14. april 2019

Retoriker Andreas Gylling Æbelø: “…. vigtigt at minde hinanden om, at vi må tøjle nationalismen.”

Andreas Gylling Æbelø er retoriker, men man kan ikke skrive sig ud af logiske mangler. De her skønne ‘forpligtende alliancer’ han hylder, er dem der giver Islamisk Stat-jihadister ret til bosætte sig i Danmark. Her 79 år efter nationale socialister besatte samme. Det er således ikke engang en betingelse for retorikerens varme fædrelandskærlige nationalisme, at personen har ‘landet i hjertet’. Det er nok med et dansk pas. I praksis vil det vil være nok, hvis blot personen kan sige ‘asyl’, og nægter at rejse hjem. Alle er i princippet danske.

På den måde får man selvfølgelig en inkluderende danskhed, men den vil ad åre ændre sig fundamentalt. Den vil ændre sig i en grad, så oprindelige danskere ikke mere kan spejle sig i den. Heller ikke dem der faldt for Danmark under Krigen. Under besættelsen kunne Kong Christian d. X ride rundt i København uden sine gardere. Da jeg så hans oldebarn Kronprins Frederik sidste sommer under Folkemødet, havde han flere livvagter omkring sig.

Kommentar i Berlingske af Andreas Gylling Æbelø på 79-årsdagen for besættelsen – Hvis man elsker Danmark, må man tøjle nationalismen.

“… Se på Dannebrog, og glæd dig over din frihed. Forstå, at den ikke er givet – at den kan forsvinde igen. Lad os i det hele taget bruge hver en flagdag, hver en national højtid, hvert sportsligt og royalt samlingspunkt foran TV-skærmene til at svælge i fædrelandskærlighed.

Lad os samtidig for alvor forstå, at landets grænser er resultatet af langt mere end os selv – at flagets vajen i vinden er muliggjort af multilaterale og forpligtende alliancer med andre. …

‘Mit lands eneste grænser ligger rundt om mit hjerte’, hedder det i en fri oversættelse af musicalklassikeren ‘Anthem’. … Landet har man i hjertet, ikke i huden, og den store fædrelandsulykke i dag er således todelt. Dels i den omstændighed, at nogle ser trusler i alt syd for Padborg, og dermed fuldstændig underkender danskhedens styrke. Og dels at andre vægrer sig ved at elske deres land og flag, og derved giver mørke kræfter patent.

Der er intet galt i nationalisme udtrykt som en fædrelandskærlighed af varme og glæde. Først når den tager form af fædrelandstilstrækkelighed, had og angst, bliver det farligt. … På en fædrelandsdag som i dag er det paradoksalt nok særligt vigtigt at minde hinanden om, at vi må tøjle nationalismen.

(Kong Christian d. 10. af Danmark – uden livvagter, 26. september 1940)

Oploadet Kl. 15:05 af Kim Møller — Direkte link53 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/100282/trackback

53 Comments »

 1. Forbyd perkerne på Blågards Plads, støt Stram Kurs og Rasmus Paludan, og forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 14. april 2019 @ 15:07

 2. Det er utroligt, at folk der har læst på universitetet i mange år, kan være så uvidende, ignorante og naive? Er det fordi de sidder i deres elfenbenstårn uden kontakt til den virkelige verden?

  Kommentar by Popeye — 14. april 2019 @ 15:14

 3. Massiv uro på Nørrebro efter Rasmus Paludan-demo – brosten kastes mod politiet

  Politiet bliver angrebet med brosten.

  Der er lige nu massiv uro ved Blågårds Plads på Nørrebro i København.

  Det oplyser Jesper Bangsgaard, vicepolitiinspektør ved Københavns Politi til TV 2.

  Uroen er startet i forbindelse med en demonstration med deltagelse af den højreorienterede islamkritiker Rasmus Paludan.

  I forbindelse med demonstration er Rasmus Paludan blevet angrebet af en person, hvorefter han blev kørt væk fra stedet af Københavns Politi.

  – Vi har hjulpet ham væk, og hans demonstration er slut, siger Jesper Bangsgaard fra Københavns Politi til TV 2.

  I forbindelse med angrebet på Rasmus Paluden er en person blevet anholdt, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 14. april 2019 @ 15:21

 4. Tankevækkende at Danmark var et sikrere samfund under den tyske besættelse end i dag.

  Schalburgkorpset var amatørterrorister sammenlignet med nutidens korps med 400.000 medlemmer (islam i Danmark) og deres dominansadfærdsterrorisme i skolen, på arbejdet, i indkøbscenteret, i Netto, i svømmehallen og på gader og stræder.

  Kun hvis man er heldig, kan man slippe for dem i ens eget hjem. Indtil der kommer indbrud eller hjemmerøveri. Det sker hvert 13. sekund i Danmark – døgnet rundt, året rundt.

  Kommentar by Fascist — 14. april 2019 @ 15:24

 5. Der er da vist ikke mange Danskere der med fortsæt vil “lade vores nationalisme gå ud over andre”.

  Alt vi vil, er at den Danske stat sørger for at Danskerne kan leve i fred og fordragelighed i Danmark. Det er der vel intet odiøst i!

  Kommentar by Santor — 14. april 2019 @ 15:28

 6. Indtil der kommer indbrud eller hjemmerøveri. Det sker hvert 13. sekund i Danmark – døgnet rundt, året rundt.

  Kommentar by Fascist — 14. april 2019 @ 15:24

  Det betyder 2.425.846 indbrud og/eller hjemmerøverier i danske hjem årligt.

  Er du helt sikker på hver 13. sekund?

  Har du en kilde på de 13 sekunder, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 14. april 2019 @ 15:30

 7. Jeg vil råde Rasmus Paludan til ugentligt at demonstrere på Nørrebronx og Nordværst på disse parker lokaliteter m.fl:

  Blågårds Plads
  Mjølnerparken
  Baldersgade
  Heimdalsgade
  Bispeparken
  Lundtoftegade
  Tingbjerg/Utterslevhuse
  Gadelandet/Husumgård

  DE ER JO ALLE STEDER DE FUCKING RETARDEDE, INDAVLEDE, MØGBESKIDTE PERKERE, FORBYD ISLAM I DANMARK.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 14. april 2019 @ 15:46

 8. Så politiet kunne ikke sørge for, at et lovligt dansk parti kunne afholde en fredelig demonstration i landets hovedstad. Sørgeligt.

  Faktisk har politiet ikke været i stand til at opretholde ro og orden i gaderne, siden de den 18. maj, 1993 blev lammetævet af voldelige AFA militser ved den såkaldte “skyd-efter-benene” demonstration på Nørrebro. Afgørende var nok mest de mange tæv politiet i tiden derefter fik af medierne og Statsmagten.

  Siden da har politiet været totalt konfliktsky og mest til pynt. Altså undtagen lige når drejer sig om at skrive bøder ud til fredelige danske bilister for latterlig små trafikforseelser.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 14. april 2019 @ 15:49

 9. Moske selv den mest forbenede kommunist og væmmeligbo vågner op, hvis Rasmus Paludan bliver voldeligt overfaldet, og perkerne fører Ramallah style gadekrig mod de danske myndigheder i gaderne i den bedste sendetid istedet for X Factor og Ex On The Beach, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 14. april 2019 @ 15:50

 10. Klart, politiet ‘beskytter’ Paludan ved at eskortere ham væk fra sharia-zonen.

  Men kunne jo også have valgt at fjerne de muslimske brøleaber og måske også AFArterne? Det er jo grundlæggende dem, der provokerer og saboterer ytringsfriheden.

  Tilliden til politiets præventive og beskyttende effekt ligger hos et meget lille sted efterhånden.

  Kommentar by Henrik Petersen — 14. april 2019 @ 15:51

 11. Jeg kender ikke Andreas svinegylling ævlegrød men hans udtalelse er ubærlig da de indavlede retarderede kriminelle korandyrkende terrorrister allerede hærger i Danmark, svinegylling vil importere flere af disse islamiske krigere til Danmark og udvide terroren samt dræne statskassen for skatteydernes penge, føj, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 14. april 2019 @ 15:53

 12. Hvornår bliver Zyklon B standard issue hos dansk politi til at kontrollede brøleaberne fra den arabisk gade.

  Sikke en fred og ro, der ville falde over disse indavlede, retarderede savlende resultat af fætter kusine fester i den lokale moske (islam militære kaserne og forpost), når de første 90-100 perkeraber falder til jorden som fluer.

  Moske man man kan fylde politiets tåregasgranater eller deres peberspray med Zyklon B, bare et velment forslag, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 14. april 2019 @ 16:00

 13. Hvad mener retoriker Andreas Gylling Æbelø med “nogle ser trusler i alt syd for Padborg”? Er det en hån eller ironi?

  Besættelse af Danmark startede den 9. april 1940 tidligt om morgenen

  Kilde/Udgiver:danmarkshistorien.dk

  “Den 9. april 1940 tidligt om morgenen blev Danmark trukket ind i 2. verdenskrig, da Tyskland uden varsel angreb landet. Den danske hær gjorde modstand nogle timer, men det stod fra begyndelsen klart at tyskernes overmagt var for stor (…) I Sønderjylland kom de flere steder til kampe mellem danske og tyske soldater.

  Her gengives et uddrag af et brev, hvori den menige soldat K. Hougaard Andersens beretter om den modstand han var med til at yde 9. april om morgenen. Hougaard Andersen var del af en lille gruppe, der havde til opgave at spærre vejen mellem Kruså og Sønderborg ved den lille by Hokkerup. (…)

  Vi rykkede nu ud til de Steder, hvor de forskellige Grupper skulde være. Da nu Styrkerne vi raadede over ikke var ret store, var det jo kun ganske faa Mand der kunde sættes ind paa hvert Sted (…), men de smaa Styrker kæmpede alle med stort Held; men kunde jo i Længden ikke staa for det haarde og stærke tyske Angreb.

  Den lille Gruppe, hvor jeg var med, ca. 10 Mand, havde faaet til Opgave at spærre Vejen fra Krusaa til Sønderborg, ved den lille Landsby Hokkerup. Da vi var kommet ud til Stedet, hvor vi skulde være, satte vi straks vor lille Kanon og Rekylgevær i Stilling, medens andre gik i Gang med at lave Vejspærring, og da vi jo intet havde at lave den med, maatte vi nøjes med Understellet af en gammel Bil og et Par Harver(…)

  Straks efter saa og hørte vi det første Skud i Retning efter Lundtofte og Søgaard, vi var nu paa det rene med, hvad der vilde ske. Vi søgte nu Dækning bag et Jorddige med lidt Bevoksning paa. Der ankom nu en Gruppe Cyklister paa ca. 10 Mand for at hjælpe os, som først da var naaet derud. Samtidig regnede vi med Forstærkning fra Sønderborg, men den udeblev, da de slet ikke kom uden for deres Kaserne.

  Vi var nu klar til at tage imod Fjenden, og kort efter standsede de første tyske Pansertropper foran vor Spærring. Vi afgav nu Varselskud og der udspandt sig nu en ulige Kamp. Vi havde vor Stilling saaledes, at vi ikke kunde trække os tilbage derfra, og alle var klar over, at det maaske vilde koste os Livet. En Tanke gik for en kort Stund til dem derhjemme; men de efterfølgende Tanker var: Hvordan gaar det Kammeraterne ved Siden af? Er der mon nogen af dem blevet saaret eller skudt? Vi blev nu omringet, og der blev skudt paa os baade forfra og bagfra, samtidig med at smaa Maskiner strøg lavt hen over vor Stilling og beskød os. Vor Løjtnant indsaa nu det meningsløse i denne Kamp og gav Ordre til at indstille Kampen for at undgaa Nærkamp, som kun vilde haft til Følge at intet var blevet skaanet.

  Vi blev nu afvæbnet og afleverede Udrustning og Ammunition og blev derefter ført til Krusaa. Lige foran vor Stilling passerede vi tyske Vogne og Skyts, der holdt i en Række. Paa Turen til Krusaa var der flere Steder nogle som havde hejst det tyske Hagekorsflag og ved Krusaa var der samlet nogle civile Folk, som ikke modtog os altfor pænt. Det var en tung Gang for os denne Tur og satte et bittert Sind i os.(…)

  Den 11. April havde vi Bisættelse i Kasernegaarden af 5 Soldater og Chefen for 6. Regiments 4. Bataillon talte ved Baarerne samt Præsten fra Kliplev. (…)

  Det var ligesom vi var blevet overflødige i vort eget Land; men i vor Bevidsthed var vi klar over, at vi havde gjort vor Pligt.”

  Aldrig mere en 9.april!

  Kommentar by A-mad — 14. april 2019 @ 16:07

 14. Og ellers råder hver betjent jo over en Heckler & Kock USP 9mm med 14 skud i magasinet og et i kammeret samt har adgang til Heckler & Koch MP5 med op til 40 projektiler i hvert magasin. Drømmer om et scenarie, hvor Københavns Politi åbner ind mod perkerne Butch Cassidy and The Sundance Kids slutscene, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 14. april 2019 @ 16:12

 15. Jeg kan ikke få øje på problemet, for selvfølgelig skal den overgearede nationalisme holdes i ave.

  I øvrigt er der noget, Kim Møller åbenbart er helt uvidende om. Chr. X red netop ikke rundt uden livvagter – han var omgivet af dem: det danske folk.

  Gad vide, hvad Naser Khaders livvagter har kostet os? Smmenlignet med Rasmus Paludans træk på statskassen, må Khaders jo være mindst ti-femten gange større. Dvs. flere hundrede millioner. Desuden har han et stort ansvar for, at De Konservative nu er tæt på spærregrænsen.

  Kommentar by Atterdag — 14. april 2019 @ 16:14

 16. dr.dk har liveupdate fra de retarderedes voldsorgie omkring Blågårds Plads.

  Kommentar by Henrik Petersen — 14. april 2019 @ 16:18

 17. Tør man gætte på, at forsvaret mod disse skægaber koster betydeligt mere end beskyttelsen af Paludan?

  Kommentar by Henrik Petersen — 14. april 2019 @ 16:21

 18. Og så er idioten endda bøsse. Snak om amor fati under det kommende kalifat
  https://www.tvmidtvest.dk/artikel/tidligere-spindoktor-fandt-fred-med-sin-tro-og-seksualitet

  Kommentar by BB — 14. april 2019 @ 16:27

 19. P.S.

  Ak ja, ak ja. Nu påstår Snaphanens helt Fjordman, at det er Breiviks skyld, at han i otte år har været uden arbejde og end ikke kan få et idiotarbejde, selv om han har gået mange år på universitetet.

  Mig bekendt havde Fjordman – før Breivik slog til – heller ikke et arbejde, der krævede ret meget af hjernen. Han er et af mange sørgelige eksempler på universitetskandidater med eksamener, som ikke giver job. Vi har masser af dem i Danmark, og de blev i sin tid rådet til at følge deres hjerte, da de valgte uddannelse. Siden kom de på støtten. De klogeste af disse overskudsakademikere sørger for at få sig anden uddannelse, men det føler Fjordman sig sikkert for intelligent til. Han har jo set lyset, selv om han ikke kan føde sig selv, og de fleste helst er fri for hans fanatisme og kvindehad.

  Gode håndværkere er derimod en sørgelig mangelvare i dagens Danmark.

  Kommentar by Atterdag — 14. april 2019 @ 16:28

 20. Fra Public Service kanalen.

  Forfatter: De fleste danske IS-krigere fortryder

  “Det er mit klare indtryk, at de fleste af de danske og vesteuropæiske IS-krigere har fundet ud af, at det ikke var, som de troede, det var. Derfor fortryder de og vil gerne hjem igen.”

  Deniz Serinci, forfatter til to bøger om IS, til Ritzau

  Kommentar by tavsen — 14. april 2019 @ 16:28

 21. Jeg vil IKKE daglig skældes ud af parnassets snakkeaber, blot fordi jeg har sat mig ind i, hvad der står i djævlens bog og forskrifter.

  Det er IKKE nationalisme og racisme, fordi man ikke bryder sig om muhamedanisme.

  Kommentar by Bastardo — 14. april 2019 @ 16:35

 22. Nej, det er det ikke. Det har Bastardo helt ret i.

  Kommentar by Atterdag — 14. april 2019 @ 16:38

 23. Retorik nu om dage er jo blevet kunsten at udsende varm luft, endnu dog ikke så meget at det kan påvirke klimaet, og nytteværdien er nogenlunde den samme som at pisse i bukserne for at holde varmen.
  Med hensyn til at tøjle nationalismen, så er det mit indtryk, at den danske nationalisme holder sig pænt indenfor grænsen, den danske vel at mærke.

  Kommentar by fidibus — 14. april 2019 @ 16:58

 24. “Paludan angrebet: Mand anholdt

  Kampklædt politi beskyttede partileder mod ophidsede indvandrere på Nørrebro”

  Gode overskrifter på Ekstra Bladets site. Nu ved alle jo, hvem Paludan er, fornavn unødvendigt, og læg mærke til, at det ikke er “danskere”, Paludan måtte beskyttes mod

  Der er også en videosekvens, hvor hovedpersonen iført klædelig sixpence smider en koran op i luften, og da der ikke er nogen til at gribe den, ender den i skidtet på asfalten, hvor pøblen hidser sig op, sætter ild til containere og affyrer kanonslag. Idioter!

  Kommentar by Atterdag — 14. april 2019 @ 17:00

 25. Danske Folkedanserpartis Peter Skaarups siger til TV 2 NEWS, at folk bare skal ignorere Rasmus Paludan og Stram Kurs og deres demonstrationer.

  Jeg mener, Rasmus Paludan skal slås til Storkommandør af Dannebrogordenen, forbyd islam i Danmark, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 14. april 2019 @ 17:00

 26. Gylling Æblegrød er sandsynligvis europat, marxist, radikal eller humanistisk verdensfrelser. Hans snak er kvalmende hyklerisk. Han lader som om han vil noget godt, mens det virkelige ærinde er at støtte EU, FN og indvandringsindustrien. Som jo vil Danmark til livs. Hans tve-tungede tale om at der ikke er noget galt i nationalisme, efterfølges straks af mistænkeliggørelse af samme. Det er vigtigt at den tøjles, for ellers bliver den jo til selvtilstrækkelighed, had og angst, EU-skepsis, indvandringsmodstand, smålighed og ondskab. (de sidste fire ord bruger han så ikke her, men det er vel det han mener)

  Er det mon ikke vigtigere at tøjle indvandringen og Marokko-traktaten?!! De gamle partiers Marokko-politik er jo så at sige en dødsdom over det danske folks liv og fremtid.

  Gylling Æbelø vil have at vi skal glæde os over friheden og fædrelandet. Men friheden, folkehjemmet og livsgrundlaget er jo ved at forsvinde, netop pga. typer som Æbelø. Hans drøm er sikkert at nationalismen, sandheden og folkets ret til fædreland og folkehjem skal tøjles effektivt og lægges i lænker.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 14. april 2019 @ 17:27

 27. @Atterdag: Skulle du ikke nøjes med at udtale dig om det, du ved noget om?

  Fjordman er i samme situation som Kim Møller. Forskellen er, at i Norge kan han ikke få et fabriksjob som han gerne vil for at dyrke sin hovedbeskæftigelse.

  Kommentar by Snaphanen — 14. april 2019 @ 17:33

 28. PS: Står “Atterdag” med et ben i hver lejr? Hvad er grunden til hans nedladende-nedgørende indlæg om “Fjordmann”? (16.28)

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 14. april 2019 @ 17:36

 29. Nå, jeg var naiv nok til at tro, at Kim Møller prioriterer Uriasposten fremfor en akademisk karriere. I modsætning til Fjordman har han jo papir på fag, hvis udøvere der er brug for.

  Ingen arbejdsgiver ved sine fulde fem og med andre muligheder vil ansøtte en midaldrende særling uden erhververfaring indenfor den uddannelse, han selv har valgt.

  Det er voldsomt nedladende at tro, at en akademiker er kvalificeret til at udføre et arbejde, som det Fjordman søgte og blev vraget til. arbejdsgive må nødvendigvis sørge for, at hans ansatte paser sammen.

  Kommentar by Atterdag — 14. april 2019 @ 18:00

 30. – Snaphanen

  Atterdag troller med jævne mellemrum. Ignorer ham. Det virker for mig.

  Kommentar by Kim Møller — 14. april 2019 @ 18:45

 31. Der er så dejligt på multi-kulti Nørrebro:

  https://www.bt.dk/krimi/massive-uroligheder-paa-noerrebro-folk-gaar-til-angreb-paa-politiet

  Især hvis man er øko/veganer/alternaivist, der har, som i havde, sin cykel stående ved Korsgade. Den er nu meget død, cyklen altså.

  Ifølge dr har Paludan netop fået forbud mod at demonstrere på Østerbro. Hvilket muligvis kan forsvares med, at en demonstration efter ordensbekendtgørelsen skal anmeldes til politiet 24 timer før.

  Og at der ikke bor så mange langskæggede brøleaber, deres klamme møgdrenge, der ødelægger alt, de kan komme i nærheden af, samt deres uduelige og altid overherredømmeomvandrende tørklude og negertelte, nu med barnevogne, på Østerbro.

  Politiet stoppede i øvrigt i flere omgange Paludans demonstration. Efter at hans demonstration blev flyttet fra Mjølnerparken ‘af ukendte årsager’ som det hedder i Politiken, til Korsgade/Blågårdsgade.

  “Hvad fanden du sige, dit møgsvin, er du måske racist?” (meget frit efter Anders Matthesen.

  “Ifølge Københavns Politi er det endnu uvist, hvem der står bag urolighederne.”. Nå, det kunne jeg nu godt have fortalt politiet.

  Og denne perle: “Politiet formoder, at uroen skyldes utilfredshed med Rasmus Paludans demonstration.”

  Politiet ved du, hvor du har….

  Kommentar by Henrik Petersen — 14. april 2019 @ 18:48

 32. …og civilklædte betjente har – langt om længe – trukket pistolerne.

  Kommentar by Henrik Petersen — 14. april 2019 @ 18:58

 33. En tyrkisk statsborger går lige nu rundt på fri fod i Tyrkiet, selv om han er sigtet i en dansk terrorsag og internationalt efterlyst.

  Tyrkiet vil ikke udlevere ham til Danmark, men DR har fundet og opsøgt ham i en by et par timers kørsel fra Istanbul.

  Siden september 2017 har tyrkeren været mistænkt for at være en del af et større netværk, der har købt og sendt dronedele til Islamisk Stat.

  Tyrkeren har tidligere boet en lang årrække i Danmark, hvor han blandt andet gik på en ungdomsuddannelse, og så er han tidligere dømt en længere fængselsstraf i en terrorsag. På grund af navneforbud i drone-sagen kan DR ikke fortælle, hvilken terrorsag det var.

  Gode venner med Basil Hassan
  Det er i tv-dokumentar-serien ‘Dronekrigeren – Danmarks farligste terrorist’, at DR har fundet frem til tyrkeren. Efter længere tids research fandt DR en profil på de sociale medier, som ledte på sporet af tyrkeren.

  I Tyrkiet finder DR manden i en vaskehal, hvor han arbejder. Da der er navneforbud i sagen, kalder vi manden for Bilvaskeren.

  Ifølge dansk politi har Bilvaskeren ageret bindeled mellem et netværk i Danmark og den efterlyste terrorist Basil Hassan.

  DR beslutter at opsøge manden med skjult kamera, da det er en alvorlig sag, hvor det er vigtigt at dokumentere, hvad han eventuelt måtte sige.

  I vaskehallen præsenterer mellemøstkorrespondent Puk Damsgård sig som journalist fra Danmarks Radio. Bilvaskeren byder på te og har herefter en længere samtale med DR.

  Indledningsvist fortæller Bilvaskeren, at han er bekendt med den danske sigtelse mod ham.

  Han vil ikke svare på spørgsmål omkring sin egen eventuelle involvering i transport af droner fra Danmark til Islamisk Stat, men nævner af sig selv Basil Hassan.

  – Basil er en af mine rigtig gode venner. Da han har opholdt sig i Tyrkiet, har jeg også hjulpet ham, så meget jeg nu kan. Han har været hos mig, han har også boet lidt hos mig, men det er ikke noget permanent eller noget. Men alt det med Lars Hedegaard har jeg slet ikke vidst, siger Bilvaskeren.

  Siden 2013 har Basil Hassan været efterlyst og mistænkt for drabsforsøg mod historiker og islamkritiker Lars Hedegaard. Basil Hassan har ifølge flere efterretningstjenester spillet en central rolle hos Islamisk Stat og er også sigtet i den danske terrorsag, der handler om droner.

  Basil Hassan blev meldt dræbt i efteråret 2017, men hans død er aldrig officielt bekræftet og danske myndigheder arbejder ud fra, at han stadig kan være i live.

  Bilvaskeren siger til DR, at han ‘ikke har talt med Basil Hassan i flere år’.

  Ikke helt uskyldig
  Bilvaskeren blev fængslet i Danmark in absentia i efteråret 2017. Samtidig blev en taxachauffør fra Brøndby anholdt herhjemme.

  Politiet mener, at Taxachaufføren har købt dronedele i Danmark og leveret dem til Bilvaskeren i Tyrkiet.

  Om sin rolle i sagen siger den tyrkiske mand, at ‘det er ikke fordi, at jeg er helt uskyldig’, men uden at uddybe nærmere.

  – Jeg har haft kontakt til ham (Taxachaufføren, red.), men droner kan jeg ikke forstå, hvordan politiet forbinder mig med. Jeg har mulighed for at købe alle de ting her i Tyrkiet. Så kan jeg ikke lige se, hvorfor jeg skulle bruge ham til at købe de ting, hvis jeg har mulighed for at købe det her, siger Bilvaskeren.

  Bilvaskeren siger samtidig, at han haft kontakt til Taxachaufføren et par gange i Tyrkiet og blandt andet hjulpet ham med at finde rundt.

  I podcasten ‘Dronekrigeren’ kan du høre alle dele af samtalen med Bilvaskeren, som DR har valgt at bringe, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 14. april 2019 @ 19:05

 34. Andreas Udskidt Æblegrød er som bekendt gift med hele speltsegmentets kælemuslim nr. 1 Abdel Aziz Mahmoud.

  Derudover over er han tilsyneladende også blandet ind i Exitcirklen, der som bekendt ledes af den billedskønne islamist Sherin Khankan.

  Hysterisk morsomt at lille naive Andreas vil være en af de første, der bliver kastet ud fra højhusene på Bellahøj, når Kalifatet er implementeret…

  Kommentar by Revisoren — 14. april 2019 @ 19:13

 35. POLITI TRÆKKER TJENESTEVÅBEN….

  HVORNÅR NEDSKYDER POLITIET FJENDEN?

  FORBYD ISLAM I DANMARK.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 14. april 2019 @ 19:43

 36. >34 Revisoren
  Hr Æbelskrog er også direktør for Aids fondet og ofte med i panelet på News & Co på News. Det er der hvor almindelige danskere er med til at kommentere på dagens emner. Selvfølgelig nøje udvalgt især blandt kulturradikale.

  Kommentar by Erik — 14. april 2019 @ 20:34

 37. # Erik

  100 % enig.

  Desuden er Andreas tillige forhenværende spindoktor for Socialdemokratiets store kulturelle åndsfyrste Mogens Jensen.

  Det er vel overflødigt at nævne, at det yndige ægtepar Andreas og Abdel bor i en stor nybygget luksuslejlighed midt i hipsternes højborg Halmtorvet på Vesterbro…

  Kommentar by Revisoren — 14. april 2019 @ 20:44

 38. Dette overses. Mulig terror.

  http://nyheder.tv2.dk/udland/2019-04-14-tysk-tog-ramt-af-livsfarlig-faelde

  Kommentar by p — 14. april 2019 @ 20:48

 39. Det var interessant. revisor.

  Selv om det er rystende, er det heller ikke en stor overraskelse, at flere tusinde nuværende og tidligere danske soldaters intime data er lækket. Det er ikke det første tilfælde, jeg har hørt om, hvor islamkritikere er endt i en sådan situation, og den historie tror jeg, at Berlingske har sat gravere på.

  Hvad Abdel angår, tror jeg ikke, at der er mange mænd, der kan holde ham ud, og så er det jo godt, at Andreas kan. Og nu, hvor nogen mener at se trolle, tillader jeg mig associationer til Danny Druehyld, eller hvad heksen i Rold skov hedder. Personligt kender jeg kun en Kamille, og hun er en ægte heks af de konstant hysterisk perfekte, som har travlt med at pådutter andre skyld og skam.

  Kim Møller, det er din svaghed, at du ikke forstår, at folk kan være delvist enige og stadig på god fod. Måske fordi en sådan accept af en anden hører til den ægte liberale og borgerlige dannelse. Tro mig eller lad være, jeg var overbevist om, at Uriasposten er et hjertebarn med passioneret første prioritet.

  Kommentar by Atterdag — 14. april 2019 @ 20:53

 40. #!9 Fjordmand arbejdede nu et år for det norske udenrigsministerium, så han har kortvarigt haft “akademisk arbejde”. Hans problem er vel, at hans færdigheder i arabisk ikke flugter med at være islamkritiker (virksomheder og institutioner, der har brug for arabiskkyndige er nødt til at gå på kattepoter ift. islam). Hans kandidatuddannelse i kultur og teknologi er også rettet mod områder, hvor hans politiske engagement gør det svært at få arbejde. Havde han undladt at engagere sig politisk vill hans beskæftigelsesmuligheder være markant bedre. For akademikere gælder det i høj grad, at nationalkonservativt/islamkritisk engagement ikke er karrierefremmedende og kræver personlige ofte, det er der ingen grund til at håne folk for med prædikater som særling osv.

  Kommentar by Odo — 14. april 2019 @ 21:13

 41. Odo, da Breivik begik sin forbrydelse, var der kun et fåtal mennesker,som vidste, hvem der gemte sig bag dæknavnet Fjordman, og hvis han ikke havde haft andet imod sig, ville han sikkert havde fået et kvalificeret arbejde.

  Man gør ikke manden en tjeneste ved at skjule, at han i mange år har båret sig uklogt ad og levet som en særling med tvivlsomme kontakter. Han har ikke heltekvaliteter men har fundet sig et skalkeskjul, hvor han broderer videre på sin livsløgn og sit had. Det kommer der aldrig noget godt ud af.

  Det er også deprimerende at se, hvordan islamisk propaganda går hånd i hånd med Andreas Gylling Æbeløs c.v. og seksuelle orientering. Der var også noget usagt i luften forleden i Deadline, da Særen Villemoes var gæst og oppe mod en homoseksuel, man mere end anede en underliggende historie.

  Kommentar by Atterdag — 14. april 2019 @ 21:35

 42. Til #31
  Jeg bor heldigvis noget væk fra Nørrebro. Men selv nu og her kan jeg høre brag selvom politiet har en helikopter oppe. Og når jeg stikker hoved ud af vinduet kan jeg lugte brændt plast. Det er sjov at der klages over at Paludans tilhængere brænder deres egne bøger af. Men når fremmede fjender brænder hundredvis af andres affaldscontainere af, ja så er det ikke nogle klager i medierne. Jeg undre mig dog ikke over optøjerne da jeg selv for ca 15år siden blev overfaldet ikke langt fra Blågård af en stenkastende børneflok. Jeg gik bare igennem området 3 gange i træk for at komme frem og tilbage til en butik i byen. Men ALT er overvåget af Islamiske bander i hele området. Så hvis der er nogen de ikke kender, så sender de deres børn efter dem med sten og tilråb. Og jo, det var naturligvis i skoletiden! Jeg kender også børn der gik på Metropolitan skolen før den blev ødelagt. Og de siger at det jo nok ender i en krig der uanset hvad.

  Kommentar by Hvideplov — 14. april 2019 @ 22:05

 43. Da jeg var barn i 1970’erne på Frederiksberg og ung i 1980ernes Greve Strand var der ingen nyheder omkring muhamedanere i Danmark, som der er i dag.

  Til gengæld blev vi kulturberiget af to zigeuner på min folkeskole. En dag i 1983 valgte to brødre af køre deres 80ccm cross motorcykel igennem gangen på vores skole, igennem biblioteket og forbi døren ind til lærerværelset og ude på gangen igen.

  De blev begge smidt ud af skolen. Føreren var Gimi Levakovic, og passageren hans lillebror Darko, forbyd zigeunere, og forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 14. april 2019 @ 22:37

 44. Nyt Nyt
  Paludan Link Aberne kunne ikke styre sig. Gadens palement råder.

  https://jyllands-posten.dk/premium/indland/ECE11321525/flyvende-brosten-flasker-og-cykler-to-politibetjente-skadet-i-forbindelse-med-uro-paa-noerrebro/
  14.04.2019 KL. 20:48
  Flyvende brosten, flasker og cykler: To politibetjente skadet i forbindelse med uro på Nørrebro
  To politibetjente kom til skade, da unge mænd gik amok, efter den kontroversielle partistifter Rasmus Paludan søndag forsøgte at holde en anmeldt demonstration på Nørrebro.

  Kommentar by Sindsro — 14. april 2019 @ 22:45

 45. Jeg bemærker stille at berlingeren er bedst til at pakke fisk ind i og til at gøre bibliotekarer pukkelryggede. Der er stort set én læseværdig artikel om året. Som nationalbankens seddelpresse kan det bedst betegnes som spild af papir. Pengene er bedre givet ud på bøger. Eller på eksempelvis swebbtv. Deres sidste m. Lars Bern og Rolf Oward er nok bedre end et par dekaders forbrug af både pølletikken og berlingeren tilsammen.

  Kommentar by Nielsen — 14. april 2019 @ 23:02

 46. Dem som står først til at blive jaget ud af Danmark, er hverken zigeunere, islamister, stammekrigere, kriminelle migranter eller vilde stenaldertyper. Nej, det er såmænd danskerne selv! Foreløbig er vi reduceret til 3. klasses borgere. Men dér stopper det ikke. Forrædertinget har jo tilsluttet sig Marokko-aftalen. Fra nu er vi kun på tålt ophold i vores eget land. Om lidt går man i gang med statscensur. Farvel demokrati og ytringsfrihed. Goddag diktatur og afrikanisering.

  Kommentar by tp — 14. april 2019 @ 23:13

 47. Til #42
  Jeg kan sige at der stadig fyres løs med fyrværkeri over hele Nørrebro, og kommer sikkert til at fortsætte indtil i morgen. Som jeg nævnte i indlæg #40, så har Islamisterne/banderne et (formodentlig mobil) netværk i byen bestående af udkigsposter fra lejligheder overalt. Så når politi og brandfolk er væk et sted, så kommer muslimerne og antænder ting med fyrværkeri. Herefter kommer sirenerne så brølende indtil branden er slukket. Der er ikke tale om spontane demonstrationer, det er organiseret kriminalitet! Jeg er faktisk overrasket over at Paludan overhoved var istand til at komme ind til Blågården og holde demo i 3 minutter.

  Kommentar by Hvideplov — 14. april 2019 @ 23:13

 48. >Santor
  JO,men jeg har erfaringsmæssigt svært ved at få øje på statens evner til at varetage Danmarks interesser. Den virker mere som en robot der lystigt danser til globalisternes piber.

  Kommentar by Nielsen — 14. april 2019 @ 23:16

 49. Hvis man interesserer sig for landets velfærd og dermed erhvervsliv, er der intet at hente i swebbtv.

  Berlingske fortjener ros for optrævlingerne af bankernes hvidvask og korrupte advokatfirmaer. Der har også været en berettiget kritik af køns- og racismehysteriet. Edward/Chelsey Manning, som Villemoes cirklede rundt om forleden i Deadline, har mange søstre og brødre i ånden.

  Kommentar by Atterdag — 14. april 2019 @ 23:20

 50. Til #44
  Desværre er det sandt! Jeg vil dog stadig sige at man stadig ikke behøver at flytte til Japan for at undslippe vestens fald. Øst-Europa kræver kun at man lære slaviske sprog. Og kulturelt ligger det stadigt tættere på DK. Men sikkert er det at hvis man har 30år mere at leve i så skal man have en nødplan klar!

  Kommentar by Hvideplov — 14. april 2019 @ 23:23

 51. Hvad gør man, hvis man er en nulbon.
  Man kalder sig for kunster, og begynder at vrøle usammenhængende.

  Kommentar by XXXXX — 14. april 2019 @ 23:26

 52. Nu skriver aviserne at urolighederne er gået til hashbyen Christiania. Ganske tydeligt at der er tale om organiserede kriminelle netværk der bruger Paludans demo til at teste hvor meget magt de har.
  Islam og stoffer har til alle tider været tæt koplede. Jeg kende en kvinde der tog til Marokko i 70erne. Her oplevede de kvindelige gæster når de gik på et WC, der bare var en åben gård, at der sad en mand på et af gårdens tage. Han sad og onanerede med den ene hånd og røg Khat med den anden. Hun spurgte turistgruppen om det ikke skulle meldes til politiet? Også fik hun at vide, at det var den lokale politimester der sad på taget!

  Kommentar by Hvideplov — 15. april 2019 @ 00:05

 53. Ryd narkobulen Christiania – jo før jo bedre!

  Kommentar by Revisoren — 15. april 2019 @ 07:12

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper