20. april 2019

Søren Grinderslev: “Det er officielt. Patienterne har overtaget styringen med galeanstalten.”

Søren Grinderslev Hansen har været involveret i flere større filmprojekter, men fastholder med karrieren som indsats, retten til at nedbryde multikulturalisternes floskelfyldte virkelighed. Her et 16 minutter langt forsvar for ‘Ytringsfriheden og Danmarks bedste advokat’ – ‘Paludan vs. POP – Part of the Problem‘.

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/100475/trackback

37 Comments »

 1. Lækkerier, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 20. april 2019 @ 13:10

 2. Godt gået Søren Grinderslev.

  Kommentar by Johnson — 20. april 2019 @ 13:29

 3. Modig i modgang i den 99% rødficerede filmbranche, derfor enormt kedsommelig. Måske kunne han få hjælp fra… Kreativ vinkling… 2 frihedskæmper piger, der måske kan motivere mod invasionen.. Få dem hertil? Bare for lidt modvægt..
  https://jyllands-posten.dk/international/ECE11331178/to-soestre-har-smidt-sloeret-og-er-flygtet-fra-saudiarabien/

  Kommentar by Gaflen — 20. april 2019 @ 13:34

 4. Glimerende beskrivelse af POP – Part of the Problem.

  Kommentar by traveler — 20. april 2019 @ 13:41

 5. En video som vinkler problemerne med retten til at ytre sig. Ærgerligt at Søren Grinderslev ikke selv afholder sig fra at tale nedsættende om andre, især måden han omtaler Lars Løkke Rasmussen. Men elles en god video som hyklerne kan reflektere lidt over.

  Kommentar by Erik Skifter — 20. april 2019 @ 13:47

 6. Angående Løkkes solidaritet med islam, som nævnes i videoen.

  Der findes et berømt foto af en ung Løkke i Afghanistan i 1988.

  Han har islamisk skæg, holder en Kalashnikov og er klædt som som de mujahediner, han er omgivet af. Hans mission var at aflevere nogle indsamlede pengemidler til de afghanske oprørere mod den russiske besættelsemagt.

  Det var den tid, der dannede Løkkes politiske ståsted. Han mener stadisgvæk det samme. Han har ikke flyttet sig.

  Russerne er skurkene. Muslimerne vores venner.

  Som mange andre liberale politikere, røde som blå, lever Løkke i en tidsboble fra før 9-11. Det er Fukuyamas fejlslagne tese om, at Vestens liberale ideologi og internationale institutioner har vundet almagt på denne klode.

  Løkke kommer ikke til at ændre sig. Hans politiske jeg er født under et andet paradigme – som tidligere antydet. Hans forsvar for islam vil blive mere og mere søgt og kringlet, som tiden går. Der er dømt Komiske Ali herfra og til evigheden.

  Kommentar by np — 20. april 2019 @ 13:54

 7. “Vi brænder jo heller ikke jeres bibel”, siger de.
  Hvis så bare, de ville nøjes med at brænde Biblen. Det ville være en kæmpe lettelse, fordi så kunne ens bil, sommerhus, hus, cykel, motorcykel og børn være i fred. Det ville jo være et totalt harmløst drømmescenarie, hvis de bare ville nøjes med at krænke os, som Paludan “krænker” dem.

  Kommentar by Fascist — 20. april 2019 @ 13:57

 8. Det var dog noget af en overraskelse at finde denne Søren Grinderslev i en sådan rolle. Som hørende til i det sumpede filmmiljø forventer man at finde en fuldblods rødgardist. Jeg kan forstå, at Søren allerede har haft sine kvaler med kollegerne i sumpen, som igen viser sig at være antidemokrater, fascister så at sige.
  Det er en glimrende og hjertevarmende gennemgang af idioternes gøren og laden i relation til folkehelten Rasmus Paludan.

  Kommentar by Knud Madsen — 20. april 2019 @ 14:07

 9. @ Kommentar by Erik Skifter — 20. april 2019 @ 13:47

  Med især marokkounderskriften in mente, er det meget svært ikke at omtale slubberten LLR MEGET nedsættende. JEG har ikke noget smukt at sige om denne svigefulde ka’l.

  Kommentar by Knud Madsen — 20. april 2019 @ 14:11

 10. JA, HVOR ER DET SURT at Paludan har kradset lidt i overfladen af det store flotte officielle skønmaleri, som forsøger at putte blår i øjnene på os allesammen, ved at udmale hvor idyllisk og berigende masseindvandringen er. En smule kradsen som har afsløret at invasionen fra Afrika og omegn er en trussel mod os alle. Den SNIGENDE afrikanisering og islamisering af Danmark er nu….. på grund af Paludans modige men fredelige optrædener, og især de voldsomme reaktioner derpå….. blevet afsløret og belyst som en tydelig og hastigt fremadskridende udnyttelse og besættelse af vores land.

  En katastrofal og dødsensfarlig udvikling som V, K, S, SF og R etc. kynisk og lystigt har medvirket til gennem mange år, trods utallige advarsler og protester. En udvikling som snart kan ende i svenske tilstande og Danmarks undergang. Fint at modstanden mod Chrborgs folkefjendske og altødelæggende politik synes at tage til i styrke.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 20. april 2019 @ 14:13

 11. Hvad ville Kristus blive betragtet som, den dag i dag, en islamofob, en antisemit, ville han overhovedet overleve en tur gennem Nørrebro med sine forkyndelser?

  Esajas 5:20-24

  20 Ve dem, der kalder ondt for godt og godt for ondt, gør Mørke til Lys og Lys til Mørke, gør beskt til sødt og sødt til beskt!

  21 Ve dem, der tykkes sig vise og er kloge i egne Tanker!

  22 Ve dem, der er Helte til at drikke Vin og vældige til at blande stærke Drikke,

  23 som for Gave giver den skyldige Ret og røver den skyldfri Retten, han har.

  24 Derfor, som Ildens Tunge æder Strå og Hø synker sammen i Luen, så skal deres Rod blive rådden, deres Blomst henvejres som Støv; thi om Hærskarers Herrens Lov lod de hånt og ringeagted Israels Helliges Ord.

  https://www.biblegateway.com/passage/?search=Esajas+5&version=DN1933

  Kommentar by Jan Huus — 20. april 2019 @ 14:14

 12. Ha Ha, Jeg har kun set ca 2 minnutter af videoen og jeg elsker allerede Søren Grinderslev ;)

  Kommentar by Santor — 20. april 2019 @ 14:16

 13. Kan hverken se den med Firefox eller Opera.
  Eller er Ubuntu som system årsagen?

  Kommentar by Peter Buch — 20. april 2019 @ 14:20

 14. @ Knud Madsen
  Der er ingen grund til specielt at udhænge “denne svigefulde ka’l”, “slubberten LLR”. Hans job er at gøre, hvad EU/Folketinget bestemmer. Det samme med Mette Frederiksen. POP hele banden. POP
  – et glimrende udtryk.

  Som man ville sige i Olsen-banden: Der er store kræfter på spil, kræfter så store, at de overgår enhver forstand.

  For mig ville et job som skraldemand være mere ærligt. Men de får aldrig mikrofontid i medierne.

  Kommentar by traveler — 20. april 2019 @ 14:22

 15. Flot flot, bedre er ikke set.

  Kommentar by JEG ER ENIG, DET ER EN LUKKET FEST, SKRID HJEM. — 20. april 2019 @ 14:41

 16. @11 Jan Huus

  Jesus fik en blasfemidom, fordi gadens parlament, assisteret af farisæerne og de skriftkloge kendte ham skyldig i blasfemi. Og magthaverne – romerne – datidens POP – var følgagtige og indsmigrende over for den voldsparate hob. De ville bare have fred, ro og kontrol.

  Det er alt det, påskeevangeliet også handler om. Hvorfor roder du rundt i Esajas?

  Lighederne er slående med 2000 års afstand, og selvom Paludan ikke er en Jesus, så er menneskene i dag nøjagtig som dengang. Voldsparate og svigefulde. Det gør påskeevangeliet så nærværende.

  Påskeevangeliet burde være læst op for de muslimer, der gik i demonstration for at få blasfemiparagraffen genindført. Men præsterne er som forduftet. De plejer da altid at have en mening om alt mellem himmel og jord. Især det førstnævnte. Nu er de tavse som graven.

  Kommentar by traveler — 20. april 2019 @ 14:44

 17. Det er ikke de menige og næsten anonyme medlemmer af fjolsetinget der bestemmer kursen. (fordi de er så passive som de er). Det er tværtimod statsministeren der bestemmer over ministrene, og partilederne som dikterer udvklingen. At sige at statsministerens job bare er at gøre hvad EU og partierne/fjolsetinget beder ham om, er en kvart sandhed. Statsministeren har magt til at styre, fremme eller bremse udviklingen på en lang række områder. At Lars Ulykke har svigtet og fejlet igen og igen er den sørgelige sandhed.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 20. april 2019 @ 14:47

 18. #13: Videoen kan heller ikke ses på min Firefox – Debian Linux kombination. Hvis man googler Søren Grinderslev kan man finde dog videoen på følgende link. Hvis ikke Facebook censuren fjerner den.

  https://www.facebook.com/100028539330932/posts/204924327135544?sfns=xmwa

  Kommentar by Jens Knudsen — 20. april 2019 @ 14:54

 19. Søren Grinderslev Hansen må da være helt færdig i filmbranchen efter denne dosis rationalitet.

  Kommentar by Hr. Snusk — 20. april 2019 @ 14:59

 20. Nu koster den uhæmmede import af de indavlede retarderede kriminelle korandyrkende terrorister kun kr. 30 milliarder om året, det er utroligt at politikerne prøver at bilde Danskerne at det er 5 milliarder mindre om året, så længe importen af de ovennævnte ikke giver overskud så er de en byrde for skatteborgerne, der finde ikke noget troværdigt ved politikerne, deres IQ er på niveau med en gennemsnitlig neger, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 20. april 2019 @ 15:04

 21. traveler — 20. april 2019 @ 14:44

  Det var heller ikke meningen at de 2 ting skulle blandes sammen, det blev udtrykt forkert, det skulle forstås som 2 separate ting.

  Et, om Jesus Kristus ville overleve, muslimer siger at Kristus er højhelligede i deres Koran, men han er ikke Guds søn, dermed fraskriver de sig selv for at blive frelst, mon de ville kunne tåle at håre det i dag, det ville blot fortælle dem at det er satan de tilbeder.
  https://www.bibelselskabet.dk/brugbibelen/bibelenonline/Joh/14

  Nummer to, verset fra Esajas, var bemyndigede på de folk der nu proklamere, at de er gode og retfærdige.

  Kommentar by Jan Huus — 20. april 2019 @ 15:09

 22. PS: Hvis jeg lige må sige det sidste i denne omgang: Grinderslev sammenligner Danmark med en galeanstalt, og det er en udmærket sammenligning. For langt hen ad vejen er det vanvittige, ignorante, uduelige kommunistiske og radikale politikere, journalister, bureaukrater, jurister, feminister, “humanister” og ekstremister som har rottet sig sammen og sat sig på styringen af Danmark. De har nogle røde tankesæt som ikke tager hensyn til normale mennesker, almindelig fornuft eller almindelig moral, samtidig med at de nedvurderer alle traditioner og folkelige/nationale værdier.

  I vores naboland overfor København kan vi iagttage et samfund i frit fald. Et samfund hvor galskab, tyranni, junglelov, gangstervælde og barbariske tilstande er ved at opsluge alt. Netop som følge af kommunisme, feminisme, pladderhumanisme, politisk forfølgelse, vildledning og censur.

  Alle dem som vil censurere og stoppe Paludan, arbejder i realiteten på først at afskaffe demokratiet, og dernæst på at gøre Danmark til en kopi af diktaturstaten og katastrofelandet Sverige.

  (Hvis det var en åben tråd, kunne jeg fortælle meget mere om hvad vi danskere udsættes for af overgreb og uhyrligheder rundt om i samfundet)

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 20. april 2019 @ 15:16

 23. Håber den virker, men hans besynderlige intonation står måske i vejen. At kalde Rasmus for PAH-lu-dan lyder nærmest vrængende og Voltaire kommer til at lyde lidt hen ad voldtager.

  Kommentar by Odo — 20. april 2019 @ 15:16

 24. @Jan Huus
  Muslimer tror på, at Jesus døde en naturlig død.
  De tror derfor ikke på Påskeevangeliet, der er et falsum for dem.

  Specielt tror de ikke på menneskehobens ondskab og magthavernes svigefuldhed, der fremstilles i Påskeevangeliet, og som fører frem til Jesu dom og korsfæstelse for blasfemi.

  De opfører sig netop som beskrevet i Påskeevangeliet, og POP magthaverne opfører sig også som beskrevet. Det geopliver Påskeevangeliet som nærværende.

  Kommentar by traveler — 20. april 2019 @ 15:32

 25. Når man laver en analogi mellem dagens begivenheder i København og Påskeevangeliet, så bør man nok tilføje, at Jesus mig bekendt aldrig beskylder farisæerne, de skriftkloge og den voldsparate menneskehob for at tilbede satan.

  Men om det er satan, muslimer tilbeder, må man tage op i en anden sammenhæng.

  Kommentar by traveler — 20. april 2019 @ 15:42

 26. Glimrende video, fyldt med voldelige brøleaber og en skrigemuslim i tørklud fra den arabiske gade med en kogebog (terrormanualen) i hånden.

  Pernille Skipper med sine sædvanlige aggressive moves og håndbevægelser samt vrøvl, der altid trækker point hos Clement Kjersgaard i Debatten, og Zenia Stampe, der nok bør forbigås i tavshed, sådan af hensyn til hende selv, da hun tydeligvis ikke er rigtig velforvaret og som sådan fortjener medlidenhed, medicin og pleje.

  Tørsvømmer Østergaard har glemt sin rullekrave, og så også et udmærket historisk indklip af en nazistisk parade med topnazister og Stormuftien af Jerusalem på besøg. De havde jo også fælles interesser.

  En næsepillende Statsminister, tydeligt famlende, bidrager også til løjerne, omend det ikke er ok at omtale ham som storryger og alkoholiker. Måske er han, men det er ikke derfor, han taber valget med et brag lige om lidt. Han skal bedømmes på sin politik, ikke sin livsstil.

  Det bedste er dog sekvenserne af de retarderede og brølende muslimer samt af de desværre lige så lavintelligente etnisk danske piger, hvis argumenter begrænsede sig til ‘Fuck dig’. Suk, med dén ungdom lades alt håb ude, de går vel på det sønderbombede lokum ‘Det frie Gymnasium’, der også ligger i den tabte bydel.

  Derudover tydeligt, at politiet ikke har styr på noget som helst, hvilket ikke er overraskende.

  Grinderslev er helt sikkert en død mand i filmindustrien.

  Kommentar by Henrik Petersen — 20. april 2019 @ 15:58

 27. traveler — 20. april 2019 @ 15:42

  37 Jeg ved, at I er børn af Abraham, men alligevel er I ude på at slå mig ihjel, for I har ikke plads til mit ord i jeres hjerter.

  38 Jeg taler om det, jeg har set hos min Far. Men I handler efter det, I har hørt fra jeres far.”

  39 „Vores far, det er Abraham,” sagde de.
  „Hvis I virkelig var Abrahams børn, ville I gøre, som han gjorde,” fortsatte Jesus.

  40 „Men nu prøver I at slå mig ihjel, jeg, som har sagt jer sandheden, den sandhed, jeg har fået fra Gud. Det ville Abraham aldrig have gjort.

  41 Nej, I adlyder jeres virkelige far, når I bærer jer sådan ad.”
  „Vi er ikke uægte børn,” råbte de. „Vi har kun én far, og det er Gud!”

  42 „Hvis Gud havde været jeres far, så ville I have elsket mig, for det er Gud, der har sendt mig.

  43 Hvorfor forstår I ikke, hvad jeg siger? Fordi I er ude af stand til at høre efter.

  44 Jeres far er Djævelen, og I er villige til at gøre alt det onde, som han gerne vil have jer til at gøre. Han har altid været ude på at ødelægge mennesker. Han har sat sig op imod sandheden, og der findes ikke noget sandt i ham. Det er helt naturligt for ham at lyve, for han er ophavsmand til alle former for løgn og bedrag.

  45 Mig tror I ikke på, fordi jeg siger sandheden.

  46 Hvem af jer kan påvise, at jeg skulle have gjort noget forkert? Når nu det, jeg siger, er sandt, hvorfor tror I så ikke på mig?

  47 Den, der tilhører Gud, lytter til hans ord. Men I lytter ikke til Guds ord, fordi I ikke er hans børn.”

  Kommentar by Jan Huus — 20. april 2019 @ 16:12

 28. Jan Huus – Ok, du har ret.

  Kommentar by traveler — 20. april 2019 @ 16:20

 29. Ja, den bibelstærke “Jan Huus” har ret (16:12). Problemet er bare, at alle bibelcitaterne virker som en anakronisme i vores verdsliggjorte nutidige samfund.

  Det er ligesom at høre på en af de koran-tro muslimer, som kommer med koran-citater i hver anden sætning. Det er, som at tale med et menneske fra en anden planet.

  Forstå mig ret, jeg tror gerne på Jesu glædelige budskab. Jeg kan bare konstatere, at det gør et flertal af mine landsmænd ikke.

  Denne påske er nok den mest tomme og ateistiske, jeg har oplevet i Danmark. Når jeg tænker på, hvordan de fejrer kristendommens vigtigste højtid i Italien, Spanien og Portugal med optog og kæmpe blomsterudsmykninger.

  Nuvel, den moderne dansker vil bare slappe af og nyde ferien. Det skal han have lov til set fra mit ståsted. Spørgsmålet er bare, om han med masseindvandringen af muslimer fremover får lov at beholde det sekulariserede frirum, moderniteten har skabt.

  Jeg tror det ikke. Mens danskerne mister troen, er de indvandrede muslimer til overflod fulde af den. Og det vil komme til at ændre vores samfund markant.

  Kommentar by np — 20. april 2019 @ 16:42

 30. np –

  Ja, de kristne termer får mange til at reagere som dig. Men du behøver ikke at forstå evangeliet enten som en reaktionær socialist eller multikulturalist eller som en frelst kristen engel. Det er ikke en debat om troen, om Guds eksistens, eller om Jesus er opstanden fra de døde.

  Pointen ligger et helt andet sted: Påskeevangeliet sætter dybde i vores kulturelle forståelse, netop fordi en analogi udspiller sig ved dramaet om Paludan. Ikke fordi Paludan er en Jesus, men fordi mennesker er mennesker som for 2000 år siden.

  Og dog er mennesker ikke helt som for 2000 år siden. Almindelige danskere med en kristen ballast reagerer nemlig ikke aggressivt på Paludan. Men det gør de, som ikke har en kristen ballast, og det er den muslimske indvandrerhob. De reagerer som beskrevet i Påskeevangeliet for 2000 år siden, og det er da fantastisk.

  Kommentar by traveler — 20. april 2019 @ 17:05

 31. np – undskyld måske fejllæste jeg dig.

  Kommentar by traveler — 20. april 2019 @ 17:08

 32. travellar 17:08

  Det gør ikke noget. Det kan i øvrigt være, at min langfredagsdepression slutter påskemorgen, da Kristus overvandt døden på vegne af alle kristne. Men nu taler jeg jo selv det bibel-lingo, som må lyde sært i vores afkristnede nordeuropæiske samfund.

  Kommentar by np — 20. april 2019 @ 17:20

 33. Rødfascisterne er alle gudløse nihilister og ateister. De har i årtier arbejdet på at afkristne Danmark, bl.a. gennem radio-propaganda, tv- indoktrinering og skole”reformer”. Det er derfor vi danskere er blevet så overkloge at vi tror på at alting er kommet af ingenting. De fleste af os er ekkoer af den snakkende klasses snakkerier og postulater. Både mht. kristendom, vores kultur og vores syn på indvandring, ligestilling, klima, velfærd, MR, EU og FN osv.

  Ser man på resultaterne af fascisme/socialisme/nihilisme på den ene side og den nyere kristendom på den anden side, er kristendommen den store vinder. Hvor fascisterne får magten, bruger de den til alle mulige former for svig, manipulation, undertrykkelse og ondskab. Ikke hver gang, men hver eneste gang.

  Kommentar by tp — 20. april 2019 @ 17:27

 34. Jens Knudsen
  Tak!

  Kommentar by Peter Buch — 20. april 2019 @ 19:29

 35. Tusind tak til Søren Ginderslev. Fint og sobert arbejde. Alle med en hjerne ved, at du har evig ret.
  Løkke-Fonden bugner af velvære (og øl) imens hans gæster hærger og raserer danskernes land, Danmark.

  Kommentar by Iznogut — 21. april 2019 @ 02:11

 36. Fantastisk arbejde, hr. Grinderslev!

  Videoen burde være pensum på samtlige af landets uddannelsesinstitutioner.

  Kommentar by Revisoren — 21. april 2019 @ 09:57

 37. Fint sat sammen Soeren Ginderslev

  Kommentar by dunk — 21. april 2019 @ 11:36

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper