24. april 2019

Sociolog Aydin Soei om alliancen ‘mellem den yderste venstrefløj, kriminelle unge og islamister’

Ikke ligefrem en overraskelse, men godt at få sat ord på. Interview med sociolog Aydin Soei i Berlingske – Venstrefløjen har været med til at gøre Nørrebro til en krudttønde.

“… hvad i al verden har den yderste venstrefløj, kriminelle bandemedlemmer og islamister til fælles? Burde de logisk set ikke ligge i krig med hinanden?

Den fælles fjende er åbenlyst politiet. Statens voldsmonopol, der sikrer, at frihedsrettigheder og velfærdstaten kan opretholdes. Men hvorfor? Rundt om Blågårds Plads ligger eksempler på alt det, staten gør for samfundets svageste. Der er bibliotek og medborgerhus, og pladsen er næsten omringet af almene boliger, så selv samfundets socialt set nederste kan bo centralt i byen hundrede meter fra Peblingesøen. …

Men den uhellige alliance mellem den yderste venstrefløj, kriminelle unge og islamister skyldes ikke kun socioøkonomiske forhold. Sociolog og forfatter Aydin Soei har siden 2008 arbejdet med kilder i området for at forstå, hvad der foregår…

For eksempel var det venstrefløjsaktivister, der indirekte sørgede for, at Loyal to Familia fik et kommunalt støttet klubhus i Folkets Hus. De inviterede i første omgang kriminelle lokale unge ind og følte, at de to grupperinger indgik i en fælles kamp imod undertrykkelse og racisme. Da Loyal to Familia opstod, drejede det sig pludselig om hårdkogte kriminelle, som overtog 2. sal i huset og dermed fik en konkurrencefordel i forhold til andre grupperinger, der ikke havde adgang til et kommunalt støttet klubhus,’ fortæller Aydin Soei.

Han har beskrevet venstrefløjens rolle i forhold til bandemiljøet på Nørrebro i flere bøger. Senest i ‘Omar og de andre – vrede unge mænd og modborgerskab’, som handler om terroristen Omar el-Hussein og sammenfald mellem kriminalitet og islamisme og venstrefløjsaktivisters rolle på Nørrebro. …

‘Venstrefløjsaktivisterne havde taget kontakt til unge fra Nivå efter at have fulgt med i mediedækningen af urolighederne i Nivå Centret, og aftalen var at samarbejde om gadeoptøjer,’ står der i bogen. (maj 2007, Kim)

Det viste sig, at de unge i Nivå havde fået sig en fornuftig snak med en lokal betjent og havde droppet ideen om optøjer, og da de unge med indvandrerbaggrund så, at de fleste venstrefløjsaktivister var kvinder, gjorde de nar ad dem.

‘De her grupper har jo ikke meget andet tilfælles end deres mistillid til politiet og kampen mod racisme, og typisk befinder de sig socialt set meget langt fra hinanden,’ siger Aydin Soei…”

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/100634/trackback

22 Comments »

 1. Det er ham fra REDOX. Fede læs.

  Kommentar by Ewing — 24. april 2019 @ 01:38

 2. Fede Simon – føj for en bankebæ.

  Kommentar by Iznogut — 24. april 2019 @ 02:36

 3. I LÆNGDEN har den yderste venstrefløj, de kriminelle unge og islamisterne ikke noget tilfælles, andet end det meget negative syn på demokrati, lov og orden og den almindelige normale danskers ret til tryghed, frihed, familieliv, velfærd, god økonomi og en menneskeværdig fremtid.

  Den yderste venstrefløj består af rødfascister og historieløse tumper. Hvis islamisterne kommer til magten, vil de blive massemyrdet ligesom i Iran, hvor kommunisterne kortsynet hjalp islamisterne til magten. Takken var at de bagefter blev fængslet, tortureret og henrettet.

  De kriminelle er tit både amoralske og apolitiske. Islamisterne er fanatiske ekstremister, og vil gå til blodige yderligheder for at overtage Danmark og oprette et kalifat.

  Hvis de blinde, døve og korrupte politikere som pt. udgør et flertal på Chrborg ikke bliver udskiftet, bliver det Danmarks undergang.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 24. april 2019 @ 05:16

 4. Altså ifølge MSM er der noget der hedder – højreekstreme- og Højreektremister-…Det er folk som fredeligt kaster med en koran etc etc etc…..Der er ikke noget der hedder – Ventreekstremister- og slet ikke noget der hedder Populistiske vensteekstremister- selvom det er de eneste der kommer i Medierne med positiv omtale. Støt SIAD. God onsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 24. april 2019 @ 06:41

 5. Kulturberigerne betragter først og fremmest venstrefløjsere som et svaghedstegn i vestlig civilisation og kultur. Tolerante imødekommende overbærende velmenende kulturblinde nyttige idioter. Men det udelukker selvfølgelig ikke “alliancer”.

  Kommentar by BE — 24. april 2019 @ 07:07

 6. Jeg ved godt at det for mange af uriaspostens læsere kan føles dejligt at tro på at der er den store forskel på disse to parasit grupper. Men med hensyn til endemål ligger disse to grupper faktisk meget tæt på hinanden, se punkt A og B. Så jeg vil mene at det er en farlig sovepille at have denne tro.

  A) Marxismen/socialismen har et endemål som er et proletarisk diktatur, hvor alle ikke partimedlemmer skal tvinges til at lave slave arbejde for den øverste parasitiske klasse. Dem der ikke passer ind i denne ordning bliver send i Gulag-udryddelses lejre.

  B) Islam har et endemål som er et Kalifat diktatur, hvor alle ikke muslimer skal tvinges til at lave slave arbejde for den muslimske parasit klasse. Kun bogens folk(Jøder og Kristne) passer ind i denne ordning, alle andre bliver slået ihjel.

  Kommentar by Hvideplov — 24. april 2019 @ 07:42

 7. Ja, det er forbavsende at “venstrefløjen” med deres fokus på ligestilling, ikke-vold og samtykkeerklæringer kan tolerere Islam. Racismeprædikatet må være det altafgørende at undgå. “Socialisme” er i sin filosofi international og ikke-national.
  I øvrigt kan de to ord i anførselstegn erstattes af “erhvervslivet” og “globalisme” et langt stykke af vejen.

  Kommentar by Zatopek — 24. april 2019 @ 08:45

 8. Hvideplov 07:42

  Fordi en ting har ligheder med en anden, gør det den ikke identisk med den anden. At Mor Karen i lighed med en sten ikke kan flyve, betyder ikke, at Mor Karen er en sten.

  Den største lighed mellem kommunismen og islam er, at de begge er totalitære ideologier. Der findes intet privatliv. Det er ikke tilladt at mene noget andet.

  Kommunisme betyder, at staten ejer produktionsmidlerne. Der er intet marked. Der er ingen fri prissætning. I sidste ende er den private ejendomsret afskaffet.

  Den vision har islam ikke. Den arabiske kultur er en handelskultur. De er købmænd, og den muslimske kultur har spredt sig via deres handelsruter. Det er derfor, at dele af Asien i dag er muslimsk. Tænk også på muslimernes små butikker. Grønthandlere og pizzariaer. Det er kapitalisme i fuld flor.

  Man må godt være rig i den islamiske ideologi. Modsat kristendommen, som har et kritisk syn på rigdom og hylder et asketisk fattigdomsideal. Man kan ikke både tjene Gud og mammon. Og den rige unge mand har det svært, da Jesus beder ham skaffe sig af med al sin rigdom.

  Der er også den afgørende forskel, at den islamiske stat er et teokrati. Kommunismen er en ateistisk ideologi. Der er ingen gud, medmindre man kan opfatte staten og fællesskabet som en gud.

  Det er den personlige frihed i den protestantiske kristendom, som har gjort, at vi som samfund kunne modstå kommunismen og forhåbentlig også kommer til at modstå islam.

  Jeg forventer ikke nogen større forståelse for disse almindeligheder. F.eks. kaldes borgerligt liberale partier ofte for “røde” i den politiske debat. Vidensniveauet er simpelthen for lavt.

  Kommentar by np — 24. april 2019 @ 09:08

 9. Symbiosen (klistret) mellem de to grupperinger kræver vel ikke den store analyse – Islamisterne henter deres ludere blandt venstrefløjens kvinder (eller, i det mindste, noget der minder om kvinder) – Under indtryk af denne indlysende kendsgerning, kan man vel uden videre forklaring, udnævne Pernille Skipper til Københavns største bordelmutter!

  Kommentar by T. Flodur — 24. april 2019 @ 09:35

 10. Alliancen mellem den yderste vestrefløj og islamisterne kan være slem nok. Men jeg frygter nu mere for den uhellige alliance mellem den moderate venstrefløj (herunder venligboere og godhedsindustrien) og globalisterne i erhvervslivet. Begge parter arbejder for den grænseløse verden, med fri bevægelighed for sociale klienter såvel som for arbejdskraft.

  Kommentar by JC — 24. april 2019 @ 09:41

 11. # np, kl. 9.O8….. er du sikker på at der stadig findes borgerlige liberale partier i vores såkaldte “folketing”??? Er de ikke rødfascistiske og folkefjendske allesammen?

  Kommentar by tp — 24. april 2019 @ 09:51

 12. Kl. 7.42….. hvorfor tror du at “bogens folk, jøder og kristne”, ikke vil blive myrdet eller gjort til slaver??

  Kommentar by tp — 24. april 2019 @ 10:08

 13. Dine fjenders fjender er dine venner. Synes AFfAldets logik at være.
  Deres had mod det borgerlige højrenationale Danmark, der tilmed holder hånden under taberAFfaldet er legendarisk.
  Og bunder måske dybest set i et opgør og had mod far og mor. Hvis tesen holder; at mange ofte kommer fra velsituerede hjem nord for Kbh.
  Fordi far og mor ikke var der for dem som små. Hulk.

  Kommentar by Knights Templar — 24. april 2019 @ 11:21

 14. Der er ingen “symbiose” mellem islam og vores venstrefløj. Det er kun noget venstrefløjen tror og derfor bliver de de første til at møde islams fulde vægt. Nøjagtigt som det skete i iran i 1979. For dem der ikke husker det, så var det kommunisterne der startede oprøret men det var islam der afsluttede det med den katastrofe vi i dag kan se i iran.

  Det er hvad venstrefløjen, og i øvrigt alle andre der støtter islam på den ene eller anden måde, har i vente. Ligegyldigt om de tror på det eller ej.

  Jo hurtigere venstrefløjen Oa. indser det, des før kan vi komme i gang med at løse problemet islam!

  Det kan kun ske ved hjemsendelser i den helt store stil. Vi skal af med den islamiske dødvægt der udgør 85 – 95% af alle muslimer, ikke blot i Danmark men i hele Europa. Der er ingen vej udenom hvis vi vil overleve som Europæisk kultur. Alle der er modstandere af det bør betragtes som modstandere og uskadeliggøres sammen med islam.

  Kommentar by Santor — 24. april 2019 @ 11:32

 15. #10 JC
  Tak, du forstod hvad jeg mente, selv om det var kluntet skrevet.

  Kommentar by Zatopek — 24. april 2019 @ 12:37

 16. # np, kl. 9.O8
  Jeg argumentere for en BIOLOGISK årsag til problemet ikke en politisk. Så dit mor Karen argument er totalt ude af kontekst som modbevis for noget, da du ikke kan sætte argumentet sammen med det jeg skiver om. Det jeg mener er: evolutions mægtigt set vi kommer fra jægersamlere der først senere er blevet civiliserede arbejdende bønder. Og dem der genetisk set egner sig til et jægersamlere liv er, når de bor i en civilisation, i sidste ende parasitter! Den menneskelige civilisation basere sig ikke på at man, som en jægersamlere, tager det der ligger lige foran en. For dette vil i en civilisation få kraftige synergetiske konsekvenser på længere sigt.
  Et eksempel; antag at hr X stjæler en bil og køre livsfarligt galt. Så kan han risikere at dø ikke bare på grund af ulykken i sig selv. Men også på grund af det faktum at bilen som Hr X stjal, tilhørte den læge der havde kunne have redet Hr X. Så lægen ikke kan komme frem til tiden.
  Det værste ved jægersamlere parasitter er dog at de ikke forstår at langt de fleste ting man har i en civilisation er skabt /produceret og ikke forkommer naturligt. Vi har for eksempel ikke nogen træer der som frugt har elektroniske komponenter.

  I Islam betragter man økonomisk virkeligheden igennem jægersamlere briller. Kort sagt er resurser set som en vandkilde i ørknen; hvis du kontrollere denne kilde er du en hersker/Kalif, og ellers må du føje dig den hersker/Kalif som kontrollere det vand du afhænger af! Så den kapitalisme jeg ser i Islam med små svindelbikser, giver jeg derfor ikke noget for. For muslimer er handelsfolk, men dem er en civilisation altså ikke baseret på! For det er de folk der producere og holder tingende, der laver civilisationen! Kunder og sælgere er faktisk ikke civilisationsbærende!!!

  I Marxismen/socialismen betragter man økonomisk virkeligheden igennem jægersamlere briller. Kort sagt kommer alle ting fra Produktions Kræfternes Kilde (PKK). Og jo Marx skriver ikke kilde, men det kan jo kun forstås som dette, hvis læser hans tekster. Så igen har vi den konstruktion at; den der sider på Produktions Kræfternes Kilde er den der hersker. Og den der ikke er hersker må føje sig.

  Det er klart at hvis alt hvad der tæller er at undertrykke og rage til sig. Ja, så er den bedste overlevelses strategi at LYVE for opnå ting.
  For konceptet om at give sande informationer til andre er noget der kun høre til i en civilisation, fordi man skal bygge ting og holde ting vedlige. Dette forklare hvorfor at Islam og Marxisme/Socialisme siger så meget løgn. Og rent strukturelt tjener alle disse løgne naturligvis deres følgere. Og derfor er det ikke sandsynligt at der er tale om en biologiske teori kan være korrelation.

  Kort sagt er problemet at man ikke kan snakke sig ud af en genetisk defekt. Det lyder så fint at vi alle kan forstå at civilisationen kommer fra vores forståelse af, og interaktion(arbejde) med virkeligheden som vi alle lever i. Jeg kommer jo også fra Danmarks protestantiske kultur, hvor vi ser dette som komme fra vore gode indre og personlige frihed. Men at prøve at ændre på en jægersamler parasitter som Islamister og Marxister/socialister, er mere end svært. Reelt set kan man lige så godt prøve på at overbevise en sulten løve om at den ikke skal æde en. Argumentation er ikke et mirakel middel imod den biologiske virkelighed. Argumentation virker kun imellem folk som er pro-civiliserede. For jægersamler parasitterne LYVER hele tiden! Det er deres jægersamler natur og snak kan desværre ikke gøre noget!

  Du mener at vores protestantiske værdier kommer til vinde i den nuværende situation. Dette er næppe muligt da protestantisme er udviklet til at bære en civilisation og nærmest kun adressere civilisations skabere. Og disse civilisations skabere får meget få børn selv. Mens jægersamler parasitterne føder så mange børn de kan, på civilisations skaberenes bekostning naturligvis.
  Hvis man ser på hvor tids politiske “dialog”, så er det langt det meste jo bare tomme løgne ord, som kreativitet, racist, nazi, rige svin, blabla. Alt sammen ord der er designet til at undertrykke og franarre producerende gruppers ting. Mens ord som funktionelt forklare noget om hvordan vigtige ting i vores hverdag fungere og kan forbedres reelt er bandlyst som ikke kreativ racisme og blabla! Så vi er allerede langt ude i dag og fremtiden bliver vi i tilfælde at et regulært civilisationskollaps næppe bedre stillet. Den eneste løsning er naturligvis at sende anti-civiliserede elementer ud til junglen/ørknen inden det går galt! Dette vil dog næppe komme til at ske. Så vi lever i en tidsalder der miner mest af alt om tiden op til bronze alder kollapset:
  https://en.wikipedia.org/wiki/Late_Bronze_Age_collapse
  Tydeligvis døde den produktive gruppe meget hurtigt ud for de tilvendte sig til at føje sig jægersamler parasitterne løgne. Og bagefter var der ingen der rent teknisk kunne lave de samme ting som før kollapset. Jeg kunne naturligvis blive ved med at finde beviser , men dette indlæg er dog allerede meget langt, så jeg hugger af den her :)

  Kommentar by Hvideplov — 24. april 2019 @ 13:46

 17. Til tp — 24. april 2019 @ 10:08
  Jeg skrev at:

  “alle ikke muslimer skal tvinges til at lave slave arbejde for den muslimske parasit klasse.”

  Dette vil dog på lang sigt blive til, kun Jøder og Kristne. På ydeligere sigt, vil alle Jøder skulle dø og måske også alle Kristne. Om alle Kristne kan udryddes kommer dog an på hvordan den anden Kalif, Umar ibn al-Khaṭṭāb, vigtige breve til de fremtidige Kaliffer skal forstås. Han skrev mange brev, og jeg ikke lige huske den specifikke reference, men frit efter hukommelsen er det:
  “Glem aldrig at I ikke må tillade at alle accepteres som muslimer”.
  Muhammed tillod heller ikke alle at konvertere, for så kunne de ikke være slaver. Rent faktisk er der mange vers hvor han klager over at skulle løskøbe nogle arabiske konvertitter der senere viser sig at være slaver. Så Islams behov for slavekræft ville i så tilfælde kunne holde kristendommen i live :/ Jøderne skal dog alle dø, da en af dem forgiftede Muhammed med en lammekølle. Muhammed døde dog først 1/2 til 2 år senere af det, men sørgede for at minde alle om “glæden” i at dræbe alle Jøderne.

  Kommentar by Hvideplov — 24. april 2019 @ 14:07

 18. #13 11:21
  Det er åbenbart ikke kun de vanartede AFArter herhjemme, der er sure på far og mor.
  Overskårne Sri Lankaske millionærsønner er skam også med.
  Således var møgdyret der sprængte sig selv til Kingdom come (dét vi andre kalder helvede) på luksushotellet Shang Ri La, også lige “mand” for at bombe sin rige families eget hus, nu han lissom var i gang.
  Måske VAR der alligevel en mening med, jeg for- blev/ bliver barnløs?

  Kommentar by Knights Templar — 24. april 2019 @ 15:08

 19. https://ekstrabladet.dk/nationen/taenk-hvad-vi-sparer-378-syrere-afvist-paa-graensen/7607657

  Det virker

  Kommentar by p — 24. april 2019 @ 16:32

 20. Ja, det virker med grænsekontrol ved de overgange hvor den er. Men grænsen er hullet som en si, og på lange strækninger er der ingen kontrol. Mon ikke de 378 bare finder et andet sted at gå over grænsen?
  Kontrollen er vel mest endnu et bluff-nummer fra partiernes side?

  Kommentar by tp — 24. april 2019 @ 19:54

 21. Hvorfor skal det være Danmarks problem at der her 100 år efter genforeningen er bønder, der har jordbesiddelser på begge sider af grænsen? Det skulle angiveligt være årsagen til at man ikke bare lukker de mindre grænseovergange.
  Der må kunne mageskiftes med tyskere, der besidder jord nord for grænsen.

  Der er nedlagt og nedlægges løbende jernbaneoverskæringer, hvilket tvinger folk ud på omveje på adskillige kilometer.

  Kommentar by Træt — 24. april 2019 @ 20:56

 22. Udmærket indlæg af Soei, der udstiller kommunisternes monumentale hykleri.

  Jeg mener dog at kunne huske, at han indimellem også er noget tvetunget…

  Kommentar by Revisoren — 25. april 2019 @ 08:45

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper