26. april 2019

Pernille Weiss (K): 10 mio. afrikanere vil ‘berige’ os, forskellighed er godt – “Alle skal være velkomne.”

Jeg nåede lige at blogge Pernille Weiss’ humanistiske rygsvømning i Radio24syv, før hun springer ud som kulturrevolutionær radigal. På Facebook trækker hun i land, men man kan ikke argumentere i længder for befolkningsudskiftning, og senere forklare, at man udtrykte sig ‘upræcist’. Må partiet lide druknedøden.

Fra Berlingske – K-spidskandidat vil styrke EUs samarbejde med Afrika: ’10 mio. migranter skræmmer mig ikke’.

“Med præcis en måned til valget til Europa-Parlamentet, spiller den konservative spidskandidat Pernille Weiss ud med et kontroversielt forslag, som skal gøre det nemmere for europæiske virksomheder at få den arbejdskraft, de mangler.

Afrikanere og andre, som vil arbejde i EU, skal modtages på en langt mere positiv måde end i dag, og så skal der indledes et tæt sarbejde med de afrikanske lande, foreslår Pernille Weiss. …

Alle skal være velkomne. Og vi skal have nogle ordentlige hoveddøre omkring Europa, som vi kan være trygge ved…

‘Det er helt klart en udfordring, hvis ikke vi bliver bedre til at tage højskolesangbogen ned fra hylden og genbesøge de demokratiske normer for hensyn og respekt, som er det, vi står for hos os,’ siger Pernille Weiss og tilføjer, at man mange steder ser positivt på integrationen…”

(Pernille Weiss på Facebook, 2019)

“Vi er allerstærkest, når vi tillader, at vi er forskellige. Derfor er jeg heller ikke bange for migration og 10 millioner ekstra borgere fra et andet sted i verden. For det er sket før, og alt andet lige har det kun beriget os. Det har givet os udfordringer, men vi er blevet et rigere folk, vi er blevet dygtigere og mere omstillingsparate af at håndtere de udfordringer.”

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/100703/trackback

73 Comments »

 1. Danexit nu, med så kugleskøre politikere skal Danmark ud af EU nu, der er et hav af Somaliske kvinder i Danmark uden arbejde, altså ikke selvforsørgende som politikerne ikke har vilje til at udvise og så ønsker de kugleskøre at importere mere af samme slags, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 26. april 2019 @ 02:14

 2. Satanist-snak lige ud af posen. Illuminati og Løkke-Fonden bakker op om kællingens vanvid.

  Kommentar by Iznogut — 26. april 2019 @ 02:31

 3. DET ER KUN BINDEGALE POLITIKERE og journalister som kan mene at vi skal invitere millioner af analfabetiske negre og arabere til at slå sig ned i Danmark. Disse vanvittige politikere må jo ønske Danmark udslettet og danskerne udryddet. For det bliver konsekvensen. Det danmark vi kender vil forsvinde, hvis invasionen fortsætter. Hvis den yderligere mangedobles, vil der kun gå to-fem år før danskere vil være jaget vildt overalt i vores land.

  Det med at vi mangler arbejdskraft af den slags som Somaliere, Marokkanere, Congolesere, Pakistanere, muslimer og islamister osv. kan tilbyde, er en stor og fræk løgn.

  De rødradikale partier og deres “borgerlige” medløbere er ulve i fåreklæder, de har ikke andet til danskerne end idioti, korruption, elendighed og død. Fremtiden risikerer at blive et vågent mareridt.

  Vælgerne bør huske det på valgdagen, så de ikke stemmer for deres egen ødelæggelse eller udryddelse.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 26. april 2019 @ 02:58

 4. Det er i orden, at Europa bliver erstattet af andre folkeslag blot det sker legalt efter en konvention, et ny lov eller en Marrakech aftale. Hitlers stole fejl var ikke, at han invaderede Polen. Det var, at han ikke gjorde det legalt. Hvis EU og FN var der dengang kunne man sikkert få lavet en konvention som var blevet vedtaget, at polske politkere som troede på EU, FN og konventioner gjorde det muligt, at Hitler kunne overtage Polen efter de “internationale forpligelser” og troen på FN. Islam og muslimer i Europa er sekundært. FN og konventionerne er sygdommen,- det er terroren.Det er roden til alle vores problemer.

  Kommentar by CCC — 26. april 2019 @ 04:19

 5. NEJ, DET ER absolut ikke i orden hvis “man”, dvs. politiske topfolk/gangstere, vedtager love som “lovliggør” terror, krig, folkemord eller andre forbrydelser. Det ville eller vil være magtmisbrug og mandatsvig. Ligesom det er magtmisbrug/ mandatsvig/ forræderi at bruge konventioner og juridisk humbug til at tyrannisere, undertrykke eller udskifte/ fordrive eller udrydde en befolkning. Danske politikere kunne bare ignorere FNs konventioner, og de kunne tage afstand fra Marrakech-pagten. Men CCCs indlæg er måske ironisk ment?

  Vi må konstatere at vores gamle partier er blevet fascistiske, i den forstand at de er ligeglade og hensynsløse mht. vi danskeres liv og sikkerhed, plus at de arbejder på afrikanisere og islamisering af Danmark.

  Hvor kyniske og ligeglade de er, fremgår klart af deres svinske indvandringspolitik og familiepolitik, og af deres nedbrydning af sundhedsvæsnet og den sociale velfærd m.m.m.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 26. april 2019 @ 05:01

 6. Rettelse: ….på afrikanisering og islamisering af Danmark.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 26. april 2019 @ 05:03

 7. Hendes valgreklamer dukkede op på min Facebookvæg og hun lyder som en socialist i konservativt ham…alle de politisk korrekte meninger om tidens hotte emner.

  Kommentar by Michael Sjøberg — 26. april 2019 @ 06:15

 8. Hensyn?
  Respekt?
  Integration?

  Skulle ovennævnte være konservative ledtråde, Pernille Weiss?

  Hvordan var det lige, Det Konservative Folkeparti tog imod Fremskridtspartiet på, og hvordan var det lige, i behandlede partiet?

  Mener du virkelig oprigtigt, at mennesker fra Afrika vil passe langt bedre som hånd i handske her i Danmark end etniske landsmænd og ditto kvinder, der tog det konservative slogan “pengene ligger bedst i skatteydernes lommer” 100 % alvorligt?

  HVORFOR tror jeg ikke på dig?

  Kommentar by Anonym — 26. april 2019 @ 06:20

 9. 10 mio. – det er da ikke så mange negre flere end FN og EU vil have ind i “replacement migration” – det er to negre om året

  Kommentar by BB — 26. april 2019 @ 06:25

 10. På en helt særlig dansk måde har vi defacto et et-partisystem i Danmark.
  De etablerede politiske partier er alle afarter af socialisme, tilsat forskellige grader af markedsliberalisme. Højrefløjen er ikke-eksisterende. Man får fornemmelsen af et spirende DDR v2.0, krydret med islam.

  Kommentar by Torino — 26. april 2019 @ 06:31

 11. Når drømmere moralisere langt væk fra jordens realiteter og erfaringer, så ved man godt hvad klokken er slået. Få hende væk og K væk. Bortset fra Naser Khader er der intet af værdi i det parti længere. De konservative blæser med vinden, uanset hvor den blæser hen. De har intet på sig længere. Støt SIAD. God fredag og god weekend. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 26. april 2019 @ 06:34

 12. >Michael Unna kl. 06:34
  Naser Khader er en upålidelig ka’l. Jeg synes hellere vi skal beholde Rasmus Jarlov og smide resten ud.

  Kommentar by Hertz — 26. april 2019 @ 07:08

 13. Det er mange år siden at de konservative virkelig var KONSERVATIVE !!
  Deres fundament dengang var GUD, KONGE og FÆDRELAND.
  I dag er det humanisme, FN og globalisme.

  Kommentar by Danskeren — 26. april 2019 @ 07:15

 14. Må de blive erstattet af Stram Kurs, og LA med NB.

  Kommentar by Winged Hussar — 26. april 2019 @ 07:30

 15. Det der er interessant i alle gode menneskers forslag om at være gode over for andre er, hvordan der må herske en afgrundsdyb diskrepans mellem deres personlige/private moral (Pernille Weiss og lignende lyserøde og røde typer, som nok skal sørge for at rage til sig) og så den samfundsmæssige moral, hvor alle andre skal bære de byrder, de påfører befolkningen (som altid er den svageste part, der ikke kan tale sin sag).

  Kommentar by PiusXll — 26. april 2019 @ 07:37

 16. Pernille Weiss er da fuldstændig gak. Er hun mon i familie med den tidligere socialdemokratiske indenrigsminister Birthe Weiss, der var primus motor for den muslimske masseinvasion i 90-erne. Hun er blind og døv og har intet forstået. Den slags politikere er det danske folks største fjender. Hvor meget har hun fået i bestikkelse fra Dansk Erhverv og Dansk Industri?

  Kvalificeret immigration fra Afrika? LOL. De fleste er muslimer og vil blot forværre ghettoproblemerne og splittelsen i samfundet. Hvis der er enkelte kvalificerede blandt disse, har Afrika langt mere brug for dem end vi.

  Det er en stor løgn at Danmark har behov for arbejdskraft udefra. Vi har p.t. næsten fuld beskæftigelse, hvilket er godt for danske lønmodtagere, men den danske befolkning har ikke glæde af lavt betalte løntrykkere udefra. Hvis der er firmaer der må sige nej til ordrer pga. mangel på arbejdskraft, må de leve med det. De kan opkvalificere deres ansatte, de kan automatisere, de kan få underleverancer udefra.

  Der er langt bedre muligheder for at øge produktionen, end at hente kulturelt set uintegrerbare indvandrere, som sammen med deres mange børn vil ligge samfundet til last den dag konjunkturene vender.

  Kommentar by JC — 26. april 2019 @ 07:53

 17. Weiss. Say no more.

  Kommentar by Knights Templar — 26. april 2019 @ 08:06

 18. Hvis vi ikke havde fået de mange ikke-vestlige indvandrere havde vi ikke haft mangel på arbejdskraft. Indvandrersegmentet kræver så meget service fra samfundets side, i form af skolevæsen, sundhedsvæsen, socialvæsen, tolke, integrationskonsulenter, politi- og retsvæsen, den almennyttige boligsektor, m.m.m., at de koster langt flere arbejdskraftresourcer end de bidrager med. En stor del af erhvervslivets indtjening går til overførselsindkomster til de indvandrere der ikke arbejder.

  Det er ufatteligt at konservative politikere er så dumme og uvidende at de ikke kan indse dette. Ikke noget under at K ligger tæt på spærregrænsen.

  Kommentar by JC — 26. april 2019 @ 08:09

 19. Ja, det er vel ikke usandsynligt, at både Gøglerpartiet, Radikale Venstre For Mænd (LA) og “De Konservative” alle kommer under spærregrænsen ved det kommende valg.

  I så fald er det lige før, at man kan leve med Skrigeskinken som statsminister de næste par år…

  Kommentar by Revisoren — 26. april 2019 @ 08:17

 20. “Kulturel berigelse med indvandringen”. Hun lyder som et kulturradikalt spøgelse fra forrige årtusinde.

  Kommentar by JC — 26. april 2019 @ 08:19

 21. Man siger flere psykisk syge begår mord, fordi de ikke får den nødvendige behandling.

  Bare tanken om, at hente 10 mio afrikanere til Danmark burde være nok til en indlæggelse.

  Kommentar by k.m. — 26. april 2019 @ 08:19

 22. Og alligevel melder delvist tænkende mennesker sig stadig ind i K. Mads Holger gjorde det, seneste har Marie Høgh. Suk.

  Kommentar by BB — 26. april 2019 @ 08:44

 23. Pernille Weiss er klog. Det er fremragende, rent taktisk, at stille op for de konservative, fremfor for Alternativet. Det øger Alternativets styrke kolossalt.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 26. april 2019 @ 08:45

 24. Mette “Bager-Ali” Abildgaard forsøger sig nu med damagecontrol på Twitter:

  “10 millioner migranter fra Afrika er ikke udtryk for konservativ politik” klynker hun.

  Jamen tillykke med endnu et gigantisk selvmål.

  Mon ikke de sidste tilbageværende konservative vælgere nu er kommet over til os andre i Nye Borgerlige?

  Kommentar by Revisoren — 26. april 2019 @ 09:14

 25. Jeg ved ikke hvor mange svulster hun har spist fra sit valg-halal-bord, men k, har åbenbart ikke mere råd til selv den billigste spindoktor. De havde kun råd til en imam😊. 10 mio er komisk. Tal siger mellem 50 og 200 mio. Afrika er et sort hul økonomisk og lidt under 1 mia. Deres fødselstal er stadig et brøl og der er uberegnelige klimaændringer af den dødelige type. Og organiseret smuglerindustri og mange andre ting.

  Ejendommeligt at de prøver at sælge kuldsejlede k på at lefle for røds vælgere, da k vælgere altid har været langt mere intelligente end røds bøvede bundskrab. Hun må siges at være partimorder, udover nationmorder. Tak for næsten alt gamle k, din grav vil hurtigt glemmes, men du var en lille ballast mod den røde blodflod.. Håber vælgerne går til nb, men nok bliver det det pilrådne kæmpestore læs commie-lort og nasse-selvfedspartiet socialdemolitionspartiet. Invasionen gnider og gnisker sig i sine klepto hænder og sit fedtede krejlerskæg, endnu et træ er faldet i den danske skov..

  Kommentar by Gaflen — 26. april 2019 @ 09:14

 26. Helt ærligt. Hvad kan de give Danmark/EU?
  En masse jobs i offentlig sektor. Jordemødre, retsvæsen, politi, brand redning, kommune kontorer, osv.
  Altså der er folk, der lever af indvandring. Indsamling virksomheder.

  Kommentar by p — 26. april 2019 @ 09:26

 27. Og så kommer K-toppen selvfølgelig ud med lidt brandslukning på Børsen.

  Hvorfor satte de hende overhovedet på listen over eu-kandidater?

  Kommentar by Santor — 26. april 2019 @ 09:34

 28. “TI STILLE SINDSSYGE KVINDEMENNESKE!”
  Egon Olsen

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 26. april 2019 @ 09:36

 29. Måske er de Konservtive et Radikalt 5-te kolonne parti blandt de borgerlige.

  Kommentar by JC — 26. april 2019 @ 09:41

 30. Hun har ret i at Afrikanerne udgør et stort problem, som er meget vanskeligt at løse. De er korrupte, har en ustyrlig fertilitet, og så lav en gennemsnitlig IQ (ifølge forskningingen), at det vil være umuligt at bringe verdensdelen op på kinesisk niveau. At tale om “klimaflygtninge” i denne sammenhæng, er at forplumre begreberne. Problemet har ikke noget med klimaet at gøre.

  Kommentar by JC — 26. april 2019 @ 09:48

 31. @1 emmagad
  Enig enig enig.
  Med så meget idioti i skrumpehjernerne på tosseanstalten christiansborg så er vi desværre fortabt hvis ikke der kommer et endeligt oprør mod dem.
  pernille weiss må simpelthen være noget kneppeaffald fra birte weiss.

  Kommentar by Piphans — 26. april 2019 @ 09:51

 32. Sådan en valgkampagne er koster kassen, så det er ikke svært at gætte hvem der har sendt fru Weiss i byen – Hvis du stikker næsen ned i pengesporet, så ender dit snudeskaft langt oppe mellem røvballerne på Kim Graugaard (fungerende adm. direktør i DI) – At fru Weiss er tosset nok til at hopper på den limpind, viser kun at de gamle konservative dyder for længst er gået fløjten! – Det tegner godt for Nye Borgerlige!

  Kommentar by T. Flodur — 26. april 2019 @ 09:58

 33. K fortjener at blive udslettet ved næste valg.
  Dette er jo rent nonsens. “…skal gøre det nemmere for europæiske virksomheder at få den arbejdskraft, de mangler…”
  Vi ved jo, at en meget stor del af de mellemøstlige kolonisatorer ikke arbejder. Hvad med at få dem i arbejde først?

  Og hvad med vores land og kultur? Arvestykker fra vore forfædre, som denne K-kvinde og ligesindede er parate til at forære bort til fremmede, der foragter os og ønsker vores undergang.

  At stemme K eller V og så forvente, at fædrelandet bliver passet på, er intet mindre end idiotisk.

  Kommentar by Jern Henrik — 26. april 2019 @ 09:58

 34. De damer Pernille Scheiss og Mette Debilgaard kan roligt spørge Retsforbundet, Kristeligt Folkeparty og CD om hvordan man lukker og slukker.
  Selv nul-bonen Bambi Bent var stemmesluger og folkeforfører i sammenligning.
  Silkeaben må græmmes over, hvorledes arven efter 80’ernes storhedstid er blevet formøblet.
  Et dansk landshold er heller ikke stærkere, end de til enhver tid til rådighed stående spillere.

  Kommentar by Knights Templar — 26. april 2019 @ 10:08

 35. Udviklingen er TRAGISK OG UHYGGELIG. De gamle hykler-partier har i årtier snydt deres vælgere på økonomiske, sociale og kulturelle områder, men nu er der kommet en ny dimension til: nu vil de også terrorisere, udskifte, fordrive og udrydde os. Det bør ikke forbavse, for det er sådan røde partier har opført sig i alle lande hvor de opnåede dominans og enemagt. I kølvandet på røde magt”eliter” har man altid fundet store blodpøle og utallige lig. Naturligvis, for folkemord er en del af kommunismens DNA.

  De er sådan set begyndt at udrydde os. De importerer jo tusinder af voldsmænd, mordere og potentielle terrorister. På hospitalerne dør hundredvis eller tusindvis af patienter unødvendigt, pga. kaos, IT-tosserier, pladsmangel og sjofle og hensynsløse “reformer” m.m.. Og pga. familiepolitikken og andre former for tyranni og undertrykkelse, begår stadig flere danskere hurtigt eller langsomt selvmord.

  Ifølge Snaphanen og andre netaviser er det rødtotalitære EU allerede i færd med at installere den 3. store borgerkrig i Europa. En krig som kan dræbe millioner af borgere og lægge det meste af Europa øde.

  Det bedste forsvar er at reducere de “konservative”, Venstre, de radiGALE, socialdemokratiet, alternativet, socialistisk “folkeparti”, LA, Riskjær og lignende til små forpjuskede partier uden magt. Kun via et jordskredsvalg til fordel for nye partier har Danmark en chance for at overleve som et civiliseret land.

  Kommentar by tp — 26. april 2019 @ 10:08

 36. … til fordel for nye DANSKSINDEDE partier har D…

  Kommentar by tp — 26. april 2019 @ 10:13

 37. Så blev man da klar over,hvad man ikke skal stemme til FT valget. Partiet burde retsforfølges, da det hverken er konservativt eller noget folkeparti.

  I dansk politik står tåbelige kvindemennesker i kø, for at “berige” danskerne. De fleste mennesker plejer at lære af fejltagelser. Luk + sluk for dette fejlslagne parti.

  Kommentar by der Adler — 26. april 2019 @ 10:17

 38. De politikerne vi har i Folketinget i dag er LANDSFORRÆDERE.

  Kommentar by Anonym — 26. april 2019 @ 10:17

 39. Nu venter vi blot i spænding på.
  Om ikke også Mohammad Østergaard snart kan nedlægge sit kalifat.(Piiissst Mohammad, ta’ lige Øffe Knaldbæk med, så’ du rar)
  Hope springs eternal

  Kommentar by Knights Templar — 26. april 2019 @ 10:19

 40. Til 12) Ja ok. Rasmus Jarlov er ok- tror nu også vi kan stole på Naser Khader (Han var helt ok under tegneseriekrisen)….men bevares…jeg kan tage fejl. Selvfølgelig har De Konservative været ude og lægge afstand til Pernilles drømmemoral…..få hende nu depoteret over til De Alternative eller Radikale. Der hører hun hjemme.

  Kommentar by Michael Unna — 26. april 2019 @ 10:24

 41. PS: Vores “kære” politikere, med V, S og R i spidsen, har nedlagt op mod 45 hospitaler og skadestuer i de senere år. Det betyder lange transporter, samt pladsmangel, så man sender patienter hjem længe før de er færdigbehandlede og kommet til kræfter. Eller livsfarligt syge og kvæstede må vente på plads, eller ligge på gange, i skylle- og kælderrum mv. Det koster liv hver dag. Hertil kommer falske eller dårligt uddannede læger fra Afrika, Pakistan eller Mellemøsten.

  Kommentar by tp — 26. april 2019 @ 10:29

 42. Jeg kan ikke lige se hvordan hun kan få disse holdninger til at stemme overens med noget der bare ligner konservatisme. Konservatisme er vel at kæmpe for at bevare af den kendte samfundsordning og modstand mod forcerede radikale samfundsforandringer, hvilket er det stik modsatte af det hun står for. Hun er en “anstændig borgerlig” cuckservative aka skabsradikal.

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 26. april 2019 @ 10:30

 43. tp 10:08
  Det er i hvertfald tydeligt at se, at der sker ikke ansættelser i store offentlige stillinger eller interesseorganisationer af andet end rendyrkede kommunister. Kig Jer omkring. ALLE nuværende og inden for de seneste årrækker tidligere personer kommer fra den samme røde pølsefabrik.
  Naah ja, der VAR naturligvis undtagelser: Radigale Christian Frispark. Men han røg jo også ud på røv og albuer ret hurtigt.
  Verden er blevet komplet sindssyg.

  Kommentar by Knights Templar — 26. april 2019 @ 10:30

 44. Dødsannonce:

  Det Konservative Folkeparti

  Stiftet 1915

  Afgået ved døden 2019

  Hvil i Fred!

  Kommentar by Revisoren — 26. april 2019 @ 10:31

 45. Og hvilken holdning har overbøssen så til det? Hvis han da nogensinde har haft andre holdninger end en positiv forventning til et kommende liv i sus, dus og barbøsser, finansieret af korruption på forventet efterbevilling fra EU/FN.

  Kommentar by Margrethe — 26. april 2019 @ 10:32

 46. Omtalte kvindemenneske virker ikke alene mindre begavet, hun beviser til fulde at hun er mindre begavet. Det ligger til højrebenet at hun kan være i familie med en tidligere socialdemokrat der i lighed med andre af samme skuffe, har ødelagt Danmark.
  Og ja, Det Konservative Folkeparti er totalt ødelagt af diverse tumper, utroligt nogen stemmer på dette parti.
  Og ja, i partier hvor der ses kvinder i spidsen, kan man være sikker på hvad der kommer ud af munden, dog undtaget NB.
  Et jordskredsvalg er klart ønskeligt, endnu kan Danmark reddes, men det er sidste udkald., god weekend.

  Kommentar by JEG ER ENIG, DET ER EN LUKKET FEST, SKRID HJEM. — 26. april 2019 @ 10:42

 47. “10 mio. afrikanere vil ‘berige’ os, forskellighed er godt”
  Denne berigelse er opskriften på en borgerkrig.

  Kommentar by En rigtig dansker — 26. april 2019 @ 10:56

 48. Indrømmet, troede engang de konservative var konservative så jeg stemte på dem. Til næste vælg stemmer jeg på en sød marxist, Rina Ronja Kari, Ronja Røverdatter; verdenen er vendt om og ned fordi skabelse er en dialektisk proces, papfigurer er attituderelativister!

  Kommentar by Moth — 26. april 2019 @ 11:10

 49. Kære lille Pernille,
  Man må gerne tænke, før man taler.
  Det gælder også kvindelige radikale politikere.

  Men tak for et underholdende indslag.

  Kommentar by Bastardo — 26. april 2019 @ 11:28

 50. Vigtig læsning: https://hodja.wordpress.com/2012/04/05/sociale-udgifter-til-ikke-vestlige-indvandrere/
  Kriminelle fupflygtninge familier som får godt 600.000. skattekroner om året..
  De konservative er landsforrædere og bør behandles som sådanne.

  Kommentar by Piphans — 26. april 2019 @ 11:57

 51. Her i 12radioavisen bliver Rasmus Paludan igen kaldt racismedømt.

  Kommentar by k.m. — 26. april 2019 @ 12:14

 52. Glem ikke at Pape Poulsen har en afrikaner på slæb, så Pernilles holdning giver sikkert et tolvtal med pil opad i karakterbogen

  Kommentar by k.m. — 26. april 2019 @ 12:17

 53. 10 millioner det er et voldsomt stort tal Pernille Weiss.
  Jeg foreslå, at du tager 10 stykker med hjem i en måned.
  For egen regning, på eget ansvar. Dvs udvidet ansvar du hæfter for alt kriminalitet
  De evt. begår og alle udgifter. Så kan vi om en måned evaluere, om du kan magte opgaven. Og kan passe flere Pernille Weiss. Eller om vi må sende dem hjem til Afrika. Hvor de naturligt hører til.

  Kommentar by XXXXX — 26. april 2019 @ 12:18

 54. Den højt estimerede Poul Schlutter var heller ikke så konservativ at det gjorde noget. Han var til gengæld en taburet klistrer, som ville acceptere hvad som helst, selv Danmarks nedlæggelse, hvis bare han kunne beholde statministerbilen. Glem ikke at det var under ham flygtningeloven af 1983 blev vedtaget, den lov der for alvor åbnede sluserne for den islamiske kolonisering.

  Kommentar by JC — 26. april 2019 @ 12:28

 55. Ebbe vig: 90 mia koster invasionen per år.i dk, and counting… Det er nok ca den samme % eu. Med 100 mio invadister mere, går eu bankerot. So be it, eller støt r megaballs p.

  Øffe knaldbæk.. Fnis, en chokoladecroissant blandt mange gode her…

  Kommentar by Gaflen — 26. april 2019 @ 12:42

 56. Margrethe 10:32
  Han har allerede lagt en “føler”, eller hvad det er han har lagt ind – hos Amigo Sauna som bademester efter sommerferien.
  I véd;
  Den STORE mester KOMMER.
  Den lille nisse rejste.

  Kommentar by Knights Templar — 26. april 2019 @ 13:12

 57. # 50.
  Hov hov, husk det er kulturberigere der modtager kassen, ikke os andre.
  Vi er skakmat for så vidt at de folkevalgte oplyser at det har EI besluttet.
  Hvem sagde: Unionen er stendød?????

  Kommentar by JEG ER ENIG, DET ER EN LUKKET FEST, SKRID HJEM. — 26. april 2019 @ 13:44

 58. Utroligt at saadant noget vaas stadig kan blive spredt,efter en 30 til 40 aarig virkelighed, modbeviser dette.

  Kommentar by dunk — 26. april 2019 @ 15:00

 59. Pernille Weiss bedes redegøre for, præcis hvor og hvornår, det er sket før, og hvem der blev beriget.
  Jeg kan ikke komme på en eneste befolkningsudskiftning i millionstørrelsen i Europas eller verdens historie, der ikke har betydet folkedrab og kulturdød for de oprindelige beboere?
  Mener hun…
  Romerrigets udbredelse?
  Hunnernes invasion?
  Tyrkernes erobring af Lilleasien og Balkan?
  Eller den anden vej rundt – spansk, fransk eller britisk imperialisme?
  Kinesisk ekspansion?
  Sovietunionens tvangsforflyttelser af hele folkeslag?
  Hvem og hvad taler politikeren om?
  Ved hun det selv?
  Den tid, hvor hunnerne plyndrede Europa, regnes for den mørkeste i kontinentets historie. Derfor kaldte briterne i begge verdenskrige tyskerne for hunner:

  https://downthetubes.net/wp-content/uploads/2017/02/Prince-Valiant-WWII-Propaganda-1024×758.jpg

  “Alt andet lige” – er det Pernille Weiss’ måde at henvise til folkedrab på? Det ser jo lidt sådan ud. Hun skylder rigtig meget en forklaring her.

  Kommentar by Sådan er det jo — 26. april 2019 @ 15:49

 60. Det fortæller en del om EU, at det altid er de politikere, der er de største indvandringsfortalere, der ønsker at komme til Bruxelles. De har, ligesom os, forstået, at EU´s målsætning er at oversvømme Europa med afrikanere og arabere, og derfor føler folk som Pernille Weiss sig godt tilpas i Bruxelles.

  Kommentar by Helios — 26. april 2019 @ 16:36

 61. Status

  Pernille Weiss præciserer:

  Efter at have talt med min homoseksulelle partiformand vil jeg gerne slå fast:

  Det var meget forkert, at jeg ville åbne en ladeport for afrikanske migranter til EU. Gerne plus 10 millioner.

  Det, jeg mente, var 10 millioner homoseksuelle migranter. Gerne til Danmark. Gerne til Papes partner. Så han ikke behøver at overfalde advokater fra Østeuropa. Afrikanere spreder lettere ben. Hurra, hvor det kører for os i det konservative folkeparti. Danmarks amoralske folkeparti.

  Kommentar by np — 26. april 2019 @ 17:38

 62. Gad vide om Pernille er i familie med den ækle klamme vederstyggelige landsforræderiske korrupte nepotiske Birthe?

  Kommentar by Nielsen — 26. april 2019 @ 17:40

 63. De svin i konservative folkeparti skal ud af folketinget ved næste valg. De overskrider danskernes moralske kodeks.

  Kommentar by np — 26. april 2019 @ 17:42

 64. @ 62 Nielsen

  Landsforræderen Pernille Weiss er ikke i slægt med sin søster i ånden, Birthe Weiss. Pernille der ikke mener at 10 millioner arbejdssky afrikanere til Europa ikke ryster hende, er født Tønnesen fra Gamborg på Fyn og giftet sig til Weiss Petersen.

  Man kan kun håbe på, at regnbue-partiet liste C må lukke + slukke, og så kan bæskubberen Pape få et job i Ørsteds Parken som gartner, og plante store buske, hvor de kan dyrke deres lyster.

  Kommentar by der Adler — 26. april 2019 @ 18:15

 65. Den franske hæderskvinde Marine Le Pen på møde i København i dag:

  “EU er blevet verdens landsbytosse.”

  Spot on, fru Le Pen!

  Kommentar by Revisoren — 26. april 2019 @ 18:23

 66. Hun har den position af een årsag: Nemlig at Venstre og Konservative får bidrag fra virksomhederne til at lukke billig arbejdskraft ind fra den tredje verden. Hun og andre i hendes parti er på hemmelige lønningslister, tro mig.

  Kommentar by Morten — 26. april 2019 @ 18:48

 67. Er man kvinde og ser lidt godt ud, har man en stor fremtid for sig hos de konservative. Det gør ikke noget man er blank oveni, så er man lettere at manipulere. Hun citerede vel bare fra deres program.

  Kommentar by Popeye — 26. april 2019 @ 18:55

 68. Popeye — 18:55

  “Er man kvinde og ser lidt godt ud… ” – Hov Popeye der er noget der ikke stemmer her? – Hvad med den her: Hvis man er en stort kornfed røvpuler fra Viborg, så har man en fremtid… osv. osv. – Never mind. De Konservative ryger jo alligevel ad helvede til ved kommende folketingsval, so who cares!?

  Kommentar by T. Flodur — 26. april 2019 @ 19:34

 69. De Konservative ryger jo alligevel ad helvede til ved kommende folketingsval, so who cares!?

  Kommentar by T. Flodur — 26. april 2019 @ 19:34

  Det kan De Konservative bl.a. takke den asiatiske, stjernepsykopat Niels O for.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 26. april 2019 @ 20:04

 70. Det kan De Konservastive bl.a. takke den asiatiske, stjernepsykopat Niels O for, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 26. april 2019 @ 20:42

 71. Det er jo gået så godt med de forrige ti millioner – en berigelse har det været – at der er grund til at ønske sig ti millioner mere. Og derpå ti. O. s. v.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 26. april 2019 @ 23:16

 72. At migranter fra MENAP/iSlam- lande skulle være en berigelse, er RENT BLÅR i øjnene på de betalende skatteborgere:
  “Berigelserne” går ALENE til godhedsindustriens NUVÆRENDE lønnede, mens deres og vi andres børn tvinges til iSlamisk underkastelse/uddrivelse/halshugning!

  Kommentar by M.S. Carstens — 27. april 2019 @ 00:31

 73. Det er Stram Kurs eller borgerkrig.

  Kommentar by Voltzejn — 29. april 2019 @ 23:58

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper