29. april 2019

Blah blah: “Diversitet i virksomheden skaber endnu mere vækst og innovation… det går man glip af”

Interesseorganisationen ‘Akademikerne’ har netop udgivet rapporten ‘Etnicitet, uddannelse og beskæftigelse’, der fortæller den sædvanlige skønsang, om hvordan det danske arbejdsmarked af irrationelle årsager, holder indvandrere ude. Det er spild af kompetencer, fortæller det, og formand Lars Qvistgaard påpeger at det danske arbejdsmarked ikke helt har fået ‘øje for gevinsterne ved diversitet. Berlingske holder blandt andet mikrofonen for virksomhedsejer Ahmet Günes og bioanalytiker Amal Rifai.

Fra Berlingske – Indvandrere og efterkommere forsvinder et sted mellem universitetet og arbejdsmarkedet: ‘Det er ikke særlig smart’.

“Når nyudklækkede dimittender med indvandrer- og efterkommerbaggrund søger mod det danske arbejdsmarked, ender de ofte i en blindgyde. Indvandrere og efterkommere er således i gennemsnit dobbelt så lang tid om at komme i arbejde, når de har færdiggjort deres uddannelse, som dimittender med dansk oprindelse.

Det viser en ny rapport fra hovedorganisationen Akademikerne. ….

Lars Qvistgaard genkender billedet. Han mener, at det danske arbejdsmarked netop er kendetegnet ved, at vi ikke har øje for gevinsterne ved diversitet, og fremhæver, at forskningen faktisk viser det modsatte. Det samme hæfter Ahmet Günes sig ved.

‘Det er spild af kompetencer, der kunne bidrage med noget andet end den homogene gruppe. Diversitet i virksomheden skaber endnu mere vækst og innovation, og det går man glip af, når man bevidst eller ubevidst frasorterer folk på den måde,’ siger Ahmet Günes.”

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/100816/trackback

24 Comments »

 1. Man har besluttet, at indvandrere er en gevinst. Og så må det nødvendigvis være en gevinst, det må være åbenbart for alle.

  Kommentar by PiusXll — 29. april 2019 @ 19:54

 2. De glemte dog at gentage de “Konservatives” krav om import af 10 millioner negre fra Afrika…

  Kommentar by Revisoren — 29. april 2019 @ 20:03

 3. Indvandrere fra Vesten og Asien er samlet set en gevinst. Mest af alt fordi de passer ind i vores kultur, finder sig et arbejde, og ikke i udpræget grad er de offentlige kasser til last. At de er en gevinst skyldes, at de har kompetencer vi kan bruge her til lands. Det kan være en filippinsk kvinde på kyllinge- eller fiskefabrikken, en økonom fra USA eller en håndværker fra Polen.

  Muslimerne er kort og godt bare en udgift. Det skyldes så at de ikke passer ind i vores kultur, og samlet set kan de ikke byde om med kompetencer, der er brug for her til lands. Vi har hverken geder eller kameler, der skal passes, og skal man køre taxi her til lands, skal man både kunne finde vej, læse og regne.

  Kommentar by na — 29. april 2019 @ 20:12

 4. Diversitet = Boom!

  Se evt. Sri Lanka.

  Kommentar by np — 29. april 2019 @ 20:36

 5. Fra min apoteksverden, hvor flere og flere muslimer kommer ind,(forfærdeligt) og de kvindelige efter endt
  uddannelse bliver gravide, kommer de ikke tilbage igen, de forsætter med at blive en fødemaskine. En uddannelse har de fået og Danmark har fået flere Muhamed.

  Kommentar by IES — 29. april 2019 @ 20:48

 6. Muhamedanere er fulde af innovation. Se blot alle de smarte måder de finder på at dræbe vantro på. Vi har brug for innovation, derfor skal vi have mere diversitet.

  Allah og Muhammed var meget innovative. Det var dem, der fandt ud af, at den letteste måde at blive rig på, var at dræbe de vantro og tage deres penge og kvinder.

  Kommentar by Bastardo — 29. april 2019 @ 20:51

 7. Problemet er at den omtalte såkaldte diversitet kun bruges i specifikke scenarier. Omfanget af den virkelighed som den reelle diversitet skaber bliver fortiet, manipuleret og rammer forskellige befolkningsgrupper. Det glæder mig at mennesker i Danmark har undgået at møde bagsiden af importen af mustaffas lystige svende. Den har jeg og mange andre mødt og vi bliver i den grad rasende over at disse problematikker ikke bliver taget alvorligt. Derfor har Rasmus Paludan sin berettigelse. Vil alle de kloge hoveder ikke hører, må de føle.

  Kommentar by FrafaldenModerat — 29. april 2019 @ 20:55

 8. Giv indvandrere arbejde som folketingsvagter og assistenter på Christiansborg – de er jo så vilde med diversitet.

  Kommentar by Elvadatter — 29. april 2019 @ 20:59

 9. Det er da muligvis sandt, det er bare ikke islams sønner og døtre der tænkes på når div. erhvervsspidser siger sådan. Der tænkes på Indiske, Kinesiske, Europæiske og andre ikke muslimske medarbejdere der med specialviden bidrager til udviklingen.

  At berlingske har fundet to, en bilsælger og en bioanalytiker, præmieperkere må have været et hårdt slid for vedkommende der fik DEN opgave.

  Det er vel ret beset den totale bundlinje man skal se på hvis man vil drage en konklusion og den er ikke så opløftende at det fortjener en hel artikel i berlingske. De officielle tal siger, minus 30 Milliarder, et tal der sagtens kan diskuteres uden at komme i konflikt med sandheden.

  Så alt i alt må man konkludere at indvandring som sådan IKKE kan betale sig. Det der kan betale sig er at headhunte specialister som så ansættes på kontrakt og derefter vender hjem til deres eget land. Det vil vel også være bedre for et u-land at kunne drage nytte af deres egne eksperter frem for at de tilbringer et helt liv i udlandet hvor deres resurser IKKE går til at forbedre deres eget land.

  Kommentar by Santor — 29. april 2019 @ 21:14

 10. DANSKSINDEDE og ordentlige danskere er naturligvis loyale overfor fædrelandet og andre danskere, i et vist omfang. Vi finder det sørgeligt når vores landsmænd og landskvinder udsættes for forbrydelse, uretfærdighed, skilsmisse, magtmisbrug, hjemløshed eller skandaløse forhold i sundhedsvæsnet mv.

  Men nogle erhvervsfolk og journalister er ikke for fem øre loyale overfor hverken Danmark eller det danske folk. Og derfor fylder de os med alle mulige løgne og kvarte sandheder om det vidunderlige ved at hente billig og “højt kvalificeret” arbejdskraft fra afrikanske og arabiske lande.

  Deres kampagner om at vi mangler disse billige arbejdere er muligvis en form for manipulation fra godheds- og indvandringsindustriens side. Nogle af fortalerne for mere indvandring er sandsynligvis korrupte, eller de er nogle ignorante radikale skvadderhoveder.

  Kommentar by tp — 29. april 2019 @ 21:20

 11. Pigerne skal jo giftes med fætter Ali fra Pakistan – Og så er der dømt fødemaskine de næste 30 år.

  “De ikkevestlige efterkommere i midt-20erne halter markant efter deres danske kammerater, når det kommer til uddannelse og beskæftigelse. Blandt de kvindelige efterkommere går det særligt galt, når de kommer op i den fødedygtige alder.”

  https://www.berlingske.dk/samfund/kvindelige-efterkommere-er-i-uddannelse-og-har-arbejde-som-deres-danske

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 29. april 2019 @ 21:26

 12. Gevinst ved diversitet for Danmark?
  Nej – Gigant udgift!

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 29. april 2019 @ 21:30

 13. PS: Ebbe Vig og andre fra Den Danske Forening og 24nyt.dk mv. har påvist at indvandringen koster mindst 1OO MILLIARDER kroner om året. Med en smule hovedregning kan enhver hurtigt indse at når indvandrerne udgør ca. en sjettedel af den samlede befolkning, så koster de nok også mindst en sjettedel af statens budget. Særlig når man tager i betragtning at mange indvandrere får i pose og sæk, gratis huse og lejligheder, fortrinsret til førtidspension osv. Det officielle tal på 3O-36 milliarder kr. er en tyk, fed, sort løgn. Det virkelige tal på mindst 1OO milliarder kr. om året forklarer også bedre de enorme nedskæringer af velfærd, infrastruktur og sundhed mv.

  Kommentar by tp — 29. april 2019 @ 21:30

 14. Det er underligt.
  For det kræver som regel 2 indvandrere, at beskæftige 1 indvandrer med, at lave ingenting.
  Når man spørger dem hvad de arbejder med siger de:
  Kommune, kommune.

  Kommentar by XXXXX — 29. april 2019 @ 21:35

 15. Fat det nu, der er jo der den ligger, det er simpelthen fordi I ikke har øjne for gevinsten ved al den diversitet. Det er det der er galt…

  [jesus fucking christ lol, hvor langt ude kan man være haha]

  Kommentar by Moran ya Simba — 29. april 2019 @ 21:37

 16. Min erfaring omkring diversitet på arbejdspladsen er følgende:

  Det skaber enormt mange konflikter, og de konflikter der opstår, de kører helt af sporet. En muslim eller en neger med akademikerbaggrund, har samme attitude som “taber-gangster” i den lokale ghetto.

  Jeg antager at dette også gælder for faglærte og ufaglærte – måske endda i dobbelt potens…

  Kommentar by Polka — 29. april 2019 @ 22:00

 17. Gomune og gondandhjælp-

  Kommentar by Hul igennem? — 29. april 2019 @ 22:42

 18. Jeg er i hvert fald ikke tryg ved at de muslimaer, der kommer igennem jurastudiet på en badebillet, for en stor dels vedkommende bliver ansat ved domstolene, hvor de får adgang til navne og adresser på vidner, forudrettede og “racismetiltalte”, som de kan give videre til deres kriminelle brødre og fætre.

  Kommentar by Træt — 29. april 2019 @ 23:19

 19. Den tyrkiske “virksomhedsejer” er? Pizza Napoli?

  Kommentar by Iznogut — 29. april 2019 @ 23:21

 20. Achmed Gryness interesserer sig for børn. Go figure.

  http://www.gunes.dk/om-ahmet-gunes/

  Kommentar by Iznogut — 29. april 2019 @ 23:24

 21. “Muslimerne er kort og godt bare en udgift. Det skyldes så at de ikke passer ind i vores kultur, og samlet set kan de ikke byde om med kompetencer, der er brug for her til lands. Vi har hverken geder eller kameler, der skal passes, og skal man køre taxi her til lands, skal man både kunne finde vej, læse og regne.”

  Kommentar by Cat Girl — 29. april 2019 @ 23:56

 22. Ih ja. Hvis virkeligheden fortæller noget andet (selvvalgte Ghettoer, Islams moral overfor kvinder- samt rene/urene-tro/vantro), så må man drømme sig til en bedre moral, og konstruere virkelighedsfjerne idealer). Støt SIAD. God tirsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 30. april 2019 @ 07:37

 23. Jeg går også stærkt ind for diversitet på arbejdspladsen.

  For eksempel finder jeg det yderst tilfredsstillende, at der både er ansat en 18-årig blondine og en 18-årig brunette som piccoliner på kontoret…

  Kommentar by Revisoren — 30. april 2019 @ 07:52

 24. Jeg kan hverken få øje for eller på nogen gevinst ved de fremmede.
  Stem Stram Kurs.

  Kommentar by Nielsen — 30. april 2019 @ 08:42

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper