24. april 2019

“… særligt kristne konvertitter, ateister…, der er udsatte på centrene, hvor muslimer udgør flertallet”

Institut for Menneskerettigheder vil have større fokus på ‘håndtering af religionsrelaterede konflikter’ på asylcentre, og afhjælpe problemet med undervisning i ‘tolerance og religionsfrihed’. Hvis Islam var en skoledreng, ville han gå i specialklasse, som en skolelærer engang fortalte mig.

Muslimers manglende tolerance rammer særligt kristne, ateister, kvinder og homoseksuelle, konkluderes det i rapporten. Fra Kristeligt Dagblad – Ny rapport: Asylansøgere oplever religiøs chikane.

“En person har fået tæsk, så hans øje er flækket. En anden er blevet vækket midt om natten af truende, maskerede mænd, mens en tredje har fået fjernet sit køkkenudstyr fra fælleskøkkenet. Sådan lyder nogle af de eksempler på religiøst motiveret chikane, som beboere på landets asylcentre har været udsat for.

Eksemplerne stammer fra en ny rapport fra Institut for Menneskerettigheder, der har undersøgt religionsfriheden på danske asylcentre. Her lyder en af konklusionerne, at der findes problemer med både religiøst motiveret chikane og negativ social kontrol. Det er særligt kristne konvertitter, ateister, kvinder og LGBTI-personer, der er udsatte på centrene, hvor muslimer udgør flertallet af beboerne.

… Mens nogle beboere fortæller om problemer med religiøst motiverede trusler og chikane, oplever centrenes personale og ledelse det anderledes. Her siger mange, at problemet ikke er stort.”

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/100638/trackback

19 Comments »

 1. Frit fra hukommelsen:

  Muhammadanism in a man is worse than rabies in a dog.

  Sir Winston Churchill

  Kommentar by Iznogut — 24. april 2019 @ 02:32

 2. Hvor i verden har der været kulturer der har været tolerante mod folk der var forskellige fra dem selv og som man ikke følte sig relateret til? Hele denne menneskerrettighedstænkning og troen på FN er en utopi. Kommunismen ville skabe et “homo sovjeticus” og nu skal der så skabes et “FN menneske” der kan rumme hele verden som famileværdi og rumme forskellige mennesker. Utopier ender altid med, at tabe til “det gamle menneske” i forsøget på, at skabe et “nyt menneske”. Det samme vil ske her. Det er et eksperiment som ingen har givet mandat til.

  Kommentar by CCC — 24. april 2019 @ 02:51

 3. VI LEVER IGEN I VANVITTIGE TIDER, som i 1933 til 1945. Igen vil Tyskland dominere Europa, nu med frau Merkel som den nye führer. Hendes politik er en dødsdom over den europæiske civilisation. Desværre har hun mange medsammensvorne korrupte tilhængere. Derfor har vi atter kurs mod kaos, barbari, terror og krig. Heldigvis er der også gode nyheder blandt de mange dårlige. Se 24nyt.dk, den korte, snaphanen og black pigeon.

  Blandt de dårlige er at tusinder af europæere vil miste alt eller blive slået ihjel, inden kursen bliver lagt om. Blandt de gode er at i Frankrig, Italien, Polen og Ungarn mv. er der nu så stor folkelig modstand mod Merkels og Macrons katastrofale udskejelser, at EU snart kan blive nedlagt i sin nuværende udemokratiske og diktatoriske form.

  Kommentar by ALEX — 24. april 2019 @ 04:51

 4. VI LEVER IGEN I VANVITTIGE TIDER, som i 1933 til 1945. Igen vil Tyskland dominere Europa, nu med frau Merkel som den nye führer. Hendes politik er en dødsdom over den europæiske civilisation. Desværre har hun mange medsammensvorne korrupte tilhængere. Derfor har vi atter kurs mod kaos, barbari, terror og krig. Heldigvis er der også gode nyheder blandt de mange dårlige. Se 24nyt.dk, den korte, snaphanen og black pigeon.

  Blandt de dårlige er at tusinder af europæere vil miste alt eller blive slået ihjel, inden kursen bliver lagt om. Blandt de gode er at i Frankrig, Italien, Polen og Ungarn mv. er der nu så stor folkelig modstand mod Merkels og Macrons katastrofale udskejelser, at EU snart kan blive nedlagt i sin nuværende udemokratiske og diktatoriske form.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 24. april 2019 @ 04:52

 5. PS: Håber at der snart igen kommer en åben debat-tråd, så der kan blive lejlighed til at fortælle om de tosser samt ulve i fåreklæder som dominerer Chrborgs og bureaukratiernes politik mv. Med titusindvis af ulykker, uretfærdigheder og tragedier til følge.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 24. april 2019 @ 05:54

 6. Det er desværre ingen nyhed, men om MSM gider at beskæftige sig med den undertrykkelse Muhammedanismen skaber selv i asylcentrene???? Nej selvfølgelig ikke. Støt SIAD. God onsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 24. april 2019 @ 06:42

 7. “Viomis på gadeplan” på facebook har en temmelig klam livevideo fra i fredags, hvor flere hundrede muslimer går i optog for at forbyde kritik af islam i danmark. De fleste danske medier “glemte” vist at vise det, så måske er det værd at se nærmere på.

  Kommentar by Per — 24. april 2019 @ 07:27

 8. Kender til syrer i Sønderborg, der er blevet stukket ned, fordi vedkommende ikke var islamist, men hvad havde man regnet med. Det er Assads besejrede fjender der har brug for at komme væk fra Syrien, ikke hans venner. I Syrien nåede de at starte en krig, der har slået 300.000 ihjel, inden de måtte gå i asyl. God fornøjelse med hjertelægerne.

  Kommentar by Syrienblog — 24. april 2019 @ 07:51

 9. FN er en forsamling af islamistiske shitholes og pædostater. Op i røven med FN, FN hjem til Mekka.

  Kommentar by Hul igennem? — 24. april 2019 @ 08:23

 10. Det fortæller jo netop at det hverken er flygtninge(tsknemmelige, lettede) eller frustrerede(udsat for racisme i dk) for de er grusomme og højrøvede, fra dag et, og deres had til vantro er tillært fra babygråden. De er organiserede rige smuglerikøbere, på invasionsopgave fra verdens ondeste lande.

  Komisk analyse, at kvinder, kristne osv, er særligt udsatte.. Hvem er der tilbage? Det er alle vantro er udsatte.. Eller nærmere slagtekvæg.
  Invasionen arbejder til lands, til vands og i luften, infiltrere alle dele af samfundet, har forsyningstropper, trækker alle værdier hjem, hærger plyndrer, saboterer, hacker, bruger våben og nsrko, invaliderer, afbrænder, tager al opmærksomhed og forskruer folks hjerner… Hvem kan påstå dette ikke er w.w.3? ,så fat det dog i kristne!. Nato er vitterligt jubelidioter, invasionen er det modsatte og deres asylcentre er angrebskompagni-forlægninger…

  Kommentar by Gaflen — 24. april 2019 @ 09:00

 11. Man forstår ikke at nogle af islamisterne begår terrorhandlinger. Det må være de dummeste af dem. De kan jo bare leve fredeligt og godt af de sociale kasser, få en masse børn, blive familiesammenført med fætre og kusiner fra det gamle land, og vente på at de bliver i flertal. Så kan de overtage Vesten fredeligt og bekvemt, financieret af de tåbelige Vesterlændige selv.

  Kommentar by JC — 24. april 2019 @ 09:34

 12. Kim Møller: Altid en fornøjelse at opleve den, ofte, underspillede humor du demonstrerer i dine introer – “Hvis Islam var en skoledreng, ville han gå i specialklasse” – Den formulering vil jeg nyde resten af sommeren!

  Kommentar by T. Flodur — 24. april 2019 @ 09:48

 13. Formentlig en stærk grund til, Benjamin Netanyahu står til genvalg i Israel. I modsætning til andre tidl. præsidenter dernede, er han en kompromisløs hard hitter. Det véd Israel ikke kan hverken forhandle eller stole på en religion der har vendinger for den gode løgn. Og som har eet erklæret mål: At slå ham og resten af den israelske befolkning slået ihjel og udryddet.
  Med sådan en agenda mod sig er det suicidalnaivt at forsøge.
  Gætter på de samme batikhexor og øvrige idioter i godhedsindustrien – herunder asylcentrene – hader Israel af et dårligt hjerte. Så ingen overraskelse heller, at de ikke ser de store problemer med affaldet. De er ligeså blinde overfor deres protegeer. Som Ramsløget og DR TV er overfor anklager om den absurde commie slagside hos hele Danmarx Radio.
  Og, så er Netanyahu vel for Israel og (resten af verden). Hvad Trump er for US.
  God speed Don ‘n’ Ben.

  Kommentar by Knights Templar — 24. april 2019 @ 10:07

 14. At miste et barn eller flere børn, en bror eller søster, en far eller mor osv. er noget som mange danske familier har oplevet. Deres familie kan være blevet ramt på denne meget smertefulde måde af flere årsager. En årsag kan være at man blev offer for en migrant forbrydelse. En anden årsag kan være at forringelsen af hospitals- og sundhedsvæsnet kom til at koste et familiemedlem livet. En tredje årsag kan være den kommunistiske-feministiske familie- og skilsmissepolitik, der har opløst, splittet og tyranniseret utallige familier.

  MSM og de gamle partier er afskyelige.

  Kommentar by tp — 24. april 2019 @ 10:30

 15. Konvertere. Var det ikke på mode at kalde sig kristne for at få asyl. Kan ikke hjemsendes til muslimske lande, men godt besøge dem.

  Kommentar by p — 24. april 2019 @ 12:08

 16. Det var almen viden, da politikerne gav muslimer adgang til at bosætte sig i Danmark. Der var også almen tilgængelig viden for befolkningen, der stemte på politikerne. Det er ingen nyhed at…

  Muslimer overfalder og myrder kristne, fordi det er Allahs lov i Koranen, som er åbenbaret ordret til Muhammed. Intet kan nogensinde ændres. Koranen er åbenbaret ordret til Muhammed og skal følges ordret.

  Når alle vantro er omvendt til islam, bliver der fred på jord. Derfor er islam “fredens religion”. Men før, der kan blive fred på jord, skal alle vantro omvendes eller dræbes, befaler Allah i koranen.

  Koranen, sura 8 vers 2
  Da din Herre åbenbarede for englene: “Jeg er med jer, så lad dem, der
  tror, stå fast! Jeg vil sætte en skræk i livet på dem, der er vantro. Hug af dem deres hoveder! Hug af dem hver en finger!”

  Koranen, sura 9 vers 123
  I, der tror! Bekæmp dem af de vantro, der er i nærheden af jer! Lad dem
  finde jer skånselsløse! I skal vide, at Allah er med de gudfrygtige!

  Koranen, sura 4 vers 89
  De ville ønske, at I var vantro, ligesom de selv er vantro, således
  at I var lige. Tag ikke nogen af dem til venner, før de udvandrer for Allahs sag! Hvis de vender sig bort, skal I pågribe dem og dræbe dem, hvor I end finder dem! Tag ingen af dem til ven eller hjælper!

  “Hold op med at spille dum og overrasket. Det kan ikke undskyldes.
  Stem islam ud af Danmark ved næste folketingsvalg, hvis du ikke vil have Danmark islamiseret. Ellers tager du og din kone og børn og børnebørn og deres børn og børnebørn og deres børn og børnebørn og deres børn og børnebørn og deres børn og børnebørn konsekvenserne for evigt!”

  Det sidste afsnit er mit opråb til alle danskere.

  Kommentar by A-mad — 24. april 2019 @ 17:14

 17. Hvis de sataner og varulve der i folketinget konstant arbejder på at afrikanisere og islamisere Danmark ikke strittes ud ved det nært forestående valg, bliver vi danskere fordrevet og udryddet så hurtigt, at danskerne og deres kultur er et fortidsminde allerede om få år. Tænk på striben af begyndende guerilla-krige og fuld-skala blodige borgerkrige i Sverige, Frankrig, Kosovo, Libanon, Tjetjenien og mange andre arabiske og afrikanske lande. Overalt hvor muslimerne og islamisterne trænger frem, ender det i terror og krig. Enten stopper man indvandringen/afrikaniseringen, eller der er INGEN fremtid for folket, nationen, en selv, ens børn og ens børnebørn.

  Kommentar by tp — 24. april 2019 @ 20:37

 18. A-mad har jo 100 % ret i sit indlæg.

  Muhammedanerne følger sådan set bare deres krigs- og terrormanual Koranen til punkt og prikke.

  Hvem fanden kan så blive overrasket over deres opførsel?

  Kommentar by Revisoren — 25. april 2019 @ 08:54

 19. Apropos udgør flertallet. Fra Norge, men mon ikke Danmark er godt med også.
  Afskaf børnepenge.
  https://www.bt.dk/udland/indvandrerkvinder-i-norge-staar-bag-tre-ud-af-ti-foedsler

  Kommentar by p — 25. april 2019 @ 09:49

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper