26. april 2019

Fra Enhedslisten til ikke-partipolitiske NGO’ere: GeneralsekretærJohanne Schmidt-Nielsen, Red Barnet

Da jeg for otte år siden gravede lidt i AFA-kollektivet på Amicivej på Frederiksberg, fandt jeg talsmænd for Borgerinitiativet Kirkeasyl (Pelle Dragsted, senere Enhedslisten-MF’er) en logistisk koordinator i Greenpeace, og en policy- og kampagnekoordinator i Amnesty International. Dragsteds bedre halvdel Janne Tynell blev senere presse- og kommunikationsmedarbejder for Red Barnet. I de her bevægelser sidder der ofte ‘kommunister i toppen’, som Margrete Auken forleden pointerede.

Sidste år forlod Enhedslisten-MF’er Maria Reumert Gjerding Folketinget, for at blive præsident for Danmarks Naturfredningsforening. Tidligere på året var der så Alternativets Josefine Fock, der droppede tinget for at blive direktør for integration i Dansk Flygtningehjælp. Nu er turen så kommet til Johanne Schmidt-Nielsen, der så sent som 2011 proklamerede at slutmålet var ‘et kommunistisk samfund’.

Her citeret fra Facebook (25. april 2019).

Jeg er virkelig glad for at kunne fortælle, at jeg tiltræder stillingen som generalsekretær i Red Barnet i Danmark, når valget har været afholdt. Og jeg glæder mig. For der findes næppe en bedre sag, end at alle børn skal have det godt. I Danmark og i verden. Alt for mange børn lever liv, som slet ikke er for børn.

Herhjemme stiger børnefattigdommen, børnene på Sjælsmark risikerer at blive mærket for livet, psykisk mistrivsel er uhyggeligt udbredt og mobning er desværre hverdag for mange både i skolegården og på sociale medier. Og når krige og konflikter rammer, og når klimaforandringer skaber nye katastrofer ude i verden, er børnene de allermest udsatte.

Den gode nyhed er, at vi kan gøre noget ved det. Vi kan faktisk slet ikke tillade os at lade være. For beskyttelsen af børn og kampen for deres rettigheder er vores allerstørste ansvar.

Red Barnet går forrest i kampen for børns rettigheder i Danmark og i resten af verden, og jeg går til opgaven med stor ydmyghed. Red Barnet er en stor organisation, og i den første tid vil jeg prioritere at lære de mange dygtige og engagerede medarbejdere og frivillige at kende.

Nu kaster jeg alle mine kræfter ind i den børnepolitiske sag. Det betyder også, at jeg efter valget lægger det partipolitiske arbejde på hylden.

… Red Barnet kæmper for verdens vigtigste sag. Jeg er så glad for at blive en del af holdet.”

(Mellemfolkeligt Samvirke mod racisme og økonomisk ulighed; Foto: MS.dk)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/100725/trackback

34 Comments »

 1. Massehenrettelser, henrettelse af et barn og post mortem korsfæstelse, så kender vi Saudi-Barbarien igen, hvor var Johanne i denne sag?, forbyd islam i Danmark.

  Long before Saudi Arabia announced it had carried out one of the largest mass executions in its history earlier this week, some of the men condemned to death had made impassioned pleas to the courts in a bid to save their lives.
  Many said they were totally innocent, that their confessions had been written by the same people who had tortured them. Some claimed to have evidence of their abuse at the hands of their interrogators. And one reaffirmed loyalty to King Salman and his son, Mohammed bin Salman, in hopes of getting leniency from the court, trial documents show.
  None of these arguments swayed the judges overseeing their trials in 2016, and the suspects were convicted of terror-related crimes and sentenced to death. On Tuesday, Riyadh announced that 37 men had been executed, including three who were minors when the kingdom said they carried out their crimes. One of the men was crucified after his execution, strung up and put on display as a warning to others.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 26. april 2019 @ 12:20

 2. Det er faktisk et demokratisk problem, at så mange danske levebrødspolitikere primært ser ud til at bruge Folketinget som en slags springbrædt til noget “bedre”. Der er sørme også en del fra V, K osv lejren, som primært feder den af mens de dyrker deres egne interesser, og venter på at der kommer et tilbud. Typer som Zenia Stampe mv er helt klart udelukkende i venteposition. De bliver aldrig ministre alligevel.

  Man kunne måske hævde at en “kommunist” i Red Barnet gør mindre skade end en kommunist i Folketinget, men det er Corydon-problematikken om igen; Hverken Gjerding, Schmidt, Brian Mikkelsen osv bliver jo foretrukket pga. deres indlysende, hæderkronede, veldokumenterede kompetencer, men fordi de har et netværk på Borgen, blandt embedsstanden osv. Man køber sig simpelthen til en slags udenomsindflydelse.

  Og naturligvis er det sådan, det kan aldrig være anderledes i et land som Danmark. Men ikke desto mindre netop derfor er det væsentligt at være opmærksom på.

  Kommentar by DavidK — 26. april 2019 @ 12:28

 3. Under paroler som:
  “Køb en Kamm – Red Barnet”
  Skal den lille Stalin-Schmidt nu køre butikken Rød Barnet.
  Nææh, må vi så be’ om Paludan i spidsen for “Ryd Barnet”
  På den anden side. Se positivt på det. Med frk Stalin-Schmidt bliver der meget mere til alle de fattige børn. Er der ikke noget med, at folk fra Ejendomsmæglerkæden EL ikke må oppebære en højere løn til sig selv end en ufaglært arbajer?
  Hvem der skal rede den lille frk.Stalin-Schmidt står til gengæld hen i det uvisse. Hendes “bollehår” ku’ godt trænge til en kam – kam, med eet “m”.

  Kommentar by Knights Templar — 26. april 2019 @ 13:05

 4. Det er det jeg siger…De danske kvinder bliver vores grumme skæbne…Man kan fodre svin i Danmark med alle de her gale kællinger, som sidder på mange vigtige meningsdannende poster…ren og skær landsforræderi mod den danske befolkning og stat kva deres bevidste samfundsnedbrydende meninger og ikke mindst handlinger!

  De øvrige kvinder i Danmark bliver nødt til at tage affære og få stoppet de her gale kællinger…først da kan vi mænd blive blive fri og få samfundet på ret køl igen….kvinderne mestrer det ikke!!!

  Kommentar by Black Watch — 26. april 2019 @ 13:14

 5. God tur hjem til sandkassen.

  Regeringen vil ophæve indrejse- og opholdsforbud i Irak og dele af Syrien.

  Det oplyser Justitsministeriet i en pressemeddelelse.

  Der vil stadig være forbud mod at rejse til og opholde sig i Idlib-provinsen og Dayr Az Zawr-provinsen i Syrien, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 26. april 2019 @ 13:24

 6. How how, der er nogen af os der har fattet lunten.. Især efter et af børnene fik tæsk, men metoo gør det svært..

  Men åhh, nu skal børnene igen stå for skud for rød hjernevask, især de svageste. Misbrug børnene, har altid været m.o. Hos rød, som hos inva.

  De skal forrødes, blive rødløse, gå i rødderne, rødrettes, sove tårnerødesøvn, rødrendes, udsættes for rødcking, røvervåges, grødppetvinges til at blive gode rødzister.. Skide hamrende synd for dem og os alle. Der vil gå mange år før de trækker bloddynen af og vågner op til det dumske dhimmimark og hader vores minde..forstummede af invasionen..

  Red barnet fra red barnet

  Kommentar by Gaflen — 26. april 2019 @ 13:33

 7. JA, DE SVENSKE MÆND har al mulig grund til at fortryde at de lod feminister, politik-kvinder, pladderhumanister, ligestillings-fanatikere, kvindesags-furier og feminiserede mandslinge overtage styringen af landet. Alt tyder på at Sverige ender i en afgrund, hvorfra ingen vil kunne kravle op igen. Sverige er fortabt, ser det ud til. Men Danmark kan måske stadig reddes? Læs net-aviserne om de rædsler som nu udspilles i Sverige, Frankrig, Italien og England mv.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 26. april 2019 @ 13:47

 8. PS: Red Barnet er åbenbart også domineret af kommunister. Det er vel derfor foretagendet har svigtet de danske børn i årevis. De børn som er blevet mishandlet af “systemet”. Se den korte dokumentarfilm “Næstved kommune tvangsfjerner 11-årig pige”. (Om een af utallige fjernelser hvor “børneværnets” korrupte betonhoveder brutalt slæber et barn væk fra det hjem hvor det helst vil være)

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 26. april 2019 @ 13:56

 9. I kommunisme er tilhører børn ikke forældrene men staten, så det giver faktisk mening at alle de gale rødhætter søger job i de firmaer.

  Kommentar by k. m. — 26. april 2019 @ 14:40

 10. Socialist-kommunister rager til sig. Eneste grund til, at de skubber det glade vanvid foran sig i årevis. på trods af overvældende beviser på deres løgne og bedrag.
  Gevinsten kommer efter aftjent “værnepligt”. Et topjob med politisk indflydelse. Gucci-kosten er et klassisk eksempel.
  Stasi-Johanne Skidt-Nielsen pisser på danskerne. Johanne-Fonden skal bugne i lighed med Løkke-Fonden.

  Kommentar by Iznogut — 26. april 2019 @ 15:01

 11. k. m.
  Jeppe Nyboe skal nok udpege, hvilke børn der fjernes.

  Kommentar by Fascist — 26. april 2019 @ 15:09

 12. 9 k. m.

  Ja, kommunister vil utrolig gerne have fingre i børnene.

  4 Black Watch.

  De danske mænd er frie…Flertallet vælger helt frit at sidde på deres haler og tage afstand til Rasmus Paludan…som Gunnar Olesen i Kims foregående indlæg.
  Men forandring er på vej…også blandt kvinderne…Vi lever i en tid med maskefald.

  Kommentar by Sådan er det jo — 26. april 2019 @ 15:15

 13. En måde at stoppe de vanvittige høje lønninger til godheds industriens uduelige ansatte DJØFer og eks. politikere er at ingen skattekroner skal gives, man tager pis på de frivillige der godhjertet prøver at gøre en indsats mens uduelige råbe hoveder i toppen beder om flere penge, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 26. april 2019 @ 15:23

 14. Ud over det mister MS, DN, Red Barnet, AI m.fl. deres samfundsgavnlige funktioner ved at blive omdannet til aktivistiske kopier af Enhedslistens politik.

  Kommentar by traveler — 26. april 2019 @ 15:24

 15. Stop al statsstøtte til NGO’erne. Omman vil støtte en NGO, må være op til den enkelte at afgøre. Det er ikke et job for staten eller de håbløse danske politikere.

  Kommentar by na — 26. april 2019 @ 15:29

 16. Endnu en klam kommuniskælling i en topstilling i godhedsindustrien. Pluk den velbjærgede sæk i skat !!!!

  Kommentar by Torino — 26. april 2019 @ 15:36

 17. Organisationen “Red Barnet” har nu levet op til sit navn og reddet et barn. lille Johanne, såvel økonomisk som indflydelsesmæssigt.
  Men hvad med alle de andre børn? Hvordan redder man dem fra at blive omklamret af de røde?

  Kommentar by bjarne binee — 26. april 2019 @ 15:42

 18. Johanne Schmidt-Nielsen ? ER det ikke hende overklassepigen fra den revolutionære Enhedsliste, som aldrig er blevet udsat for et kritisk interview fra DR?

  ER det ikke hende, som ifølge Christian Langballe bliver mødt med begejstring og venlige tilråb, når hun er på besøg i DR-byen – mens han bliver mødt med ligegyldighed eller det der er værre?

  Tillykke med stillingen Johanne – husk nu også at passe Sugardaddy i millionvillaen ude i Valby.

  Kommentar by MKM — 26. april 2019 @ 15:47

 19. Jeg spekulerer på hvordan folketinget fordeler de højtlønnede poster i div. organisationer. Har de en liste eller optjener man point eller hvordan fungerer det?

  Det samme gælder alle de forskellige NGO´er, hvem fordeler og hvordan fordeles de penge?

  My Take : Såkaldte velgørende og æres-erhverv burde lønnes med en symbolsk lønninger. Det ligger i betegnelsen at det ikke drejer sig om at akkumulere formuer men at hjælpe folk i nød.

  U-landshjælpen kunne man i disse computer tider nemt lægge ud til folket at bestemme hvem der skal have hvad. Så kan vi samtidigt tage diskussionen om hvem og hvad der er berettiget til at modtage hjælp.

  Et Eks. Kina modtager bistand fra Danmark, hvad skal det overhovedet gøre godt for?

  Kommentar by Santor — 26. april 2019 @ 16:10

 20. Kommentar by Sådan er det jo — 26. april 2019 @ 15:15

  Enig…jeg har i mange andre indlæg netop skrevet om de danske mænds kvindagtighed og fornægtelse af virkeligheden. De følger den feministiske agenda med åbne øjne og er bevidste om, at de nok er på gale veje…men men de tør ikke sætte sig imod…bekvemmeligheden og det at pisse i bukserne varmer så dejligt…en stund!

  Jeg tvivler på at der kommer afgørende ændringer i flertallets meninger og handlemåder…Så længe der er demokratisk flertal for status quo og at man ikke skal have klinket noget…så ændres der ikke noget afgørende.

  Afgørende ændringer i Vesten og hermed Danmark kan kun ske via udemokratiske midler…desværre…måske sker det med tiden…men det bliver ikke rart…så kommer de bløde mænd til at både pisse og skide i bukserne…men det er af skræk og når de hænger i byggekranen!!!!

  Kommentar by Black Watch — 26. april 2019 @ 16:40

 21. Brød købt for andre folks penge smager nu bedst. Ikke sandt Johanne?

  Kommentar by Nielsen — 26. april 2019 @ 17:36

 22. Det er næppe erfaring og faglige kvalifikationer der har vejet tungest, da man skulle ansætte den lille yndige ejendomsspekulant.

  Johanne Stalin Nielsens erhvervserfaring begrænser sig til tre måneders praktik i en børnehave.

  Men det var vel også Red Barnet, der i en årrække havde halalhippien Mimi Stilling Jacobsen som direktør.

  Red Barnet er nu en direkte filial af Enhedslisten…

  Kommentar by Revisoren — 26. april 2019 @ 18:30

 23. Ren barnet er en PRIVAT forening- og ligesom alle andre Private foreninger, må de fremover leve af medlemmernes bidrag.
  Ingen foreninger skal have en krone af skatteydernes surt sammenskrabede småpenge!

  Kommentar by Hul igennem? — 26. april 2019 @ 18:36

 24. Lad mig gætte. Årslønnen er det samme som en metalarbejder tjener i københavns kommune?

  Kommentar by Realist — 26. april 2019 @ 18:52

 25. Husker at Pelle “AFA” Dragsted var dybt forarget, da Brian Arthur Mikkelsen, Karen Hækkerup og Bjarne CoryDong m.fl. fik jobs i det private erhvervsliv.

  Ligeledes ville Enhedslisten afskaffe finten med forældrekøb af lejligheder, hvorefter Pernille Louboutin Skipper indkasserede en milliongevinst ved et ejerlejlighedssalg.

  Moral er godt, men rød dobbeltmoral er som bekendt dobbelt så godt…

  Kommentar by Revisoren — 26. april 2019 @ 18:53

 26. Hold da op, Johanne,
  Du skriver, at “Red Barnet kæmper for verdens vigtigste sag”.
  Det vil sige, at du har spildt din tid de sidste tredive år på uvigtige sager?

  Kommentar by Bastardo — 26. april 2019 @ 18:57

 27. Åh hvilken lykke for lille Johanne.

  Kommentar by Johnson — 26. april 2019 @ 21:39

 28. Så har jægersamler parasitten Johanne Schmidt-Nielsen fået sig et nyt nasse job. Og det er ualmindeligt let og velbetalt job for dem der har kontakterne til at få det!

  Kommentar by Hvideplov — 26. april 2019 @ 22:46

 29. ALLE i godhedsindustrien har til fælles:
  De lever af andre folks penge, deres første prioritet er at holde industrien i gang/øge omfanget, de vil slagte alt til fordel for førsteprioritet, de promoveres højt af skattebetalte MSM, de ville dø af sult hvis de skulle tjene til føden i det private erhvervsliv og deres IQ ligger meget tæt på iSlammets 1400 årige indavls-resultat.

  Og tænk hvor mange danskere, der er idiotiske nok, til at give penge til dette og bruge tid på at indsamle lønnen til dem???

  Sidste prioritet for segmentet er: et effektivt resultat af hensigterne!!!

  Kommentar by M.S. Carstens — 26. april 2019 @ 23:30

 30. Til #29
  Det er 100% sandt.De forbruger mere end alle andre og bidrager kun med dysfunktion. Yderligere er de så “hersker arrogante” at de fortæller alle andre at de skal spare på resurserne :D

  Til #28
  Det blev skrevet hurtigt og sent, der skulle naturligvis stå:
  Så har jægersamler parasitten Johanne Schmidt-Nielsen fået sig et nyt nasse job. Og det er et ualmindeligt let og velbetalt job, men kun for dem der har kontakterne til at få det!

  Kommentar by Hvideplov — 27. april 2019 @ 08:08

 31. Nu går Johanne fra at være meget vellønnet MF til at være meget vellønnet Generalsekretær. Mon Johanne går forrest i kampen mod ulighed og giver alt sit overskud bort til de svage, som hun SÅ gerne vil kæmpe for? Alle disse organisationer, som engang havde troværdighed, mister alt ved at ansætte disse dybt utroværdige egoistiske mennesker, som jo altså gerne vil kæmpe for de svage.

  Kommentar by PiusXll — 27. april 2019 @ 09:20

 32. Kommunister/marxister er trænede i at kuppe en hvilken som helst forening. De aftaler at stå sammen om det og møde talstærkt op til generalforsamlingen. Vi andre normale hader at bruge tid på generalforsamlinger. Derfor har der altid siddet uforholdsmæssigt mange kommunister/marxister i bestyrelserne og ledelsen af fagforeninger, a-kasser, almennyttige foreninger, NGO’er. kreditforeninger, skolebestyrelser, grundejerforeninger osv.

  I mine glade dage som anti-marxist på universitetet tog lederne af Kommunistisk Arbejder Parti (KAP) ansættelse på B&W og Postbanegården, hvor de blev valgt ind i fagforeningerne og medvirkede til at lægge begge virksomheder i graven. Postbanegården blev under KAP’ernes fagforeningsstyre et herligt sted at arbejde. Som ansat dér kunne jeg gå i biografen og se de nyeste film i arbejdstiden. Samtidig havde jeg glæde af de fede ‘akkorder’, som KAP’erne indførte, der f.eks muliggjorde at jeg kunne få udbetalt løn for 36 timmer for ét døgn. Når jeg arbejdede deltog jeg i timevis i den løbende interne skakturnering i kantinen i 2-3 timer hver dag! ‘Skakklubben’ udgav en dagligt en skriftlig oversigt over resultaterne af matchene og en løbende revideret rangliste.

  Desværre stoppede festen efter 4-5 år, da nogle emsige fortalte offentligt om herlighederne.

  Pamperi er en uundgåelig konsekvens af kommunister/marxisme. F.eks har økonomer påvist at den økonomiske ulighed i sin tid i Sovjetunionen var meget større end i det kapitalistiske vest.
  Danmark er som en statsliggjort velfærdsstat, det nærmeste man i dag kommer til den reelt eksisterende kommunisme og pamperne breder sig derfor overalt.

  Kommentar by A-mad — 27. april 2019 @ 09:46

 33. Hun kan kæmpe dide om dide med Jørgen Rolex Bov’lsen, “der aldid’ var på de svaaages dide.
  750.000 meget på de svaaaages dide.
  Hvilket han demonstrerede ved at lave en helvedes ballade omkring sin fratrædelsesgodtgørelse. Fra et job i RØDE Kors i den tunge velbetalte ende.
  De mennesker snakker og deres røde røve går. De er salon-kommunister med eet eneste mål for øje i den sidste ende:
  Dem SELV.
  Hér i huset er vi længst holdt op med at proppe i raslebøsserne. Tildels af denne grund. Og så fordi dem midlerne er tiltænkt i den sidste ende. Kun modtager brødkrummer.
  Jeg mener at huske, det netop var Røde Kors, der var en tv udesendelse om for en hel del år siden. Der viste “fordelingsnøglen” på eet af RK mange indsamlingsinitiativer.
  RK solgte “røde kors pakker” med kontorudstyr m. RK logo; blokke, kuglepenne osv i en behersket kvalitet til i 1000-vis af kroner.
  En kritisk gennemgang af regnestykket viste, at af en kontorpakke til måske 1600 kr. fik RK hele 200 kr. Resten blev ædt op af de underleverandører RK havde udliciteret arbejdet til. Fordi som RK(var det Bov’lsen) udtalte; vi har ikke kapacitet til selv at løfte opgaven.
  De folk – typisk mindre firmaer og håndværksmestre – der havde bundet an med een af RK’s kontorpakker der kunne fås op til adskillige 1000 kroner i tillid til deres hjælp nåede frem til rette vedkommende; verdens fattige. Gik naturligvis af skinnerne, ved at få at vide. At dem de egentlig hjalp var et kontorforsyningsfirma. Og ikke fattige i Afrika.
  Jow jow. Røde Kors, det store uegennyttige dyr i åbenbaringen.
  Gætter på at hos lille frk Stalin-Schmidt’s kommende arbejdsgiver, kører tingene ikke et hak bedre.
  Desuden fastholder alle disse projekter udelukkende modtagerlandene i passivitet.
  Tak men – nej tak!

  Kommentar by Knights Templar — 27. april 2019 @ 10:00

 34. Det er som bekendt ikke kun lille yndige Johanne Stalin Nielsen fra Enhedslisten, der stopper i Folketinget.

  Den gamle voldspsykopat Pelle “AFA” Dragsted stopper også på grund af Ejendomsmæglerlistens rotationsprincip.

  Måske venter der Pelle Brosten et velbetalt pamperjob som Generalsekretær i terrororganisationen Dansk Flygtningehjælp.

  Jobbet blev ledigt i denne uge, da man valgte at smide den gamle radikaler Christian Friis Bach på porten.

  Friis Bach var formentlig ikke rabiat nok?

  Kommentar by Revisoren — 27. april 2019 @ 19:04

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper