23. april 2019

Breaking: De der mange ‘nynazister’, som er imod indvandring, er helt almindelige menenesker…

Mungo Parks kommende teaterchef hedder Anna Malzer, en tidligere model, der gør i ‘dokufiktion’, fordi hun vil fortælle ‘dybdeborende historier om virkeligheden’, som pressede journalister ikke formår. I et interview med Berlingske beretter hun om research i en svensk by, hvor nynazister har brændt det lokale asylcenter. Hun finder ud af, at der er rigtig mange ‘nynazister’ i byen med 52 indbyggere, men at de er helt almindelige mennesker.

Måske er det i virkeligheden bare den Nørrebro-bosatte teaterchefs fordomme om indvandringsmodstanden, der gør at frustrerede Sosu-assistenter og arbejdsløse skal kaldes ‘nynazister’, så hun kan skabe et kunstigt paradoks i forhold til deres menneskelighed. 27-årige Anna er vejet, og fundet for let.

Fra Berlingske – Da Anna mødte nynazisterne, skete der noget, hun aldrig kunne have digtet sig til.

“Anna Malzer ville ikke lave en forestilling om nynazister, selv om hun måske nok kunne forestille sig, at de stod bag. I stedet rejste hun til det lille samfund for at tale med forskellige mennesker. Sosu-assistenter, arbejdsløse, den lokale politimand. Og hun fik 15 forskellige svar fra 15 forskellige mennesker.

… efterhånden vandt de danske teaterfolk en ung nynazists tillid og tilbragte tid med ham. …

‘Han havde nogle tydelige begrundelser for handlingen – pludselig kom der 82 nye mennesker til et lille samfund med 52 indbyggere, regeringen lyttede ikke til de oprindelige beboere, der ikke måtte sige, hvad de mente. Klare tilkendegivelser, man godt havde kunnet gætte sig til, men også forudsigeligt. Vi var ved at prøve at forlade ham for så at finde nogle andre mennesker, da han spurgte, om vi ville med ham ind og spille Counter-Strike. Vi kedede os lidt og gik med ind på hans internetcafe. Og der sagde han så meget hjerteligt hej til en pige med tørklæde. Det syntes vi, var meget underligt. Men de to spillede computerspil sammen og var virkelig gode venner inde i den fiktive verden. Til gengæld hadede de hinanden uden for fiktionen.’

Det møde var naturligvis et dilemma, Anna Malzer kunne bruge i den forestilling, hun siden skabte.

De var ligesom Romeo og Julie, der elskede hinanden, men ikke måtte få hinanden for deres familie. …’ forklarer instruktøren…”

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/100605/trackback

30 Comments »

 1. Så var kunsteren Smike Käszner i Weekendavisen en del interessantere. Hun har længe stemt DF, og så er hun endda hel eller halvsort. Den er online.

  Farvel og tak til DF

  https://www.weekendavisen.dk/2019-16/samfund/farvel-og-tak-til-df

  Kommentar by Snaphanen — 23. april 2019 @ 09:32

 2. Der er i bedste fald 1000 nynazister i Danmark.
  Der er +700.000 tilhængere af en bog, der vil halshugge danskere og stene homoseksuelle.

  Kommentar by Fascist — 23. april 2019 @ 09:42

 3. Det er vist Anna Malzer selv der lever i en fiktiv Verden, når landets myndighed stopper 82 uintergrerbare indavlede retarderede kriminelle korandyrkende samfundsnassende terrorister ind i et samfund med 52 indbyggere, alle ved at det kun kan skabe konflikter imellem de to kulturer og det er sikkert ikke de etniske indbyggere der er problemet selv om det altid er dem der udstilles som nazister, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 23. april 2019 @ 09:47

 4. Uden videre kaldes MODSTANDERE af masseindvandringen af krævende, utaknemmelige, agressive og voldelige migranter og asylanter fra Afrika og Mellemøsten for “nynazister”, selvom denne flodbølge af kulturfremmede vil gøre fremtiden til et multi-etnisk helvede for den oprindelige befolkning, danskerne, svenskerne eller franskmændene osv.

  “Nynazister” er blevet et skældsord som bruges af stupide, korrupte og hensynsløse tilhængere af masseindvandring. De har ingen argumenter og må derfor nøjes med skældsord og falske beskyldninger. De virkelige nazister/kommunister/tosser er dem selv.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 23. april 2019 @ 10:02

 5. Hvordan kan det være, som rød, at man kan komme så langt ud? Deres hermetisk lukkede rødklokke, giver dem job med utænkelig lav kvalitet. Alt er godt bare det er rødt eller brunt. Tag al støtte fra dem. Hvad skal alle vi nynazister, som er halvdelen af dk, leve af? Vi kan ikke få job i vrøvl&selvfeds industrien, hvor reel uddannelse er en hindring fordi den forårsager reflektion. Når de røde imploderer af sig selv, vil de gøre hysterisk sindssygt oprør, a la allahnerne, og da vil staten blive enormt sårbar, lige det invasionen har ventet på til overtagelse. Husk iran 79, det var utænkeligt.. Næsten.. Invasionen spiller det røde klaver, mit swung und eleganz..

  Kommentar by Gaflen — 23. april 2019 @ 10:04

 6. Mon lille naive Anna fodrer ænder sammen med frøken Skipper på det fredfyldte Nørrebro midt i Shariazonen?

  Kommentar by Revisoren — 23. april 2019 @ 10:11

 7. OT
  React
  UKIP, the Brexit Party, Tommy Robinson, and the power of memes
  “The claim that Tommy Robinson is far right, has become a meme amongst the liberal-left. Everybody’s saying it so it’s accepted without question as being self-evidently true. Nigel Farage has decided that this needs to be avoided in order to pursue the short-term goal of implement our Brexit decision. Is he right about this? Can the concerns that galvanise Tommy Robinson and millions of others be put to one side while we get on with Brexit? It’s hard to see how that could be done given how important the immigration issue, and especially Muslim immigration, was to Leave voters.”
  https://www.youtube.com/watch?v=Rf5xltgmQL8

  Kommentar by Cat Girl — 23. april 2019 @ 10:13

 8. Snaphanen — 23. april 09:32

  Hun ?

  Kommentar by T. Flodur — 23. april 2019 @ 10:21

 9. Har man stadig demokrati, hvis et folketing er fyldt med uduelige, korrupte, løgnagtige og forræderiske typer, der gladeligt medvirker til at køre deres eget land i sænk?

  At vores nuværende demokrati er udhulet, degenereret, perverteret og folkefjendsk er vist en kendsgerning. Mon ikke der er brug for et jordskredsvalg? Eller er der andre meninger om den sag?

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 23. april 2019 @ 10:21

 10. Keith Thomas Lohse hævdede 17/11 2015 i Radio24syv følgende:
  “I år i Sverige har der været – jeg ved ikke hvor mange – asylcenterafbrændinger – brande lavet af smukke, sunde, hvide, veltrænede, blåøjede, ariske svenskere…”
  Faktum er vist at ingen ariske svenskere nogensinde er blevet dømt for en sådan gerning, derimod har der været masser af ildspåsættelser inde i centrene – af beboere der ikke ønskede at bo der.

  Kommentar by ino — 23. april 2019 @ 10:32

 11. Ifølge Berlingske overvejer de Radikale at pege på en SV-regering.

  Altså en regering der indeholder både Lille Lars fra Nyhavn og Skrigeskinken støttet af Stormufti Morten Østergaard.

  Hvornår vågner man af dette mareridt?

  Kommentar by Revisoren — 23. april 2019 @ 10:48

 12. Det sindssyge er ikke, at der er tusindvis af rablende gale snyltere som Anna Malzer. Det sindssyge er at vi normale mennesker acceptere, at forsørge disse galninge som for blot 60-100 år siden havde siddet fastspændt på det lokale torv til spot og spe.

  Kommentar by Piphans — 23. april 2019 @ 11:16

 13. Det giver meget lidt mening.

  Kommentar by Winged Hussar — 23. april 2019 @ 11:18

 14. Hvordan man kan få det til at vrimle med nynazister i en flække med 52 invånere?
  Og hvorfor skal selvsamme mylder af mennesker ha’ prædikatet nazi’er – blot fordi de ikke vil finde sig i det, der sker om ørerne på dem? Hvis man bliver hjemmerøvet af en neger. Og bliver arrig og stiktosset. Så må man også være racist, udfra den små Annas forestillingsverden. Det er jo en argumentationsform af ufattelig skønhed. Ikke oplevet mere sublimeret siden nordmanden Ludvig Holberg skrev Erasmus Montanus.
  Meget apropos: Rasmus Bjerg
  Havde Anna-tøzen skrevet det vrimler med islamister i Brabrand, Voldsmose og Mjøllnerparken ku’ vi ha’ troet hende. Men det gjorde “modellen” som bekendt ikke.
  Skomager bliv ved din læst.
  Modeltøz bliv ved din…nåh det har jeg lige glemt.

  Kommentar by Knights Templar — 23. april 2019 @ 11:31

 15. Findes der også terrorister der har forklædt sig som politikere?

  Kommentar by tp — 23. april 2019 @ 12:16

 16. Husk at se DR2 i aften kl. 20.45:

  “Rasmus Paludan; højrenationalist i børnehøjde.

  Den højrenationale advokat og partistifter Rasmus Paludan er på rekordtid blevet Danmarks mest sete politiker på Youtube.
  Mere end 17 millioner gange er hans videoer blevet set, og børn og unge over hele Danmark har taget ord som “homoperker”, “taberghetto” og “Bøsse-Ali” til sig. Ofte uden at deres forældre ved, hvad det er for videoer de ser på de sociale medier.”

  Husk at have brækspanden klar!

  Kommentar by Revisoren — 23. april 2019 @ 12:25

 17. @15 – tp:

  Et rigtig godt spørgsmål – mon ikke Bonnichsen et al. har svaret på det?

  Jeg tror at disse politikere findes en masse, og også går under betegnelsen Ulve i Fåreklæder. Ulven breder sig i DK!

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 23. april 2019 @ 12:33

 18. Dagens bedste overskrift i Berlingske:

  “Højrenationale står til kanonvalg i Spanien – derfor er det vigtigt for Europa.”

  Skulle man åbne en spansk rødvin i aften?

  Kommentar by Revisoren — 23. april 2019 @ 12:39

 19. Jeg savner klar tænkning i den beretning fordi det lisson er en selvfølge, at læseren kender eller har hørt om et nynazistisk miljø, som derfor ikke behøver at beskrives nærmere. Det har jeg ikke.

  Her kommer et link til en fornuftig og jordbunden person, juristen Leif Donbæk, der er anderledes klar i spyttet og uden slinger i valsen fortæller læserne, at religioner ikke er hævet over kritik.

  Det er forvirrende, at en sådan mand er medlem af SF, men hvis man kan sætte sig ud over det, er hans artikel yderst læsværdig. Ikke mindst fordi den er så let læst, fordi sproget er naturligt og fri for akademiske krumspring. Han skrev tidligere nogle glimrende klummer i Berlingske og var en af dem, der forsvandt, fordi nogle fordomsfulde idioter ødelagde hans debatspor.

  https://www.berlingske.dk/kommentatorer/i-vores-moderne-demokrati-skal-du-taale-spot-og-spe-ogsaa-af-din

  Kommentar by Atterdag — 23. april 2019 @ 12:51

 20. Vejet og fundet for let? Ikke af dem der styrer vægten!

  Kommentar by redneck — 23. april 2019 @ 13:01

 21. Anna Malzers perverterede selvforståelse høre hjemme i den etiske løgnfulde verden, som skal retfærdiggøre hendes harme. Dem som skal fragtes til Lindholm er volddømte, Røveriske o.a individer som man har dømt til udvisning. Hun kan gå af helvede til eller selv flytte ud og bo med den slags subjekter, som hun åbenbart gerne vil bo ved siden af.

  Kommentar by Michael Unna — 23. april 2019 @ 13:06

 22. Hun forholder sig ikke til Islam og dennes religiøse ideologi, men logre frem og tilbage med sin tomhjernede enøjede etik og moral.

  Kommentar by Michael Unna — 23. april 2019 @ 13:07

 23. “Anna Malzer, en tidligere model …”

  Hmm …hun ser ellers aldeles gennemsnitlig og almindelig ud ifølge “google billeder” …

  Kommentar by HN3 — 23. april 2019 @ 14:49

 24. Anna sMALZporet.
  Pøj pøj på Mungo Perk.
  Det skal nok blive godt.
  “Kvik” pige, med masser af livserfaring fra deværste photo shoots. Hvad kan gå galt?
  Tosserne har taget hvide kitler på. Og kører nu Galeanstalten Omvendeslev i lille Dannevang.

  Kommentar by Knights Templar — 23. april 2019 @ 15:18

 25. Lindholm er bare for lille til horderne af afviste og voldsdømte islamister, der kun bliver flere og flere af.

  Livø i Limfjorden er meget større, meget længere fra land- og der er barakker til de første 600 og kan umiddelbart tages i brug.

  Lindholm er også vigtig for svineavlen og forskningen i svinesygdomme.

  Kommentar by Hul igennem? — 23. april 2019 @ 15:44

 26. Skuespillere er kun et halvt skridt fra omrejsende sigøjnere, lommetyve og pauseludere.
  Hold din kæft luder og spil! Eller skrid.. og hold de lange fingre fra vores tøj.

  Kommentar by Hul igennem? — 23. april 2019 @ 15:49

 27. rettelse; “sharialuder”.

  Kommentar by Hul igennem? — 23. april 2019 @ 17:39

 28. Humanisterne og det venstreorienterede segment vil ikke se de har taget fejl og retter fokus væk på noget andet(nazismen f.eks) for at skjule deres manglende evne til at tolke det der foregår lige foran deres næsetip. Det er fastlåst i en 70er ideologi hvor det stadig er kapitalismen der er deres fjende og et multikulturelt samfund hvor alle er lykkelige.(paradis på jorden og ikke i himlen)

  Kommentar by jrp — 23. april 2019 @ 17:59

 29. Hvordan skal sådan en troskyldig, uvidende kvinde uden livserfaring, kunne fortælle noget som helst om virkeligheden, som der er værd at spilde oplyste nmenneskers tid på. At kalde folk der er modstandere af den ekstreme muslimske masseindvandring for “nynazister” siger lidt om hvor skævvredent hendes verdensbillede er. Hvis der er nogen der har en ideologi der ligner nazisme, er det de invaderende.

  At det autoritetstro svenske folk ikke for længst har sagt stop for vanviddet med den ene eller anden slags midler, er i virkeligheden det mest interessante spørgsmål. Det er mærkeligt at der ikke er nogen kunstnere der har behandlet dette emne.

  Kommentar by JC — 23. april 2019 @ 19:04

 30. Alle der ikke er socialister er jo nazister (og racister). Det er det verdenssyn som de fleste på venstrefløjen render rundt med.

  Kommentar by Torino — 23. april 2019 @ 21:44

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper