15. april 2019

DFU’ere fik en racismedom: Mon filminstruktør Ulaa Salim får en Bodilpris for at radikalisere muslimer?

Tilbage i 2002 fik ledende medlemmer af Dansk Folkeparti Ungdom en dom for racisme for en plakat, der spåede at Danmark på grund af islamisk indvandring ville blive en utrygt land med bandekriminalitet, grov vold, kvindeundertrykkelse mv. På daværende tidspunkt var skældsordet ‘alarmisme’.

Her sytten år senere må man nøgternt konstatere at DFU fik ret, omend fremsynede Kenneth Kristensen Berth stadig er en af mediernes yndlingsskurke. Helten i disse uger er Ulaa Salim, irakeren bag ‘Danmarks sønner’, der i filmen (meget lig DFU-plakaten) opridser det fremtidige Danmark. Skurken er stadig en hvid mand på højrefløjen.

Det er ikke nok at have ret, for hvis man vurderer at et multikulturelt Danmark ender med et borgerkrigslignende scenarie, så forleder man svage sjæle til vold og terror. Man radikaliserer, som det så smukt hedder på nydansk. Det er mærkeligt nok kun et argument der bruges mod højrefløjen, selvom der endnu ikke har været et eneste højreorienteret terrorangreb på dansk grund, trods tredive års ophedet debat.

“Den berømte dråbe var Pernille Vermunds opslag på Facebook i anledning af 9. april. På mærkedagen for besættelsen af Danmark stod hun frem med armene over kors og et fokuseret blik, ledsaget af ordene: ‘Ideologien islam er fuldt ud lige så afskyvækkende, modbydelig, undertrykkende og menneskefjendsk som nazismen’. …

Hvis muslimerne er en besættelsesmagt, ja, en fjende, hvordan skal vi så bekæmpe dem? Er det med den kolde skulder, gennem lovgivning eller med våben i hånd? Og tager Vermund mon et medansvar den dag, vi får en dansk udgave af Utøya eller Christchurch?” (Adam Holm i Berlingske, 13. april 2019)

Her til aften kørte jeg en tur på Ringvejen i Århus, og så adskillige reklamer for ‘Danmarks sønner’ ved busstoppestederne. De kunne blandt andet ses på Viby Torv, og ved Edwin Rahrsvej, ikke langt fra Trillegården, tilholdssted for Trillegårdsbanden. En bande der netop har fået lukket deres klubhus (sic), og nu reagerer med vold og hærværk.

” Omkring klokken 15 forsamlede en gruppe unge drenge sig og kastede sten og råbte skældsord efter politiet, siger Østjyllands Politi. … Stort set alle butikker og biblioteket har fået smadret deres ruder, og der var flere, der havde dræberhunde, som de truede med at sende efter mig, siger René Jensen til TV2 ØSTJYLLAND.”

DFU’erne fik en racismedom i 2002. Mon filminstruktør Ulaa Salim får en Bodilpris?

(Reklame for ‘Danmarks sønner’ ved Risskov Brynet, Hasle Ringvej, 14. april 2019)

‘Hvis danskerne er anti-muslimer, ja, en fjende af Islam, hvordan skal vi så bekæmpe dem? Er det med den kolde skulder, gennem lovgivning eller med våben i hånd?’ (parafrase)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/100291/trackback

28 Comments »

 1. Ulaa Salim er en meget ærlig muslim.
  Han har udtalt, at han er ligeglad med islamistisk terror. Det er først danskernes efterfølgende “racistiske modreaktion”, der fanger hans reserverede interesse.

  Rasmus Paludan kan ikke være bekendt at bruge alle vores skattekroner på at bliver overfaldet. Sådan en skurk!

  Kommentar by Fascist — 15. april 2019 @ 00:37

 2. Hvis danskerne er anti-muslimer, ja, en fjende af Islam, hvordan skal vi så bekæmpe dem? Er det med den kolde skulder, gennem lovgivning eller med våben i hånd?

  Besætterne, også kendt som Løkke-Fondens gæster, vil bekæmpe danskerne med alle for hånden værende midler indtil islam regerer Danmark.

  Det er slet ikke et spørgsmål noget oplyst menneske kan være i tvivl om. Det står klart og tydeligt i deres krigsmanual, som de kalder koranen.

  “En fredelig verdensreligion” sagde Løkke-Fonden og har bugnet af velstand lige siden.
  Det betaler sig at hjælpe besætterne i deres færd.

  Kommentar by Iznogut — 15. april 2019 @ 00:44

 3. Det var ikke kun dfu’ere der fik ret Ludvig Holberg og Karen Blixen fik det før dem. Man vil nok kunne finde eksempler på endnu tidligere ndanskere som har advaret mod muslimer og deres ondskabsfulde islam.

  Kommentar by Nielsen — 15. april 2019 @ 01:59

 4. undskyld der sneg sig et n ind i kommentaren.

  Kommentar by Nielsen — 15. april 2019 @ 02:01

 5. DR plejer at sende “ugen plus det løse” her om søndagen, et prgram der har lovet at sende en satire special om islam, men i dag udgik det? Mon det har noget med muslimernes oipførsel på nørrebro i dag at gøre? Det skulle ikke undre mig det mindste, men de har et andet program om væmligboeren mads nygaard der møder en politisk modstander i “abdel mellem fjender” som måske er værd at se, ham mads plejer at være god for en idiotisk bemærkning.

  Kommentar by Per — 15. april 2019 @ 02:06

 6. Hædersmanden Rasmus Paludan har søndag modtaget en sviner fra Danmarks statsminister Lars Uløkke der siger at Rasmus Paludans og Stram Kurs demonstrationer er provokationer, hvor Rasmus Paludan siger at det er forsvar for ytringsfriheden, Danmarks statsministers intelligens er lige så lav som den Svenske statsministers, ydermere lønner skatteslaverne også Karsten møgdynge, Sofie Carstens, Pernille Skipper ecetera, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 15. april 2019 @ 03:37

 7. Burde dommen så ikke omstødes?
  MSM bruger fortsat dommen, med mellemrum, til at sværte Messerschmidt.

  Kommentar by Jens — 15. april 2019 @ 03:43

 8. Jeg bliver nødt til ,at hjælp Adam Holm.

  Hvis muslimerne er en besættelsesmagt/fjende ? .
  Ja det er de. Læs koranen.

  Hvordan skal man så bekæmpe dem ? .
  Det er 3 verdenskrig der er igang. Den føres biologisk. Det vil sige man besætter vesten/Europa/Danmark med befolkning fra
  muslimske lande, som kommer til værtslandene underdække af ,at være flygtninge/eller arbejdskraft som slår sig ned i værtslandet. Derefter efter yngler de voldsomt dvs. De muslimske kvinder føder mange flere børn end værtslandets kvinder. Og på den måde kommer i overtal og tager magten/landet/Danmark. Muslimerne bliver på den måde flertallet. Og vinder krigen/magten/landet. Resultatet er det samme, som hvis de havde angrebet os med våben. Men med den biologiske krigsførelse betaler vi for besættelsen selv. Gennem overførselsindkomster til muslimerne over skatten.

  Det vil sikkert kræve lovgivning, bakket op med våben i hånden, overfor dem der modsætter sig hjemsendelsesaftalerne. Dem som ikke samarbejder får færre penge med hjem til opstart i hjemlandet.

  Muslimerne skal bekæmpes med hjemsendelser. De skal ikke spørges, om de vil hjem. DE SKAL HJEM. Spørgsmålet er hvilket land, selvfølgelig deres oprindelsesland eller et andet muslimsk land som vil tage dem evt. Mod en betaling.

  Pernille Vermund har kun personligt ansvar for hendes egne handlinger.

  Har du Adam Holm ansvaret for Utøya eller christchurch. Eller nedskydningerne af pælestineserne der demonstrer i Israel ?.

  Kommentar by XXXXX — 15. april 2019 @ 04:45

 9. DOMMEN FRA 2oo2 er et juridisk fup-nummer, fordi der ikke er noget racistisk i sagligt at forudsige at hvis en bestemt ideologi kommer til at dominere, vil det føre til en samfundsudvikling med utryghed, undertrykkelse og omfattende kriminalitet. Ideologi er jo ikke en race.

  Men det er vel ligefør disse rødradikale jurister gerne, med tilbagevirkende kraft, vil dømme Winston Churchill, englænderne, hollænderne, franskmændene og russerne mfl. for at have udøvet “racisme”, da de i sin tid advarede mod nazismen.

  I denne tid myrdes tusinder af kristne og ikke-kristne i diverse muslimske lande. Det forties med stor omhu af DR og papiraviserne.

  Man kan godt sige at 3. verdenskrig er begyndt, iværksat af EU og Merkel. Men den føres ikke kun biologisk. Den vil også blive ført med statscensur, kommunistisk politik og juridisk undertrykkelse m.m.

  Alt vendes på hovedet i denne tid. I stigende omfang bruges løgn og lovgivning til at afskaffe sandhed, demokrati, ytringsfrihed og folkets fremtid. Vil man bevare Danmark som danskernes folkehjem, er man en provokatør, siger statsmedisteren.

  Som også har underskrevet Marokko-pagten, Danmarks dødsdom. (Med fuld opbakning fra K, S, SF, R osv.)

  Det er ikke svært at se hvor det bærer henad. Hvis man altså læser netaviserne. Men de fleste danskere er lige så uvidende om Danmarks situation som svenskerne. DR, TV2 og Pølletiken osv. har stadig masser af naive, godtroende og uvidende lyttere, seere og læsere. Uvidende fordi de konstant vildledes af røde og korrupte journalister.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 15. april 2019 @ 06:57

 10. Den lille Lars fra Græsted bliver skamrost på Twitter af diverse personager fra Enhedslisten og omegn, fordi han tager kraftigt afstand fra Paludans “provokationer”.

  Vis mig dine venner, og jeg skal fortælle dig, hvem du er…

  Kommentar by Revisoren — 15. april 2019 @ 07:01

 11. PS: De virkelige EKSTREMISTER er naturligvis de personer, kliker og partier som via masseindvandring søger at omdanne Danmark til en afrikansk og islamisk koloni. At de virker provokerende på alle de danskere som ikke ønsker deres land omdannet til Sverige nr. 2 fatter de radikale kredse ikke, eller rettere: de VIL ikke forstå det.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 15. april 2019 @ 07:13

 12. Rettelse: Det er måske mere nøjagtigt at sige at en ny art af politisk dirigeret “guerilla-krig” er begyndt, fordi EU og Tyskland angriber og underminerer den europæiske fred, økonomi og kultur ved at sende millioner og atter millioner af kulturfremmede migranter ind i de europæiske lande. Dog har Polen og Ungarn lukket grænserne for indvandrerne, trods EUs trusler om sanktioner. Se Snaphanen og nettet ang. den afrikanske og arabiske invasion som nemt kan ende i omfattende uroligheder og yderst voldelige og blodige konflikter.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 15. april 2019 @ 08:19

 13. Lars Løkke er islamiseringens nyttige hovedidiot. Politikerne er i det hele taget mester Jakeldukker, der kun i egen indbildning har magt til at træffe beslutninger. Det har de ikke. De har deponeret deres beslutningskraft i FN og EU og Menneskerettighedsdomstolen. De opfører igen og igen det tragikomiske skuespil “Det Dansk Folkestyre” i Danmarks største teater, Folketingssalen på Christiansborg.

  Kommentar by JC — 15. april 2019 @ 08:25

 14. Venstrefløjen og koncensuspartierne på midten har så travt med at forsvare menneskerettighederne for kriminelle og nødlidende over hele verden. Men hvad med vore egne menneskerettigheder. Er det ikke en menneskeret at få lov til at beholde sit land og sin kultur. At forsvare sig mod indtrængende fjender der vil kolonisere ens land, og omdanne det til en del af et storarabisk kalifat?

  Kommentar by JC — 15. april 2019 @ 08:38

 15. Bekæmpe ideologien islam? Foreløbig synes funnyman paludan at være den eneste tilpas aktive, så kommer nb og så bløde, men lovgivende df. Ellers er dk angst-passive eller fanatiske medløbere. Invasionen virker perfekt, derfor ingen reelle terrorangreb i dk. Al modstand mødes med rødes skamvåben-pladderet. Invasionen undergraver eksponentielt for fuld kraft i alle lag. Hvis invasionen var en bulldozer, skyd det ene bælte med økonomisk forfølgelse af ulovlighederne.

  Kommentar by Gaflen — 15. april 2019 @ 08:58

 16. – ram førehuset ved at dybte-eksponere alt islam med deres holdninger, især shariah, Hadith, halal, børne og kvindemishandling, oversæt alle prædikener fra moskedr, i flere og flere netmedier fra udland, og få fat i ungdommen via illegal presse som under krigen. Ram luftfilteret ved at blive voldsresistent? Via gruppestøtte og advokatstøtte og terapi. Islams motor er vold, det vil koste ofre. Lad en bunke grus hobe sig op foran via passiv hemmelig træghed. Håb..

  Kommentar by Gaflen — 15. april 2019 @ 09:10

 17. Gå i kirke og byg tro mod tro, trods kirkeeliten. Støt alt der modvirker, homoseksuelle, satirikere, humorister, sangere imod. Hack og islam med arme og ben, lav grupper

  Kommentar by Gaflen — 15. april 2019 @ 09:17

 18. Brug fantasien, alt skal prøves, dette er sidste chance og dk vil ændre sig uanset, men frit. Støt europas modstand, trods eu. Vær øko, Invasionen lever af olie..

  Kommentar by Gaflen — 15. april 2019 @ 09:21

 19. Det foregår jo allerede med våben i hånd for netop nu er politiet travlt beskæftiget – ikke mindst på Nørrebro!

  Kommentar by Acharya Tuisto — 15. april 2019 @ 09:23

 20. Udnyt de rødes egnede sider, øko, homo, kvinderet, børnelyst, job, til guerillataktik. Lad dem bruge deres kraft på gakgak, hold fokus. Rød er dum. Islam ikke.

  Kommentar by Gaflen — 15. april 2019 @ 09:27

 21. Kæmp for lyset, dø om så det gælder, dont go silent into the night.. Fat alvoren og betal prisen, det er altid problemet med invasioner..

  Kommentar by Gaflen — 15. april 2019 @ 09:30

 22. Omvend en muslim til demokrat, og danskhed, igår idag i morgen, ha ha, støt tvivlerne og afhopperne og især spionerne.. Som invasionen gør..

  Kommentar by Gaflen — 15. april 2019 @ 09:34

 23. Løkke har skyklapper på som sædvanlig.
  tager kraftig afstand fra Paludans meningsløse provokationer, der ikke har andet formål end at så splid. Mød ham med argumenter – ikke med vold. Værn om demokratiet og ytringsfriheden. Lad ikke nedsættende handlinger rettet mod bestemte grupper i DK ødelægge vores sammenhold.

  Ren idiot.

  Kommentar by Sindsro — 15. april 2019 @ 09:36

 24. Når volden fra islam eskalerer vildt, er det fordi modstanden begynder at virke, invasionen opgiver ikke villigt sit nye guldæg, givet af illusionen allah..

  Kommentar by Gaflen — 15. april 2019 @ 09:38

 25. Glem ikke hvordan P77 afslørede “falkeøje” som var flittig skribent herinde.
  Han havde ret, ligesom Paludan.

  Lars Løkke siger Paludan skal mødes med argumenter. Man kan ikke argumentere mod fakta, og den eneste form for dialog Islam kender er krig og ødelæggelse.

  Kommentar by k.m. — 15. april 2019 @ 09:52

 26. Lars Løkke skumler over Paludans demonstrationer. De punkterer jo hans bestræbelser på at fjerne flygtningeproblematikken som et emne under valgkampen. Hvis Paludan fortsætter, bliver udlændinge igen det vigtigste tema.

  Kommentar by JC — 15. april 2019 @ 10:16

 27. Jeg ville omskrive parafrasen: ‘Hvis muslimerne er anti-danske, ja, en fjende af Danmark, hvordan skal vi så bekæmpe dem? Er det med den kolde skulder, gennem lovgivning eller med våben i hånd?’

  Kommentar by Ole Madsen — 15. april 2019 @ 10:57

 28. Gaflen skrev: “don’t go silent into the night”.

  Meget tyder desværre på, at det er lige præcis, hvad der kommer til at ske.

  Flertallet af danskerne ser tilsyneladende hellere at danskerne bliver udskiftet med fremmede i vores eget land end risikere at blive beskyldt for “racisme”, “xenofobi”, “islamofobi” etc.

  Kommentar by HN3 — 15. april 2019 @ 17:55

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper