30. april 2019

Hovedstaden: Fordobling af voldssager på seks år, men “‘ikke nødvendigvis et udtryk for’ mere vold…

“Jeg hører nærmest dagligt sirener i området”, beklager SF’eren Pia Olsen Dyhr sig i Berlingske, og fortæller at hun har besøgt pølsevognen på Brønshøj torv ‘tusinde gange’, før den blev presset ud af de unævnelige.

Analytiker Ingrid Soldal Eriksen fra Det Kriminalpræventive Råd har flere forklaringer på hvorfor antallet af voldssager er fordoblet på seks år, men ignorerer fuldstændig den mest oplagte. Stigningen er størst i Københavns Politikreds, og næststørst i Københavns Vestegens Politikreds, og var hun ikke skolet i udenomsforklaringer, ville hun se en tæt korrelation mellem andelen af indvandrere/muslimer og udviklingen i voldsanmeldelser.

Fra TV2 Lorry – Antallet af voldssager er fordoblet i hovedstadsområdet.

“En knytnæve i ansigtet, et knivstikkeri eller slag og spark på både hoved og krop.

Voldsanmeldelser svinger i karakter og grovhed, men de hober sig op hos politiet. Antallet af anmeldelser i hovedstadsområdet er nemlig fordoblet på bare seks år.

Udviklingen er størst i Københavns Politikreds, hvor antallet af voldsanmeldelser er steget fra 1895 i 2012 til 4255 anmeldelser i 2018. Det svarer til en stigning på 125 procent.

På landsplan er antallet af anmeldelser i samme periode steget med 57 procent. Den stigning bliver blandt andet også hevet op af Københavns Vestegens Politikreds, hvor stigningen er 74 procent. …

Selvom politiet altså i stigende grad modtager anmeldelser om vold, så er vurderingen hos både politiet og Det Kriminalpræventive Råd, at der faktisk ikke er flere, der bliver udsat for vold end tidligere.”

“… Så bare fordi at anmeldelsestallene for vold stiger, er det ikke nødvendigvis et udtryk for, at vi skal gå rundt og være mere bange for at blive slået ned.” (Ingrid Soldal Eriksen, Det Kriminalpræventive Råd)

Oploadet Kl. 20:33 af Kim Møller — Direkte link17 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/100844/trackback

17 Comments »

 1. Det er vel for meget forlangt at bede om grundlaget for den ‘vurdering’?

  Kommentar by Moran ya Simba — 30. april 2019 @ 20:43

 2. Nej det ville da også være en fejl,….og det har intet med Islam at gøre…heller ikke koranklodser etc etc etc.

  Kommentar by Michael Unna — 30. april 2019 @ 20:59

 3. Brønshøj Torv,hmmm, som selv SF-tossen indirekte medgiver, er pølsevognen og dens ejer jaget ud af området. Det virker naturligvis ubegribeligt, at det skulle være på grund af muslimske ‘unge’. Pølsevognsejeren véd en hel del bedre.

  En anelse nordvest for Brønshøj Torv på Frederikssundsvej, ca. 150 meter, var der for en del år siden en muslim, der i sin hashtåge eller noget kørte venstre rundt om en helle med ekstrem hastighed, hvorved en gravid kvinde og fosteret mistede livet.

  Endnu længere nordvest på (Frederikssundsvej i nærheden af Tingbjerg), kører storgrinende muslimske ‘unge’, gerne tre ad gangen på samme tunede knallert, rundt og smider kanonslag fra ca. september til marts. Hashrøgen i området er umiskendelig.

  Muslimer er som hovedregel baldrende narcissister med voldssociopatiske kendetegn.

  Hen personen fra Det kriminelle Råd har – pudsigt nok – adressebeskyttelse.
  Hen ønsker nok ikke at blive slået ned og kulturberiget og bor sandsynligvis i et kridhvidt område.

  Den slags politisk korrekte Gutmenschen er der desværre en del af i Danmark, og politiet gør jo heller ikke noget ud over at ansætte muslimske rollemodeller (der jævnligt viser sig at være svært kriminelle med drab på samvittigheden), brobyggere og andre tosser. Man kunne i flæng nævne Asmaa Habdol-Amid, Kramme-Charlotte og Sharia-Jeppe.

  Kommentar by Henrik Petersen — 30. april 2019 @ 21:07

 4. “Jeg hører nærmest dagligt sirener i området”, beklager SF’eren Pia Olsen Dyhr sig”

  Og det samme kom frem, da en ung muslim blev dræbt i Rungsted.

  https://www.bt.dk/samfund/dan-rachlin-efter-skyderi-paa-strandvejen-vaagn-nu-op
  Vi hører politi og sirener dagligt. Det er meget naivt at tro, at der ikke er kriminalitet i Rungsted,« siger Dan Rachlin:

  Kommentar by tavsen — 30. april 2019 @ 21:26

 5. BT har altid været en løgnagtig skod- og junk avis. Opdigtede historier, falske sensationer, grundløse racisme-beskyldninger, EU-propaganda, fordummende vulgær og tarvelig underholdning…… og alle mulige former for spekulation i snask og snusk. Det har været BTs linje i årtier.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 30. april 2019 @ 21:30

 6. Ha Ha en nærpolitistation,waaauw! hvor gammel er den opfindelse, snart tyve år? så skal de to erfarne tidligere færdselsbetjente fadbamse og grillkylling i dialog med områdets ali`er, “næ hov vil i så holde op! ellers må i ikke komme i ungdomsklubben mere” ……..Nåh ja, i det mindste er det også begyndt at ramme dem selv. Pia Dyhr, du er et imbecilt fjols.

  Kommentar by Flaskeposten — 30. april 2019 @ 21:51

 7. Komiske Ali lavede blue printet for vore dages lattervækkende myndigheder u. myndig- og værdighed.
  Luk røven feje kost

  Kommentar by Knights Templar — 30. april 2019 @ 21:52

 8. Prøv iøvrigt at gå ind på det kriminal “præventive” råds hjemmeside og se medarbejderstaben. Omg! men de kan fanme sende mange emails til hinanden.

  Kommentar by Flaskeposten — 30. april 2019 @ 21:58

 9. Dyhret Pia’s børnevoksne “politikere” har masser af ideer til at forbedre og dele ud. Er det nogle alle Jeres store skatteydere, der skal financiere luftkastellerne?
  Når jeg ser samme børnevoksne lege folketingspolitikere. Falder tankerne på børnenes MGP. Det føles ikke helt, som det rigtige Gay Prix vel?

  Kommentar by Knights Templar — 30. april 2019 @ 22:02

 10. Ingrid Soldal Eriksen er vel bare endnu et eksempel på en offentligt ansat kvinde der “kommunikerer” ved at fremsætte bortforklarende eller selvmodsigende udtalelser.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 30. april 2019 @ 23:10

 11. Ja Komiske Ali har været en perfekt rollemodel for disse virkelighedsfornægtere. De må have det præcis som Ali, da han stod dér og proklamerede snarlig sejr, alt imens man nærmest kunne høre de amerikanske tropper råbe ude på gangen.

  Kommentar by Lider af danskhed — 30. april 2019 @ 23:30

 12. Som barn boede jeg midt i Århus i 60erne og var der udrykning gennem gaden var det altid en ambulance. Jeg kan ikke mindes en eneste gang, at have set en politibil med udrykning den gang. Først sidst i 60erne.
  Nu hører det med til almindelig støj fra gaden.

  Kommentar by M.S. Carstens — 1. maj 2019 @ 00:05

 13. Nu bliver fru Olsen Dyhr nok beskyldt for racisme og islamofobi af Karsten Møgdynge…

  Kommentar by Revisoren — 1. maj 2019 @ 06:45

 14. Det her er meget værre.

  http://nyheder.tv2.dk/krimi/2019-04-30-undersogelse-hver-anden-dansker-rammes-af-it-kriminalitet
  Danskerne bliver dagligt udsat for mange forskellige slags kriminalitet i det digitale rum. I løbet af de seneste to år har omkring hver anden dansker været udsat for en eller anden form for it-kriminalitet.

  Kommentar by tavsen — 1. maj 2019 @ 10:03

 15. Stærke argumenter Det Kriminalpræventive Råd kommer med – jeg er overbevist!

  Kommentar by Winged Hussar — 1. maj 2019 @ 12:21

 16. https://denkorteavis.dk/2019/jafar-fra-irak-gik-amok-efter-skaenderi-og-koerte-mand-ihjel-pas-paa-hvis-du-moeder-ham/

  Kommentar by p — 1. maj 2019 @ 16:14

 17. Jamen hvis fru Olsen Dyhr gerne vil holde islamiseringen lidt på afstand, må hun følge sine røde kollegaers eksempel, og flytte til et kridhvidt område;

  Pelle “AFA” Dragsted købte stor liebhaverejendom på Frederiksberg, Johanne Stalin Nielsen købte stor murermestervilla i Valby, og Skrigeskinken købte villa i Hareskovby i Nordsjælland.

  Hvad venter du på fru Olsen Dyhr?

  Kommentar by Revisoren — 1. maj 2019 @ 16:18

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper