20. april 2019

MF’er forulempet af autonome: “Kaare Dybvad Bek sympatiserer med Extinction Rebellions sag, men..”

Socialdemokraten Kaare Dybvad Bek fortæller til Berlingske, at han sympatiserer med Extinction Rebellions sag, og viser at han intet har forstået. Så er der mere svung over SF’eren Margrete Auken, der i Det Røde Felt på Radio24syv, afviste nye grønne venstrepartier med ordene: “Hvis du ser nogle rigtig-rigtig nedefra mobiliserende bevægelser, så kan du altid være sikker på, at der sidder en kommunist i toppen.” Emnerne skifter, eneste konstant er den anti-parlamentariske metodik.

Det første navn jeg tjekkede i flokken af ‘Extinction Rebellion’-aktivister på Christiansborgs trappe, var en kvindelig fuldtidsaktivist fra Århus med piercede læber. Dedikeret veganer, der i denne uge også har demonstreret for lukning af Ellebæk. Midlertidig bopæl for afviste asylansøgere. To blev anholdt, skrev TV2 Lorry.

“Skør oplevelse her til middag

Flokken på billedet demonstrerede foran Christiansborgs hovedindgang. Det er sådan set fint, men da jeg skal ind, får jeg at vide af engelsktalende demonstranter at det må jeg ikke.

Da jeg alligevel gik igennem, skubbede de mig og hev i mig, så jeg væltede oven i en anden fyr. Nogle andre trak min sko af, mens de råbte en masse.

Efter lidt skænderi fik jeg min sko tilbage og en løbeseddel hvor der stod, at vi skal gøre noget mere for klimaet.

Det er jeg sådan set enig i. Men vi ville ærligt talt komme længere med den kamp ved at argumentere end ved at blokere andre landes parlamenter.” (Kaare Dybvad Bek, 15. april 2019)

(Extinction Rebellion Danmark blokerer Christiansborgs hovedindgang, 15. april 2019; Foto: FB)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/100533/trackback

14 Comments »

 1. De troede at Isis var nedkæmpet – men så!
  Adskillige syriske soldater bl.a. 4 højtstående militære officerer var ude at rekognoscere, da de pludseligt blev bemødt med knitrende maskingeværild RA-TA-TA-TATA-TA! Bagefter lå der 31 døde syriske soldater:
  https://aawsat.com/english/home/article/1687601/dozens-regime-forces-killed-isis-attacks-syria

  Kommentar by Roskilde — 20. april 2019 @ 23:46

 2. Klima-bevægelsen/extinction rebellion der med stor fanatisme kræver at verden går til kamp mod co2, aner ikke hvad den snakker om. Der er tale om voksne samt skolepiger og skoledrenge som har slugt mediernes store løgnekampagne om co2 råt. co2 er en naturlig del af atmosfæren, og uden co2 ville planter ikke trives, og der ville opstå hungersnød i hele verden. Iøvrigt er indholdet af co2 meget lille. Der er slet ingen grund til hysteri. Solens varierende udstråling over visse perioder er hovedårsagen til at klimaet ændrer sig over tid. Sådan er det foregået i tusinder og millioner af år. Det er storhedsvanvid når politikerne vil til at styre klimaet. SFs Pia Olsen Dyhr har nu foreslået at vi skal betale flere milliarder kroner mere i skat til klima-politik. Det er det som ligger bag den store klima-kampagne: korrupte pengeinteresser. I forvejen fjoller og sviner politikerne med skatteydernes penge i gigantisk omfang. Tro ikke på deres klima-vrøvl, men læs om solens indflydelse, læs Svensmarks rapporter og diverse bøger. co2 kampagnen er Al Gores og ligesindedes opfindelse, og den bygger på løssluppen fantasi og luftige teorier.

  Kommentar by tp — 21. april 2019 @ 00:18

 3. Som een rigtigt udtalte:
  Det er tosserne, der styrer tosseanstalterne nu.

  Kommentar by Knights Templar — 21. april 2019 @ 00:31

 4. Igen må man undre sig over politiets manglende indsats, når det handler om rødfascisternes antidemokratiske metoder.

  Kommentar by Hr. Snusk — 21. april 2019 @ 05:16

 5. Som bekendt er angreb på folketinget eller dets medlemmer højforræderi.
  Mon der er nogen, der gider håndhæve landets love denne gang?

  Apropos Ellebæk, her er video derfra, hvor demonstranter, der blokerer vejen for politiets mandskabsvogne, får tæsk:
  https://localeyes.dk/a117706-1234-voldsom-tumult-politi-taesker-loes-paa-demonstranter/

  Kommentar by Hertz — 21. april 2019 @ 08:07

 6. Jeg fryder mig virkelig over desperationen i “demonstranternes” stemmer da de finder ud af at de intet kan gøre mod arrestationen af hvem-det-nu-er.
  Også den sædvanlige Duracellremse “Hvad fanden laver I, hvad fanden laver i” når en dejlig høj skingerhed.

  Kommentar by Gregers — 21. april 2019 @ 08:53

 7. Man er ikke i tvivl om at klimatosserne arbejder for oprettelse af klimavenlige stillinger der betales af skatteyderne orkestret af SF og Socialisterne, det er den sædvanlige ende hver gang nogle DJØFer mangler jobs så træder det offentlige system i karakter og opretter i hundrede vis af nye unødvendige jobs i dertil indrettede beskyttede værksteder, der vil også være plads til nogle AEH lavintelligente, Kaare Dybvad Bech fik lige en huskekage af tosserne foran Christiansborg, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 21. april 2019 @ 09:07

 8. Videoen fra Ellebæk får mig endnu en gang til at forlange mere politi; tre gange så mange og total grænsekontrol, og mange flere grænsevagter.

  Så kunne endnu flere daskere få tæsk, og endnu flere udenlandske nassere holdes væk, og de slaskfede midaldrende kommunistkællinger kunne komme på lidt flere løbeture..

  Kommentar by Hul igennem? — 21. april 2019 @ 09:19

 9. Men hvad betyder deres naziflag? Jeg ved det ikke, måske en anden kan forklare mig det?

  Kommentar by Hul igennem? — 21. april 2019 @ 09:21

 10. Helt rigtigt tp Klimatosserne har taget Gores og Suzukis krog med orm og flåd og det hele. SwebbTV tager deres galopperende vanvid under kvalificeret behandling. Det er sjovt nok (foruden disse forskruede teenagere) politikerne der er for dumme til at fatte et klap om noget som helst. Jeg har en formodning om at de simpelthen er for dumme og dovne til at sætte sig ind i tingene. Desuden er det alt for bekvemt for dem at være ligeglade med andre danskere,de har jo deres pæne hyre,som vi er TVUNGNE ntil at betale dem.

  Kommentar by Nielsen — 21. april 2019 @ 10:38

 11. #5 Jeg håber godt nok for Localeyes, at det er en video de har købt fra en fra segmentet af altid gode mennesker. Arbejder personen for Localeyes kan de, med alle de udtalelser han kommer med, på ingen måde tages seriøst eller bare tilnærmelsesvis opfattes som objektive i deres arbejde.

  Kommentar by na — 21. april 2019 @ 18:32

 12. Er netop kommet hjem fra en fantastisk tur til “Danmarks Dåbsattest” Møns Klint.
  En påmindelse om hvor gammelt dette land er, og tillige en sindssyg smuk natur.

  Der var dog ridser i det samlede billede, da det ganske enkelt vrimlede med negre, muhammedanere og deres uopdragne afkom selv her på den yderste spids af Møn.

  Det lykkedes Svend Gønge og kompagni at fordrive de svenske invasionsstyrker fra Sydsjælland, men denne gang har vi selv inviteret besættelsesmagten indenfor…

  Kommentar by Revisoren — 21. april 2019 @ 18:51

 13. #9 Netop det er tankevækkende hvor ofte den yderste venstrefløj i valg af symboler,metoder,fjendebilleder og påklædning ofte leder tanken hen på adolfs sorte garde SS

  Kommentar by jønne — 21. april 2019 @ 21:24

 14. […] Mogens Pedersen bøjer sig for Allah – og Københavns Kommunes borgere betaler millionregningen.Se også MF’er forulempet af autonome: “Kaare Dybvad Bek sympatiserer med Extinction Rebellions sag, men.… […]

  Pingback by Københavns Kommune: Lokalformand med millionbudget omfavner islamiske voldsmænd – Free Speech Blog — 21. april 2019 @ 22:15

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper