30. april 2019

Kunstakademi-studerendes Hijab-hyldest ved Christiansborg: “Design løfter kvinder ud af fattigdom”

Kunstakademiet udstiller i øjeblikket i Rigsdagsgården ved trappen op til Folketinget. Udstillingen er beskrevet på Kunstakademiets hjemmeside, som værende et projekt der skal løfte kvinder ud af fattigdom i Tunesien og Marokko. Hvis man designede sig ud af koran-tro ideologi, så ville man spare en del i projektmidler. Så slap man også for fastholde kvinder i ‘deres traditionelle håndværk’, og samtidig hylde dem som frigørende ‘rollemodeller’.

“Traditionelt kunsthåndværk som broderi og strik kan blive en god forretning. Designstuderende fra KADK tilrettelægger og formidler undervisning i designprocesser, produktion og markedsføring til marokkanske og tunesiske kvindelige kunsthåndværkere.

Kvinderne får hermed mulighed for at professionalisere deres traditionelle håndeværk, så de kan skabe en egen indtjening og professionelle netværk. Det kan gøre dem til rollemodeller i samfundet.

Igennem projektet lærer de studerende at facilitere workshops, at lede projekter og at omsætte viden til produktion i andre kulturer.” (KADK.dk, 30. april 2019)

(Rigsdagsgården, Christiansborg, April 2019)

Oploadet Kl. 15:43 af Kim Møller — Direkte link12 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/100834/trackback

12 Comments »

 1. Endnu et projekt, hvis reelle og fornemmeste opgave er at uddele skattepenge for så lidt arbejde som muligt til socialistiske projektmagere.

  Kommentar by oppeheimer fan — 30. april 2019 @ 15:57

 2. Apropos
  https://museumoj.randers.dk/for-skoler-og-institutioner/undervisningstilbud-i-randers/mit-toerklaede-mit-valg/

  Kommentar by p — 30. april 2019 @ 16:12

 3. Projektmagere kan have meget gode hensigter, men de kæmper ofte imod virkeligheden. For rigtigt mange år tilbage hørte jeg om nogle danske studerende der var taget til Peru for at hjælpe de indfødte med at fremavle større hamstere, tror jeg det var, det kan også have været marsvin. I hvert fald et dyr man ofte spiser i Peru.
  Projektet resulterede godt nok i nogle større, federe og mere velsmagende dyr, og peruvianerne var meget glade for de fremavlede dyr, men så kom hverdagen bagefter og ødelagde hele projektet: Hamsterne levede typisk i peruvianernes køkkener hvor de ligesom høns spiste de grøntsager der røg på gulvet – og når de ikke havde noget at spise, parrede de sig hyppigt med hinanden, så i løbet af et par hamstergenerationer, var gennemsnitsstørrelsen som den altid havde været.

  Kommentar by ino — 30. april 2019 @ 16:18

 4. penge ud af vinduet.
  kvinden er ifølge islam ikke andet end et husdyr.

  Kommentar by XXXXX — 30. april 2019 @ 16:23

 5. Ét blik på gimpen på billedet ovenfor, og det er helt indlysende, at en mere relevant tekst ville have været:

  ‘Muslimsk påklædning fører til livstruende D-vitamin mangel, og deraf følgende fosterskader’.

  I det hele taget er der ikke meget ved Islam, der ikke burde komme med advarsler i stil med dem på tobaksprodukter.

  Kommentar by Kimski — 30. april 2019 @ 16:25

 6. Hvis kvinderne altid i det offentlige rum går med fodlænke som straffefanger i gamle dage, så vil de blive endnu mere frigjorte?
  Plus evt låste håndjern om hænderne ligesom forbryderne får på, når de bliver arresteret af politiet? Det hele selvfølgeligt behørigt designet se (evt hjemmesider fra de nuværende udbydere af sm rekvisitter og til behør)
  Så bliver frigørelsen total!

  Kommentar by A-mad — 30. april 2019 @ 18:06

 7. FEMINISTERNE, KVINDESAGSKVINDERNE, ligestillings-fanatikerne, klima-kvinderne og “vi-vil-redde-hele-verden”-kvinderne synes alle at have hovederne fyldt med løse skruer.

  De arbejder på at ruinere og destabilisere hele Europa. De vil flytte utallige MILLIARDER af kroner ned til Afrika og Arabien. De vil have U-landenes befolkninger til at flytte ind i vores lande, med henblik på berigelse og multi-kulti. De udskifter gerne civilisation med barbari. Mands- og familiefjendske er de også.

  Selvom det er mændene som har skabt hele den moderne verden, med huse, vaskemaskiner, TV, biler, tog, fly, oceandampere, computere, mobiltelefoner, moderne lægevidenskab, cykler og tekstiler osv., osv., generer disse feminister sig ikke for at foragte og se ned på mændene. Som af disse stride kællinger tit er blevet betegnet som dumme, primitive, latterlige og overflødige. Og feministen Eva Kjær Hansen fra V vil have kvoter der diskriminerer og vrager mændene.

  I avisen JP er der i dag et tillæg der kaldes ledelse hvor det kraftigt antydes at kun kvinder dur til noget. “LEDELSE 2O19” lyder overskriften, og på forsiden er fem kvinder, og ikke een mand. Indeni omtales et arrangement med syv kvindelige talere og kun 2 mænd. Og ligestilling, kønslig diversitet og “Female-driven-growth potential” påstås at være vejen frem. Oveni utrolige mængder af blah-blah-blah om hvor fantastiske kvindelige ledere altid er. (Er det Merkel, Hillary, Helle T-S, Maria Rørby og Lisbeth Knudsen man tænker på?)

  Er sandheden ikke nærmere at hvis feminiseringen vinder yderligere frem, går ikke bare Sverige men hele Europa rabundus?!!

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 30. april 2019 @ 18:19

 8. Marokko – er det ikke det muhammedanske shithole, hvor man saver hovedet af unge vantro kvinder?

  Kommentar by Revisoren — 30. april 2019 @ 18:47

 9. Ser frem til den dag hvor denne hovedbeklædning er et særsyn i Danmark.

  Kommentar by FrafaldenModerat — 30. april 2019 @ 19:46

 10. Penge er der nok af når det drejer sig om indavlede retarderede kriminelle korandyrkende terrorister, milliarder efter milliarder af skattekroner kastes ned i et bundløst hul hvor de ovennævnte og kaospiloterne sidder nede i og gnasker pengene i sig med elitens velsignelse, men der vil komme en dag, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 1. maj 2019 @ 00:37

 11. Det hjælper, igen, igen, alt sammen INTET, for hvor islam råder, er koranen gældende og at tilsidesætte dennes påbud er den stensikre død!

  Men det vil de selvforherligende jo fornægte med alverdens undskyldninger, for projektpengene er jo så skønne at leve af. Ja, de lever ligefrem af, at holde andre fastlåst i livstruende “samfundsformer”.
  Føj for en usselhed!

  Kommentar by M.S. Carstens — 1. maj 2019 @ 00:38

 12. https://denkorteavis.dk/2019/burkaforbuddet-gaelder-ikke-hizb-ut-tahrirs-kvinder-politiet-maatte-ikke-gribe-ikke-ind-under-fredagsboennen-paa-slotspladsen/

  Kommentar by p — 1. maj 2019 @ 05:42

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper