21. april 2019

Danmarks sønner (2019): Virkelighedsfjernt associationstrick, opfordring til selvtægt mod danskere…

Langfredag tog jeg sammen med en mindre flok Odense-baserede sønner af Danmark ind for at se Ulaa Salims DFI-støttede ‘Danmarks sønner’. For en gennemgang af filmens plot henviser jeg til Storm over Europa, der i øvrigt fortæller at indvandrede jublede med Allahu-akbar-tilråb da filmens nyvalgte statsminister blev myrdet.

Filmen starter på årsdagen for et terrorangreb (20. april, Hitlers fødselsdag), hvor Martin Nordahl, formand for Nationalbevægelsen, forklarer at det er nødvendigt at genvinde Danmark. Partiet er netop blevet opstillingsberettiget har medvind i meningsmålingerne, står til at blive statsminister med krav om repatriering af herboende udlændinge.

(Martin Nordahl, leder af ‘Nationalbevægelsen’. Kyniske demagog, tidl. aktiv i ‘Danmarks sønner’)

Filmen slutter på valgaftenen, hvor Nordahl er ved at erklære sig som Danmarks nye statsminister, da han skydes af PET-agenten Malik, der et år forinden reddede Nordahl fra at blive likvideret af 19-årige Zakaria.

Plottet er en klar kommentar til Danmark anno 2019, og ‘Nationalbevægelsen’ repræsenterer tydeligvis Nye Borgerlige. Partiets logo er en svane, som Nye Borgerliges. ‘Danmark sønner’ er en højreradikal bevægelse (Tænk: ‘Sons of Odin’, ‘Danish Defence League’ mm.), som Nordahl tidligere var medlem af, der har udført adskillige syreangreb på udlændinge.

Det kunne være legitimt at lave en film om gensidig eskalering mod et borgerkrigslignende scenarie i nær fremtid, men det har ikke været instruktørens hensigt. Det er ikke en ‘Islam vs dansk kultur’-film. Danmark portrætteres som et racistisk land med daglige højreradikale angreb på udlændinge, som selvfølgelig var bange i det daglige. Islam er helt skrevet ud af filmen, og hverken Maliks kone eller Zakarias mor bærer slør. Araberne der påtænker at slå igen er blottet for ideologi, omend det en enkelt gang henkastet nævnes at det intet har med Islam at gøre. Den ældre mand der radikaliserer Zakaria er ikke imam, der kæmper en jihadistisk Islam, men en frustreret familiefar, der ikke vil flygte igen…

Vi er meget langt fra virkeligheden. Højreorienterede bevægelser angriber udlændinge i flæng, en nynazist er ved at blive valgt til statsminister. Danskerne præsenteres som onde, kolde og kyniske. Karakteropbygningen er banal og tilfældig. Omvendt med araberne. De er hjertelige, varme og i det store og hele ofre. Der er lange sekvenser hvor Zakaria omfavner sin mor eller leger med sin lillebror, og her har vi med rigtige mennesker at gøre. Nordahl leger ikke med sin dreng i Klampenborg-palæet, og her får vi blot overfladiske portrætter.

‘Danmarks sønner’ opdager via en meddeler (der myrdes), at Malik er PET-agent, og hans kone udsættes for syreangreb i privaten. Hans dreng skydes på klods hold! Vold avler vold, og som vi må forstå, så startede det med politisk kamp mod indvandring, der motiverer højreradikale til vold mod udlændinge. Omvendtsland.

Scenariet er ens over hele Europa, og Islam er, let fortegnet, eneste konstant.

(Højreradikale ‘Danmarks sønner’ myrder Maliks søn)

Som Dansk Folkepartis Alex Arendtsen, så rigtigt har påpeget, så er filmen qua sit plot (og tidsmæssige ramme) indirekte en opfordring til selvtægt. Det er værd at huske på, når indvandrere næsten på premieredatoen går amok over banal islamkritik.

(Reklame for ‘Danmarks sønner’, Haraldsgade, København, 13. april 2019; Foto: Martin Sundstrøm)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/100545/trackback

57 Comments »

 1. Det første jeg tænker er leni riefensthal, det næste jeg tænker er, er vi virkeligt kommet så langt ud? – vil invasionen bare følge herr h?

  Kommentar by Anonym — 21. april 2019 @ 09:46

 2. Det første jeg tænker er leni riefensthal, det næste jeg tænker er, er vi virkeligt kommet så langt ud? – vil invasionen bare følge herr h? Og de røde klapper og nikker, det er vist den eneste forskel.. Næste er så invasionspartiet, statskuppet, myrderierne, overvågningen, det bliver let, så progromerne, så kz. Alle invasionens veje fører til kz, som hele allahns verden faktisk er. Der mangler en film om sharias lyksagelige retfærdighed, i ærlige billeder.. Dødens paradis på jord. For helvedesild hvor er invasionen bare klammo.. The raping of the dumish in doomark..

  Kommentar by Gaflen — 21. april 2019 @ 09:59

 3. Mærkelig detalje: Danskerne fremstilles tilsyneladende i filmen udførende syreangreb på muslimer. Det har mig bekendt aldrig forekommet.

  Derimod udfører muslimer syreangreb, gerne på deres egne. Det er noget med, hvis kvinden ikke er ærbar nok.

  Det er mærkeligt: Danskerne tilskrives en muslimsk skik.

  Ulaa Salim ved vist meget lidt om dansk mentalitet. Hans ståsted er den rå og ubehagelige kultur, den menneskefjendtlige islam avler.

  Bare sproget. Hvor er arabisk et grimt sprog at høre på.

  Er filmen i øvrigt ikke et selvmål? Vil den almindelige danske filmgænger ikke blive skræmt over de fremmedes had til danskerne og den indirekte opfordring til og legitimering af selvtægt?

  Kommentar by np — 21. april 2019 @ 10:00

 4. Gaflen hr sagt det meste. Jeg vil bare sige at gå ind og se sådan en film tenderer til skizofreni hvis man på forhånd mener at dansk film er noget råddent venstreorienteret indoktrinerende propaganda. Se hellere Clinton Cash,Panodrama eller United Nations and I.

  Kommentar by Nielsen — 21. april 2019 @ 10:08

 5. Næppe, invasionen har jo mestret kolbøtten, at islam er den forfulgte jøde! Alt er så absurd at de røde tror på det! Hjernedøde grødklumper, så pinligt at de ikke tør vende..

  Kommentar by Anonym — 21. april 2019 @ 10:09

 6. Næppe, invasionen har jo mestret kolbøtten, at islam er den forfulgte jøde! Alt er så absurd at de røde tror på det! Hjernedøde grødklumper, så pinligt at de ikke tør vende.. Det er kejserens.. Og leninisme.. Elegant grusomt af brun. 50 shades of brown..

  Kommentar by Gaflen — 21. april 2019 @ 10:11

 7. TÆNKE SIG, danske skatteydere har været tvangsindlagt til at støtte dette rødblå og danskfjendtlige filmprojekt med flere millioner kroner. “Tidsånden” i de radikale politiske kliker er anti-dansk.

  Men det er trods alt kun en detalje i sammenligning med det store europæiske projekt som EU og Merkel står for. Et projekt som viderefører nazisternes ambitioner om et stortyskland som har resten af Europa som lydstater, hvor alle befolkningerne er gjort til tyske trælle og undersåtter.

  Et projekt som nu søges virkeliggjort med vanvittige midler. Et projekt som har fået nogle til at kalde Merkel for “insain”, altså forrykt. Og Trump har kaldt hende “en forræder mod det tyske folk”.

  Kalergi-planen og Marokko-pagten går ud på at underlægge sig hele Europa ved at nedbryde nationerne indefra og ovenfra. Bl.a. skal der indføres en omfattende censur af al debat. Det er vejen til diktatur og tyranni.

  Oveni skal det halve Afrika flyttes til Europa. Mellem 3OO og 5OO millioner arabere og negre inviteres til at slå sig ned i vores lande. Og man vil tilbyde gratis transport med kæmpefærger hen over Middelhavet.

  En sådan invasion vil skabe kaos, sammenbrud, voldsomheder og blodige konflikter overalt. Planen er vanvittig, altødelæggende og folkemorderisk. Ikke desto mindre går Pol Pot Lars, Marianne Jelved og Mette Frederiksen mfl. begejstret ind for den.

  Nedbrændingen af Notre Dame katedralen og hundredvis af andre kirker, skoler og huse….. Sveriges frie fald….. grusomhederne og massemordene i en række arabiske og afrikanske lande, har tilsyneladende ikke gjort indtryk på dem.

  Ja, Vesteuropa regeres for tiden af tumper og fascister som tilsyneladende har droppet alt med fornuft og samvittighed. Og medierne har sørget for at flertallet af vælgerne stadig ikke har opdaget at vi står ved afgrundens rand.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 21. april 2019 @ 10:35

 8. 2 np, studsede ogsaa lidt over det med syre angrebet,uden at have set filmen ,men kun den megen omtale i forskellige medier sa er det vel engang “kitman” og “tawria” af hoej kvalitet

  Kommentar by dunk — 21. april 2019 @ 10:37

 9. Feberfantasier er normaltilstand hos de åh så forfulgte muslimer og ikke mindst venstrefløjen.

  Virkeligheden påvirker dem ikke det fjerneste og de nægter konsekvent at forholde sig til den.

  The left Can´t meme ( og det kan islam heller ikke ) så derfor er de nødt til at spinde den forfulgte muslim ind i løgnehistorier og fantasier for at få klapsalver fra deres eget segment og så igen – Det er en film – og den er glemt om få dage med mindre venstrefløjen kan holde gang i hjulet. Lad os nu se!

  Kommentar by Santor — 21. april 2019 @ 10:45

 10. “Syreangreb på udlændinge”…….åh, min røv flækker af latter.

  Kommentar by BB — 21. april 2019 @ 11:00

 11. Så skal vi bare have en film, hvor det er højreterrorister der likviderer venstrefløjspolitikere, f.eks. Ælle-bælle-mig-fortælle.
  En gang for alle! Endnu har der kun været islamisk terror i Dannevang. I lyset af denne film skulle australieren have myrdet 50 ledende multikultipolikere og MSM-mediefolk, i stedet for 50 dybest set fuldstændigt uskyldige muslimer. I den forstand har filmen en pointe.
  Kommentar by Glenn Madsen — 12. april 2019 @ 17:43

  Kommentar by Glenn Madsen — 21. april 2019 @ 11:12

 12. Sri Lanka police chief had warned of suicide attack threat

  Sri Lanka’s police chief made a nationwide alert 10 days before Sunday’s bomb attacks in the country that suicide bombers planned to hit “prominent churches”, according to the warning seen by AFP.

  Police chief Pujuth Jayasundara sent an intelligence warning to top officers on April 11 setting out the threat.

  “A foreign intelligence agency has reported that the NTJ (National Thowheeth Jama’ath) is planning to carry out suicide attacks targeting prominent churches as well as the Indian high commission in Colombo,” said the alert – AFP

  Thowheed er den muslimske løftede pegefinger

  Islam terror

  Kommentar by k.m. — 21. april 2019 @ 11:23

 13. Omvendtsland som fiktion på filmlærredet. Når man så går ud af biografen, slår virkeligheden imod en i form af nye islamiske terrorangreb – nu mod fyldte kirker i Sri Lanka, hvor der fejres påske.

  Kommentar by traveler — 21. april 2019 @ 11:23

 14. Glemte kilde :the hindu.com

  Kommentar by k.m. — 21. april 2019 @ 11:24

 15. Ja, mens vi tvinges til at finaciere sådan en gang propaganda imod os. Der er én terrortrussel i verden – islam:

  Sri Lanka: Two Muslims identified as attackers in Easter jihad massacres, death toll now 165.

  https://www.jihadwatch.org/2019/04/sri-lanka-two-muslims-identified-as-attackers-in-easter-jihad-massacres-death-toll-now-165

  Kommentar by BB — 21. april 2019 @ 11:32

 16. Fjern så ALT det lort til Islam og dens dyr fra Danmark, NU.
  Vi ved det bliver ikke ved med at gå, når en indvasiv art breder sig.

  Kommentar by Sindsro — 21. april 2019 @ 11:35

 17. Ska’ det være os to, Ulaa la la.

  Rasmus Bjergs professionelle selvmord filmatiseret?
  Eller rettere; det burde det måske være.
  Troede den slags STORE! skuespillere havde rådgivere, der lige ku’ ha’ hvisket ham i øret…
  Psssst..”der er grænser for, HVOR dybt man skal bukke sig efter mammon”.
  Jeg havde sgu nok takket nej du.
  MED mindre selvfølgelig, du står fuldt og helt bag filmens narrativ Rasmus.
  I såfald er min indledende tvivl ganske overflødiggjort.
  Så kommer det helt af sig selv.
  Mindes ellers du påstod at være blevet klogere efter “værtshusgate”. Der sendte dig ned i en dyb depression.
  Tydeligvis ikke.

  Kommentar by Knights Templar — 21. april 2019 @ 11:40

 18. Sygt

  Kommentar by Cat Girl — 21. april 2019 @ 11:42

 19. Man glemmer altid at invasionen er 1,5 milliarder, der har en enorm hær af psykologer, psykiatere, sociologer, antropologer, statslærde, militærstrateger, religionsforskere, biologer, historikere, ingeniører, dataloger og hackere osv, næsten alle uddannede i vesten, på eliteskoler for oliepenge. De er nok alle med på invasionen, (nogle er nok gode mennesker) , og som betragter de vantro som dyr, der skal plyndres, slaveres og udryddes.. Oveni har de en enorm lydig befolkning, der er hjernevasket til vold og krig..

  Hvorfor troede vi vi havde en chance?

  Det har vi også, men.. Uret er på speed, og nazisters trick var lynkrig, for hurtige..

  De har altid villet invadere os, prøvet hundreder af gange, indtil den gyldne chance, salget af den første dråbe olie og dens multi milliarder dollars per dag. Satans suppe er klar.. Smager lidt af grim..

  De har prøvet det før, men det har vi også og kender deres komiske svagheder..

  Tænk, når der er hængninger af homoer i parken hver tirsdag kl 12, hentet fra Frederiksberg kz lejr, jøder om søndagen, man har vel respekt for ny-hviledagen, på gammeltorv kl 16, så børnene også kan nyde det.. Steninger af alle ulydige og voldtagne kvinder på amager strandpark om fredagen kl 14, og her kan kvinder også deltage, indført af sherin. Deres torturlejr ligger i charmerende Charlottenlund, med udsigt over blodsund. Intelektuelle korsfæstes på Rådhuspladsen, foran rådhuset-moskeen, onsdag aften. Christiansborg er blevet abu graib med højttalere til skrigene fra ft salen. Samme i aarhus, aalborg. Ligene af alle de skyldige i at eksistere, brændes på Amagerværket, der er god brændsel i de fede dumskere.. Sikke en film..

  Satire befrier, mangler jeg noget?

  Invasionen mangler ikke noget, kun tid og dato..

  Kommentar by Gaflen — 21. april 2019 @ 11:44

 20. #7
  Ja, men den har vist sig effektiv!
  Efter salami-metoden har man hver dag bid for bid tilranet sig mer’ og mer’ fordi godhjertede, snotnaive danskere er sprunget tilside, ved udsigten til, og frygten for, at blive udstillet, og kaldt et skidt menneske.
  Og, det virker stadig – hver gang.
  De må brøle og skraldgrine deres brune røve i laser over danernes naive følgagtige dårskab

  Kommentar by Knights Templar — 21. april 2019 @ 12:01

 21. Mht. de fredelige og kærlige terroranslag på Sri Lanka, så bemærk at vores alkoholiserede statsministers reaktion er væsentligt mindre fordømmende end den var mod Rasmus Paludan.

  Kommentar by Hr. Snusk — 21. april 2019 @ 12:07

 22. Så tag kidnapning 2 der kører om mandagen op tv5.
  Dansktalende arabere kaprer Sveriges båd ved Helsingør.

  Kommentar by p — 21. april 2019 @ 12:08

 23. Rasmus Bjerg (og Mia Lyhne) lavede jo også engang pro bono valgfilm med Villy Søvndal.

  Det kan ikke overraske nogen at manden siger ja, tak til den rolle og dén instruktør…

  Kommentar by Polka — 21. april 2019 @ 12:14

 24. En kæmpe stor tak til Kim… For at (gide) se filmen og referere på absurditeten… Vi andre behøver ikke se filmen. Vi kan nøjes med den daglige propaganda fra MSM…

  Tjek maddysten ud på DR.dk. Her deltager en pakistansk mor med to døtre.. I reglementeret tørklæde og alle tre viftende med danske flag og ser søde ud.. (tørklæder og lange ærmer er ikke sorte, men spraglede).

  De taler alle godt dansk (døtrene sikkert født her)… Men de aner INTET om dansk mad… De har set “smørrebrød” og ved ikke hvad brun sovs er…De har aldrig smagt dansk mad..!!!!!

  Det ville være utænkeligt at jeg kunne tage til Pakistan i så meget som en uge, uden at have en interesse i Pakistansk mad.. ja… uden at have smagt det!!!!!!!!

  Men MSM servere disse absurditeter som var det, det mest naturlige i verden… Og selvfølgelig med den obligatoriske “diversity hiring”…

  Kommentar by Ignoranten — 21. april 2019 @ 12:23

 25. Nysprog. Ondt er godt, godt er ondt, rascisme er antirascisme, antirascisme er rascisme, vold er ikke-vold, ikke-vold er vold osv. osv. Men de landsskadelige venstrefløjsere er og bliver gode mennesker og så må alt andet defineres ud fra denne indlysende sandhed, og virkeligheden tilpasses hertil.

  Kommentar by PiusXll — 21. april 2019 @ 12:41

 26. Filmen har vel fået topanmeldelser i Politiken og andre af systempressen?

  Kommentar by kenneth — 21. april 2019 @ 12:48

 27. PS til 5 kl. 1O.35… Noget som heller ikke har gjort indtryk på Pol Pot Lars, Marianne Helved og Mette Frederiksen Socialistskinke osv……. er de tusinder af forbrydelser mod danskerne, fra grove svindlerier, tyverier, indbrud og røverier til voldtægt, brandstiftelse, vanvidskørsel, knivstik og mord. Hertil kommer at udgifterne til indvandringen har medført omfattende forringelser af velfærden og sundheden til danskerne.

  Når politikere er så afstumpede og ophøjet ligeglade med de tab og lidelser som deres politik påfører deres egen befolkning, er vi måske ovre i noget psykopatisk? Under alle omstændigheder har de i overført betydning blod på hænderne, armene, tøjet og skoene. Ja, de vader rundt i blod og tårer, samtidig med at de praler af alt det gode de vil gøre for danskerne, hvis bare vi vil stemme på dem endnu engang. Men tror vi stadig på dem?

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 21. april 2019 @ 14:05

 28. Mon ikke vold på film er “symbolsk vold”. Og symbolsk vold er jo ligeså slem som virkelig vold. Ergo er danskerne nu ligeså gode om det som muslimerne er. Således deducerer venstreorienterede og 80% af DKs befolkning stemmer på dem.

  Kommentar by Winged Hussar — 21. april 2019 @ 14:10

 29. Faldt over et par år gammel sag på nettet, produceret uden skatte-støtte:
  https://www.youtube.com/watch?v=Yj3jJBAffFg
  log ind

  Kommentar by Peter Buch — 21. april 2019 @ 14:48

 30. Og i dag er 200 mennesker, kristne og turister, blevet myrdet af islamister i Sri Lanka. Vi kan allerede se en helt anden reaktion fra muslimer og halalhippier, end på Christchurch. Vi bør minde dem om deres dobbeltmoral og hykleri igen og igen.

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 21. april 2019 @ 14:55

 31. Enhver med en smule forstand, dvs. ikke Stampe segmentet & co. ved, at terroren kommer fra islam og masseindvandringen. Alt var fredeligt, sammenlignet med nu, inden denne overtros indtog i Europa. Filmen er selvfølgelig bestillingsarbejde pga. valget, som altid får den slags røde propaganda dog den modsatte effekt. NB stryger ind i Tinget, især hvis Stram Kurs ikke bliver klar denne gang.

  Kommentar by LarsB — 21. april 2019 @ 16:16

 32. Spild af penge. Yallahhurra, kunne de holde kæft under filmen?

  Kommentar by Hul igennem? — 21. april 2019 @ 16:44

 33. Hellere ville jeg se en film der viste modstanden, reconquistaen og den forsmædelig død for dem der ikke skred hjem til Mekka i tide- afhuggede hoveder, aflivede quislinger, genopdragelse for islamistslikkere, entartede polisvin aflivet, udbrændte moskeer, gennemsmadrede ghettoer og resten i gennemgangslejr til SaudiA.
  Sikken forestilling, jeg glemmer at spise mine popcorn og glæder mig til hotdoggen på vejen hjem, i mit danske land.

  Kommentar by Hul igennem? — 21. april 2019 @ 16:49

 34. Den såkaldte skuespiller Rasmus Bjerg er åbenbart til salg for hvad som helst.

  Når man ser nogen af de hjernedøde reklamer han medvirker i, så er det måske ikke så overraskende, at han også medvirker i dette makværk.

  Og tillige vil han høste klapsalver og anerkendelse fra hele Politiken- og speltsegmentet, for at udstille de onde højreorienterede islamofober…

  Kommentar by Revisoren — 21. april 2019 @ 18:37

 35. Det værste er at de sender folkeskole-elever ind og se den slags bras.

  Kommentar by Kometen — 21. april 2019 @ 18:48

 36. Over 200 bombedræbt i kristne kirker i Sri Langa Påskedag. Man ved intet om motivet.

  Kommentar by Bastardo — 21. april 2019 @ 19:01

 37. Overskrift i både EB og BT:

  “Løkke i tårer.”

  Havde Lille Lars fra Nyhavn fyldt lommerne med løg?

  Kommentar by Revisoren — 21. april 2019 @ 19:19

 38. Oveni de 2OO bombedræbte turister og kristne i Ceylon , er der sikkert mindst 2OO andre kristne og sagesløse som er blevet myrdet rundt om i afrikanske og mellemøstlige lande – bare i dag. Og rundt om er der hver eneste dag mange brandattentater på kirker, skoler, børnehaver, villaer, firmaer, butikker, biler og busser m.m. Og i langt de fleste tilfælde er det islamistiske fanatikere som står bag. Med den åndsformørkede politik Chrborg har anlagt, bliver det snart danskernes tur til at stå model til lignende angreb. Se 24nyt.dk og Snaphanen.

  Kommentar by tp — 21. april 2019 @ 19:36

 39. Den film viljeg ikke se. Nu venter vi så på en ny sviner fra Ole Bornedal.

  N.B. Udenrigsministeriets rejsevejledninger er i øjeblikket mere sigende end medierne og statsministeren. De røde og gule lamper blinker.

  Kommentar by Atterdag — 21. april 2019 @ 19:43

 40. #36
  Målet har været at ramme kristne katolikker under en af kirkens højtider.
  Vidunderlig tavshed fra mongol-Dværgen Lokke Lars og resten af det politiske slæng.
  Kunne man forestille sig et krydsermissil ramme de 100.000-vis af overskårne i nattøj lige i røvetten, mens de bønner rundt om Ka’bahen i Mekka?
  Forestil Jer et ramallah-skrig fra de selvsammme skiderikker.
  Det ville ingen ende tage.
  Så går det bedre med Notre Dame og Sri Lanka.
  Collateral damage, tror jeg de vil kalde det. Hvis de siger noget – overhovedet.

  Kommentar by Knights Templar — 21. april 2019 @ 19:55

 41. AEH er noget med indvandrere. Men hvad står de tre bogstaver for?

  Kommentar by tp — 21. april 2019 @ 20:10

 42. Efter de mange, mange brandattentater i Frankrig er det besynderligt at ingen sørgede for bevogtning af det stillads hvor enhver kunne kravle op på katedralens tag og sætte ild på.

  Kommentar by tp — 21. april 2019 @ 20:13

 43. AEH = Anden Etnisk Herkomst. Newspeak for dem som frygter at vi opdager, hvad islam er for en sindssyg erobringsideologi. Ligesom når de i England kalder muslimer for “asians”.

  Kommentar by Hr. Snusk — 21. april 2019 @ 20:28

 44. Lige nu i TV-avisen på løgnefabrikken DR om “hændelsen” på Sri Lanka:

  “Der er intet nyt om motivet eller om hvilke grupperinger, der står bag.”

  Hvem sagde junkmedier?

  Kommentar by Revisoren — 21. april 2019 @ 21:12

 45. Tak for linket til Storm over Europa, jeg gik ind og abonnerede på Youtube med det samme, sammen med Uriaspostens Youtube kanal. Kunne vi ikke få en åben tråd til at anbefale Youtube kanaler indbyrdes, mange nationalkonservative Youtube-kanaler har under 200 abonnementer, og det kunne måske give siderne lidt udbredelse, eller virke som et skulderklap til skaberne af kanalerne, hvis vi skaffede abonnementer indbyrdes. Det ville også være rart hvis Kim kom med sine anbefalinger.

  Kommentar by Jens — 21. april 2019 @ 21:23

 46. Alt i mens kristne som sædvanlig bliver myrdet af muslimer især her i påsken, så kan det ikke overraske nogen at de sociale medier bakket op af Fake News nu har censureret Mother Teresa FOR HATE SPEECE https://www.youtube.com/watch?v=D4HsLm7ybKc.

  Verden er blevet totalt sindssyg og lorte danmark er færdigt, vores eneste redning er præsident Donald Trump.

  Landsforræderne lars lokke og bøssen i spjældet sammen med deres vælgere.

  Kommentar by Piphans — 21. april 2019 @ 21:51

 47. > Piphans 21:51

  Det bliver nu nok en dyr omgang, den med fængslet, antallet af stemmer på de to partier taget i betragtning. En del af dem formentlig topskatteydere. I øvrigt stemte blogejeren i 2015 på Venstre ifølge en tidligere post.

  Til de, der klandrer Rasmus Bjerg: Han er ikke engang løndmodtager, han er freelancer og lever af, hvad der kommer forbi, og som skuespiller behøver man på ingen måde være enig i, hvad rollen udfører, man skal blot spille godt. Hvilken del af ordet skuespiller er det, der ikke forstås?

  I lighed med de fleste andre, der vel har måttet udføre arbejdsopgaver, som man finder tåbelige, nyttesløse og på alle måder irriterende for én selv og andre. Fx en PowerPoint-præsentation, som alle ville have levet længe og lykkeligt uden.

  Men tak for beskrivelsen af filmen, som jeg alligevel aldrig ville overveje at se.

  Det lader til, at filmen er et fodskud af dimensioner, præcis som tåbernes vanvid på Nørrebro, Amager og andre steder fornylig: Det får lige nøjagtigt den modsatte effekt, nemlig at flere vender sig mod muslimske og venstreradikale ekstremister.
  Så har filmen dog haft en positiv effekt.

  Kommentar by Henrik Petersen — 21. april 2019 @ 22:28

 48. Ligner logoet i baggrunden ikke Ny Borgerliges svane i betænkelig grad?

  Kommentar by redneck — 21. april 2019 @ 22:30

 49. #36 Bastardo og #44 Revisoren, følger I ikke med? Det var elektriske installationer og noget med en gammel printer, som antændte ilden. Det var allerede fastslået, inden man kunne påbegynde kriminaltekniske undersøgelser.

  Og der bliver jo aldrig udøvet hærværk mod kirker, og fysiske overgreb mod kristne i Frankrig, så hvorfor nu?

  Husker I dengang da en muslimsk kvinde fik hevet tørklædet af? Og hvad med korstogene?

  Og så sidder I der med jeres hvidhedsprivilegier og synes at Paludan er en helt, og Hitler er en helt.

  Så nu giver jeg 1000 … nej 100 kroner til Dansk Flygtningeimport, fordi dem af anden etnisk herkomst altid er meget bedre mennesker end os danskere. De er mere ægte og ærlige.

  Dø nazi!!!

  Kommentar by Hr. Snusk — 21. april 2019 @ 22:37

 50. #48, jo det har Kim Møller nævnt under de to første billeder.

  Kommentar by Hr. Snusk — 21. april 2019 @ 22:42

 51. Muhammedanere myrder, slagter, voldtager og svindler alt og alle over hele verden 24/7/365 og danske skattekroner skal misbruges på araber-apleasement.
  Yeah Right – især i dagens Danmark, hvor Løkke-Fondens gæster har besat Danmarks jord.
  Løkke-Fonden bugner af velstand i takt med, at muhammedanere nedbryder og ødelægger det danske samfund.

  Den lille fede ølprop var selvfølgelig på ferie.

  Kommentar by Iznogut — 21. april 2019 @ 22:48

 52. 45 Jens 21:23
  Hvis youtube kræver abonnement,vil jeg anbefale alle at holde sig langt væk fra skidtet. youtube er ejet af google,og de bør i lighed med skidtter og faeces book fratages AL goodwill.

  Kommentar by Nielsen — 22. april 2019 @ 01:30

 53. #48 Nationalbevægelsen (NB) er kalkeret ret direkte af efter NB, der er ikke gjort noget forsøg på at camouflere det.

  Kommentar by Odo — 22. april 2019 @ 02:00

 54. “der er ikke gjort noget forsøg på at camouflere det”

  Jo, lederen af “Nationalbevægelsen” er en tyk mand med skæg.

  At Ulaa Salim har lavet denne “ændring” i forhold til virkeligheden, forstår jeg godt.

  Det vil ikke se så godt ud, at muslimerne dræber en blond smilende kvinde.

  Kommentar by np — 22. april 2019 @ 09:02

 55. “Det vil ikke se så godt ud, at muslimerne dræber en blond smilende kvinde.”

  De dræbte to blonde smilende kvinder i Marokko, men det har tilsyneladende ikke kølnet islamapologeternes varme følelser for fredens og kærlighedens religion.

  Kommentar by Hr. Snusk — 22. april 2019 @ 09:42

 56. # Hr. Snusk

  Jamen de to blonde kvinder der fik savet hovedet af i Marokko havde jo kun nogle mindre skrammer på halsen ifølge MSM.

  Den ene af kvindernes familie forsøgte vist at stable en mindehøjtidelighed på benene, men der dukkede kun 15-20 personer op.

  Der var nok Vild Med Dans i fjernsynet…

  Kommentar by Revisoren — 22. april 2019 @ 10:08

 57. Kommentar by Odo — 22. april 2019 @ 02:00

  Tænk lige hvis de prøvede at camouflere sammenhængen? Så ville deres lavtbegavede målgruppe bestående af nyttige idioter ikke kunne forstå budskabet.

  Kommentar by kenneth — 22. april 2019 @ 11:10

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper