26. april 2019

Anti-racist 2.0: “Man undrer sig jo heller ikke over, at tyren angriber, når man viser den en rød klud”

Hvis man har lidt berøring med multikulturen i forstæderne, så indser man hurtigt, at unge ghetto-muslimer ofte er ‘impulsstyrede’, ‘ikke konsekvens-orienterede’ og ’småt begavede’. Det er ikke mine ord, men politiassistent Kim Thyssens, der for godt ti år siden udtalte sig til tidsskriftet Dansk Politi om arabere i Vollsmose.

Politiassistent Jeppe Nyboe Jensen betragter ganske givet sig selv som anti-racist, men må være helt på linje. På Facebook forsvarer han Rasmus Paludans angribere med klassisk 90’er-dehumanisering. De er at betragte som ‘tyre’, der er i deres følelsers vold og reagerer per ‘instinkt’. Interview set i Berlingske – Politiassistent om uromagere: ‘Man undrer sig jo heller ikke over, at tyren angriber, når man viser den en rød klud’.

“Jeppe Nyboe Jensen, politiassistent ved Københavns Politi, skriver på sin private, men åbne Facebook-profil, at det er problematisk at lægge skyld på de hundredevis af unge, der gik til angreb mod politiet og satte ild til Nørrebro i timerne efter Rasmus Paludans demonstration på Blågårds Plads på Nørrebro søndag 14. april.

‘Man undrer sig jo heller ikke over, at tyren angriber, når man viser den en rød klud,’ skriver han. ..

‘Når der er følelser med i handlinger, er det let bagefter at komme og pege fingre. Vi kender alle, hvordan man reagerer på sine følelser.’

Men retfærdiggør det uromagernes handlinger?

‘Nej. Det gør det på ingen måde. Det er bare let at pege fingre ad dem og sige, at de bør forholde sig i ro. …’

Synes du, at ‘man undrer sig jo heller ikke over, at tyren angriber, når man viser den en rød klud’ er en rimelig sammenligning med uromagerne?

‘Både og. Det er ment på den måde, at man sommetider handler på instinkt. Jeg er klar over, at man selvfølgelig skal have større forventninger til et menneske.'”

(Jeppe Nyboe Jensen på Facebook, 2019; Se evt. FSB)

Apropos.

“Politikernes afskaffelse af blasfemiparagraffen i 2017 har givet Paludan og andre agitatorer en gave, hvor de nu ganske lovligt kan krænke religiøse mennesker og deres følelser. … Politikerne har med afskaffelsen af blasfemiparagraffen, som har fungeret som et fornuftigt supplement til racismeparagraffen, i realiteten udhulet religionsfriheden i Danmark.” (Politiassistent Elvir Abaz på Fyens.dk, 15. april 2019)

Oploadet Kl. 01:08 af Kim Møller — Direkte link26 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/100693/trackback

26 Comments »

 1. Det er mere problematisk når de offentlig ansatte sætter sig til dommere over etniske Danskere, det er stensikkert ikke et krav i deres stillingsbetegnelse at de skal drive politik som ansatte og det må gælde alle i det offentlige hierarki, den slags mennesker undergraver staten Danmark ved at holde hånden over indavlede retarderede kriminelle korandyrkende terrorister der ikke fatter en bjælde af hvad demokrati er, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 26. april 2019 @ 01:26

 2. Det ligner den fra venstrefløjen så velkendte “lave forventningers racisme”

  Hans bemærkning “Både og. Det er ment på den måde, at man sommetider handler på instinkt. Jeg er klar over, at man selvfølgelig skal have større forventninger til et menneske” kan let udlægges som om dem der reagerer vildt og følelsesmæssigt på Paludan er knapt så menneskelige.

  Han bør nok overveje at klappe i ,inden nogen pladderhumanister får den vinklet og det lander i den røde presse.

  Kommentar by jønne — 26. april 2019 @ 01:29

 3. De statslige lever i deres torneroseslot, med apologisk digterkunst og brutal bagatellisering. Rød klud? -dey er invasionenen og de røde der svinger kluden mod demokrater og hæderlige.. Konstant..

  Kommentar by Anonym — 26. april 2019 @ 01:32

 4. De statslige lever i deres torneroseslot, med apologisk digterkunst og brutal bagatellisering. Rød klud? -dey er invasionenen og de røde der svinger kluden mod demokrater og hæderlige.. Konstant..

  Kommentar by Gaflen — 26. april 2019 @ 01:33

 5. Det er mærkeligt og ulogisk som “humanister” og radikalt tænkende danskere går højt op i om indvandrere får krænket deres følelser. Mens de aldrig bekymrer om hvis danskere krænkes.

  Mange danskere føler sig jo dybt krænket over at politikerne er ved at importere hundredtusindvis af utaknemmelige, krævende, agressive, voldelige og fanatiske kulturfremmede. Som belaster og undergraver Danmarks økonomi og velfærd, og som har fem- eller syv-doblet kriminaliteten. (På sigt kan indstrømningen af migranter og asylanter ende i det danske folks fordrivelse eller udryddelse!) Se Snaphanen, den korte og 24nyt.dk

  Der er også danskere som føler sig krænkede over den brutale kommunistiske familie- og skilsmisse-politik, eller børneværns-politik. (Se kort dokumentarfilm “Næstved kommune tvangsflytter 11-årig pige” på you tube).

  Det kan også virke krænkende hvis ens søn myrdes eller lemlæstes af migranter, eller ens datter overfaldes og mishandles.

  Ligesom det kan virke krænkende hvis ens kære omkommer som følge af skandaløse forringelser af sundhedsvæsnets kvalitet og moral.

  Men i sådanne tilfælde hører man nærmest aldrig noget fra de radikale “humanister”. Og papiraviserne skjuler hvor slemt det står til.

  Læs overlæge Niels Høibys bøger om tusinder af unødvendige dødsfald. Se “SV er noget vi leger med”/ SVs deroute, forfald, nedtur…..Sundhedsplatformen koster liv, mange liv/ Mordet på psykiatrien/ Pigen der ikke ville dø/ 19 døde drenge og 17 døde piger/ Sundhedsreformer skaber utryghed og besvær/ Skandaløs “arbejdsprøvning” af svækkede kræftpatienter i kemo-terapi….

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 26. april 2019 @ 02:32

 6. Rettelse: Mens de nærmest aldrig bekymrer sig om hvis danskeres følelser krænkes.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 26. april 2019 @ 02:36

 7. Løkke-Fonden bugner af velvære fordi han tillader besætternes adfærd og sørger for, at politiet beskytter dem.

  Korruption på aller øverste niveau. Præsis hvad vi ser udspille sig i USA netop nu.

  Løkke-Fondens dage er talte og besætternes beskyttelse er tvivlsom i fremtiden. Jeppes bederum på politistationen bliver lukket.

  Kommentar by Iznogut — 26. april 2019 @ 02:55

 8. Dialogbetjent: “muslimer er dyr der ikke kan tænke”, med tilføjelsen “jeg er klar over at man selvfølgelig skal have større forventninger til et menneske”. Man kan sgu slippe afsted med meget når bare man er venstreorienteret.

  Kommentar by Per — 26. april 2019 @ 02:58

 9. Kan siges meget enkelt: FYR denne helt igennem uhæderlige person, der politiserer og bliver part i konflikten. Ud på røv og albuer, men politiet og dets ledelse er måske lige så korrupt?

  Kommentar by PiusXll — 26. april 2019 @ 07:43

 10. 5.Kolonne Sharia-Jeppe, nu igen?
  Jeg troede sgu du allerede VAR blevet fyret.
  Tag Klamme-Kramme-Charlotte og skriiid…åhh ja, og husk lige,at ta’ Astma Babydoll Polyamid med når I går.

  Kommentar by Knights Templar — 26. april 2019 @ 08:17

 11. Hvor befinder Jihad-Jeppes loyalitet sig egentlig?

  Vil han en dag rette tjenestepistolen mod en politisk modstander?

  Hvor stor en del af politikorpset har de samme forkvaklede holdninger som Jihad-Jeppe, Kramme-Charlotte og Astma Abdol Hamid?

  Sæt i gang, Pape, inden du bliver reduceret til en ligegyldig parentes i dansk politik…

  Kommentar by Revisoren — 26. april 2019 @ 08:26

 12. Voldsmænd er ofre.
  Racister er anti-racister.
  Krig er fred.
  Sikke en klovneverden vi lever i. Honk, honk.

  Kommentar by O — 26. april 2019 @ 08:58

 13. Med disse udtalelser er Jeppe sikret evig beskæftigelse i dhimmitiet.

  Kommentar by Træt — 26. april 2019 @ 09:01

 14. Gid folk dog ville fokusere lidt mere på f.eks deres manglende r’er i endelserne, og andre stavefejl, frem for at plastre deres udgydelser til med tåbelige, mærkelige og ofte tvetydige emojis.

  Kommentar by DavidK — 26. april 2019 @ 09:05

 15. https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/bonnichsen-rasmus-paludans-handlinger-kan-starte-ny-muhammed-krise/7608909

  Kommentar by p — 26. april 2019 @ 09:20

 16. @14 helt enig

  Kommentar by redneck — 26. april 2019 @ 09:29

 17. Voldsmandens veto stadfæstes i koranen ud fra den begrundelse, at muslimer er de overlegne og skal dominere med vold over de vantro.

  Voldsmandens veto stadfæstes også hos aktivistiske politikere, journalister og politibetjente ud fra den begrundelse, at muslimerne er de underlegne og kan ikke andet end at udtrykke sig med vold (svagt begavede og impulsstyrede mv.).

  Kommentar by traveler — 26. april 2019 @ 09:47

 18. #14
  Og så er der for mange tæorister og hærelandshold i Danmark….

  Kommentar by Henrik Wegmann — 26. april 2019 @ 10:04

 19. Ja, og høje bjæve. Det’ bar’ så ævligt!

  Kommentar by Knights Templar — 26. april 2019 @ 10:38

 20. Men man ka’ da altid ta’ en fæve væk herfra. Skulle det blive for majet.

  Kommentar by Knights Templar — 26. april 2019 @ 10:39

 21. Når en murersvend eller en tømrer er ude og arbejde hos en kunde, har de aldrig nogen holdning til kundens politiske synspunkter. Når man sidder i en tandlægestol forventer man ikke, at tandlægen tøver med bedøvelsen, hvis han ikke kan lide en. I det private erhvervsliv bliver man fyret på stedet, hvis man ikke altid optræder professionelt.

  For offentligt ansatte og journalister der modtager mediestøtte og er uafhængige af deres tvangskunder er snoren tydeligvis meget længere. Det er ikke rart at vide, at mine skattekroner har bevæbnet Jeppe med en pistol, når han tydeligvis har åbenlyse problemer med at optræde professionelt. I det mindste har maleren i min lejlighed blot en pensel, hvis han skulle få problemer med at holde arbejdsliv og privatlivspolitik adskilt.

  Kommentar by Fascist — 26. april 2019 @ 11:36

 22. Det er problematisk at forvente nogetsomhelst andet af de unge, end at de overfalder politiembedsmænd og stikker byen i brand. De er jo rettroende.

  Kommentar by Bastardo — 26. april 2019 @ 11:40

 23. Der var engang en bankrøver, en bank og en betjent der hed Jeppe.

  Bankrøveren røvede banken og Jeppe blev meget sur over, at banken havde penge liggende, der havde provokeret røveren til at skatteyderne nu skulle spilde penge på Jeppes løn.

  Med den dårlige samvittighed, venter jeg hver dag spændt på at Jeppe tilbagebetaler min løn til sin konto tilbage til min konto – desværre stadig forgæves.

  Kommentar by Fascist — 26. april 2019 @ 11:40

 24. Revisoren 08:26
  Det’ ikk’ så meget Jihad-Jeppe og Kramme-Charlotte vi bør frygte.
  Mere de 50.000-vis overskårne der, fuldstændig lamt og uansvarligt, er placeret dér, og på andre vitale poster.
  Gætter på de, som folk under hypnose, blot “sover”. Og blot venter på deres afgørende cue.
  Dét, er 10.000-fold mere skræmmende.

  Kommentar by Knights Templar — 26. april 2019 @ 13:32

 25. @ 24 Knights Templar: De muslimaer, der er kommet ind på og gennem jurastudiet på en badebillet, sidder for en stor dels vedkommende ved domstolene, hvor de har adgang til navne på ofre, vidner og nævninge, som de kan videregive til deres kriminelle brødre og fætre.

  Selv bosniske muslimer, som udadtil er som os, tager muslimernes parti mod os.

  Kommentar by Træt — 26. april 2019 @ 17:28

 26. Jeppe Nyboe Jensen: “Man undrer sig jo heller ikke over, at tyren angriber, når man viser den en rød klud”

  Så en såkaldt “anti-racist” sammenligner muslimer med dyr …?

  Kommentar by HN3 — 27. april 2019 @ 01:09

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper