16. april 2019

MSM danner front mod ikke-voldelige Paludan: 400 ‘vrede unge’ og en ultra-højrenationalisk partileder

Mandag havde Rasmus Paludan anmeldt en demonstration i Albertslund, men umiddelbart efter start, valgte politiet at aflyse, da de ikke kunne garantere hans sikkerhed. Op imod 400 ‘vrede unge’ var på gaden, lød det på TV2 News. På de ledsagende billeder kunne man se en mindre hær af maskerede indvandrere, der til forveksling lignede bandemedlemmer. Det er tankevækkende, at medierne per refleks omtaler en mindre hær af maskerede angribere eufemisk, men omvendt går i overdrive i omtalen af fredelige Paludan. Flere medier har introduceret etiketten ‘ultra-højrenationalistisk’, ligesom medierne kalder ham ‘racismedømt’, trods en verserende ankesag.

Det er ikke dårlig journalistik, det er bevidst misledende journalistik.

Det kan godt være Paludan virker som en detonator på Koran-tro, men krudtet er evig-tørt, og sommeren er på vej. For politiet er kortsigtet fred vigtigere end langsigtet frihed, men politikere bør i sagens natur tænke på hvordan Danmark vil være om 20-30 år. Flere ‘vrede unge’, flere triggerende ‘ultra-højrenationalister’, ja – nogle vil måske i fremtiden faktisk være det. Uanset hvad, vil det medføre mere konfrontation. Det vil ikke være muligt at holde den arabiske gade i ro, om så man indfører et DDR-inspireret diktatur. Tænk for pokker. Tænk!

Her på TV2 News tirsdag formiddag fortsætter det journalistiske frontalangreb på Paludan. Advokat Tyge Trier, der i flere sager har kæmpet for den journalistiske ytringsfrihed, mener ikke Paludans demonstrationer nødvendigvis er omfattende af menneskerettighederne. Loven giver mulighed for at forbyde disse.

Han suppleres af Claus Oxfeldt, forbundsformand for Politiforbundet. Fagforeningsmanden pointerede at hans ‘kollegaer har været i livsfare’ på grund af denne her ‘misbrug af ytringsfriheden’, og derfor bør man ‘overveje om man ikke kan forbyde denne ytringsfrihed på et eller andet niveau’.

(Mediernes ‘vrede unge’, Blågårdsplads, 14. april 2019; Fotos: Snapchat)

(Politibetjente ved Blågårdsplads, 14. april 2019)

MSM-eksempler.

“Urolighederne brød ud, da den ultra-højrenationalistiske leder af Stram Kurs, Rasmus Paludan, søndag eftermiddag blev angrebet under sin demonstration på Blågårds Plads.” (EB.dk, 14. april 2019)

“Indtil nu har formanden i Politiforbundet, Claus Oxfeldt, med vilje ikke forholdt sig til den racismedømte Rasmus Paludans mange demonstrationer, der kræver massiv tilstedeværelse af politi.” (DR Online, 15. april 2019)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/100346/trackback

21 Comments »

 1. Er det gået Oxholms næse forbi, at vold og selvtægt allerede er forbudt ved lov? Hvad med at han koncentrerer sig om at opretholde dansk lov = arrestere de voldelige elementer, det er den udøvende magts opgave. Ikke at udstede lovforslag. Tredelingen af magten er ikke ligegyldig.

  Kommentar by Sådan er det jo — 16. april 2019 @ 10:21

 2. Kan de ikke forstå at ytringsfriheden ikke kan gradbøjes, og at Paludan, på sin egen måde, sætter fingeren på bylden? I øvrigt en byld der ikke forsvinder af sig selv.

  Kommentar by FrafaldenModerat — 16. april 2019 @ 10:21

 3. Men Pisogpapir må godt ligge med røven i vejret og råbe.

  Kommentar by p — 16. april 2019 @ 10:24

 4. Lige nu mulig bombe.

  https://ekstrabladet.dk/112/politi-advarer-mystisk-fund/7599568

  Kommentar by p — 16. april 2019 @ 10:39

 5. Jeg skal da lige love for at den frimurerloge-styrede MSM-propaganda-mølle snurrer lystigt, og befolkningen forsøges holdt i et informationsjerngreb af fortielser som selv Stalin ikke ville kunne have matchet.

  Hvad skal vi med Enhedslisten, når vi har MSM-journalistparnasset.

  Danmark er ikke længere demokratisk.

  Man binder os på mund og hånd …

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 16. april 2019 @ 10:40

 6. 50 muslimske lande, hvor det er forbudt at brænde Koranen.

  Hvad venter de på?

  Kommentar by Fascist — 16. april 2019 @ 11:08

 7. Folketinget, politiet og medierne må nu sige hvem de ønsker der har voldsmonopolet i DK. Myndighederne eller voldspsykopaterne fra ørkenen sammen med AFA o lign.
  Vi skal have svaret inden påske.

  Kommentar by Erik — 16. april 2019 @ 11:17

 8. At Politi Direktør hr. Claus Oxfeldt siger: Politiet må forbyde Paludan at demonstrer, er nok det vildeste jeg nogensinde har læst og hørt fra dansk politi. Hr. Oxfledt siger: Nu kan betjente ikke holde påskeferie, pga. Paludan.
  Jeg har ikke set Paludan kaste en eneste sten, ikke en.

  Vil Hr. Oxfeldt forbyde andre at demonstrer hvis bare, moddemonstranter laver nok vold mod politiet? Hvad med at forbyde tilskuer til fodboldkampe. Så kan betjentene holde fri om søndagen.

  Nu må der snart være nogle ansvarsbevidste som styre dette lands politi og ikke bare nogle tøsedrenge, der vil oppebære en høj løn.

  Kommentar by Anders Nielsen — 16. april 2019 @ 11:27

 9. Folketingets medlemmer kan frit kalde paludan hvad de vil. Utroligt.
  Og nu skal han ties ihjel. Er der en man ikke synes om, så luk ham ned. Hvad hvis vermund kommer ind, får vi så svenske tilstande i Folketinget? Ingen vil lege.

  Kommentar by p — 16. april 2019 @ 11:27

 10. @Facist 11:08
  Antageligvis venter de på at Lars Landsforræder (som lader hånt om ytringsfriheden, fordi at grundloven kun er noget vi leger) forvandler Danmark til land nr. 51…

  Kommentar by Lider af danskhed — 16. april 2019 @ 11:28

 11. Man kan fornemme at Politiker og Politiet er virkelig skidene i denne situation, de ved at muslimer kan mobilisere tusindvis af ligesindet og sætte Danmark i brand på få sekunder, nej så heller begrænse borgernes frihed og nu plæder man til toppen af hierarkiet for at gøre noget aktivt politisk, det her er stukket helt af.

  Når Politiker og Politiet kan regere så hurtigt og så voldsomt, så kommer jeg lidt i tvivl om ikke det er/eller i samarbejde med venstreorienteret, der selv har sat det her i gang, med Paludan som frontfigur.

  Allerede nu bliver der snakket om af fjerne politibeskyttelse for “kontroversielle” meningsdanner/politiker, begrænsning af ytringsfrihed/forsamlingsfrihed og implementere love der strider mod vestlige værdier, man snakker også om islamkritiker nu er ekstreme/ultra højre nationalistiske, man har ikke været sene til at udnytte denne begivenhed til at begrænse folks frihed, gør staten mere magtfulde og totalitært.

  Jeg ved snart ikke hvad der er op eller ned mere, men en ting er sikkert vi går en sindssyg tid i møde, vær beredt.

  Kommentar by Jan Huus — 16. april 2019 @ 12:02

 12. Claus Oxfeldt burde afsættes. AMATØR !

  Kommentar by Ewing — 16. april 2019 @ 12:10

 13. De tyske top-politikere i 1933-45 var bindegale, og deres store sindssyge plan var at føre krig mod hele Europa plus USA. I de fleste angrebne og besatte lande skulle bogerne udryddes eller gøres til udsultede slaver i KZ-lejre og underjordiske fabrikker. Nu synes galskaben at være vendt tilbage til Berlin. Igen ønsker visse germanske magthavere at undertrykke, udnytte og tyrannisere Europa.

  Kommentar by tp — 16. april 2019 @ 13:08

 14. Kommentar by Jan Huus — 16. april 2019 @ 12:02

  Ja – det bliver meget værre…systemets medlemmer og dets magtmonopol vil i takt med at galskaben bliver værre, tage alle midler i brug for at undertrykke befolkningen, herunder især de anderledes tænkende.

  Man vil omformulere, manipulere og lyve for at kunne tage udemokratiske magtmisbrugsagtige forholdsregler i kraft. Krumspringende vil være mange og vilde for at undgå at tænde op for den ultimative jihad fra muslimernes side.

  Man er nu kommet så langt ud af planken, at man ikke kan vende om og så skal ofrene gøres skyldige, man vender tingene på hovedet, for så kan man retfærdiggøre magtmisbruget. Systemet har allerede etableret “Hipokorps” rundt om i samfundet – på det sociale, miljø, politi- og retsvæsen og skattemæssige område. De vil blive brugt til at stække enhver borger der er kritisk og gør oprør mod vanviddet. De skal nok finde noget inden for de mange kategorier af systemlove, som de kan ramme borgeren med.

  Trusler, terror og vanvittige love mod den del af befolkningen man ikke kan lide er set før…det var samme måde det skete i Sovjet, DDR, Kina og mange andre steder rundt om på jorden…ikke mindst den måde nazisterne agerede fra 1933 og til 1945.

  Kommentar by Black Watch — 16. april 2019 @ 13:22

 15. Gummikugler og vandkanoner.

  Kommentar by XXXXX — 16. april 2019 @ 13:35

 16. Undgår man bevidst de medier, som bringer noget andet end det citerede?

  Berlingske var fra morgenstunden ude med de samme videoer, som nu Uriasposten og påpegede det væsentlige med islamistisk propaganda.

  Deadline i aftes bragte et interview, hvor Niels Krause-Kjær og en indkaldt juridisk ekspert virkede fuldkommen enige om, at Rasmus Paludan har ret til at demonstrere, og de var vidt omkring i vores love, mens de dårligt kunne lade være med at grine.

  Kommentar by Atterdag — 16. april 2019 @ 13:51

 17. Claus Oxfeldt er ikke Politidirektør, han er formand for fagforbundet Politiforbundet…..

  Kommentar by Henrik Petersen — 16. april 2019 @ 15:57

 18. https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/tulle-kommer-paludan-til-undsaetning-skraaplan-at-forbyde-demoer/7600245

  Kommentar by p — 16. april 2019 @ 16:52

 19. Går halalhippien Claus Oxfeldt efter en opstillingskreds i Gøglerpartiet eller Enhedslisten til folketingsvalget?

  Kommentar by Revisoren — 16. april 2019 @ 19:13

 20. Den halvmaskerede bæbrune nigger på det ene foto, ka’ ikke en gang finde ud af at lave hele TO brune fuckfingre på een og samme gang.
  Der burde ha’ stået:
  Vrede og højtuddannede unge..”
  Men hvor vore partier har løgnagtige og ubrugelige valgslogans som “Venstre – ved du hvor du har”.
  Er sligt ikke nødigt når det kommer til vore kommunistiske MSM’s.
  DÉM véd vi ALTID hvor vi har. Har har har…

  Kommentar by Knights Templar — 17. april 2019 @ 05:39

 21. #19
  Claus Oxymoron er havnet på den heeelt forkerte hylde.
  Han hører IKKE hjemme i politi men i politiK.
  Vi kan fanme ikke ha’ et “politi”korps af lommepolitikere, der femkommer med og lufter egne politiske holdninger for godt befindende. Som nu også de to shariapansere, (onskuld 3 med Oxymoron), Hizb ut Tahir-Jeppe og lange shariakrammeCharlie lægger for dagen.

  Kommentar by Knights Templar — 17. april 2019 @ 05:52

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper