28. april 2019

Presselogen: “Har medierne givet en megafon til den racismedømte formand Rasmus Paludan?”

Om lidt, her søndag formiddag, skal Presselogen på TV2 News diskutere Rasmus Paludan. Emnet er hvorvidt medierne har et medansvar for Paludans opstilling, og minsandten om ikke om magasinet der har presseetik som overordnet emne vælger at gentage ‘racismedømt’-etiketten, et goldt brud på Pressenævnets regler.

“Efter to uger med massiv medieomtale er Stram Kurs klar til #FV19. Har medierne givet en megafon til den racismedømte formand Rasmus Paludan? Og hvad nu med dækningen af partiet i valgkampen? @PRESSELOGEN søndag kl. 10…” (Presselogen på Twitter, 28. april 2019)

(Undertegnede til Presselogen på Twitter, 28. april 2019)

“Mediechefernes debat Følg med, når samfundets vagthunde går kritisk til hinanden. Danske mediechefer stilles i ‘Presselogen’ til regnskab for deres valg og vinkling af historier og for deres etik.” (Presselogen jf. TV2.dk)

Opdate. DR-redaktør, eks-kommunisten Jacob Mollerup revser panelet for at have givet Paludan for megen medietid. Omtaler reflektorisk Paludan som ‘racismedømt’ hadprædikant. Paneldeltager Jan Schouby fortæller, at Aarhus Stiftstidende skam ikke har givet Stram Kurs for megen medietid. Han pointerede, at de eksempelvis har undladt at live-blogge, og noterer henkastet, at det valg skete på baggrund af Paludans ‘holdninger’.

Panelet diskuterer DR-dokumentaren Nationalist i børnehøjde, som roses for at give et indblik i Paludans arbejdsmetoder. Det var lødigt nok, men ville være kritisabelt, hvis DR havde tilbageholdt dokumentaren for at lancere den kort før valget udskrives. Insider-info: DR har udskudt dokumentaren i adskillige uger, netop for ikke at blande sig i valgkampen.

Oploadet Kl. 10:25 af Kim Møller — Direkte link46 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/100778/trackback

46 Comments »

 1. Man vil gerne at reglerne gælder for andre, men kvier sig når det modarbejder sin egen agenda. Lidt ligesom at lave om på reglerne mit i et spil når man er ved at tabe. Tsk…lavt niveau.

  Kommentar by FrafaldenModerat — 28. april 2019 @ 10:33

 2. Første debat: Eks-kommunisten, eks-DR-redaktør Jacob Mollerup kritiserer medierne: https://politiken.dk/kultur/medier/art7150953/Medierne-bør-overveje-hvorfor-de-leverede-megafonen-til-prædikantens-hadefulde-budskaber

  Nævner Ekstra Bladets heilen-association som ‘venlig omtale’: http://www.uriasposten.net/archives/94775

  Kommentar by Kim Møller — 28. april 2019 @ 10:35

 3. Ja, jeg håber, at RP, hvis og når han bliver frikendt, sagsøger de sjovnalister, der har hængt ham ud i deres statsstøttede medier. Hvis han bliver frikendt har de hængt ham ud uberettiget – derudover så bider den sgu ikke længere, den der: “buh bad, du er racist”.

  Og hvad er alternativet? Har RP samlet stillere alene på grund af det han siger – eller på baggrund af de optøjer, den vold og den trussel imod ytringsfriheden, der finder sted i de områder, som han har demonstreret i?

  Mener befolkningsudskiftningens lakajer i presselogen, at man skulle have fortiet arabernes optøjer?! Det bekræfter vist kun, at man ikke kan stole på MSM!!!

  Kommentar by Migranter gider ikke telte — 28. april 2019 @ 10:35

 4. Igen aflyses en demo.
  Vil de tie paludan ihjel. Men al denne aflysning er mere benzin på grillen. Den kan ikke slukkes nu. Koranen kan selvantænde uden hjælp. Lav ikke en Jacob haugaard, der blev ydmyg i salen.

  Kommentar by p — 28. april 2019 @ 10:37

 5. Mediedirektør. Henriette Marienlund i Danmarx Ramadanradio hiver efter vejret gasblå i ansigtet i Presselogen, når hun konstaterer: —Før i tiden kunne vi i medierene redigere Rasmus Paludan ud af dækningen. Men han jo gået under radaren, han er jo på YouTube og har over 20 millioner visninger, så han er jo derude ude nu, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 28. april 2019 @ 10:44

 6. Medierne, venstrefløjen, muslimerne.. de siger allesammen at Paludan skal ignoreres, ties ihjel. Og det ville da også være det mest effektive hvis de vil stoppe ham. Men de kan ikke lade være med at reagere og tale om ham non-stop. Det er så komisk, Trump om igen.

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 28. april 2019 @ 10:44

 7. For de licensfinancierede medier gælder det nu for alt i verden om at undgå at Paludan eller hans parti bliver valgt ind. For så bliver de ramt af alsidighedsforpligtelser mv. og kan blive tvunget til at invitere ham i debatprogrammer i tide og utide. Begynder de først at ekskludere et parti så kan de med rimelighed blive bedt om at ekskludere andre ‘alternative’ partier.

  Vil der være partier, der er for fine til at diskutere islam eller indvandring så længe Paludan er i studiet, så skal de være velkomne til at blive væk.

  Kommentar by Asger G N — 28. april 2019 @ 10:57

 8. Håber at både NB og Stram Kurs har det som et vigtigt punkt på dagsordenen, at sløjfe al mediestøtte samt gøre betaling til løgnefabrikken Danmarks Radio til en abonnementsordning.

  Kommentar by Revisoren — 28. april 2019 @ 11:00

 9. Med ny teknik, med nye platforme er tidligere relativt enerådende medier svært stillet.
  Næsten alle kan med lidt teknik og midler formidle til flere tusinde, hvor de før skulle finde nåde hos diverse udgivere eller medieejere.

  En egentlig aftale om at omtale hr. Paludan som racismedømt findes dog næppe, men ytringsfrihed er jo nok til for at bruges…

  Kommentar by Peter Buch — 28. april 2019 @ 11:07

 10. Der kom en email-adresse med…

  Kommentar by Peter Buch — 28. april 2019 @ 11:08

 11. Det er kun et spørgsmål om tid, før vi politisk ukorrekte bliver udrenset på YouTube, som vi allerede er blevet det på Facebook

  Kommentar by Træt — 28. april 2019 @ 11:25

 12. LAD OS NU SE DEN BARSKE VIRKELIGHED i øjnene. Den er at kommunister/rødfascister har infiltreret de gamle partier og medier, og de ønsker at nedlægge Danmark ved at afrikanisere og islamisere vores land, i overensstemmelse med Merkels og EUs ønsker. Og de er parate til at udskifte vi danskere med kulturfremmede, i takt med at besættelsen af Danmark skrider fremad.

  De er fuldstændig afsindige, hensynsløse og samvittighedsløse. Se hvordan Uriasposten og andre uafhængige netmedier igen og igen har dokumenteret de skadelige og farlige konsekvenser af masseindvandringen. Men hverdagsterroren i Sverige, nedbrændingen af kirker, katedraler, huse, skoler, firmaer og biler i Frankrig, de blodige terror-attentater rundt om i Europa, de talrige overfald, røverier, voldtægter og mord overalt hvor de utaknemmelige, agressive, voldelige og fanatiske migranter og asylanter trænger frem……. ignorerer de radikale rødnazister koldt og kynisk.

  De gamle partier og medier er vores FJENDER, og derfor er det logisk at de konspirerer om at kvæle sandheden og ytringsfriheden, og planlægger at afskaffe folkestyret og nationalstaten/ fædrelandet/ folkehjemmet. Og på det sidste vil de så også afskaffe og udrense os, folket.

  Vi danskere skal til at passe på at det ikke går os ligesom de oprindelige borgere i Sverige, Libanon, Balkan og Preussen mv. Se sidste nyt på Snaphanen, den korte, 24nyt.dk og you tube: Merkels migrant crisis/one year on, Kalergi og Marokko-planerne.

  Kommentar by tp — 28. april 2019 @ 11:27

 13. Der lyves og der digtes og der spilles idiot. Frihjerneblødere i golden showers ned af dem selv, og det er ikke lige Pegasus der flyver- det er for 80.000 kr hesten Jazz, så Jesper Langkilde ku få fisse på sin (kone) men han var i USA at dumme sig.

  Kommentar by Hul igennem? — 28. april 2019 @ 11:29

 14. Mens han var..

  Kommentar by Hul igennem? — 28. april 2019 @ 11:30

 15. –Før i tiden kunne vi i medierene redigere Rasmus Paludan (ud af dækningen), Freudian slip much?!?, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 28. april 2019 @ 11:32

 16. Jeg har nogle reservationer overfor Paludans karakter og lederevner. Men der er godt nok intet der kan få mig til at glemme at jeg har det som at se hele kødranden af kulturradikale idioter, hvis børnehaveniveau viden om livets realiteter har gjort en lidt special kødbysadvokat til en meget mere speciel politiker, stå og blævre ved tilsynekomsten af deres eget enfante terrible.

  Kommentar by Moran ya Simba — 28. april 2019 @ 11:42

 17. Når I fortæller folk om syge islam og dens tro følgere, så send evt dette udklip fra thereligionofpeace.com! I løbet af de sidste 30 DAGE har muslimer dræbt næsten 600 mennesker på globalt plan! https://barenakedislam.com/2019/04/27/sorry-muslims-the-problem-is-definitely-not-that-anti-muslim-hatred-is-being-ignored-by-the-media/ Og hvad kan muslimer bræge op om i vore dele af verden? Påstande om at blive hånet for tørklæder! Eller måske lidt bacon på moskeer. Det sidste giver 2-3 års fængsel i uk. Europa ledes af farlige galninge, der -som lemminger – vil styrte os alle i afgrunden.

  Kommentar by Kuffar — 28. april 2019 @ 11:42

 18. PS: Vi skal også passe på at det ikke går os lige som borgerne i de lande hvor kommunisme, nazisme eller islamisme opnåede at bestemme alt. Hver eneste gang endte det i endeløse rædsler.

  Og læg så mærke til hvordan røde og radikale politik-kvinder, feminister og pladderhumanister, fra Jelved, Zenia, Maria Rørby Rønn, Henriette Marienlund, Sophie Hæstorp Andersen og Stine Bosse til Birthe Hornbech, Scall Holberg, Sofie Carsten, Pernille Skipper, Johanne S-N og mange andre af samme slags – – uafbrudt konspirerer mod mændene, familierne, hjemmets fred, fædrelandet, demokratiet, folkesundheden, den personlige frihed, statens økonomi og den almindelige kultur, tryghed og sikkerhed. Deres forbillede er Sverige og deres samlede politik er kortsynet og ALTØDELÆGGENDE.

  Kommentar by tp — 28. april 2019 @ 11:50

 19. Jeg husker ret tydeligt at TV2 news flere gange har sagt, at de fik deres eksistensberettigelse under gadeuroen på Nørrebro 2006, som indtraf i news første år, dvs flere gange har de nævnet netop den episode som værende en bærende kraft for hele stationen hvor man sender “24/7” som dog udformes i reel tv tid fra 06-23:30. Her 12 år senere er de gået væk fra “news” og til ”feel good tv” for den elitære dansker, det er ikke længere tv for alle danskere som søger nyheder hvilket også kommer til udtryk i eksempelvis presse logen hvor Jacob kwon og ulla pors ofte siger “vores senere”, det samme hører man igen og igen fra dagblade som eksempelvis politikken, de opdeler danskerne i hvem de gider være der for, og for en stor del danskere bliver de bevidst ikke repræsenteret i MSM.

  Kommentar by Prebber — 28. april 2019 @ 11:53

 20. #13
  Iveren greb mig, så jeg kom til at skrive Jesper, i stedet for Johannes- unskyld- det er Johannes Langkilde, fjolset hedder..

  Kommentar by Hul igennem? — 28. april 2019 @ 11:58

 21. *Media manipulation intensifies*

  Kommentar by Quark — 28. april 2019 @ 11:59

 22. PS: At være racisme-dømt er på ingen måde et bevis på at man er racist, men er snarere et tegn på at man forfølges politisk og udsættes for juridisk svindel. En ideologi eller en voldelig/morderisk kultur er jo ikke en race. Og sandhed er jo heller ikke en race.

  Kommentar by tp — 28. april 2019 @ 12:00

 23. Både MSM og det hele nuværende folketing er helt rund på gulvet. Nu vil den klamme snog Uffe Elbæk have et KRISEMØDE med resten af folketingets formænd for at diskutere – TaDa – Rasmus Paludan og Stram Kurs.

  https://www.bt.dk/politik/elbaek-skriver-mail-til-loekke-krisemoede-om-paludan

  Det må efterhånden være gået op for de fleste at Vores folketing er under belejring af anti-demokrater der ikke vil anerkende de spilleregler der nu en gang gælder ( for alle )!

  Kommentar by Santor — 28. april 2019 @ 12:12

 24. Alinskys “Rules for Radicals”, regel nr. 4:

  Få din modstander til at leve op til deres egne regler.

  Det stikker lidt dybere end bare at påpege hykleri, hvis man kan henvise til deciderede regler / etiske forskrifter, som modstanderen selv har formuleret, men ikke lever op til. Derfor skal vi konstant minde dem om hvad pressenævnets etiske regler siger om at kalde RP “racismedømt” – og hvordan de alle gør det i kor.

  Eks-kommunistisk DR-redaktør siger lige ud, at DR har givet RP mindre eksponering på grund af hans holdninger.

  Nyd desuden det ironiske i, at man laver et helt debat-program om RP, for at diskutere om man mon har talt for meget om RP. Det er som om de vile ønske de kunne lade være, men har en patologi der byder dem blive ved og ved og ved.

  Alinsky’s regel nr. 1:

  Magt er ikke hvad du tror, du har, men hvad din modstander tror, du har.

  Kommentar by Quark — 28. april 2019 @ 12:13

 25. @Santor 12:12

  De har tydeligvis ikke lært lektien, for de gentager stort set punkt for punkt deres manual for håndteringen af DF. De taler IGEN kamelen større og glemmer, at den skal sluges.

  Kommentar by Quark — 28. april 2019 @ 12:21

 26. Vi kan desuden konkludere fra Uffes lille brev, at han ikke kender Grundloven. Men det kommer nok ikke som nogen overraskelse.

  Kommentar by Quark — 28. april 2019 @ 12:22

 27. Al mediestøtte burde øjeblikkeligt stoppes. MSM dyrker ikke længere uafhængig journalistik, men er entydigt venstreorienteret. Præcis her har DF svigtet i helt ufattelig grad. Hvorfor har de ikke sat regeringens overlevelse på spil ved at kræve mediestøtten stoppet eller i det mindst drastisk reduceret. Det eneste, det er blevet til, er omlæggelse fra licens til et skattefinansieret dr. Medierne dyrker den samme dagsorden hele vejen rundt og klapper hinanden på ryggen. Stop al mediestøtte og lad falde, hvad ikke kan stå!

  Kommentar by PiusXll — 28. april 2019 @ 12:37

 28. “Den racismedømte Ramus Paludan” bliver gentaget så ofte, at det nærmest er gået hen og blevet tragikomisk. I løbet af et nyhedsindslag kan det blive nævnt 3-4 gange og det ender bare med at virke som utroligt påtaget politisk propoganda. Selvfølgelig er det redaktionelt aftalt.

  Derudover bliver Stram Kurs konsekvent betegnet som et parti til højre til trods for, at selv TV2 har erkendt, at der ikke er dokumentation for at kalde partiet for højreorienteret. Er man kritisk overfor Islam, så hører man åbenbart automatisk til på højrefløjen.

  Jeg mener dog, at racismedommen er korrekt pga. den kontekst, hvori udtalelserne falder. Man kan godt tale nedladende om befolkningsgrupper (f.eks. som jyder og sjællændere har gjort om hinanden i århundreder), men så snart Rasmus Paludan gør det i politisk øjemed, så er der mindre spillerum for ytringsfriheden.

  Kommentar by Larsen — 28. april 2019 @ 12:40

 29. Kommentar by Quark — 28. april 2019 @ 12:21

  Enig, der er panik i det kulturradikale cockpit nu. Det der virkede i 1995 mod Kjærsgaard er blevet til selvmål i mellemtiden.

  Kommentar by Moran ya Simba — 28. april 2019 @ 12:45

 30. Hysterisk morsomt at se de “rummelige og tolerante” rende rundt som hovedløse høns, alt imens de messer “nazi, nazi, nazi”.

  Glæder mig ustyrligt til første partilederrunde på TV, hvor Paludan og Vermund vil sætte dhimmierne til vægs…

  Kommentar by Revisoren — 28. april 2019 @ 13:38

 31. At være racisme dømt af landsforræderiske dommere.
  Er en titel man skal bærer med stolthed.

  Kommentar by XXXXX — 28. april 2019 @ 14:14

 32. Overværede Presselogen og synes det er ekstremt tragisk at disse såkaldte journalister taler ganske om RP og mest om hvorvidt han har fået for megen omtale i medier..
  Det tragiske moment går efter min diagnose på at forsamlingen på intet tidspunkt blot berører at det er det Muslimske samfund der virkelig viser deres sande ansigt ifm optøjerne, bilafbrændinger etc.
  Noterer mig i den forbindelse til min store glæde at Kathrine Lilleør i dagens Berlingske Tidende benævner materien ved dens rette navn RELIGIONSKRIG..
  Nok ikke et indlæg der er til udelt glæde for redaktionen på Berlingske Tidende; spændende om der kommer yderligere kommentarer..

  Kommentar by frank mathiesen — 28. april 2019 @ 14:37

 33. Altid seriøse Ekstra Bladet har opdaget Max Uwe er kandidat for Stram Kurs:

  https://www.bt.dk/samfund/her-er-paludans-foerste-kandidat

  Kommentar by Martin — 28. april 2019 @ 14:39

 34. Det er interessant at sammenligne Dansk Samling (Morten Uhrskov) med Stram Kurs (Rasmus Paludan), for de er holdningsmæssigt så tæt på hinanden, at de i en traditionel dansk politisk sammenhæng burde tilhøre det samme parti. Så vidt man kan høre, er de endda mere enige med hinanden end med Ny Borgerlige.

  Men hvor Dansk Samling tager afsæt i statistik mv. og den gode gamle saglige debattradition fra forsamlingshusene, så bruger Stram Kurs som bekendt helt andre midler for at få sat de samme emner på den politiske dagsorden. Man må erkende, at Uhrskovs saglige fremgangsmåde ikke har haft gennemslagskraft, men det har Paludans. Og det er trist for demokratiet, at der skal så meget provokation til for at vække folk og skabe fokus på indvandringens stigende samfundsproblem.

  Morsomt som de etablerede partier og medier er taget med bukserne nede. Her har de med medietrænede ansigter og håndbevægelser fortalt, at nu skal de ‘løse klimakrisen’ og ‘får styr på globaliseringen’ og andre mærkværdige, virkelighedsfjerne målsætninger. Og så underminerer Paludan hele deres veltrimmede strategi og deres konsensus om at ignorere indvandringsproblemerne.

  Selv Uffe Elbæk, der foregiver at være et oprørsparti, viser sig nu som det reaktionære og intolerante røvhul, som han i virkeligheden er.

  Kommentar by traveler — 28. april 2019 @ 15:05

 35. Jamen det er helt genialt, dansk Fake News diskutere Fake News, og som prikken over i’et gør de det for vores skattekroner.
  Die ufattelig dumme dänen.

  Kommentar by Piphans — 28. april 2019 @ 15:38

 36. # 12.4O, Larsen…. Paludan har jo bare sagt at iflg. videnskaben er der forskel på asiaters, indianeres, europæeres, eskiomoers og busknegres IQ. Han har nævnt en videnskabelig sandhed, og for det får han en racisme-dom. Det er da ikke spor korrekt, men juridisk svindel og hul i hovedet.

  Kommentar by tp — 28. april 2019 @ 15:45

 37. En ting jeg også bider mærke i, noget der afslører mediernes tilhørsforhold og agenda er når de skriver racismedømt. De behøver SLET ikke tage stilling til om det var faktuelt eller sagligt det han sagde, og om dommen i den laveste retsinstans nemlig Byretten, var korrekt. Nej han skal bare have et label på sig, også selvom han har anket dommen.
  Om 99 andre har domme for ditten og datten rager feks DR en høstblomst, de HADER Paludan og alt han står for, og så skal alle skyts bruges.
  De kunne aldrig drømme om at bruge en doms-label på deres darlings deres kæledægger, de er KUN modstandere af multikulturen der kan forvente den slags brugt imod dem.

  Og om det strider imod god presseskik, om han har anket, og om det han rent faktisk sagde som lå til grund var faktuelt korrekt eller ej betyder INTET for de store medier. Han er en fjende af dem og deres politik og deres ideologi dvs han skal bare jordes mest muligt. Holdes udenfor med alle midler, og karaktermyrdes ligesom man har gjort med Ronald McDonald i Usa.

  Kommentar by Endnu en vantro — 28. april 2019 @ 16:50

 38. Gæt en folketingskandidat:

  to års betinget fængsel for mandat- og skyldnersvig og 7½ års ubetinget fængsel i en sag om skyldnersvig … der er tale om endelige domme.

  Mon medierne har tænkt sig at bruge dette i valgkampen?

  Hvorfor mon den såkaldte “journalist” Marchen Neel Gjertsen og utallige andre ikke følger “Vejledning om god presseskik” fra Pressenævnet? Under C. Retsreportage hedder det i pkt. 5: “Så længe en straffesag ikke er endeligt afgjort eller bortfaldet, må der ikke offentliggøres meddelelser, der kan lægge hindringer i vejen for sagens opklaring, eller tilkendegivelser om, at en sigtet eller tiltalt er skyldig. Ved omtale af en straffesag skal det klart fremgå, om sigtede/tiltalte har erklæret sig skyldig eller ikke-skyldig.”

  Pressenævn, ha-ha, afsløret og til grin er I.

  Kommentar by Migranter gider ikke telte — 28. april 2019 @ 17:13

 39. Apropos:

  Folketingsmanden Pelle Dragsted, der har en fortid som maskeret gadedemonstrant – og muligvis hærværs- og voldsmand – fik sig en fin politisk ‘karriere’ i Folketinget, uden det mediepolitiske etablissement gik amok, tværtimod blev han båret frem og hyldes i dag chefstrategen og m.m.

  Men Paludan skaber nærmest panik i de samme kredse.

  Kommentar by traveler — 28. april 2019 @ 17:32

 40. Hvad er der i Paludans politik der gør, at han er højreekstremist i pressens øjne ?

  Kommentar by Torino — 28. april 2019 @ 21:25

 41. At medierne skulle have negligeret de optøjer der har fuldt i kølvandet på Rasmus Paludan, er en absurd tanke. Hvis ikke medierne beskriver virkeligheden som den er, er de værdiløse. Rasmus P.’s aktioner bringer et stort og voksende samfundsproblem op til overfladen. Det eksisterer i forvejen, men han bringer det på den politiske dagsorden. Det gør de ansvarlige mainstreampartier bange.

  Medierne har ikke skabt Rasmus Paludan, men de eskalerende indvandringsproblemer og de gamle partiers handlingslammelse har skabt et behov for mere handlingsorienterede partier.

  Kommentar by JC — 28. april 2019 @ 21:56

 42. At høre en mand som Knud Foldschack sidde i DR P1 Søndagsfrokosten og beskylde Rasmus P. for at være udemokratsk og uden respekt for Grundloven, er direkte komisk. Den gamle kommunist som er forkæmper for Christianitternes lovstridige annektering af Christiania, og de Autonome antifascisters voldelige adfærd overfor anderledes tænkende, skulle ikke belære andre om demokratisk kultur og respekt for loven. Dette program var endnu et skoleeksempel på DR’s ensidige manipulation af lytterne. Ingen af deltagerne repræsenterede den voksende del af vælgerne der er skeptiske over for den islamiske masseinvasion.

  Kommentar by JC — 28. april 2019 @ 22:09

 43. Ser af princip aldrig presselogen udover i spredte klip. De sidder på toppen af et Joachim von And bjerg af de penge skatteyderne er tvunget til at indbetale vel omkring 5 mia kroner om året?
  De forsvarer solidarisk deres mediemonopoler med alle midler og vil vha af deres socialistiske støtter i Folketinget og Europaparlamentet stoppe de frie online nyhedsmedier. De er meget gennemskuelige.

  De vil bevare magten over vælgerflertallet ved at styre udvælgelsen og formidlingen af nyhederne.

  Derfor ikke overraskende at de hader Stram Kurs, Nye Borgelige, Marine le Pen, Alternative für Deutschland, Sverigedemokraterne, Geert Wilders, Matteo Salvini, Nigel Farage, Donald Trump osv. Man kan altid med sikkerhed sige hvem de er for og hvem der er imod. De støtter pamperne fordi de selv er pampere.

  “Pamper
  En som suger ting til sig. Udtrykket stammer fra bleen Pampers, der er kendt for at suge bedre end andre bleer. Pampers blev hurtigt brugt om mennesker, der suger politisk magt, penge eller andre goder til sig på bekostning af de personer, som de repræsenterer.

  Blefirmaet var dog ikke tilfreds med den negative brug af navnet, og truede derfor med at lægge sag an mod alle, der misbrugte det. Det gav en del dårlig omtale i pressen, hvorfor firmaet indvilligede i den fortsatte brug af navnet, hvis det i stedet blev stavet pamper – altså uden “s” i den negative betydning.” (ordforklaring.dk)

  Kommentar by A-mad — 29. april 2019 @ 09:42

 44. Kommunister ansætter kommunister ansætter kommunister ansæ..
  At forsøge at finde bare een enkelt medarbejder på et “klassefoto” fra DdR med Rørby Røv, Ramsløget, Mullerup und parteigenossene, der ligger til højre for Soc.dem, for jo VIRKELIG “Find Holger” til at ligne childs play.
  Føj for helvede en kommunistisk rotterede Danmarx Radikaliserede møgspreder er blevet til.
  Som med alt på det blodrøde er hykleriet og de dobbelte standarder blevet til en rendyrket sublimeret kunstart.
  HELE Danmarx Kommunistisk Radio.
  Hold Jer fra badestrandene her til sommer. I kommer til at synke som sten. Med alle de huller I dagligt skydder i fødderne.
  Priceless, f.eks at høre den rabiate anarkist Knud Fuldemandssnak tale om anarkister. Endelig endelig en sand ekspert på det område der tales om.

  Kommentar by Knights Templar — 29. april 2019 @ 14:27

 45. ..på det blodrøde overdrev…

  Kommentar by Knights Templar — 29. april 2019 @ 14:28

 46. @A-mad — 29. april 2019 @ 09:42
  Ordforklaring.dk kan være ret underholdende og jeg kan også selv finde på at henvise folk til den…

  Fra https://ordnet.dk/ddo/ordbog?query=pamper

  Oprindelse: fra svensk pamp ’storagtig person’, af nedertysk pampen ’stolpre af sted’, jævnfør tysk sich pampen ‘proppe sig’, jævnfør pimpe

  Kommentar by Allan — 30. april 2019 @ 00:08

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper