29. april 2019

Kommunistisk propaganda i Radio24syvs redaktionslokale: 65 mio. døde, men stadig en helteskikkelse

Hvis alt går vel lukker Radio24syv om seks måneder. Det bliver en god dag. Man gjorde en tidligere maoist til administrerende direktør, og den dag i dag hænger der maoistisk propaganda på i et redaktionslokale. De vil sikkert forklare sig udfra et eller andet hipster-ironisk rationale, men jeg tæller dage. Seks måneder er desværre lang tid – et Mao-mord hver andet sekund frem til 31. oktober hvor kanalens sendetilladelse udløber.

“Ramskov var tidligere kommunist og var i et par år omkring 1980 medlem af centralkomitéen i Kommunistisk Arbejderparti. Han kom fra et borgerligt hjem, men valgte tidligt en anden politisk vej. Han var med til at arrangere atomkraftmarcher og stifte en lokal afdeling af anti-atomkraftbevægelsen OOA. .. I 1982 meldte han sig ud af KAP og kom senere ind på Journalisthøjskolen.” (Wikipedia)

Collage: Kanalchef Mikael Bertelsen med Formand Mao i baggrunden, TV2 News, udateret.

“According to the authoritative ‘Black Book of Communism,’ an estimated 65 million Chinese died as a result of Mao’s repeated, merciless attempts to create a new ’socialist’ China. Anyone who got in his way was done away with — by execution, imprisonment or forced famine.” (Lee Edwards om Mao, 2010)

Oploadet Kl. 20:52 af Kim Møller — Direkte link40 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/100823/trackback

40 Comments »

 1. Mikael Bertelsen – er det ikke den dumsmarte “journalist”, der er gift med Kronprins Frederiks tidligere bolleveninde Malou Aamund?

  Malou Aamund – er det ikke Kronprins Frederiks tidligere bolleveninde og tidligere medlem af Folketinget for de “borgerlige” partier Liberal Alliance og Venstre?

  Kommentar by Revisoren — 29. april 2019 @ 20:58

 2. I sine unge dage: en forvirret stakkel, en søgende sjæl, en dedicatet follower of fashion, en working classic hero, nu en mand, der har udviklet sig og er blevet klogere?

  Kommentar by Svend Gønge Borg — 29. april 2019 @ 21:01

 3. P1 skal også væk. Den er ligeså slem.

  Kommentar by Ewing — 29. april 2019 @ 21:19

 4. Så helten i det drama er en mand ( Ramskov ) der Støtter en massemorderisk diktator og samtidig har aktioneret for at fjerne den eneste fornuftige energikilde som samtidig er langtidsholdbar både hvad økonomi angår men også i forhold til venstrefløjens eget hjertebarn “klimaforandring”.

  Endnu engang kan man kun anbefale at “folk” kikker på bundlinjen før man drager i kamp for at ansætte sådan et dræn for offentlige midler igen.

  Havde venstrefløjen holdt sin kæft tilbage i 70érne så ville Danmark, nu ca. 40 efter kunne prale af at være et af de mindst co2-produkserende lande på kloden. Men nej, venstrefløjen vil hellere aktionere end at lære.

  Som det er nu vil det tage Danske eksperter mindst 20 år, hvis ikke 30 år, at komme på niveau med lande der har implementeret atomkraft. Fakta : Kina vil i 2020, om mindre end et år have 75 funktionelle atomkraftværker, fem gange så mange som de havde i 2015. Man får let den tanke at de penge Sovjet pumpede i “A-kraft, nej tak” kampagnerne var et nøje gennemtænkt kup imod Vest-Europa, selvfølgelig fuldført af en alt for villig venstrefløj der uden skrupler virkede som udenlandske agenter.

  Kommentar by Santor — 29. april 2019 @ 21:36

 5. Den lille sædcontainer og “solo-mor” Joy Mogensen – islamofil borgmester i Roskilde – bliver lige nu stærkt promoveret i nyhederne på TV2.

  Mon ikke der er en lille ny neger på vej i Joys voksende mave?

  Kommentar by Revisoren — 29. april 2019 @ 21:47

 6. Idioten støttede Pol-Pot folkemorderne i Cambodia og mente, at mennesker med en anden politisk holdning skulle “genopdrages” i kz-lejre

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 29. april 2019 @ 21:55

 7. Sådan noget må de røde godt. Der ligger også en ‘Café Castro’ på Nørrebro. Efter hvad jeg kan google mig frem til stod Fidel Castro bag drab på op mod 40.000 politiske modstandere.
  Er der nogen der kan forestille sig, at en ‘Café Pinochet’ ville blive vel modtaget? Google fortæller mig, at han ‘kun’ står bag 3000 drab på politiske modstandere, så det skulle vel være OK med sådan en Café.

  “Café Castro er indrettet med originale spændende cubanske rekvisitter og malerier, samt fotos og artikler med blandt andre Che Guevara og Fidel Castro.”

  Kommentar by Johnson — 29. april 2019 @ 22:22

 8. Restaurant Chez Reagan- store bøffer og valgfri kartoffel- kun 50,-kr + Alt i gris, til billig pris- kun 40,- kr + store øl- kun 30,- kr/l.
  -selvfølgelig i 1970 penge, fra før det gik galt..

  Kommentar by Hul igennem? — 29. april 2019 @ 22:40

 9. Mao’s lille røde lå i skoletasken hos samtlige “samfundslærere” i 1970’erne.

  Kommentar by Iznogut — 29. april 2019 @ 23:26

 10. Var der ikke noget om at Hillary og Obama og Comey og Mueller solgte noget uran fra amerikanerne til nogle russiske oligarker? :/

  Kommentar by Cat Girl — 29. april 2019 @ 23:38

 11. Altså hele verden venter stadig på hvornår alle forræderne skal henrettes, ikke at det glæder mig, at det skal til, men skal vi blot affinde os med at blive forrådt af dem, vi selv belønner fyrsteligt for at regere os i tykt og tyndt? Som har visse ansvar set i forhold til den store magt de holder og den rigelige betaling, de modtager som vederlag?

  Kommentar by Cat Girl — 29. april 2019 @ 23:44

 12. # 9 Iznogut ;)

  Fun Fact : Det var var Mao, i den lille røde, der anbefalede kineserne at ryge “da det styrker lungerne”. Hvilket resulterede i at Kina i dag har over 300 millioner rygere som de nuværende myndigheder så, på samme måde som Europæiske regeringer, forsøger at bekæmpe med – TaDa – højere afgifter!

  Kommentar by Santor — 29. april 2019 @ 23:47

 13. > Johnson 22:22

  En café Pinochet ville klart blive modtaget fint på Nørrebro, da beboerne dér ikke er så kvikke og tror, der er tale om Pinocchio, der vist allerede er en café i denne fortabte gyllebydel.

  Man kunne såmænd også lave en Café Mao, en Café Lenin, og for de alleryderste en Café Adolf. Og hvorfor ikke en Café Adolf, en Café Stalin samt en Café Pol Pot? Så har vi vist de mest kendte massemordere på plads.

  Og hvorfor ikke en Café Rwanda, der blandt andet tilbyder en Huti-cocktail og en Tutsi-cocktail? Og med geografisk spændvidde en eksotisk kokosdrik benævnt ‘Den tamilske Tiger’.

  Kommentar by Henrik Petersen — 29. april 2019 @ 23:55

 14. Bertelsen har ikke lavet noget af værdi for danskerne, siden han for en stund hentede Lillebror ud af pensionisttilværelsen.

  Kommentar by LarsB — 30. april 2019 @ 00:13

 15. DET ER UFATTELIGT så ekstremt uvidende, åndssvage eller skrupskøre visse folk i vores medier og partier synes at være. Hvorfor overhovedet være kommunist, når man betænker at kommunismen ondskabsfuldt har myrdet over 1OO millioner sagesløse, fredelige og uskyldige borgere og bønder, mænd og kvinder, børn og voksne. Plus at de røde gjorde livet til et helvede for endnu flere.

  BLODTILSØLEDE MAGTHAVERE har verden oplevet en del af. Er Pol Pot Lars og andre pampere indeni mafia-borgen også blodtilsølede? Har de også mange liv på samvittigheden? Er de også rede til at lade tusinder eller millioner af sagesløse og fredelige danskere synke ned i elendighed? Er de også klar til at udslette Danmark og udrydde danskerne? Er journalisternes flertal med på at støtte sådanne forbrydelser?

  Det bør mange danskere nok overveje, set i lyset af MAROKKO-PAGTEN!!! Hvad med de mange familietragedier, selvmord og unødvendige sociale ulykker som følge af kommunistisk politik? Hvad med de tusinder af unødvendige lidelser og dødsfald i sundhedsvæsnet? Hvad med de tusinder af forbrydelser som følge af importen af fjendtligt sindede kriminelle migranter? Hvad med den løgnepropaganda som vi danskere overhældes med året rundt via DR, TV2 og andre statsstøttede medier?

  Og hvad med de partier som forklæder sig som humanister og demokrater, samtidig med at de boltrer sig i valgflæsk, løftebrud og lyssky aktiviteter som har til formål at afskaffe folkestyret og folkehjemmet?

  Kommentar by tp — 30. april 2019 @ 00:34

 16. Roger Scruton siger alt

  Kommentar by Cat Girl — 30. april 2019 @ 02:07

 17. hør Amazin’ Polly’s seneste video om Roger: Ruined People Ruined Culture

  Kommentar by Cat Girl — 30. april 2019 @ 02:10

 18. Hvad er forskellen ?
  I ønsker ikke kun 65 mill. døde, !!!!

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 30. april 2019 @ 04:05

 19. Kina har siden kommunisterne været et hæmningsløst brutalt diktatur, ikke mindst i forhold til Tibet, og qua deres tortur, hjernevask og Big Brother kontrol også internt i landet.

  Hvad kineserne gør mod hinanden er som udgangspunkt deres eget problem, men deres overgreb mod Tibet og trusler mod andre omkringliggende lande er rædselsvækkende.

  I dag er Kina en trussel mod resten af verden, fordi de nu er superstærke teknologisk og økonomisk, og allerede ekspanderer deres militære og geografiske indflydelse.

  Indtil videre har der gudskelov ikke været væsentlig indvandring fra Kina til Europa, men deres “investeringer” er allerede nu en trussel.

  Kommentar by Zatopek — 30. april 2019 @ 07:06

 20. DET ER GODT at vi har URIASPOSTEN til at afsløre at krapyl, uslinge, tosser og røde svin har infiltreret og overtaget vores radio-stationer osv. Hvad skulle vi dog gøre uden vores net-aviser? Når mediefolk er tilhængere af massemordere, må de jo også være tilhængere af massemord.

  Det er soleklart at kommunister leder både DR og radio 24/7. Både Maria Rørby Rønn og Lisbeth Knudsen burde fyres på stedet, eller have deres stationers sendetilladelser inddraget. Det ville også være sket hvis de havde sendt nazi-udsendelser og Hitler-propaganda. Nu er det i stedet kommunistiske og islamistiske massemordere de forherliger, men bliver noget bedre af det? Kommunismen er da ikke et hår bedre end nazismen og islamismen. Alle tre ideologier er totalitære og har praktiseret statsterror, massemord og folkemord.

  Det er vanvittigt og forbryderisk hvad der foregår i de røde medier.

  Kommentar by tp — 30. april 2019 @ 07:48

 21. PS: Nu bruges klima- og co2-løgnen også til at promovere atom-kraft. Men enhver reaktor kan smelte ned, ligesom Tjernobyl og Fukijama reaktorerne. Også selv om man går over til at bruge Thorium.

  Kommentar by tp — 30. april 2019 @ 08:07

 22. Mange nye medier, har skulle “være mere borgerlige end DR”. Hvorfor ender de så med, at være lige så røde? Det må være fordi, man kun kan få fat på røde journalister i Danmark, de uddannes ikke anderledes. Det er problemet. De siger, de er “faglige og objektive”, men alle journalister er aktivister, der ikke vil indrømme det.

  Kommentar by BB — 30. april 2019 @ 08:09

 23. I et indlæg i EB henvender den radikale Carsten Sofie Nielsen sig direkte til muhammedanerne og deres familier i Danmark, og kalder Danmark for “Jeres land.”

  Så blev der sgu brug for brækspanden…

  Kommentar by Revisoren — 30. april 2019 @ 08:17

 24. Kommunister ansætter kommunister. D R sådan som D R
  Kigget efter i sømmene, er de ikke stort andet end kystbane- og salon-commie.
  Hvilket indkomster og privatadresser vil kunne afsløre.
  Håber jeg ser den dag, de alle vajer flot for vinden i alle landets høje byggekraner.
  Var I syge – pjækkede, wller fyrede den fede – dén dag I havde om Iran i skolen?

  Kommentar by Knights Templar — 30. april 2019 @ 08:19

 25. Du har glemt at redigere et i ud af teksten. Jeg kom desværre ikke længere i den.

  Kommentar by Nielsen — 30. april 2019 @ 08:40

 26. “.. I 1982 meldte han sig ud af KAP og kom senere ind på Journalisthøjskolen.” (Wikipedia).

  Den direkte vej til indflydelse og penge i lilleputlandet.

  Luk de såkaldte journalistuddannelser. (Snart er der ikke brug for dem mere).

  Kommentar by Anonym — 30. april 2019 @ 08:58

 27. “.. I 1982 meldte han sig ud af KAP og kom senere ind på Journalisthøjskolen.” (Wikipedia)

  Den direkte vej til penge og indflydelse i lilleputlandet.

  Luk de såkaldte journalistuddannelser. (De bliver snart overflødige).

  Kommentar by Bastardo — 30. april 2019 @ 09:26

 28. – Han havde et hjerte af guld, sagde en ung fyr med tårer i øjnene og beskrev *Z som stille og rolig om den 18-årige, kriminelle perker, der blev skudt i hovedet i Holbæk.

  *Hvor mange, hvide, kristne, danske drenge navne begynder med Z, modsat muhamedanske drengenavne, dee begynder med Z, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 30. april 2019 @ 09:47

 29. Nazi-testen. Hvorfor er det et ikke billede af Adolf Hitler, der hænger på væggen i det redaktionslokale?

  Kommentar by A-mad — 30. april 2019 @ 10:30

 30. Islamist”læge” tiltalt for bedøvelsesvoldtægter- jeg så hverken Bærtelsen eller Hashskov sige noget?
  Også længe siden DRgufferen Malouuuuuu sa sa sag sagde no nog noget-pøj.

  Kommentar by Hul igennem? — 30. april 2019 @ 11:07

 31. Radio 24/7 er blevet til Radio 24/LYV og lige så plumrådden og fordækt som DR der jo er nationens samlingspunkt!

  Der tegner sig uvægerligt et mønster med alle disse landssvigere, som sidder på MSM-flæsket og lukrerer på vores samfund for at sprede deres gift og fordærv: Hvem er det som orkestrerer at alle disse personager får lov til at sidde på nøgleposter og kontrollere nyhedsstrømme og narrativer?

  Er det mon Frimurerlogen, der opererer i det skjulte og som er hævet over demokrati og transparens?

  Man må godt spørge (endnu), men også her bliver man mødt med larmende tavshed.

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 30. april 2019 @ 11:38

 32. Sluk jeres TV (Talmud Vision). Det er den nemmeste måde at slippe for deres propaganda på.

  Kommentar by Voltzejn — 30. april 2019 @ 12:00

 33. Politiken kører en stor kampagne imod det, de kalder ‘Junkmedier’.

  Kampagnen er tilrettelagt således, at Politiken har udvalgt deres værste konkurrenter blandt netmedierne, derefter udvalgt deres uheldigste historier, derefter præsenteret disse til bedømmelse hos nogle få udvalgte venner – som Politiken benævner ‘eksperter’.

  Vennerne er enige med Politiken om, at netmedierne er ‘Junkmedier’.
  MSM-selvmord for åbent tæppe.

  Kommentar by Bastardo — 30. april 2019 @ 12:56

 34. > *Hvor mange, hvide, kristne, danske drenge navne begynder med Z, modsat muhamedanske drengenavne, dee begynder med Z, forbyd islam i Danmark.

  Don’t get me started, men navne som Zilas, Zophus, Zylvester, Zygmund og andre bizarre stavninger af navne der normalt starter med S (seriøst… Zimon er på listen) – er godkendte danske navne.

  Derudover er det ret så mange kinesiske navne, der starter med Z.

  De formentlig muslimske drengenavne der starter med Z lader til at være koncentreret omkring Za, Zi og Zo og udgør hvis jeg lige skimmer hurtigt i https://ast.dk/born-familie/hvad-handler-din-klage-om/navne/navnelister/godkendte-fornavne#?published&startswith=Z&gendermask=2 nok i omegnen af en 40-45%.

  Anyway, jeg ville bare lige bidrage med lidt perspektiv om bogstavet Z og en kvalmefremkaldende tendens til at bruge det i stedet for S.

  Kommentar by Quark — 30. april 2019 @ 13:03

 35. # 34

  Husk Z i Zenia (hende der står i Stampe)

  Kommentar by JEG ER ENIG, DET ER EN LUKKET FEST, SKRID HJEM. — 30. april 2019 @ 13:18

 36. Kommunisterne arbejder også på at skabe den størst mulige navneforvirring. Dømte mordere og andre forbrydere kan skifte navne med jævne mellemrum, indvandrere fra Afrika kan kalde sig Per Jensen og Dan Olsen, og sære stavemåder og halvperverse navne vinder også frem.

  Kommentar by tp — 30. april 2019 @ 13:46

 37. Pølsemaskinen Pøllemikken har lavet pøller-..og nu er de FÆRDIIII!

  Kommentar by Hul igennem? — 30. april 2019 @ 13:49

 38. Pollertikens løgnekampagne om net-aviserne minder om at vi her på Uriasposten bør undgå de klamme, platte og uhumske kommentarer som enkelte bloggere undertiden indsender. De vil før eller siden blive brugt som “beviser” på at vores netavis er underlødig, selvom den er 1OO gange mere ærlig og oplysende end kommunist-avisen.

  Kommentar by tp — 30. april 2019 @ 13:51

 39. ..og der pølses også anstrengt fra Morten Pølsegaard og Martin Skidegaard.. så anstrengt efterhånden, at hæmorrhoiderne slæber meterlangt efter dem.. sæt pølse for, sæt pølse bag- der er stadig pølsesmag.

  Kommentar by Hul igennem? — 30. april 2019 @ 13:52

 40. Flere medier fortæller, at løgnefabrikken TV2 har fået ny direktør i skikkelse af den 51-årige Anne Engdal Stig Christensen.

  Formentlig endnu en kulturradikal madamme, der skal promovere multikulti- og klimareligionen.

  Hun er i øvrigt gift med den gamle afdankede håndboldspiller Morten Stig Christensen, der tilbage i 80’erne var en del af den kommunistiske “fredsbevægelse”.

  Kommentar by Revisoren — 30. april 2019 @ 14:11

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper