14. april 2019

Viborg: 23-årig sigtet for vold mod Rasmus Paludan – Nægter sig skyldig, trods video-dokumentation

Tidligere i dag omtalte jeg her på siden, at Rasmus Paludan blev overfaldet under en demonstration i Viborg lørdag. En kort sekvens med overfaldet optaget med en mobiltelefon kan ses på Facebook. Screencaps nederst.

“Her ses partileder Rasmus Paludan blive slået med en sten i Viborg. Politiet forhindrede det ikke. Nogle religiøse børn jubler og ler som reaktion på overfaldet. Gerningsmanden nåede at gå 20 meter væk og samle en ny sten op og gøre klar til at kaste den, før en enkelt betjent roligt gik hen til ham.” (Stram Kurs)

(Rasmus Paludan diskuterer med den arabiske gade, Viborg, 13. april 2019)

Fra TV MidtVest – Anholdt for vold mod Rasmus Paludan i Viborg.

“Operationsleder Ole Vanghøj oplyser, at en mand blev anholdt for at slå partilederen. Vedkommende havde tilsyneladende en sten i hånden, da han ramte Paludan på siden af hovedet. Paludan skulle ifølge politiet ikke være kommet alvorligt til skade.

Søndag oplyser vagtchef hos Midt- og Vestjyllands Politi, Jens Claumarch, at manden er 23 år og fra Viborg. Han nægter sig desuden skyldig. … Den anholdte er nu sigtet for at overtræde straffelovens paragraf 244 om vold. Han vil formentlig blive løsladt igen efter endt afhøring.”

(23-årig mand angriber Stram Kurs’ Rasmus Paludan)

Oploadet Kl. 23:17 af Kim Møller — Direkte link23 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/100293/trackback

23 Comments »

 1. Rasmus Paludan skal skamme sig. Han kan altså ikke være bekendt, at folk bliver sigtet for vold pga. ham. Hvis Rasmus Paludan ikke fandtes, så havde offeret jo heller ikke fået lyst til at slå ham og ville dermed ikke være blevet anholdt og sigtet. Ufatteligt at skatteyderne skal spilde deres penge på Rasmus Paludan, når han bliver overfaldet og der skal rejses sigtelser og alt muligt.

  Med venlig hilsen
  Karsten Hønge

  Kommentar by Fascist — 14. april 2019 @ 23:29

 2. Een fra den syd/østlige sandkasse, benægter immer. Trods al dokumentation.

  Kommentar by John sch — 14. april 2019 @ 23:30

 3. Nu må PET og politi altså få alle de hersens hattedamer på gaden, så vi igen kan få ro på.

  Kommentar by John sch — 14. april 2019 @ 23:32

 4. Ud med det pak.

  Kommentar by Ewing — 14. april 2019 @ 23:33

 5. Er det pga hans koran afbrænding at København brænder, eller efterveer af Brøndby FCK kamp?
  Spændende om den bil eksplosion var påtænkt til at sprænge under demonstrationen, men gik af før.

  Kommentar by p — 14. april 2019 @ 23:50

 6. “Vil formentlig blive løsladt igen efter endt afhøring”. Hvis det sker, er det da helt til grin. At slå nogen i hovedet med en sten i den størrelse er jo et overfald der kan føre til meget alvorlige skader. Voldsmanden var måske klodset og ramte Paludans tykke hat. Men naturligvis bør der afsiges en hurtig dom, hvorefter gerningsmanden kan sættes bag tremmer med det samme. Gerne i en arbejdslejr et år eller to, efterfulgt af effektiv udvisning.

  Kommentar by tp — 14. april 2019 @ 23:57

 7. #5
  Du glemmer, at når en såkaldt højreekstremist bliver overfaldet, så er det kun synd for stenen og for det offer, der kaster den. Ikke for forbryderen, der er så fræk at få den i hovedet.

  Kommentar by Fascist — 15. april 2019 @ 00:34

 8. Jeg har haft mine tvivl mht Paludan og nytten af det han gør. Men nu er jeg en fan. Kan han holde gryden i kog frem mod valget, kan han måske ligefrem gøre en politisk forskel.

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 15. april 2019 @ 00:35

 9. De “fredelig, forstående, tolerante og inkluderende” er velsagtens vildt oprørte over, at en fredelig aktivist bliver udsat for meningsløst vold på åben gade?

  Næ, det er de selvfølgelig ikke. Deres etikette er lige så falsk som Løkke-Fondens udsagn:
  “islam er en fredelig verdensreligion”.

  Bevis: Overfaldsmanden er underkastet “en fredelig verdensreligion”.

  Kommentar by Iznogut — 15. april 2019 @ 00:50

 10. Enig Ewing. Men det har desværre kun gået for langsomt gennem alle de 50-60 år de har belemret det danske folk med deres invasion. Og når så godt som alle politikere lyver om islam, kommer der nok ikke fart på udsmidningerne lige med det første. Vi lider og politikerne feder deres tegnebøger.

  Kommentar by Nielsen — 15. april 2019 @ 02:09

 11. Den skæggede indavlede retarderede kriminelle korandyrkende terrorrist følger sharia der anbefaler stening med den Danske regerings tilladelse, skægaben er sikkert på kontanthjælp så han får statsstøtte til sin modbydelige handling, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 15. april 2019 @ 03:47

 12. Den kommunistiske og islamleflende pamflet Ekstra Bladet gentager i dagens leder Karsten Møgdynges påstand om, at Paludans demonstrationer “koster” mindst 25 millioner kroner.

  Dhimmien og gammelkommunisten Poul Madsen har mig bekendt aldrig nævnt i nogen af sine ledere, at den muhammedanske besættelsesmagt årligt koster (officielt) 36 milliarder kroner.

  Hvem sagde hykler?

  Kommentar by Revisoren — 15. april 2019 @ 06:56

 13. Politikerne med Lars L. i spidsen har travlt med at tage afstand. Hvad tager de afstand fra? Fra de krigeriske, uciviliserede horders hærgen? Nej, det tør de naturligvis ikke. De tager afstand fra Rasmus Paludan, som i virkeligheden blot er en testsonde, der kan tydeliggøre de katastrofale tilstande der allerede nu hersker i vort engang så fredelige, velfungerende samfund. Uden hans aktioner, ville parallelsamfundene jo bare vokse i såvel størrelse som i had til danskheden, uden mediernes opmærksomhed.

  Det er nødvendigt at politikerne bliver bevidste om hvilke uoverskuelige problemer vi står over for. Søren Krarup forudsagde engang for mange år siden, at vi ville komme til at opleve krig i gaderne. Men han kunne ikke trænge igennem dumheden. Krigen vil komme under alle omstændigheder, også uden Rasmus Paludans aktioner.

  Kommentar by JC — 15. april 2019 @ 07:31

 14. Politikerne har op til valget så travlt med at diskutere et par milliarder mere eller mindre til folkepensionen, og gøre det til valgets hovedtema. De illustrerer jo blot deres manglende proportionssans. Hvad er et par milliarder i sammenligning med de 2-cifrede milliardbeløb indvandringen har kostet og hvert år koster. De skamredne 36 mia. dækker langtfra det hele. Beløbet vil stige yderligere i takt med den fortsatte indstrømning af asylsøgere og de mange familiesammenføringer. Og i takt med den stadig dårligere integration.

  Gårsdagens millionbeløb for politiaktionen er peanuts i sammenligning med det retsvæsnet i forvejen bruger på kriminelle udlændinge. Man kan sige at det som Paludans aktioner koster politiet, er en nødvendig omkostning for at bringe befolkningen til at vågne op af slummeren.

  Kommentar by JC — 15. april 2019 @ 07:47

 15. @Revisoren
  Stram Kurs’ demonstration kostede ikke statskassen en krone. Der er tale om en fejlkontering. Udgifterne blev brugt på halalhippiernes voldelige adfærd.

  Kommentar by Lider af danskhed — 15. april 2019 @ 08:06

 16. Hold da, der bliver vasket hænder.
  Kære politikere dette er jeres skyld og kun jeres. Gør jeres pligt. Lad os få Danmark tilbage.
  En enkelt mand må ikke tale, flere hundrede pis og papir må besætte Rådhuspladsen.

  Kommentar by p — 15. april 2019 @ 08:22

 17. Vil (den snart 70-årige) Politidirektør Jens Kaasgaard være venlig at give svar på følgende: Er Paludans demonstration lovlig? Og hvis det kan bekræftes, hvorfor er den udkommanderede politistyrke så ikke istand til at beskytte manden?

  Vi husker alle Jens Kaasgaard fra Tvind-sagen; her tabte han det hele på gulvet. Er det, det samme talent, vi ser udfoldet i forbindelse med den manglende beskyttelse af Paludan?

  Og til Chefanklager Kåre Skjæveland (Midt- og Vestjyllands Politi): Må vi gætte på, at du er i fuld gang med at udfærdige anklageskriftet mod den voldspsykopat som forsøgte at lemlæste Paludan?

  Kommentar by T. Flodur — 15. april 2019 @ 08:32

 18. Endelig lidt payback og et skud af realisme fra den arabiske gade til luderadvertissementspøjten og den betonkommunstiske møgspreder anført af rødgardisten Poul Madsen:

  Foruden de to betjente kom en fotograf og en journalist fra Ekstra Bladet også slemt til skade, da de var i færd med at udføre deres arbejde. Den ene blev ramt af et kanonslag, mens den anden blev angrebet i ryggen med en brosten, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 15. april 2019 @ 08:56

 19. Nu er det begyndt!

  Kommentar by Bastardo — 15. april 2019 @ 08:59

 20. Er du, Lars Løkke Rasmussen (landets statsminister) klar over hvilket ansvar du pådrager dig, i forbindelse med dine nedsættende udtalelser mod en politisk modstander?

  Henset til, at Paludan må betragtes værende i kategori med folk som den hollandske filminstruktør Theo van Gogh, politikeren Pim Fortuyn, Ayaan Hirsi Ali, osv. – Så finder jeg dine udtalelser frastødende og direkte livsfarlige for beskyttelsen af Paludans liv og helbred!

  Som jeg ser dine udtalelser, Lars Løkke Rasmussen, så er du i gang med at udstede fribilletter til yderligere muslimske drabsforsøg på Paludan! – Du skulle tage at skamme dig!

  Kommentar by T. Flodur — 15. april 2019 @ 09:19

 21. https://ekstrabladet.dk/112/1000-opkald-fra-utrygge-borgere/7597976

  Kommentar by p — 15. april 2019 @ 09:43

 22. Giv ham en pave mobil.

  Kommentar by p — 15. april 2019 @ 10:16

 23. Og, helt i overensstemmelse med den beskidte bog koraaanen kommer attentatmanden snigende bagfra for at udfører sit angreb.

  Alle religioner er sindssyge, men af alle religioner er islam dog den mest sindssyge.

  Kommentar by Santor — 15. april 2019 @ 10:56

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper