10. april 2019

Pride-bænk ved Århus Station: “Vi vil gerne sende et signal om mangfoldighed… uden at moralisere”

“OB- og FCK-fanklubber tager afstand fra homofobi”, skriver TV2 Online, og jeg får helt lyst til at høre den velskrevne hadesang om Brøndbys udebane-sæson 2006/07 (‘No Wins Away’): ‘They all use vaseline’, ‘the arseholes they have reamed’, ‘they are a faggot team’, “… and Per Bjerregaards a queen”.

Det bedste argument imod nedsættende tilråb på landets mange fodboldstadions må være den uhæmmede spredning af regnbuefarvede bænke. Den nye ved Århus Stadion (Ceres Park) holder næppe længe.

“Med den debat, der florerer lige nu, synes vi, at det var det bedste statement, vi kunne lave som kommune. Vi vil gerne sende et signal om mangfoldighed, og vi vil gerne sende det signal uden at moralisere, siger kommunikationschef for afdelingen for Teknik og Miljø Sune Bové til TV2 ØSTJYLLAND.” (TV2.dk, 9. april 2019)

(Regnbuefarvet bænk, Ingerslev Boulevard, 2017)

“Her spiller man fodbold som dengang, en mand var en mand, og en bøsse var noget, man gik på jagt med.” (Richard Møller Nielsen, 17. november 1992)

Oploadet Kl. 00:58 af Kim Møller — Direkte link24 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/100144/trackback

24 Comments »

 1. Een ting kan man fastslå opbjektivt og videnskabeligt: De mange bøsser, lesbiske, transer og LGBT-politikere som præger visse partier, kan ikke finde ud af at føre en politik som er til gavn for den brede, normale og almindelige befolkning. Uffe Elbæks badutspringer-parti er et godt eksempel på at afvigerne fantaserer og har mistet jordforbindelsen.

  Kommentar by tp — 10. april 2019 @ 02:54

 2. Hvem er bange for bøssekarle? Homofobi – rend og hop.
  Næh, Løkke-Fondens gæster vil smide dem ud fra byens tage, men det tager ingen notits af.

  Alt imens bugner Løkke-Fonden af velvære. Medløberi betaler sig.

  Kommentar by Iznogut — 10. april 2019 @ 03:43

 3. Hvor ville det dog være rart, hvis man kunne slippe for seksualiseringen af det offentlige rum, herunder Pride, regnbuefarvede bænke samt tåbelige fodboldidioter og deres endnu mere fordrukne ’sange’.

  Hermed afsløret, at jeg ved nada om fodbold, der er endnu mindre interessant end at se regndråber tørre på vinduerne. Jeg husker dog nogle af disse tosser stå på et eller andet stadion og råbe: “Ebbe Sand, din kone er en mand”, virkelig intelligent….

  I øvrigt var det vist forhenværende Teknik- og Miljøborgmester i København, Klaus Bondam, der ‘opfandt’ regnbuebænke, gerne blinkende og selvlysende, mens en af de andre borgmestre fandt på inkluderende Dialogbænke, der heller ikke blev brugt, ikke engang af negre og venligboere.

  Det må da for hulen kunne lade sig gøre at lave siddevenlige og neutrale bænke eller at se fodbold uden tåbeligheder.

  Kommentar by Henrik Petersen — 10. april 2019 @ 05:43

 4. Alt er tillad, at råbe på et fodboldstadion.
  Og ja jeg har selv spillet fodbold.
  Og ja der er blevet råbt grimme ting efter mig.
  Og ja jeg har selv på stadion råbt grimme ting.
  Det er en del af gamet.

  Ære være Richard Møller Nielsens minde.

  Kommentar by XXXXX — 10. april 2019 @ 06:00

 5. Kom ind over til en “nicker”, kan stadig misforståes og give et kort.
  Boldedrenge uha..

  Kommentar by p — 10. april 2019 @ 06:22

 6. Altså Fodbold er jo et meget Homogent spil. Læg mærke til at det næsten kun er mænd, som ser på mænd der løber rundt efter en bold, og jo tættere de kommer på målet jo mere ophidsede bliver de:-) :-) :-). Dette spil har ingen mixdouble. Enten er det kvinder der spiller imod kvinder,….og der er jo ikke det samme tilskuertal :-) :-) :-). (Ikke så mange lebber der), men alle mændende vil gerne hen og se mændende.

  Jeg personligt kan bedst lide at se kvindernes ski-langrend. Som Claus Borre kommenterede, da en forpustet skiløber nærmede sig kameraet…”Og disse heerlige lyde kommer fra…” :-) :-) :-).

  (Ok seriøst anser jeg fodbold som en kunst at se sammenspillet, hvor placering og hurtighed med hjerneforståelse for boldplacering, og teknisk formåen i holdkonkurrence. Bayern Munchen, Liverpool, Barcelona, Juventus. Dejligt at se de bedste hold imod hinanden).

  Men ellers er Fodbold jo et homogent holdspil……hvorfor er der ingen nøgenkvindefordbold….Trist..så trist…:-) :-) :-) :-).

  Støt SIAD. God Onsdag.mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 10. april 2019 @ 06:55

 7. Hvor er det latterligt at bruge penge på det.

  Kommentar by Gregers — 10. april 2019 @ 06:58

 8. ” Vi vil gerne sende et signal om mangfoldighed, og vi vil gerne sende det signal uden at moralisere, siger kommunikationschef for afdelingen for Teknik og Miljø Sune Bové ”
  ØØØhhhh hvad ?? Vi vil gerne moralisere uden at moralisere !!
  Sune bøvet er fuldstændigt blæst.

  Kommentar by Danskeren — 10. april 2019 @ 07:23

 9. Er opstillingen af homobænken mon clearet med magthaverne ude i Grimhøj-moskéen?

  Kommentar by Revisoren — 10. april 2019 @ 07:31

 10. Sådan en regnbuebænk er hvad man i det kulturradikale overdrev opfatter som en rigtig god handling, der nok skal flytte noget for bøsserne og deres sag. Hos os andre står det hen som endnu et underligt påfund udtænkt af folk med for meget tid.

  Det er helt fint og fair, at bøsserne vil behandles i stil med os andre, men det er måske på tide for dem at kigge bare lidt indad. Jeg er personligt træt af, at få smasket deres outrerede livsstil i hovedet i tide og utide. Det være sig bøsser, men i høj grad også LGBT++++-segmentet. Prideoptog, underlige programmer på TV og en konstant råben op om særrettigheder. Jeg gider det bare ikke. De kan leve som de vil, men gør det for pokker som os andre bag en lukket dør.

  Sluttelig forstår jeg heller ikke LGBT+++ og bøssernes omfavnelse af venstrefløjen. Da det de søger jo i høj grad er frihed, og den findes som bekendt ikke på venstrefløjen. I det lange løb bliver det deres død. Men det må de selv om. Jeg kommer dem nok ikke til undsætning.

  Kommentar by na — 10. april 2019 @ 07:41

 11. Fodboldspillere hopper altid på hinanden i store klumper, når der er mål. Jeg undrer mig over hvorfor de har brug for den kropskontakt

  Jeg er bedøvende ligeglad med fodbold, men det har udviklet sig til et show, mere end sport. Næsten hver spiller har sit eget lille se-mig-skuespil, efter en scoring.

  Kommentar by k.m. — 10. april 2019 @ 07:46

 12. #3
  Under Landspokalfinalen Kr.Himmelfartsdag 1989 ml. Brøndby og Ikast. Sad der nogle jyder lidt længere oppe på tribunen og råbte vedvarende: “NN (husker ikke præcis hvem) han er homo-seksuel – hans kone hedder Keld”.
  Så du har eksisteret “alle” dage. Men som med alt andet, får den lige en tand mere for hvert år der går.
  Mht. bænke, pride, melodi gay pride osv. Så har jeg altid hørt bøsser og lesbiske sige, at de ikke ville marginaliseres. Men anerkendes som helt alm. og som “dig og mig”.
  Der hvor kæden springer helt af for mig, er når de selv samme personer gør sig alle MULIGE anstrengelser for, at skille sig ud, og virke aparte.
  Det hænger jo slet ikke sammen.
  Og med dét, som så meget andet, bliver det et større og større problem mange gange. Jo mere der ævles og kævles
  Case in point:
  Husker I da Hella J fornærmet brokkede sig over Zirkus Nemo på en splash på deres plakat skrev: “Nu med neger!”.
  It back fired – big time.
  Havde hun holdt sin kæft, var der ikke en mors sjæl, der havde notits.
  Nu blev det et kæmpe issue, jeg personligt blev tosser over. Hella forsøgte at skyde alle andre (hvide) motiver i skoene, jeg for min part ikke ejede.
  Det var dengang.
  Med den tiltagende galskab, ser jeg anderledes på tingene i dag.
  Det vil også komme til at ske med “bænkene”.

  Kommentar by Knights Templar — 10. april 2019 @ 07:58

 13. Så DET har eksisteret…

  Kommentar by Knights Templar — 10. april 2019 @ 07:59

 14. Regioner vil have total rygestop for deres ansatte.
  Forbyd Islam, den er lige så farlig og kostbar for samfundet og sundhedsvæsnet.

  Kommentar by k.m. — 10. april 2019 @ 08:13

 15. Gad vist om det falder ind under Kommunalfuldmagtens regler for brug af samfundets midler, at opstille moraliserende byinventar?

  Kommentar by Bastardo — 10. april 2019 @ 09:29

 16. Tja når man tager i betragtning, at det det er fuld acceptabelt at klassificere homosexuellitet som værende djævlens værk og udøverne af samme skal slås ihjel. Ja så er det nu noget aparte, at det er uacceptabelt at råbe bøsse efter en fodboldspiller.

  Men igen, det kommer an på hvilken kultur der er den krænkende. Er det den hvide mands kultur, ja så må denne rette ind og straks holde op. Er det den “brune” mands, ja så er alt tilladt.

  Kommentar by Erik Øhle — 10. april 2019 @ 10:27

 17. Er der ikke lige lovlig meget lilla på den bænk? Hvem er den gruppe, det herrefolk, der har lov at brede sig på de andres bekostning? Eller det symboliserer måske bare den bærende majoritet, som har æren for så rigt et samfund, at de andre kan skabe sig i en infantil, beskyttet boble, som brister i sammen sekund, det hvide, tolerante samfund braser sammen under vægten af diverse snyltere i alle regnbuens farver.

  Kommentar by Margrethe — 10. april 2019 @ 11:35

 18. I de radiGALE kliker vil man fremture til Danmark er det nye Sodoma og Gomorra. Papiravisers redaktører kan bruge forsider, og dobbelt-sider inde i bladet, på at juble over at to mænd som er gift med hinanden, har fået børn ved hjælp af rugemødre. Og i det radikale parti er man meget selvtilfredse med at have fået en ny lov i gennem som gør det muligt for pædofile at adoptere deres egne værgeløse småbørn. (Ligesom de selvfølgelig er glade for at medvirke til at danskerne nu er 3. klasses borgere i deres eget land)

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 10. april 2019 @ 11:56

 19. Regnbuebænk til LGBTQRXTUV+ segmentet, nu med neger.

  For helvede altså, for min skyld kan mennesker have enhver seksuel præference, så længe vi taler om voksne mennesker, der er enige om, hvad der skal foregå.

  Men hvorfor skal alle plages med det? Heteroseksuelle, som sidst jeg checkede udgør et meget-meget stort flertal, holder jo ikke parader eller demonstrationer af den grund. Eller får lavet særlige bænke, ‘Heteros only’ for den sags skyld.

  På samme måde er jeg ligeglad med andre menneskers hudfarve. I’m black and I’am proud, nå tillykke, hvad rager det andre?

  Mennesker, der helt uden for pædagogisk rækkevidde ønsker at skilte med deres race, seksualitet, hudfarve, etnicitet og andet er vederstyggelige, men jeg kan leve med det, så længe det ikke involverer mine normale medmennesker og mig.

  De eneste, der virkelig er skadedyr og som kan bringe mig i det højrøde felt, er de mennesker, der ønsker muslimsk overherredømme i de lande, der dumt nok har modtaget dem, og som disse muslimer nu vil erobre.

  Der er tale om velfungerende lande, der selv har skabt denne civilisation og som nu forsøges omkalfatret af invasive arter, der tilbeder allan, hvem dette spaghettifantasifoster så måtte være.
  Til dem er blot at sige: De failed states I kommer fra, kan I roligt søge tilbage mod og udleve jeres groteske forestillinger i.

  Næppe andre end nogle håndfulde venligboere, radikale tosser, Amnesty International, Ibis Oxfam, Læger uden grænser, Dansk Røde kors, de Alternaive og omegn vil savne jer.

  Kommentar by Henrik Petersen — 10. april 2019 @ 12:42

 20. Denne regnbuebænk er diskriminering. Hvad med os gamle?
  Burde der ikke også opstilles nogle sofaer med bløde hynder til os?

  Kommentar by Henning Jensen — 10. april 2019 @ 17:03

 21. En konstruktiv kommentar:

  Jeg er træt af muslimer, bøsser, kommunister, socialister, EU-tosser og alle deres medløbere!

  Kommentar by Polka — 10. april 2019 @ 17:06

 22. #17 Margrethe, lilla er de katolske kardinalers farve. Og som bekendt er de mest progressive i LGBTQ+++ segmentet positivt indstillet overfor pædofili. Kan du få ligningen til at gå op?

  Kommentar by Hr. Snusk — 10. april 2019 @ 17:08

 23. Viktor Fisher har meldt ud i store overskrifter, at han hellere vil kaldes idiot end bøsse. Pudsigt at ingen har påpeget ironien.

  Kommentar by Zatopek — 10. april 2019 @ 19:03

 24. Det er jo apartheid…!
  Det er voldsomt diskriminerende af heteroseksuelle..!

  Kommentar by Nicolaj Madsen — 11. april 2019 @ 17:30

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper