26. april 2019

Genindfør blasfemiparagraffen: Paludan demonstrerer, ‘at islam faktisk har magten’ i visse områder’

Herboende muslimer vil en bloc have genindført blasfemiparagraffen, og det forstår man sådan set godt. De Koran-tro accepterer ikke nogen form for islamkritik, og resten vil fjerne Paludans mulighed for at synliggøre islamiseringen af Danmark. Man skyder på ‘budbringeren’, den forkerte. Danskere hopper også på vognen, mere i et forsvar for multikulturens ansigt udadtil, end for Islam, men på det lange stræk er det vand under broen.

Herunder lidt fra et læserbrev af Gunnar Olesen, der så vidt jeg kan se har en lang karriere i Røde Kors og FN bag sig. Senere krydret med en bestyrelsespost i ‘Rådet for International Konfliktløsning’ (RIKO). Fra Weekendavisen – Genindfør blasfemi­paragraffen

“Fra Arilds tid havde straffeloven en blasfemiparagraf: ‘Den, der offentligt driver spot med eller forhåner noget her i landet lovligt bestående religionssamfunds troslærdomme eller gudsdyrkelse, straffes …’

Den kunne regeringen have brugt til at rejse sag mod Jyllands-Posten i 2005 for dens profetkarikaturer, hvilket Anders Fogh Rasmussen kunne have anvendt som argument på sit møde med de muslimske landes ambassadører – uanset hvad domstolene måtte nå frem til. Men det blev den altså ikke.

…, Krisen kom til at koste Danmarks renommé dyrt og kunne have været undgået, hvis man havde brugt blasfemiparagraffen frem for en absolut prioritering af ytringsfriheden. I stedet blev den afskaffet, mens minoritetshensyn skal tilgodeses gennem paragraffen om racisme.

Paludan har givet dette system et realitetstjek, som det ikke har bestået. Man står nu med det noget absurde forhold, at åbenlyst provokerende handlinger skal beskyttes af politiet. I Danmark, som i forvejen har et flosset ry i den muslimske verden og ofte betegnes som racistisk i international presse, er det altså ikke smart at brænde koraner af. Man ved udmærket godt, at det provokerer en del af de danske muslimer og sætter Danmarks møjsommeligt genopbyggede forhold til den muslimske verden i fare med dertilhørende skade for eksporten og risiko for ny terrorisme.

Nettoresultatet af Paludans virksomhed har været at demonstrere, at islam faktisk har magten i visse danske områder.

(Politiken kalder tilvandret Koran-apologet Mohamad Abd Almonam for ‘gymnasieelev’, 24. april 2019)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/100714/trackback

25 Comments »

 1. INGEN må forstyrre projekt UMMA
  før det er fuldbragt.
  Nogen ku’ jo vågne op i utide, og få demonstreret hvor verden er på vej hen.
  Det ka’ vi jo ikke ha’, ha ha ha

  Kommentar by Knights Templar — 26. april 2019 @ 12:04

 2. Det provokerer mig. Hver gang jeg ser en muslim eller en neger i Danmark.
  På samme måde som det provokerede frihedskæmperne, at se nazisterne i Danmark,
  Under anden verdenskrig.

  Men der er et kæmpehul i lovgivningen, som landsforrædere har udnyttet til, at lukke fremmede fjender ind i Danmark. Muslimer som vil overtage mit fædreland og indfører Sharia lov. Det provokerer mig ENORMT.

  Kommentar by XXXXX — 26. april 2019 @ 12:07

 3. Godt at muslimerne ikke kan lide os. Mere af det.
  Husk vælgererklæring til Stram Kurs.

  Kommentar by River — 26. april 2019 @ 12:08

 4. Der er nedsmeltning på venstrefløjen og arkitekten bag hele dramaet hedder Paludan.
  Priceless!;-)

  Kommentar by Hagmann — 26. april 2019 @ 12:10

 5. Paludan har bedre end nogen professor udi jura formået at vise hvad Grundloven er værd: ikke en halv pægl pis. Og han har i den grad trukket (under)bukserne ned på etablissementet, så alle kendisserne, ‘eksperterne’ og sjovernalisterne står med røven bar i al deres ynkelighed. Havde de bare så meget mod og mandshjerte at de turde stå ved deres holdning, så erklærede de kalifatet Mohamedanmark indført i morgen.

  Kommentar by Voldposten — 26. april 2019 @ 12:14

 6. En genindførelse af blasfemiparagraffen vil være en katastrofe – der vil blive skabt en enorm forventning i muslimske/venstreekstremistiske kredse om, at hver eneste “krænkelse” af islam nu vil være forbudt!
  Må jeg minde om, at muhammedtegningerne blev vurderet til IKKE at være blasfemiske!!!
  Paludan typer vil jo hurtigt finde andre måder at krænke islam på end lige at brænde koranen af – fx nogle nye muhammedtegninger.
  Forestil jer den muslimske/venstreekstremistiske pøbel samt den arabiske verden gå amok når Paludan el. andre endeligt frikendes af højesteret for blasfemi.

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 26. april 2019 @ 12:16

 7. Under “Muhammed-krisen” arbejdede jeg en del sammen med amerikanere, specielt en ældre fyr der havde en “Wanted for mass murder” plakat af Osama Bin Laden hængende over hans skrivebord.

  Talen faldt også på urolighederne og hans kommentar var klar “Welcome in the club, now they burn your flag together with ours”

  Barry, jeg savner dig sgu!

  Kommentar by redneck — 26. april 2019 @ 12:18

 8. Vælgererklæring givet til Stram Kurs i går. Han når det.

  Kommentar by Michael — 26. april 2019 @ 12:23

 9. Ironien er jo demonstreret af Paludan til verdensklasse: De allermest røde går nu ind for blasfemiparagraffen igen. Kan de ikke selv se komikken ?

  Kommentar by BB — 26. april 2019 @ 12:46

 10. En tidligere operativ chef for PET (som altid bruges af DR som orakel), ser åbenbart frem til en ny Muhammed krise. Han har i hvert fald i DR’s P1 foreslået at statministeren allerede nu sammenkalder de muslimske ambassadører for at forklare dem regeringens stillingtagen til Rasmus P. Det vil være den sikre metode at påkalde sig den muslimske verdens opmærksomhed på Danmark og blasfemi.

  Genindførelse af blasfemiparagraffen vil kvæle enhver debat om indvandring. Det er mange gamle politikeres ønskedrøm. De ærgrer sig nok nu over dens afskaffelse. Men den vil aldrig blive genindført, da det vil møde stor modstand i befolkningen. Den var en overlevering fra den mørke middelalder.

  Kommentar by JC — 26. april 2019 @ 12:48

 11. DET ER IKKE BLASFEMI at kritisere en ideologi. Den muslimske ideologi ligner nazismen som to dråber vand ligner hinanden. Begge ideologier kræver erobring, angrebskrige, slavelejre og terror mod sagesløse og uskyldige. Begge ideologier har førerdyrkelse, barbari, nedbrænding og massemord på programmet. Men de røde og de falske borgerlige har altid travlt med at manipulere. De vil gerne svindle med juridiske begreber og definitioner.

  Man bør ikke lade sig narre af DRs, Pollertikens og deres øvrige løgnekampagner mod “racister”, “krænkere”, EU-skeptikere og indvandrings-modstandere.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 26. april 2019 @ 13:36

 12. Islam har ikke noget at goere nogen steder i vesten,hvem der kan vaere enig i Taqiya, tawria, kitman, muruna,er muslim eller dummere end loven tillader.

  Kommentar by dunk — 26. april 2019 @ 15:06

 13. Lærernes dagblad. Det var vist lige en der sikrede sig et 12-tal til sommer der. Smart!

  Kommentar by Fascist — 26. april 2019 @ 15:10

 14. ” ………. med dertilhørende skade for eksporten og risiko for ny terrorisme.”

  Det er jo pisse angste for islam, og med god grund!

  Kommentar by Santor — 26. april 2019 @ 15:50

 15. H.J.Buddingsen er blævrende gl. nar.
  Det er med Buddingen, som en tur på McD.
  Man véd præcis hvad man får – hver gang.
  Ingen overraskelser dér.
  Og det véd MSM.
  Buddingsen VAR nærmest PET.
  NOT! lille lommeprokurator…

  Kommentar by Knights Templar — 26. april 2019 @ 16:03

 16. Birthe Rønn Hornbech kan ikke klare mere.

  “Bevæger vi os mod en ny Muhammed-krise midt i valgkampen?
  Det er utroligt, at én galnings destruktive provokationer får lov at sætte flertallets frihed og sikkerhed på spil.”
  https://jyllands-posten.dk/debat/blogs/birtheroennhornbech/ECE11342178/bevaeger-vi-os-mod-en-ny-muhammedkrise-midt-i-valgkampen/

  Kommentar by BE — 26. april 2019 @ 17:19

 17. Lad os befri Nørrebro for muslimske besættere.
  Livgarden skal ikke længere gejle ammo-tasken de har på ryggen i samme grad som hidtil, da den IGEN skal indholde skarp ammo. En konsekvens af at være nabo til et befængte, muslimske umma-område vi kalder Nørrebro.

  Løkke-Fonden bugner af velvære.

  Kommentar by Iznogut — 26. april 2019 @ 17:22

 18. …det befængte, muslimske umma-område…

  Kommentar by Iznogut — 26. april 2019 @ 17:23

 19. BE 17:19
  Voksenbleen Bitre Røv Hornbæ har forlængst mistet forstanden, taleevnen!, småkagerne og bankobrikkerne.
  Senildemens udtrykkes og udmøntes ofte i udfald og utæmmet raseri mod sine nærmeste. Hav ondt af kosten.

  Kommentar by Knights Templar — 26. april 2019 @ 18:07

 20. Gamle Gunnar Gonoré Olesen nævner sjovt nok ikke Hizb ut-Tahrir.

  Mange danskere finder denne ækle forening stærkt provokerende, og deres fredagsbøn og magtdemonstration foran Christiansborg var én stor provokation.

  Mon gamle Gunnar håber på en bestyrelsespost i Kalifatet?

  Kommentar by Revisoren — 26. april 2019 @ 19:04

 21. Jeg er SÅ TRÆT af at høre om muhamedanere. Kan de ikke, for Allah, tage hjem?

  Kommentar by Bastardo — 26. april 2019 @ 19:12

 22. Nu er størstedelen af Syrien erklæret sikkert land.
  Så med paradigmeskiftet må der blive travlt i lufthavnen.

  Kommentar by Bastardo — 26. april 2019 @ 19:42

 23. Teknisk set er Islam ikke en religion, men udelukkende Kaliffens slet skjulte politiske manifest. Så blasfemiparagraffen kan i et retfærdigt samfund aldrig gælde for Islam.

  Kommentar by Hvideplov — 26. april 2019 @ 22:43

 24. Nogle politikere vil give ALT for at få fred og ro, dvs tækkes et eller andet flertal/gruppe, her muslimerne. Hvad de end beder om vil man give dem, for at tækkes dem og deres uendelige krav.
  Ja det koster for helvede at beskytte rettigheder, og der er en pris at betale. Ikke fordi jeg synes Paludan er andet end en gøgler, han ville ALDRIG opnå noget som helst uden hans afbrændingscirkus.
  Men samtidig hader jeg Islam som pesten, og dermed en stor del af muslimerne for det de tror på og går ind for og støtter. Det er anti-dansk, anti-demokratisk, anti-vestligt dvs en bombe under ethvert vestligt samfund, Islam.

  @JC ja det er sjovt hvordan de evigt og altid hiver de samme “eksperter” ind som blindt og uden at blinke understøtter DR´s egne synspunkter, og fastholder seerne ikke i en objektiv virkelighed, men en meget manipuleret og stærkt socialistisk venstredrejet(hvorfor hedder det egentligt venstre og højre når venstre er højreorienteret? har det ikke noget at gøre med GAMLE dage hvor da sad til højre og venstre for socialdemokratiet i folketinget?).

  Jeg synes bestemt ikke seere og lyttere skal indoktrineres i noget som helst, lad dem SELV tænke og føle og konkludere. Det har DR i årtier modarbejdet, og ja hvis ikke hjernevasket så stærk manipuleret og påvirket dets brugere. Jeg har for mange år siden droppet AL nyhedsformidling derfra, dertil er den ALT for subjektiv og indoktrinerende og for at det ikke skal være løgn, så nægter de vitterligt alt evigt og altid. Enhver kan se at DR manipulerer evigt og altid, og ikke kender eller anderkender objektive og modsatrettede synspunkter. Det er og bliver en kommunistisk/ekstrem socialistisk mediekoncern. Vil lige sige at jeg på INGEN måde ønsker Fox i danske klæder, men så helst DR afmonteret og smidt på lossepladsen totalt.
  Forbandet propagandasender.

  Kommentar by Endnu en vantro — 27. april 2019 @ 01:34

 25. Jesus blev korsfæstet for at kritisere religiøse mennesker. Alt det, som kristendommen har ført med sig, vil venstrefløjen – og naturligvis også islam – lægge i graven. De hader, at andre mennesker skal have frihed til at kritisere dem og derfor skal kritikken gøres ulovlig. Resultatet har vi set alle de steder, hvor hadet til kristendommen, har sejret og ført menneskelige lidelser med sig, vi ikke havde troet mulige.

  Kommentar by PiusXll — 27. april 2019 @ 09:35

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper