20. april 2019

Kulturmarxister om Paludans symbolske vold: ‘Ytringsfrihed våbengøres mod minoriteter, antiracister’

Jeg kan kun advare unge mod at læse humanistiske fag på universitetet. Det kan gå gruelig galt, og passer man ikke på risikerer man helt at miste jordforbindelsen. Pernille Skipper er klog nok til at flytte fokus, men der sidder forlæste kulturmarxister rundt omkring på fakulteterne, og kæmper hårdt for at gøre offer til skurk, skurk til offer.

Herunder lidt fra en længere tekst om Rasmus Paludans besøg på Blågårds Plads og efterfølgende indvandreroptøjer. Det er, om ikke andet, så i det mindste jævnt underholdende. Lene Myong og Michael Nebeling på Peculiar.dk – Racismens vold er modstandens kontekst.

“For mange beboere på Nørrebro har politiets tilbagevendende iværksættelse af visitationszoner medført hyppig kontakt med politiet, hvor især racialiserede mænd mistænkeliggøres og underkastes statens overvågning. … Disse tiltag bør forstås i sin racialisere(n)de kontekst: Det er styrings- og overvågningsformer, der enten er direkte målrettet bestemte racialiserede grupper (som Ghetto-planen) eller som gennem racial profilering og på grund af zonernes geografiske placering rammer racialiserede personer særligt hårdt.

Det er derfor vigtigt at forstå, at før de brændende containere, brosten og vejafspærringer har volden på Nørrebro allerede længe været tilstede i form af regeringens racistiske politikker og tiltag. …

Selve denne udpegning af et område som voldsforherligende er med til at rammesætte de sociale og antiracistiske kampe som meningsløs ødelæggelse. Rammesætningen afkonteksualiserer begivenhederne fra den sociale marginalisering, som effektueres gennem racialisere(n)de værktøjer som ’hjemsendelsesydelse’, ghetto-plan, osv.

Iscenesættelsen af Paludans modstandere som voldsglade tåber afpolitiserer dermed modstanden og gør det svært at forstå kampene som reaktion og modstandsform mod en bredere social virkelighed.

(Offer for ’symbolsk vold’ talte ‘modsstandssprog’, og overmandes af statsracister, Nørrebro, 2019)

På sin twitter-profil har udenrigsminister Anders Samuelsen derimod haft travlt med at fremstille ‘ytringsfriheden’ som det egentlige offer i en kamp, hvor det ikke er Paludans racisme, men reaktionerne på denne racisme der udråbes som ’skandaløs optræden’ og ‘ytringsfrihedens fjender’:

Samuelsens standpunkt fortæller noget om ytringsfrihedens racistiske logikker, men også om hvor selektivt den ‘frihed’, der agiteres for, bliver operationaliseret i offentlige debatter. Det er nemlig en stadig stigende tendens, at ytringsfrihed våbengøres mod minoriteter, antiracister og folk, der taler magten imod.

… Med den forenklede og racialisere(n)de rammesætning af moddemonstraterne som rå og udemokratiske voldsmænd umuliggøres ethvert tilløb til at forstå deres aktioner i en social kontekst. Men som Jonas Eika har bemærket, kan man netop ikke vurdere legitimiteten af moddemonstranternes reaktioner over for politiet uden, at vi samtidig taler om bolig- og udlændingepolitik som statsracisme.

… hvorfor er det dem, som gøres til genstand for symbolsk vold og racistiske artikulationer, som bærer ansvaret for at skabe en demokratisk samtale? Vel at mærke med en racist, som på ingen måde selv er investeret i en ‘habermasiansk samtale’ og som aktivt agiterer for apartheid-lignende tilstande. …

Noget af det mest problematiske ved ideen om det pædagogiske argument eller den demokratiske samtale som racismens eneste legitime modsvar er dog, at voldsproblemet forskydes fra racismen til antiracismen. Det, der sker i denne bevægelse, er ikke kun, at den hvide majoritets definition af legitim og illegitim antiracisme bliver til lov, men også at forståelser af racisme som voldsudøvelse og voldsmonopol glider i baggrunden, netop fordi vi tvinges til kun at fokusere på den vold, som forbindes med antiracisme.

… politisk modstand har mange sprog, hvor af et er argumenter i en offentlig debat, et andet vrede og et tredje er brændte containere. At insistere på at forstå og kontekstualisere de brændende bilers modstandssprog er ikke et forsvar eller en apologi for antiracistisk vold, men en insisteren på, at reaktionerne ikke eksisterer i et tomrum.”

(‘Institut für Sozialforschung’ i Frankfurt, hvor Jürgen Habermas huserede)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/100500/trackback

37 Comments »

 1. Kan ikke læse det, det er simpelthen for uintelligent. Bare et ord som “racialiserede”….

  Kommentar by Winged Hussar — 20. april 2019 @ 19:08

 2. Kan inddampes til 2 sætninger:

  Pubæ er guf. Og det er en ordre.

  Kommentar by Crass Børsting — 20. april 2019 @ 19:20

 3. Statsracisme er et godt ord.
  Det beskriver tydligt den importerede racisme mod danskerne.
  Før 1965 var der ingen racisme/racister i Danmark.
  Så begyndte staten, at importere racister fra 3 verdens ulande.
  Først kaldte de dem gæstearbejdere, som om vi havde brug for dem.
  Sandheden var at efterkrigsgeneretionen var den største nogensinde i Danmark. Der var ikke brug for fremmed arbejdskraft.
  Der gik da heller ikke mere end 5 år til 1970′ erne. Så blev Danmark ramt af stor arbejdsløshed.
  Men staten blev ved med, at importere voldelig kriminelle racister til Danmark.
  Politikerne forrådte deres egen befolkning.

  Kommentar by XXXXX — 20. april 2019 @ 19:23

 4. Allerede før ‘de unge knægte’ aka muslimer hærgede, gjorde andre kridhvide etniske danske det samme. Et lille citat fra Politikens flygtningesnøfter og muslimelsker no.1 Olav Hergel om terroren 18. maj 1993:

  »Ambulance! Ambulance, for helvede. Ambulance!« Tre unge kommer slæbende med en livløs dreng. »For satan, han blev ramt af en brosten. Han var for langt fremme og blev ramt i nakken«. (af en af de andre autonomotome, hp.)

  I sikkerhed for politiet lægger de ham på asfalten. Bukserne er gledet halvt af ham. Han bløder fra næse og mund, og en tåregaspatron slår ned 3 meter derfra. »Væk! Væk med ham. Han dør!«.

  En ung pige skriger, kaster en brosten i jorden og skriger igen:

  Drengen er livløs
  »De svin, de svin, de nazister er ikke rigtig kloge«. Drengen er stadig livløs, da han bliver lagt i natostilling i en hundelort. Men han dør ikke.

  Utroligt, som dårer kan omdanne en bydel til Gaza. Nørrebro burde indhegnes med syleskarp pigtråd, forsyner kastes ned med helikopter og derudover ’skyd efter benene’, skulle det ramme hovedet gør det ingen intelligensmæssig forskel.

  Kommentar by Henrik Petersen — 20. april 2019 @ 19:24

 5. Ups, glemte at skrive, at artiklen er fra dags dato i Organet for den Højeste Oplysning.

  Kommentar by Henrik Petersen — 20. april 2019 @ 19:26

 6. Ja, det er bare nogle udsatte, marginaliserede, sårbare, udafreagerende normalt meget meget søde og gode unge drenge som blev så groft provokeret af politiet + Paludan og så endte med nogle små optøjer.

  Kommentar by kenneth — 20. april 2019 @ 19:34

 7. Mon de intellektuelle fyrtårne Lene Myong og Michael Nebeling har en god forklaring på, hvorfor muslimer skaber problemer overalt i verden, og har gjort det i 1400 år?

  Kommentar by Hr. Snusk — 20. april 2019 @ 19:36

 8. Jeg tror min universitetsuddannelse er for gammel; jeg fatter simpelthen ikke en bønne af Myong og Nebelings skriblerier, men det er nok heller ikke meningen. Havde de haft et vigtigt budskab, havde de nok formuleret det i klart sprog.

  Kommentar by ino — 20. april 2019 @ 19:41

 9. Jeg nåede ikke at læse det hele igennem. Pointen er som altid fra venstrefløjens side. Muhamedanerne kan ikke gøre for det, de gør. Det er samfundets skyld. Det er velfærdssamfundets fallit, at der udklækkes sådanne landsskadelige snyltere fra universiteterne eller journalisthøjskolen. Pengestrømmen burde øjeblikkeligt standses til dette vanvid.

  Kommentar by PiusXll — 20. april 2019 @ 19:53

 10. Altså, vi må jo ikke glemme hvor hårdt det er at være muhammedanist i Danmark. De provokeres jo uafbrudt. Af Paludan, af pølsevogne, af juletræer, af flæskestege, af det hvide kors i Dannebrog, af kirker uden halvmåner, af politiet som ikke lader dem have deres våben i fred, af brandfolk som slukker deres påsatte brande, af ambulancefolk som kører deres voldsofre på hospitalet, af røde og gule lys i gadekryds, af hastighedsgrænser, af domme for vold og narkohandel osv., osv. De har det ikke nemt. Selvfølgelig laver de ballade og oprør mod et så racistisk samfund.

  Kulturmarxisterne forstår det godt. Fordi de er så følsomme, sociale og næstekærlige.

  Kommentar by tp — 20. april 2019 @ 19:56

 11. Ved ikke hvad Marx’ teser om kapital har med Rasmus Paludans modstandere i Danmark i 2019 at gøre. Jeg tror muligvis, at du har en tendens til at overvurdere deres ideologiske evner en anelse, men ingen tvivl om, at der findes mange landsforrædere i Danmark, herunder medlemmer af terrororganisationen Enhedslisten. Men medlemmer af Dansk Folkeparti er lige så landsforræderiske, så er de også marxister?

  Kommentar by Fascist — 20. april 2019 @ 20:02

 12. “… ytringsfrihedens racistiske logikker …” Den skal jeg li’godt prøve at huske.

  Kommentar by Ole Madsen — 20. april 2019 @ 20:25

 13. FRANKFURTERSKOLEN. Stadig styrende for tankegangen, målsætningen og handlingerne hos flertallet af Djøffer. Og dermed også for flertallet af politikere, der deler baggrund med Djøfferne lever i en symbiose med disse. I Danmark og resten af Vesteuropa. Og i Demokraternes USA.

  Og befolkningerne er ligeglade, bare der er “Vild med dans” på TV.

  Svært at få øje på en smuk fremtid

  Kommentar by Henrik Wegmann — 20. april 2019 @ 20:30

 14. Studentikos bragesnak. Det uklart formulerede er også det uklart tænkte. “Racial” mig her og der. Et nyt ad hoc begreb som ingen rigtig begriber. Kommentaren ligeret noget fra avisen “Information” i 1960 70erne. Marxisme til hest.

  Kommentar by Svend Gønge Borg — 20. april 2019 @ 21:10

 15. Når vi engang i fremtiden begynder hjemsendelserne af islams unævnelige så vil der naturligvis blive begået fejltagelser. Mit håb er at den universitære skrigeskinke bliver en af dem.

  Det tog mig cirka dobbelt så lang tid at læse hendes svada end normalt med en post af den længde. Det er IKKE opmundrende!

  Kommentar by Santor — 20. april 2019 @ 21:15

 16. Skal selvfølgelig være “opmuntrende” – My Bad!

  Kommentar by Santor — 20. april 2019 @ 21:16

 17. Hvis man bortforklarer og undskylder folks handlinger med at de er “racialiserede”, så er man racist. Hvis man derudover blåstempler vold som legitim udtryksform i en debat hvor den anden part er 100% fredelig, så er man fascist.

  De idioter lever op til alt de forsøger at stemple andre med, præcist som mange muslimer også gør. Måske er det derfor de er så vilde med dem. Desværre for dem er kærligheden ikke gengældt, da venstrefløjens frihedsidealer går imod alt i islam, så det eneste billede der står tilbage af dem når dagen er omme, er kun det ynkelige knæfald for en religion og dens følgere der er værre end nazisterne. Det er næsten en bedrift i sig selv at være så gennemført ynkelig og forræderisk overfor alle de andre minoriteter der kommer til at lide under mere islam, men ikke en de vil blive husket positivt for.

  Kommentar by Per — 20. april 2019 @ 21:18

 18. “Ytringsfrihed våbengøres mod folk der taler magten imod” er også en lille genistreg i sig selv:) Så løsningen må selvfølgelig være at begrænse ytringsfriheden så man bedre kan tale magten imod… Jeg tror seriøst de mennesker må bløde ud af ørene med jævne mellemrum.

  Kommentar by Per — 20. april 2019 @ 21:24

 19. Jeg ved godt det ikke er i tråd med Lene Myong’s og Michael Nebeling’s verdenssyn, men nu er den der “sociale marginalisering” jo altså først og fremmest de “racialiserede gruppers” eget valg.

  Når man stadig dumstædigt kalder alle sine sønner for variationer over temaet Mohammed, selv efter tredje generation i et moderne vestligt samfund, og derudover nægter at lære sproget eller forstå kulturen i det land hvor man har valgt at slå sig ned, så er der ligesom ikke så meget at sige til at man føler sig “fremmedgjort”.

  Til sammenligning kunne man måske fremhæve, at det kun tog en generation før de Skandinaviske emigranters drengebørn hed så eksotiske navne som Jack, Joe og Glenn, og modersmålet gik såmænd også ret hurtigt i glemmebogen, til fordel for et sprog man kunne gøre sig forståelig på.

  Måske er der virkeligt noget om det lavere gennemsnitlige IQ hos de “racialiserede grupper”, som Paludan jo blev slæbt i retten på. Det er da logik for (perle)høns, at integration kræver en aktiv indsats fra den der vil integrere sig, og det er jo nok dér hunden ligger begravet, når sandheden skal frem.

  Kommentar by Kimski — 20. april 2019 @ 21:30

 20. @XXXXX, 19:23.

  “Der var ikke brug for fremmed arbejdskraft.”

  Det samlede antal af arbejdsløse, i hele Europa, var i år 2000 på 93 millioner og stigende.

  Stof til eftertanke…

  Kommentar by Kimski — 20. april 2019 @ 21:37

 21. @tp, 19:56.

  ‘Upvoted as comment of the week.’

  Kommentar by Kimski — 20. april 2019 @ 21:45

 22. Til lykke!
  Ikke siden Gyldendals hedengangne tidsskrift Vindrosen har den udi egen indbildning profetiske og sandsigeriske venstrefløj præsteret et så enestående skoleridt i skinbarligt marxistisk idioti.
  Man havde kunnet befrygte, at med Vindrosens undergang, al erasmusmontanusisk kaudervælsk var forevigt perdu, men men, takket være en heroisk indsats fra organet for den højeste oplysning, har vi nok engang lejlighed til at glæde os over, at de retoriske herresving ikke helt er gået ad undam.
  Mere af det Politiken, der må kunne opstøves flere gammelideologer, der i klart sprog kan fortælle,hvordan verden hænger sammen, nu da det arme land iflg. samme avisblad hærges af junk-medier.
  Halleja eller -nej!
  Vælg selv!

  Kommentar by Dr. Masoch von Fallersleben — 20. april 2019 @ 21:56

 23. Reaktioner eksisterer ikke i et tomrum.. Konceptuelt supercrap. Snart skriver rød og inva et fælles offerrolle-evangelie..og æder al frihed.

  Kommentar by Anonym — 20. april 2019 @ 22:03

 24. Videoen er nu på tuben.

  Patienterne har overtaget styringen med galeanstalten
  https://youtu.be/hBbBGQTdR8A

  Der er stor risiko for at den vil blive fjernet fra FB.
  Derfor har jeg sat den på tuben.

  Kommentar by Sindsro — 20. april 2019 @ 22:07

 25. Reaktioner eksisterer ikke i et tomrum.. Konceptuelt supercrap. Snart skriver rød og inva et fælles offerrolle-evangelie..og æder al frihed.

  Gad vide om de selv ved de er islamo,s? Classic rød, vrøvle til øjne trættes og de dumme giver efter og er ,,enige,,. Så ruller maskinen, en hær af hjernevaskede tromlere, der løber i flok.. Hitlers udlevede drøm, nu igen.. Flygt unge, flygt.. Til usa, til Japan, til hmm, månen.. Eller begynd at bygge hemmelige kasserner.. Som invasionen..

  Kommentar by Anonym — 20. april 2019 @ 22:13

 26. Reaktioner eksisterer ikke i et tomrum.. Konceptuelt supercrap. Snart skriver rød og inva et fælles offerrolle-evangelie..og æder al frihed.

  Gad vide om de selv ved de er islamo,s? Classic rød, vrøvle til øjne trættes og de dumme giver efter og er ,,enige,,. Så ruller maskinen, en hær af hjernevaskede tromlere, der løber i flok.. Hitlers udlevede drøm, nu igen.. Flygt unge, flygt.. Til usa, til Japan, til hmm, månen.. Eller begynd at bygge hemmelige kasserner.. Som invasionen..

  Kommentar by Gaflen — 20. april 2019 @ 22:13

 27. Sindsro — 20. april 2019 @ 22:07 :

  Tak!

  Kommentar by M.S. Carstens — 20. april 2019 @ 22:55

 28. At Europa igen styres af idioter, galninge og korrupte typer, fremgår af mange ting. F.eks. Pølletiken som på forsiden beskyldte de netaviser som fortæller om indvandringens konsekvenser (den korte, 24nyt.dk, snaphanen osv.) for at være skod- og junk-medier, fordi der kunne være artikler som ikke var hævet over kritik, af de og de grunde. Men Pølletiken er jo ikke et hår bedre selv. Plus at denne røde løgnefabrik boltrer sig i fortielser, bortforklaringer og venden tingene på hovedet. Netavisernes troværdighed og moral er langt højere end kommunistavisens.

  Et andet eksempel på de rødes dumheder er at deres ligestillings-fanatikere kæmper for at skaffe fordele og privillegier til kvinderne, SAMTIDIG med at de kæmper for at få dem ind under islamisternes åg. Det er jo 1OO% selvmodsigende. Hertil kommer deres perverse vrøvl om at der ikke bør skelnes mellem mænd og kvinder, de skal helst være så ens som muligt. Og deres foragt for mænd, kernefamilier, traditioner og børns ret til forældre er også sygelig eller fascistisk.

  Et tredje eksempel er deres planer om at fordoble- eller tredoble indvandringen. Oveni vil de have statscensur af al debat. Endnu mere og meget mere indvandring vil skabe boligmangel, vil splitte og ruinere landet, sætte kriminaliteten voldsomt i vejret, og vil fylde Danmark med uhyggelige, blodige og vanvittige forbrydelser og kultursammenstød. Statscensur er vejen til diktatur og statsterror á lá Sverige.

  I forvejen tyranniseres, terroriseres, svigtes og undertrykkes titusindvis af danskere. Ja, alle menige danskere er sat i 2., 3. og 4. række i forhold til asylsøgere og migranter, hvad angår velfærd og sundhed.

  Meningen med en demokratisk valgt regering er ikke at den skal undertrykke, sjofle og forråde befolkningen. Men det er dér vi er. Se snaphanen og black pigeon om Merkels migrant crisis, one year on.

  Kommentar by tp — 20. april 2019 @ 23:03

 29. “racialisere(n)de” ? – Er det ikke en nymodens dæktype udviklet af Michelin ? – Så tror jeg, li’godt, jeg beholder mine gamle diagonaldæk.

  Kommentar by T. Flodur — 20. april 2019 @ 23:03

 30. Os på fra humaniora og antikken må just tage kampen op imod kulturmarxismen, altså virkeligheden er at humaniora er ved at blive nedlagt og lagt ind under samfundsvidenskab!!!

  Kommentar by Moth — 21. april 2019 @ 00:05

 31. Derfor er sprogfællesskaber bleven erstattet af samfundsroller og status ; filologernes indsigt mangler!!!

  Kommentar by Moth — 21. april 2019 @ 00:07

 32. Man kan vel også sige at humaniora, “humanisme” og menneskerettigheder via hykleri og manipulation er blevet gjort til politiske våben eller magtmidler, som bruges til at sende det danske folk ind i afmagten og det totalitære mareridt, ned i afgrunden.

  Kommentar by tp — 21. april 2019 @ 00:35

 33. Junkaviser og junktv lever på lånt tid; færre og færre vil have dem og junkernes perler køber kun koraner og badesandaler.

  Måske de skulle trykke deres junkfantasier på bunden af badesandaler og inden i piss-a bakker? Sponsorere nogle mercedesspoilere?

  Jeg vil derimod af egen lomme sponsorere tre galger samt hjul og stejler på broen til Nørrebro i Kbhvn, til alle de tyrkerhoveder og rakkerpak, der skal afrettes.

  Kommentar by Hul igennem? — 21. april 2019 @ 09:30

 34. Det er en gammel marxistisk traver. Det kan forkortes til ‘det er samfundets skyld’. Al vold og din personlige modgang er ’samfundets skyld’ dvs et resultat af det kapitalistiske samfunds undertrykkelse.
  Og voldelige, muslimske unge er – måske uden selv at vide det? – en del af den evige kommunistiske kamp for et klasseløst post-kapitalistisk samfund. Paradiset på jord.

  Kommentar by A-mad — 21. april 2019 @ 09:44

 35. #34 “Det er samfundets skyld”

  Tak for en ultrakort og præcis oversættelse af det pseudo-intellektuelle Frankfurterskole vrøvl.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 21. april 2019 @ 10:06

 36. Jamen tak for at skære ud i pap, at muhammedanere og marxister er åndelige brødre…

  Kommentar by Revisoren — 21. april 2019 @ 19:27

 37. “det er samfundets skyld”

  Ja – det HVIDE samfunds skyld.

  De henter jo deres tankegods fra Critical race theory, whiteness studies og Feminist theory https://en.wikipedia.org/wiki/Critical_race_theory

  Kommentar by anno — 21. april 2019 @ 20:45

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper