17. april 2019

Om venstrefløj: “… mere provokeret af korankast end af nogen, der opfordrer til drab på danske jøder”

Jeg er af indlysende årsager ikke vild med socialdemokraten Lars Aslan Rasmussen, men blinde høns finder også korn. Her lidt fra et interview i Berlingske – Er Nørrebro tabt? ‘Det er helt relevant at stille spørgsmålet’

“‘Det er sådan et højreekstremistisk synspunkt, som Pernille Vermund står helt alene med. … Selv om indvandrergrupper og venstrefløjen sætter dagsorden, er Nørrebro som bydel jo ikke tabt,’ siger han og tilføjer:

‘Men der er en høj grad af hykleri over den yderste venstrefløj. Jeg har selv deltaget i demonstrationer mod Hizb ut-Tahrir mange gange og har aldrig mødt nogen af de indvandrere, der nu går amok, autonome eller dem, der på Facebook mener, at Rasmus Paludan er meget provokerende. De er tilsyneladende mere provokeret af korankast end af nogen, der opfordrer til drab på danske jøder.‘ …

‘Der er en selvforståelse i de venstreorienterede kredse, især omkring Blågårds Plads. De demonstrerer aldrig mod en imam, der kommer til Danmark og truer med det ene og det andet. Og på gaden har de autonome fundet sammen med bandemedlemmer omkring Folkets Hus og Folkets Park. Man må gerne kritisere politiet, men ikke minoriteter og de hårde salafistmiljøer. Der er meget hykleri og en generel vrede mod det danske samfund, som man blot benytter en anledning til at komme af med,’ siger Lars Aslan Rasmussen.”

(Nye Borgerliges meget omtalte ‘Nørrebro er tabt’-video, 2017; Se evt. I & II)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/100403/trackback

15 Comments »

 1. Så lige en video for otte måneder siden hvor “Paul Weston – ChattingW With Antifa!” på hans UTube-kanal, gjorde total grin med dem til venstre for virkeligheden.

  Kommentar by Moth — 17. april 2019 @ 10:37

 2. Greta Thunberg taler i EU, og beder dem gå i panik.
  Stakkels syge pige.

  Hendes fremtid bliver religiøs og social helvede, skabt af de politikere hun prøver at påvirke til at styre klimaet.

  Europa vælger at begå kulturel selvmord, og man synes klimaet er det vigtigste ved kommende valg.

  Kommentar by k.m. — 17. april 2019 @ 10:42

 3. Kilde : document.dk
  Det tyder på Rasmus Paludans side på “vælgererklæring.dk er lukket ned med henvisning til planlagt vedligehold.

  Vi står foran et Folketingsvalg, og så laver man “vedligehold”, der blokerer for yderligere tilslutning til Stram Kurs.

  Nogen der gider grave i det ?

  Kommentar by k.m. — 17. april 2019 @ 10:56

 4. Jeg giver ikke meget for de korn Lars Aslan Rasmussen (A) har fundet. Nu er der snart valg, og hvilken vej blæser vinden? Han er en del af ‘feel good’ segmentet og dermed medvirkende årsag til, at Danmark er ved at glide ned ad slisken til affaldsbunken.

  Kommentar by Ole Madsen — 17. april 2019 @ 11:07

 5. Nørrebro er tabt. Desværre har vi ikke ind Einsatz kommando gruppe der kan eliminere problemerne èn mas`. Det er nok en Mg42 der skal hives op at værktøjskassen. 40års pædogokkeri har spillet fallit.

  Kommentar by jrp — 17. april 2019 @ 11:26

 6. Hvorfor er Nørrebro tabt?

  Jeg boede på indre Nørrebro i 1968 og en ½ snes år frem.
  Jeg var studerende og huslejen for en koldt-vands-lejlighed-med-lokum-i-gården var til at betale ved ufaglærte jobs i ferierne – som ovenikøbet også kunne finansiere studierne uden at vi skulle optage dyre studielån.

  Naboerne var mest ufaglærte arbejdere, der gik på arbejde hver dag uden nogensinde at få penge fra kommunen. Vi mødtes om aftenen på det lokale værtshus, hvor der blev drukket øl.

  Københavns Kommunes socialdemokratiske styre under overborgmestrene Urban Hansen og Egon Weidekamp ville have Nørrebro total saneret, måske fordi det mindede dem om deres fattige ungdom? (Læs Morten Papes bog ‘Planen’ om Uban Hansens realiserede Amager-mareridt af eget navn Urban Planen). Måske husker nogen en dengang meget kendt aktør, Pelle Jarmer, socialdemokratisk politiker, der døde sidst år? Han var medlem af Københavns Borgerrepræsentation fra 1962 til 1989. Fra 1976 til 1989 var han socialborgmester.

  Som medlem af socialdemokratiet gik jeg og min kone dengang imod de vanvittige planer socialdemokraterne havde for sanering af Nørrebro med beton byggeri. Vi var et upopulært mindretal og til sidst meldte vi os ud af Partiet i protest.

  I løbet af 10-15 år blev alle ejendomme i den sorte firkant (et dansk Montmartre?) revet ned og erstattet af moderne 5-10 etagers udlejningsejendomme i beton byggestil. Huslejen for en to-værelses lejlighed steg samtidig til det 10-15 dobbelte, så det var der ingen, der kunne betale uden huslejetilskud. Hele Nørrebro kom derefter ‘på støtten’ dvs boligstøtten og lejlighedsvis på kommunal kontanthjælp.

  I 1968 var der ingen muslimske indvandrere på Nørrebro. Udover etniske danskere var der kun et par svenskere, nordmænd, tyskere, hollændere, franskmænd, englændere osv

  Så kom det store rykind af storfamilier fra Tyrkiet, Pakistan og de arabiske lande. Deres mange børn gjorde dem berettigede til de store, moderne udlejningslejligheder i betonbyggeriet. Så det blev dem, der rykkede ind og boligsikring og kommunal kontanthjælp blev det almindelige forsørgelsesgrundlag på Nørrebro og de gamle Nørrebroere fra 60’erne og 70’erne forsvandt ud af bydelen. De etnisk danske ufaglærte arbejdere og ditto studerende var ikke længere dem, der prægede Nørrebro. Nu blev Nørrebro præget af muslimer og islam, som det er i dag.

  For mig står det nuværende Nørrebro som en skamstøtte over socialdemokratisk byplanlægning og indvandringspolitik.

  Kommentar by A-mad — 17. april 2019 @ 11:35

 7. JA, DET ER mange år siden Socialdemokratiet var socialdemokratisk. I løbet af få år i tresserne blev partiet infiltreret af kommunister og pampere, og derefter blev partiet anti-dansk og indvandringsindustriens forlængede arm. Godt hjulpet af de radikale og diverse falske borgerlige. Storfamilierne fra Afrika og Mellemøsten rykkede ind og overtog de bedste lejligheder, og danske skatteydere blev sat til at betale huslejerne, forsørgelsen, førtidspensionerne og alt andet omkring indvandringen, f.eks. de tårnhøje gager i “godhedens” industrielle import af arabere og negre. Danskere som blev hjemløse gad man stort set ikke hjælpe. Og boligpolitikken har siden 1968 været asocial.

  Kommentar by tp — 17. april 2019 @ 13:06

 8. Sådan er det med den yderste venstrefløj. De tror ikke rigtigt på nogen af deres egne erklærede faste principper. Ikke ytringsfrihed, ikke religionskritik, ikke engang antifascisme eller antiracisme. Det hele handler om at hade sit eget samfund, kultur og folk- og måske sig selv. De er, i en eller anden form, mentalt eller socialt, udstødte og udskud. Hvorfor tror I at de frivilligt opsøger steder som er beboet af udskud, som f.eks. Nørrebro.

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 17. april 2019 @ 15:05

 9. Som “Per” så rigtigt skrev i et tidligere blogindlæg, så er Nørrebro og Nord-Vest et slags mini-Sverige midt i København.

  Og et sørgeligt forvarsel om, hvad der venter resten af Danmark, hvis der ikke sker radikale forandringer NU…

  Kommentar by Revisoren — 17. april 2019 @ 15:26

 10. Han fandt kornet. Det var godt Lars, du kan godt.

  Kommentar by Hul igennem? — 17. april 2019 @ 15:40

 11. ..Og det store skisma viser sig tydeligere og tydeligere..

  Kommentar by Hul igennem? — 17. april 2019 @ 15:59

 12. Aslan er nu ikke så dum endda. Han var frontløber i den lille demonstration, der fandt sted lige for snuden af HuT-s IS-provokationer foran Christiansborg, mens Paludan og et par andre stod på den modsatte side af kanalen.

  Nørrebro og Nordvest er forlængst tabte bydele, som man bør holde sig langt væk fra. Flere vil følge.

  Nogle af de bedste almennyttige boliger, jeg nævner i flæng den tidligere (og desværre også nuværende..) Sorte Firkant, der blev totalt nybygget i 70’erne, Mjølnerparken samt Bellahøj, er stort set udelukkende beboet af muslimske migranter og efterkommere og dermed besat af den invasive art.

  Aslan vil nok skifte til DF snart, han kom jo fra SF. Det tager blot sin tid.

  Kommentar by Henrik Petersen — 17. april 2019 @ 16:20

 13. Og det ville være godt, han vil tage en del vælgere med, tror jeg, men DF skal jo også udvikles i tråd med tiden?

  Kommentar by Hul igennem? — 17. april 2019 @ 16:35

 14. folk på Nørrebro kan da bare lige tage sig sammen. Folk skal ikke forvente at andre vil løse problemet for een.

  Man er sgu da for dum hvis man tror det.

  Kommentar by Sindsro — 17. april 2019 @ 23:39

 15. Aslan er for det meste fornuftig, men Kims link til Aslans udtalelser om Uriasposten for et par år siden, er selvfølgelig et minus på kontoen. Aslan har for øvrigt også haft en ganske fin samtale med Paludan: https://www.youtube.com/watch?v=1TZ54SgHhfE

  Kommentar by Michael Jensen — 18. april 2019 @ 00:49

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper