17. april 2019

Twitter raser over RP-interview, TV2-retræte: Ingen dokumentation for at kalde ham ‘højreorienteret’

Tirsdag besluttede Københavns Politi at give Rasmus Paludan og Stram Kurs et midlertidigt forbud mod at demonstrere i København, da der nu var ‘våben involveret’. Fundet af en ’skarp håndgranat’ på Blågårds Plads, samt anholdelsen af en mand med en pistol, gjorde udslaget. Politiet turde ikke lade Paludan fortsætte.

I naturlig forlængelse af beslutningen, var Rasmus i flere medier i dag. Jeg hørte ham først i P1 debatten, der havde titlen ‘Stop Paludan?‘, og senere i ’55 minutter’ på Radio24syv, hvor overskriften var ‘Rasmus Paludan skaber oprør på Nørrebro‘. Paludan gjorde det aldeles fremragende i P1, hvor skuespiller Ellie Jokar og projektchef Anne Esther Boukris til sidst lød som om, at de var klar til en krisepsykolog. Radio24syv talte med tre udover Paludan. Rosa Lund (Enhedslisten), Mogens Pedersen (tidl. talsmand for Ungdomshuset) og Khalid Alsubaihi (tidl. Hizb-ut-tahrir). To venstreradikale og en islamist.

Paludan var også gæst i Go Aften Danmark på TV2, og meget sigende for den danske debat, så gik Twitter-Danmark amok over at hovedpersonen fik taletid. Mest interessant blev dog TV2’s rygsvømning i den henseende. Først forsvarer de interviewet med, at Rasmus Paludan (skam) ikke kan siges at være ‘højreorienteret’. Det mildnede ikke ligefrem stemningen i ‘Plads til alle – nuancer af rød’-segmentet, og set herfra virker det også lidt som en ufrivillig indrømmelse af ideologisk censur. Hvorfor skulle højreorienterede ikke kunne få taletid på TV?

(TV2’s oprindelige svar: “Der er ingen dokumentation for at kalde ham ‘højreorienteret’.”; Foto: Twitter)

(TV2’s opfølgning: “Svaret var en klar fejl – som vi beklager meget.”; Foto: Twitter)

Fra The World News, der gengiver Ekstra Bladet – Seere raser over TV2: ‘Hvor er I afskyelige’ (kræver login).

“På de sociale medier stiller flere sig kritiske over for, at Paludan er blevet inviteret til et ‘hygge’-interview, hvor der ifølge mange seere ikke blev stillet nok kritiske spørgsmål til den kontroversielle partistifter.

Fy for satan, TV2! Føj hvor er I dog afskyelige. Tænk at invitere en nyligt dømt racist i studiet og give ham taletid. I er eddermame usle. Tænk at I er med til at normalisere en mand som Rasmus Paludan og hans hadske, racistiske, højrenationalistiske løgne!, skriver en vred Twitter-bruger. … en tredje fortsætter:

‘Hvis man skulle have glemt, hvilket formidabelt stykke arbejde TV2 har gjort for DF og fremmedhadet, kan man blive mindet om det i disse dage’, lyder det videre fra en bruger…”

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/100383/trackback

21 Comments »

 1. Msm er gået i fælden. Tapre landsoldat paludan kan stævne dr og tv2 for injurier og bagvaskelse. Det kunne financiere mere modstand. Det er sådan invasionen gør..

  Kommentar by Gaflen — 17. april 2019 @ 02:17

 2. På vegne af kvinder der ikke vil voldtages, giver jeg paludan et kys på kinden, dejlig dansk mand med meningers mod..

  Kommentar by Gaflen — 17. april 2019 @ 02:22

 3. For enhver uvidende, enfoldig og hjernevasket kommunist, væmligso, feltmadras, rødnazist og radiGAL ekstremist er sagen meget enkel: Paludan er en racist, indvandringen er berigende, islam er yderst fredelig, Lars Ulykke er en guttermand. Og Merkel, Marianne Helved og Zenia Stampe er heltinder.

  Masse-indvandringens og EU-fjernstyringens KONSEKVENSER er de røde blinde og døve overfor. At hundreder af europæiske kirker er blevet skændet, at tusinder af borgere er blevet overfaldet, at økonomien er blevet overanstrengt, at velfærden og sundheden styrtdykker, at demokratierne udhules, at tyranni, undertrykkelse, kriminalitet og sygdom breder sig, det fatter de rødradikale betonhoveder ikke en dyt af.

  Kommentar by tp — 17. april 2019 @ 05:46

 4. Jeps MSM kan i sjældne tilfælde være underholdende,omend ufrivilligt. Hvis i ikke her set Panodrama endnu,så se at få den sst,den er fremragende og jo længere tid John Sweeney er ansat på BBC,jo mere udstiller BBC sig som de løgnhalse de er.

  Kommentar by Nielsen — 17. april 2019 @ 05:53

 5. Racist?

  Siden hvornår er Islam blevet til en race?

  Kommentar by Karsten Lund — 17. april 2019 @ 06:15

 6. Hendes majestæt, dronning Margrethe II, burde tildele Rasmus Paludan Ridderkorset af 1. grad med egeløv og gesvejsninger. Han har nemlig formået hvad ingen nok så lærd professor, forfatter, samfundsdebattør eller filosof hidtil har præsteret: at vise os, at Grundloven ikke er en halv pot pis værd. Hans lærestykke udi demokrati har gjort det klart for den ganske, danske befolkning at folketing, domstole og embedsværk kan man stikke skråt op hvor solen ikke skinner, for i Mohammedanmark er der kun een ting, der tæller: rå vold!

  Kommentar by Voldposten — 17. april 2019 @ 06:29

 7. Hele Information segmentet har også fået øko-teen galt i halsen over avisens seneste leder-artikel:

  https://www.information.dk/indland/leder/2019/04/selvfoelgelig-kan-indskraenke-provokatoers-rettigheder-fordi-andre-truer-vold?lst_frnt

  Alene den her kommentar giver et meget sigende billede:

  Hvis der så bare var lighed for loven, ville jeg sagtens kunne anbefale lederen. Men hvor venstrefløjen traditionelt har forsvaret ALLEs ret til at ytre sig, har højrefløjen og det såkaldt “midtsøgende ” borgerskab altid haft en tendens til kun at ville forsvare de synspunkter, som de selv kan acceptere, og/eller støtte.”

  Kommentar by kent — 17. april 2019 @ 06:34

 8. DR mangler bare at nævne at Rasmus Paludan er. Dømt for racisme i vejrudsigten.

  Trist at DR ikke overholde god presseetik, Når en dom er anket er den IKKE retsgyldig.

  Kommentar by Anders Nielsen — 17. april 2019 @ 06:43

 9. Paludan er ikke højreorienteret efter klassisk marxistisk kapitalist/proletar normerne.
  Men efter kultur maxisismen om de onde hvide mænd, som undertrykker og udnytter de sorte.
  Problemet er at det Rasmus paludan gør er, at udstille de uintegrerbare muslimer og de uintelligente negere. Og forsvare Danmark, ytringsfriheden og forsamlingsfriheden.

  Det har de hjernevaskede røde fra Frankfurter skolen svært ved at forstå.

  Al respekt til Rasmus paludan og hans raske svende.

  Kommentar by XXXXX — 17. april 2019 @ 07:42

 10. Hvad kan man sige andet om bananplukkerne end: Ha ha ha, dumme bananplukkere har endnu engang afsløret sig selv som; bananplukkere!

  Flere penge til politiet, mindre penge til mediebananplukkere, ha ha ha.

  Den næste demonstration bør holdes ved DRhuset, så bananplukkernes biler kan blive brændt af, en rigtig afbrænder med sort tud til islamisterne i DR og TVBÆ og de andre snotaber i bananmosen..

  Kommentar by Hul igennem? — 17. april 2019 @ 07:48

 11. Rasmus Paludan må nu have nået sit mål, idet han har politiets ord for, at han har fået skydevåben og mindst een håndgranat frem fra skabene.

  Eller skulle man måske skrive moskeen? Der er jo en lang tradition for, at moskeer fungerer som våbendepoter, og den videreføres i hvert fald i Tyskland.

  Hvor om alting er, Paludan har dermed bevist, at radikale venstreorienterede og muslimer mener at have ret til at bestemme, hvad der må siges i det offentlige rum i landet, og at de blæser på andres liv, hvis denne ret ikke respekteres.

  Det er en stor mundfuld at fordøje for medierne, selv om de jo burde havde haft det helt på det rene siden Muhammedkrisen.

  Så hold nu en pause Paludan, dit liv er mere værd end at blive smidt ud som madding for det rakkerpak.

  Kommentar by Atterdag — 17. april 2019 @ 08:35

 12. Nej, ingen pause. Presset skal opretholdes. Det lange, seje træk.

  Kommentar by Bastardo — 17. april 2019 @ 08:53

 13. # 12. Hvordan, om jeg må spørge?

  Uden politibeskyttelse er sandsynligheden for et politisk mord jo overhængende, og hvis du mener, at Rasmus Paludans liv ikke er mere værd, lever du i sandhed op til dit navn, Bastardo.

  Presset vil i alle tilfælde være der, for Paludan står ikke alene. Jeg tror ikke, at jeg kender nogen, som pt. ikke har indset, at indvandringen fra Mellemøsten og Afrika med alle dens kalamiteter er en ulykke for landet. De få undtagelser forsvinder i mængden af omkostninger af enhver art.

  Kommentar by Atterdag — 17. april 2019 @ 09:11

 14. Journalisten “Søren Spætte”TV2 hakkede noget i den.

  Kommentar by Sindsro — 17. april 2019 @ 09:15

 15. BLIV VÆK DIN MØGBESKIDTE SANDNEGER!

  BLIV I DIT SOMALISKE FÆNGSEL DIN FUCKER PERKER SØN AF EN LUDER!!

  Dømt for Jonas-drabet – nu sultestrejker han i somalisk fængsel

  Omer Hassan Sheik Muse, der i 2016 blev idømt 20 års fængsel og en erstatning på 33 1/3 kameler for mordet på den 21-årige Jonas Sekyere, har nu valgt at sultestrejke.

  Omar Muse har nu sultestrejket i 11 dage. Han ønsker nemlig at blive stillet for en dommer i Danmark.

  »Jeg blev dømt i Somaliland og fik 20 års fængsel uden beviser og uden at kunne forsvare mig,« siger den 34-årige mand over en telefon fra fængslet i Somaliland.

  Jonas Sekyere blev knivdræbt tidligt om morgenen lørdag d. 17. november 2012 under en bytur på Vesterbro-diskoteket Bakken i Kødbyen.

  [ SLETTET, Kim]

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 17. april 2019 @ 09:37

 16. Afbrændingen af 7O private biler, og fundet af en håndgranat, viser dels hvor rabiate og hensynsløse Paludans modstandere er, dels hvor tæt vi er på svenske tilstande. Havde araberne holdt sig væk, havde Paludan været en fiasko og allerede glemt. Nu er “berigelsen” afsløret som en stor sort løgn.

  Kommentar by tp — 17. april 2019 @ 10:13

 17. Han får da noget medie omtale pr.
  Kan kun spørge igen. Hvad koster det at dække højrisiko kampe hver weekend. Vagt ved synagoge. Dække ministre op. Passe på en radiostation. Og nu pandaer. Er der så ikke penge til beskyttelse af paludan.

  Kommentar by p — 17. april 2019 @ 10:19

 18. Fra Snaphanen: Vores hus er ved at brænde ned, men vi har ikke tilkaldt brandvæsnet, for vi nægter at se flammerne. (de radikale ignoranter i en nøddeskal)

  Kommentar by tp — 17. april 2019 @ 10:25

 19. Paludan kan bare noget!

  Kommentar by Winged Hussar — 17. april 2019 @ 10:31

 20. Ja, for 117. gang er indvandringens følger blevet afsløret, så lad os nu holde påske. Nyde vores lammesteg, sild, snaps osv.

  Jeg er glad for, at branden i Notre Dame har fået danske brandslukningseksperter på dupperne. Det burde de for længst have været. I Sverige er der brændt mange offentlige bygninger, mig bekendt mindst én kirke, og i Frankrig var Notre Dame kirke nr. 13. Dertil kommer alle de lukkede og ødelagte kirker i muslimske lande.

  I øvrigt har jeg oprigtigt onft af alle dem, der har fået ødelagt deres biler. Jeg har selv oplevet det og havde heldigvis forsikret, men der er jo mange, der sparer forsikringen, hvis bilen er af ældre dato.

  Kommentar by Atterdag — 17. april 2019 @ 10:34

 21. Hvor fanden er Stenings-Pedersen henne?

  Det er sgu besynderligt, at ingen af de såkaldte “public service”-kanaler har hevet den gamle afdankede islamist og hashsmugler Abdul Wahid Pedersen i studiet, og ærbødigst holdt mikrofonen for ham.

  Er han mon gået på pension?

  Kommentar by Revisoren — 17. april 2019 @ 15:33

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper