9. april 2019

Om ‘Tårnet’ (2019): “… palæstinensiske terrorangreb på Israel fra Libanon skildres som ‘magiske’.”

‘Danmarks Sønner’ har premiere på torsdag, men man kan fodre svin med politiserende film. Omtale af animationsfilmen ‘Tårnet’ set hos MIFF.dk – Børnefilmen som fremstiller terrorangreb som ‘magiske’ har haft dansk premiere.

Fra MIFF.dk – Børnefilmen som fremstiller terrorangreb som ‘magiske’ har haft dansk premiere.

“Torsdag den 4. april har animationsfilmen ‘Tårnet’ premiere i Danmark. Filmen er lavet af den norske direktør Mats Grorud. Beskrivelsen af filmen i danske biografter er sukkersød… og totalt misvisende.

Gennem en række artikler i efteråret 2018 har MIFF i Norge afsløret, hvad filmen egentlig er: et mesterværk af anti-Israel propaganda. At det er Libanon, som holder palæstinenserne i et jerngreb – dog ikke i teltelejre! – forties. Og filmen reducerer palæstinenserne til ofre, hvis eneste håb er at udøve vold. Blandt de mest chokerende eksempler er en scene i filmen, hvor palæstinensiske terrorangreb på Israel fra Libanon skildres som ‘magiske’. En plakat for den marxistiske terrororganisation PFLP vises igen og igen.

Hér er ‘vitsen’ om selvmordsangreb:

Replik i Tårnet: – Vil du have at jeg bliver selvmordsbomber? Svaret: – Bare du ikke sprænger dig selv i luften her foran barnet!

Næstformanden for MIFF Norges bestyrelse, Morten Fjell Rasmussen, har anmeldt filmen:

– Filmen Tårnet, der beskæftiger sig med palæstinensere i en flygtningelejr i Libanon, er en propagandafilm, der både giver en fejlbehæftet fremstilling af, hvad der skete, da Israel blev etableret i 1948, og fremmer en politik, der hindrer fred. Hvis vi skal tror på filmen – og det er normalt hvad skolebørn gør – er det palæstinensiske flygtningeproblem udelukkende opstået som følge af det onde, som israelerne påstås at have sat i system. Filmen nævner ikke med et eneste ord, at flygtningeproblemet opstod som følge af en krig iværksat af arabiske ledere med henblik på at kvæle Israels oprettelse i fødslen. Sådanne komplicerede fakta skal man åbenbart ikke belemre skolebørn med. Filmen nøjes ikke med at fortælle om, at palæstinensere i Libanon drømmer om at flytte til Israel.

Hovedbudskabet i filmen er, at de bør få lov til det. Hvis man er ærlig over for selv, forstår man, at det ikke kan realiseres, uden at Israel ophører med at eksistere som en jødisk stat.”

(Scene fra den norske trailer, der kan ses på Youtube)

Oploadet Kl. 23:44 af Kim Møller — Direkte link7 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/100125/trackback

7 Comments »

 1. Filmen bør være forbudt for børn. Det er under alle omstændigheder perverst og psykopatisk at bruge børn som selvmordsbombere. Iøvrigt er der masser af plads til palæstinenserne i de arabiske lande, der dog betragter dem som umedgørlige urostiftere. Hvem er det som har medvirket til at en så modbydelig film vises i Danmark?

  Kommentar by tp — 10. april 2019 @ 00:37

 2. Hvad rager deres konflikter os?

  Kommentar by Nielsen — 10. april 2019 @ 05:56

 3. Hvis Israelerne nedlagde våbene, ville Israel blive udslettet. Hvis palestinænserrne gjorde det samme ville der blive fred, og frihed. Støt SIAD. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 10. april 2019 @ 06:59

 4. Der er i øvrigt snart premiere på en ny dansk film “Danmarks Sønner”, der efter sigende handler om et “nationalistisk” parti i Danmark.

  Hovedrollen spilles af den ellers sympatiske skuespiller Rasmus Bjerg.

  Næppe tilfældigt at den har premiere så tæt på et folketingsvalg…

  Kommentar by Revisoren — 10. april 2019 @ 07:28

 5. Boykot den film. Fordummende propaganda som holder Islam fri for dens ansvar for alt den terror og krig der foregår.

  En mellemøstlig vittighed om sikker sex. :
  Det er hvis du gør det med niece. Hun skal nok holde sin kæft for ikke at blive æresdræbt.

  Støt SIAD. God onsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 10. april 2019 @ 07:57

 6. Bibi har vundet valget i Israel. Trump har anerkendt Israels annektering af Golan. Flere og flere arabiske lande slutter fred med Israel – De gider ikke “palæstinenserne” mere. Virkeligheden flyver hastigt forbi “ofrene” fra 48 og deres tro væbnere fra den vestlige venstrefløj.

  Hvorfor får de sig ikke bare et liv og kommer videre så vi kan snakke om rigtige problemer?

  Kommentar by Santor — 10. april 2019 @ 11:01

 7. Hverken palarabere eller andre variationer af arabere har nogen legitim ret til områder i Israel eller libanon. De har i sin tid erobret området med magt, men har nu gennem mange år mistet mere og mere af deres erobringer til en endnu stærkere magt. Heldigvis.
  PS. Norge støtter officielt terror, så det vil være klogt at ignorere alt hvad der kommer fra den kant.

  Kommentar by fidibus — 10. april 2019 @ 14:30

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper