18. april 2019

Nima Zamani: “I hjertet af København blev der kæmpet for alt dét, mine forældre flygtede fra…”

Han er en ulidelig politisk korrekt vært på Radio24syv, men langt bedre på skrift, når emnet er integration og Islam. Hvor den (hvide) danske venstrefløj læser alt ind i en polariseret debat, så har folk som Lars Aslan Rasmussen og Nima Zamani en lidt mere overordnet tilgang. Debatten om Islam er ikke bare et ideologisk rollespil. Radio24syv-vært Nima Zamani kommenterer i Ekstra Bladet – ‘En skamplet i danmarkshistorien’.

“Den 14. april 2019 er en skamplet i danmarkshistorien. I hjertet af København blev der kæmpet for alt dét, mine forældre flygtede fra i begyndelsen af 80erne.

På den ene side foregiver de at elske koranen så meget, at de raserer en bydel på grund af én islamofobisk person. På den anden side bryder de dagligt koranens grundlæggende regler ved at drikke alkohol og ryge hash.

Hykleriet gjorde sig også gældende for de forkælede autonome, der tilsluttede sig den voldelige gruppe af selvudråbte muslimer. De aner ikke, hvor privilegerede de er. De har, modsat mine forældre, aldrig skullet kæmpe for ytringsfrihed. De har fået den foræret. ..

En eller flere personer blev i øvrigt spottet iført sorte hættetrøjer med det officielle IS-logo. De kunne lige så vel have iført sig en SS-uniform med hagekors rundt om venstre arm.

Det burde enhver tage afstand fra. Også dem nede i queer-kollektivet, der normalt stemmer på disse evigt berøringsangste halalhippier. Det er meget muligt, at Skipper og Stampe påstår at være LGBT-rettighedernes sande forkæmpere. Men det er fis i en hornlygte. De tør jo ikke kritisere gruppen af voldsparate, muslimske indvandrere, der chikanerer seksuelle minoriteter i samme bydel, som de satte ild til.

(Islamisk Stat-sympatisør på Blågårds Plads, 14. april 2019)

Oploadet Kl. 23:24 af Kim Møller — Direkte link46 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/100458/trackback

46 Comments »

 1. Vi skal være et shithole-land, har liberalister, socialister og globalister vedtaget – og det bliver vi

  Kommentar by BB — 18. april 2019 @ 23:30

 2. Breaking: Trump colluded with Paludan!

  Det er sørgeligt at vores land skal ledes og behandles ud fra laveste fællesnævneres (ja, i flertal) intelligensniveau hos islamister.

  Respekt til Paludan, Identitær, Uriasposten, Freespeach og alle andre, som går forrest og bringer islams taber-setup frem i lyset hos flere og flere.

  Kommentar by Dansk Stolthed — 18. april 2019 @ 23:52

 3. Hele samfundet er i løbet af få årtier blevet omformet fra nogenlunde forstandige mennesker til zombies. Det begyndte med nitte-‘eliten’, forbi middelstanden og så helt ned til pøblen.

  Hvem mon er i stand til at tilvejebringe en sådan ændring, og kunne de også have et motiv for det? Og er det så slut med denne udvikling, eller hvad bliver måske næste skridt?

  Tænk selv! Udtryk dig selv! Uanset samfundets regler. Det er meningen med et ‘folkestyre’.

  Kommentar by Michael Laudahn — 19. april 2019 @ 01:04

 4. Den eneste trøst er, at det om 50 år bliver værst for kvinderne, der har stemt for at Islam skal blive dominerende i Danmark. Vi mænd kan stadig tage en øl i haven mens vores koner gør huset rent…. Mens jeg svipper internetten for kone nummer to eller tre…. Gerne en vårhare på 14-16 år… Med en spændstig krop… WIN WIN

  Kommentar by Ignoranten — 19. april 2019 @ 01:27

 5. Kneppe-affaldet stortrives under Løkke-Fondens beskyttelse.

  Kommentar by Iznogut — 19. april 2019 @ 02:14

 6. OT.: DDR og TV-MeeToo omtaler offentliggørelsen af REDIGERET Mueller Rapport.
  Redacted bliver til “redigeret”.

  Men – Frifindelse for alle anklager mod Trump og ingen obstruktion af retfærdigheden (Hvordan man obstruerer retfærdigheden når der ikke er nogen kriminalitet?) Tja, gad vide.

  Kommentar by Iznogut — 19. april 2019 @ 02:19

 7. # 1, BB – Ja, de “kloge” og “gode” radikale, rødbrune og blårøde kliker har i årevis undergravet alle folkelige, kulturelle og nationale værdier.

  De startede i 68-7o med at hetze og angribe husmødre, familieforsørgere, familieværdierne og børnenes ret til hjem og forældre. Husmødrene skulle drives hjemmefra med hetz og højere skatter, og mændene nedgjorde man med rød propaganda. Børnene skulle helst statsopdrages.

  Derefter skulle morgensang og historieundervisning m.m. i skolerne afskaffes. Siden er det gået slag i slag med nedbrydning af alt muligt. I 196o gik socialistfiduserne til valg på “Tryghed gennem retfærdig skat, tryghed for familien, tryghed for beskæftigelsen og tryghed i uddannelsen. I 196o-68 var Danmark et blomstrende, gældfrit samfund næsten uden arbejdsløshed.

  Lige siden er det gået den forkerte vej på næsten alle områder. Kommunisme, feminisme og pladderhumanisme har udhulet, perverteret og forvrænget alt. Skilsmisse-tallet er i verdensrekord-højde, antallet af tabermænd, posedamer, faderløse børn, hjemløse børn og unge sætter rekorder, ligesom antallet af narkomaner og selvmord.

  Hertil kommer indvandringen som har svækket og destabiliseret Danmark, som har mangedoblet kriminaliteten, som koster snesevis af milliarder hvert år…. med store nedskæringer af velfærden, sundhedsvæsnet og meget andet til følge. Og via løgnemedierne og EU er vi gået fra at have et trygt, frit og demokratisk land…. til at være et utrygt, ufrit og udemokratisk land på vej ned ad et skråplan der nemt ender i total katastrofe med kollaps, kaos, bankerot, blodige konflikter, ragnarok og massedød.

  De gamle partiers dumheder, svigt, tyranni og forræderi er endt i noget som var utænkeligt endnu i 197o.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 19. april 2019 @ 03:59

 8. Islamisk Stat – nu også med bøllehat!

  Kommentar by Revisoren — 19. april 2019 @ 04:16

 9. Ser man det.

  Kun få dage efter branden i Notre Dame kan MSM glædestrålende konkludere, at der bare var tale om en “kortslutning”, der antændte branden.

  At antyde at der muligvis kunne være andre årsager til branden, er naturligvis bare en islamofobisk konspiration.

  Jeg tillader mig at konkludere, at MSM også er én stor kortslutning…

  Kommentar by Revisoren — 19. april 2019 @ 04:40

 10. Se lige 24nyt.dk om at 1O partier nu slutter sig sammen for at afslutte EU-mareridtet. Og så er der en artikel om terror mv. i Europa og Danmark.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 19. april 2019 @ 05:35

 11. ALEXANDER BEAUMONT 03:59
  196o-68 var Danmark et blomstrende, gældfrit samfund næsten uden arbejdsløshed.

  Nej. Som jeg husker det var tallene fra 1962 positive, men det er for lidt til udløse et samlet positivt billede. Der er nærmest til Fremskridtspartiets dage tale om et samlet politisk/vælgermæssigt pres for udelukkende større skat, plus udvidet international afhænighed.

  Omlægningen fra landbrug til industri tog fart i 1960’erne og krævede betydelige og importtunge investeringer i nyt kapitalapparat. Selvom den offentlige nettoopsparing var positiv, trak det private opsparingsunderskud de løbende poster i minus, og udlandsgælden steg mærkbart.
  https://danmarkshistorien.dk/leksikon-og-kilder/vis/materiale/danmarks-udlandsgaeld-1945-2010/

  Kommentar by Peter Buch — 19. april 2019 @ 06:20

 12. Off topic (trump):

  Msn artikel bruger to år gammel trump udtalelse som overskrift. Fake news eller bare old news?

  https://www.msn.com/da-dk/nyheder/udland/panikslagen-trump-det-er-enden-p%C3%A5-det-hele-jeg-er-fked/ar-BBW50Al?li=BBr5MK0&ocid=mailsignout

  Denne artikel blev udgivet for 12 timer siden på danske msn nyheder.

  Jeg synes efterhånden at se dette fænomen flere steder, eller er det bare mig? Ekstrabladets artikler minder meget om. Negativ overskrift. Lidt mere information længere nede i artiklen der ændrer billedet lidt.

  Overskriften antyder at der er sket noget negativt i trump lejren. Men hvis man læser artiklen, finder man ud af at trumps udtalelse er fra 2017 da Mueller blev valgt som specialundersøger. Nu er trump blevet frikendt (selvom de ikke vil indrømme det) og trump er vel ikke “f**ked” nu?

  Det her er vel i bedste fald forsøg på misinformation. Fra øverst i artiklen:

  “Rapporten konkluderer, at der er ikke er beviser for, at præsident Donald Trump har forsøgt at forhindre specialundersøger Robert Muellers arbejde, men den frikender heller ikke præsidenten.”

  Så der er ingen beviser men han er altså stadig ikke frikendt. Efter en undersøgelse der har varet i to år, og kostet 200 millioner kroner.

  Ingen beviser = Ikke frikendt!

  Kommentar by Realist — 19. april 2019 @ 08:53

 13. Nima Zamani kalder Rasmus Paludan en racist. Jeg ved ikke om Rasmus Paludan har antipatier mod andre racer eller går ind for racehygiejne, á la tyskernes (og svenskernes) politik 30’erne. Det eneste jeg ved, er at han er kritisk overfor ‘religionen’ Islam. ‘De frelste’ ynder gerne at kalde deres modstandere for ‘racister’. Udskiftes ‘r’ mad ‘n’ står der (omtrent) ‘nazister’, og det er selvfølgelig meningen.

  Kommentar by Ole Madsen — 19. april 2019 @ 08:56

 14. @9
  Bare rolig – Forestillingen om ‘de gode gamle dage’ skal nok blive forfalsket, dekonstrueret og smadret af en kulturradikal kunstner.

  Det Danske Filminstitut har netop givet Bornedal 16 millioner kroner til at forfalske og dekonstruere Anden Verdenskrig, efter hans store ’succes’ hvor han gjorde, hvad han kunne for at destruere 1864, som han stadig betragter som sit store mesterværk.

  Kritik pga. forfalskninger og uansvarlig omgang med historiske kendsgerninger om 1864 fattede Bornedal aldrig, men betragter det som Janteloven, som ondskab. Nu kommer hele cirkus Bornedal til at gentage sig, nu med Anden Verdenskrig.

  Kommentar by traveler — 19. april 2019 @ 09:02

 15. Naturligt at Nima Zamani forbløffes og græmmes over kulturradikale.

  Kulturradikale har altid haft denne sjove kærlighed til voldsparate dominansgrupper, jo mere truende, jo større er deres beundring og ulykkelige kærlighed.

  Topmålet er en fredsdemonstration hånd i hånd med sorte islamiske hættetrøjer med det officielle IS-logo.

  Kommentar by traveler — 19. april 2019 @ 09:05

 16. Nå, der rykkes rundt på numrene i kommentarsporet. Min kommentar ovenfor var stilet Peter Buch

  Kommentar by traveler — 19. april 2019 @ 09:07

 17. #7 med der charmante nick; kneppe kim:
  Amici Pelle Brostein troll?
  Eller monstro bøllehatten? – at dømme efter lixtallet.

  Kommentar by Knights Templar — 19. april 2019 @ 09:38

 18. – Knights Templar

  Han er en højreloonie, som ikke accepterede mine moderationsregler, og blev dannet. Siden har han truet mig 100+ gange i natlige kommentarer, der sjældent kommer online, og i så fald kun få timer. Det handler ikke om politik, men distriktspsykiatri ;-)

  Kommentar by Kim Møller — 19. april 2019 @ 09:49

 19. – > Realisten

  Jeg har den på min liste. BT insinuerer at Trump følte sig fucked, fordi han havde gjort noget galt, som ville blive opdaget. I virkeligheden følte han sig fucked, fordi sådanne undersøgelser ville lamme det politiske i årevis. Han fik helt ret. Demokraterne og deres medier skriver ikke om andet, selv efter han er frikendt. Han er stadig ‘lidt gravid’…

  Kommentar by Kim Møller — 19. april 2019 @ 09:52

 20. Junkaviserne og junktv har mægtigt travlt med at spille svensk- vi er alle så goe venner- junk løgn.

  Kommentar by Hul igennem? — 19. april 2019 @ 09:59

 21. INTET ramaskrig over IS-bøllehat-retadoens logobefængte hættetrøje.
  Men, iførte RP sig skrårem og armbind. Så sku’ I bare se løjer!
  Taq’iya for kaffe!
  Vi er blevet et land af idioter.

  Kommentar by Knights Templar — 19. april 2019 @ 10:03

 22. #19
  Ah javel. Tak Kim.
  Hilsner Knights Templar

  Kommentar by Knights Templar — 19. april 2019 @ 10:07

 23. Islamisterne må have gule veste på, og så må vi låne nogle hårde franske politisoldater, de kan så skyde islamisterne i øjnene.
  Skyd efter hovedet.

  Kommentar by Hul igennem? — 19. april 2019 @ 10:10

 24. The water won’t clear up. Til you get those pigs out of the creek.

  Kommentar by XXXXX — 19. april 2019 @ 10:12

 25. #20
  Udover håbet om, at kunne miskreditere POTUS.
  Har der hele tiden ligget de sidegevinster, at stikke en kæp i hjulet, grus i maskineriet og lave glidende ureglementerede tacklinger og benspænd.
  Der tvinger ham til hele tiden, at skulle adressere. Og spilde kostbar krudt og tid på. Der skulle forhindre ham i at føre politik. Det er også derfor the democraps kværner videre. De helmer ikke. Selv hvis han blev pure frikendt for hele .ortet.
  Jeg mener, détte må være det værste eksempel i hele US historie.
  Ron Rea var nærmest fredet i klasse A til sammenligning.
  Håber det, og de synlige resultater han har skabt – på trods – bliver et gigantisk own goal.
  ✌🤘 four more years!

  Kommentar by Knights Templar — 19. april 2019 @ 10:25

 26. Sorry Kim.

  Det skulle naturligvis ha’ været PÅSKEHILSNER! ..og mange af dem.

  K.T.

  Kommentar by Knights Templar — 19. april 2019 @ 10:29

 27. Enig. Hvorfor ikke se sandheden i øjnene?

  Danmark er blevet et multi-kulturelt samfund takket være de røde, venstreorienterede partier,med det Radikale Venstre i front, der ønskede at importere et muslimsk proletariat fra Tyrkiet, Pakistan og de arabiske lande. Det importerede proletariat skal bringe nyt liv til deres klassekamp til afløsning af det gamle, der forlod de røde pampere og deres partier i stort tal, da de fik uddannelse og velstand.

  Hvis statsradiofonien(DR+TV2), de venstreorienterede og deres papiraviser sammen med deres folketingsflertal, ønsker at begrænse demonstrationsretten

  SÅ MÅ DE VEDTAGE EN LOV I FOLKETINGET, DER ULOVLIGGØR DEN SLAGS DEMONSTRATIONER SOM RASMUS PALUDAN FORETAGER.

  Dvs indføre en lov, der indfører ‘voldsmandens veto’ i Danmark.

  Jeg ser frem til en demokratisk folketingsdebat om indførelsen af en sådan lov. Den bliver interessant at følge og kan gøre klart for os, hvor vi står i dag.

  Konflikten er den samme i mange vesteuropæiske lande og i USA, hvor de venstreorienterede vil have fortsat masseindvandring senest i form af ‘karavanen’ fra Honduras, Guatemala, Nicaragua og El Salvador, der ønsker asyl i USA.

  Der er i forvejen 12 mio illegale immigranter i USA. I stater hvor det Demokratiske Parti har magten, må The U.S. Immigration and Customs Enforcement (ICE) ikke så meget som henvende sig til dem og undersøge deres illegalitet. De har rettigheder, som om de var US-statsborgere i de stater, hvor det Demokratiske Parti har magten. Flere af dem stemte sågar ulovligt ved midtvejsvalget for nylig.

  De venstreorienteredes kamp for et socialistisk samfund er blevet til de venstreorienteredes kamp for masseindvandring af ikke-integrerbare muslimer fra mellemøsten og Afrika. Dem de skal leve af i fremtiden.

  De venstreorienterede har bl.a til formålet indsat NGO-færger, der ulovligt fragter dem over til Europa fra Afrika og mellemøsten. Det er bl.a finansieret af George Sores mange milliarder $ i hans Open Society Foundation (OSF).

  Kommentar by A-mad — 19. april 2019 @ 11:24

 28. 20 Kim Møller

  Dejligt at du kan gennemskue det. Du har helt ret! Trump anede, at det ville lamme hans arbejde i årene fremover. Og han fik ret. Han udtrykker sig bare lidt stærkt. Men nu kender vi ham. Jeg er 100 % for Trump. De hader ham fra Hollywood til østkystens intellektuelle. Det var en heksejagt – en fisketur, men ingen fisk var der.

  Kommentar by Tim Pallis — 19. april 2019 @ 12:07

 29. Pape bør gå af som justitsminister

  Kommentar by LLL — 19. april 2019 @ 13:11

 30. Vores gode gamle veninde Zenia Stampe mener, at det er spild af politiets resurser, at beskytte “hadprædikanten” Rasmus Paludan.

  Men den lille sarte mimose vil gerne tage imod politiets beskyttelse, når nogle onde højreorienterede islamofober truer Olgas mor på nettet.

  Den slags plejer man at kalde hykleri…

  Kommentar by Revisoren — 19. april 2019 @ 13:12

 31. Surrealistisk: Minsandten om ikke en emeritus-chef ved Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i et debatindlæg i JP vil have genindført forbud mod blasfemi – netop her midt i Påsken, hvor Jesus blev pågrebet og straffet for blasfemi!!

  Hvis ikke Paludan var blevet forbudt at demonstrere, ville en udgave af påskeevangeliet have udspillet sig i fuldt drama for øjnene af os i Københavns gader, med Paludan som en Jesus, dommere som ypperstepræsterne, det mediepolitiske hegemoni som de skriftkloge, politiet som romerske soldater, muslimske bander som gadens parlament, der kom ved falsk vidnesbyrd om alt mellem himmel og jord og krævede henrettelse for blasfemi, og Pape som Pontus Pilatus.

  Kommentar by traveler — 19. april 2019 @ 13:58

 32. # 12, Buch, 6.2o… Danmark var ihvertfald et langt bedre land at være dansker i, dengang der endnu var respekt for hjemmets fred og familieværdierne, hvor skatterne endnu var lave, staten endnu ikke svinede hæmningsløst med pengene, hvor indvandringen endnu ikke var gået amok, hvor kriminaliteten endnu var lav, hvor velfærd og folkesundhed stadig var i topklasse sammenlignet med andre lande, og hvor de røde journalister endnu ikke var begyndt at fylde os med løgn året rundt.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 19. april 2019 @ 15:14

 33. Jens Jørgen Thorsen malede Jesus m. st.. p.. på et plankeværk, og fik offentlig støtte til en Jesusfilm i samme stil, og han blev regnet for en kæmpe helt.

  Kommentar by AN — 19. april 2019 @ 15:21

 34. #32 traveler.

  Du kom først, men jeg var på vej med et link til forskningschef emeritus Oluf Jørgensens forsøg på at kriminalisere Rasmus Paludan.

  https://jyllands-posten.dk/debat/breve/ECE11328959/er-det-blevet-lovligt-at-braende-koranen-som-led-i-demonstrationer/

  Jeg går sandelig ud fra, at politiet for længst har fortaget en vurdering af Paludans optræden set ift. loven om sådanne forhold.

  Læs kommentarerne nedenfor Oluf Jørgensens debatindlæg. Der er gode argumenter, og de viser desuden, at folk faktisk tager Rasmus Paludan alvorligt, uanset hvad de ellers mener om ham.

  Dette har været det gennemgående træk også i medierne, og de norske påstande om, at han er en tosse, der optræder som i et af H.C. Andersens eventyr, har ingen gang på jorden og viser blot mangel på kendskab til noget meget dansk i vores psyke og reaktionsmønstre.

  Paludan er ikke til grin, han har fået lokket rakkerpakket ud på gaden og til at rasle med våbnene, så at ingen kan være i tvivl om, at de er der. Men nu ville de klæde ham at give politiet fri i et par påskedage.

  Kommentar by Atterdag — 19. april 2019 @ 18:22

 35. Demonstration for flygtninge ved center
  https://ekstrabladet.dk/112/to-personer-anholdt-politiet-traekker-stave-mod-demonstranter/7603658

  Kommentar by p — 19. april 2019 @ 20:26

 36. “Alt det som mine forældre flygtede fra” – flygtede de overhovedet, eller havde de bare hørt fra et rejsebureau om at i Danmark kunne man være evighedsturist med gratis bolig og alt betalt? “Kæmpet for alt det”…osv. Det I kæmper for nu, er det ikke at få indført de samme islamistiske tilstande som i det land I forlod?

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 19. april 2019 @ 22:10

 37. #34, – Jens Jørgen Thorsen blev regnet for en vældig helt af de samme kredse, som nu skoser Paludan.

  Kommentar by AN — 19. april 2019 @ 23:45

 38. Jeg så LANGT hellere at vi havde en stærk og fremtrædende eller flere fremtrædende islamkendere og kritikere i de nationale medier end Paludan som mest af alt bare er en gøgler med et fuldstændigt urealistisk mål.
  Vil han have Danmark muslimfrit? Ja og hvordan skulle det LIGE kunne lade sig gøre? Hvor skulle de sendes hen? Og hvordan mon de omkringliggende lande ville reagere, feks EU og Nato og hele vesten?

  Robert Spencer https://www.jihadwatch.org/about-robert
  kommer automatisk ind på min lystavle.
  Han ville gavne 1 milliard gange mere end Paludan nogensinde vil, der er trods alt en masse intellektuel ballast og en masse argumenter, modsat Paludan.
  Danmark har været islam-frit og Europa har kæmpet og holdt Islam på porten i mere end 1000år, det må sgu da vægte et eller andet i fornuften hos de fleste medier.

  Men de er kortsigtede og enten kender de ikke historien i Danmark eller også er de fløjtende ligeglade.

  Kommentar by Endnu en vantro — 20. april 2019 @ 03:23

 39. Stop nu perler.
  https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/muslimsk-svar-til-paludan-nok-er-nok/7603782

  Kommentar by p — 20. april 2019 @ 06:09

 40. £38 Endnu en vantro.

  Du står ret alene med din tro på, at Robert Spencer repræsenterer intellektuel ballast. Hans mangeårige distribuation af falsk info er velkendt, og for andre er han derfor en samvittighedsløs propagandist med stærkt fascistiske træk og et økonomisk stærkt bagland, der dækker hans ryg. Spencers og vennernes støtte til israelsk våbenindustri er helt uspiselig for de fleste her i landet.

  Selvfølgelig er Paludan urealistisk og en gøgler med stærkt ubehagelige træk, også i hans tilfælde stikker fascismen sit ækle fjæs frem, men det er ikke det væsentlige.

  Fuldstændigt overset her på bloggen er det, at – som Kristeligt Dagblad skrev i går – de store danske medier bakker op om Paludans ret til at “demonstrere” for ytringsfriheden. Det betyder ikke, at han har en politisk fremtid, blot at han i en kort periode får hævdet et princip, som der er brug for at forsvare, og at dette anerkendes.

  Kristeligt dagblad skriver i dag om burkaerne, der blev luftet under HUT-demonstrationen. Jeg ser gerne, at vore medier også går i gang med at analysere den utvetydige krigserklæring, der ligger i at anvende islams sorte faner foran Christiansborg. Dette er ligesom burkaerne en stor uforskammethed, og den muslimske moddemonstration var næsten ikke-eksisterende.

  Kommentar by Atterdag — 20. april 2019 @ 11:31

 41. @Atterdag
  Nu hænger udskamningen om fascismen mig her og der løst uden på trøjen.

  Når Uffe Elbæk af alle peger på, at udviklingen har fascistiske tendenser, peger han på sig selv, og understreger det ved at invitere
  islamister som Kashif Ahmad, Sikandar Siddique og Badar Shah ind i partiet. Og her tøver jeg ikke med at sidestille deres ideologi om islamisk teokrati med fascisme. Som bekendt går islamister ind for at afskaffe demokratiet til fordel for et totalitært kalifat baseret på sharia.

  Selvfølgelig er Paludan uanstændig i sit valg af udtryk, men hvornår er uanstændighed blevet til fascisme. Uanstændighed som livsstil eller provo var en hæderstitel blandt unge for to generationer siden. Men intet med fascisme at gøre. Nu sidder de gamle provo-støtter med deres på det tørre og råber fascism ud i æteren om noget, de selv kunne støtte engang.

  Af nysgerrighed vil jeg gerne spørge dig, Atterdag, hvorledes ved Paludans parti ’stikker fascismen sit ækle fjæs frem,..?

  Og hvorfor er det ikke det væsentlige, at du udnævner Paludan til fascist?

  Kommentar by traveler — 20. april 2019 @ 12:26

 42. @Atterdag

  Din ide med at man skulle stå så alene, hvis man tror på, at Robert Spencer repræsenterer intellektuel ballast, viser mest af alt, at din dømmekraft er ringe. Jeg kunne have fundet en vis formildende omstændighed i din kommentar, hvis du havde forvekslet Robert Spencer med Richard Spencer, der er en kedelig karl.

  Kommentar by traveler — 20. april 2019 @ 12:43

 43. traveler, jeg ved ikke, hvem “din” Richard Spencer er. Der er sikkert flere med det navn.

  Vedr. Robert Spencer forstår jeg ikke, at det er gået din opmærksomhed forbi, at han aldrig er slået an i Europs, selv om der er gjort hyppige forsøg i mange år.

  Forklaringen har aldrig været en hemmelighed, den er klar som dagen. Spencers propaganda bygger på at skulle forføre dårligt begavede og uvidende mennesker, som der findes mange af i USA, folk der knap har gået i skole og er til salg for en tilstrækkelig infam historie. For eksempel al vrøvlet om Obamas fødsel.Den slags går ikke i Europa. Så enkelt er det.

  Jeg er selv blevet kaldt fascist og har derfor tjekket en ekstra gang, hvad jeg skal lægge i det ord. Paludans nedladende udskamninger af et publikum som undermennesker er i den kategori. Han har haft held til at forsvare et princip og har gjort det med sit liv som indsats. Det lever op til andres behov for helte, men udover det, han allerede har foretaget sig, er det vanskeligt at få øje på en politisk fremtid og udvikling i hans regi. Alt i alt tror jeg, at hans indsats har være til gavn, men den er behæftet med en udløbsdato, hvilket flere på denne blog allerede har været inde på.

  Kommentar by Atterdag — 20. april 2019 @ 14:50

 44. Atterdag, Debatten om Obamas fødselsattest er da ikke en lakmusprøve på, om man har intellektuel ballast eller ej. Det er en debat i sig selv med argumenter på begge sider og er da komplet ligegyldig set i forhold til Spencers hovedemne om islam, som han har skrevet hyldemeter af bøger om. Skriverier af mange hyldemeter bøger om et emne er da det, man bogstaveligt ville kalde intellektuel ballast.

  Tjekker man det gennemsnitlige IK-niveau, så er der vist ikke flere dårligt begavede og uvidende mennesker i USA end i Europa?

  Det overrakser mig, at hvis du selv er blevet kaldt fascist uden grund, så burde du da være meget mere påpasselig med at kalde andre det samme. Det overrasker mig virkelig.

  Kommentar by traveler — 20. april 2019 @ 16:10

 45. traveler.

  Det er muligt,at du har læst hyldemeter af intellektuelt stof fra Robert Spencers hånd, men så finder jeg det mærkeligt, at du accepterer det underlødige bras, han har prostitueret sig ved at sende ud på markedet for sikkert rigelig betaling af et politisk jødisk bagland. Han er jo en af hovedpersonerne blandt de såkaldte “birthers”.

  Jeg brød mig aldrig om Obama, men en debat, som den, der for enorme jødiske midler er blevet ført imod den første amerikanske præsident med en anden hudfarve end hvid, er så langt under, hvad jeg kan acceptere, som den kan være. Vulgær og tarvelig over alle grænser, og det er det, jeg bygger min holdning til Robert Spencer på. Jeg tror ham ikke over en dørtærskel, og den holdning er ganske almindelig med undtagelse af i en ultrasnæver kreds, der har promoveret ham i Europa.

  Du har ikke grund til at forsøge at udskamme mig vedr. Paludan. Jeg er vist den eneste her, der har taget ham dødsensalvorligt og forsvaret ham mod de lumre og udspekulerede infamiteter om. at han skulle være en H.C. Andersensk “tosse”.

  Paludan er ikke en tosse, og hvis vi skal blive i det norske, hvilket kan være meget passende, så er han lige præcis der, hvor Ludvig Holberg lader Jeppe gennemgå forvandlingen i baronens seng og blive farlig. Holberg vidste jo godt, hvorfor Jeppe var, som han var, og han undte magthaverne en alvorlig forskrækkelse, da den bondske mand gik fra at være til latter og blev en farlig modstander.

  Jeg mener, at Rasmus Paludan demonstrerer noget lignende i moderne kontekst, og at farligheden bl.a. består i, at vi i dag har den ytringsfrihed, som selv Holberg kæmpede imod både fra de sekulære og de religiøse msgthaveres side. Ludvig Holberg var med til at opmuntre en yngre generation til at kæmpe for de liberale værdier, der bliver prøvet så hårdt af Rasmus Paludan. Har han stopklodser og selvindsigt, så at han får stoppet op i tide? Det tillader jeg mig at tvivle på, men jeg frakender ham bestemt ikke intelligens.

  Hvad fascismen angår. har den altid luret og vil altid gøre det. Den er ikke et reaktionsmønster, der er bundet til tid og sted, og den trækker altid på de samme menneskelige dæmoner. Jeg har altid været forsigt med at betegne noget eller nogen som fascitisk, men nu ser jeg mange tilløb ikke mindst på venstrefløjen, hvor man mener, at kæmpe for godheden og synes at være stæreblind for følgevirkningerne. Det har jeg bl.a. lejlighed til at observere i det store sogn, jeg har mest tilknytning til, og hvor menighedsråd, præster og politikere aller er ude, hvor de ikke kan bunde og sætter meget over styr. De synes alle uden sans for almindelig ordentlighed og demokratisk handlemåde. Det kommer ikke bag på mig, at folk taber troen både på dem og på det, de står for og burde forsvare.

  Kommentar by Atterdag — 20. april 2019 @ 18:44

 46. Rettelse: at farligheden bl.a. består i, at vi i dag har den ytringsfrihed, som selv Holberg måtte kæmpe for, og hvor han var oppe imod både de sekulære og de religiøse msgthavere.

  Kommentar by Atterdag — 20. april 2019 @ 18:50

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper