28. april 2019

Drenge fra Bellahøj udviser ‘uhensigtsmæssig adfærd’: “… har taget magten fra kommunen og politiet”

Jeg har tidligere skrevet om problemerne med indvandrerdrenge på Brønshøj, med udgangspunkt i hetzen mod den nu lukkede pølsevogn. BT fortæller, at flere andre erhvervsdrivende ved torvet har lignende erfaringer, det være sig Netto, Aldi, Fakta, et pizzaria og det lokale bibliotek. Fakta og biblioteket har afkortet sine åbningstider, flere af de nævnte butikker har ansat vagter, og pizzariaet har nu valgt at dreje nøglen om.

Mere på BT.dk – Drenge tager magten i Brønshøj, og butikker lukker: ‘Jeg fik nok’

“… nu er her tomt.

… Michael er butikschef i Netto, og han fortæller til B.T., at de lokale drenge kommer i grupper og stjæler åbenlyst fra butikken.

De stjæler for eksempel lampeolie til at lave bål i parken og Red Bulls og donuts og alt muligt. Vi har desværre svært ved at gøre noget ved det,’ fortæller Michael. …

Fatih, der arbejder som førsteassistent i Aldi, fortæller, at drengene, der har været inde og stjæle cigaretter hos dem et utal af gange, kommer fra et bestemt område i Brønshøj.

‘Det, vi ved, er, at det er unge mennesker nede fra Bellahøjhusene,’ siger han og fortæller, at når de kommer, er det oftest i de sene aftentimer. …

‘Når de samler sig i større grupper, skaber det en dynamik, der gør, at de får en uhensigtsmæssig adfærd, og det har haft den konsekvens, at vi i en periode har begrænset bibliotekets åbningstid,’ siger han. (Rasmus Elleby, biblioteksleder)”

(Brønshøj Torv, 2019; Foto: Maps)

Oploadet Kl. 11:15 af Kim Møller — Direkte link56 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/100790/trackback

56 Comments »

 1. Støt Rasmus Paludan og Stram Kurs, og forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 28. april 2019 @ 11:18

 2. Her hjælper kun deportation. Tag resten af familien med.

  Vi har ikke så meget brug for uflyvelige IC35fly, som vi har brug for store landgangsfartøjer, der kan tage 500 yallaher hver, kursen mod Saudi, og så op på kysten, ned med klappen og bajonetter i ryggen på de medbragte kriminelle yallaher, ud i sandkassen.. og så vender vi skuden, hjem til fængselsskibet at hente 500 flere yallaher.
  Gentag.

  Kommentar by Hul igennem? — 28. april 2019 @ 11:23

 3. Sjakalmanifestet er eviggyldigt. Volden ligger i deres dna. Kastration kunne måske dæmpe gemytterne.

  Kommentar by Kuffar — 28. april 2019 @ 11:26

 4. “lokale drenge”.

  hahaha

  Kommentar by kenneth — 28. april 2019 @ 11:31

 5. Kriminelle tabere er stort set ligeglade med straffeloven. De strengere love og overvågning rammer normale danskere hårdest, jfr. knivloven, hvidvask, censur og overvågning på internet, kameraer, sikkerhedstjek og vagter. Uden den 5. islam kolonne i landet var det ikke nødvendigt, i lighed med for 30 år siden da samfundet hang sammen kulturelt og socialt. Allerede dengang var der dog problemer i gæring, måske vi skal længere tilbage? Fremskridspartiet blev jo stiftet tilbage i 1973.

  Kommentar by Zatopek — 28. april 2019 @ 11:38

 6. En form for afslutning vil komme af sig selv, Paludan eller ej.

  Den rigtige fortælling, den er at danskerne , jager samtlige islamister og kriminelle afrikanere på flugt ud af vores land, og dem der ikke skrider frivilligt bliver slået ihjel.
  Og det er historisk set uundgåeligt, og samtlige løgnesprøjter, propagandakontorer, nasserøve og forvirrede bananplukker vil højst udsætte det et par år.
  Tegnene på at det går den vej ses alle steder- og i de 7-8.000 år vi historisk kender til, er det hver gang gået sådan; når der bliver for mange irriterende ballademagere ca 10% i en nation, ja så bliver de uddrevet eller dræbt af nationens sande folk.
  Senest ses det i sin vorden i Sri Lanka, her får islamisterne det de har bedt om og før det i et andet buddhistisk land, Burma, hvor indbyggerne også fik nok af de islamistiske besættere , Rohingia’er, kaldte de sig- de blev jaget, skudt, massakreret efter deres islamistiske terror mod Burma’s fredelige buddhistiske indbyggere- og så valgt resten at skrubbe hjem til islamistBangla Desh, hvor de kom fra.
  Det er hvad der virker på besættere, islamister og storkriminelle- og det vil også virke her,. det viser historien- og det er begyndt- inden 5 år er de første uddrevet eller skredet frivilligt, og flere vil følge.

  Kommentar by Hul igennem? — 28. april 2019 @ 11:45

 7. e e

  Kommentar by Hul igennem? — 28. april 2019 @ 11:46

 8. Det er da klart, Zapotek: “Kriminelle tabere er stort set ligeglade med straffeloven.”

  Hvorfor skulle de være andet, når de som “straf” sendes til Karibien med deres ræverøde, kvindelige socialpædagogo’er? Det kan endda være de stikker fordi Amdi i hans mexikanske skatteyderbetalte paradis ;-)

  Kommentar by Migranter gider ikke telte — 28. april 2019 @ 11:47

 9. Drengestreger.

  Kommentar by XXXXX — 28. april 2019 @ 11:49

 10. Hvad skulle der kunne ske dem?
  De præmieres istedet. En god advokat.
  Politiet er bange. Asyl tosser og EU regler. Kan høre latteren.

  Kommentar by p — 28. april 2019 @ 11:56

 11. Altsammen en del af at forvandle Danmark til Mellemøsten: Virksomhed må ophøre og begrænses til minimum grundet kriminaliteten.

  Kommentar by Winged Hussar — 28. april 2019 @ 12:09

 12. Sharia-Jeppes kollega dialog-betjenten René Bro

  “Sektionslederen for nærpolitiet i Nordvest, Rene Bro, fortæller, at de har et godt kendskab til de unge grupper og også har en god dialog med dem.
  »Vi forsøger med dialogens vej at lede dem på andre tanker, hvis vi har en mistanke om, at de er på vej ud i noget, der ikke er hensigtsmæssigt,« siger René Bro.”

  -Deres terror er “hensigtsmæssig”???

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 28. april 2019 @ 12:18

 13. Det er kvalmende at de ramte personer pakker sandheden om de indavlede retardere kriminelle korandyrkende terrorister ind i tomme floskler som det er unge mennesker nede fra Bellahøjhusene, sikken en gang røgslør, men det giver mere vind i sejlene til Rasmus Paludan, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 28. april 2019 @ 12:21

 14. Lügenpressens hysteriske forsøg på at skjule abekattenes identitiet er kvalmende.

  Kommentar by Ole — 28. april 2019 @ 12:33

 15. På et tidspunkt vil danskerne kun have valget imellem at lade sig slå ihjel/blive udryddet….. eller at gå til modstand mod besættere og landsforrædere. Se iøvrigt Mogens Glistrup på you tube advare mod islamisterne. Men for de kloge og fremsynede advarsler blev han hånet af journalisterne og kastet i fængsel af de gamle partier, der ingenting forstod. Og her 25-3O år efter har Pol pot Lars, Jelved, Mette F og Pernille Weis osv. stadig ingenting forstået. (der kan selvfølgelig ikke være tale om ond modvilje mod at forstå, alle de rødradikale er jo humanister!)

  Kommentar by tp — 28. april 2019 @ 12:34

 16. “Når de samler sig i større grupper, skaber det en dynamik, der gør, at de får en uhensigtsmæssig adfærd”

  Kan det siges mere PC-agtigt?

  Kommentar by Michael — 28. april 2019 @ 12:58

 17. Uwe Max Jensen bliver kandidat for Stram Kurs. Straks finder medierne et billede af ham i bar røv.
  Latterliggørelse er i fuld gang.

  Kommentar by k. m. — 28. april 2019 @ 12:58

 18. SF og de andre ville gerne have et klima-valg. Den drøm er vist ødelagt nu, og Islam er da også vigtigere for vores fremtid end at vandstanden i verdenshavene stiger 14mm

  Kommentar by k. m. — 28. april 2019 @ 13:24

 19. Snart er Danmark 100% Halal.

  Kommentar by Ewing — 28. april 2019 @ 13:28

 20. Tænk, for 50 år siden var Bellahøjhusene et sted, hvor der boede arkitekter og akademikere. Nu ødelagt ligesom Albertslund og Tingbjerg. Bravo landsforræddere

  https://www.dr.dk/nyheder/kultur/historie/60-aar-siden-bellahoejhusene-var-danmarks-foerste-skyskrabere

  Kommentar by BB — 28. april 2019 @ 13:28

 21. # BB

  100 % enig!

  De ikoniske højhuse på Bellahøj får desuden en ny funktion, når Kalifatet bliver implementeret.

  Her vil bøsser og LGBT-tosser blive kastet ud fra…

  Kommentar by Revisoren — 28. april 2019 @ 13:32

 22. Vidste ikke der var et danskejet pizzeria.

  Det må være en “vantro” muslim, der ikke er muslim nok, der har det.

  Kommentar by Fascist — 28. april 2019 @ 13:43

 23. Det må da være sørgeligt for den gode biblioteksleder at de unge udviser “uhensigtsmæssig adfærd”.Man må da snarest gøre noget for dem for at undgå at de måske en dag ligefrem bliver “ubetænksomme” eller måske ender som ikke “hele mennesker”.

  Kommentar by bjarne binee — 28. april 2019 @ 14:28

 24. Se Uriaspostens egen blog om dominans-kriminalitet den 26. ds. hvor en neger overfalder en ældre mand på strøget i Århus. Om overfalds-bøllerne er nok så brutale, er 3O-4O år og med langt sort skæg, vil de i BT, EB, DR og TV2 blive omtalt som drenge, som uledsagede børn, som unge spilopmagere.

  Kommentar by tp — 28. april 2019 @ 14:52

 25. Hvis jeg stod i en jobsituation hvor lignende episoder er en del af dagligdagen, så ville jeg sige op på stedet.

  Kommentar by Flaskeposten — 28. april 2019 @ 15:04

 26. BB — 28. april 2019 @ 13:28 Sådan er det jo i de fleste ghetto områder. Dengang de blev bygget var det jo aldeles attraktive boliger med store parkområder, skole og idrætsanlæg lige i nærheden. Ethvert renoveringsprojekt går til skamme blot 2-3 år senere, så ligner det lort igen.

  Kommentar by Flaskeposten — 28. april 2019 @ 15:07

 27. Uhensigtsmæssig adfærd?

  Problemet løses nemmest ved at stemme Stram Kurs og lade de forskellige etater tager over, så vil vi i fremtiden slet ikke skulle tage stilling til den slags problemer. Skulle det vise sig at “den uhensigtsmæssige adfærd” har smittet Danske unge så er jeg overbevist om at INGEN, heller ikke venstrefløjen, har “moralske” skrubler over at udsætte dem for lovens adfærdsjustering, fængsle osv.

  Berøringsangsten overfor islam vil forsvinde som dug for solen når islam ikke længere er en faktor Danskerne er nødt til at tage stilling til hver eneste dag i hver eneste situation.

  Kommentar by Santor — 28. april 2019 @ 15:27

 28. Vi er underlagt et meget BESYNDERLIGT regime. Statsmedisteren vil bruge milliarder af kroner på at rive tusindvis af udmærkede boliger ned. Han vil også have stats-censur og højere pensionsalder, spare 6.5 millioner timer på hjemmehjælpen, vil kræve endnu flere nedskæringer og besparelser af sundhedsvæsnet, og give migranter retskrav på tag over hovedet, mens boligsøgende danskere skal om bag i køen.

  Og bolig- og invasions-politikken er lagt sådan an, at boligmanglen bliver værre og værre, mens huslejerne bliver højere og højere, så folk med almindelige indtægter må bosætte sig udenfor København, Århus og Odense. Hertil kommer store forringelser af den sociale velfærd.

  Selv DF var med da man forringede arbejdsløses og patienters/pårørendes vilkår. Og nogle politikere fra bøssepartierne mfl. går ind for at fylde Danmark med flere millioner evighedsturister fra Afrika. Og der er radikale, SF’ere og enhedsliste politikere som synes at mænd og kernefamilier skal holdes nede, pædofile skal have lov til at adoptere småbørn, plus at de mener at der foruden mænd og kvinder er 25 andre køn.

  Er det ikke et besynderligt og bizart regime? Eller skrupskørt regime?

  Kommentar by tp — 28. april 2019 @ 15:27

 29. PS: Snaphanen skriver nu om at madamme-vældet og feminismen er en stor sikkerheds-risiko. Europa er allerede blevet feminiseret og destabiliseret i et livsfarligt omfang. Og næsten al terror i Europa begås af islamister.

  Kommentar by tp — 28. april 2019 @ 15:55

 30. Kommentar by BB
  Så rigtigt Bellahøjhusene var virkelig et godt sted at bo. Cyklede forbi for et par år siden, stod af
  fordi det så forsømt ud. Var inde i mange opgange og så hvad navne der var i opgangene. Ak det
  var mellemøstlige navne det meste. En tur ud af Frederikssundsvej er ikke meget bedre med mange mellemøstlige butikker og folk. Utterslevmose tør jeg skel ikke cykle ad mere, der står tit
  drenge fra Tingbjerg, og man ved ikke hvad de finder på. Det er så trist, at vi har fået et Danmark
  hvor man skal tænke kan du færdes der sådan nogenlunde trygt.
  Det er nu—- der skal ændres på, at vi skal indrette os.

  Kommentar by IES — 28. april 2019 @ 15:59

 31. tp – landet er 98% fyldt med psykopater. Enten er de forrædere, retarderede eller fjender. De er alle lige skyldige

  Kommentar by Cat Girl — 28. april 2019 @ 16:08

 32. “lokale drenge kommer i grupper” …hmm …hvad mon det kan være for nogle “lokale drenge” …? Hader de her eufemismer …

  Kommentar by HN3 — 28. april 2019 @ 16:15

 33. Ja, hvad kan man forvente af disse ørkenrotter.

  Kommentar by Voltzejn — 28. april 2019 @ 16:17

 34. Ved ikke om denne er slået op.
  https://ekstrabladet.dk/112/massiv-vrede-paa-facebook-efter-overfald-paa-far-og-datter/7611848

  Kommentar by p — 28. april 2019 @ 16:41

 35. Jeg har fundet en metode, hvor man kan nyde et dansk Danmark. Selv i København, kan du opleve en dansk by bestående af danskere som en dansk by skal være. Alt du skal gøre er at bevæge dig rundt i byen mellem kl. 6-9. Der er stort set ingen udlændinge på gaderne – kun danskere på vej på arbejde. Først ved 9-tiden begynder herrefolket at vågne og burkakvinderne begynder nu at traske afsted for at forbruge dagens første vantro bistand hos den islamiske halalslagter, hos den arabiske grønthandler eller i den pakistanske kiosk.

  Kommentar by Fascist — 28. april 2019 @ 17:06

 36. Vi står overfor et dobbelt ganstervælde. Dels det der udgår fra mafia-borgen, dels det som udgår fra kriminelle kulturfremmede.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 28. april 2019 @ 17:22

 37. Drengene gør jo blot, som deres røverhøvding og religionsstifter har anvist dem:

  MUHAMMED udviste også hele livet UHENSIGTSMÆSSIG ADFÆRD.

  Kommentar by Bastardo — 28. april 2019 @ 18:34

 38. HN3 16:15
  Clue:
  Der er ikke een forhud i miles omkreds.
  Er Brønshøj-modellen en exportsucces og aflægger af Aarhus-modellen?
  Hvor dhimmistrisserne er HELT nede på knæ, og gnave små perkerdrenge op fra slap.
  Jeg skammer mig over at være dansk, ved sådan en ynkelig overgivelse.
  FØJ for den lede!

  Kommentar by Knights Templar — 28. april 2019 @ 19:51

 39. og gnave små pd op fra slap??? (stavefejl eller mangler der bogstaver?)

  Kommentar by tp — 28. april 2019 @ 20:31

 40. Og så undres nogen over Paludans succes ?
  Gennem de seneste 30 år er muslimproblemet bare blevet værre og værre.
  Der er INTET undervejs der tyder på, at tingene bliver bedre.

  Kommentar by Torino — 28. april 2019 @ 21:23

 41. Rasmus paludan er i deadline på DR2 kl 22.30 i dag.

  Kommentar by Per — 28. april 2019 @ 21:57

 42. I burde forresten se dagens video fra stram kurs demonstrationen, der er en gammel mand med som hårdnakket påstår at islam og muslimer INTET har med hinanden at gøre. De laver nok et særskilt klip med ham senere, men han er et godt eksempel på hvad vi er oppe imod. Der er en massiv del af danskerne der benægter fakta på et nærmest psykotisk niveau.

  Kommentar by Per — 28. april 2019 @ 22:01

 43. Med et kig på medlemmer af kommunalbestyrelsen i Brøndby:
  http://www.brondby.dk/Politik/Kommunalbestyrelsen.aspx
  er der vist ingen grund til at undre sig.
  Der er til gængæld al mulig grund til, at undre sig over, at SAMTLIGE partier på Borgen, med accept af Marokkoaftalen, nu har åbnet for en ren tsunami af tilvandrende afrikanere, med islams voldsideologi i bagagen som absolut ufravigelig livspligt.

  Stem Stram Kurs/Nye Borgerlige for danskernes overlevelse i eget land!

  Kommentar by M.S. Carstens — 28. april 2019 @ 22:26

 44. Deadline citerer paludan for at ville FØLGE grundlovens paragraf om religionsfrihed, den del der siger “dog at intet læres der strider mod sædeligheden eller den offentlige orden” som han mener islam går imod. 3 jurister diskuterer derefter om det er muligt at ÆNDRE grundloven hvilket paludan ikke sagde en lyd om, de kommer frem til at religion er ukrænkelig og sammenligner ham med nazisterne. Derefter følger et quizprogram der bruger lang tid på at gøre grin med paludan.. DDR ved man altid hvor man har.

  Kommentar by Per — 28. april 2019 @ 23:12

 45. Løkke-Fondens gæster gør præcis, hvad de forventes at gøre. Politistaten opbygges, Løkke-Fonden bugner af velvære og danskerne splittes i alle henseender.
  Satanisterne elsker en tølper som Løkke-Fonden og betalingen skæpper godt i “fonden”.

  Fanden hytter sine.

  Kommentar by Iznogut — 29. april 2019 @ 02:07

 46. tp 20:31
  Beklager. Sådan ER vendingen, hehe

  Kommentar by Knights Templar — 29. april 2019 @ 04:33

 47. Islam er en- usekulær diktatorreligion (med en Førerprofetideal)- det er der jo intet nyt i. Verden deles op i -rene/urene- og tro/vantro, og alt kritik havner i at man jo så er -vantro- , så de holdes i en mental spændetrøje, hvilket gør de er totalt uden for frihedspædagogisk rækkevide. Derfor skal den bekæmpes, så vores efterkommere kan blive klogere og mere fri, og demokratiet og friheden kan overleve. Støt SIAD. God mandag og uge.mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 29. april 2019 @ 07:06

 48. # Per

  100 % enig!

  Man har aldrig set et medlem af Enhedslisten blive udsat for samme STASI-forhør, som den venstreradikale Lotte Kaarsholm udsatte Paludan for i Deadline.

  Den lille søde Lotte-tøz har – ikke overraskende – en fortid på den islamleflende pamflet Information…

  Kommentar by Revisoren — 29. april 2019 @ 08:27

 49. Nu forsøger journalister og politikere at så tvivl om lovligheden om Paludans underskriftsindsamling. Det er et slet skjult forsøg på at bekæmpe en politisk modstander med udemokratiske, bureaukratiske midler. De påstår at underskriverne ikke har haft 7 dage til at overveje deres tilslutning. Det er en latterlig detalje at hæfte sig ved. For det første ved man jo ikke om de har haft 7 dage til at overveje. Jeg kan i øvrigt ikke forestille mig at man underskriver og så fortryder og tilbagekalder.

  Kommentar by JC — 29. april 2019 @ 09:02

 50. Politi skal ikke udøve “dialog”. De skal opretholde lov og orden. De her bøller har en fast forankring i parallelsamfund. Bellahøjhusene kan kun reddes ved tvangsdeportation. Danske familier får nu tilkendt andre boliger. Men den rigtige grund skjules.

  Kommentar by Uno — 29. april 2019 @ 10:23

 51. Frankrig
  https://www.bt.dk/udland/frankrig-afvaerger-stort-terrorangreb

  Kommentar by p — 29. april 2019 @ 11:21

 52. Jeg er mest imponeret over, Rasmus Paludans fangarme når helt til Paris! Ikk’?
  Dét MÅ da skaffe ham en plads på Top 100 over verdens mest indflydelsesrige personer.
  Med mindre det helt utænkelige skulle være tilfældet. At den lille appetittelige Macronsnittes land står i endnu dybere lort til langt over drøblen, end lille Dannevang.
  Men, dét ER nok too far fetched.
  N’est pas?!

  Kommentar by Knights Templar — 29. april 2019 @ 12:48

 53. En 18-årig muhammedaner er blevet pløkket i ghettoen i Holbæk.

  TV2 Øst gør et stort nummer ud af at fortælle, at gerningsmanden “er lys i huden og formentlig etnisk dansk”.

  To unge shariatøzer bliver interviewet, og de fortæller, at han var utrolig sød og hjælpsom, og at de altid kunne komme til ham med deres “problemer”.

  Nu er Lille Lars fra Nyhavn nok blevet trist igen…

  Kommentar by Revisoren — 29. april 2019 @ 20:01

 54. Desværre er den ældre del af befolkningen hårdt ramt af propagandaen, men før eller siden når nyheden om erkendelsen af at medierne lyver lodret frem til dem også .. og så sker de store skift vel endelig. Alle i de yngre generationer må sætte sig for at informere deres ældre familiemedlemmer og få dem til at bruge internettet bedre for at få de direkte kilder til det der egentlig er kendsgerningerne, så sker det hele hurtigere

  Det er et eller andet sted helt utroligt, at der findes danskere, som stadig ser danske tv-programmer, og som orienterer sig via de traditionelle danske medier

  Kommentar by Cat Girl — 30. april 2019 @ 00:09

 55. […] started as a link to a post at Uriasposten and grew, in part because I don’t understand why nothing is being done about this. […]

  Pingback by Drenge tager magten i Brønshøj | Things to Remember, Things to Cherish — 30. april 2019 @ 00:16

 56. Alexander Beaumont = tp = Bent Nielsen = Ole Jensen = Jack Nille = Catgirl m.fl.

  Kommentar by Revisoren — 30. april 2019 @ 13:12

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper