at have opholdt sig i en baggård til spillestedet Chancen i Nivå Centeret, hvor de solgte hash. Endvidere skal de have båret LTF-kasketter med bogstavet ’F’og LTF-håndtegn. Ligesom de skulle have haft vagter, der skulle sikre dem mod politiet.
  De tiltalte nægtede sig alle skyldige, da sagen startede i januar, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 9. april 2019 @ 09:56

 17. https://denkorteavis.dk/2019/stramninger-var-haardt-paakraevet-paa-blot-fire-aar-har-asylansoegere-kostet-samfundet-over-tretten-milliarder-kroner/

  Kommentar by p — 9. april 2019 @ 09:59

 18. Når man googler Tue Hammer Lerche bestyrelse så dukker et link op til Enhedslisten | Kontakt, hvor man direkte i linket kan se Tues fulde navn, telefonnummer samt emailadresse, men når man klikker på linket https://kbh.enhedslisten.dk/kontakt/, så er siden klinisk renset for enhvert spor af Tue Hammer Lerche, så det er Google, der cacher info, der fornyligt er slettet på siden, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 9. april 2019 @ 10:29

 19. Man tror, det er løgn, men Tue Hammer Lerche er frontfigur i Selskab for Ligestilling, http://selskabforligestilling.dk/archives/category/bestyrelse you can’t make this shit up, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 9. april 2019 @ 10:37

 20. Man må nok sige at Gammeltoft Hansen familien og alle politikerne som syness de fremmede tværtimod er en berigelse for Danmark, har fået det de ønskede. Jeg personlig hader dem af et godt hjerte. De er ikke andet end en flok løgnagtige tyveknægte,præcis som det menneskelige affald de har importeret og er for arrogante til at holde op med at lade strømme ind i landet.

  Kommentar by Nielsen — 9. april 2019 @ 10:38

 21. BB — 9. april 2019 @ 08:07
  Det er der, men ikke for et år i spjældet og en evigt plettet straffeattest.

  Kommentar by Hagmann — 9. april 2019 @ 11:00

 22. @17-18-19… der skal en god “hammer” til at banke et stort søm i…. specielt hvis sømhullet er snævert og mangler smørelse

  Kommentar by redneck — 9. april 2019 @ 11:01

 23. “Ham var sånna gu dring”. Udtaler familierne altid tårevædet bagefter.
  Samme skudsmål får rotteaffaldet i bussen helt givet også.
  Perkere ejer ikke selvransagelse. Ikke kun her. Men i alle lande hvor de hærger.
  Senest eksemplificeret herhjemme med råkriminelle MoaMAD og perkertossen forleden. Der lysende begavet spurgte; hvor al vores had stammer fra.
  Affaldet er over en bank 100% inkompatibel med vestlig civilisation.
  Og så siges dén endda, at have haft sin vugge i deres shit holes.
  Er det dét, man kalder godt 1400 års de-evolution/ dekonstruktion fuld fart bak?
  Sådan ender det også her.
  Husk stand-up’eren da chokeret udtalte: “Gad vide om jorden/ verden allerede HAR toppet. Og resten bare bliver ned ad bakke?”
  U said it fella

  Kommentar by Knights Templar — 9. april 2019 @ 11:03

 24. Kære venner:
  Skal vi ikke lige tage en lille bustur på Bybus 4A fra Start til slut station.
  Chaufføren skal bare køre videre medens vi drejer skulderen af led på de sataner, jeg mener på hver og een. Skriger de for meget, så knald dem een på dækslet.

  Danskerne må selv tage affære.

  Kommentar by Sindsro — 9. april 2019 @ 12:00

 25. Hvordan går det med Patrioten Rasmus Paludan. ?
  Støt Stram Kurs.

  Kommentar by Sindsro — 9. april 2019 @ 12:04

 26. Hvorfor ordner frie danske kvinder drt ikke, ved at møde op bussen og pædagoge islam til orden? Kvinder tror mænd redder dem fra egen fiaskoimport.. Glem det..

  Kommentar by Gaflen — 9. april 2019 @ 12:18

 27. Det

  Kommentar by Gaflen — 9. april 2019 @ 12:19

 28. Godt klaret. 8 drenge lammer Danmark, og i dag flager det officielle på halv stang for at mindes 9.april 1940.

  På DR(DAB 5)var der i dag en herre i studiet som samler oplysninger om besættelsen. Han siger mange arkiver stadig holdes lukket af PET og politiet. Der ligger åbenbart flere ting om politiet, som helst ikke må komme frem.

  Vi er vist i samme situation nu, hvor Danmark er besat igen.

  Kommentar by k.m. — 9. april 2019 @ 12:41

 29. Det officielle Danmark

  Kommentar by k.m. — 9. april 2019 @ 12:42

 30. Hvad siger terrormanualen Koranen om de vantros pligt, til at transportere herrefolket rundt efter forgodtbefindende?

  Kommentar by Revisoren — 9. april 2019 @ 14:59

 31. Århus sharia-politi kommer vel ikke bussen til undsætning, hvis den gør holdt og perker-svinene skal lempes ud i rendestenen?

  Løkke-Fonden bugner af velvære under tingenes tilstand i Danmark.

  Kommentar by Iznogut — 9. april 2019 @ 16:13

 32. Sådan er det sgu da i samtlige busser i de større byer.

  Kommentar by Flaskeposten — 9. april 2019 @ 21:20

 33. #28

  Danmark har aldrig været besat. Det er en løgn og ren historieforfalskning. Danmarks regering blev ikke tvunget til at samarbejde med en pistol for panden – de opsøgte tyskerne for at etablere et sådan samarbejde. Dansk politi udleverede LANGT flere politiske fanger end tyskerne havde krævet. Godt nok kommunister, men stadig politiske fanger i større antal end “besættelsesmagten” krævede – hvoraf flere omkom som følge.

  Danmark kæmpede i to timer og samarbejdede i fem år – i modsætning til Norge, der rent faktisk blev besat. Husk det.

  Kommentar by Fascist — 9. april 2019 @ 21:48

 34. 11. Bastardo
  De burde aflives.
  Det er en invasiv art.

  Kommentar by Sindsro — 9. april 2019 @ 22:53

 35. Hvis ikke Nye Borgerlige får et drømmevalg, står verden snart ikke længere, desværre nærmest bogstavelig talt. Men det er jeg heldigvis temmelig sikker på de nok skal få, der er simpelthen intet seriøst politisk alternativ tilbage for danskerne, hvis landet ikke skal ende helt som Sverige. Fat om nældens rod, det tag må tages før eller siden det ved alle jo og det bør blive startet nu, inden dette sociale ragnarok vokser endnu mere.

  Kommentar by LarsB — 10. april 2019 @ 02:07

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper