18. april 2019

Børn og unge ned til seks år kastede med sten og flasker – “… var der sammen med deres forældre”

Berlingske undrer sig over, at børn går til angreb på politiet, og skriver så en artikel, der ikke rigtigt tager fat om nældens rod. Der er ikke tale om manglende eller dårlig opdragelse endsige spontan hidsighed. De er arabisk opdraget, og efterligner familiens mænd. Det handler om dominans. De forstår godt reglerne, men anerkender dem ikke. Paludan og politiet skal holde sig væk, fordi de mener det er deres område. Islam som religion og kultur, ‘Os mod dem’ som kompromisløs leveregel.

Fra Berlingske – Seksårige børn smed sten og flasker efter Paludan på Blågårds Plads.

“Da Rasmus Paludan i søndags demonstrerede på Blågårds Plads på Nørrebro, blev han mødt af et hav af vrede moddemonstranter med hænderne fulde af sten og fyrværkeri.

Paludans demonstration blev hurtigt afbrudt, men urolighederne fortsatte – denne gang rettet mod politiet. Onsdag eftermiddag møder Berlingske flere af de unge mænd, der var til stede ved demonstrationen. De fortæller, at en del af deltagerne var børn og unge helt ned til seks år, hvoraf nogle også kastede med sten og flasker.

Børnene var der sammen med deres forældre. Jeg tror, at halvdelen af alle demonstranterne var under 18 år,’ fortæller en anonym kilde til Berlingske. Han overværede selv demonstrationen og så, at flere af børnene kastede med flasker og sten efter politiet.

‘Jeg tror, at børnene blev revet med, fordi deres forældre følte sig trampet på,’ siger han…

‘Når følelsesregistret træder i kraft, er det svært at tale fornuft. Og så ved vi, at der har været påvirkninger fra de store unge, der vil have Stram Kurs væk fra Nørrebro,’ siger han.”

(Dreng kaster med sten mod politiet, Blågårds Plads, 14. april 2019; Foto: Youtube)

“En video, optaget af Stram Kurs selv på pladen, viser tydeligt en dreng på omkring 13 år kaste sten direkte mod politiet, mens en endnu yngre dreng viser fuck-finger til politiet..” (Berlingske)

(Dreng laver håndtegn, giver fuckfinger, Blågårds Plads, 14. april 2019; Foto: Youtube, Se evt. I, II)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/100449/trackback

22 Comments »

 1. Det er intet, min søster sendte lige den her til mig: I århus forsøgte perkerne at stjæle 2 lastbiler fra cirkus arena i nat! https://stiften.dk/aarhus/Nyt-cirkus-indbrud-Unge-forsoegte-at-stjaele-lastbiler/artikel/572243

  Forestil jer dem igennem århus C her i påskeferien… Og ingen løfter et øjenbryn over det!!!

  Kommentar by Per — 18. april 2019 @ 22:57

 2. Lad dem bare udstille sig. Så kan danskerne se, hvad de står for.

  Kommentar by Ewing — 18. april 2019 @ 23:20

 3. Hvis du kritiserer islam på nettet eller til demonstration skal dit barn tvangsfjernes. Hvis du er muslim og får dit barn til at kaste med sten og flasker mod førnævnte kritikere (eller politiet) er alt cool.

  Kommentar by Winged Hussar — 18. april 2019 @ 23:47

 4. Det er ikke stenkastende islamister som ham soyboy fotografen i den blå jakke dokumenterer. Han er islamisternes nyttige idiot, hvilket han inderst inde nok er klar over. Vedkommende har iøvrigt rendt rundt i den blå jakke i flere år… hvad er hans forhold til den?

  Kommentar by Dansk Stolthed — 18. april 2019 @ 23:59

 5. Da Gaza-striben kom til Blågårds Plads…

  Kommentar by Revisoren — 19. april 2019 @ 04:19

 6. RAMALLAH

  Kommentar by Knights Templar — 19. april 2019 @ 04:35

 7. Hulubulu Sharia-Jeppe hvor’ du henne?
  Er der ikke lige noget kneppeaffald der ska’ fjernes hér af de a sociale myndigheder?
  Med mindre, du ønsker at fremstå som overløber og landsforædder.
  For gælder din “bekymring” kun for hvide etniske drenge og deres liljehvide forældre?
  Begge steder angives der at være kastet genstande.
  Men jeg kan forstå, du hellere vil ha’ en brosten og noget fyrværkeri i hovedet – end en pamflet. En tryksag, der ikke en gang var kastet efter nogen personer.
  Bekymrende at se perkeryngel med gigt i fingrene helt ned til under 10 år.
  Fra Sort Firkant til Brun Firkant til oooh Ramallah lah laaah..

  Kommentar by Knights Templar — 19. april 2019 @ 05:34

 8. Der har været en del razzia.
  Bomberyddere og kemikalie. Abc.
  https://ekstrabladet.dk/112/tredje-aktion-paa-faa-timer-i-koebenhavn/7603143

  Kommentar by p — 19. april 2019 @ 05:34

 9. Det foregår over hele verden. Han viser ikke et uskyldig håndtegn, det symboliserer en pistol i hånden – bang, du er død.

  Jeg ved ikke hvor lang tid Muhammed brugte på at samle sine tilhængere i Islam, men Greta Thunberg har skabt sin klimareligion på meget kort tid.

  Dem der ikke følger hende bliver også lagt for had, se SF´s forslag om klimaafgift. Betal til overmenneskene, og få syndsforladelse.

  Kommentar by k.m. — 19. april 2019 @ 07:22

 10. De store medier forsøger også at jorde f.eks. denkorteavis og newspeek. Man påstår de spreder løgnehistorier.

  Mon ikke DR og TV2 henter al kildemateriale i Reuters eller AP (Associated press)? det er også at stjæle, hvis udveksling af information skal gøres kriminel.

  Kommentar by k.m. — 19. april 2019 @ 07:37

 11. Børn af islamisk fader tvangsfødes ind i religionen, og burde derfor tvangsfjernes ved fødslen, alle som en.
  Men hvor skulle vi gøre af dem?

  Kommentar by Bastardo — 19. april 2019 @ 08:23

 12. 2. Ewing
  Synes nu de allerede har udstillet sig for meget.
  Jeg vil rigtig gerne se noget handling

  Kommentar by LLL — 19. april 2019 @ 09:10

 13. Den lille dreng med den grønne jakke på, nederste billede, han giver tommelfinger, hvis i kigger nærmer er hans fire finger knyttet og tommelfinger strakt.
  Men mærkelig opførsel fra deres side, de render rundt og leger små guder,

  Hvor mange gange er mekka ikke blevet oversvømmet med græshopper og fårekyllinger, (Guds straf mod Egypten) blev der ikke sendt et lyn ned i deres såkaldte helligedom mekka og dræbte over 100 og op mod 400 kom til skade.
  Tror de stadigvæk at det er vores almægtige fader, Gud de beder til, de må da snart have indset at det er satan selv de tilbeder, hvordan kan muslimer indeholde så meget had og ondskab, hvis det er Gud, vores skaber de tilbeder.

  Den eneste der straffer er Gud selv.
  Når vi snakker om straf, hvorfor kigge de ikke på deres eget land og ser hvilken miserabel tilstand de er i, er det velsignet af Gud?

  Og Gud hviler ikke i noget der er lavet med menneskehænder, det ville de vide hvis de kendte Gud.

  Og det eneste Gud selv har skrevet i fysisk form, var de ti bud, alle andre værker er inspireret af Gud.

  Kommentar by Jan Huus — 19. april 2019 @ 09:24

 14. Apostelenes gerninger 17
  22 Så stod Paulus frem midt i Areopagos forsamlingen og sagde: „Højtærede mænd her i Athen! Jeg har lagt mærke til, at I er meget interesserede i åndelige spørgsmål. 23 Da jeg spadserede gennem byen, så jeg de mange religiøse symboler, som I bruger i jeres gudsdyrkelse. Der var blandt andet et alter med inskriptionen: ‚For en ukendt gud’. Den Gud, som I dyrker uden at kende, ham vil jeg gerne fortælle jer om. 24 Der er en Gud, som har skabt verden og alt, hvad der er i den. Han er Herre over både himlen og jorden. Han bor ikke i menneskeskabte templer. 25 Han har heller ikke brug for, at mennesker skal sørge for hans fornødenheder. Tværtimod, det er ham, der giver menneskene liv og ånde og alt andet. 26 Han lod alle racer nedstamme fra det samme menneske og spredte folkeslagene ud over hele jorden. Han har fastsat, hvor længe hvert folkeslag skal bestå, og hvor dets grænser skal gå. 27 Han skabte menneskene med en længsel efter Gud, så de i deres famlen måske kunne finde ham. Han er nemlig ikke ret langt borte fra en eneste af os, 28 for han giver os liv, bevægelse og eksistens, ligesom en af jeres egne digtere har sagt: ‚Vi tilhører også hans slægt.’ 29 Når vi er i slægt med Gud, så ligner vi ham, og så skal vi ikke tænke på Gud som et billede i guld, sølv eller sten, et billede, der er formet ud fra menneskelig tankegang og kunstnerisk dygtighed. 30 Nok har Gud båret over med tidligere tiders uvidenhed, men nu befaler han, at alle mennesker, hvor de end er, skal vende om til ham. 31 Han har nemlig fastsat en dag, hvor han vil afsige sin retfærdige dom over alle mennesker i hele verden. Det vil han gøre sammen med en bestemt mand, som han har udvalgt til den opgave, og for at hjælpe alle mennesker til at tro det, har han oprejst ham fra de døde.”

  https://www.biblegateway.com/passage/?search=Apostelenes%20gerninger+17&version=BPH

  Kommentar by Jan Huus — 19. april 2019 @ 09:54

 15. Politiet har ikke tid til at beskytte Paludan fordi de har travlt med bekymringssamtaler…

  Kommentar by redneck — 19. april 2019 @ 11:33

 16. Er det politisk bestemt eller er det politiet, der vil have påske freden opretholdt og ferie. Det koster weekend tillæg.
  https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/paludan-raser-burn-them-all/7603285

  Kommentar by p — 19. april 2019 @ 11:41

 17. Indavlet muhammedansk kneppeaffald der burde have været en plet på lagnet…

  Kommentar by Revisoren — 19. april 2019 @ 13:25

 18. Det er ca 15 år siden jeg stoppede med at komme på Nørrebro, for allerede den gang oplevede jeg at blive overfaldet med sten kast af en gruppe på ca 20 børn, alle under 10 år. At angribe med små børn, mens forældrene ligger i baghold, er tydeligvis en taktik som muslimerne har udviklet til at dræbe vesten! Og jeg er sikker på at der er udkigsposter over alt på Nørrebro, hvorfra der ulovligt registreres hvem der kommer ind og går ud. Der er ikke bare tale om terror, det er en reel inversion. Islam er en politisk anti-civilisation der forklæd som en religion har ruineret hele Mellemøsten. Og desværre ser vi lige nu ikke ud til at klare den bedre. Selv Paludans søskende syntes at stikke deres helte broder i ryggen:
  https://www.bt.dk/samfund/rasmus-paludans-soester-har-droppet-kontakten
  Ak ja, det bliver meget svært at stoppe det her før det ender i en total destruktions krig!

  Kommentar by Hvideplov — 19. april 2019 @ 17:34

 19. Og lidt skrappere ting
  https://ekstrabladet.dk/112/seks-biler-spraengt-i-stykker/7603694

  Kommentar by p — 19. april 2019 @ 20:25

 20. Af hensyn til Uriaspostens omdømme er det nok bedst at undgå kommentarer som bare er klamme, platte og vulgære. Og iøvrigt uden oplysninger eller argumenter. Sure opstød og underlødige indlæg bringer os ikke videre.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 19. april 2019 @ 22:27

 21. # 17 Hvideplov… Du har ret. Det mest utrolige er at trods alle dårlige erfaringer har de gamle partier accepteret Marokko-traktaten som lægger op til at indvandringen mindst skal FORDOBLES fremover. Plus at vi skal have statscensur. Det begynder at se ud som om Chrborg er blevet så domineret af kommunister og uduelige/korrupte typer, at det danske folk skubbes til side til fordel for arabere og afrikanere.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 19. april 2019 @ 22:40

 22. Børn, kan kun gætte?!
  https://ekstrabladet.dk/112/flygtede-over-bro-motorcykel-tyve-var-boern/7603328

  Kommentar by p — 20. april 2019 @ 09:32

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper