11. april 2019

Statsministeren ’svarer på spørgsmål fra seerne’, lød det i Aftenshowet (DR1): Gav tidl. kollega taletid

De Radikale og Enhedslisten er begyndt at stille ultimative krav til en kommende Mette Frederiksen-ledet regering, og selvom det næppe vinder valget for Lars Løkke, så er det trods alt en kærkommen gave. Enhedslisten vil formentligt lagde sig spise af med ‘velfærd’ finansieret af højere skatter, men for De Radikale er udlændingepolitikken hjerteblod. Angrebet blev sat ind tirsdag under et pressemøde på Christiansborg.

I forlængelse heraf, havde Aftenshowet på DR1 inviteret statsministeren i studiet, hvor han blandt andet tog imod ’spørgsmål fra seerne’. Her var en talende niqab fra ‘Kvinder i dialog’, og så var der cykelhandler Yael Hassan, der revsede Venstre for at ikke at gøre nok for miljøet.

Som Ballet Magnifique kan afsløre, så er Yael Michelle Elbaum Bassan ikke hvem som helst. Hun er ifølge LinkedIn journalistuddannet, er tilknyttet P1, har været en del af DR debat, og har tidligere været ansat på Aftenshowet. Den tilfældige seer, var en tidligere kollega. Tricket er velkendt: Få andre til at sige det du mener. Well played…

(Cykelhandler, og eks-Aftenshowet-tilknyttede Yael Bassan, DR1, 9. april 2019)

(Journalist Yael Michelle Elbaum Bassan, tidl. DR debat, P1, Aftenshowet; Collage: LinkedIn)

Apropos.

“Hvad vil der ske, hvis journalisten driver sin dokumentation videre, nemlig for at vise, at den statslige krise-politik ikke er vilkårlig, eller blot et produkt af Christiansborg-politikernes ondskab eller generelle uduelighed, men derimod er gjort nødvendig af kapitalens krise? Og at kritikken derfor først og fremmest skal rettes mod det kapitalistiske samfunds-system. … Så langt kan han eller hun ikke gå… Det ville blive udråbt som subjektiv eller tendentiøs journalistik.

Jamen, behøver journalisten at levere denne analyse selv? Kunne det gamle kneb med at få en anden til at sige det, man selv mener, ikke bruges? (Frants Mortensen et al, 1974, Ikke et ord om ytringsfrihed. Rapport om journalisters arbejdsvilkår på danske dagblade, s. 195)

Opdate. Indslaget diskuteres på Facebook, hvor Ballet Magnifiques pointe betegnes som en konspirationsk. Hovedpersonen er dog ærlig nok ift. kronologien: Aftenshowet kontaktede hende…

“… i forbindelse med Aftenshowet er jeg blevet spurgt, om jeg vil stille spørgsmål til statsministeren. Det kan alle gøre. …”

(Yael Bassan i kommentar på Facebook, 11. april 2019)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/100191/trackback

16 Comments »

 1. D R skamløse.

  Kommentar by Kim Poulsen — 11. april 2019 @ 11:50

 2. Så må Facebook jo lukket lortet

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 11. april 2019 @ 11:51

 3. Fjern nu den mediestøtte!!!

  Gerne med så kort løbetid, at det hele kan klares i en og samme valgperiode.

  Kommentar by na — 11. april 2019 @ 12:02

 4. Journalistik-prof. Frands Mortensen: Hvordan kan vi socialister…?
  Ja, venstrefløjen fremstår skamløst som en kamporganisation, der vil erobre staten og indføre proletariatets diktatur i stedet for demokrati. Som de anser for en borgerlig institution.

  De kæmper med alle midler og hensigten helliger midlerne. Midlerne er om nødvendigt vold og oprettelse af kz-lejre for omskoling eller likvidering af ikke-socialister.

  Derfor er de dødsens farlige! Bare spørg de efterladte til deres mere en 100 mio dødsofre. Eller besøg kz-lejrene. Gulag-systemet i Rusland og kz-lejrene i Kina i dag.

  God tur…

  Kommentar by A-mad — 11. april 2019 @ 13:05

 5. Hvordan var det lige med DRs jagt på andre mediers påståede “fake news” med opstrammede overskrifter, der tangerer “grænsen”? En påstået “tilfældig” seer viser sig her at være temmelig fedtet ind i propagandamaskinen. Hvad mon DRs indslæbte “ekstperter” vil kalde det her?

  Kommentar by Margrethe — 11. april 2019 @ 13:16

 6. DDR og TV-MeeToo eksperter siger kun det, som propagandasenderne vil høre. Same-same.
  I tide og utide sidder journalister og interviewer journalister. Eksperterne er fra RUC eller “omsorgssegmentet”, minus psykologen der sagde sandheden om barbarerne.

  Løkke-Fonden dyrker EUrabia og er bare en anden side af problemet. Vi får diktatur one way or the other.

  Kommentar by Iznogut — 11. april 2019 @ 13:34

 7. Nå, Pol Pot Lars var af DR1 inviteret i studiet så han kunne drive valgkamp for Venstre. Ja, men Venstre er jo også med på at Danmark skal være et nyt DDR, (via Marokko-aftalen om statscensur) og Pol Pot Lars ligger jo året rundt på maven for EU og Merkel. Det er vel derfor han har skrevet under på at accelerere masseindvandringen af afrikanere og arabere.

  Danskerne er fanget i en slags fælde. Om de stemmer på blå eller røde partier er hip som hap. For alle vil de nedlægge Danmark og udskifte danskerne med evighedsturister. Koste hvad det vil.

  Det eneste håb om at undgå ragnarok, er en alliance mellem de nye partier og DF. NB og SK bør støttes af alle fremsynede danskere.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 11. april 2019 @ 13:41

 8. Surprice!!
  Selv DdR med Rørby Røv i spidsen, er gennemført indavlet.
  Vi bør således mere have ondt af mongolerne.
  Ørkenens Sønner skal ofte bruge EN FRI-VILLIIIIG på scenen😉.
  Det plejer at være en helt unormalt lille mand (som Søren P. så poetisk kommenterer valget af Asger Reher)
  Såfremt AR skulle ville slippe denne “ydmygelse”, så har vi allerede afløseren stående klar.
  Morocco-Lars med dværgvæksten. Han vil også være et helt “frivilligt” og helt “tilfældigt” bud på AR’s afløser.
  Jeg gætter tillige på. Det på ingen måde vil karambolere med dværgens andre gøremål efter det kommende valg.

  Kommentar by Knights Templar — 11. april 2019 @ 14:34

 9. Enhedslisten har meldt to Venstrepolitikere til politiet for det de kalder fusk med oplysning om partistøtte.

  DR får milliarder i statsopkrævet licens, og så bruges midlerne på kammerateri i bedste kommunist stil. Det burde også politianmeldes for misbrug af vores penge.

  Kommentar by k.m. — 11. april 2019 @ 15:46

 10. Luk de såkaldte journalistuddannelser.

  Kommentar by Bastardo — 11. april 2019 @ 17:07

 11. Off topic!

  Det er ikke så tit, at det er morsomt at læse MSM-nyheder, men her morede jeg mig højlydt:
  https://www.bt.dk/samfund/michelle-obama-besoeg-faar-kritik-jeg-har-aldrig-proevet-noget-lignende

  Kommentar by Va Sawva — 11. april 2019 @ 18:25

 12. “Cykelhandler” alligevel? :D CEO …

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 11. april 2019 @ 20:43

 13. Fin beskrivelse af hendes “firma” her: https://copenhagenbicycles.dk/about-us/
  Det lugter langt væk af at være et firma betalt af skattekroner og diverse fonde…

  Kommentar by na — 11. april 2019 @ 21:05

 14. Den første kommentar efter valget, tilbage til dengang Helle Thorning Schmidt fik magten, var- intet er helligt længere- sagt (med fornøjelse) af Mette Frederiksen. Mit gæt er hun bruger, de radikale, som undskyldning for at køre landet totalt ud over kanten, og glemmer hvad hun eller har sagt.…..som sædvanligt. Lidt ligesom dengang hun satte sine børn i en privatskole, efter at hun havde kritiseret andre danskere som gjorde det samme, for at skade- integrationen-. :-) . Men man kan jo håbe hun tager fejl og at DF overtager det giftermål som Sosserne tidligere har haft med De Radikale. Hvad der sker med Merkel-EU,s leflende nuværende tomme….hvad er det nu statsministeren hedder?….rager mig en papand (mere tom snak kan jeg ikke huske nogen statsminister er kommet med). F.eks mener han seriøst ifølge netnyheder…at Kina må tage et større ansvar i den Internationale politik…(manden er vanvittig…hvilket ansvar er det han vil pålægge Kina???? Hvad er det han tror han snakker om????)…tom leflen for magten. Siden 2015 har jeg totalt mistet min respekt for manden.

  Islam er en- usekulær diktatorreligion (med et Førerprofet ideal)- som hader den frihed alle andre har. Derfor er den direkte en fjende af den frihed og det demokrati vi har. Muhammedanisme er et rimeligt godt dækkende ord for den. Derfor SKAL den bekæmpes for vores børn og børnebørns skyld. Derfor Støt SIAD. Holder påskeferie med skriverierne .God påske.

  mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 12. april 2019 @ 06:28

 15. DR har sandelig fået gang i valgkampen. De håber vel på flere penge i kassen hvis de røde vinder.
  Detektor påstår bl.a. at Venstre lyver med tallene når de påstår at den daværende røde regering lempede udlændinge reglerne 45 gange.
  Men alligevel skriver de som vi alle husker at det var Morten Mellemøsten der ligefrem pralede med at der var 45.

  “Tallet stammer fra et interview i Berlingske med Morten Østergaard (R) fra valgkampen i 2015. Her gik den radikale leder i rette med Lars Løkke Rasmussen (V), som på det tidspunkt hævdede, at Thorning-regeringen havde lempet udlændingepolitikken 31 gange. Et tal, som Detektor tidligere har faktatjekket.
  Men nu har Venstre altså fundet det lidt større tal frem igen. Og derfor har Detektor bedt Peter Starup, lektor i jura på SDU og ekspert i udlændingeret, vurdere, om der reelt er tale om 45 lempelser – og om de har noget som helst med antallet af flygtninge at gøre.
  – De 45 lempelser er ikke retvisende, fordi langt de fleste handler om alle mulige andre ting end lige netop flygtninges ret til opholdstilladelse, siger han.”

  Så hvis de 45 er forkert er det jo de Radikale der skal kanøfles men det kunne DR sandelig aldrig finde på.

  Kommentar by Erik — 12. april 2019 @ 07:37

 16. Hvorfor hopper Løkke dog på den limpind?

  Spørgsmål fra udvalgte DR seere..!? Kan kun ende galt.

  Kommentar by PerP — 12. april 2019 @ 19:11

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper