16. april 2019

Lækket DR-notat: “Vedrørende sprogbrug omkring… Paludan. Vi kan også kalde ham racismedømt”

Den tidligere Radio24syv-vært, Poya Pakzad har lagt en ‘meddelelse’ online, lækket til ham via ‘en medarbejder fra Danmarks Radio’. Det bizarre ved det hele er at Poya Pakzad (og formentligt DR-medarbejderen) synes det er problematisk, at Rasmus Paludan ikke pinedød skal kaldes ‘racist’. Byrettens dom blev anket på stedet, og det er en klar overtrædelse af Pressenævnets regler, at kalde en person for dømt, før der foreligger en endelig afgørelse.

“At hans virke kan ses som gangbar religionskritik, frem for racistisk had, er et eksempel på, at islamofobi er en af racismens sidste respektable udtryksformer.” (Poya Pakzad, 15. april 2019)

(Poya Pakzad på Facebook, 15. april 2019)

Selvforklarende…

“Det er så rigtigt skrevet, Poya. Så sent som d. 5. april blev han endda dømt for racisme – det ligger friskt i alles erindring, men medierne nægter stædigt at kalde ham ved rette navn.” (Cihat Bardak, 15. april 2019)

“Indtil nu har formanden i Politiforbundet, Claus Oxfeldt, med vilje ikke forholdt sig til den racismedømte Rasmus Paludans mange demonstrationer, der kræver massiv tilstedeværelse af politi.” (DR Nyheder, 15. april 2019)

“Partileder Rasmus Paludan fra Stram Kurs er fredag blevet idømt 14 dages betinget fængsel for overtrædelse af straffelovens racismeparagraf. … Partilederen valgte at anke dommen på stedet, hvorfor sagen skal køre i Østre Landsret.” (EB, 5. april 2019)

Så længe en straffesag ikke er endeligt afgjort eller bortfaldet, må der ikke offentliggøres… tilkendegivelser om, at en sigtet eller tiltalt er skyldig. Ved omtale af en straffesag skal det klart fremgå, om sigtede/tiltalte har erklæret sig skyldig eller ikke-skyldig.” (Pressenævnet, Vejledning om god presseskik)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/100364/trackback

79 Comments »

 1. Normalt skriver man ikke “racismedømt” i en ankesag, men stadig “tiltalt”, men Diktatur Radio vil naturligvis skide på såvel grundlæggende demokratiske retsprincipper som “højreradikales” ytringsfrihed.

  Kommentar by Fascist — 16. april 2019 @ 13:53

 2. Sammenholdt med Københavns Politis husarrest (han har forbud mod at demonstrere på gaden) af Rasmus Paludan, kan vi bittert konstatere: Kanariefuglen er død!

  Kommentar by Fascist — 16. april 2019 @ 13:59

 3. Nyhederne på Radio Soft har også lige omtalt Rasmus Paludan som racismedømt.

  Kommentar by M.P. — 16. april 2019 @ 14:02

 4. Underligt, at selv en dommer ikke kan finde ud af, at religionskritik intet har med race at gøre?
  Spildte 7 år for længe i skole, er man i forvejen småt begavet, bliver man ikke mere begavet af at frekventere en såkaldt “højere uddannelse”.

  Kommentar by T. Snorrason — 16. april 2019 @ 14:23

 5. Og det lort betaler vi til ? Helt uroligt.

  Kommentar by Ewing — 16. april 2019 @ 14:25

 6. Alle medier bruger “racismedømt” hvilket er tegn på det ikke står for godt til intellektuelt. Det er jo altid nemmest at dømme på forhånd.

  Vigtig: disse to videoer bør ses.
  Meget fornuftig med enkelte brist synes jeg. Debateres. Videoen haves
  https://youtu.be/HNP3vItc9Cc
  Hvorfor Rasmus Paludan er vigtig – også hvis du ikke er enig med ham politisk.
  ””””””””””””
  https://youtu.be/Mb9_PmYrFqQ
  Politikerne dumper Rasmus Paludan-testen

  Kommentar by Sindsro — 16. april 2019 @ 14:28

 7. Alle medier bruger “racismedømt” hvilket er tegn på det ikke står for godt til intellektuelt. Det er jo altid nemmest at dømme på forhånd.

  Vigtig: disse to videoer bør ses.
  Meget fornuftig med enkelte brist synes jeg. Debateres. Videoen haves
  https://youtu.be/HNP3vItc9Cc
  Hvorfor Rasmus Paludan er vigtig – også hvis du ikke er enig med ham politisk.
  ””””””””””””

  Kommentar by Sindsro — 16. april 2019 @ 14:31

 8. video Nr 2
  https://youtu.be/Mb9_PmYrFqQ
  Politikerne dumper Rasmus Paludan-testen

  Kommentar by Sindsro — 16. april 2019 @ 14:32

 9. Endnu en præfyret DR’er. fravalgt i skattebetalingen af hans daglige meningsspasserdans.

  Kommentar by Hul igennem? — 16. april 2019 @ 14:37

 10. Formentlig acceptabelt at skrive noget i stil med: Dømt for overtrædelse Straffelovens § om bla-bla i byretten. Dommen er anket til landsretten og dermed ikke endelig afgjort.

  I øvrigt interessante tider: Fornylig var fhv. Generalsekretær for Dansk Flygtningehjælp Andreas Kamm ude med, at det er helt i orden at afvise og hjemsende mennesker, hvis eneste motiv er, at de kommer fra økonomiske shitholes. Asyl er noget midlertidigt, som gives til mennesker, der er personligt forfulgte. Ikke blot fordi der er krig og dårlige forhold i deres hjemlande.

  I dag i følge jp er det Jonas Christoffersen, formand for Institut for Menneskerettigheder, der mener, at ytringsfriheden får et alvorligt knæk, når det er muligt med vold og optøjer at få stoppet demonstrationer.

  Han bryder sig selvsagt ikke om Paludan, men endnu mindre om indskrænkninger i ytringsfriheden som følge af udemokratiske brøleaber.

  De to nævnte eksempler ville ikke have været mulige for ca. 5-10 år siden.

  Ser ud til, at politiet, formentlig fra højeste sted, rådgivet af sharia-Jeppe, kramme-Charlotte og dialog-Astmaa, ihærdigt forbyder Paludan at demonstrere.

  > Ewing 14:25
  Indtil videre er det blot at afmelde medielicensen, der dog bliver fuldt skattefinansieret i 2022. Go for it!

  Kommentar by Henrik Petersen — 16. april 2019 @ 14:39

 11. Når antiyallahkrigen kommer mere, bliver der ikke penge til PleaseDR mere.

  Kommentar by Hul igennem? — 16. april 2019 @ 14:44

 12. -Henrik Petersen —

  Ja, det er rigtigt nok. Men TV2 er også noget lort. Hvad skal vi se ??

  USA har FOX NEWS, men hvad har vi ! ?

  Kommentar by Ewing — 16. april 2019 @ 14:52

 13. Jeg havde også lagt mærke til at hver gang Paludan blev omtalt i DR, var det altid “den rascismedømte, højre-radikale provokatør” som forskrift.
  Jeg opgav at tælle til sidst, for det var vitterligt hver evig eneste gang.
  Fornemmelsen af at blive manipuleret på bedste Goebbels-stil var overvældende og direkte kvalmende, osær taget i betragtning at det var folk som i sidste ende rent faktisk lever af at der er ytringsfrihed i Danmark.

  Der er virkelig nogen som er i fuld færd med at save den gren over de sidder på.

  Kommentar by Vantroende — 16. april 2019 @ 14:56

 14. Politets forbud mod Paludans demoer sker formentlig i et samarbejde med de lokale politikredse samt fagforbundet, repræsenteret af Claus Oxfeldt.

  Grundlæggende kan jeg forstå, at Politiforbundet eller hvad det hedder ikke ønsker, at betjente bliver skadet i deres arbejde. På den anden side set er det nu engang politiets ubehagelige pligt at forsvare Grundloven, herunder ytringsfriheden og lovligt anmeldte demoer. En ubehagelig erhversrisiko, kan man mene.

  Dog, det er jo ikke Paludan og hans få tilhængere, der kaster sten, cykler, kanonslag og andet mod politiet, det er rent faktisk de underfrankerede og – må man lade dem – stærkt organiserede muhamedanske brøleaber, der ødelægger alt, sætter ild til alt og i det hele taget ikke kan sætte en pind i en lort uden at ødelægge begge dele.

  Så Oxfeldt og politiledelsen skulle nok gå efter bolden i stedet for manden.

  > Ewing 14:52 Aner det ikke, jeg undlader blot at se tv og nøjes med at læse forskellige kilder og forholde mig kritisk.

  Kommentar by Henrik Petersen — 16. april 2019 @ 15:12

 15. Jeg håber Pernille Vermund eller andre ledende medlemmer af partiet læser med her.. Få nu sat medierne fri, så vi selv kan bestemme, hvilke medier vi vil bruge og betale til. Vi vil have frie medier, vi ikke skal tvinges til at betale til, og medier der ikke skal leve fra medieforlig til medieforlig eller fra særbevilling (Radio 24/7) til særbevilling.

  Nye Borgerlige burde tage følgende med til forhandlingerne om en ny regering: al mediestøtte – i alle dets former – fjernes, og medierne skal selv tjene alle deres penge. I den perfekte verden fjernes støtten i en og samme valgperiode, da der ellers vil blive endnu mere krig fra medierne og de røde op til et valg.

  Kommentar by na — 16. april 2019 @ 15:34

 16. jeg håber på en udrensning.

  Kommentar by Sindsro — 16. april 2019 @ 15:38

 17. Selv politikere og ministre udtaler sig negativt og bruger ord om ham, der vil kunne siges at være på kanten. Blandt andet pap.

  Kommentar by p — 16. april 2019 @ 15:41

 18. Hvem var det, der nævnte “God presseskik” i samme sætning som DR?

  Fyr Maria Rønn Rørbye, hvis hun bliver ved med at sidde på hænderne.

  Luk de såkaldte journalistuuddannelser.

  Kommentar by Bastardo — 16. april 2019 @ 16:10

 19. Ewing — 16. april 2019 @ 14:52

  Fox news ryger også. Et spørgsmål om tid desværre.

  https://www.vox.com/culture/2019/3/20/18273477/disney-fox-merger-deal-details-marvel-x-men

  Kommentar by Hagmann — 16. april 2019 @ 16:18

 20. Pyt med dr, til den tid er uriasposten blevet net tv med timenyheder og sønner – kanaler, der hedder grænsenyt, brovogteren, kystvægteren, radio befri eu..mfl.. :)

  Kommentar by Gaflen — 16. april 2019 @ 16:25

 21. -Hagmann —

  Det er jo sørgeligt.

  Kommentar by Ewing — 16. april 2019 @ 16:29

 22. Et retsvæsen som dømmer folk for at sige sandheden, og dømmer dem for racisme selvom de kun har udtalt sig om forskellen på velfungerende kultur og mindre velfungerende kultur, eller om en sandsynlig samfundsudvikling ved fortsat masseindstrømning af kulturfremmede…..det er da ikke et retsvæsen der har troværdighed. I 2OO2 dømte man DF folk for racisme fordi de på en plakat spåede en voldelig udvikling, hvis islamisterne blev mange eller kom i flertal. Det var da juridisk humbug, en politisk dom som var usaglig og foragtelig, og som man kun kan ryste på hovedet af.

  Kommentar by tp — 16. april 2019 @ 16:40

 23. Vælgererklæring til Stram Kurs virker vides endnu.
  https://stramkurs.dk/vaelgererklaering/

  Så skynd jer mine Damer og Herrer. Gør alvor af det.
  Støt Stram Kurs. Og Skadedyrene vil komme UD.
  Vi ved alle, det bliver ikke uden bivirkninger, men bivirkningerne er til at leve med, mår Danmark er Frit igen.

  Kommentar by Sindsro — 16. april 2019 @ 16:41

 24. Hvad synes I om disse to videoer. ? 7. og 8. ?

  Kommentar by Sindsro — 16. april 2019 @ 16:43

 25. Islam har aldrig været, er ikke og bliver aldrig en race.

  Men OK – hvis folk absolut vil interessere sig for racespørgsmålet i islam, så værsgo, og rigtig god fornøjelse.

  https://www.youtube.com/watch?v=1HbOhLJHcFo

  “Muhammad: The white prophet with black slaves.”

  Kommentar by Sådan er det jo — 16. april 2019 @ 16:46

 26. https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/paludan-efter-nyt-demoforbud-politiet-er-nogle-fucking-moegsvin/7600449

  Kommentar by p — 16. april 2019 @ 16:51

 27. Lige nu
  https://www.bt.dk/samfund/live-rasmus-paludan-demonstrerer-i-lyngby

  Kommentar by p — 16. april 2019 @ 17:07

 28. #19 Fox News stopper vel ikke lige med at sende… De har i den seneste tid haft rigtig mange seere, og de rates rigtig godt af selv samme seere.. I modsætning til CNN, MSNBC etc.

  Måske det skyldes, at Vox ikke altid har helt styr på fakta…?

  Kommentar by na — 16. april 2019 @ 17:15

 29. Bruges af ordet “islamofobi” afslører DRs politiske dagsorden. De fleste tænkende mennesker ved, at det er et islamistisk propagandabegreb beregnet på at stoppe kritik af islam. DR kunne vide det, men de vil ikke

  Kommentar by Snaphanen — 16. april 2019 @ 17:19

 30. Dejligt internt memo om, at DR naturligvis kan være bedre venstrefløjs-aktivister end de allerede er. Pressenævn, schmessenævn – DR har øjnet en heks, der skal futtes af, så lad ikke virkeligheden forstyrre!

  Public Service mig solidt på skrå i røven.

  Kommentar by Quark — 16. april 2019 @ 17:19

 31. Det kan kraftigt anbefales at læse Michael Jalving hos JP, samt Lars Boje Mathiesen om hvorfor kernevelfærden styrtdykker. Se også Snaphanen.

  Kommentar by tp — 16. april 2019 @ 17:24

 32. -Sindsro –

  De er gode. De har fået et like på youtube.

  Kommentar by Ewing — 16. april 2019 @ 17:27

 33. #27 Gennemsnitsalderen for Fox News’ seere er meget høj, så de uddør efter alt at dømme af naturlige årsager.

  Kommentar by Odo — 16. april 2019 @ 17:33

 34. #15 Medier, der fungerer på rene markedsvilkår, vil næppe være mere positive overfor højrefløjen, de vil lægge sig i det bløde midtersegment og tilpasse sig annoncørernes hang til at tækkes det stadig større muslimske nichemarked.

  Kommentar by Odo — 16. april 2019 @ 17:37

 35. @Kim møller: Hvorfor i alverden har du overstreget navnet på afsenderen?? Alle burde da vide hvem der bruger DR til personlig politisk propaganda!

  Kommentar by Per — 16. april 2019 @ 17:38

 36. #32 Det kan godt være Fox er ekstra hårdt ramt. Men de unge ser jo heller ikke CNN eller MSNBC. De ser Netflix, Facebook, Google YouTube osv.

  Kommentar by na — 16. april 2019 @ 17:41

 37. -medmindre det var ham poya der slettede det selvfølgelig, men det ville være rart at vide uanset.

  Kommentar by Per — 16. april 2019 @ 17:41

 38. Ja, alle medier bruger en bloc “racismedømt”:
  DR, TV2, Politiken, JP, Berlingske, Avisen, Kristelig Db, EB, BT, Fyns St., Se & Hør (Sic!).

  Det sidste håb: Den korte Avis – holder forlænget Påskeferie.

  Der er altså ingen slinger i valsen, når medierne hamrer deres fælles værdipolitiske venstreradikalisme fast over hele mediefladen. Det er fandme uhyggeligt du. Hvem gider betale for det lort?

  Kommentar by traveler — 16. april 2019 @ 17:42

 39. #33 Selvfølgelig vil der være enkelte medier rettet mod højrefløjen. Der vil også være medier rettet mod midten samt venstrefløjen. Der vil sikkert dø en avis eller 4 samt et par kanaler på TV og radio. Pointen er også bare, at vi selv kommer til at bestemme, hvad vi vil betale for.

  Kommentar by na — 16. april 2019 @ 17:46

 40. Den racismedømte, DR holder snuden i sporet
  https://www.dr.dk/nyheder/indland/rasmus-paludan-starter-ny-demonstration-i-lyngby

  Kommentar by k. m. — 16. april 2019 @ 17:53

 41. Sådan
  https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/paludan-evakueret-efter-optraek-til-ballade/7600585

  Kommentar by p — 16. april 2019 @ 17:57

 42. @6 Rasmus Paludan-testen, som ledende politikere dumper, er smuk i al sin geniale selvfølgelighed.

  Det står virkelig sløjt til med landets politiske intelligentsia – parallelt til den sørgelige mediemæssige ensrettethed.

  Kommentar by traveler — 16. april 2019 @ 18:01

 43. Det er ren had mod hædersmanden Rasmus Paludan fra de statsstøttede medier og Christiansborg i dagens Danmark skal man ikke genere kæleperkerne der er offentlig forsørget i et misforstået forsøg på at vise at islam er fredens idioti, en direktør for menneske rettigheder udtaler at sanktionerne mod Rasmus Paludan er ulovlige, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 16. april 2019 @ 18:02

 44. DR er en kloak – en dyr kloak.

  Kommentar by Bror Lerbror — 16. april 2019 @ 18:05

 45. Newspeak: Det nye standardbegreb hos politiet, når dette forbyder Paludans demoer, er ‘den offentlige fred’?? Et begreb i den oprindelige Grundlov fra 1849 der virker temmelig forældet.

  ‘Den offentlige orden’ ville nok være mere gangbart og er det udtryk, der anvendes i nyere afledte retlige forskrifter.

  Men for eksperimentets skyld, hvem er det så, der forstyrrer den offentlige fred? Er det Paludan og et par andre, der kaster brændende koraner ind i andre menneskers biler, kvaser og afbrænder cykler, skurvogne, containere og andet småt og stort brændbart? Eller for den sags skyld angriber politiet ’som ikke lige havde set det komme’?

  Nah, men hvem mon så det er, der forstyrrer den offentlige fred?

  Svaret er enkelt.
  Det mindre enkelte er, hvorfor politiet forbyder den fredelige part og samtidig ligger under for den voldelige ekstremisme.

  Det burde være omvendt, men nu er det så Paludan og dennes få tilhængere, der har fået forbud mod at demonstrere, mens der er fri terror for de altid voldsparate galninge, der åbenbart ikke har andet at foretage sig end at afbrænde hele bydele.

  Politiet véd man, hvor man har: Altid muslimleflende, selv når betjentene bliver ydmyget, råbt efter (luder, bøsse, jeg knepper dig og din mor osv-osv, perker-lingo).

  Hvordan fanden kan en menig betjent se sig selv i spejlet, når han/hun sammen med kolleger nærmest lader sig slå ihjel og alligevel ikke opretholder lov og orden, hvilket er, hvad vi betaler politiet for?

  Stockholmsyndromet for fuld udblæsning.
  Denne del af den udøvende magt er forlængst gået i total nedsmeltning. Ingen normale mennesker kan herefter have tillid til ordensmagten.

  Kommentar by Henrik Petersen — 16. april 2019 @ 18:07

 46. Suk suk, det var så dagene hvor dk blev dukket og fik koran i r.. Islams påskeopstand, kvæl den kristne højtid, stop vantrokratiet..

  Kommentar by Gaflen — 16. april 2019 @ 18:09

 47. Så prøver jeg her, da det bliver afvist i offtopic:
  ————————————————–

  Det er svært at følge med i den gode Rasmus Paludans aktiviteter. Han har senest været i Lyngby og jeg skal lige love for, at der var et stort opbud af politibetjente og der var også et ret stort opbud af “arabisk udseende” personer.

  Mere: h t t p s: / / w w w .dr.dk / nyheder/ indland/ rasmus-paludan-starter-ny-demonstration-i-lyngby

  Jeg var ret så uforberedt på dette, da jeg i dag skulle igennem det i artiklen omtalte kryds mellem Bagsværdvej og Nybrovej lige på tidspunktet for denne demo.

  Det gik heldigvis godt :)

  Kommentar by T. H. — 16. april 2019 @ 18:33

 48. Mons tro frihedskæmper-dømte, powerhumorist, tapre landsoldat paludan, får den ære at modtage en fatwa fra det mystiske olieslamland saudiranistan?
  På dks hoveddør står der bare: strudsen vil ikke forstyrres.. Nvazionen marcherer stolt og stødt derudaf

  Kommentar by Gaflen — 16. april 2019 @ 18:41

 49. Lige nu i TV-Avisen:

  Vært Klaus Bundgaard Poulsen har flere gange i samme indslag benævnt hædersmanden Paludan som “racismedømt”.

  De voldelige islamister og AFA-psykopater bliver benævnt “vrede moddemonstranter”.

  Der er ikke et øje tørt, da indslaget afsluttes med hippier og væmligboere, der holder “kærlighedsdemo” på Blågårds Plads midt i Shariazonen…

  Kommentar by Revisoren — 16. april 2019 @ 18:50

 50. > T.H. 18:33

  Muselmændene har en forbløffende evne til at komme politiet i forkøbet. Tør man konspiratorisk gætte på, at de har en kilde i politiet? I betragtning af, hvor mange lemminger, der åbenbart er i politiet.

  Demoen endte i øvrigt kort tid efter, hvor politiet ‘evakuerede’, læs fjernede Paludan, frem for at få fjernet de voldsparate muhamedanere.

  Kommentar by Henrik Petersen — 16. april 2019 @ 18:55

 51. Det er minsandten også lykkedes den noget konfliktsky Thulesen Dahl at trække Justitsministeren i samråd om politiets evindelige aflysninger af Paludan-demoer.

  Kommentar by Henrik Petersen — 16. april 2019 @ 18:59

 52. Løgnemedierne, journalistforbundet og journalisterne ønsker ytringsfriheden begrænset. DR, der får 3½ mia kroner om året med tvang fra skatteyderne, holder sig ikke for gode til at ’stikke’ det ludfattige online nyhedsmedie 24NYT til Facebook.

  Statsradiofonien(DR+TV2), journalistforbundet og journalisterne støtter også de fascistiske stomtropper, Antifa og de muslimske kamptropper, der slås med og kaster sten mod politiet. De muslimske kamptropper, der under islamisk stats slogans pt sætter ild på Nørrebro flere steder.

  Politiet gør deres pligt og beskytter Paludans grundlovssikrede demoret.

  Hvis statsradiofonien(DR+TV2), de venstreorienterede og deres papiraviser sammen med deres folketingsflertal, ønsker at stoppe online nyhedsmedierne og begrænse demonstrationsretten

  SÅ MÅ DE VEDTAGE EN LOV I FOLKETINGET, DER FORBYDER ONLINE NYHEDSMEDIERNE OG ULOVLIGGØR RASMUS PALUDANS DEMONSTRATIONER

  Jeg ser frem til en demokratisk folketingsdebat om indførelsen af en sådan lov. Den bliver interessant at følge og kan gøre klart for os, hvor vi står i dag.

  Kommentar by A-mad — 16. april 2019 @ 19:08

 53. En eller anden chefpolitiinspektør udtalte på et pressemøde blandt andet vrøvl følgende (dr.dk):

  ” Vi har i det lagt vægt på, at Stram Kurs tidligere i politikredsen har haft lejligheder til at gennemføre demonstrationer og handlinger, og derfor føler vi ikke, at deres ytrings- og forsamlingsfrihed i meget væsentlig grad bliver krænket på den her måde.”

  Hér skal man bemærke ordet ‘føler’. Politiet har forlængst opgivet at følge de regler, politiet nu engang er ansat til at følge og overholde og er overgået til at ‘føle’.

  Så mangler vi blot ‘mavefornemmelse’ og andre bizarre ord, som ikke burde findes hos ordensmagten.

  Og når det kommer til at krænke, så ønsker politiet ikke at ‘krænke’ muhamedanernes ret til at afbrænde hele bydele, almindelige menneskers ejendele såsom cykler og biler, fyre kanonslag af hele natten og afbrænde containere og skurvogne samt tæske løs på betjente.

  Chamberlain version 2.0, vi overgiver os, peace in our time, blot vi ikke går til modangreb. Shariaområder er nu en realitet i København, vel også i Odense og Århus.

  Kommentar by Henrik Petersen — 16. april 2019 @ 19:12

 54. #38 I et lille land som DK vil medier (større end blogs og net”aviser” uden journalistisk indhold) rettet mod højrefløjen el. venstrefløjen ikke være rentable. Markedsbaserede medier vil undgå “stødende” politisk indhold af hensyn til annoncørerne. Fint nok med “vi vil ikke betale”, men man skal blot ikke forestille sig, at nationalkonservative får lettere ved at komme til orde. De store mediekoncerner i Skandinavien (Berlingske Media, Schibsted, Egmont, Bonnier, JP Politiken) er lige så problematiske som statsmedierne.

  Kommentar by Odo — 16. april 2019 @ 19:52

 55. Odo 19:52. “lige så problematiske som statsmedierne”. Ja, problematiske, men ingen er tvunget til at betale for, købe, abonnere på, læse eller se de private nyhedsmedier. (Heller ikke dagbladet Politiken:-). Det er en væsentlig forskel.

  Kommentar by A-mad — 16. april 2019 @ 20:14

 56. Man kalder STADIG Omar El Hussein for den: FORMODEDE terrorist og gerningsmand O.E.L.
  Dét udstiller vist die lügenpresse no end.

  Kommentar by Knights Templar — 16. april 2019 @ 20:17

 57. Nu vil muslimen fra alternativet der går til hitzb-ut-tahrir møder have rasmus paludan anholdt: https://ekstrabladet.dk/nationen/sikandar-ser-skaderne-paa-noerrebro-anhold-paludan/7599708

  Kommentar by Per — 16. april 2019 @ 20:19

 58. BT.dk mener:
  Rasmus Paludan, der ønsker fortsætte sine infantile provokationer vendt mod islam, havde planlagt at demonstrere i den københavnske forstad. Men politiet forbød i det sidste øjeblik af hensyn til områdets sikkerhed.

  Kommentar by k. m. — 16. april 2019 @ 20:24

 59. Revisoren 18:50
  Ja, det var kraftedeme strengt at se på.
  Grænseløs kærligheds demo. Initieret af en fed grim shariakælling med 6, SEKS BØRN.
  JA, den ER grænseløs i dét lille hjem. (Hun var k.eppet helt ua af facon)
  En manifestation af, at den tidligere Sorte Firkant i dag er erobret land for iSLAM.
  Fra eet rødt rottehul – til et brunt ditto.
  Det bruser og bobler i mig, som fra en voldrystet coladåse. Ved tanken om den bratte overgang og opvågnen blandt vore røde etniske overløbere og sanfundsfjender. Ved tanken om den grænseløse “kærligheds”, HA!, “demo” der forestår. Når affaldet har samlet sig nok i hjørnerne af DEN BRUNE FIRKANT

  Kommentar by Knights Templar — 16. april 2019 @ 20:29

 60. Der var engang hvor DR viste afbrænding af en bibel og også en bibel nedsunket i urin, men DR har stadigvæk sende- og manipulationstilladelse. Gad vide om der forøvrigt er nogen der ligger inde med disse optagelser?

  Råddenskab råder i Danmark.

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 16. april 2019 @ 20:41

 61. Hør hvor de rød/Radikale røvhuller skaber sig fordi Paludan var i Goaften Danmark

  Kommentar by k. m. — 16. april 2019 @ 20:43

 62. Rasmus Paludan-testen er en ny generations genoplivning af Carsten Juste-testen, der er citeret for disse udmærkede, bevingede ord, som det mediepolitiske etablissement har smidt i skraldespanden:

  Wiki: “We will not apologise, because we live in Denmark under Danish law, and we have freedom of speech in this country. If we apologised, we would betray the generations who have fought for this right, and the moderate Muslims who are democratically minded.”

  Dengang foregik de muslimske optøjer og vold i fjerne lande – i dag foregår de i vores byer. Forskellen er, at muslimerne nu føler sig stærke nok til at angribe herhjemme.

  Alternativet er lige så slemt mentalt set: Når politikerne opfordrer den arabiske gade til at ignorere Paludans provokation, siger de til os alle: “Dansk kultur er overstået, tilbage er der kun en cirkusforestilling.”

  Kommentar by traveler — 16. april 2019 @ 20:51

 63. Per — 16. april 2019 @

  Den udtalelse kommer ikke bag på mig, minder lidt om den mentalitet de generelt har om skyld og offer, man ser og høre det fra muslimsk kultur, kvinden (offeret) bliver voldtaget, hun skal skaffe 4 vidner på at hun er blevet voldtaget, hun kan ikke skaffe vidner (bevise sin uskyld) det bliver hun stenet til døde for. Summa Summarum offeret er altid skyldig.

  Kommentar by Jan Huus — 16. april 2019 @ 20:54

 64. Terkelsen
  Jeg husker ikke den brændende bibel, men at Søren Ryge brændte Trump på et St.Hansbål

  Kommentar by k. m. — 16. april 2019 @ 20:55

 65. DR er lort.

  Kommentar by Flaskeposten — 16. april 2019 @ 21:06

 66. Migranterne og asylsøgerne har antagelig mistet respekten for både politiet og retsvæsnet? Politikerne, journalisterne og cheferne lægger alle mulige hindringer i vejen for de menige politifolk, som dårligt nok må forsvare sig selv.

  Svæver domstolene rundt uden jordforbindelse? En migrant overfalder en kvinde (sin egen søster) så hun får hjerneblødning, får sparket tænder ud i over- og undermunden, får brækket næsen, får sår og kvæstelser mange steder. Straffen: 4 mdrs. komfortabelt hotelophold i et humant fængsel. Ofrets lidelser kommer til at vare meget længere. En straf på fem-syv års ophold i en skrapt styret arbejdslejr, havde vel været mere passende? Stupide bøller frygter da ikke fire måneders “ferie”.

  Kommentar by tp — 16. april 2019 @ 21:26

 67. https://ekstrabladet.dk/flash/filmogtv/seere-raser-over-tv2-hvor-er-i-afskyelige/7600333

  Kommentar by p — 16. april 2019 @ 21:31

 68. Vi kan også kalde Dhimmi Radioen for en rotterede af venstreorienterede skattepengespisende tølpere der har den frækhed at kalde deres indoktrinering for journalistik. Eller vi kan kalde dem socialdemokratiske korrupte indspiste nepotiske vindbøjtler. Uanset hvad vi kalder dem vil de altid være i pot og pande med politikerne,som er det værste afskum der overhovedet kan opdrives.

  Kommentar by Nielsen — 16. april 2019 @ 21:48

 69. Jeg vil anbefale alle ansatte i det offentlige og statsstøttede organisationer om at viderebringe oplysninger der bliver brugt, eller misbrugt til at, snyde, favoriserer, stjæle, angribe Danskerne.

  Siden Helle Thorning-Schmidt, der jo lovede gennemsigtighed, har Danskerne været udsat for fortielser, løgne og andet svindel og det burde komme frem i lyset nu hvor vi står overfor et valg, så Danskerne kan vælge ud fra et oplyst grundlag

  Kommentar by Santor — 16. april 2019 @ 21:50

 70. >24 Sindsro 16:43
  Jeg synes de er gode. Jeg elsker Lars “Frihedsaktivisten” Andersen og har gjort det siden jeg for år tilbage fik øje på hans nyttige arbejde.

  Kommentar by Nielsen — 16. april 2019 @ 22:30

 71. Lars Andersen kanal, har fra da jeg så nogle af hans videoer tidliger i eftermiddags og til nu, fået sådan cirka 3-400 abonnementer.

  Kommentar by Jan Huus — 16. april 2019 @ 22:54

 72. 3-400 flere abonnementer, skulle der stå. Det er meget godt gået.

  Kommentar by Jan Huus — 16. april 2019 @ 22:55

 73. ALLE nuværende partier på Borgen, statsstøttede medier og den udøvende magt begår, efter min mening, brud på grundloven.

  ALLE faldbyder de Danmark og dets folk til Islam (Fandens Religion) for, i naiv tro/egoøkonomiske interesser, at redde sig selv og går ikke af vejen for, at tilsidesætte Den Danske Grundlov for at nå deres usle, selviske mål.
  Jeg mener det er landsforædderi af groveste kaliber!

  Kommentar by M.S. Carstens — 16. april 2019 @ 23:31

 74. >45 Henrik Petersen 16. april 18:07
  Jeg vil undtagelsesvis reflektere på en af dine kommentarer. Du ynder at spille skolelærer overfor andre kommentatorer her på urias,hvilket jeg bemærkede at jeg ikke er den eneste der synes. Derfor kan jeg fortælle dig at det hedder enkle og ikke som du skrev: “Svaret er enkelt.
  Det mindre enkelte er, …”

  Kommentar by Nielsen — 17. april 2019 @ 05:37

 75. Præcis derfor jeg ikke betaler licens! Den ene gang licensmanden kom på besøg og tilmeldte mig imod min vilje, afmeldte jeg mig straks igen. Ingen problemer siden.

  Kommentar by Ole — 17. april 2019 @ 23:06

 76. k.m. 20:55
  Var det ikke røven Frank?
  Ham i véd, DdR kalder bondeRØVEN.
  Dét faldt ihvertfald mig for brystet. (Nej, det gjorde mig splitterrasende!)
  Oh hvilken opstandelse – hvilken skændsel, havde det været en negerdukke forestillende niggerhøvdingen Hussain Obummer.
  DdR ER så dejligt neutraler:
  HELE (HELVEDES!) DanMarx radio, ikk’?
  – DanMarx radio er en lurvet pamflet, et kommunistisk menigheds”blad” – a la “Vagttårnet”.
  Største forskel:
  Man ka’ takke pænt nej tak! til “Tårnet”.
  (Ja, jeg véd godt, I er flere, der gør det(takker nej). Men den brede befolkning tvangsbetaler stadig, for det reb de siden skal dingle i)

  Kommentar by Knights Templar — 18. april 2019 @ 06:36

 77. Ikke at Vagttårnet er kommunistisk.
  Det er det sekteriske i menighedsbladet, de har til fælles.

  Kommentar by Knights Templar — 18. april 2019 @ 06:40

 78. Jeg henviser lige til mere om temaet på bloggen:
  http://www.uriasposten.net/archives/101519 (22.05.2019)
  og kommenarsporet.

  Kommentar by M.S. Carstens — 23. maj 2019 @ 12:50

 79. Bloggen jeg linker til, har overskriften:
  Alternativets Sikandar Siddique anbefales af imam, der mobiliserede mod Danmark under Mo-krisen…

  Kommentar by M.S. Carstens — 23. maj 2019 @ 13:04

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper