25. april 2019

Multikultur i Sri Lanka efter terrorangreb: “When one bedbug bites, you want to kill all of them for it.”

‘Sri Lanka var hævn for Christchurch’, postulerede Islamisk Stat bekvemt, og ingen medier stillede spørgsmålstegn ved den overordnede kronologi, endsige terrorgruppens religiøse idegrundlag. Sri Lanka er ikke Danmark, men det er værd at huske, som Vlad Tepes så rigtigt pointerer: ‘Objects in history may be closer than they appear’.

Flere medier fortæller, at Sri Lankanske muslimer nu fordrives af andre etniske grupper, og Politiken går i den henseende hele vejen. Jyllands-Posten beretter med Reuters som kilde, at ‘flere hundrede pakistanske ahmadi-muslimer’ er flygtet, men stiller selvfølgelig ikke spørgsmålet, hvad de overhovedet laver i Sri Lanka.

Ahmadi-muslimerne flygtede fra den islamiske stat Pakistan, der betragter sekten som frafaldne vantro. Jeg kan kun opfordre til læsning af salige Samuel P. Huntingtons The Clash of Civilizations and the Remaking of World Order, der udkom på dansk i 2007. Multikultur er opskriften på borgerkrig, og Islam er qua det religiøse udgangspunkt benzin på bålet. Sri Lanka er ligesom Danmark en del af ‘Dar al-Harb, Krigens Hus, et landområde hvor Islam endnu ikke har skabt ‘fred’ (‘Dar al-Islam’).

Fra Jyllands-Posten – Muslimer frygter for følgerne efter bombeangrebene i Sri Lanka.

“Reuters beretter onsdag, at som minimum flere hundrede pakistanske ahmadi-muslimer i panik er flygtet fra etnisk blandede kvarterer til nye steder i landet. Det er frygt for at blive genstand for andre etniske gruppers vrede, der driver flugten…

På grund af eksplosionerne har de lokale sri lankanere angrebet vores huse, og ahmadi-samfundet sørger nu for, at vi kan komme sikkert væk. Lige nu ved vi ikke, hvor vi vil tage hen,’ fortæller muslimen Adnan Ali til Reuters om situationen.

En anden lokal muslim har ikke selv truffet valget om at drage væk.

‘De slår os, og selv vores udlejer vil ikke lade os bo her. Hun siger, vi skal tage væk: ‘Tag hvorhen I vil, men I kan ikke bo her’,’ fortæller kvinden Farah Jameel til Reuters.”

(Politiken, 24. April 2019: Muslimer i Sri Lanka har fået en ny frygt: De kristne)

“When one bedbug bites, you want to kill all of them for it… It’s like that in Sri Lanka right now.” (56-årig buddhist K.S. Manike til New York Times, 22. april 2019)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/100665/trackback

22 Comments »

 1. Vi har set mediernes islamofile vinkling før: Først slår muslimer uskyldige vantro ihjel, hvorefter vestlig MSM fortæller os at det faktisk er muslimerne, som det er synd for.

  Kommentar by Hr. Snusk — 25. april 2019 @ 10:59

 2. Det bedste Muslimerne på Ceylon kan gøre er:
  Konvertér til en anden religion.

  Kommentar by Sindsro — 25. april 2019 @ 11:02

 3. SVT’s første reaktion dagen derpå, var at meddele, at muslimer er den mest forfulgte gruppe i Sverige. Hvilket iøvrigt er løgn, både proentuelt og numerisk er det naturligvis jøder. Af muslimer.

  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/norrbotten/hatbrott-mot-muslimer-vanligast?fbclid=IwAR2LgFQp_55KhWCryQl1sVBg1qYYvhCnvSSJOpD4hyVoWpAompio1NbZEUw

  Kommentar by Snaphanen — 25. april 2019 @ 11:08

 4. At Christchurch var en reaktion på islamisters terror mod tusinder af hvide mennesker, fortier medierne. I Frankrig og Sverige fortier politikere og journalister en lang række brandattentater mod kirker, skoler, boliger, firmaer og biler. og selv mord på kirkepersonale og uskyldige civile borgere forties eller bagatelliseres.

  Se hvordan Italiens Salvini klæder EU af til skindet, og afslører hvor folkefjendsk og asocial en konstruktion EU er. Og hvor forrykt Marokko-traktaten er. Se snaphanen eller den korte.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 25. april 2019 @ 11:11

 5. Snaphane, hvad med vantro kvinder? Dem kan muhammed jo altid finde, men nogle få jøder skal der gøres en anderledes aktiv indsats for at opdrive.

  Kommentar by Hr. Snusk — 25. april 2019 @ 11:11

 6. Lyder til de ikke-muslimske Srilankanere har en sund grundholdning

  Kommentar by redneck — 25. april 2019 @ 11:19

 7. De kan vel altid “flygte” til Danmark, og rydde op på Rådhuspladsen efter nytårsaften sammen med deres trosfæller…

  Kommentar by Revisoren — 25. april 2019 @ 12:01

 8. En typisk overskrift fra Danmarks vel nok mest antikristelige avis.

  Hvornår mon Polutiken udkommer som toiletrulle?

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 25. april 2019 @ 12:04

 9. ‘Sri Lanka var hævn for Christchurch’ er standardguf for multikulti-MSM. Men ingen journalister krydstjekkede, at Sri Lanka var planlagt før Christchurch.

  Kommentar by traveler — 25. april 2019 @ 12:09

 10. 7. Abdullah Terkelsen
  Mener du ikke Pølletiken = Politiken.

  Muslimer tørrer ikke røv som Os.
  Jeg har hørt at de kun bruger venstre hånd´s fingrer til at rode det sidste ud med, og derefter vasker fingrene med vand fra en flaske.

  Så er muslimen klat til pizzabagning.

  Kommentar by Sindsro — 25. april 2019 @ 12:17

 11. Og, hvis vores politikere ikke vil have samme “tendens” i Europa bør de tænke sig meget nøje om!

  Det er kun et spørgsmål om tid og den har de ikke meget af!

  Europæerne er IKKE onde eller nazier, vi vil blot selv bestemme hvordan tingene skal kører i vores egne lande. De forskellige Europæiske regeringer har forlængst overskredet det mandat deres folk har givet dem og det kommer de til at betale for, i blod, sved og tårer.

  Jeg håber at hele det elitære parnas lever længe nok til at de kan dø i fængsel som de fortjener!

  Kommentar by Santor — 25. april 2019 @ 12:51

 12. Det er de kristnes skyld.

  Hvis angrebet var hævn for angrebet i NZ, så skulle jeg have meget travlt med at dræbe flere muslimer end jeg overhovedet nogensinde ville kunne nå, jf. MSM’s analogi.

  Kommentar by Fascist — 25. april 2019 @ 12:57

 13. Det er altid interessant at høre M sige at ‘I [os] elsker livet, mens vi [dem] elsker døden’. Hvordan kan det så være at de er bange for vold fra kristne (eller hvem som helst)?

  I denne forbindelse kan det også være værd at notere sig, at det indtil for nogen år siden var nemt at finde Google-fotos på M i Srebrenica, der ventede på at blive skudt ved serberne – men så blev de en dag komplet slettet. Og må man virkelig fremhæve at ingen af dem på fotos virkede som om de var lykkelige for at snart møde deres Allah – næsten som om de tvivlede på hele historien…

  Kommentar by Michael Laudahn — 25. april 2019 @ 14:09

 14. Kim Møller –

  Du mener Vlad Tepes.

  https://vladtepesblog.com/

  Kommentar by Sådan er det jo — 25. april 2019 @ 15:23

 15. Hvis bare muhamedanerne her i landet var bange for de kristne!

  Kommentar by Bastardo — 25. april 2019 @ 16:07

 16. Hvad islam angår, så er jeg nok nærmest imod.

  Kommentar by Nils — 25. april 2019 @ 16:26

 17. Et andet buddhistisk land, Myannmar, fik med held hældt deres terroristiske islamistiske invadørere på porten effektivt sidste år; hjem til Bangla Desh, islamistiske diktatur, hvor de kommer fra, og hvor de hører hjemme.
  Sri Lanka får også snart hældt den islamistiske invasionsstyrke hjem til Pakistan, hvor de hører hjemme. Ellers må de tage til Mekka- der er masser af plads, penge og en guld RollsRoyce til alle mæhskæg og pædosvin..

  Og det skal vi også, skrub hjem til yallah, skrub hjem til Mekka og tag jeres grimme badesandaler og slaskfede uopdragne skodunger med.
  Så svært er det ikke at skide i håndvasken, vi kan selv lave kebab og piss-Af!

  Kommentar by Hul igennem? — 25. april 2019 @ 17:36

 18. Jeg var oprevet da muslimer ville bombe JP.

  I dag ærger jeg mig over at det ikke lykkedes.

  Kommentar by WhoCares — 25. april 2019 @ 17:55

 19. Det store flertal af de magelige vesterlændinge vil for fredens skyld lade sig dhimmisere, dvs. underkaste sig Islam. Venstrefløjen vil gå forrest. Feministerne vil såmænd blive de ivrigste fortalere for niqab anvendelse. Men de skal ikke tro at den hellige grav er velforvaret af den grund. Der vil altid være mindretal på begge sider, der ikke vil sky voldsaktioner, når det kommer så vidt. Herefter vil volden kunne eskalere så den kommer ud af kontrol. Når myndighederne ikke længere har kontrol over situationen, er krigen brudt ud i lys lue. Dette er et skrækscenario, men ikke urealistisk, hvis man ser på det med historiske briller. Til Danmarks held vil dette scenario nok først manifestere sig i lande som Frankrig og det demografiske fuldskalalaborium Sverige.

  Kommentar by JC — 25. april 2019 @ 21:01

 20. Det er umuligt at planlægge så store terrorangreb på så kort tid. Jeg kan huske at en amerikansks undersøgelse i sin tid påpegede at det tog Al-Qaeda ca 7 år fra start til slut at udføre en terror aktion. Dette tal er dog nok større i dag. Så hvis Christchurch skulle starte et angreb vil dette først komme helt fremme i år 2026! Mediernes løgne bliver kun mere og mere åndssvage at høre på!

  Kommentar by Hvideplov — 25. april 2019 @ 21:49

 21. Nu hedder det sig, at dødstallet er nedjusteret med 100 personer på grund af en “regnefejl”.

  Ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha!

  Hvem har sendt en stor check?

  Kommentar by Revisoren — 26. april 2019 @ 00:32

 22. Interessant, men overset detalje? Andelen af muslimer i den Sri Lankanske befolkning er næsten den samme som andelen af muslimer i den danske befolkning.

  Kommentar by A-mad — 26. april 2019 @ 09:45

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper