20. april 2019

Skipper fodrer ænder, flytter fokus: ‘Forsøg på at undgå såvel at lytte til som at tale om virkeligheden’

Hvis Nørrebro er multikulturens flagskib med Pernille (som) Skipper, så er skibet det man på sømandssprog kalder ‘ikke under kommando’. “Hvis I mangler fred og ro, kommer I bare til Nørrebro”, skrev Enhedslistens politiske ordfører, torsdag lidt over middag. Skipper, der indtil 2016 var organiseret trotskist, bor i øvrigt i kollektiv med tre journalister (DR, P3, Politiken), hvoraf den ene er hendes ægtefælle Oliver Route Skov, USA-korrespondent for DR.

(Pernille Skipper på Facebook, 18. april 2019)

“Det mest interessante ved at betragte Enhedslisten og venstrefløjen forholde sig til, at uromagere – primært grupper af indvandrere – gik til angreb på politiet på Blågårds Plads på Nørrebro, er, at det gør de ikke. …

I sidstnævnte tilfælde fik dette en del venstreorienterede til at stikke fingrene i ørene, lukke øjnene og råbe ’la-la-la-la’, så højt de kunne. Det er i princippet det samme, Pernille Skipper forsøger med sit facebook-opslag med de to ænder. Det er et forsøg på at undgå såvel at lytte til som at tale om virkeligheden. Alt er godt. Intet at se her. ‘Håber, I alle nyder fridage og solskin.'” (Mads Kastrup, 19. april 2019)

Oploadet Kl. 17:43 af Kim Møller — Direkte link14 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/100490/trackback

14 Comments »

 1. Jamen, jamen, når hun er så god ved dyr, er hun sikkert også et ejegodt menneske. Så må man vel hellere stemme på hende???
  (Negative typer kalder mig naiv?)

  Kommentar by Knud Madsen — 20. april 2019 @ 17:47

 2. Du kunne mageligt have genbrugt det screenshot fra ‘The Naked Gun’ fra 12 April.

  Håndgranater sprænger, skud affyres, folk bliver dræbt, affaldsspande står i lys lue og Pernille fodre ænder. Alting går op i en højere enhed hvis man tror på venstrefløjens propaganda.

  Kommentar by Santor — 20. april 2019 @ 18:04

 3. Hvornår mon vi kommer til at se Skipper med Burka?

  Kommentar by kenneth — 20. april 2019 @ 18:23

 4. Hun er dum som en dør: Vandfugles mave-/tarm system er ikke indrettet til brød. Det er kun idioter som her ved søerne, der æææælsker at fodre ænder med brød. Børnene synes jo også, det er sjovt, klogere er de jo ikke, de gør blot, hvad pædagogerne siger.

  Som ænderne så kvitterer med ved at skide rigtig meget, hvilket øger algevæksten og forhindrer vandplanterne, ændernes bedst egnede føde, i at gro.

  Kommentar by Henrik Petersen — 20. april 2019 @ 18:41

 5. I kan tage den vrede, frustration og lyst til at smadrer, som muselmændene og de femtekolonne fjolser, som bebor vores land og gange det med 1000, når Paludan udstiller jeres foragt for dette land og vores demokrati. Bliv i bare ved med at sparke til hele fundamentet for vores eksistens, det bliver sgu da ikke jeres indsnævrede verdenssyn som kommer op til overfladen.

  Kommentar by FrafaldenModerat — 20. april 2019 @ 18:42

 6. Pernille skipper virkeligheden for at koncentrere sig om at stene.

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 20. april 2019 @ 18:48

 7. I 1988 troede ingen, at Muren nogensinde ville falde.

  Det kom så meget bag på Margaret Thatcher, at hun tryglede Gorbatjov om at stoppe Tysklands genforening med sovjetiske tanks – Storbritannien ville holde USA og NATO i ro og støtte Sovjet mod “Rigets genfødsel”.

  Det var egentlig en blanding af rent held og tilfældigheder, at det skete.

  Kommentar by Fascist — 20. april 2019 @ 20:07

 8. Ikke bare ‘ikke under kommando’, det er en dødssejler med bunden revet op. Jeg giver det max 10 år, så bor den små Pernille enten bag høje gitterhegn med privat vagtværn oppe på Strandvejen, eller også bor hun i USA eller Bruxelles med ægtefællen. Alle andre steder end lige Danmark, hvor hun kunne risikere at skulle leve med følgerne af hendes egen forkastelse af virkeligheden.

  Kommentar by Kimski — 20. april 2019 @ 20:54

 9. Til #4
  Ja nu jeg må indrømme at jeg også af og til at gøre mig skyldig i at more mig med at fodre fugle. Men jeg har da aldrig troet at jeg gjorde det fordi jeg er et “godt” menneske! Det er jo en ren overflodsluksus, jo mindre man vinter-fodre småfuglene til øget insektbekæmpelse. At hun fremstiller dette so moral viser at bare at hun har mindre reel moral end nogle af de fugle hun fodre. Og da fugle er dyr har de mig bekendt ikke nogen mulighed for at konstruere en reel moral!

  Kommentar by Hvideplov — 20. april 2019 @ 22:49

 10. Enhedslistens idealsamfund må være Nordkorea. For er der noget land der lever op til EL’s klimamålsætning er det dette land: Den almindelige nordkoreaner spiser ikke kød. Det har han ikke råd til. Han cykler da han ikke har råd til bil. Han flyver ikke, men kører med tog. Det er nemlig for farligt at flyve i Nordkorea. Nordkoreanerne rejser aldrig til udlandet. Det må de ikke. De bruger ikke internet. Det er forbudt. Kort sagt, de er klimadukse.

  Kommentar by JC — 20. april 2019 @ 23:36

 11. Hvem er det egentlig der stemmer på Enhedslisten. Det er vel gamle maoister, der endnu ikke har fundet ud af at formand Mao er død, rabiate feminister, de muslimske indvandrere der ikke er analfabeter og derfor stemmer, andre mennesker på overførselsindkomst, fundamentalistiske klimaasketer, og de mest venstreradikale pædagoger og skolelærere.

  Kommentar by JC — 20. april 2019 @ 23:50

 12. Hvis man vil se et fornøjeligt verbalt tøseslagsmål, med udspring i den postering, på venstrefløjen…

  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2158844387562691&id=1871802986266834

  Kommentar by Asger Baunsgaard — 21. april 2019 @ 06:40

 13. Hun er overhovedet ikke god ved dyr, man kan se hvor skræmt hun er for selv de ænder, rent propaganda foto. Lede kommunistiske strigle og islam-lefler.

  Kommentar by LarsB — 21. april 2019 @ 16:19

 14. Jeg forudser frøken Skippers nye udtalelser i forbindelse med “hændelsen” på Sri Lanka orkesteret af tilhængere af “Fredens Religion”:

  “Ønsker du fred og ro, kom til Sri Lanka.”

  “Hændelsen” har som bekendt absolut intet med dødskulten Islam at gøre, og Islam har INTET med Islam at gøre…

  Kommentar by Revisoren — 21. april 2019 @ 18:31

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper