22. april 2019

Constantinsborg ved Årslev engsø, 22. april 2019

Constantinsborg kan spores tilbage til 1400-tallet, men fik først sit navn i 1677. Siden 1999 har herregården været i familien Holch Povlsens eje, og da den er placeret tæt på Årslev engsø kørte jeg lige forbi i dagens anledning. Der var masse af mennesker, en del formentligt venner af familien, foruden tre-fire fotografer på udkig efter kendisser. På vejen hjem kørte jeg forbi Edwin Rahrsvej, og havde frit udsyn til den tyrkiske moske med kuppel og minaret.

“Medierne har ikke adgang til det private område, hvor almindelige borgere kan lægge blomster. Frank Verner, der også var forbi med blomster, fortæller, at der lige nu ligger et sted mellem 20 og 40 buketter samt en del breve og hilsner til familien.

– Det er jo trist. Sådan en dag her kan penge jo ikke købe meget. Her er en underlig stemning, synes jeg. Der er flere end familien, der har mistet, siger Frank Verner til TV2 ØSTJYLLAND.” (TV2oj.dk, 22. april 2019)

Oploadet Kl. 16:03 af Kim Møller — Direkte link31 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/100593/trackback

31 Comments »

 1. Stakkels børn, stakkels familie- islamismen rammer alle.

  Kommentar by Hul igennem? — 22. april 2019 @ 16:10

 2. Tænk hvis sådan en familie besluttede at donere 0,1% eller måske bare 0,01% af deres formue til islamkritiske partier, foreninger, blogs m.m.

  Kommentar by kenneth — 22. april 2019 @ 16:15

 3. Det eneste penge kan bruges til i denne rædselsfulde situation er at lease et fly og bringe døde og levende familemedlemmer hjem.

  Til tre tomme børneværelser.

  Kommentar by Atterdag — 22. april 2019 @ 16:22

 4. 90.39% af Bangladeshs befolkning er muslimer og pålagt (ikke tilbudt) at slagte vantro.

  Skik følge eller land fly, som man siger.

  Kommentar by Fascist — 22. april 2019 @ 16:43

 5. Sandelig en sørgelig, sørgelig historie. Men terroristen, galningen og massemorderen havde mindst ti dage forud for bombesprængningerne bebudet på nettet at alle “vantro” skulle dræbes. Hvorfor var han ikke blevet arresteret? Endnu en efterretnings-bommert? Læs bogen af John Hughes Wilson: Militære efterretninger, fadæser og dækhistorier. (Fra invasionen af Rusland 1941 til terroren i New York 2OO1)

  At det kun er et spørgsmål om tid før større terror-aktioner rammer Danmark, er vel ret klart for en del danskere. Den “lille” terror er her jo allerede, hver eneste dag! Det er vel kun de gamle partier og medier der stadig intet fatter, samt de naive som tror på deres berigelses-snak og hykleriske bortforklaringer.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 22. april 2019 @ 16:43

 6. #2

  LOL – har du nogensinde været i en “Normal”-forretning?
  Det er de facto et krav, at man bærer hijab, hvis man skal arbejde der som kvinde.

  Nåh ja, han ejer 2/3 af kæden.

  Kommentar by Fascist — 22. april 2019 @ 16:45

 7. https://www.avisen.dk/paradis-ja-men-ikke-for-kristne_154355.aspx

  Kommentar by k. m. — 22. april 2019 @ 16:52

 8. I Sri Lanka er der ca. 10 procent muslimer.

  I Danmark er der ca. 4-5 procent muslimer. Andelen vil kun stige fremover.

  Vi venter med hænderne i skødet på bomberne.

  Kommentar by np — 22. april 2019 @ 17:16

 9. > Kommentar by np — 22. april 2019 @ 17:16

  Tror simpelthen ikke på, at der kun er 200.000-285.000 muslimer i Danmark… Vi er nok tæmmeligt meget tættere på 10% end vi egentlig bryder os om at tænke på.

  Medierne har turneret rundt med et tal på 400.000 i mindst et årti.

  Men du har ret i forhold til at sidde med hænderne i skødet.

  Kommentar by Polka — 22. april 2019 @ 17:22

 10. Polka 17:22

  Jeg er enig i din skepsis.

  Tallet varierer jo også efter, hvor man befinder sig i Danmark.

  I en jysk provinsby er antallet under 1 procent.

  På Nørrebro eller i Tingbjerg er det over 50, hvis ikke 75 procent. Sådan føles det i hvert fald. Især hvis Paludan med jonglerer med muslimernes had-manual.

  Kommentar by np — 22. april 2019 @ 17:35

 11. Off topic.
  Nu der skrives om tal på udlændinge.
  Hvad hvis de er født herhjemme, altså danskere?
  Og når de får statsborgerskab.
  Tæller de så med?
  Trit nærmere det er 500.000.

  Kommentar by p — 22. april 2019 @ 17:45

 12. #11 p:

  “Hvad hvis de er født herhjemme, altså danskere?”

  Vrøvl.

  Danskerne er et folk med egen kultur, og man bliver ikke automatisk dansker, hvis man er født i Danmark. At blive dansker kræver assimilation og flere generationer med indgifte i den danske befolkning.

  Et dansk statsborgerskab gør ingen til dansker, og det behøver end ikke at være et skridt på vejen. Tænk bare på dronekrigeren, der indledte sin IS-karriere med at angribe Lars Hedegaard.

  Kommentar by Atterdag — 22. april 2019 @ 18:24

 13. Jeg forventer intet af Familien Bestseller. Med al respekt for deres tragiske situation, ville det ikke undre mig, hvis de deltager i Go’ morgen Danmark om et halvt års tid, hvor de fortæller om tiden efter, og at man “ikke skal dømme en hel gruppe mennesker på baggrund af ‘nogle få sindssyge menneskers handlinger’”. Sådan er folk jo desværre flest. Virtue signalling står højest på dagsordenen.

  Kommentar by Destroyer of Worlds — 22. april 2019 @ 18:36

 14. Det virkelige tal på muslimer, somaliere, pakistanere, congolesere og marokkanere osv. er nok tæt på en million. Og udgifterne til deres forsørgelse, huslejer, taxa-kørsel, skolegang og sundheds-service m.m.m. er på omkring 2OO milliarder kr. om året. Det er kun naive eller uvidende der ikke selv kan regne, som tror på det officielle tal på 36 milliarder. (I jyske provinsbyer og småbyer kan der være mellem 1 og 15 procent migranter)

  I realiteten har EU og Christiansborg indledt en art overudnyttelse, undertrykkelse og fordrivelse af den danske/europæiske befolkning. Snaphanen taler enda om en slags stedfortræderkrig mod svenskerne og franskmændene mfl.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 22. april 2019 @ 18:42

 15. To ting. Sorgen for familien kan ikke udtrykkes i ord. Må Gud være med dem om muligt.
  Dernæst: Nu må al berøringsangst over for islam høre op. Den skal trædes under fode og forbydes. Læser overskriften på lederen af JP “Vi er i krig, og selvfølgelig skal terroristerne ikke vinde”. Gætter på det handler om, at de muslimer, som er terrorister, ikke skal vinde. MEN problemet er islam. Hvorfor bliver muslimer, der tydeligvis sympatiserer med isis på Nørrebro ikke angivet af andre muslimer? Hvorfor bliver voldelige muslimer ikke angivet af andre muslimer? Fordi de har islam til fælles, som i sin rod er voldelig. SÅ hvis JP ikke ønsker, at terroristerne skal vinde, så skal islam forbydes, men gætter ikke på, at det er deres forslag. (betalingsartikel, så kan ikke læse det)

  Kommentar by PiusXll — 22. april 2019 @ 18:45

 16. #8,#9,#11 og #12 De tal der bruges over antallet af muslimer er jo fra DST.
  Jeg tror man må sige, at DST beregner antallet af muslimer på en helt speciel måde. For det første mener jeg ikke de måler på folks religion. Så man skal se på folk fra ikke vestlige lande, og her “fifler” de lidt med deres tal. For ifølge DST vil Ahmed og Muhammed være dansk, hvis bare en af forældrene har et dansk pas.
  De fleste vil nu nok mene, at der skal mere end et pas til at gøre en til dansker. Man behøver ikke spise flæskesteg, men man skal nok ikke gå rundt og foragte etniske danskere og deres levevis…

  Kommentar by na — 22. april 2019 @ 18:51

 17. JP’s leder er ganske rigtigt en slap kop the med strittende lillefinger.

  Men sådan er Morgenavisen Jyllands-Posten blevet, efter at Jacob Nyboe blev ansvarshavende. Abonnenterne siver, fordi avisen efterhånden er både kedelig og ligegyldig. Spørger du mig, tror jeg, at det var Jørgen Ejbøls ægteskab med Marianne Abrahamsen, der ødelagde avisen. Carsten Juste og Jørn Mikkelsen var gæve gutter.

  Kommentar by Atterdag — 22. april 2019 @ 18:54

 18. Læser på JP´s hjemmeside “USA’s højreradikale er kommet i søgelyset: »Jeg drømmer om en måde, hvorpå jeg kunne dræbe næsten hver eneste person på jorden«” Hvor hjerteskærende ondt at lægge sådan en redaktionel linje en dag, hvor drab ikke er syge fantasier i en syg mands hjerne et sted i USA, men uhyggelig virkelighed, som så også har ramt en dansk mands tre børn. Hvor er JP dog hårrejsende ufølsom ond.

  Kommentar by PiusXll — 22. april 2019 @ 18:56

 19. Berlingske er ikke bedre. Under en artiklen om familien Holch Povlsens tragedie, har man placeret en historie om to bøsser, der har erhvervet sig tre pigebørn ved at “låne” to kvinders livmoder. En sjælden tarvelig og ufølsom redigering af netsiden, og gudrtne må vide, hvordan de piger skal erhverve sig en ægte femin identitet. Men det er måske heller ikke meningen.

  I lederen skriver Pierre Collignon:

  “Vi skal bekæmpe terrorens menneskeforagtende ideologi, hvor vi end finder den.”

  Det er nemt nok at finde den, den findes sort på hvidt i Koranen, men det ønsker ingen journalist jo at vide og ej heller mange politikere.
  Så længe det er sådan, kommer vi længere og længere ud i uføret.

  Collignon er ellers et vellykket eksempel på assimilation. Han forlod i øvrigt helt frivilligt og i protest JP, da Jørn Mikkelsen blev fyret for at give plads til Jacob Nyboe, der blev valgt, fordi han er en person uden kant. Eller som Ejbøl sagde, en person, som alle kan lide.

  Kommentar by Atterdag — 22. april 2019 @ 19:11

 20. JPs artikel om en “højre-radikal” kan sagtens være noget som en journalist selv har digtet. Det kan også være at man virkelig har snakket med en skør kugle (sikkert meget mere sindssyg end højre-radikal!) et sted i USA. Men under alle omstændigheder er der tale om manipulation, hvormed JP vil forsøge at overbevise os om at islamisterne såmænd ikke er så slemme endda, for de “højre-radikale” kan være lige så slemme eller endnu værre. Artiklen er latterlig og bundskrabende journalistik.

  Kommentar by tp — 22. april 2019 @ 19:31

 21. Ifølge finansministeriet fra maj 2018:

  I 2018 er der i alt 784.000 indvandrere og efterkommere i Danmark svarende til omkring 14 pct. af den samlede befolkning. I befolkningsfremskrivningen vil dette stige til 1.475.000 personer i 2080 svarende til ca. 22 pct. af den samlede befolkning.

  Kommentar by hovsada — 22. april 2019 @ 19:58

 22. Fremskrivningen er gætteri. Nu hvor Marokko-traktaten er underskrevet kan vi nå op på 22% eller 35% længe, længe før 2O8O. (om 61 år er helt til grin) Det kan blive om fire-fem år f.eks. Iøvrigt har officielle tal gang på gang været groft misvisende.

  Kommentar by tp — 22. april 2019 @ 20:07

 23. Det er hjerteskærende frygteligt og helt umenneskeligt det som familien Holck Poulsen nu må gennemleve – ja resten af deres liv. Frygtligt – og herfra min dybeste medfølelse.

  Skal terror med udgangspunkt i islam bekæmpes helt – eller skal vi blot leve med det og acceptere tilstandene, fordi vi ikke kan gøre noget ved det ?
  Vores politikere – altså flertallet – har klart tilkendegivet, at det er noget vi må leve med i fremtiden. Vi har nu så mange muslimske borgere boende i vores land, også den forholdsvise store del som sympatiserer med det ekstreme i islam, herunder terroren, at der ikke kan gøres noget ved det. Det er der vi er i dag. Vi kan ikke ændre på at vores land i fremtiden vil blive splittet og destrueret af terror.

  I vores naboland, Sverige, har den øverste politiledelse og militærledelsen en viden om, at Sverige i nær fremtid vil blive splittet i atomer med terror og lokale krige borgerne imellem. Det samme i Frankrig, hvor politiet er ved at gå i opløsning grundet nu flere års undtagelsestilstand og et voldsomt pres på personalet internt og eksternt. I Tyskland er de lidt bag efter, men der ses også voldsomme interne problemer med politiet, hvor man i flere storbyer har muslimske medarbejdere som direkte modarbejder efterforskning og politimæssige undersøgelser af egne muslimske bander og klaner. Tyskland har ansat alt for mange muslimske borgere i politiet – også rigtig mange som ikke var egnet eller levede op til de almindelige optagelseskrav. Et misforstået hensyn fordi de ville skabe en fordeling af medarbejdere i politiet, som afspejlede den oprindelige befolkning. Det rammer nu tysk politi voldsomt med korruption og forræderi blandt de muslimske medarbejdere.
  I Danmark har vi haft det held, at vores muslimske borgere ikke har villet søge ind i politiet, samt at vores politiledelse ikke har ønsket at lempe på kravene for at få flere indvandrere ansat.

  Vi står over for, at vores politikere må og skal træffe nogle voldsomme og ikke særligt humane beslutninger m.h.t. vores mange muslimske borgere. Der skal igangsættes et hjemsendelsesprogram i et meget stort format og det vil koste rigtig mange milliarder af kroner. Men der er ingen vej uden om, hvis vi skal sikre vores lands sammenhængskraft og sikkerhed.

  Kommentar by Erik Skifter — 22. april 2019 @ 20:18

 24. Selv om man ikke må sige det, så hader og forbander jeg muhamedanere mere og mere dag for dag, og særlig forstærket, når møgdyret Lars Løkke i sin iver for at opnå en givtig post i EU eller tilsvarende, omtaler de satans djævledyrkere som forfulgte uskyldigheder. Hold kæft, hvor det møgdyr storpisser på os.
  Stor medfølelse med familien Holck Povlsen. Det må jo være så nær det ubærlige man kan komme.

  Kommentar by Knud Madsen — 22. april 2019 @ 21:37

 25. Erik Skifter — 22. april 2019 @ 20:18 :

  Jeg er meget enig i det som du her skriver, bortset fra den muslimsk infiltration i det danske politi:
  Vi har bl.a. set det med både en mandlig og kvindelig muslim ved politiet i Odense og således som en betjent opførte sig ved fredagsbønnen på Slotspladsen, over for en dansk far, der havde sin søn med ved Paludans moddemonstration tyder noget her også kraftigt på, at islam har indflydelse i/på det danske politi.
  Disse tre eksempler står ikke alene, som vi har kunnet følge det både her på UP, Document og 24Nyt.

  Jeg mener der er alvorlig grund til, allerede nu, at have en vågen opmærksomhed på udviklingen her i Danmark.

  Kommentar by M.S. Carstens — 22. april 2019 @ 21:37

 26. Omstændighederne taget i betragtning har familien Holch Povlsen faktisk være usædvanligt heldig. For de mistede “kun” 50% af deres medlemmer. Med næsten 300 døde under påskehøjtider, hvor familier normalt står tæt sammen, siger det sig selv at mange familier blev næsten eller total udslættet. Der er også op mod 500 sårede hvorfor mange familier garanteret bliver fyldt med handikappede medlemer resten af livet i et fattigt land uden noget socialt sikkerhedsnet.
  Bemærk i øvrigt at der ikke er nogen form for indsamling til disse mennesker. For indsamlinger er i dag et næsten rent politisk værktøj til at bekæmpe objektiv kritik med følelses-fis, som Nicolai Würtz gjorde imod Paludan.
  Med den nuværende udvikling kommer terror af denne størrelse til at sprede sig til hele EU og dermed også Danmark. Men det bliver svært at stoppe for der er ikke nogen tvivl om at der ligger en dybere agenda det hele :(

  Kommentar by Hvideplov — 22. april 2019 @ 22:20

 27. Der er dog et stort lyspunkt i alt dette her. For måske kan det gå op for nogle i Eliten at det er reelt umuligt at kontrollere Islamiske grupper. For man kan ikke kontrollere folk der ikke engang kan kontrollere sig selv! Dette burde være logik for burhøns, men i dagens EU er selv høns klogere end eliten, se bare her:

  https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/3000-hoens-amok-draeber-ubuden-raev/7552992

  Kommentar by Hvideplov — 22. april 2019 @ 22:21

 28. TV2: “Sri Lanka reagerede ikke i tide på advarsler om terror.”
  Det gør Danmark da for fanden heller ikke. Tværtimod, statsministeren prøver, som den slibrige Karl han er, at vælte skylden over på Paludan.

  Kommentar by River — 22. april 2019 @ 22:42

 29. Man kan ikke sige andet: Gartneren får udsolgt. Vi skal holde sammen.
  Trods dette: Ingen Handling med at få skadedyrene fjernet. Situationen spidser til.

  End ikke: Lars Løkke Rasmussen, Morten Østergård og Zenia Stampe, Uffe Ellebæk eller Bossene for enhedslisten og Waffen SF fatter en skid.

  Rasmus Paludan vil handle når han kommer i tinget. Men der skal selvfølgelig tilstrækkelig med mandater til at kunne gøre det.
  Derfor Støt Stram Kurs
  Med vælgererklæringer
  og derefter valg.

  Der skal sylter menge menge flere før det evt handles.

  Kommentar by Sindsro — 22. april 2019 @ 23:27

 30. Man kan altid håbe at Stram Kurs kommer ind i denne eller næste valg cyklus. Men det bliver svært for Paludan at gøre meget, selv når det brænder på. I medierne vil Stram Kurs mest af alt være en syndebuk for fortidens dumheder på udlændinge området. Naturligvis vil dette udstille vores “dummere end burhøns elite”, men hvor mange vil egentlig ændre holdning? De fleste mennesker ser politik som hooligans ser på sport. Det handler mest af alt om at deres “lokale” hold (parti) skal vinde! Og hvis de ikke vinder, eller der er noget helt galt, er det altid alle andres skyld, altså syndebukkene. Så mens tid er vil jeg anbefale at folk overvejer hvor de flytter hen i tilfælde at en umulig situation. Islam har tabt før i tiden, men det sker ikke så tit!

  Kommentar by Hvideplov — 23. april 2019 @ 00:00

 31. Jeg kondolerer.

  Eventuelt medbragte egene sikkerhedsfolk er beklageligvis ligegyldige når lokale forhold giver fri adgang for terror.
  Som samfunds- og bygningsinteresserede ser forandringer med hensyn til adgangsforhold opstå, er der ud over det positive for beskæftigelsessituationen lidet godt at tilføje.
  https://www.youtube.com/watch?v=S5HyxGXrEHA

  Kommentar by Peter Buch — 24. april 2019 @ 14:10

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper