12. april 2019

‘Racisme’, skreg Frida, da AEH’ere skulle betale for busbillet: “… fordi hun havde tørklæde på hovedet”

De politiske ungdomspartier er fyldt med verdensreddere, og det kan godt være Mette Frederiksen går til valg på en stram udlændingepolitik, men om få år består moderpartiet af Snapchattende børnevoksne Frida’er m/k.

Herunder et læserbrev af Frida Harndahl Andersen (formand for DSU Middelfart) baseret på en oplevelse i en bus til Nørre Aaby. Hvis hun havde et gram kritisk sans, så ville hun indse, at det på ingen måde er dokumenteret at den oplevede forskelsbehandling var baseret på ‘etnicitet’, og da slet ikke, at det skyldes at moderen havde et ‘tørklæde på hovedet’. Livet er ikke milimeterdemokratisk, og ikke-dansk etnicitet endsige Koran-tro tildækning giver ikke immunitet overfor livets uretfærdigheder. Det er ikke racisme, hvis indvandrere ikke vinder i Lotto!

Set på Fyens.dk – Buschauffør talte nedladende til dreng – jeg bliver vred over forskelsbehandling.

“Jeg bliver så irriteret og vred, når jeg ser negative forskelsbehandlinger på andre, blot fordi de ikke er af dansk etnicitet. … det sker også i bussen.

Jeg benytter ofte bussen hjem fra gymnasiet (fra Middelfart Gymnasium og HF til Nørre Aaby, red.) og oplever tit, at folk med rejsekort, der ikke virker, stadig får lov til at køre med. Men for nogle dage siden oplevede jeg igen, at der var forskelsbehandling, og denne gang ramte det mig virkelig.

En ældre herre med dansk udseende stod på bussen, men han havde kun en halvtredser at kunne betale med, og bussen tog kun imod mønter. Manden fik dog alligevel lov til at komme med. Få stop efter gentog episoden sig: Denne gang var der dog tale om en mor med sine to børn.

Drengen på små ti år kunne ikke tjekke ind, da rejsekortet blev afvist. Moren ville gerne betale med en hundredkroneseddel, men fordi hun havde tørklæde på hovedet, fik hun ikke lov, og drengen skulle af.

Drengen trak otte kroner op af lommen, mens buschaufføren begyndte at tale nedladende og med en hård tone til drengen, som stod med tårer i øjnene. Moren havde svært ved dansk, så drengen stod alene med chaufføren.

Denne behandling var ikke fair, og derfor fandt jeg fem kroner frem, da drengen manglede fire… Havde jeg ikke selv haft fem kroner, havde jeg ladet bussen holde og vente, til jeg havde spurgt alle i bussen, om de havde mønter, så jeg kunne Mobilepaye (betalingsmetode via smartphone, red.) dem tilbage og på den måde få knægten med.

Jeg synes, det er noget svineri. Det er diskriminerende, og det er ganske forfærdeligt. Jeg håber, at hvis andre oplever lignende tilfælde, at de ligeledes hjælper, som jeg gjorde. Og sagen skal belyses, for racisme skal stoppe.”

(Frida Harndahl Andersen, formand for DSU Middelfart)

Oploadet Kl. 03:00 af Kim Møller — Direkte link54 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/100208/trackback

54 Comments »

 1. Er der pga Overfald at chaufføren /bussen ikke må ligge inde med penge sedler?
  Hvor skal se opbevare dem?

  Kommentar by p — 12. april 2019 @ 04:21

 2. Det man kan udlede af den lille væmligbo’s historie… Som jeg ikke tror en skid på…!!!
  Er at den etnisk danske pensionist kun har en 50’er, mens den uønskede fødemaskine smider om sig med 100’er i sedler… Et meget godt billede på hvordan vores skattepenge fordeles og hvorfor vi nu skal arbejde til vi bliver 78…. :-)

  Kommentar by Ignoranten — 12. april 2019 @ 05:56

 3. Jamen. -selvfølgelig er der nogle frelste sjæle der mener det altid skal være gratis at køre med bussen, og hvor enhver forskelsbehandling er racisme. Håber da også hun kan fortælle sin forargede historie, hvis islam får magten og kristne diskrimineres, på samme måde som de er forfulgte alene herhjemme i flygtningelejre. Det der forarger mig er at bussen ikke tager imod danske sedler. Det burde være en lov om at DEN SKAL, indtil 100,-kr. Det manglede bare.

  Kommentar by Michael Unna — 12. april 2019 @ 06:14

 4. Frida har opnået sit gyldne øjeblik på denne ikke-hstorie og spilder ikke chancen:

  EB: “17-årige Frida forarget over bustur: Nu undersøges sagen…”
  BT: “Frida blev forarget i bussen: ‘Det må ikke ske i 2019…”

  Journalisterne vinkler det fake-agtigt således, at Frida kommer til at fremstå som en helt almindelig gymnasieelev, der bare har fået nok af racismen, og nu må hun have det ud. Det at de skjuler hendes politiske platform viser, at det netop er et politisk mediestunt – et fupnummer for at få Frida frem i politik. Frida er da også klar til at belære danskerne om hvor fantastisk hun er:

  “Frida understreger dog overfor Ekstra Bladet, at det ikke har været meningen at udstille hverken chaufføren eller busselskabet Fynbus, men at hun ville sætte gang i en debat.- Forskelsbehandling sker ikke kun i bussen. Jeg mener, at vi i Danmark er for dårlige til at omgås andre etniciteter, og det mener jeg, at man bør fokusere på, siger Frida.”

  Idiotisk nok til en politisk kometkarriere.

  Kommentar by traveler — 12. april 2019 @ 06:39

 5. En socialdemokrat der deler ud af egne penge? Det kan kun være en falsk historie.

  Kommentar by Henning Jensen — 12. april 2019 @ 06:43

 6. Ak ja. De unge vil agere børnevoksne, og de voksne helst børn, der aldrig bliver voksne. Hvad kan gå galt?

  Min tanke, da jeg læste denne viderebragte Pravda-classic historie, der jo handler om den unge partisoldat, der har ageret korrekt med sin fine, samfundsopdragende udråben af en forræder af det store multikultiprojekt(chaufføren) og derfor rydder avisen, – ja min tanke var som følger, når man har Pravda medier, hvor man skal kunne læse mellem linjerne for at få helheden:

  Mon ikke chaufføren agerede af bitter erfaring. De shariasnyltere laver jo alle de numre, de kan for at snyde os, mens danskeren blot var dansker. Det vil sige af et ærligt hjerte ikke havde mindre penge. Mon ikke den version er nærmere sandheden?

  Kommentar by Margrethe — 12. april 2019 @ 06:48

 7. @4 hæ hæ, ja præcist

  Man kan tale om en koncepthistorie, hvor en ungdomspolitiker finder sit gyldne moment for at komme i medierne. Og så får den på alle tangenterne i selvpromovering, og journalisterne er bare så loyale mikrofonholdere.

  Kommentar by traveler — 12. april 2019 @ 06:48

 8. Søgte nyt forsikringsselskab og fik 3 tilbud, det ene jeg valgte sendte en mail, jeg svarede således på:
  Ærede …
  Jeg nævnte i telefonsamtalen, jeg søgte andet forsikringsselskab da Alka gik over til Mobile Pay og Nem Id.
  Trods dette nævner du i tilsendt mail jeg vil kunne se forsikringspolicen ved brug af Nem Id, som jeg i telefonsamtalen, sagde jeg ikke havde.
  Hvad forhindrer Jer i at sende policen på mail?
  Jeg kan på baggrund af krævet brug af Nem Id, også til skadesanmeldelse- som jeg aldrig håber der bliver brug for- ikke forstå hvorfor du overhovedet sender mailen.
  Med venlig hilsen Peter Buch

  Kommentar by Peter Buch — 12. april 2019 @ 07:00

 9. “Moren havde svært ved dansk” Åbenbart ikke mere end at hun lod knægten styre rejsekortet.

  Hun burde slet ikke have rejsekort, når hun ikke kan begå sig på dansk.

  “Drengen står med tårer i øjnene” Den tror jeg heller ikke på.
  Araberdrenge får ikke tårer i øjnene, tværtimod opdrages de til at have onde øjne.

  Kommentar by k.m. — 12. april 2019 @ 07:33

 10. “Havde jeg ikke selv haft fem kroner, havde jeg ladet bussen holde og vente, til jeg havde spurgt alle i bussen, om de havde mønter, så jeg kunne Mobilepaye (betalingsmetode via smartphone, red.) dem tilbage og på den måde få knægten med.”
  Ak… Så ALLE skal tages som gidsel i Fridas perfekte verden?
  Magen til hjernedød gås…

  Kommentar by O — 12. april 2019 @ 07:36

 11. Den ældre herres påstigning har været fuldstændig uproblematisk. Det passer ikke at man kun kan betale med mønter. FynBus tager imod kontanter op til nærmeste 100kr. Busserne kører dog ikke rundt med ubegrænsede byttepenge.
  ——
  I busserne kan en betalende voksen medtage 2 børn under 12 år gratis. Så hvorfor har chaufføren så bedt om penge fra drengen? Enten har chaufføren vurderet ham til at være mere end 12 år gammel – eller vurderet at drengen som sådan ikke rejser sammen med nogen. Mystisk historie.

  Er der et problem med passagerer, som gentagne gange stiger på bussen med afviste-tømte-ubrugelige rejsekort – og håber på et venligt nik og en gratis tur? Det har jeg tænkt.

  Kommentar by BE — 12. april 2019 @ 07:43

 12. Så et barn der er små 10 år gammel… og en mor som ikke kan tale nok dansk til at betale en busbillet.
  Alt tyder jo på at den familie er voldsomt velintegreret.. eller også er de slet ikke. Måske skulle Frida prøve at kigge på det i stedet. For integration er jo supervigtigt for DSU. Det vil være relevant at finde ud af om moderen er undertrykt og ikke må forlade hjemmet til sprogundervisning. Eller om hun måske er super veluddannet og dermed har engelsk som arbejdssprog, eller hvad der evt lige sker med hendes moderen.
  Men det er selvfølgelig ikke så nemt lige at gennemskue, og hvis man kun er halvbagt og samtidig syntes at politik er spændende, så er der nok lang vej. Der er 5 minutter på forsiden noget nemmere

  Kommentar by Gregers — 12. april 2019 @ 07:56

 13. Sidste gang jeg kørte med bussen. Stormede der en flok perkere ind af bagdøren uden at betale. Hvor er Frida, når der er brug for hende?

  Er der noget bedre end, at blive belært af børn?
  Med alt deres livserfaring og de rigtig meninger på plads.

  Kommentar by XXXXX — 12. april 2019 @ 08:07

 14. Men når Paludan afdækker reel, koran-tro og virkelig problematisk diskrimination hos de indvandrede muslimer, er medierne ikke søde, sådan som de er over for den lille Frida.

  Egentlig minder hun mig om Mette Frederiksen?

  Kommentar by traveler — 12. april 2019 @ 08:16

 15. Frida fortæller moren gik ind i bussen og fandt en plads sammen med sit yngste barn, og fik den lidt ældre knægt til at tjekke ind med rejsekortet.

  Frida har været ufattelig opmærksom på alle detaljer. Er det normal med sådan en klæbehjerne i den offentlige trafik, hvor hundredevis af fremmede færdes i bybus. Mon ikke Frida sad på bagsædet med snuden i Facebook eller snapchat, eller ørerne fulde af lortemusik fra Spotify

  Kommentar by k.m. — 12. april 2019 @ 08:18

 16. Når Fridas kæledægger er i flertal, bliver hun kone nr 3 eller fire i en arabers harem, og kan sidde indendørs med unger til et helt fodboldhold.

  Kommentar by k.m. — 12. april 2019 @ 08:21

 17. @k.m.
  Kammerat Frida har selvfølgelig siddet som observant. Evigt klar til, at notere sociale afvigere ned i sit sorte hæfte, og retteligt nedfældet en kladde til en senere udskamnings artikel i det nationale Pravda medie.

  Kommentar by O — 12. april 2019 @ 08:21

 18. Jeg er sikker på at Frida nu har sådan en varm og fussy fornemmelse indeni efter den ( sandsynligvis opdigtet ) historie. Den ligner til forveksling alle de historier vi hører om afrevne tørklæder og gamle damer der rynker på næsen, der også er løgn og ikke mindst bedrag.

  Kommentar by Santor — 12. april 2019 @ 08:25

 19. Mon Frida også tilbyder dit jomfruelige skød til de lokale asylsøgere? Det ville da være naturligt

  Kommentar by redneck — 12. april 2019 @ 08:27

 20. @Santor
  Kom der for resten mere ud af sagen om den stakkels muslima, der fik sit tørklæde revet af sidste (eller forrige?) uge? Jeg har umiddelbart ikke set nogen opfølgere til det.

  Kommentar by O — 12. april 2019 @ 08:38

 21. Stakkels Frida

  Kommentar by p — 12. april 2019 @ 08:39

 22. Det beskrevne forløb er ikke i orden. Men at motivet er ‘racisme’ er ikke dokumenteret. Til gengæld kan jeg godt forstå Frida’s indignation. Den ville jeg selv have følt. Hvem ville ikke det?

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 12. april 2019 @ 08:41

 23. NOGET tyder på at det er en løgnehistorie. Normalt kan man vist sagtens betale med en 1oo kr. seddel. Og var drengen ca. 1o år skulle han jo slet ikke betale for at komme med. Mon ikke der er en del kvarte sandheder i Fridas beretning?

  Iøvrigt er det skandaløst som EB og BT osv. prioriterer. Her agerer de velvillige mikrofonholdere i en ret lille sag. Men når danskere henvender sig til frokostbladene og de store aviser om grov diskrimination af danskere, har det som regel ingen interesse. Men er det noget med en asylant eller indvandrer som evt. diskrimineres, er det straks en stor historie.

  I det hele taget er det frygteligt hvis en araber eller afrikaner har et lille problem eller møder lidt modgang, mens det som regel er fløjtende ligegyldigt hvis en dansker udsættes for en kæmpestor og tragisk nedtur pga. systemets svigt eller overgreb.

  Papiravisernes journalister lever i en syg og afstumpet medieverden hvor det er blevet politisk-marxistisk korrekt at pisse på sit eget folk og land.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 12. april 2019 @ 08:42

 24. Danske Frida Tunbøf for the Nobel Peace Prize.

  Det manglede da bare!

  Kommentar by Knights Templar — 12. april 2019 @ 08:46

 25. Onskul:
  Frida HARMdahl Tunbøf for The Nobel Peace Prize.

  Kommentar by Knights Templar — 12. april 2019 @ 08:49

 26. Ja så fik Frida Harndahl Andersen, med piber og trommer, skudt sin politiske karriere i gang – Forude venter der guldrandede belønninger: Udvalgs- og bestyrelsesposter (gode ben) gratis udlandsrejser/studierejser, skattefrie tilskud til dobbelt husførelse, skattefri rejser- og taxa-boner, osv. osv.

  Ja, så nemt er det at skyde en politisk karriere i gang. Skid eftertrykkeligt i egen rede, så kører det. Hvis den emsige Frida havde haft ægte frisind, så var hun stille og roligt gået op til chaufføren og havde tilbudt sin hjælp – Men en sådan stilfærdig handling havde selvfølgelig ikke haft politisk potentiale!?

  Kommentar by T. Flodur — 12. april 2019 @ 08:49

 27. Hun er forfærdelig, og tænk at bruge spalteplads på sådan en ikke historie – idiotisk.

  Kommentar by Johnson — 12. april 2019 @ 08:51

 28. Om føje år stiller Frida op som “Børnenes Statsminister”.

  Kommentar by Bastardo — 12. april 2019 @ 09:12

 29. # 20 O. Aner det ikke.

  # 22 Morten. Det gir sig selv, men “historien” er efter al sandsynlighed løgn og det er det der er interessant.

  Kommentar by Santor — 12. april 2019 @ 09:15

 30. Et smart trick. Rejsekortet er udløbet. Man sørger for at have en 50’er eller 100’er i lommen. Vupti, de fleste chauffører lader én køre med. Hvis ikke, har man tilfældigvis nogle småpenge i lommen, men manger 5 kr. Der vil altid være én blandt passagererne, der lægger ud.

  Kommentar by Ole Madsen — 12. april 2019 @ 09:24

 31. Efter voldsomt knivdrama i Aarhus: Nu er psykopatperkeren dømt ind på den lukkede afdeling dernæst udvist til sandkassen i Syrien

  En 24-årig perker angreb i efteråret politiet bevæbnet med kniv. Angrebet var så voldsomt, at politiet følte sig nødsaget til at neutralisere svinet med skud

  Et 24-årig beskidt perkersvin er blevet idømt en behandlingsdom på en psykiatrisk afdeling og udvist af Danmark, efter han i efteråret gik amok med en kniv og angreb politiet.

  Det oplyser anklagemyndigheden i en pressemeddelelse.

  Det voldsomme optrin fandt sted i Aarhus-bydelen Brabrand i november. Her fik politiet en anmeldelse om, at den 24-årige muhamedaner sad med en kniv i en bybus.

  Da politiet ankom til stedet, gik yallahen pludseligt til angreb mod betjentene, der måtte trække deres tjenestevåben og affyrede skud mod den 24-årige muslim.

  Han blev ramt og var efterfølgende i koma og kritisk tilstand.

  Foruden dommen for at have angrebet betjentene med kniv, blev det 24-årige møgdyr også dømt for at have sparket en betjent, der bevogtede ham på hospitalet.

  Dommen lød på behandling på en psykiatrisk afdeling uden længstetid samt en udvisning af landet hjem til Muhamedanien med indrejseforbud i seks år. Møgsvinet er syrisk statsborger.

  Syreren erkendte det meste i retten, men havde svært ved at huske alt.

  Den 24-årige ankede ikke dommen.

  Den Uafhængige Politiklagemyndighed efterforsker fortsat episoden, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 12. april 2019 @ 09:59

 32. Prøv at tænke på hvor mange gange dette teater udspiller sig i en bus i dagens Danmark. Kan ikke veksle,give tilbage. Scanner virker ikke. Kort udløbet. Tid overskredet. Stemple ind ud. Osv.
  Hvad tid der går fra køreplan, brændstof osv.

  Kommentar by p — 12. april 2019 @ 10:01

 33. T.Flodur 8:49
  Akkurat.
  Der er noget selv- suttende og gratulerende over at stille sig op bagefter, og råbe fra alle hustagene om, hvor godt et menneske man er. Ulækkert.
  Og med vore ahemm gæsters daglige bud på opfindsomme måder, at tage os hårdt bagfra. Er tanken ikke helt fjern, at stuntet med det udløbne rejsekort og “den store pengeseddel” er timet og tilrettelagt Egon O. style.

  Kommentar by Knights Templar — 12. april 2019 @ 10:02

 34. Jeg har, efter nærmere overvejelse, følgende tilføjelse til min kritik af Frida Harndahl Andersen: Gud hvor er du dog en stor lort Frida!

  Kommentar by T. Flodur — 12. april 2019 @ 10:04

 35. Vi skal bruge et 10-årigt barn. Et udløbet rejsekort. Og en mor med en 100 kroneseddel.
  Keld du tager Børge og Yvonne. Benny du fikser rejsekortet og hundredekronesedlen.
  Nogen spørgsmål?
  Lad os SÅ komme igang!

  Kommentar by Knights Templar — 12. april 2019 @ 10:07

 36. En 33-årig beskidt perker er dømt i forbindelse med drabene på Louise og Maren, som blev slået ihjel i Marokko.

  Der er tale om en schweizisk-britisk muhamedaner, som har fået 10 års fængsel i Marokko. Han er fundet skyldig i at være medlem af en terrororganisation, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 12. april 2019 @ 10:14

 37. En ældre historie der viser hvor effektiv Islams hjernevask virker
  https://www.information.dk/debat/2010/01/toerklaede

  Kommentar by k. m. — 12. april 2019 @ 10:16

 38. Det er med garanti en hoax

  Kommentar by Prebber — 12. april 2019 @ 10:26

 39. Carlo 10:14
  Nøøøj! Blev der ydet mængderabat?
  Troede ellers det var “øje for øje og tand for tand” på de kanter.
  Men nu var der jo naturligvis også kun, iflg. dem, tale om 2 vantro ludere.
  Så gæl’s det lissom ikke, vel?

  Kommentar by Knights Templar — 12. april 2019 @ 10:38

 40. Frida spiller måske på synd for-klaveret hvor mand-islam spiller på dominansvolds-klaveret? At fylde overalt er tilvænning til invasionen. Mon ikke hun kunne have fået lidt buspenge hos de mange vekselbureauer på nørrebrogade, kbh, der er fences for bandernes islam organiserede narkoindustri? Se bt… 57 mio.. Til is, til pakistan, til flere moskeer, til mere kriminel industri, til inva… Arrgh

  Kommentar by Gaflen — 12. april 2019 @ 11:13

 41. “et læserbrev om et ekstremt vigtigt emne”. Ja, alt hvad de røde snakker og skriver om, er vigtigt, meget vigtigt. Ihvertfald hvis det drejer sig om evighedsturisterne. Men handler det om at Danmark er ved at blive til det nye Sydafrika, fordi danskerne diskrimineres på det groveste mht. boliger, jobs, førtidspensioner, rejsepenge, taxakørsel, hjemmehjælp, sygepenge, hjælp til at starte på en frisk og meget mere, så er det komplet ligegyldigt. Det mener de røde socialister i partierne og medierne. For dem er danskerne “white trash”, hvidt affald.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 12. april 2019 @ 11:23

 42. Ignorer dem! Lad just loven bestemme! Lad ikke “de magtesløse” (læs Vaslav Havel) få magten, for så bliver alt totalitært hvis det ikke allerede er det; loven er hjertet og spytteri er nedbrydende.

  Kommentar by Moth — 12. april 2019 @ 11:36

 43. Alt hvad “medierne” skriver er lodret løgn. Det har jeg fortalt jer et hav af gange. Det er indlysende, at de selv skriver deres ikke-historie. Prøv at bede om dokumentation og at finde chaufføren.

  Kommentar by Cat Girl — 12. april 2019 @ 11:46

 44. I ovenstående karakteristik af Frida Harndahl Andersen, fik jeg betegnet hende som en stor lort. Nu er en lort jo mange ting, så for at yde Frida en passende retfærdighed skal jeg præcisere:

  Den lort, jeg ser for mig (når tankerne falder på Frida) er produceret efter følgende diæt: 2 store spegesild fileter, en ½ dåse surströmming, spicy blommechutney (kan erstattes med 10-12 stk. friske overmodne blommer, 12 saftige svesker, en stor håndfuld rosiner (hvis Sultan-rosiner kan skaffes så vælg disse) – Det hele skylles ned med rigelige mængder mørkt skibsøl og stærk kaffe.

  Sorry, det var ikke for kønt, men jeg kunne sgu ikke lade være.

  Kommentar by T. Flodur — 12. april 2019 @ 11:50

 45. Frida kunne passende tage et ulønnet fritidsjob i busserne i Århus, så kunne hun holde ro og orden på ruterne til Gjellerup

  Kommentar by redneck — 12. april 2019 @ 11:59

 46. Det er utroligt at selv her på Uriaspostens kommentarspor er der folk så hjernevaskede at de ikke alle sammen straks skriver at Frida Harndahl Andersen rent faktisk er en ÆGTE racist! For hun skriver direkte at hun mener at de ”sorte” indvandre er så mental handikappede de skal behandles som om de var pensionister!
  Da jeg var 8 år måtte jeg som turist i Rom mange gange gå ud af en af de prop fyldte bybusser, fordi der var pensionister der skulle på den. Og jeg havde faktisk en billet! Men naturligvis var det de gangbesværede som havde RET til offentlig transport. Så jeg gik bare i stedet, uden at klage eller klynke naturligvis. Knægten var hele 10år gammel, så han kunne nemt bare gå i stedet for at tage bussen.
  Hvis straffelovens § 266 b virkeligt var andet end et politisk svindelnummer, så var Frida Harndahl Andersen allerede til afhøring hos politiet nu! Måske skulle man anmelde hende bare for at afsløre hykleriet og løgnen i § 266 b? Tænk at Rasmus Paludan lige er blevet dømt for langt mindre!

  Kommentar by Hvideplov — 12. april 2019 @ 12:04

 47. Lille Frida fra det pæne middelklasse kvarter Rønnevej 16 i Nørre Aaby har oplevet racisme…

  Kommentar by redneck — 12. april 2019 @ 12:08

 48. Kommentar by redneck — 12. april 2019 @ 12:08

  Moder Ditte og fader Søren må være rigtigt stolte af det lille Frida pus, der elsker muhamedanerne.

  Mon ikke hun har lært det af Søren og Ditte i samtalekøkkenet i deres fritliggende enfamilieshus (parcelhus) på 110 kvm med fire værelser og 78 kvm kælder, forbyd naive snottøser og forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 12. april 2019 @ 12:51

 49. Kommentar by redneck — 12. april 2019 @ 12:08

  Lille Frida er selv racisten og hvis § 266b virkeligt var andet end et politisk svindelnummer, så var Frida Harndahl Andersen allerede til afhøring hos politiet nu! Læs #45.

  Kommentar by Hvideplov — 12. april 2019 @ 13:05

 50. Der er mange løse ender i historien og åbenbart endnu flere gætterier.

  Uden at tage stilling til historien, der synes dårligt oplyst af avisen, vil jeg tillade mig at gøre opmærksom på, at Rejsekortet notorisk er noget skrammel. I hovedstadsområdet ser jeg jeg jævnligt passagerer, der forgæves forsøger at checke ind og/eller ud.

  Selve teknikken bag er storeslem, værst står det klart til i busserne, hvor signalet er trådløst. På stationerne er terminalerne kablede og derfor mere pålideligt.

  Hele teknologien ville have været fin i det forrige årtusinde, i dag er systemet forlængst forældet, hvilket det var allerede ved indførslen. Se ved selvsyn Nørreport i myldretiden, hvor folk står i lange køer for at checke ud, suk!
  Og så gælder three strikes and you are out, for tre manglende udchekninger fører til, at rejsekortet spærres. Fed pengemaskine.

  Klippekortet af pap er væk, fair nok med mig, men mobilklippekortet er også forsvundet, knap så fedt for mit vedkommende. Det hele for at styre mennesker over til det hjernedøde fossil rejsekortet.

  Kommentar by Henrik Petersen — 12. april 2019 @ 13:35

 51. Læs evt. hvor mange ratings Freja Harndahl scorer når det kommer til prøvet at kneppe, score, tage stoffer, onanere, feste og slås. Hun angiver også sin BH størrelse og meget andet derinde.

  https://ask.fm/Harndahl

  Kim, du skal måske tage nogle screenshots og gemme til om 10 år, når hun er statsministerkandidat.

  Kommentar by Fascist — 12. april 2019 @ 15:38

 52. Sød lille historie. Frida har en stor fremtid for sig hos socialisterne.

  Kommentar by Popeye — 12. april 2019 @ 18:30

 53. Hvem ved, om den historie overhovedet er sand!

  For disse mennesker helliger målet midlet.

  Ja, jeg har mine tvivl.

  Kommentar by PerP — 12. april 2019 @ 19:09

 54. Ja, man har hørt den slags løgnehistorier utallige gange før.

  Lille Frida har allerede lært Taqiyya.

  Dygtig pige…

  Kommentar by Revisoren — 13. april 2019 @ 14:59

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper