15. april 2019

Paludan kastede med bog, 200 indvandrere gik amok: “… optøjerne er udtryk for, at folk er pressede”

Rasmus Paludans demonstration med titlen ‘Omar El-Hussein’ gik ikke stille for sig. Han skulle have demonstreret i Mjølnerparken, men en bilbombe natten til søndag, der efterforskes som en ‘fæstnet sprængstof’ med ‘en tilknyttet timer’ flyttede demonstrationen til Blågårdsplads. Her blev han angrebet over flere omgange, og tilsidst måtte politiet opgive at beskytte den anmeldte demonstration. Mediedækningen har været surrealistisk apologetisk, selv efter danske forhold. En enkelt blogpost dækker ikke her.

(Stram Kurs spiller ‘2-Koran’ på Blågårdsplads, og angribes, 14. april 2019)

DR Online anslår at omkring 200 mænd (læs: udlændinge) tog del i urolighederne. Politiet blev angrebet med kasteskyts, måtte bruge tåregas og trække pstioler for at genskabe kontrol. Det tog flere timer, og en hel bydel lignede i nat en krigszone med brændte containere, cykler mv.

TV2 News oplyser her til morgen, at de har anholdt 23 personer, at 60 biler er brændt (70 brande i alt), og der har været episoder adskillige steder I København. 1000 alarmopkald i nat. Selvforklarende billeder kan ses hos Pressefotos, der også har en illustrativ video.

I den her kontekst interviewede DR Nyheder en Bitten Friis Jensen, der storsmilende fortæller, at det der med angreb på politiet og bål i gaderne ikke var et større problem for de lokale, og i øvrigt må betragtes som et argument fra pressede personer. Indvandrerbander mobiliserer mod en islamkritiker, og en venstreradikal oversætter det som et debatindlæg mod ressourceforbruget. Selv journalisten var overrasket.

Bitten Friis Jensen, Nørrebro: Der har været en virkelig dejlig opbakning omkring, at politiet og samfundet ikke skal bruge ressourcer på at beskytte nogen der bevidst kommer og provokerer.

DR-journalist: Men der har jo været en enormt voldeligt herinde. Der er jo blevet kasten med ting, der har været brugt tåregas og så videre. Hvad tænker du om det?

Bitten Friis Jensen: Altså, nu var jeg her første gang, da der blev kastet mod politiet, og det var bare kun mod politiet, og der var på intet tidspunkt utrygt herinde. Folk har jo også siddet på caféerne hele vejen igennem, det har jo ikke været sådan, at alting bare skal smadres. Det har været meget tydeligt, at der har været nogen der ville vise overfor politiet, at vi ikke synes det er i orden, at der bliver brugt ressourcer på at beskytte en som Paludan.

DR-journalist: Er det ikke en meget voldsom reaktion på utilfredshed?

Paludan skal selvfølgelig have lov til at sige det, han mener, men han provokerer bevidst, og jeg tror optøjerne er udtryk for, at folk er pressede. Nogle reagerer på en voldsom måde, når de bliver det. Paludan burde hellere lægge op til debat og møde dem, han er uenig med i stedet for at spytte på koranen.

(Bitten Friis Jensen og en af flere påsatte brande, Nørrebro, 14. april 2019)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/100295/trackback

43 Comments »

 1. Indtil vi hører fra hædersmanden Rasmus Paludan igen, så kan vi jo læse, hvorfor en anden hædersmand – Skt. Glistrup – ønskede at Danmark skulle være et muhamedanerfrit område.

  Advarslen/artiklen er fra november 1990:
  https://fremskridtdk.wordpress.com/2012/08/22/muhamedanerfrit-omrade/

  Kommentar by Karsten Lund — 15. april 2019 @ 09:59

 2. Jeg har lige hørt, at Rasmus vil demonstrere på Blågårds Plads igen i morgen.
  Han er dælme et modigt mandfolk, og ville ønske jeg havde helbred til at tage med som støtte.
  Han havde ikke meget positivt at sige om uslingen LLR! :-)

  Kommentar by Knud Madsen — 15. april 2019 @ 10:06

 3. Hvad koster det kommunen at rydde op, erstatte skraldespande, plus det omfattende hærværk?
  Bitten Friis Jensen er nok på bistand, så så det er ikke hende det går ud over

  Kommentar by k. m. — 15. april 2019 @ 10:15

 4. Nogle i Folketinget siger at der ikke skal bruges ressourcer på at beskytte ham.
  Hvad koster det danmark at beskytte en radiostation, der sender “ulovligt”. Da Danmark måtte lukkes ned?! Daglig opdækning. Synagoge vagt. Politiker vagt.

  Kommentar by p — 15. april 2019 @ 10:15

 5. Bitterfissen Bitten = venstreradikal væmligso

  Kommentar by Revisoren — 15. april 2019 @ 10:16

 6. Hun ligner en tidligere autonom, som har fået en fin stilling i det offentlige.

  Kommentar by Axl — 15. april 2019 @ 10:17

 7. Ordforklaring:

  Indvandrerbander = islamistiske paramilitære militser.

  Kommentar by Revisoren — 15. april 2019 @ 10:22

 8. I P1’s radioaviser blev det eftermiddagen igennem hver time slået fast, at urolighederne skyldtes “frustration” over at Paludan afholdt demonstration i “deres område“.

  Det er journalistisk analysekraft sådan cirka på niveau med “trafikulykken skyldtes, at en bil kom kørende på vejen”.

  Ingen refleksion. Tænk hvis 200 frustrerede danskere skabte sig sådan, når f.eks Hizb-ut-Tahrir afholder een af deres mange anti-danske, anti-vestlige og anti-demokratiske demonstrationer i vores område …Under ytringsfrihedens beskyttelse.

  Kommentar by DavidK — 15. april 2019 @ 10:22

 9. Løkkes kommentar er upassende. Han har taget parti for islam mod Danmark.

  Kommentar by np — 15. april 2019 @ 10:24

 10. Hvornår har muslimer fået tildelt områder af Danmark som “deres” autonome områder? Når de oplever deres boligområder på denne måde, indrømmer de jo at de er her for at kolonisere Danmark bid for bid.

  Ballademagerne bruger blot Rasmus P. som et påskud for at føre krig mod danske myndigheder. Der har mange gange før været krigslignende situationer i muslimske områder, med hærværk og bilafbrændinger, både her og i udlandet. Her har de brugt andre påskud, eller de har slet ikke kunnet give nogen særlig begrundelse.

  Kommentar by JC — 15. april 2019 @ 10:34

 11. Havde politiet ikke en dialog-betjent ansat? Måske de skulle bede ham gå foran næste gang, gerne uden alt det angstprovokerende grej, såsom hjelm og skjold. Det burde da være et forsøg værd. Det værste der kan ske er vel kun at dialog-betjenten bliver klogere.
  Og mens vi er ved samme betjent – der er en del youtube videoer fra i går, hvor man kan se forældre, etniciteten behøver vi ikke nævne, som har deres børn med. Jeg går ud fra, at disse forældre nu bliver indberettet til de sociale myndigheder af politiet.

  Kommentar by Palle N — 15. april 2019 @ 10:40

 12. Det er da rart at selv folk på Nørrebro har indset at den da Danskerne eventuelt går amok, så er det fordi de er pressede!

  For folket, mod uretfærdigheden stem D for Danmark.

  Kommentar by Santor — 15. april 2019 @ 10:42

 13. De etniske danskere der stadig bor på Nørrebro er vel alle enten venstreekstreme “antifascister” eller naive mangfoldigheds-elskende utopister. De er ikke ligefrem objektive sandhedsvidner, men derfor netop ideelle øjenvidner for Danmarks Radios virkeligheds-manipulation.

  Kommentar by JC — 15. april 2019 @ 10:46

 14. k. m. — 15. april 2019 @ 10:15

  Plejer muslimer ikke at rydde op, hvorfor begrænse det til Nytårsmorgen?

  Kommentar by tavsen — 15. april 2019 @ 10:48

 15. Læg i øvrigt mærke til at det IKKE var “religiøse muslimer, imamer osv.” der “demonstrerede” mod Rasmus Paludan, men bandemuslimerne. Hvilket må tages som et bevis på at bandemuslimer er “det religiøse islam´s” kamptropper!

  Kommentar by Santor — 15. april 2019 @ 10:48

 16. “der har været nogen der ville vise overfor politiet, at vi ikke synes det er i orden, at der bliver brugt ressourcer på at beskytte en som Paludan.”

  Jeg oversætter lige: Politiet skal holde sig væk, så vi uden indblanding kan komme til at smadre Paludan og andre, som vi er uenige med.

  Kommentar by Jern Henrik — 15. april 2019 @ 10:49

 17. PS. Når man importerer den 3. verden så bliver man med tiden den 3. verden.

  Kommentar by Jern Henrik — 15. april 2019 @ 10:52

 18. Set på Berlingske:

  “Poul Madsen med direkte besked til Rasmus Paludan: Du er en sølle nar.”

  Så kan ingen vist efterhånden være i tvivl;

  Gammelkommunisten Poul Madsen står skulder ved skulder med Hizb ut-Tahrir og omegn!

  Kommentar by Revisoren — 15. april 2019 @ 10:57

 19. Bemærk mediernes spin:
  Det er helt forkert at Paludans tilhængere brænder deres egen bog af.
  Det er ok at muslimer brænder hundredvis af andres egendele af over alt på Nørrebro. Ja, det eneste galt med det er at syndebukken Paludan “fik dem til det”!

  Kommentar by Hvideplov — 15. april 2019 @ 10:59

 20. Kims collager er de bedste…

  Kommentar by Johnson — 15. april 2019 @ 11:18

 21. Jeg gider ikke danmark og danskerne mere…de kan rende mig alle sammen…de vil bevidst gå til grunde med vilje og med fuldt overlæg….Man ser det alle vegne, hele tiden på alle planer!

  Folket vil ikke forstå og så kommer det til at føle…!

  Kommentar by Black Watch — 15. april 2019 @ 11:23

 22. BITTEN FRIIS JENSEN er en nyttig idiot og en dansk udgave af de kommunister, feminister og pladderhumanister som er i fuldt sving med at omdanne Sverige til en jungle, slagmark og galeanstalt hvor civilisation og fred er udskiftet med censur, barbari, terror og guerilla-krig.

  Det er fint at alle med øjne og forstand nu klart kan se at valget ikke handler om klima-humbug, velfærds-humbug, pensions-valgflæsk eller sundheds-svindel, men først og fremmest om den indvandring som koster langt over 1OO milliarder kroner om året, og som risikerer at smadre danskernes tryghed, velfærd, fred og sikkerhed i løbet af få år.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 15. april 2019 @ 12:00

 23. “Så kan ingen vist efterhånden være i tvivl;

  Gammelkommunisten Poul Madsen står skulder ved skulder med Hizb ut-Tahrir og omegn!”

  Du plejer at være kvik, revisor, men her er der noget, du har misset, gammelsocialisten Rustad er med på holdet.

  Læs den “store mand” Hans Rustad på document.dk, hvor han og Kim Møller gungrer som musen på broen. Mellem dem synes der ikke at herske uenighed om gårsdagens optøjer, og at Rasmus Paludan med Rustads ord er en

  LANDSBYTOSSE!

  Hans Rustad har vel at mærke stor øvelse i at manipulere landsbytosser.

  Kommentar by Atterdag — 15. april 2019 @ 12:02

 24. # Atterdag

  Hvad fanden er egentlig pointen i dit komplet uforståelige indlæg?

  Er det bare et ynkeligt forsøg på trolleri, eller har du allerede konsumeret alt for mange påskebryg?

  Kommentar by Revisoren — 15. april 2019 @ 12:33

 25. Hold kæft hvor bliver det pinligt for dem om 50 år, når Rasmus Paludan har samme status som Modstandsbevægelsen, der også blev dæmoniseret i offentligheden under besættelsen – som vi skal huske på.

  Kommentar by Fascist — 15. april 2019 @ 12:59

 26. Lige siden stiftelsen af Den danske Forening, og før det har der været udemokratiske kræfter, læs autonome og venstresnoede elementer, som har forsøgt at afspore enhver debat. Det gælder også hændelserne i går.
  Hvad gør “vores statsminister” jo, han bakker skam barylerne op. Hvad gør medierne (fake). Jo, de gør nøjagtigt det samme. Demokrati?!, tjah, det blafrer i vinden.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 15. april 2019 @ 13:03

 27. Dybt i min sorte sjæl har jeg et ondt håb om, at Bitten Friis Jensens cykel hører til blandt de afbrændte.
  Med lidt held er der også futtet nogle ladcykler af, som tilhørte øko- veganer og klimafanatiker- segmentet, der stemmer på Enfoldighedslisten samt Alternaivisterne.

  Kommentar by Henrik Petersen — 15. april 2019 @ 14:04

 28. #26

  Hvad nytter det, når det var Rasmus Paludans skyld?
  Det er jo sådan de tænker. Tak fordi I kastede min cykel imod den fascist, der er årsagen til, at min cykel overhovedet skulle kastes. Der er intet håb for dem, kammerat. Er der for os?

  Kommentar by Fascist — 15. april 2019 @ 14:08

 29. Det er personer som hende bitten der gør at jeg er 100% ligeglad med om de brænder hele nørrebro ned til grunden, for de gør tydeligvis resten af landet en tjeneste i det øjeblik det sker. Nørrebro er som et mini-sverige midt i københavn, komplet vanvittigt.

  @kim møller: Hvis du laver en post mere om de optøjer, så florerer der et billede fra demonstrationerne i kommentarfeltet på stram kurs og pernille vermunds facebook sider, der viser en ung indvandrer i en bøllehat og islamisk stat trøje, (logoet med muhammeds tegn i en hvid cirkel IS bruger på deres flag) jeg fik ikke gemt det da jeg så det men det kan vel findes igen derinde.

  Kommentar by Per — 15. april 2019 @ 14:28

 30. Bitten: “Der blev kun kastet ting mod Politiet”.
  – Nå, jamen så det jo OK, og alt er i orden, ikke Bitten?

  DR udvælger fra sit arkiv over venstreekstremistiske venner een, som bor på Nørrebro.
  Og foregiver, at det er en tilfældig vox populi fra lokalbefolkningen.
  Uærligt og løgnagtigt. Lige til Pressenævnet.

  Luk de såkaldte journalistuddannelser.

  Kommentar by Bastardo — 15. april 2019 @ 15:01

 31. Lad os håbe, at Bitten ikke er pædagog eller skolelærer – selv om hun ligner en.

  Kommentar by Bastardo — 15. april 2019 @ 15:08

 32. > Fascist 14:08

  Nej, primaterne begyndte først med cykelafbrænding osv. ganske længe efter Paludan var fragtet ud af området. I øvrigt via Åboulevard.

  De har deres sms-kæder og udkigsposter, så de nøjagtigt véd, hvornår politiet forlader det ene eller andet område, som de så futter af.

  De fleste cykelkastninger og -afbrændinger fandt i øvrigt sted på Nørrebrogade mellem Fælledvej og Dronning Louises Bro. Hvor Paludan, så vidt jeg ved, slet ikke havde været.

  Tro endelig ikke, at det ikke er organiseret vold, krig og terror. De altid voldsparate retarderede er helt sikkert også på plads i eftermiddag i Ülbürtslünd og i morgen på Blågårds Plads.

  Det går virkelig godt med assimilationen af disse ‘unge’.

  Kommentar by Henrik Petersen — 15. april 2019 @ 15:40

 33. Ord er vold og vold er ord. Mvh, venstrefløjen.

  Kommentar by Quark — 15. april 2019 @ 15:41

 34. Hovsa, i Ülbürtslund er der sandelig også et par moddemonstrationer, herunder fra ‘Black lives matter Denmark’, sandsynligvis med hende negeren Bwalya i front.

  Black lives matter, den køber jeg. Blot det sker i Afrika, hvor denne Bwalya måske har lært så meget i Danmark, at hen også kan lære negrene, hvordan man anvender prævention?

  I Danmark er det White lives matter, fat det perkere og negre. I er her som gæster, I må gerne være her, til der er så fredeligt, som det nu kan lade sig gøre i jeres hjemlande.
  I har i årevis fået gratis husly, mad, penge, undervisning og andet. Det har I forhåbentlig lært af, så I kan tage det med hjem.

  Forvent ikke luksushoteller som Sjælsmark, Kærshovedgård eller noget. Forvent sandkasser og lerklinede stråhytter, men det er altså jeres kultur, som vi andre ikke skal støtte på nogen måde.

  Og derefter er det hjem og hjælpe med genopbygningen af jeres failed states.

  Europa og Danmark har ganske simpelt ikke plads til jeres enorme overformering, og vi er heller ikke forpligtede til det, når I ikke er personligt forfulgte men blot ressourcestærke, der har haft råd og ressourcer til at bevæge jer helt til Danmark.

  Lige her er der såmænd en forhenværende Generalsekretær fra Dansk Flygtningehjælp, Andreas Kamm, der har samme synspunkter.

  Kommentar by Henrik Petersen — 15. april 2019 @ 16:31

 35. Flertallet af danskerne ser tilsyneladende hellere at vi (etniske danskere) bliver udskiftet med fremmede i vores eget land end risikere at blive beskyldt for “racisme”, “xenofobi”, “islamofobi” etc.

  Kommentar by HN3 — 15. april 2019 @ 17:57

 36. Jeg blev svært glad for det læserbrev, som cand.polit & jur. Peer Kølendorf fik optaget i JP d. 14. april. Som han indleder “Jeg er en af dem, der ikke altid har en mening, som passer til den herskende mening i Danmark”. Så er vi ikke alene, måske i virkeligheden det tavs-gjorte flertal.

  Hans læserbrev indikerer, at den herskende mening i Danmark er i den grad dogmatisk. Men dogmatisk ud i det vanvittige. Dogmatisk ud i en splitter ragende vanvittig konsensus, som slet ikke bygger på nogen fornuft eller bæredygtig fremtid for samfundet.

  Den vanvittig konsensus går ud på at udnævne kritikere af befolkningsudskiftningen og den stigende islamisering som ekstremisme og fjender af den offentlige konsensusholdning, i bedste fald anti-demokratisk populisme, i værste fald kriminaliseres kritikerne. Hele spektret fra statsministeren til voldelige antikapitalister og sharia-tilhængere er stort set enige om deres fælles vanvid. Paludan er den lille kanariefugl, der får hele vanviddet trukket frem i lyset, og gør meningsdannere aggressive, og gør gadens magthavere voldelige.

  Peer Kølendorf nægter også at hyle med i koret om den såkaldte klimakrise, som eller både statsministeren og Mette Frederiksen siger, de vil ’løse’ nu valget nærmer sig, hvordan så end dette vanvittige projekt skulle foregå.

  Den vanvittige og løgnagtige konsensushistorie er: Det kapitalistiske menneske skaber stigende CO2 i luften, og den stigende CO2 skaber en klimakrise, som vi kun har få år til at ‘løse’, for ellers bryder jordens økosystem sammen. Samfundets magthavere er ikke radikale nok til at omlægge samfundet hurtigt til CO2-neutralitet, og derfor må radikale anti-kapitalistiske kræfter til for at overtage magten og hindre klimakrisen. Den næste generation – ungdommen – er de sande revolutionære kræfter, Danmarks nye trendsættere, som vi må sætte vore lid til for at ændre samfundet. Også selvom befolkningen udskiftes med rasende fart med shariatro migranter, der vil skide på hele klimadebatten og smide alt ud, når de får magt.

  Den mere sande modhistorie er (Undskyld nu kommer lidt OT): CO2 stiger rigtignok i luften, men det er fra et ekstremt lavt niveau – hvor planterne tydeligvis sulter – til et lidt højere niveau, der får kloden til at blive mere grøn. Specielt ørkenområder grønnes i disse år. Men niveauet er fortsat langt under fortidens CO2. Muligvis er CO2-stigningen menneskeskabt, men årsag-virkning mellem CO2 i luften og klimaforandringer er på ingen måde afklaret.

  Men sikkert er, at den stigende CO2 er et stort gode for jordens planter. Sandsynligvis er et højere CO2-niveau ligefrem en forudsætning for, at jordens afgrøder kan brødføde de kommende 8-10 mia. mennesker. Men lokalforureningen omkring Kina, Indiens, Asiens og Afrikas storbyer er en trussel mod planter, dyr og mennesker. Forureningen er så omfattende, at den hindrer planterne i at gro og dermed hindrer dem i bedre at opsuge luftens CO2. Lokalforureningen og overbefolkningen er derfor problemet, der skaber ændringer i økosystemerne. Der eksisterer ikke flygtninge og slet ikke klimaflygtninge i Danmark, men mange flytter bort fra områder, der tydeligvis er blive så forurenet, at de er blevet ubeboelige for en stigende lokalbefolkning.

  Kommentar by traveler — 15. april 2019 @ 18:01

 37. TRAVELLER og Kølendorf har ret. Den lillebitte smule co2 der er i luften er INTET problem. Når DR og FN påstår at dommedag er nær pga. co2 er det en blodrød propagandaløgn. Læs “Den maniske sol” og ældre videnskabelige afhandlinger eller den danske forsker Stensmarks rapporter.

  Kommentar by tp — 15. april 2019 @ 18:36

 38. traveler. Endelig et uhysterisk indlæg.

  Ja, vi bliver forsøgt forført fra mange sider, og det er lige før, vi begynder at sige klimatet i stedet for klimaet, fordi den svenske panikangst breder sig i et land, hvor det for hvert dag bliver tydeligere, at idealerne ikke holdt, og at ondskab findes.

  I Danmark i disse dage er det råbet på hævn, mor og far og ikke mindst “den store frelser” (religiøst og politisk), der indirekte præger den seneste debat. Et råb for at få bekræftet, at nogen holder af en, uanset hvem og hvad man er. Statsministeren omtales, som om han var far til en befolkning af uskyldige pubertetsbørn, der ikke vil være voksne.

  Derfor er vi nu nået til næste kapitel i Paludans saga, hvor han til Ekstra Bladet har berettet, at hans barndom ikke var lykkelig.

  Tænk lidt over det, og især når I møder meget opmærksomhedskrævende mennesker.

  Da det procentvis er få erklærede muslimer, der kommer i moskeen, må vi gå ud fra, at de som de etniske danskere er godt på vej til at have forloret deres gudstro og erstattet den med kropsfiktion og sværmerier for alskens overtro, det være sig teorier om genfødelse, kost, klima og alt mulig andet fra journalisternes affaldsplads. Tilbage står identitetspørgsmålet, og etniske danskere bliver indvandrerne jo aldrig. De mærker vel, at en kulturel danskhed har listet sig ind på dem og deres børn, men de vil ikke vide af den.

  Endellig er der de største idioter, som påstår, at man kan være kulturkristen muslim. For slet ikke at tale om dem, der ser nationalkonservatisme som en mulig udvej, men aldrig fortæller os, hvad denne isme indeholder, som ikke deles i vid udstrækning af de fleste. Hvad består den af udover et navn og at give nogle tvivlsomme “vinger” til magtglade og opmærksomhedssøgende personer?

  Kommentar by Atterdag — 15. april 2019 @ 18:49

 39. PS: Det nemmeste: Skriv – stensmark forsker klima – i søgefeltet, og læs om hvordan FNs klimapanel er blevet klædt af til skindet. Klimahysteriet er baseret på vås og humbug.

  Kommentar by tp — 15. april 2019 @ 19:04

 40. Han plejer at hedde Svensmark. :)

  Kommentar by Atterdag — 15. april 2019 @ 19:37

 41. Der er både en Stensmark, en Svensmark og en Bergsmark. Stensmark har mig bekendt aldrig heddet Svensmark.

  Kommentar by tp — 15. april 2019 @ 21:21

 42. Bitten er sådan en gråhåret venstrefløjsaktivist, der ALTID har stået på de såkaldte svages side. Lige meget hvad de byder på, bare de er fremmede, fattige og uden privilegier. Metoden er meget enkel: beskriv hvem de svage er, meld ind på et program, hvor du er deres frelser, og skab din karriere og smukke livssyn ud fra dette i skøn forening. Hvad der er ret, og hvad et samfund egentlig bør bygges på, da mennesket langt fra er perfekt, det er helt ligegyldige størrelser for disse gråhårede, venstreorienterede. Derfor lader de bærmen regere, da de selv mangler argumenter for det modsatte af voldens veto. Alt er reaktioner, når det drejer sig om “ deres” udsatte grupper, men almindelige danskere, som ønsker at forblive dette, er bare alt muligt negativt racister, nazister osv. I virkeligheden er Paludans demaskering langt dybere, for udover at demaskere kriminelle samfundstabere, demaskere den også hvor mange danskere, der udnytter voldsmandens veto til promovering af egen politik. Det er klammere end klamt.

  Kommentar by Uno — 15. april 2019 @ 21:34

 43. Det betyder altså, at hvis man er lidt presset, så er det legitimt at gå amok og smadre et eller andet ?

  Selvfølgelig ikke, den slags er jo forbeholdt det brune ros og det røde pak.

  Kommentar by Modstand — 15. april 2019 @ 22:31

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper