15. april 2019

Løkkes kommentar til AEH-optøjer: “Tager kraftig afstand fra Paludans meningsløse provokationer.”

Statsminister Lars Løkke Rasmussen har fem uger til at trykke på valgknappen, og jeg glæder mig som et lille barn. Det er naturligvis lidt irrationelt, for intet bliver bedre under Mette Frederiksen & Co., men i det mindste repræsenteres landet ikke mere af en mand jeg har været med til at vælge. Gårsdagens kommentar til indvandreroptøjerne var den berømte dråbe. Han kunne som Anders Fogh Rasmussen havde taget ytringsfrihedens parti, men vælger som en anden Seidenfaden den appeasende udlægning. Han er værdipolitisk på niveau med kommunisten Pernille Skipper, og således helt uegnet til at lede et land. I hvert fald på mit mandat.

Tager kraftig afstand fra Paludans meningsløse provokationer, der ikke har andet formål end at så splid. Mød ham med argumenter – ikke med vold. Værn om demokratiet og ytringsfriheden. Lad ikke nedsættende handlinger rettet mod bestemte grupper i DK ødelægge vores sammenhold.” (Statsminister Lars Løkke Rasmussen, Twitter, 14. april 2019)

(Collage: Rasmus Paludan – Indvandreroptøjer; Foto: Youtube, tilsendt)

“Det krænker min retsfølelse at RP brænder vores skattekroner af på hatespeach & provokationer.Det har intet med en demonstration at gøre. Det er kun had & opildne til vold, som vi ser lige nu på Nørrebro. Derfor bør hans demoer forbydes. Genindfør blasfemiparagraffen…” (Alternativets Kashif Ahmad, Twitter, 14. april 2019)

“Ytringsfrihed er ikke ensbetydende med, at en provokatør skal komme og spytte på andre menneskers hellige bog. Ligeså snart det sker, og man ser, at politiet skaber plads til den ene mand og beskytter ham, så kommer det til at se ud som om, at staten giver ham lov til at opføre sig, som han gør. Hvis der ikke var så meget politi, ville han ikke kunne gøre det, han gjorde i dag. Det tror jeg ikke, han ville turde. … Det er så provokerende, og folk reagerer på det, for det er de nødt til, når de tror på det, de tror på. Han laver jo sjov med en hellig bog. Det skal han ikke.” (Kioskejer Rahim Sane, DR Nyheder, 14. april 2019)

“Noget af det han gør, burde ikke være tilladt. Såsom at brande koranen af, siger Hans Mejlshede, som er formand for Nørrebro Handelsforening til TV2 News.” (via DR.dk, 14. april 2019)

“… jeg mener manden er farlig og gal indvendig – lisså gal og farlig som de gener hitler fik sat i kog stille og roligt mod jøderne – det var nemlig også helt legalt at provokere og udstille dem – det kom der en anden verdenskrig ud af – bur ham inde i demokratiets navn inden det spreder sig som en kræftsvulst og kommer helt ud af kontrol” (Kunstner Poul Pava, Facebook, 15. april 2019)

Mere følger…

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/100319/trackback

97 Comments »

 1. Forbyd perkerne og forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 15. april 2019 @ 10:54

 2. Og nu får politiet ordrer på at lukke ham ned. Han må ikke tale i bestemte områder.
  Så islam over ytringsfrihed. Folketing I sender selv folket imod yderste højre.
  Ny demo i Albertslund idag.
  https://www.bt.dk/krimi/paludan-planlaegger-ny-demonstration-paa-blaagaards-plads

  Kommentar by p — 15. april 2019 @ 10:58

 3. Og jeg tager stærk afstand fra de fremmedimportivrige politikere fra syndens Christiansborg, der i DEN grad har underløbet det, vi kendte som Danmark.

  SKAM JER, ALLE SOM ÉN!

  Kommentar by Karsten Lund — 15. april 2019 @ 10:59

 4. Spliden er der jo i forvejen. Rasmus P.s aktioner afdækker blot denne splid og sætter den i relief. LLR’s besværgelser får ikke spliden til at forsvinde. Men han er hunderæd for at udlændingedebatten skal blusse op igen, og ødelægge hans valgstrategi.

  Kommentar by JC — 15. april 2019 @ 10:59

 5. Hvad med at Vores Statsminister tog afstand fra bil og containerbrande, angreb på politiet og gadeterror i al almindelighed?

  Lars Løkke Rasmussen gør som sædvanligt en uheldig figur og så lige op til et valg!

  Kommentar by Santor — 15. april 2019 @ 11:04

 6. Tillad mig at gentage min udtalelse fra en tidligere tråd:

  Er du, Lars Løkke Rasmussen (landets statsminister) klar over hvilket ansvar du pådrager dig, i forbindelse med dine nedsættende udtalelser mod en politisk modstander?

  Henset til, at Paludan må betragtes værende i kategori med folk som den hollandske filminstruktør Theo van Gogh, politikeren Pim Fortuyn, Ayaan Hirsi Ali, osv. – Så finder jeg dine udtalelser frastødende og direkte livsfarlige for beskyttelsen af Paludans liv og helbred!

  Som jeg ser dine udtalelser, Lars Løkke Rasmussen, så er du i gang med at udstede fribilletter til yderligere muslimske drabsforsøg på Paludan! – Du skulle tage at skamme dig!

  Kommentar by T. Flodur — 15. april 2019 @ 11:06

 7. Mon Lille Lars fra Græsted håber på et nyt job som chefredaktør på menighedsbladet Politiken, når han om nogle uger bliver sparket ud af statsministerkontoret?

  Kommentar by Revisoren — 15. april 2019 @ 11:06

 8. Jeg kan kun gentage:

  Løkkes kommentar er upassende. Han har taget parti for islam imod Danmark.

  Kommentar by np — 15. april 2019 @ 11:09

 9. 13 år efter “Muhammed-krisen” kan man konstatere; alt er ved det gamle.

  Politiken- og speltsegmentet går naturligvis ind for ytringsfrihed, MEN…

  Kommentar by Revisoren — 15. april 2019 @ 11:14

 10. FRA POL POT LARS

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 15. april 2019 @ 11:14

 11. Rasmus P. har sandsynligvis mange tusinder af sympatisører i DK. De er blot ikke så modige som han. Hans aktioner får muslimernes had til Danmark, danskheden og danske myndigheder frem i lyset, hvor de forrædderiske politikere ønsker at feje virkeligheden langt ind under gulvtæppet. Forståeligt nok. De har et stort ansvar for denne ulyksagelige udvikling. De hovedansvarlige partier er bange for at udlændinge igen skal blive det vigtigste emne op til FT-valg og EU-valg, så de bliver straffet af vælgerne.

  Kommentar by JC — 15. april 2019 @ 11:15

 12. Hovedparten af Danmarks befolkning skulle i den grad skamme sig….at tage islams parti, som de reelt gør i deres tro og handlemåde ved valg efter valg…at de ikke skammer sig at pisse deres børn og børnebørn op og ned ad ryggen hver dag…dem som de har sat i verden for derefter at rive sutten ud af deres munde og lade dem sluge det bitre pis, som efterlader til eftertiden…

  80% af dem du møder hver dag er i praksis dine fjender, der nu underkaster sig og fremmer islams sag…Se bare efter det kommende valg!!!!

  Kommentar by Black Watch — 15. april 2019 @ 11:17

 13. Optøjer viser bare at folk ikke er klar til demokrati. Længere er den vel ikke.
  Nå jo, så er der jo de sædvanlige mennesker som bare bærer til balladebålet, men det er jo lige meget om det er Rasmus Paludan, Robin Hood eller Snehvide der udtaler sig.
  Men den gruppe som vitterligt angriber politiet ud fra at Koranen kastes rundt vil jo ikke deltage i det danske demokrati. Så frem med billedearkivet og se om nogle af dem har fået statsborgerskab på uærlig vis.

  Kommentar by Gregers — 15. april 2019 @ 11:21

 14. FRA POL POT LARS kan man ikke vente sig udtalelser der er loyale overfor Danmark. Manden er en radikal ekstremist forklædt som borgerlig. Han skrev i Marokko gladeligt under på EUs og Merkels vanvittige forordninger om statscensur og afrikanisering. Marokko-traktaten er så at sige en dødsdom over Danmark. Et led i Merkels kommunistiske drøm om at omskabe hele Europa til et nyt rige under tysk overhøjhed. Das vierte
  Reich.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 15. april 2019 @ 11:28

 15. PS: Marokko-traktaten går jo ud på at skabe kaos og sammenbrud i de europæiske lande gennem indvandring af op mod 5OO millioner afrikanere og arabere. Hvorefter landene vil være ude af stand til at modsætte sig diktater fra Berlin. Oveni vil man indføre statscensur fra i år, hvorefter europæerne kan holdes i uvidenhed om hvad der sker med deres lande og dem selv. Der er tale om politisk vanvid helt på højde med vanviddet i Tyskland 1933-45.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 15. april 2019 @ 11:43

 16. Kim Møller, prøv et øjeblik at sætte dig i hans sted: du er en lille lommeprokurator, der aldrig har haft et ærligt arbejde, men har vrikket dig op gennem det kommunale bureaukrati og partipolitiske hierarki ved hjælp af et vist talent for rævekagebagning og intriger. Dine moralbegreber er så anløbne som et gennemtæret kloakrør, dine pengesager klares ved bilagsfiflerier, andres kreditkort, nasseri og manglende evne til at skelne mellem dine egne og skatteborgernes penge. Du flyver verden rundt i andres underbukser og på dyreste luksusklasse og spiller klimaprofet på godtroende organisationers bekostning, men opnår ikke andet end at blive til grin.

  Omsider er du – i mangel på bedres havelse – blevet anbragt som formand for et parti, hvis medlemmer har en tegnebog dér hvor ordentlige mennesker har et hjerte. I kraft af Vorherres vrede og Folketingets dumhed er du nu statsminister. Denne post har du så udnyttet til at forhindre din kone i at blive fyret, men ellers har du ikke andet at se tilbage på end en katastrofal kommunalreform, der lod amternes misregimente af sygehusvæsenet fortsætte. På det internationale plan har du – i lighed med dine forgængere – lydigt efterkommet enhver befaling fra Brüssel og Berlin, men anerkendelsen herfor lader vente på sig …

  Dog har du opfundet et nyt ord: “straksopbremsning” – som viste sig at betyde “åbne grænser” og dermed gjort dig forhåbninger om at blive forfremmet til en “made man” i den internationale politisk-mediale finansmafia. Goldman-Sachs? – Meryll-Lynch? – Rockefeller? – The Soros Foundation? – Nej, næppe. Men så måske FN eller evt. den anden oplagsplads for nyttige idioter og afdankede, fallerede ignoranter, det såkaldte EU…

  Det skind bliver der dog næppe bukser af. For selv om disse polerede camarillaer og maskepier ikke er sarte hvad angår personlig integritet, er der – undtagelsesvis – grænser for, hvad deres PR-afdelinger kan kapere at føre på markedet. I hvert fald indtil de sidste rester af en fri presse er ausradiert og Internettet er kuet, reguleret og gennemcensureret. Hvilket, trods dine anstrengelser, ikke er lige om hjørnet.

  Men alligevel vil du gerne indskrives i historiebøgerne. Glemsel er enhver politikers mareridt. Så nu, hvor alt synes at være slået fejl, må du se dig om noget at blive husket for. Men hvad?

  Nu tilsmiler heldet dig: som ånden fra Aladdins lampe dukker FN’s Compact on Migration op, nok fordi bl.a. Mogens Lykketoft har gnedet lidt på den, mens han selv var en made man i FN. Sådanne pagter har jo en tendens til at at kaste et vist skær over underskriverne – ihukommende f.eks. “Anti-kominternpagten” fra 1941, der har forlenet Erik Scavenius med udødelighed i historiebøgerne. Eller se blot lidt ud over de grænser som du har afskaffet, f.eks. til Norge. Her har man endda kunnet berige verdens ordforråd med navnet på en ligeledes hedengangen politiker, nemlig salig Vidkun Quisling!

  Så selv om du ikke når ham til sokkeholderne, kan du i det mindste sole dig i glansen og indskrive dig i historien med det udødelige prædikat, som Quisling lagde navn til. Altså: underskrev du Compact’en og rullede den røde løber udfor millioner af muslimer på vej til det land, du forøsger at krejle bort – som den samvittighedsløse sidegadevekselerer, du er.

  Og – som kronen på dit usle værk – tager du nu, i slet skjulte vendinger, parti for landets værste bærme af bøller og voldspsykopater. – Kort sagt: en skamplet på Danmarks navn.

  Kommentar by Voldposten — 15. april 2019 @ 11:49

 17. Ballademageres opførsel svarer til deres intelligens.
  Paludan er rolig og fattet, men modparten??????

  Lars Løkke lukker op for mere indvandring og censur, og giver Paludan skyld for krigen.

  Løkke var ikke så fordømmende da Hizb-ut-Tahrir lå med røven i vejret på Slotspladsen

  Kommentar by k.m. — 15. april 2019 @ 12:01

 18. Lige nu på TV2 Fake News:

  Hædersmand Rasmus Paludan omtales som “yderligtgående islamkritiker”.

  Voldelige islamister og autonome omtales som “urostiftere”.

  Min brækspand er for længst fyldt til randen…

  Kommentar by Revisoren — 15. april 2019 @ 12:10

 19. LLR’s omgang med skattekroner, når det kommer til fadøl og underbukser, har aldrig raget mig en høstblomst.
  Men når han skider på ytringsfriheden, er han værdiløs for dette land. Jeg har set udtrådte hundelorte med større værdi end LLR.
  Tillykke Lars, så langt er du sunket.

  Kommentar by Lider af danskhed — 15. april 2019 @ 12:14

 20. https://ekstrabladet.dk/112/nu-fremstilles-ung-sigtes-for-knivstik-og-deltagelse-ved-optoejer/7598166

  Kommentar by p — 15. april 2019 @ 12:18

 21. Kim Møllers seneste indlæg på vennen Hans Rustads document,dk påstår, at medierne undlod at bringe det væsentlige vedr. gårsdagens meningsløse ødelæggelser.

  Hvorfor bringer Kim Møller dem så ikke selv, når han nu mener at være i besiddelse af oplysninger, der er blevet forbeholdt os andre?

  Jeg ser intet – hverken i Møllers eller Hans Rustads kommentarer – som jeg ikke havde set og læst i gårsdagens netaviser.

  Dermed synes Rustad og Møller at være enige om, at Paludan er en

  LANDSBYTOSSE

  det er det ord Rustad bruger i sin kommentar, og han illustrerer det med et fotografi, hvor Rasmus Paludan har dekoreret sig med de gyselige “regnbue” symboler.

  Tal om svigt! Fy for fanden, men det er Rustad i en nøddeskal, og at nogen er for ubegavede til at forstå det, er tragisk for dem selv.

  Kommentar by Atterdag — 15. april 2019 @ 12:19

 22. Jeg må brænde lig hvad fanden jeg vil af. Det eneste jeg skal tage hensyn til er brandfaren og lovgivningen i den forbindelse.
  God påske.

  Kommentar by Glenn Madsen — 15. april 2019 @ 12:25

 23. Jeg må brænde lig hvad fanden jeg vil af. Det eneste jeg skal tage hensyn til er brandfaren og lovgivningen i den forbindelse.
  God påske.

  Kommentar by Glenn Madsen — 15. april 2019 @ 12:26

 24. Der er noget jeg ikke forstår:

  1)Hizb-ut-Tahrir, svorne fjender af alt hvad der er dansk, en fremmed hær i vores land, gennemfører en åben provokation og udfordring til den danske nation ved at holde fredagsbøn indenfor korankuglerne foran landet parlament.
  -Intet sker fra danskernes side, andet end lidt politiker kommentarer og et par fredelig smådemonstrationer fra dansk side

  2)Rasmus Paludan, med et par trofaste støtter fra Stram Kurs kaster muntert rundt med en koran som de selv ejer.
  -Voldsomme optøjer, brændte biler, angreb på politiet….Og politikere og medier går amok i afstandtagen fra RASMUS PALUDAN i groveste vendinger!!! Og signalerer underliggende forståelse for voldsmændenes reaktion.

  Det er FULDSTÆNDIG surrealistisk!! Jeg vil have et nyt folk og et nyt land.

  Kommentar by Fra den yderste kyst — 15. april 2019 @ 12:29

 25. Prøver iøvrigt ihærdigt fra alle platforme at afgive digital vælgererklæring for Stram Kurs, men det virker ikke.
  Sabotage?

  Kommentar by Fra den yderste kyst — 15. april 2019 @ 12:31

 26. Voldspostens kommentar er lang, men bidende satirisk. Marrakechaftalen er dog det værste LLR har begået, og hans udtalelse om Rasmus Paludan er i den sammenhæng i småtingsafdelingen.

  Kommentar by Ole Madsen — 15. april 2019 @ 12:32

 27. Den første der er fremstillet i grundlovs forhør for åbne døre dog med medlagt navneforbud er en retarderet indavlet kriminel korandyrkende terrorist der udover stenkast mod politiet også er tiltalt for knivstikkeri på Nørreport i 2018 hvor en person blev ramt i benet af en kniv, den bemeldte melder sig uskyldig i alle anklager, de er en af disse kæleperkere Lars Uløkke og Søren Papkasse vil beskytte mod hædersmanden Rasmus Paludan, Dan Jørgensen fra socialisterne mener at Rasmus Paludans demonstrationer skal flyttes til Anholt på ordre fra det Danske politi, narrehattenes ageren er helt perfekt op til folketingsvalget hvor de tilvandredes omkostninger for samfundet vil have første prioritet i valg debatterne, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 15. april 2019 @ 12:37

 28. Man er irriteret på en mand, og så brænder man 6O-65 biler af, tilhørende alle mulige tilfældige bilister som ikke har en pind med den irriterende mand at gøre. Det afslører da at sund fornuft og stor retfærdighedssans kendetegner muslimerne – islamisterne.

  Kommentar by tp — 15. april 2019 @ 12:47

 29. Løkkes moralske opbakning til demonstanterne er blevet endnu mere forkastelig efter afsløring af mulig Islamisk Stat-forbindelse.

  https://www.bt.dk/krimi/uromager-iklaedt-toej-med-is-logo-bekymrende-siger-ekspert

  Kommentar by np — 15. april 2019 @ 12:50

 30. Spørgsmålet er bare-. Hvem er mest “gal”, Paludan, eller de autonome samt Lars Løkke??!!. JEG mener de sidste!!!.
  Sandheden er altid ubekvem for “de frelste”. Hvem skal vi stemme på!!!. Godt spørgsmål!!!.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 15. april 2019 @ 12:50

 31. Voldposten?? (kl. 12.32)

  Kommentar by tp — 15. april 2019 @ 12:52

 32. “Vores sammenhold?”

  LOL

  Kommentar by Fascist — 15. april 2019 @ 12:55

 33. Llr har lige slagtet rp. Der er nu fri jagt på alle modstandere af invasionen, især i den selvudråbte,, vores bydel,, Nr bro…

  Kommentar by Gaflen — 15. april 2019 @ 12:56

 34. Godt skrevet, Møller! Lille Leder fra Græsted er totalt uegnet til at lede andet end en lokal lille købmandsbutik! Han skulle skamme sig, at han lefler for de vilde på Nørrebro.

  Her er en interessant video, hvor en indfødt vild siger, minut ca 0,25: “Jeg er bare med, fordi det er sjovt, det her!” https://www.youtube.com/watch?v=61xgO-dmV20 I slutningen af videoen kommer deres kampråb med, hvor de råber på djævelen.

  Nemmerlig! Mohammads vilde halvhjerner kan bare godt lide vold og afbrændinger, og Paludan er bare en undskyldning.

  Hvad er det dog for hjernedøde politikere, vi har?? Selv Skaarup er fordømmende og kalder Paludan provokerende. Politikerne aner ikke en skid om islam. Jeg tror, Paludan får min stemme, for DF har jeg forlængst mistet tiltroen til.

  Kommentar by Kuffar — 15. april 2019 @ 13:00

 35. Lorte Lars fra Græsted.

  Kommentar by Ewing — 15. april 2019 @ 13:00

 36. Danskerne mangler et voldsgen! Hvorfor ser vi ikke den slags optøjer i Italien? Fordi italienerne kan finde ud af at slå en proper næve, og de har et iltert temperament. De finder sig i ikke i en tiendedel af det, som vi finder os i heroppe i magelige, caffelatte-lala-land, Danmark. Hvor blev vikinge-genet af?

  Kommentar by Kuffar — 15. april 2019 @ 13:04

 37. # B. W. KL. 11.17 Husk nu på at 8O% af danskerne er uvidende om at EU og de gamle partier planlægger at afskaffe Danmark og danskerne. De 8O% har jo al deres “viden” fra DR og papiraviserne.

  Kommentar by tp — 15. april 2019 @ 13:07

 38. Her er Paludans video: https://www.youtube.com/watch?v=KOgVD78F0AA&t=19s – der er jo næsten ingen af de indfødte vilde at se, så jeg fatter ikke rigtigt, at det var nødvendigt at eskortere ham væk? Hvem er ham i den blå jakke, som filmer fotografen, mens Paludan eskorteres ind i et blåt salatfad?

  Videoen er de sidste 15 minutter blevet set af 3.000 yderligere.

  Kommentar by Kuffar — 15. april 2019 @ 13:08

 39. 13.04 kuffar. Det er derfor islam har valgt dk til brohoved i eu, blandt flere, derfor der ingen ordentlige terror angreb er her, vi assimileres let..

  Kommentar by Gaflen — 15. april 2019 @ 13:14

 40. Lars løkke og hans vælgere er landsforrædere og det samme er alle dem som er ansvarlig for den siddende regering. Så kort og godt kan det siges.

  Men Danmark og danskerne har en sidste chance tilbage for at blive reddet på demokratisk vis og det er hvis Pernille og NB får min. 90 mandater ved dette valg, ellers er vi og Danmark helt færdige og kan kun reddes ved væbnet opstand mod de danske landsforrædere og de muslimske nye ejere af vores land.

  Kommentar by Piphans — 15. april 2019 @ 13:18

 41. Vedr. bileksplosionen i Mjølner natten til søndag, så vidste analfabeterne nok ikke, at en timer, der skal få en bombe til at gå af om eftermiddagen, skal stilles på PM, ikke AM.

  Kommentar by Kuffar — 15. april 2019 @ 13:18

 42. Partiet Venstre er lige til at lukke op og skide i.

  Når Lille Dhimmi-Lars fra Græsted om nogle få uger er total færdig i dansk politik, vil den kulturradikale bankassistent Kristian Jensen formentlig blive den nye formand.

  Hvis Støjberg og Knuth forlod Venstre, vil partiet være reduceret til en filial af Radikale Venstre.

  Hvil i fred…

  Kommentar by Revisoren — 15. april 2019 @ 13:20

 43. @41 Kuffar
  Hæhæhæ….. :)
  Og det siger jo bare alt om Mohammedanmarks nye herskere.

  Kommentar by Piphans — 15. april 2019 @ 13:29

 44. > Kuffar 13:00

  “Jeg tror, Paludan får min stemme, for DF har jeg forlængst mistet tiltroen til.”

  Det sidste forstår jeg, omend jeg vakler, det første bliver nok lidt vanskeligt, idet Stram Kurs den 1. april kun havde 5526 registrerede vælgererklæringer.
  Godt og vel 1/4 af det krævede, og der er kun få uger til, hvor man må formode, at de meste dedikerede er blandt de 5526. Og i øvrigt skal partiet nå det krævede antal senest 15 dage før valgets afholdelse….

  NB er forlængst opstillingsberettiget. Og måske det mindst ringe alternativ ud over sofaen ;)

  Kommentar by Henrik Petersen — 15. april 2019 @ 13:46

 45. Håber Paludan holder gryden i kog og vi får endnu flere indvandreroptøjer op til valget= flere stemmer til DF og NB

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 15. april 2019 @ 14:00

 46. Her er den bedste øjenvidneberetning fra overfaldet: https://youtu.be/KOgVD78F0AA spol hen til 7:33, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 15. april 2019 @ 14:03

 47. Flere medier beretter nu, at en af de sortklædte “demonstranter” var iført et tydeligt logo for Islamisk Stat.

  Det er således nu dokumenteret, at AFA kæmper side om side med Islamisk Stat for at nedbryde det danske samfund.

  Mon Pelle “AFA” Dragsted er stolt af sine nye våbenbrødre?

  Kommentar by Revisoren — 15. april 2019 @ 14:03

 48. Nogle er for dumme til at forstå. at

  Rasmus Paludan netop er blevet dolket bagfra af sine egne.

  For sagens skyld forstås, sådan er det jo hver gang i dette selskab af småfolk udi ånden.

  Kommentar by Atterdag — 15. april 2019 @ 14:12

 49. Scenario: I alle større byer i dk, er der voldelige optøjer i de lslamiske enklaver, tilfældige borgere mases ind i biler, der derefter bliver sprængt i luften. Det rapporteres af de få journalister, der ikke er forduftet til el,s partikontorer, at alle jødiske tilholdssteder er ødelagte. Is slagord lyder i gaderne fra summariske voldtægter, der plyndres og elnettet er hacket af hut.. Politikere og akademikere udtaler alvorligt,, Det er bekymrende,, …!!?

  Kommentar by Gaflen — 15. april 2019 @ 14:12

 50. Ha, ha, ha!!!

  Jeg skulle lige se, hvor lang tid der gik, inden censuren slog til.

  Kommentar by Atterdag — 15. april 2019 @ 14:13

 51. @ Kommentar by Voldposten — 15. april 2019 @ 11:49

  Meget fin og dækkende analyse af Lorte Lars!
  Han har vel nok været en kæmpe skuffelse. I mange år forsøgte jeg at se igennem fingrene med ham, men nej, han er fandeme for sølle en sjuft.

  Kommentar by Knud Madsen — 15. april 2019 @ 14:23

 52. Dumrianer.

  Læs lederne i Berlingske og JP:

  Jere omgang med løgn og intriger har afslørert jer.

  Kommentar by Atterdag — 15. april 2019 @ 14:48

 53. @ 39 det er desværre nok sandt. Forfærdeligt, at vi er blevet sådan en samling nisser.

  @ 44 Ja, men nu tror jeg, han får et gevaldig nøk opad mht vælgererklæringer, men Løkkes og andres udtalelser har gjort det mange gange farligere for Paludan at demonstrere fra i dag.

  Jeg ved faktisk ikke, om jeg overhovedet gider at stemme denne gang, for DK er tabt, ligesom mange lande i EU er det. At stemme på DF vil jeg ikke, for de stiller ikke med en statsministerkandidat, og de har ikke forhindret en gevaldig indvandring til DK siden 2015. Desuden er Pia bedstevenner med ham bøssen/hedningen, og det har jeg vanskeligt ved at se forbi, selvom hun ikke leder partiet længere.

  Kvinder som ledere har jeg det svært med, og jeg tror ikke på, at hende blondinen, der udstiller sine babbelutter i stramme kjoler, kan gøre noget som helst, når det kommer til stykket. Luftballon…

  Drømmen må være, at Dansk Samling og Stram Kurs gik sammen, evt. med Palsvig, og at vi fik kylet de landsskadelige forræderpartier ud, herunder Venstre, Enhedslisten, Alternativet, Liberal Alliance, Radikale Venstre og Socialdemokratiet :-)

  Kommentar by Kuffar — 15. april 2019 @ 14:56

 54. Paludans videoer afslører jo at R, S og V har fyldt Danmark med underfrankerede, agressive, truende og skumle typer.

  Saboterer nogen indsamlingen af vælger-erklæringer?

  (Kan man ikke give hans kamera-folk instruktion i hvordan man fører et kamera. Når det flakker hid og did og filmer brosten og asfalt i halve minutter ad gangen, virker det klovnet)

  Kommentar by tp — 15. april 2019 @ 15:07

 55. Det uhyggelige er at politiets fejl kunne have endt med en dansk udgave af muslimernes mord på Theo van Gogh.

  Kommentar by Piphans — 15. april 2019 @ 15:11

 56. “uromagere” med is-logo på hættetrøjer https://www.bt.dk/krimi/uromager-iklaedt-toej-med-is-logo-bekymrende-siger-ekspert

  Det er nok ikke lige logoet, der skal bekymre, men det faktum, at Lille Leder tillader børne- og kvindehalshuggere at vende tilbage til DK og rende frit rundt. Frankrig lavede en særlov for at omgå problemet med tilbagevendende barnemordere: https://www.independent.co.uk/news/world/middle-east/france-hunting-isis-fighters-citizens-without-trial-iraq-special-forces-sas-syria-terrorists-a7763111.html – “France is allegedly providing crucial intelligence information to Iraqi ground forces fighting Isis in order to target and exterminate French nationals who have joined the jihadist organisation, it has emerged.”

  Og hvad gør man i DK og Sverige: Klapper dem på skulderen og giver dem særlige muligheder for Uddannelse (fx i Århus fornyligt), og i Sverige ligefrem navneforandring, så efterretningstjenester ikke kan tracke dem!!

  Kommentar by Kuffar — 15. april 2019 @ 15:11

 57. > Kuffar 14:56

  Jeg deler ikke din optimisme. Stram Kurs skulle i så fald kunne indsamle ca. 15.000 vælgererklæringer på mindre end 3 uger.
  Det kommer ikke til at ske. Blandt andet fordi der i princippet er en karensperiode på 14 dage for vælgererklæringer. (ok, Klaus Riskær lavede lige en finte, den går nok ikke længere. Riskærs parti er i øvrigt opstillingsberettiget).

  Så hvis man overholder valgloven, skal Stram Kurs indsamle ca. 15.000 vælgererklæringer i løbet af ugen. Dén tror du ikke selv på. Desuden er der lige en påskeferie for ganske mange.

  Det andet med en sammensmeltning af nogle få småpartier vil heller ikke lykkes, beklager at måtte sige det.
  Selv hvis partierne var opstillingsberettigede, kan der ikke indgås teknisk valgforbund til Folketingsvalget.

  Dansk Samling havde pr. 1. april 471 vælgererklæringer, så bliv blot på sofaen eller stem NB. Dette er ikke ondt ment, blot til orientering.

  Kommentar by Henrik Petersen — 15. april 2019 @ 15:15

 58. # 21, ATTERDAG: du bør vist læse Snaphanens artikel om Paludan forfra, og læs så det hele. Du vil da opdage, at du nok har misforstået et par ting.

  Kommentar by tp — 15. april 2019 @ 15:24

 59. Lille lars fra Græsted, sagde på vej til Folkemødet for et par år siden, at han intet
  problem havde med islam. Han har ikke forstået noget som helst. Heller ikke at føre
  ordentlig politik, han har ødelagt så meget i sundhedsvæsenet. Han skal ud.

  Kommentar by IES — 15. april 2019 @ 15:33

 60. I dag siger en der repræsentere de handlende, at Paludans demonstrationer skader butikkerne, og at han burde stå ude i Fælledparken.

  De tolerante har skabt en no-go-zone, hvor Paludan er uønsket. Det ser politikere ikke som et problem

  Kommentar by k. m. — 15. april 2019 @ 15:53

 61. Ligner samarbejds politikken med nazisterne under krigen. Nu kommer der nok en pjece og tv tale. Sorte gardiner og udgang forbudt. En dag er der en, der synger I wanna be free. Holger, vågn op.

  Kommentar by p — 15. april 2019 @ 15:58

 62. Dværgen skal lukke røvetten. Han ER for stupid til, at forstå hvad det hér handler om.
  Hørte lige en udtalelse fra Dumpapens lille skødehund Nyhipo og nyttige idiot Claus Oxymoron.
  Oxymoron verbal.nanerede om hvad Paludan har kostet samfundet. Og det nærmest er på grund af HAM, at pikpanserne ikke kan forette de øvrige politiforretninger.
  Oxy, dejlige, nyttige idiot og bydreng. Sendt i byen af Dumpapa, for at vende befolkningen mod Rasmus Paludan. Ved at plædere for, at det er HANS skyld alene, hr. og fru kakkelbord ikke kan få hjælp af Hipokorpset, der som det ligger i navnet, burde hjælpe dansken.
  FLOT! I to skaldepander.
  Hvorfor har vi aldrig, SOM I ALDRIG hørt hvad årtiers invasion af forbrydere, skyderier, røverier og bandekonflikter har kostet hr. og fru. DK? Og bundet af i 100-tusindvis af mandetimer hos Hipokorpset.
  Oxymoron: Hvor mange nuller tror du vil skal sætte bag de 6 mio. I hævder Paludan har kostet fam. Dannevang? Og hvorfor hører vi ALDRIG om, hvad de bæbrune brøleaber koster dagligt. Mon det samme som Paludan i alt?
  I er så langt ude alle 3 med konsorter af forløjede, fortiende, fordrejende værnemagere og nyttige idioter. Og slet og ret bare forædderiske idioter.

  Kommentar by Knights Templar — 15. april 2019 @ 16:04

 63. Voldposten 11:49
  Yderst rammende, og særdeles velskrevet post👏😊

  Kommentar by Knights Templar — 15. april 2019 @ 16:14

 64. Lukket fest, skrid hjem 14:00
  For at forhindre netop dét sker, er samtlige ludere og luderkarle sendt på gaden med et karaktermord på Rasmus Paludan.
  Man prøver med alle midler at give HAM skylden for volden optøjerne, og den fraværende service og velfærd til danskere i hverdagen.
  Det er så usselt og forædderisk overfor Danmark, det er helt udenfor kategori.
  Må hukommelsen være lang.
  Og straffene nådesløse.

  Kommentar by Knights Templar — 15. april 2019 @ 16:27

 65. Hvad koster en Brøndby-fck kamp i opdækning? Synagoge vagt? Radio station vagt og lukning af Danmark?
  Og nu igen.
  https://ekstrabladet.dk/112/100-kampklaedte-betjente-klar/7598684

  Kommentar by p — 15. april 2019 @ 16:34

 66. Hovsa, i Ülbürtslund er der sandelig – samtidig med Stram Kurs – også et par moddemonstrationer, herunder fra ‘Black lives matter Denmark’, sandsynligvis med hende negeren Bwalya i front.

  Black lives matter, den køber jeg. Blot det sker i Afrika, hvor denne Bwalya måske har lært så meget i Danmark, at hen også kan lære negrene, hvordan man anvender prævention?

  I Danmark er det White lives matter, fat det perkere og negre. I er her som gæster, I må gerne være her, til der er så fredeligt, som det nu kan lade sig gøre i jeres hjemlande.
  I har i årevis fået gratis husly, mad, penge, undervisning og andet. Det har I forhåbentlig lært af, så I kan tage det med hjem.

  Forvent ikke luksushoteller som Sjælsmark, Kærshovedgård eller noget. Forvent sandkasser og lerklinede stråhytter, men det er altså jeres kultur, som vi andre ikke skal støtte på nogen måde.

  Og derefter er det hjem og hjælpe med genopbygningen af jeres failed states.

  Europa og Danmark har ganske simpelt ikke plads til jeres enorme overformering, og vi er heller ikke forpligtede til det, når I ikke er personligt forfulgte men blot ressourcestærke, der har haft råd og ressourcer til at bevæge jer helt til Danmark.

  Lige her er der såmænd en forhenværende Generalsekretær fra Dansk Flygtningehjælp, Andreas Kamm, der har samme synspunkter.

  De første hujende og råbende muhamedanere i Ülbürtslund aka PerkerPestegnen er allerede anholdt….

  Kommentar by Henrik Petersen — 15. april 2019 @ 17:29

 67. Til dem som i vrede over de danskerfjendske udsagn fra Løkke og andre gerne vil bidrage til at Stram Kurs bliver opstillingsberettiget til det kommende valg vil jeg tilråde at se tiden an.

  Måske vil det være muligt at nå de 20.000 stillere, selv om partiet Stram Kurs kun havde 5526 godkendte erklæringer 1 april, men medmindre der sker en medieomvæltning vil over 98 % af vælgerne jo næppe forstå hvorfor Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige ikke er en tilstrækkelig stram kurs i udlændingepolitikken.

  Derfor vil jeg selv vente med at afgive en vælgererklæring til Stram Kurs til efter valget, da man ellers risikerer at hverken Nye Borgerlige eller Stram Kurs klarer spærregrænsen. 4 marts havde Stram Kurs kun 4122 erklæringer, og med endnu næsten et helt år frem til de første vælgererklæringer forældes ser det lovende ud for at partiet kan nå de 20.000 og blive opstillet til valg 2023, hvor man må håbe flere er blevet oplyst om truslen for danskernes eksistens.

  Kommentar by perhag — 15. april 2019 @ 17:41

 68. Som intellektuel er det min opgave at kritisere og gøre grin med alle magthavere. At skulle tage specielle hensyn til religion er absurd. Der findes ingen større magthaver og autoritet for dybt religiøse end deres hellige skrifter læs her islam og koran/hadith.
  Hvis Jacob Paludan ikke var blevet beskyttet af politiet var han blevet likvideret af et sammenrend af antifacister/islamister/bandemedlemmer/kriminelle/internationale socialister og revolutionære samt sidst men ikke mindst utilpassede voldsdyrkende 3. generations arabere som skingert råber “det er vores kvarter’” Ja, for helvede I bor alle i social bebyggelse og er på kontanthjælp og får alt foræret at det danske velfærdssystem.
  Jacob Paludan stunt har vist den evidente hang til vold hos de revolutionære og 3. generations arabere!

  Kommentar by BeCool — 15. april 2019 @ 17:44

 69. Flertallet af danskerne ser tilsyneladende hellere at danskerne bliver udskiftet med fremmede i vores eget land end risikere at blive beskyldt for “racisme”, “xenofobi”, “islamofobi” etc.

  Kommentar by HN3 — 15. april 2019 @ 17:58

 70. @BeCool: Hvem er “Jacob Paludan”?

  Kommentar by HN3 — 15. april 2019 @ 17:59

 71. LARS ULYKKE har demonstreret sin løgnagtighed og totale uduelighed på indvandringsområdet. Men på alle de øvrige områder har han været lige så uduelig. Alle hans “reformer” har været skadelige og mislykkede. Men Mette F er ligeså uduelig, eftersom hun også omfavner Marokko-galskaben.

  PER HAG: NB kan sagtens klare spærregrænsen, så du kan roligt støtte Paludan nu. I 2O23 har der været statscensur længe, og til den tid er demokratiet måske kun en kulisse. Og der kan ske mange ulykker og mord mv. på fire år. Alt kan være for sent i 2O23. Til den tid har vi måske modtaget yderlige en halv eller hel million flere migranter. Hvortil kommer familiesammenføringer. Titanic-Danmark er synkende, vi har ikke råd til at trille tommelfingre fire år mere.

  Kommentar by tp — 15. april 2019 @ 18:24

 72. Så er det bevist at det ikke er paludan skyld. De kan selv brænde byen af. Paludan måtte ikke møde op. Så Løkke trækker du dine udsagn tilbage.

  Kommentar by p — 15. april 2019 @ 18:35

 73. Hvor fanden var Jihad-Jeppe og Kramme-Charlotte?

  Var det mon dem der rendte rundt med Islamisk Stat-logo på tøjet blandt deres muhammedanske brødre og søstre?

  Kommentar by Revisoren — 15. april 2019 @ 18:40

 74. Gang i arabergaden i Ülbürtslund: Politiet har anholdt nogle brøleaber og i øvrigt forbudt Paludans demo.

  Kommentar by Henrik Petersen — 15. april 2019 @ 19:02

 75. På TV2 Fake News lige nu omtales de voldelige islamister og autonome som “unge knægte”.

  Paludan omtales som “yderligtgående racismedømt islamkritiker”…

  Kommentar by Revisoren — 15. april 2019 @ 19:13

 76. Notre Dame-katedralen i Paris brænder..

  Kommentar by Martin — 15. april 2019 @ 19:42

 77. Når S og V taler om at begrænse hans ytringsfrihed, vores alles i virkeligheden, er det bare endnu et bevis på hvordan hverken blå eller rød kan bruges til noget som helst. Pest eller kolera, Mette eller Lars, det er hip som hap. Ingen af dem er egnede eller værdige til jobbet, det egentlig skræmmende er så dum og sovende en befolkning dette er, de lærer formentlig aldrig i tide at redde landet. De krigslignende tilstande på Nørrebro, viser bare at ingenting fungerer reelt med indvandringen, balladen lurer altid lige under overfladen. Lokalbefolkningen spiller tolerante, i virkeligheden har de kapituleret og overgivet sig til forbrydere. Forbrydere på gadeplan, mens andre forbrydere sidder inde på Borgen og regerer over os andre, magteliten for hvem globalisering (islamisering) er vigtigere end egen befolknings overlevelse. Det kan da kaldes højforræderi, ingen repræsentere pt. dette slagnummer mere end statsministeren. Og den næste statsminister, osv. Lige indtil danskerne har fået nok og stemmer nye kræfter ind, det vil nu starte med Nye Borgerlige og om fire år fortsætte med Stram Kurs.

  Kommentar by LarsB — 15. april 2019 @ 19:46

 78. Nu har muslimerne sat ild til Notre Dame. Hvem skulle ellers gøre det? Ateisterne?

  Og det sker på den homoseksuelle Macrons vagt.

  I Danmark bøjer Løkke, Pape og politiet sig for de IS-inspirerede demonstrationer imod Paludan.

  Krigsherren Muhammed har vundet endnu et slag.

  Kommentar by np — 15. april 2019 @ 20:06

 79. Det viser, hvor skrøbeligt vores liberale demokrati er.

  Hverken den røde eller den blå liberalisme kan forsvare vores nation mod islam og muslimerne.

  De nationalkonservatiive må tage over.

  Kommentar by np — 15. april 2019 @ 20:21

 80. Jeg elsker alle stridbare, lysende danere. Lad os feste med brændende koraner og brugesmåtskårne politikeres postulater om anstændighed, som optænding. Var det ikke så dejligt at dufte til græsset, når det var nyslået at se Rasmus Paludan afsløre, hvem vore latterlige politikere i virkeligheden tjener. Vi har poesi, vi har kunst, vi har musik. Og de skal ikke tage fejl. Vi har også viljen til sejr.

  Kommentar by Uno — 15. april 2019 @ 21:09

 81. Nu står verden ikke længere, enden er nær: En Mads Kastrup, skribent ved et pornoblad, har begået en synd som for evigt vil udelukke ham fra “Det Gode Selskab” og skrevet …. hold vejret og spænd sikkeerhedsselerne! – en særdeles fornuftig artikel. Så har man set det med!

  Kommentar by Voldposten — 15. april 2019 @ 21:18

 82. @Voldposten 21:18
  Godt spottet.
  Mads Kastrup sætter voksent tingene på plads, så selv statsmedisteren har en chance for at forstå det. Det er velformuleret og indiskutabelt.
  Tak til Mads!

  Kommentar by Lider af danskhed — 15. april 2019 @ 21:41

 83. Lige nu på DR:

  TV-Avisen holder ukritisk mikrofonen for den altid krænkede neger Bwalya Sørensen, der angiveligt selv bor i shithole Albertslund.

  Hvad blev der egentlig af Danmarks Radios vejrneger?

  Kommentar by Revisoren — 15. april 2019 @ 21:42

 84. NOTRE DAME KATEDRALEN I PARIS står i flammer, og branden er meget voldsom og ude af kontrol. Røgsøjlen kan ses mange kilometer væk. Den verdensberømte 8OO år gamle kirke vil muligvis brænde helt ned i løbet af natten. Uerstattelige kunstværker kan gå tabt. Franskmændene er i chok. Branden er muligvis påsat. Mange andre kirker har været angrebet.
  Se Snaphanen og You Tube.

  Kommentar by tp — 15. april 2019 @ 22:13

 85. Denne er også ganske fornuftig: https://www.berlingske.dk/kultur/ash-paa-noerrebro-laeser-man-ikke-voltaire

  Kommentar by Michael Jensen — 15. april 2019 @ 22:14

 86. Hvis Adolf Hitler stiller op, stemmer jeg på ham.

  Kommentar by Modstand — 15. april 2019 @ 22:21

 87. Selvom branden ikke er påsat, så rapporteres der om glædesudbrud blandt muslimer, skriver snaphanen.

  Kommentar by traveler — 15. april 2019 @ 22:37

 88. Rettelse: Selv hvis den ikke var påsat (muligheden er til stede), så rapporteres der om glædesudbrud blandt muslimer, skriver snaphanen

  Kommentar by traveler — 15. april 2019 @ 23:44

 89. Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 15. april 2019 @ 14:00

  Desværre – det bliver lige modsat…færre stemmer til NB og DF.

  Flertallet på mindst 80-85 % gider ikke mere brok og underholdningsværdien fra RP er på retur….

  Folket vil have fred til at gå under i ophøjet ro, medens de salvesesfuldt synger: “I en lille båd der gynger” efterfulgt af “Den knaldrøde gummibåd!

  Kommentar by Black Watch — 16. april 2019 @ 00:16

 90. Underligt nok, eller måske ikke underligt, er det kun de der ser med mishag på kulturberigernes berigelse(r) der er de onde, aldrig omvendt. Mig bekendt er det heldigvis hhv. naturligvis kun få gange den onde højrefløj går over stregen. Lars Lykke Rasmussen beder selv om de verbale “smæk” han får.
  Om Paludan er en provokatør eller ej, det er vel en smagssag.

  Kommentar by JEG ER ENIG, DET ER EN LUKKET FEST, SKRID HJEM. — 16. april 2019 @ 01:08

 91. (Alternativets Kashif Ahmad, Twitter, 14. april 2019)
  Denne Kalif ka da bare fise hjem til dadlerne.

  Ikke een politiker forsvarede ytringsfriheden.
  Paludan har fat i det rigtige. Han gør folk opmærksom på at der er et problem med muslimer.

  Muslimer er for dumme til at kunne forstå, hvorfor der er een Patriot, der hedder Rasmus Paludan: Stram Kurs.
  Helt fint er det når RP. Siger Hooooomo – Taaaaaaaber, affald hermed menes der Det muslimske Kneppeaffald.
  Den store Luderbog = Halshuggermanualen = Koranen.
  Meningen med disse udtalelser er at skille de Intelligente, (Dem der vil dialog), og de Uintelligente, (Dem som vil volden). Altså skille fårene fra bukkene som det danske ordsprog siger.

  Det ser nu efterhånden ud til at Gadens parlement råder, og det er ikke holdbart. Hver og een af de voldsaber skal jagtes og spjældes med hård hånd.
  Dette er løsningen hvis vi som Danskere skal vedblive at have vores Grundlovssikrede ret: Ytringsfriheden.
  Rart at Rasmus Paludan siger tingene som de er og uden omsvøb.

  Bør ses:
  https://youtu.be/Mb9_PmYrFqQ
  Politikerne dumper Rasmus Paludan-testen

  Stør Stram Kurs og den Danske Patriot Rasmus Paludan.

  SIAD sover.

  Kommentar by Sindsro — 16. april 2019 @ 01:17

 92. Apropos nortre dame.
  Tænker på hc Andersen digtet, om årtusinde. Her nævnes Paris aske, men også ruiner af Peters kirken i Rom. Og noget med åndens sønner.
  https://www.andersenstories.com/da/andersen_fortaellinger/om_aartusinder

  Kommentar by p — 16. april 2019 @ 01:26

 93. Et rødfascistisk svin som kalder sig modstand planter en kommentar herinde. Han vil stemme på Hitler. Monstro Godhedssegmentet vil referere til denne plantet kommentar?

  I øvrigt så vil jeg lige gentage, hvad jeg har sagt siden Løkke-Fonden var i Søndersø 2013 og udtalte:”…islam er en fredelig verdensreligion”.

  Løkke-Fonden bugner af velstand under besætternes hærgen i Danmark.

  Kommentar by Iznogut — 16. april 2019 @ 02:36

 94. Øzlem du har ikke smidt nok bønner i den dialogkaffe!

  Kommentar by hans01 — 16. april 2019 @ 05:18

 95. Indtil videre er Adolf Hitler et bedre valg, end afdankede internetkrigere der gemmer sig bag skærmen og kæfter op på Uriasposten – osse selv om han er død.

  Kim Møller bidrager positivt, hvilket man ikke kan sige om horden af kommentatorer, der kommer med alt deres ligegyldige bræk i en endeløs strøm.

  Kommentar by Modstand — 16. april 2019 @ 08:38

 96. @Modstand 8:38
  Din frustration over landets stadig værre tilstand er forståelig. Men at du slår dig op som fortaler for muslimernes socialistiske favorit jødemorder, finder du ikke lydhørhed for her på bloggen.

  Kommentar by Lider af danskhed — 16. april 2019 @ 11:06

 97. Dværgen kalder Paludans “provokationer” for meningsløse.
  Hér har vi en mandsling, der virkelig VÉD, hvad han taler om.
  INGEN herhjemme, er mere meningsløs end dværgen selv.

  Kommentar by Knights Templar — 17. april 2019 @ 05:59

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper