16. april 2019

Ikonisk foto: ‘Danmarks udanske sønner’, Haraldsgade, København, 14. april 2019

Årets Pressefoto blev et foto af en grædende 2-årig pige, hvad ifølge Ekstra Bladet (Anders Zacho) “viser konsekvensen af Donald Trumps had mod fattige migranter”. Her et bedre alternativ taget lørdag aften under indvandreroptøjerne på Haraldsgade, et stenkast fra det venstreradikale tilholdssted ‘Bolsjefabrikken’.

(Reklame for ‘Danmarks sønner’, Haraldsgade, København, 13. april 2019; Foto: Martin Sundstrøm)

Oploadet Kl. 01:22 af Kim Møller — Direkte link18 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/100343/trackback

18 Comments »

 1. Hvor blev billedet publiceret henne?

  Kommentar by Odo — 16. april 2019 @ 01:42

 2. Danmarks fremtid.
  Løkke-Fonden bugner af velvære og generer ikke besætterne i deres færd.

  Kommentar by Iznogut — 16. april 2019 @ 02:24

 3. DE OMFATTENDE OPTØJER i København og omegn, er kun en lille forsmag på hvad vi har i vente, hvis indstrømningen af asylanter og migranter fortsætter.

  Ifølge Venstre, K, S og R osv. skal invasionen ikke bare fortsætte, men mindst fordobles. Det er hvad man har aftalt med EU og Merkel i Marokko.

  Kun en tåbe frygter ikke havet af migranter der kan være på vej. En tsunami af krævende, utaknemmelige, agressive, fanatiske, voldelige og erobringslystne kulturfremmede, der blot venter på at blive mange nok.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 16. april 2019 @ 05:05

 4. Årets pressefoto er falsk.
  Det er et sammensat billede. Den stakkels lille grædende pige optræder på et billede fra en forside på time magasine i 2018, sammen med ‘bad man orange’ Donald Trump.

  Desuden er de ikke rigtige flygtninge. Kone er løbet hjemmefra sammen med datteren.
  Læg mærke til deres bil i linket. Hvis de er fattige så er jeg også, en endnu mere fattig flygtning.

  https://youtu.be/YHKoyez-I0o

  Kommentar by XXXXX — 16. april 2019 @ 05:18

 5. Årets pressefoto er en farce opført af bladsmørere for bladsmørere til at underholde de af os der er dumme nok til at tage deres spil for god vare. Cavling prisen er noget lignende.

  Kommentar by Nielsen — 16. april 2019 @ 06:12

 6. Den danske terrorist Basil Hassan har i flere år været på USA’s terrorliste mistænkt for at planlægge terrorangreb i Vesten.

  Det har aldrig været fremme, hvad efterretningstjenester mener, at Basil Hassan konkret har været involveret i.

  DR kan nu i dokumentaren ‘Dronekrigeren’ afsløre, at Basil Hassan var en af bagmændene bag et mislykket terrorangreb på et passagerfly med 400 passagerer fra Sydney til Abu Dhabi.

  Angrebet blev ikke udført, men angiveligt kun fordi, at en taske med en hjemmelavet bombe vejede for meget på bagagebåndet.

  Researchede på sikkerheden
  Flere efterretningskilder bekræfter over for DR, at Basil Hassan var en del af en gruppe i Islamisk Stats selvudråbte hovedstad Raqqa, der i 2016 og 2017 testede luftfartssikkerheden i en række lande.

  Fra Raqqa sørgede Basil Hassan sammen med andre for, at der blev sendt pakker fra blandt andet Tyrkiet og Maldiverne med en række forskellige fly.

  På den måde kunne gruppen teste, hvad de kunne få igennem sikkerhedskontrollen og finde huller i luftfartssikkerheden for at placere sprængstof ombord på et fly. Sprængstoffer, der skulle detoneres, når flyet var i luften.

  Testpakkerne har Basil Hassan været med til at sende til blandt andet Qatar, England, Tyskland og USA.

  Men det var et plot i Australien, hvor Basil Hassan og hans gruppe kom tæt på at lykkes med deres foretagende.

  Sprængstoffer i en kødhakker
  Forud for den 15. juli 2017 modtog en IS-sympatisør i Australien en pakke, som Basil Hassans gruppe i Islamisk Stat havde sørget for blev sendt til ham fra Tyrkiet med fragtfirmaet DHL.

  Beskrivelserne her kommer fra de australske myndigheder og indgår i en retssag, der kører netop i disse uger i Australien mod et australsk brødrepar.

  Pakken indeholdt ting, som det australske brødrepar skulle bruge til at forsøge at sprænge et fly i luften angiveligt med sprængstoffet PETN, der er eksplosivt selv i små mængder.

  Præcis, hvad der var i pakken, er uvist, men de personer, som var i kontakt med Basil Hassans gruppe havde ifølge de australske myndigheder en plan.

  Planen var at fylde sprængstof ned i en kødhakker, pakke kødhakkeren i en taske og tage tasken med ombord på en flyafgang fra Sydney til Abu Dhabi. Oplysningerne bekræftes af danske efterretningskilder.

  Og den 15. juli 2017 var alt ifølge australsk politi klar.

  Men i lufthavnen i Sydney skete der ifølge de australske myndigheder det lavpraktiske, at tasken med bomben vejede for meget og blev afvist ved check-in skranken.

  Ifølge nyhedsdækningen i Australien var det udelukkende overvægten, der gjorde, at tasken ikke kom ombord på flyet.

  Også i den danske efterretningstjenester anser man det ifølge DR’s oplysninger for heldigt, at tasken havde overvægt.

  Danmark var involveret i opklaring
  Da tasken blev afvist på grund af overvægt, tog den ene bror tasken med sig hjem igen, hvor bomben ifølge politiet blev desarmeret, så den ikke kunne sprænge i luften.

  Australsk politi mener, at det australske brødrepar herefter, instrueret af Basil Hassans gruppe i Raqqa, gik i gang med at planlægge et giftgasangreb, der skulle ramme blandt andet den offentlige transport i Australien.

  Angrebet med giftgas lykkedes dog ikke, for 11 dage efter flyafgangen fra Sydney mod Abu Dhabi blev Australien advaret af en udenlandsk efterretningstjeneste og tre dage senere blev de to brødre anholdt.

  DR har talt med adskillige kilder i ind- og udland. Ifølge DRs oplysninger var det blandt andet efterretninger fra den danske udenrigsefterretningstjeneste, FE, der førte til anholdelserne i Australien.

  Frygtede angreb på dansk jord
  Men det er ikke kun i udlandet, at efterretningstjenesterne har frygtet angreb planlagt af Basil Hassan.

  Flere kilder fortæller til DR, at danske myndigheder på et tidspunkt er bekymrede for, om blandt andre Basil Hassan er ved at planlægge terror på dansk jord.

  Danske efterretningstjenester har haft kendskab til nogle billeder, hvor der indgår en Christiania-cykel og en trappenedgang, der kunne ligne nedgangen til Nørreport Station. Ifølge flere kilder betød efterretningerne, at der i en overgang var øget sikkerhed ved Nørreport Station.

  Der er ikke tale om et konkret afværget angreb, men ifølge DR’s oplysninger har politiet tolket billederne som en slags brainstorm over, hvor et netværk kunne lave et angreb i Danmark og hvordan.

  Terrorforsker Magnus Ranstorp mener, at historien fortæller, at alt der potentielt kan handle om Basil Hassan bliver taget meget seriøst.

  – På grund af hans høje placering i IS-hierakiet, så tager man alle efterretninger meget alvorligt. Derfor må man være fysisk tilstede og også informere andre myndigheder, så intet bliver overladt til tilfældighederne, siger Magnus Ranstorp, leder af terrorforskningen ved svenske forsvarshøjskole.

  Sigtet i en dansk terrorsag
  Basil Hassan kom i politiets søgelys i 2013, hvor han ifølge politiet forsøgte at dræbe historiker og islamkritiker Lars Hedegaard.

  Herefter forsvandt Basil Hassan ud af landet og blev ifølge flere efterretningstjenester siden centraltplaceret i terrororganisationen Islamisk Stat. I efteråret 2018 blev Basil Hassan sigtet i en dansk terrorsag, hvor et netværk ifølge dansk politi har forsynet Islamisk Stat med droner i en periode på fem år.

  Basil Hassan blev i 2017 meldt dræbt, men hans død er aldrig officielt bekræftet og danske myndigheder arbejder ud fra, at han kan være i live.

  DR har forelagt oplysningerne om Basil Hassans terrorplanlægning for Basil Hassans forsvarsadvokat, Thorkild Høyer. Han ønsker ikke at kommentere oplysningerne om Christiania-cyklen eller terrorplanen i Australien.

  Thorkild Høyer understreger, at hans klient nægter sig skyldig i at have skaffet droner til Islamisk Stat.

  – Der er en verserende retssag, hvor min klient har de sædvanlige rettigheder, der følger med at være sigtet i en retsstat, herunder at han ikke skal dømmes af en folkedomstol, siger Thorkild Høyer, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 16. april 2019 @ 07:46

 7. der bor tolke i opgangen.

  Kommentar by Atterdag — 16. april 2019 @ 08:20

 8. Bare titlen på den udanske film “Danmarks sønner”….

  Kommentar by Gøgler — 16. april 2019 @ 08:21

 9. Forhåbentlig ikke et alt for profetisk foto.
  Rasmus Paludans provokationer har da virkelig fået skilt vandene i politik. Udenrigsminister Samuelsen – af alle – var 100% tydelig med at understrege demokratiets ytringsfrihed, Søren Pape nøjedes med at opfordre de provokerede til at bruge deres sunde fornuft. Han burde vide at sund fornuft er 100% uforeneligt med islam, og at hans opfordringer derfor ville være nyttesløse.
  Lars Løkke afslørede sig igen som værende en 100% “ikke-statsmand”, og venstrefløjen har det som bekendt stramt med ytringer der ikke passer dem. Demokrati er jo heller ikke nødvendigt i et socialistisk nirvana, så hvad skal de med det?
  Og endelig kører DR videre på anden uge med deres fake news om Rasmus Paludan.
  Herligt, må det fortsætte indtil valgene.

  Kommentar by ino — 16. april 2019 @ 08:27

 10. Det er nok det ultimative af dumhed, at få frihedens chance i gave fra vestlande og så brænde alt ned for en fake gud.. Invasionen er det ondes ondhed..

  Kommentar by Gaflen — 16. april 2019 @ 09:14

 11. Stram kurs er tilbage på blågårds plads i dag kl 13.30, og på vestegnen senere i dag.

  Jeg håber de bliver ved indtil ALLE fatter at det er de kriminelle der er problemet og ikke den der udpeger dem, for det kniber åbenbart stadig en del for mange!

  Kommentar by Per — 16. april 2019 @ 09:19

 12. Ja de fremmede opfører sig ondt. Mere er der ikke at sige til det. Auken og alle de øvrige politikerfamilier lder dem gøre det mod at få rigeligt med penge i deres opsparing. Snak om Løkke fonden.

  Kommentar by Nielsen — 16. april 2019 @ 09:22

 13. l A der jeg kom lidt i klemme

  Kommentar by Nielsen — 16. april 2019 @ 09:24

 14. Hvis araberne var mere fornuftige, havde de taget Paludans optræden ganske roligt. I stedet har de afsløret sig selv som kulturfremmede der tilsammen udgør en tikkende bombe under det danske samfund.

  Kommentar by tp — 16. april 2019 @ 09:34

 15. #14
  Præcis.
  Men det kan – og må de ikke.
  Og det véd Rasmus P.
  Hans provokation tjener til at illustrere hvordan DK ser ud, når de er mange nok, og vil bestemme mere end de gør i dag.
  Hans stunts sætter en tyk streg under de uheldssvangre forskelle på dem og os.
  Ku’ man forestille sig Østerbro går amok i død og ødelæggelse, hvis en rabiat perker kastede med en bibel?
  Gider end ikke antyde svaret.
  Krænkelser og fornærmelser indgår bevidst som en del af erobringsstrategien. Og til at lukke enhver debat ned. Såvel som islamophobia er perkeropfundet udtryk for at udskamme og kvæle tilløb til kritik af affaldet.
  Vore politikere og meningsdannere af alle nuancer af farven rød véd det udmærket godt. Dels passer kritikken ikke ind i deres narrativ. Dels står det hele slænget klart at vi forlængst har passeret point of no return. Og der kun resterer ragnarok, hvis man addresserer problemet.
  “Hvis du vil vide hvem der bestemmer over dig – så iagttag hvem det ikke er tilladt at kritisere”
  We’re so fucked.

  Kommentar by Knights Templar — 16. april 2019 @ 12:06

 16. Kommentar by Knights Templar — 16. april 2019 @ 12:06

  Jeg tillader mig at indsætte mit indlæg fra en anden historie her:

  Ja – det bliver meget værre…systemets medlemmer og dets magtmonopol vil i takt med at galskaben bliver værre, tage alle midler i brug for at undertrykke befolkningen, herunder især de anderledes tænkende.

  Man vil omformulere, manipulere og lyve for at kunne tage udemokratiske magtmisbrugsagtige forholdsregler i kraft. Krumspringende vil være mange og vilde for at undgå at tænde op for den ultimative jihad fra muslimernes side.

  Man er nu kommet så langt ud af planken, at man ikke kan vende om og så skal ofrene gøres skyldige, man vender tingene på hovedet, for så kan man retfærdiggøre magtmisbruget. Systemet har allerede etableret “Hipokorps” rundt om i samfundet – på det sociale, miljø, politi- og retsvæsen og skattemæssige område. De vil blive brugt til at stække enhver borger der er kritisk og gør oprør mod vanviddet. De skal nok finde noget inden for de mange kategorier af systemlove, som de kan ramme borgeren med.

  Trusler, terror og vanvittige love mod den del af befolkningen man ikke kan lide er set før…det var samme måde det skete i Sovjet, DDR, Kina og mange andre steder rundt om på jorden…ikke mindst den måde nazisterne agerede fra 1933 og til 1945.

  Kommentar by Black Watch — 16. april 2019 @ 13:27

 17. Jeg gentager gerne mig selv. Det næste valg handler ikke om, hvem vi kan lide og har tillid til.

  Det handler om damage control.

  Når man læser Uriasposten, kan man ikke undgå at få det indtryk, at tilliden er større til Mette Frederiksen end til den nuværende statsminister, som jeg vel at mærke aldrig har brudt mig om.

  Alligevel hepper man på Pernille Vermund, og hvordan det hænger sammen, blæser for mig i vinden.Man behøver jo ikke at være synsk for at regne ud, at Kristian Jensen i Venstres føretrøje kan blive partiets død. Jeg tror, at selv en stor del af venstrefolkene efterhånden har fattet det.

  Kommentar by Atterdag — 16. april 2019 @ 13:38

 18. Politiet har i dag fundet en håndgranat på Blågårds Plads midt i Shariazonen.

  Det er vist godt, at den lille yndige ejendomsspekulant Johanne Stalin Nielsen nåede at sælge sin ejerlejlighed i Blågårdsgade i tide, og investere overskuddet i murermestervillaen ude i Valby…

  Kommentar by Revisoren — 16. april 2019 @ 19:48

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper