10. april 2019

Kulturmøder: “Det er stort set på alle bybuslinjer i Aarhus, at grupper af unge terroriserer busser…”

Lørdag fik jeg en parkeringsbøde i det centrale Århus, men det får mig nu ikke til at overveje offentlige transportmidler. TV2 Østjylland fortalte i går om en far til to, der var bange for at bruge bus 4A, men der er mere i historien – Unge hærger bybusser: Chauffører er for bange til at gøre noget.

“… nu viser det sig, at det langt fra er et enestående tilfælde for bybusruten 4A, der kører mellem Brabrand og Tranbjerg eller Viby.

– Det sker overalt. Og i de fleste tilfælde, hvis vi beder de unge om at opføre sig ordentlig eller slukke cigaretterne, så sviner de os bare til, spytter på os og er ligeglade, siger fortæller Anita Nørgaard, der er arbejdsmiljørepræsentant hos Busselskabet Aarhus Sporvejes Station Syd, til TV2 ØSTJYLLAND. …

– Det sker som oftest i de busser, der kører til Gellerup eller andre ghettoområder. Men det er generelt på alle linjer, jeg oplever det. …

Hun fortæller desuden, at det ikke kun er i hendes bus, men stort set alle chauffører, der oplever, at unge tyranniserer bybusser og truer både personale og passagerer. Som arbejdsmiljørepræsentant hører hun nemlig fra alle de kolleger, det går ud over. …

– Vi ved jo godt, at de unge kan gå med stikvåben, og vi ved aldrig, hvad deres reaktion er, hvis vi siger noget til dem. Så jeg kan godt forstå, at både chauffører og passagerer er utrygge, siger Anita Nørgaard.”

Oploadet Kl. 00:30 af Kim Møller — Direkte link24 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/100139/trackback

24 Comments »

 1. Dominans og underkastelse…det er det vi ser og det vi får i fremtiden.

  Jeg er i gang med at læse de 2 store bøger med professoren og den tyske jøde Victor Klemperer – på dansk – som er alle hans dagbøger fra 1933 til 1945, ca. 1150 sider!

  Når jeg læser hans dagbøger, er der så meget af det som nu gentager sig her i landet og også i Tyskland.

  Den muslimske terroryngel og reaktionerne herpå svarer nøje til de nazistiske SA-bøller, som hærgede i 1930´erne. De fik også frit spil og ingen turde gå imod dem. Alle dukkede sig og underkastede sig og i 1936/1937 fik Hitler og nazisterne 98% af stemmerne ved et “valg” i Tyskland. Hele det tyske folk og sågar mange jøder stemte på nazismen…de turde ikke andet. Omkostningerne ved at lade være eller stemme anderledes var for mange katastrofale!

  Nazismen og fascisme og for så vidt også socialismen og kommunismen skal ingen gang have på jorden….

  Men nu har vi islam og dens terror islamismen i kraftig opbygning i Europa…og desværre ses man nu det samme ske igen…befolkningerne, politikerne og ikke mindst medierne og “kultureliten” bøjer af og underkaster sig….

  Vi bliver nødt til at henregne islam som en lige så stor trussel som de andre trusler og ulykker Europa har været martret af i de sidste 100 år.

  Vi bliver nødt til, med alle midler, at få stoppet dette vanvid…og nej muslimerne er ikke vor tids jøder…de er vores bødler…fjern dem!

  Kommentar by Black Watch — 10. april 2019 @ 01:03

 2. Vel talt!

  Kommentar by Knights Templar — 10. april 2019 @ 01:12

 3. Disse ubrugelige fjolser er her i landet, ene og alene pga. folks egne fejltrin i stemmeboksen. Fat dog, dette er et problem der kan løses samme sted. Men det fatter danskerne ikke, de stemmer lystigt videre på de samme ansvarsløse politikere, der derved sørger for mere af den slags. Folk vil simpelthen ikke indse realiteterne, at landet de facto er under en form for besættelse igen. Mogens Camre havde helt ret, de tyske soldater i 1940’erne udviste langt mere respekt for befolkningen, end disse slyngler (grundet bl.a. manglende intelligens og sund opdragelse) gør. Venstrefløjen er dermed den primære racistiske fløj herhjemme, de er deres eget spøgelse og egen onde ånd, de stadig nægter at uddrive.

  Kommentar by LarsB — 10. april 2019 @ 02:00

 4. Fuck århus og deres selvskabte problemer, da tommy robinson var der i 2012 for at advare imod konsekvenserne af multikultur, blev han stenet ud af byen på ordre fra den samme borgmester de stadig har i dag! Jeg tror iøvrigt også at de skrev om præcist de samme problemer i busserne dengang, og sikkert længe før det. De må jo kunne lide det.

  Kommentar by Per — 10. april 2019 @ 02:21

 5. For næsten alle som læser Uriasposten og den korte/24nyt.dk, er det vel lysende klart at de gamle partier, med V, S og R i spidsen, er ved at påføre det danske folk en frygtelig katastrofe. Men læser man papiraviserne, er billedet et andet. De trykker en masse læserbreve og artikler som fortæller at det går så fint, så fint med indvandringen osv. Kritiske læserbreve frasorteres. Det er de røde og ansatte i indvandringsindustrien der kommer til orde. Alle danskere bør boycotte papiraviserne. Hver en krone man bruger på dem, er en støtte til fædrelandets fordærv og undergang.

  Kommentar by tp — 10. april 2019 @ 02:46

 6. PS: Vores “kære” regering har fornylig givet alle kommuner besked på at uddele så mange P-bøder som muligt. Bøderne skal fremover være en del af beskatningen. Det er jo dyrt med alle disse evigheds-turister, og dyrere bliver det.

  Kommentar by tp — 10. april 2019 @ 03:03

 7. Løkke-Fondens gæster har frit spil alt imens han bugner af velvære.

  Kommentar by Iznogut — 10. april 2019 @ 03:39

 8. Århus Sporveje blev i 2007 del af Midttrafik som ejes (og skal forestilles drevet) af Region Midtjylland samt de 18 kommuner i området, sic! – Bestyrelsen, har naturligvis, det overordnede ansvar for en forsvarlig drift af selskabet – Og kunne, hvis viljen og evnen var tilstede, med et fingerknips, få styr på de problemer som beskrives ovenfor.

  Hvis du åbner vedhæftede link, og betragter de ansvarlige, som er afbildet, så forstår du hvorfor det hele sejler. Vi ser en flok tilbagelænede levebrødspolitikere, som har fået sig et godt, og økonomisk lukrativt ben – Og som, beviseligt, er skide ligeglade med både passagerer og chauffører!

  De private busselskaber har jo ikke de omtalte problemer – Så hvor svært kan det være!? – Man snubler nærmest over konklusionen: Kun en tåbe ønsker mere, offentligt styret, kollektiv trafik !

  https://www.midttrafik.dk/om-midttrafik/bestyrelsen-for-midttrafik/bestyrelsesmedlemmer-2018-2021/

  Kommentar by T. Flodur — 10. april 2019 @ 05:37

 9. Hvis du begynder at føle dig i mindretal i DIT Danmark, har du kun politikerne at takke. De har syntes det er fint at overbefolke Danmark med fremmede mennesker.

  Kommentar by Nielsen — 10. april 2019 @ 05:52

 10. Nåh, da altid noget at letbanen ikke er nævnt.
  Men sgu utroligt at det er blevet sådan og dog ikke. Og lærer folket deraf, næppe.

  Kommentar by p — 10. april 2019 @ 06:26

 11. Vanviddet synes endeløst. Nu skal DSB til at spekulere i huse og ejendomme. Så blæse være med om togene kører til tiden, eller slet ikke.

  Kommentar by tp — 10. april 2019 @ 06:34

 12. # 1: Hvad fik tyskerne ud af at underkaste sig nazisternes syge politik. Jo, deres byer blev brændt ned i ildstorme, og det tog 15-2O år at rydde op i ruindyngerne. Millioner af tyskere blev brændt levende, blev skudt eller ramt af bomber, blev frosset eller sultet ihjel. Nazisterne såede vind og høstede storm. Bred folkelig modstand i 193O til 33 havde været en god forretning.

  Kommentar by tp — 10. april 2019 @ 06:55

 13. Jeg forstår godt den enkelte chauffør ikke tør gøre noget. Hvis chaufføren prøver( og evt lykkedes ) at smide lømlerne af bussen dukker der et hav af fætre op i løbet af få minutter.
  Når så politiet dukker op bliver der mere ballade.
  Det ender så med at bybuschafførerne ikke vil køre ind i området.
  Og så kastes der en masse penge i kloakken til integrations og dialog projekter.

  Det er jo skruen uden ende. Husk det når du skal stemme til næste valg.

  Kommentar by Gregers — 10. april 2019 @ 07:05

 14. Det er vel bare en ny variant af “Aarhus-modellen”?

  Kommentar by Revisoren — 10. april 2019 @ 07:48

 15. Der er jo desværre ikke noget nyt i det. Kender en buschauffør som blev smadret i ansigtet….Men det er lang tid siden, og ja bybusserne har tit nogle 2g hoveder, som vil promovere Deres ego. Har selv engang i 90 fået et par på hovedet af en idiot, men fik dog afværget det værste i slaget. Dengang var nettet der ikke, og der var heller ikke videoovervågning i busserne. Det er der i dag. Både 3A og en anden såvidt jeg husker, har været nedlagt i nogen tid, indtil lømnerne blev snakket til fornuft.

  Kommentar by Michael Unna — 10. april 2019 @ 07:52

 16. Støt SIAD. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 10. april 2019 @ 07:52

 17. 16. Michael Unna
  Hvad gør Siad. ?
  Gør de noget der ligner patrioten Rasmus Paludan.?

  De tør ikke.!
  Man ser jo intet til dem, hvor er de henne. ?

  Kommentar by Sindsro — 10. april 2019 @ 09:28

 18. Hvis Århus Kommune nu var noget mere inklusiv, ville de male alle busser og -inventar LGBT++++ – farvet.
  Mon ikke de “unge mennesker” så ville føle sig inkluderet, og undgå at “kede sig”.

  Kommentar by Bastardo — 10. april 2019 @ 09:38

 19. Større byer med rødt bystyre bliver voldelige shitholes med tiden, det er sikkert og vist. Både her og i udlandet.
  ALLE lande med et flertal af brune mennesker – shitholes

  Kommentar by Jern Henrik — 10. april 2019 @ 10:44

 20. Kommentar by tp — 10. april 2019 @ 06:55

  Der var ikke nogen bred tilslutning til nazisterne omkring 1929-1933. Måske derfor at man sendte SA´erne ud for at terrorisere befolkningen. De var i hundredtusindvis og kunne derfor ramme alle…især jøder, kommunister og socialdemokraterne. Man blev chikaneret på jobbet, i de daglige gøremål og sågar hvordan en have så ud, hvorefter man angav/stak haveejeren til kommunen, som udstak bøder for dårlig haveføring og sågar fik man kommunen til at udbedre haven på haveejerens regning og til helt ublu priser! Især jøder blev ramt på alle tænkelige måder og dem der holdt med eller hjalp jøderne i sådanne sager (håndværkere og havegartnere) mistede deres job.

  Kan vi begynde at genkende det her? Jeg tænker på de aktuelle sager med med kramme-betjente og betjente som truer med at stikke borgere (med børn til demoer) til kommunens sociale myndigheder og Javakoli-sagen, hvor man truer anderledes tænkende med at tage deres plejebørn fra dem o.a.

  Jo jo…inden vi ser os om har vi de samme tilstande som i 1930´erne…fordi trusler og vold virker…især over for en forkælet og forvent befolkning.

  Kommentar by Black Watch — 10. april 2019 @ 11:29

 21. […] is, um, overdosing on diversity. In a follow-up article from TV2 East Jutland, it turns out that it’s almost all routes! From Uriasposten, original below the […]

  Pingback by It’s Not Just One Bus Route | Things to Remember, Things to Cherish — 10. april 2019 @ 14:29

 22. Læst på Den Korte Avis 10.4.:

  https://denkorteavis.dk/2019/fed-fidus-for-udenlandske-kriminelle-hvis-tolken-ikke-moeder-op-bliver-de-loesladt/

  Riskærs firma vand udbuddet om at levere tolkebistand, til en pris som tolkene ikke vil bøjes med og derfor boykotter de politi/domstole.

  Så nu kan Fandens Tilbedere ( Islam dyrkere) og deres yngel muntre sig med alskens udøvelse af Voldsmanualens ( Koranens ) påbud mens deres topdyre advokater kasserer timeløn med hænderne over kors og retssagerne hober sig op.

  Der er mere at komme efter i denne sag!

  Kommentar by M.S. Carstens — 11. april 2019 @ 00:15

 23. Først den ene vej, så den anden vej racisme.
  https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/17-aarige-frida-forarget-over-bustur-nu-undersoeges-sagen/7592514

  Kommentar by p — 11. april 2019 @ 05:30

 24. Angående terrorisme

  https://ekstrabladet.dk/112/mand-kendt-skyldig-ville-draebe-tilfaeldige-i-koebenhavn/7592720

  Kommentar by p — 11. april 2019 @ 09:51

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper