17. april 2019

Venstrefløjsracismens #AldrigDinSkyld: Det blev for meget i søndags, men… det er Paludans ansvar

Ingen er større racister end den yderste venstrefløj. Når de ser en mørklødet hærværksmand går der koks i det moralske kompas, hvorefter de per refleks aktiverer #AldrigDinSkyld. ‘The soft bigotry of low expectations’ kalder man fænomenet på engelsk. Når det er sagt, så er der ingen grund til at betragte voxpop-interviews, som den offentlige mening. Uvist af hvilken årsag lykkedes det altid MSM, at citere tanketomme venstreradikale. Tessa Hansen er et ypperligt eksemplar af slagsen, helt på niveau med Alexander Linnet, angiveligt kendt som Xander.

En historie fra EB.dk – Lettet over aflyst demonstration: – Paludan er en nar.

“Den racismedømte islamkritiker Rasmus Paludan planlagde en demonstration på Blågårds Plads på Nørrebro i København tirsdag klokken 13.30. Det afviste politiet… Det vækkede hurtigt glæde blandt beboerne.

– Det er jeg lettet over, så slipper vi for brand i gaden. Det er utrygt her, når der er uroligheder, sagde Tessa Hansen…

Rasmus Paludan og Stram Kurs demonstrerede på stedet i søndags, og det resulterede i voldsomme uroligheder. Tessa forstår ikke, hvad det skal gøre godt for.

– Paludan er en nar. Man kan jo kun forvente, at der kommer reaktioner. Selvfølgelig blev det for meget i søndags, men det er hans ansvar. Han gør det jo kun for at provokere, han er så respektløs, sagde hun.

Den mening delte alle de beboere i området, som Ekstra Bladet talte med tirsdag formiddag…”

(Hærgende indvandrere, ofre for Paludans ytringer, København, 14. april 2019; Foto: Snapchat)

“… det er en skændsel, at Paludan får hjælp fra politiet (til, red.) at udøve sin beskidte racisme… Lad være med at få det til at ligne i medierne, at det er dem, der er ballademagerne – Det er Ramus Paludan, der er den kriminelle i den her sag. … Han skal i fængsel.” (Xander, BT, 15. april 2019)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/100377/trackback

18 Comments »

 1. De vil blive klogere med tiden.
  Ryddes op i det muslimske morads er en meget stor nødvendighed.
  Breivik kunne hjælpe.
  Danmark skal på Danske hænder igen, og det NU.
  Lars Løkke er en lort, han nævnte ikke ytringsfriheden, nej han giver køb på den.
  Det bliver Danmark’s endeligt hvis han bliver siddende eller hvis den røde flok kommer til.

  Kommentar by Sindsro — 17. april 2019 @ 01:07

 2. “#AldrigDinSkyld” og EUSSR/europa er sort- https://www.youtube.com/watch?v=4T0lOT-Rafg&t=192s (jeg tror virkelig negeren mener det alvorligt).
  Tak gud, for at verden har fået præsident D. Trump, for så er der endnu håb.

  Og så mangler vi bare at få puttet lokke lars og venstre psykopaterne i spjældet hvor de høre hjemme sammen resten af landsforræderne på psykopaten christiansborg.

  Kommentar by Piphans — 17. april 2019 @ 01:34

 3. Anne Linnets talentløse donorsædsyngel er jo helt væk, når han gør Paludan til kriminel for at provokere muzzierne og vil have ham til at “betale erstatning”. Ren fascisme.

  Kommentar by Odo — 17. april 2019 @ 01:36

 4. Hverken vælgere eller politikere kan endnu se den politikerpåførte krig, der er på vej. Den bedste garant for, at den ikke kan undgås.

  Kommentar by BB — 17. april 2019 @ 02:00

 5. Alexander L. med det “kælent lækre” “kunstner”navn er ved at understøtte udryddelsen af hele sit ophav.
  Han er det forkvaklede produkt af en homoforbindelse.
  Velbekomme.
  Mon han hepper med, når farmand og mormand en dag tager springet? Hér tænker jeg ikke “ud af skabet”. Nej hoppet næsten frivilligt. Bagbundne, og med en skiden sæk over hovedet fra eet af byens højhuse.
  Flot Xanderdrengen. Det er den slags klakørudmeldinger der gi’r jobs og adgang til det gode selskab af hjernedøde snotskovle i medie- og underholdningsbranchen.
  Tessa-tøzen har bare de holdninger der forventes. Når hun og de øvrige fizzeletter sidder over en latte, på en af Nørrebros trendy slum-cafeer.
  Skååål!

  Kommentar by Knights Templar — 17. april 2019 @ 05:14

 6. “kælent lækre” “kunstner”navn Xander….
  Skulle der have stået.

  Kommentar by Knights Templar — 17. april 2019 @ 05:15

 7. Xander skulle tage på dannelsesrejse en uges tid til Mogadishu. Så kunne det være, han ville komme tilbage mere fornuftig og med en på opleveren.

  Kommentar by Kratos — 17. april 2019 @ 05:28

 8. Hej Kim,det må være kalder man fænomenet eller kaldes fænomenet :-)

  Jeps Kratos,han er sgu ikke bedre værd end at være ansat på Bullshit Tidende. Hvis Paludan er den kriminelle,må hans brøde bestå i at have ytret sig. Mig bekendt har han aldrig begået lovbrud. Når “journalister” vil fængsle mennesker for at mene noget forkert,er vi jo næsten der hvor EU gerne vil have os.

  Kommentar by Nielsen — 17. april 2019 @ 05:47

 9. De røde er dygtige til at vende alt på hovedet. Det er jo agressive arabere og tossegode danskere som har skabt Paludans succés, så hele landet nu taler om ham. Havde besætterne og deres danske medløbere været kloge, havde de holdt sig væk fra Paludan, og uden publikum havde han demonstreret forgæves. Nu har hans modstandere bevist hvor dumme de er.

  Kommentar by tp — 17. april 2019 @ 06:01

 10. https://ekstrabladet.dk/112/mand-lagde-haandgranat-inden-paludan-demo/7601133

  Kommentar by p — 17. april 2019 @ 08:44

 11. Man kan desværre kun afgive en vælgererklæring og den er brugt på NB. Ellers have Paludan fået min. Jeg havde ellers mest betragtet ham som en “protestsanger”, men med det der er sket, skal alle dansksindede slå ring om ham. Jeg kan næppe forestille mig en større fryd end at se ham i FT. Glistrup må more sig i sin himmel, hvis det da ikke er ham i genfødt tilstand, vi ser gå rundt. Mistanken simrer….

  Kommentar by Margrethe — 17. april 2019 @ 08:52

 12. Det mest morsomme ved tankesvækkede muhamedanerdrenge og deres klakører, er at de kræver “respekt”.

  Respekt er noget man gør sig fortjent til gennem sin opførsel.

  Kommentar by Bastardo — 17. april 2019 @ 09:00

 13. Hvis jeg kommer i slåskamp med en somalier – er der så racisme indblandet? Det spurgte jeg en gang en venstrefløjser om.

  Jeg fik et svar: Det kommer an på hvem der starter.

  Kommentar by BE — 17. april 2019 @ 09:37

 14. så kan jeg godt forstå, at nogle af drengene reagerer og siger fra, skriver den voldsdømte Xander

  Kommentar by wilty — 17. april 2019 @ 10:05

 15. Den voldskriminelle, Xander, støtter de voldelige – Dårlig opdragelse af mor og mor.

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 17. april 2019 @ 11:54

 16. Mon ikke der bliver sorteret godt og grundigt, når der bliver bragt interviews, især i TV. Man behøver jo ikke at bringe alt, vel :)

  Kommentar by fidibus — 17. april 2019 @ 14:08

 17. Hvad vil en retarderet snothvalp som Xander leve af, når Kalifatet er implementeret?

  Musik bliver som bekendt haram (forbudt), og hans gamle mor bliver smidt ud fra en høj bygning.

  Han har dog udvist visse evner indenfor voldsudøvelse, så måske kan han få en tjans i Shariapolitiet sammen med Jihad-Jeppe, Kramme-Charlotte og Asmaa…

  Kommentar by Revisoren — 17. april 2019 @ 15:40

 18. Xander er en idiot. Han har ingen bare nogenlunde begreber på plads som voldsmandens veto eller magtens tredeling i følge grundloven eller retten til
  at forsamle sig og retten til at ytre sig. Han kender heller ikke forskel på at håne, krænke foragte og så vold. Han er kort og godt spejlblank. Og når det gælder folk, der bekender sig dansk kultur, tror han sig bedre og klogere en dem. En vaskeægte nar, og et bevis på, at det kan være skadeligt for mange unge mænd at have for mange mødre. Og for få fædre.

  Kommentar by Uno — 17. april 2019 @ 22:12

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper