28. april 2019

Feministisk Initiativ vil forbyde Nye Borgerlige og Stram Kurs: “Vi skal beskytte vores demokrati…”

Alternativets Uffe Elbæk opfordrer statsminister Lars Løkke Rasmussen til at indkalde til et møde om Stram Kurs, og ‘den nye politiske situation’. Rasmus Paludan er ‘racist’, og partiet Stram Kurs er ifølge eks-kommunisten et ‘højreradikalt parti’ med ‘fascistiske tendenser’. Det er længe siden at demokrati betød ‘folkestyre’, folkets styre.

Det er helt fair at gå til stålet i forhold til Stram Kurs’ partiprogram, men det er nu lattervækkende, at høre det fra den yderste venstrefløj. Enhedslisten arbejder før som nu for en revolutionær kommunistisk statsdannelse, og de få gange hvor forskere har udtalt sig om emnet, har de forklaret, at Enhedslisten arbejder indenfor det parlamentariske demokratis ramme. Det samme gør Stram Kurs selvfølgelig.

Her en solid gang kulturmarxistisk totalitarisme fra fribløderne i ‘Feministisk Initiativ Danmark’, der ikke helt forstår at Hizb-ut-tahrirs ideologi er Islam – Forbud mod opstilling af antidemokratiske partier.

“Vi skal beskytte vores demokrati mod politiske partier og ideologier som bygger på antidemokratiske ideologier, der går imod grundloven og menneskerettighederne.

Partier og ideologier så som Nye Borgerlige, Stram Kurs og Hizb ut-Tahrir skal ikke have ret og mulighed til at bruge demokratiet til at fremme deres antidemokratiske tankegange.

Kun partier, der holder sig indenfor en demokratisk tankegang, grundloven og menneskerettighederne skal have mulighed for at stille op til valg. Ellers kan vores demokratiske rettigheder blive brugt til at omstyrte demokratiet og indføre totalitære og fascistiske styreformer, som det skete i Tyskland i 1930’erne.

Derfor ønsker vi, at der skal indføres en lov, der forbyder partier funderet på antidemokratisk samt grundlovs- og menneskerettighedsstridig politik og ideologier at kunne indsamle stiller- og vælgererklæringer, således at de ikke kan stille op til hverken kommunal- og regionsvalg, folketingsvalg eller Europa Parlamentsvalget.

Det skal dog være muligt at komme med ændringsforslag til grundloven, såfremt forslaget styrker de demokratiske rettigheder for alle borgere i Danmark.”

(Feministisk Initiativ på Facebook, 27. april 2019)

Hizb ut-Tahrir er et politisk parti, hvis ideologi er Islam. Politik er partiets arbejde, og Islam er dets ideologi.” (Hizb-ut-tahrir.dk)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/100798/trackback

76 Comments »

 1. Feministisk Initiativ bør starte med at forbyde sig selv, da de er kommunister og rødfascister hele bundtet. Dernæst bør de tage fat på at forbyde Enhedslisten, Øffe Elbæks parti, Enhedslisten, sf og de Radikale samt V og K. Alle er de jo modstandere af demokrati. Feministerne får noget at se til. Tror dog aldrig de kommer ud af starthullerne. Det er rendyrket hykleri fra deres side, da de jo som kommunister selv er fjender af alt med demokrati og folkestyre.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 29. april 2019 @ 00:00

 2. Fascismen er altid lige under overfladen på venstrefløjen, sådan har det altid været.

  Kommentar by Per — 29. april 2019 @ 00:10

 3. I Sverige kan man se hvad FEMINISTER, PLADDERHUMANISTER og røde tumper kan drive det til. Alt skal vendes på hovedet, alt skal tvangsstyres, feminiseres og lægges for had. Mænd, familier, fædrelandet/folkehjemmet, familierne, børnene og almindelige ordentlige medsøstre som ikke støtter kommunismens udbredelse. Sverige er nu en BIG-MOTHER STAT på vej ned i en dyb afgrund, som svenskerne måske aldrig kommer op af igen. Politik-madammerne fik magten, demokratiet blev til diktatur og resultatet er vanvid, tyranni, elendighed, gangstervælde, opløsning og forfald. Mange mener at Sverige er tabt for altid. Se Snaphanen mv.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 29. april 2019 @ 00:11

 4. Yes, skedechauvinisme, lige hvad vi manglede på paletten. En flok hystader der skaber sig uden at skabe noget. De har åbenbart besluttet sig for at totalitært meningstyranni skal være deres levevej. Alle skal mene det samme som os, ellers bliver vi sure skeder.
  Pøj pøj med projektet.

  Kommentar by Lider af danskhed — 29. april 2019 @ 00:13

 5. PS: Hvad radikale, kryptokommunister, falske borgerlige og røde betonhoveder kan frembringe af ALTØDELÆGGENDE politik er ikke småting. Se på de gamle partier på Christiansborg, hvor partierne er blevet enige om at Danmark skal nedlægges som nation, og danskerne skal afskaffes som borgere der har indflydelse på deres eget liv og børnenes fremtid.

  Det fremgår af den almindelige politik hvor man året rundt diskriminerer, svigter og sjofler danskerne. Og det fremgår også af den traktat som EU og frau Merkel fik Pol Pot Lars til at underskrive. Den traktat kræver statscensur og flerdoblet indvandring, og er en dødsdom over folkestyret og danskernes kultur, økonomi, fred og sikkerhed. Og med tiden kan den føre til massedød og fædrelandets undergang.

  Mafia-borgens politik er blevet så forrykt og uhyrlig, at man må knibe sig selv i armen og spørge: drømmer jeg eller er jeg vågen?

  Ministrene, partierne og medierne lægger op til at fremtiden skal blive et vågent mareridt.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 29. april 2019 @ 00:33

 6. – og alt imens infiltrerer Fandens Tilbedere ( islamtroende ) diverse kommunalbestyrelser gennem allerede etablerede partier, som det bl.a. ses i Brøndby Kommunalbestyrelse!

  Fandens Tilbedere bifalder:
  http://www.islaminfo.dk/artikler.asp?PgID=2169
  (søg tillige Voldtægt i søgefeltet på islaminfo!)

  Jeg ønsker Feministisk Initiativ rigtig god fornøjelse, men prøv dog lige at få, bare et par, af Jeres hjerneceller til at arbejde sammen og så resonere lidt over HVAD den HASTIGT STIGENDE islamisering af vort land betyder/vil resultere i for både Jer, jeres børn og vi andre!

  Det er muligt I gerne vil høres, men hvis I vil udtale Jer på kvindernes vegne, så tag SQ da lige og slå Jeres “se mig syndrom” fra og få sat gang i en eventuel brugbar IQ!!!

  Kommentar by M.S. Carstens — 29. april 2019 @ 01:04

 7. Det lyder som udtænkt af nogle ret forkølede unge personer, der lige er kommet ud af “den inkluderende skole”.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 29. april 2019 @ 01:07

 8. Alternativets Uffe Elbæk skulle pleje sine nosser. Det tror jeg han er bedst til.

  Kommentar by Sindsro — 29. april 2019 @ 01:09

 9. Til “feministerne”; se venligst også:

  http://www.islaminfo.dk/artikler.asp?PgID=1924

  og spørg så lige Jer selv: Er det det vi ønsker???

  Kommentar by M.S. Carstens — 29. april 2019 @ 01:11

 10. I denne video fortælles, hvad satanisterne og free loaders – inkl. femidomerne er bange for og hvad vi har i vente.
  (Hør især efter 14 min.)
  https://www.youtube.com/watch?v=hRPn06VovvE

  Kommentar by Iznogut — 29. april 2019 @ 01:57

 11. Og under alt det andet ligger den mest samfundsødelæggende ideologi af alle, feminismen, og ulmer, med dens p.t. milliarder af ofre i Vesten.

  Men den ideologi af overherredømme er der tilsyneladende ingen der har et problem med, hvilket er mildt sagt tankevækkende..

  Kommentar by Kimski — 29. april 2019 @ 02:28

 12. @8:

  Jeg nægter simpelthen at tro på at han har nogen, og det er nok dér hans største problem ligger. Let’s face it, det bliver ret problematisk at skulle finde nogen der udstråler ‘beta-han’ mere end Uffe, i alt hvad han siger og gør.

  Kommentar by Kimski — 29. april 2019 @ 02:38

 13. Det ville give mening at arkivere posten under grundloven såvel som under socialisme/kollektivisme og (u)danske politikere.

  Kommentar by Nielsen — 29. april 2019 @ 06:23

 14. Åhh jeg må have, medicin medicin medicin

  Gad vide hvor mange MF’ere der medlem af Feministisk Initiativ.

  De er sygt, at sammenligne Hizb-ut-Tahrir med Nye Borgerlige.

  Kommentar by k.m. — 29. april 2019 @ 07:10

 15. Det er vel mere berettiget at forbyde Feministisk Initiativ, fordi de vil forbyde 2 partier som Nye Borgerlige og Stram Kurs, der netop er demokratisk funderede.

  Feministisk Initiativ besidder absolut ikke definitionsretten!

  Kommentar by T. H. — 29. april 2019 @ 07:48

 16. # kimski, 11 og 12: du skriver milliarder, men mener vel millioner? Feminismen/gak-gak humanismen/femi-kommunismen har da tit været kritiseret her, så hvad mener du? Uffe/Øffe fra bøssepartiet minder da mere om en troldkælling eller alkoholiseret bums end om en beta-han. Det sidste kræver da en vis maskulinitet. Øffe er vist blot en gemen pamper som klarer sig via sit kommunistiske netværk m.m.

  Kommentar by tp — 29. april 2019 @ 08:14

 17. OT og dog:

  Ifølge EB er den 38-årige islamleflende borgmester i Roskilde, Joy Mogensen, blevet gravid med en anonym donor, og skal nu være “solo-mor”.

  Mon det forvirrede kvindemenneske har været med til en af Enhedslistens sammenkomster i den kollektive dobbeltseng?

  Kommentar by Revisoren — 29. april 2019 @ 08:17

 18. Mon ikke de lige skulle blive opstillingsberettigede, før de begynder at tale om at forbyde andre.

  Kommentar by Fascist — 29. april 2019 @ 08:18

 19. >10 Iznogut 01:57
  I alt 57 mio dollar til Hussein og crooked Hilly som jeg hørte det. Kevin Shipp er en hædersmand,som Ed Snowden og Julie Assange.
  Tak for videoen.

  Kommentar by Nielsen — 29. april 2019 @ 08:20

 20. Hvis der er nogen partier der skal forbydes pga. modarbejdning af grundloven og demokratiet, er det feministernes yndlingsparti Enhedslisten, som vil afskaffe den grundlovssikrede ejendomsret. Kommunister, maoister og trotskisker indgår i partiet, og de går jo ind for proletariatets diktatur.

  Kommentar by JC — 29. april 2019 @ 08:22

 21. Feminister er dumme. De bliver de første ofre den dag muslimerne kommer i flertal. De graver deres egen grav, men forstår ikke elementære sammenhænge.

  Kommentar by JC — 29. april 2019 @ 08:29

 22. ALEXANDER BEAUMONT, tp et al: Hvornår begynder afrikaniseringen af Danmark?!?; nu er Marrakech aftalen fem mdr. gammel, hvornår kommer masserne af sorte negre og klamme muhamedanere til vores land?, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 29. april 2019 @ 08:33

 23. # Carlo Di Napoli

  Du må ikke forvirre den stakkels Alexander.
  Det må trods alt være hårdt arbejde, at skulle holde styr på alle sine forskellige pseudonymer, som han dagligt spammer samtlige tråde på Uriasposten med.

  Alexander Beaumont = tp = Bent Nielsen = Jack Nille = Ole Jensen m.fl.

  Hvem sagde personlighedsspaltning?

  Kommentar by Revisoren — 29. april 2019 @ 08:43

 24. I åben tråd hos uriasposten, den 8. marts 2o19, er der skarp kritik af de hysteriske og vrøvlende FEMINISTER, der altid hykler løs om ligestilling og mændenes undertrykkelse af kvinderne, selvom det eneste de er ude på er 1: at rage til sig, 2: at opnå “positiv særbehandling” af kvinderne (= negativ særbehandling af mændene) og 3: at indrette samfundet efter hvad kommunister mener er bedst.

  Sidste nye er at feministen Eva Kjær Hansen, V-minister, vil have kvote-ordninger der favoriserer kvinder, og hæmmer mænd når de søger job. Men V er vel efterhånden heller ikke andet end et rødradikalt/ rødfascistisk parti i borgerlig forklædning. V vil jo også have mange flere muslimer og islamister ind i landet, samt ansat i kommunerne, sundhedsvæsnet og andre af de offentlige systemer.

  Kommentar by tp — 29. april 2019 @ 08:48

 25. Måske er det Feministisk Initiativ der en dag bliver lukket og forbudt.

  Kommentar by H3lmuth K0h1 — 29. april 2019 @ 08:54

 26. # Carlo 8.33: Forstår ikke helt ? i din kommentar. Afrikaniseringen af Danmark er da begyndt. Har du ikke bemærket at indvandrere fra Afrika og Mellemøsten fylder mere og mere i gaderne, boligkvartererne, skolerne, butikkerne, bankerne, torvene, rådhusene og kriminal-statistikkerne?

  Har du ikke lagt mærke til hvordan penge konstant flyttes fra danskernes velfærd og sundhed over til indvandringen? Det er jo det som er årsagen til de mange og store forringelser af den offentlige service overfor vi danskere. Vi diskrimineres hele tiden, og er gjort til 3. og 4. rangs borgere i vores eget land.

  Kommentar by tp — 29. april 2019 @ 09:09

 27. Kvote-ordninger for jobs er da en udemokratisk favorisering af kvinder. Man forstår ikke at en borgerlig politiker kan foreslå noget så autotært og uliberalt. I øvrigt har der jo aldrig været ligeløn i erhvervslivet. Folk lønnes i princippet efter fortjeneste. Når kvinder i erhvervslivet i gennemsnit tjener mindre end mænd, kan det jo skyldes at de er mere værd for firmaet. De er nok gennemgående mere resultatorienterede og mere entusiastiske i deres arbejde end kvinder, mens kvinder ofte prioriterer deres hjem højere end deres arbejde. I teknisk betonede jobs, har mænd nogle fortrin, da de i gennemsnit fra naturens hånd har mere flair og interesse for teknik.

  Kommentar by JC — 29. april 2019 @ 09:15

 28. Når jeg hører om feminister, ser jeg altid for mig de strikkende og pludrende kvinder foran guillotinen.

  Kommentar by Ole Madsen — 29. april 2019 @ 09:19

 29. Det værste ved de selvfede møgkællinger, er at de tager alle os andre kvinder som gidsler og taler om os som om vi er bly underkuede violer. Det er vi ikke, vi er bare ikke i offerrolle-branchen. Den samme mo. bruger rød jo med,, arbejdere,, og børn og alle egnede, som de skal redde, selvom de aldrig selv har haft et arbejde. Fake women er hvad de er. Invasionen er derimod ikke fake og den vil nyde og underholde sig derved, at tæske feminister, indtil de er blevet tørklæderobotter..hva har du gang i? Er du syg?.. Bonk, bink, knæk, klask, knas, smok.. Voila..

  Kommentar by Gaflen — 29. april 2019 @ 09:21

 30. Sri Lanka forbyder burkaer.

  Oven på terrorangrebet i Sri Lanka forbyder landets præsident nu at bære religiøs hovedbeklædning i offentligheden.

  Sri Lankas præsident Maithruipala Sisirsena har søndag udstedt et burkaforbud og kalder burkaer en sikkerhedsrisiko og tegn på fundamentalisme.

  Danmark burde følge dette uland og rive alle tørklæder af klamme muslima fødemaskiner, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 29. april 2019 @ 09:23

 31. Carlo 09:23

  Vi kan begynde med at gøre DF’s udmærkede forslag om at forbyde tørklæde og muslimsk skæg i offentlige institutioner til lov.

  Altså i folkeskolen, på universiteter, på hospitaler, borgerservice osv.

  Det vil slukke branden (islamificeringen) og gøre etniske danskere trygge igen.

  Jeg synes nogle gange, at vi glemmer, at DF har mange realistiske og lovlige forslag til at stække islam i Danmark, men at de blot ikke har flertal i Folketinget for deres gode forslag.

  At DF ikke har flertal i Folketinget, kan aldrig være deres egen skyld.

  Kommentar by np — 29. april 2019 @ 09:39

 32. Endnu en perker er død.

  En 18-årig mand blev sent søndag aften ramt af skud i Holbæk i det vestlige Sjælland. Nu er han død af sine kvæstelser.

  Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi i en pressemeddelelse.

  Skyderiet fandt sted i boligkvarteret Ladegårdsparken i Holbæk søndag aften.

  Bare for en sikkerheds skyld googlede jeg: Ladegårdsparken ghetto

  Og ganske rigtigt er det en af perkerne ghettoerne i Holbæk, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 29. april 2019 @ 09:52

 33. k.m. — 29. april 2019 @ 07:10

  Det er fordi de ikke har rygrad eller mandsmod.
  Nej, så er det meget nemmere lige at hive nogen med i faldet der er så langt fra HUT erklæret mål, deres kritik af Hut tør de ikke stå alene med, de er berøringsangst, de er skidene.

  Der ligger problemet. Velkommen til Danmark anno 2019.

  Kommentar by Jan Huus — 29. april 2019 @ 09:57

 34. Feministernes logik må være, at vi skal stemme på partier, der ønsker større albuerum for islam og dermed endnu mere kvindeundertrykkelse. En stemme på de feminiserede partier er en stemme på kvindeundertrykkelse. Forstå det hvem der kan.

  I øvrigt: Hvem er det, der har brug for beskyttelse? Findes der én eneste venstreorienteret, der har brug for beskyttelse på samme måde som dem, der tillader sig at kritisere islam? De venstreorienterede må virkelig ha en særlig evne til fortrængning. Forbyd mediestøtten!

  Kommentar by PiusXll — 29. april 2019 @ 10:12

 35. Venstreorienterede projicerer alle deres dårligdomme over på andre. Det slår aldrig fejl, de gør det allesammen, hele tiden. Fra lederne til den enkelte menige aktivist. Det er selve deres filosofi, at anklage andre for deres engne forbrydelser, at klandre andre for det, de selv er skyld i. Det er endda en bevidst strategi, lagt ud i deres bibel af Alinsky: “Rules for Radicals”. Læs den og bliv klogere på venstrefløjen.

  Kommentar by Cat Girl — 29. april 2019 @ 10:24

 36. Jeg er tidligere Jack Nille, og jeg er ikke Alexander

  Kommentar by Cat Girl — 29. april 2019 @ 10:28

 37. dette skal også tages med i valgkampen:

  https://fightthepowerwithfreespeech.blogspot.com/2018/12/muslimer-kalder-drbte-turister-for.html

  Friday, 21 December 2018
  Muslimer kalder dræbte turister for ludere og kællinger på mindeside på Facebook

  Kommentar by Sindsro — 29. april 2019 @ 10:36

 38. Så har de islamiske perkere været på krigsstien igen.

  Frankrig har netop afværget et stort terrorangreb.

  Fire perkere er anholdt, fordi der var mistanke om, at de har anskaffet sig våben til at udføre terrorangrebet.

  Vi havde tilstrækkelige beviser til, at vi kunne konkludere, at det var stort angreb, siger den franske indenrigsminister Christophe Castaner til nyhedsbureauet AP.

  Det fremgår ikke, hvor det planlagte islamiske terrorangreb skulle have fundet sted eller hvem, der mistænkes for at stå bag planerne, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 29. april 2019 @ 10:38

 39. Der er vild panik på både rød OG blå afd. på sindssygehospitalet.
  Nej, det er ikke Sankt Hendes i Roskilde jeg taler om.
  Værre endnu: Hoppeborgen på Slotsholmen.
  Det er tydeligt at se panikken sprede sig. Dét man frygtede allermest, men som ingen alligevel rigtig troede på er hændt:
  Rasmus Paludan er blevet opstillingsberettiget til FV ’19. Dér røg den absolut sidste chance for, at dreje valgets hovedtema bort fra vores/ DERES allerstørste problem og over på det langt mindre sprængfarlige klima”problem”.
  Et indvandrervalg er en tabersag for ALLE partier – også DF. Og morgenluft for NB og RP’s SK.
  Det VI frygtede allermest; at det skulle lykkes for forræderpartierne, at sno sig udenom, er hermed afblæst.
  Tusind tak for det Rasmus P., og til alle Jer der har bakket op om SK.
  P.S.
  Gad vide om det vil klæ’ Sofizzen Kårsten Nælsen, Olgas mor, og voksenbleen Bitre Røv Hornbæ at blive skaldede en dag. Man har jo hørt før om pludseligt “hårtab”.

  Kommentar by Knights Templar — 29. april 2019 @ 10:45

 40. Selv i Sverige er FI en joke. Hør den gamle kommunist Gudrun Schyman

  https://www.svt.se/nyheter/val2018/schyman-om-fi-s-tillbakagang-vi-fortsatter

  Kommentar by Snaphanen — 29. april 2019 @ 10:48

 41. Vedrørende 37.
  Dette skal også med til valgkampen.

  http://fightthepowerwithfreespeech.blogspot.com/2018/12/muslimer-fra-danmark-jubler-over-dansk.html

  Muslimer, Hvad skal vi dog med det lort.

  Kommentar by Sindsro — 29. april 2019 @ 10:54

 42. Kommentar by Sindsro — 29. april 2019 @ 10:54

  Hvorfor er der TO Freespeechblogs?

  http://fightthepowerwithfreespeech.blogspot.com/

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 29. april 2019 @ 11:02

 43. Og denne:

  https://freespeechblog.ch

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 29. april 2019 @ 11:02

 44. # tp 16: Efter 60 år med en støt stigende radikaliseret feminisme i den Vestlige verden, med dens utallige skilsmisser, ødelagte og dybt forvirrede børn, bekvemmeligheds-aborter, og utallige selvmord til følge, så tror jeg såmænd roligt at du kan anbringe antallet af ofre for konsekvenserne oppe i milliard-klassen efterhånden. Kommentaren var ikke rettet mod folkene på bloggen her specifikt, men var mere et angreb på en dybt gynocentrisk kultur og tankegang som helhed.

  Og i den sammenhæng mener jeg iøvrigt ikke, at det vil gøre den store forskel at få smidt allan’s udvalgte ud af landet, når vi stadig har en betragtelig del af det stemme-berettigede segment som, for det første, stemmer som om der er tale om en trend, der ikke tjener andet formål, end at vise andre hvilke forfærdeligt gode mennesker de er.
  For det andet ikke interesserer sig en døjt for politik uden for valgperioderne, og mest af alt stemmer som om de er en femte-kolonne, anbragt bag murene af nationens fjender.

  Jeg mener bare, hvilket formål tjener det at komme af med muslimerne, hvis det bare leder til endnu en omgang holden “velkommen”-skilte op, når den næste fjende banker på døren og vil ind?

  Var det ikke en idé at se nærmere på nogle seriøst præventive modtræk, før vi ender i den samme situation en gang til, hvis vi da overhovedet overlever den nuværende som een kultur og ét folk?

  Kommentar by Kimski — 29. april 2019 @ 11:32

 45. Godt vi har nogle rare piger der kan taenke for os.! Gad nok vide hvad der ville ske hvis vi self forsoegte at taenke, uha da.

  Kommentar by g wiltek — 29. april 2019 @ 12:00

 46. Dr deadline ( 28/4 ) kunne heller ikke holde sig fra nazi-associationerne. De havde endda indkaldt en retshistoriker, Helle Vogt, der kunne oplyse at vi har haft et parti i rigsdagen med samme holdninger tilbage i 1940 – 43 !!

  Ellers var Deadline rimelig fair!

  Kommentar by Santor — 29. april 2019 @ 12:25

 47. What a contradiction in terms.
  “Man vil forbyde andre etniske danskere at tale – for at beskytte vores demokrati.”
  Det er så eventyrligt – vi lige lige lader den stå.
  Kvindelogik? Dét MÅ vi da ha’ noget mere af ved en omfattende kvotering! Jeeeeez

  Kommentar by Knights Templar — 29. april 2019 @ 12:27

 48. Fandens også, de lige følte sig presset til, at inkludere Hizb ut prutte rut i puljen.
  For blot i et forsøge, at bevare et figenblad af troværdighed til at dække deres karmoisinrøde commie genitialier med.

  Kommentar by Knights Templar — 29. april 2019 @ 12:34

 49. “Folkestyre” ? Nej da , det var slet ikke meningen ; “at styre folket” burde det retteligen hedde . Bedst kvalificeret hertil er naturligvis den danske filial af svenskernes Fit-parti…

  Kommentar by krassisten — 29. april 2019 @ 12:53

 50. Apropos feministisk initiativ, så FUCK YOU Sports Illustrated, det i deres legendariske Swimsuit Issue 2019, der udkommer i maj, har en muslima so i burkini i bladet, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 29. april 2019 @ 13:07

 51. Altså, hvis man vil have nogle forandringer i samfundet, væk fra den helt retarderede komplette fiasko den offentlige sektor er, så må man starte med at tage al indflydelse fra kvinderne og fjerne dem fra alle offentlige stillinger, da årsagen til ALLE vores problemer er, at kvinderne deltager i samfundsbeslutningerne og på arbejdsmarkedet

  Kommentar by Cat Girl — 29. april 2019 @ 13:09

 52. # 44 kimski…. ja, hvis vi taler om antallet af konsekvenser og ulykker for den enkelte europæer, og lægger dem sammen, så er vi enige om at vi når op på noget med milliarder af ubehagelige virkninger. For den enkelte europæer kan der jo være tale om mange forskellige trælse oplevelser, tab og grimme situationer, da afrikaniseringen af Europa påvirker samfundet, befolkningen og den enkelte borger med masser af direkte og indirekte negative følgevirkninger.

  Fra at man selv eller nogen i ens familie udsættes for en forbrydelse….. til at alt med økonomi, priser, lønninger, pensioner, afgifter, infrastruktur, social kvalitet, demokrati, velfærd, sundhed og tryghed forværres, forringes eller nedbrydes.

  Vi er også enige mht. feminismen. De selvoptagne, forvirrede, lunefulde, kommunistiske, egoistiske og kortsynede feminister nærer et sygeligt og perverst had mod mændene, familierne, børnene, demokratiet og fædrelandet…… tilsammen fører de en politik som undergraver ALT med velfærd, kultur og civilisation. De rødradikale kvinder undergraver enda deres egen sikkerhed og fremtid, og udstiller dermed hvor overfladiske og tankeløse de er. Deres tankeverden består kun af slagord, misundelse, floskler, banaliteter og tåbeligheder.

  Med de bundskrabende politikere og journalister vi har for tiden, kan det godt trække ud med et opgør med alle de nyttige idioter i politik.
  Men måske er det nu på vej? Det er ihvertfald noget i gære både i Frankrig, Ungarn, Italien, Polen, England og nu Danmark. Muligvis også i Sverige. Se også 24 kl. 8.48 ovenfor. Mvh tp

  Kommentar by tp — 29. april 2019 @ 13:58

 53. Menneskerettighederne- er nogle lange abstrakte krav, som kan tolkes hid og did. Frihedsrettigheder skal opfølges af noget ansvar, den er jeg med på. Men Menneskerettighederne kan let undergraves, hvis totalitærer kræfter på jordnært plan er med på at undergrave dem. Enhedslisten består hovedsageligt af ældre kommunister, som ønsker “proletariatets diktatur”, ud fra Karl Marxes principper, fordi de mener der skal åndelig diktatorisk vejledning til i Deres arrogante selvforståelse. en del Islamiskeorinterede lande, har lavet Deres egne Menneskerettighedserklæring- Cairodeclerationen-, som tager udgangspunkt i Shariaundertrykkelse (Guds-vej-undertrykkelse). En særdeles underholdende repressentant for enhedslistenb -Kååre- glemt efternavnet (medicinstuderende), kan fremvises her på Uriasposten. Vil man fra Enhedslistens side (Kjære feminister) også hanke op i Ham?
  Islam i sig selv er en- usekulær diktatorreligion (med et Førerprofet ideal)- hvor mange kvinder skal dø- F.eks stennes til døde, fordi de er blevet voldtaget, og ikke kan skaffe 4 mandlige vidner til voldtægten, men med spærm på sig så er dømt for Hor, hvilket kræver dødsstraf (f.eks Caterrine Mulligan), æresdrab, hætteundertrykkelse, fordi kvinden som mindreværdig i forhold til manden rent shariajuridisk skal tage ansvaret for mandens seksualitet (og ansvar for så meget andet) etc etc etc.
  Hvori mener de kære bløde feminister at Stram Kurs, eller Nye Borgerlige er facister? På et plan kan jeg godt give dem ret, men Deres udgangspunkt er selvfrelst totalt forkert.

  Kommentar by Michael Unna — 29. april 2019 @ 14:21

 54. Hvor mange hønsehovedfeminister var det lige der var blevet gift med en muslim,
  uden at konvertere til Islam ?

  Kommentar by John Niss Hansen — 29. april 2019 @ 14:23

 55. Hitler var for øvrigt ærlig i sin totalitære ideer. Han ville omstyrte demokratiet, fordi de demokratisk valgte politikere var mere optaget af at passe dem selv, og føre diplomati udadtil end, at tage sig af Deres egne befolkning. De diskuterede uden at tage ansvar eller at handle, og det var før han fik magten. Hverken Stram Kurs eller Nye Borgerlige har udtrykt samme ønske (Man kunne også nævne Robert Mugabe etc etc etc). Men Enhedslisten ved man hvor man har (når DR og andet offentlig Publicservice ikke nævner dem med et ord om Deres drømmende totalitære fortid) :-). Støt SIAD. God mandag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 29. april 2019 @ 14:29

 56. Nu har jeg ikke meget til overs for Uwe Max Jensen pga. hans personlighed, men alle kneb bliver nu brugt for, at bagvaske Stram Kurs støtter: http://www.lokalavisen.dk/nyheder/2019-04-29/-Paludans-folketingskandidat-sneg-lort-i-stempelkande-ind-p%C3%A5-Louisiana-Se-eller-gense-videoen-4781472.html
  Man refererer til henholdsvis 14 og 9 år gamle sager.

  Kommentar by O — 29. april 2019 @ 14:30

 57. PS: Hvad Islam angår bedes de sætte sig ind i “De 4 retsskolers” tankesæt under Sunni-islam, og læse lidt om Hvad Shiaislam drejer sig om.

  Kommentar by Michael Unna — 29. april 2019 @ 14:31

 58. Morgenbolleborgmesteren og Joyfruføderen fra Islamistisk 5.kolonne er bare så gabende kedelige. Patsvingere, kussesælgere(narre-), barnerøvere, ægteskabssvindlere, socialbedragere, feltmadrasser, tilsammen har de i islam præcis tilsammen værdien af én mand.

  Kommentar by Hul igennem? — 29. april 2019 @ 14:42

 59. Hvis hønsehovedfeministerne gerne vil redde Danmark og demokratiet, burde de føde flere børn og opfordre andre danske kvinder til at gøre det samme.

  Sålænge danske kvinder føder under 2,1 børn i snit og muslimerne føder flere end 2,1,
  vil en befolknings og kulturudskiftning være resultatet og demokratiet en saga blot.

  Kommentar by John Niss Hansen — 29. april 2019 @ 14:42

 60. Det er svært at være modstander af demokrati, da der ikke er noget andet at sætte i stedet. Desværre bygger demokrati på den forudsætning at hovedparten af befolkningen, på trods af politisk uenighed, ikke ligger på amøbestadiet. Når er flertal af befolkningen efterhånden er så underfrankerede at de må betragtes som amøber, så har demokratiet svære kår.

  Kommentar by bjarne binee — 29. april 2019 @ 14:48

 61. PS: Det kan anbefales at se URIASPOSTENS debat fra 13. december, Eva selsing om den moderne liberalisme. Se indlæg 1, 4, 16 osv.

  Urias den 26. april, Stram Kurs på 17.739 …., se nr. 19 kl. 15.11 ang. de rædsler og dødbringende forringelser som især Lars Ulykke, R og S har påført patienter, pårørende og sygehusvæsnet.

  Kommentar by tp — 29. april 2019 @ 14:50

 62. Lige de to sidste bemærkninger i denne omgang. Der var intet ærligt ved Hitler. Han var en løgner, psykopat og lystmorder hele vejen igennem. Han blev kun valgt pga. svindel og valgflæsk. Han tog sig aldrig af befolkningen på en ordentlig måde. Han angreb alle nabolande, og efterlod sig et Tyskland hvor byerne var forvandlet til murbrokker.

  Så længe Danmarks familie-, børne- og skilsmisse-politik er kommunistisk og familiefjendsk, og så længe importen af negre og arabere fortsætter, vil Danmarks nedtur blive ved indtil den totale kollaps og katastrofe. Mafiaborgens politik er skør, ondsindet og folkemorderisk.

  Kommentar by tp — 29. april 2019 @ 15:07

 63. Han (Hitler) var sikkert psykopat (ligesom Jihadisterne herhjemme), Lystmorder? ja måske. Han tog sig af befolkningen, ud fra hans åbenlyse racistiske teorier (som jeg også finder perverst). Jeg brød/bryder mig heller ikke om ham.….Men han var ærlig i forhold til hans kamp for at afskaffe Demokratiet…..det må man give ham. Jeg bryder mig f.eks heller ikke om Saudi Arabien, men de er ærlige. De har ikke underskrevet FN,s menneskerettighedserklæring,….og alligevel sidder de i FN,s menneskerettighedsråd (såvidt jeg er orienteret også hvad kvinde sager angår).

  Kommentar by Michael Unna — 29. april 2019 @ 15:24

 64. Ironien er tyk som en mur. Det samme er hykleriet. Men feministerne kan nok ikke se det.

  Vi vidste jo det ville komme, at de ville forsøge at forbyde partier de ikke kan li’. Sådan er fascister jo nu engang, uanset farveskala.

  Kommentar by Quark — 29. april 2019 @ 15:51

 65. Tallet 2,1 siger kun den halve historie. Danske førstegangsfødende kvinder er i gennemsnit over 30år, perkerne er langt yngre.

  Det må findes et demografisk fagudtryk for dette, men hvad hjælper det når Danmarks Statistiksvindel snyder perkere til at være danskere?

  Kommentar by Træt — 29. april 2019 @ 16:45

 66. Nu er der jo ingen af os, der i forvejen tror, vi lever i et demokrati. Så lad bare madammerne svært Paludan. De er værre end ham

  Kommentar by BB — 29. april 2019 @ 17:18

 67. “Fascismen er altid lige under overfladen på venstrefløjen, sådan har det altid været.”

  Nej, det er kommunisme, som er lige under overfladen.

  Kommentar by HN3 — 29. april 2019 @ 17:22

 68. > 62 tp 15:07
  -Og han fk sin støtte fra de samme som Mao tsedong -du ved, ham der den smælderfede skævøjede lystmorder fra Kina. Og her falder mig Kissinger i hu. Nazistpartiet havde kontor i New York i ’30 erne.
  Socialisme og socialister er BAD news.
  Islam er noget lignende.

  Kommentar by Nielsen — 29. april 2019 @ 17:39

 69. >HN3
  Det er to sider af samme sag

  Kommentar by Nielsen — 29. april 2019 @ 17:40

 70. Mon ikke vi kan regne med, at 9 ud af 10 af de sure skeder fra Feministisk Initiativ stemmer på gammelkommunisterne i Enhedslisten.

  Et parti der indtil for nylig kæmpede for en væbnet kommunistisk revolution og indførelse af proletariatets diktatur i Danmark.

  Må de få en blodig tampon galt i halsen…

  Kommentar by Revisoren — 29. april 2019 @ 19:24

 71. Islam er værre end de orginale Facister, og Nazister….Men OK Islam minder meget om Nazismen i sit Jødehad, og den kendsgerning at det helt præcist er en -usekulær diktatorreligion (med et profetFører ideal)- ligesom Nazismen, Maoismen, eller Facismen under Mussoleni. Men alt det tør kulturradikale, enhedsliste idioter o.a ikke se i øjnene. Så hellere etik og moral på baggrund af Deres fejhed med det ene øje lukket. Sjovt nok er Uffe Elbæk med på den vogn, når han vil forbyde Paludan, og have Statsministeren til at reagere.

  Kommentar by Michael Unna — 29. april 2019 @ 19:32

 72. Desuden havde Hitler jo også Stormuftien af Jerusalem i Berlin, som en form for protege, som han ifølge -Albert Speers-erindringer sagde “Fejlen ved os tyskere er at vi har den forkerte religion. Muhammedanismens selvopofrelse ville have passet meget bedre til os, end kristendommens slappe tolerance” (Støt SIAD). God mandag aften. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 29. april 2019 @ 19:35

 73. At menneskerettighederne findes på Saudi Arabisk, betyder jo åbenlyst, at de ikke er universelle frihedsrettigheder, da der er et andet sæt i den muslimske del af verden.

  Kommentar by Cat Girl — 29. april 2019 @ 23:19

 74. Feministisk Initiativ…? LMFAO

  Kommentar by LarsB — 30. april 2019 @ 00:14

 75. @74
  I min ordbog er feministisk initiativ en dejlig forførende kvinde.

  Men på den mentale venstrefløj, hvor alt er omdefineret til virkelighedens modsætning, er FI noget, der er ribbet for enhver værdi.

  Venstrefløjens FI går i essensen ud på kollektiv selvudryddelse: Ikke at ville have egne børn pga. verdens megastore problemer med klima- og overbefolkning – og i stedet aktivistisk åbne sluserne for migrater til at få mange gange flere børn.

  Kommentar by traveler — 30. april 2019 @ 06:03

 76. Glæder mig til at Uwe Max Jensen laver en Gavlpisning på Christiansborg såsom gavlpisningen i Brande, en ny kunst art, går udfra han rammer de sorte bedende mænd nede på Slotspladsen!! Det må betyde at kunsten står over politikken; lige i Schopenhauers ånd!

  Kommentar by Moth — 30. april 2019 @ 11:18

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper