24. april 2019

Kronik: “Trods den nye politiske virkelighed syntes de kreative miljøer… lige upåvirkede og uvidende.”

Det er selvfølgelig fint, at Smike Käszner indrømmer, at han har stemt Dansk Folkeparti på grund af egne oplevelser med indvandringen. Det fremgår dog indirekte, at han har holdt det skjult for vennerne i den kreative klasse, og hermed bliver han en del af problemet. Kritikken kredser om partiets manglende kærlighed til public service-medier, og manglende accept af gensidig integration. Dansk Folkeparti er er ikke røde nok.

Nuvel. Stadig en læseværdig kronik af billedkunstner Smike Käszner. Set i Weekendavisen – Farvel og tak til DF.

“Jeg er noget så sjældent som et medlem af den kreative klasse, der har stemt Dansk Folkeparti gennem mange år. Men det er slut nu. ..

Tilfældet ville, at jeg som ung i midtfirserne kom lidt tættere på indvandrere og flygtninge end mine øvrige venner. Jeg var venner med nogle flygtninge og fik den vej rundt indblik i, hvordan man kunne opnå asyl i Danmark, Norge og Sverige samtidig. Og så bare tage turen rundt en gang imellem og samle socialydelserne ind fra alle tre lande. Jeg havde kortvarigt kolleger fra Marokko, der mente, at de nok ville slå deres datter ihjel, hvis de opdagede, at hun havde et forhold til en dansk dreng. Jeg levede selv i en periode med en muslimsk pige i udlandet, og den vej rundt fik jeg indblik i den misogyni og intolerance, som også kan opleves inden for islamisk kultur. …

Første halvdel af 1990erne var en tid med stor diskrepans mellem det billede, som politikerne tegnede, og det, man selv så og hørte. Debatten var fyldt med fornægtelser, underdrivelser og overdrivelser. Fra gamle venner (der ikke var fra den kreative klasse) hørte man om en virkelighed, som pressen og politikerne aldrig nævnte. Om omsorgshjem for multihandikappede børn med en voldsom overrepræsentation af tyrkiske børn, fordi herboende tyrkiske kvinder var proforma-mødre til handikappede børn fra landsbyen derhjemme. Om somaliske tolke, som i stedet for blot at oversætte for myndighederne lavede aftaler med asylansøgende landsmænd, så de kunne svare rigtigt under interview og dermed opnå asyl. Om hvordan fødeafdelingen blev fyldt med glade familiemedlemmer, og bilerne dyttede på parkeringspladsen, når den tyrkiske mor havde født et drengebarn. Men hvordan ingen kom på besøg, og moren selv måtte tage bussen hjem med den nyfødte, hvis det var et pigebarn. Og man tænkte, at enten var ens gamle venner blevet mytomaner, eller også blev noget fortiet. …

Trods den nye politiske virkelighed syntes de kreative miljøer, jeg begik mig i, lige upåvirkede og uvidende. Nu som før består dette segment stadig altovervejende af ‘kartofler’ (etniske danskere). Det er selvfølgelig ikke alle deres børn, der går på Rudolf Steiner-skoler eller Ingrid Jespersens, men de går heller ikke på indvandrertunge skoler. Og den muslimske indvandrer, som de gerne fremhæver som eksemplet på god integration (som oftest deres lokale grønthandler), kender de ikke. Det er ikke ham og hans kone, som de hænger ud med lørdag aften, og som de arrangerer parmiddage med. Omsorgssvigt, social kontrol og religiøs indoktrinering, som de aldrig ville acceptere, at naboens lille Ida blev udsat for, lader de ubekymret grønthandlerens Fatima opleve derhjemme i det almennyttige boligkompleks.

De få blandt den kreative klasse, der kan se tingene nogenlunde klart, er desværre konfliktsky. Når man er på tomandshånd, forklarer de, at ‘der intet er at vinde ved at gå ind i den debat, man kan kun tabe’. Altså karrieremæssigt. Det synes nogle gange, som om den kreative klasses eneste bidrag til indvandrer- og flygtningedebatten er at hænge Superflex-plakaten op på væggen: ‘Foreigners, please don’t leave us alone with the Danes’.

[…]

Intet europæisk land har løst dette problem. Det vil kræve et hidtil uset mod til at eksperimentere, til at holde fast og til at investere. Kan DF bidrage konstruktivt til denne fase? Jeg tvivler, da det vil kræve, at partiet forstår, at gruppen af danske statsborgere med muslimske rødder nu er så stor, at den ikke kan integreres, uden at det også har en afsmittende virkning den anden vej. … Og det accepterer DF ikke.

Vi overlever nok at overtage nogle flere mellemøstlige kulturtræk.

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/100624/trackback

17 Comments »

 1. Vi bliver først og fremmest nødt til at få folk til at forstå, at MSM herunder DDR og TV2 samt næsten hele folketinget, er Danmark og Danskernes fjende.

  Og at hvis der ikke sker noget radikalt meget snart, så er Danmark tabt til Islam, de bliver flere i forhold til Danskerne, hver eneste dag, både via. fødselstal og indvandring, forklædt som asyl og familiesammenføring….

  Kommentar by Christian Kuffar — 24. april 2019 @ 01:33

 2. 1 – 01:33 Korrekt

  Kommentar by Cat Girl — 24. april 2019 @ 02:31

 3. Pia K. fik sin formandspost – et godylt spark i bollerne på “de gode og tolerante”. Tulle-tøzen fra Vejle-egnen fik sin formandspost (se mig – hør mig) og Løkke-Fonden fik sit mandat til at ødelægge danskernes land som “globalisterne” ønsker.

  Længe siden, at fornuftige mennesker har forladt DF. Intet folkeparti tager part i sit lands ødelæggelse. Så hellere et rungende NEJ og nyvalg.

  Løkke-Fondens bugner af velstand.

  Kommentar by Iznogut — 24. april 2019 @ 02:41

 4. Den sidste linje er faktisk den eneste måde vi overlever på, for enten konverterer vi, eller også kopierer vi deres sammenhold og insisterer kompromisløst på at fastholde vores egen kultur med alle midler!

  Desværre ved jeg godt hvilken af de to løsninger de fedladne magelige danskere foretrækker når de bliver stillet overfor valget. Prøv bare at tænke over hvad der sker når rasmus paludan bliver dræbt, hvad bliver danskernes reaktion på det tidspunkt? Vi kender alle svaret: Den eneste mand der turde stille sig op og slås på danskeres vegne “bad selv om det”.. Det er kun svenskerne der overgår os i fejhed.

  Kommentar by Per — 24. april 2019 @ 02:52

 5. Vi skal ikke integrere os med muslimerne, vi må og skal have dem ud – koste hvad det vil.

  Kommentar by Odo — 24. april 2019 @ 03:05

 6. Det som fra starten af har skabt indvandringsindustriens store “succés” er korruption samt rødkålshovedernes/feministernes/ pladderhumanisternes tåbelighed.

  Medvirkende til den udbredte tåbelighed i visse kredse, er den kommunistiske taktik med at afskaffe morgensangen og historieundervisningen i skolerne m.m., og mediernes taktik med at manipulere, hetze, bagatellisere og lyve, lyve og lyve om indvandringen, om EU og FN og meget andet.

  Bevidst og systematisk (og med et vist held) har man søgt at fordumme befolkningen. Og i ly af fortielser og fordummende journalistik har man udhulet demokratiet og begået en lang, lang række overgreb og svinestreger mod de almindelige borgere.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 24. april 2019 @ 05:35

 7. Vi overlever ikke ved at konvertere. Verden er så rigeligt befængt med muslimer. Jeg vælger hellere døden en det dødsyge forslag. Hvor ussel er det muligt at blive.

  “Vi overlever nok at overtage nogle flere mellemøstlige kulturtræk.“

  Hvilke, helt konkret? Fætter-kusine indavl? Halaldyremishandling?. Hvad har dummernikken helt konkret i tankerne? Skal vi “mødes på midten” og overleve som halv-dhimmier? Det vil sige dhimmi og betaling af jyzia fra mandag til onsdag, og så er vi os selv resten af ugen?Eller skal vi være arabere resten af ugen?

  Er det sådan en omgang af det sædvanlige mødes-på-midten ævl, han har i tankerne? Man mødes nu engang ikke på midten med totalitarister. Hverken nazister eller sharianazister. Fat det dog.

  Hvordan kan det være, at folk, der ellers kan få sagt eller skrevet noget, der virker klarttænkende, ofte dumper med et brag, blot ved hjælp af én sætning.

  Kommentar by Margrethe — 24. april 2019 @ 06:42

 8. Han forstår ikke, at hvis man kommer muslimerne i møde, ville de bare kræve mere. De, der er deres bannerførere, vil aldrig blive tilfredse, se bare på på Sverige. Det er som at række en lillefinger………….
  i øvrigt kan man se på udbredelsen af halal. Dengang de startede med at komme, spurgte ingen efter dette, de spiste samme kød som os. Da de mange, blev det et krav. Det blev imødekommet. Ændrede det noget? Nej. Nu er mange af os tvunget til at spise halah.

  Kommentar by Britta Due Andersen — 24. april 2019 @ 08:28

 9. gruppen af danske statsborgere med muslimske rødder nu er så stor, at den ikke kan integreres,

  Det er denne lille del som nok er det mest skræmmende ved hans indlæg. Opskriften til en sleske ned ad bakke til “Downtown Beirut” i vores eller vores børns levetid.

  Kommentar by Vantroende — 24. april 2019 @ 08:48

 10. Det er svært at forudsige hvad der kommer til at ske. Ingen kender fremtiden. Dhimmisering eller national/kulturel vækkelse?

  Ingen havde set borgergerkrigen komme på Balkan i sin tid. Man troede at Titos Jugoslavien var et mønstereksempel på fredelig, multikulturel sameksistens. På et tidspunkt bliver danske unge måske trætte af at sidde og spille computerspil og spise junkfood, og så finder de måske tilbage til deres kulturelle rødder. De fleste vil nok vælge dhimmiseringen, men der er ikke historisk belæg for at tro at krige er afskaffet for tid og evighed. Heller ikke i Europa.

  Kommentar by JC — 24. april 2019 @ 09:16

 11. Vore politikere minder om fyrbødere. De bliver ved med at skovle kul ind i fyret under en dampkedel, der er ved at blive rødglødende. På et eller andet tidspunkt, et stykke ude i fremtiden, vil kedlen måske eksplodere. Den påtvungne demografiske ændring af Europa, er i hvert fald et farligt eksperiment.

  Kommentar by JC — 24. april 2019 @ 09:23

 12. Sofie Carsten Nielsen kæmper stadig for multikultur og fjernelse af grænsekontrol.
  Skide være med de mere end 350 dræbte på Sri Lanka. De var åbenbart ligegyldige ofre for verdens mest voldelig religion

  Kommentar by k. m. — 24. april 2019 @ 09:52

 13. Folketinget holdt et minuts stilhed.
  Mon ikke de tænker på hvordan de bedst lukker munden på Paludan og små undergrundsmedier der siger sandheden om Islam

  Kommentar by k. m. — 24. april 2019 @ 09:57

 14. Man skal nok heller ikke kimse af de røde svins glæde herhjemme – som i UK ved, at “rub the conservatives noses in multi culturalism”. Som den patetiske lille wanker Tony Blairbetændelse udtalte før det helt store influx af vilde øksesvingende negere og krumsabelsvingende arabere.
  Jeg tror ikke vore røde svin herhjemme – såvel som Blairbetændelsen – nødvendigvis knuselsker affaldet. Men de véd hvor meget højrenationale borgere hader lortet. Og det er en fin nok grund til, at omfavne affaldet. Om ikke andet så af hadet til alt der er nationalistisk.
  Om så, de skal blive de første i BMS-kranerne. Skulle de lykkes med deres forehavende.
  Det må vist være dét, man kalder blindt had og raseri.

  Kommentar by Knights Templar — 24. april 2019 @ 10:28

 15. Det nødvendige “eksperiment” må være en gentagelse af Folkeforbundets flygtningehøjkommissær Fridtjof Nansens store humanitære bedrift for snart 100 år siden med at flytte mange hundredtusinder mennesker til det land, hvor deres folk hører hjemme, for at undgå fremtidige konflikter.

  Kommentar by Peter Neerup Buhl — 24. april 2019 @ 10:37

 16. #11
  Jeg tror So fissen og hele det øvrige radigale slæng, er kommet så langt ud i deres muslimliderlighed. At der simpelthen ikke er en vej ud eller tilbage nu.
  De står fast, og vil åbenbart hellere gå ned alle mand.
  Snotskovle.

  Kommentar by Knights Templar — 24. april 2019 @ 10:50

 17. # Margrethe

  Vi betaler jo allerede i forvejen Jizya.

  36 milliarder kroner året (meget lavt sat) beskattes de danske dhimmier med, og beløbet hældes direkte ned i det store sorte hul kaldet “integration”…

  Kommentar by Revisoren — 25. april 2019 @ 09:13

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper