30. april 2019

Hørt i Nørre Snede: “Rasmus Paludan. Kæmper for det danske land. Beder alle… muslimer om at gå”

Det kan godt være lidt svært at gennemskue krænkelseshierarkiet. Hvis en dansker råber ‘rejs hjem til dit hjemland’ er det racisme, og hermed værre end homofobiske tilråb, der igen er værre end trusler om vold. Man kan altid diskutere det hensigtsmæssige, men uden villighed til konfrontation, forbliver det spil til et mål.

Fra Ugeavisen Esbjerg – Fodboldkamp med undertoner: Kvaglunds U16-hold blev provokeret med Paludan-sang.

“Drengene fra Kvaglund IF’s U16 hold havde netop spillet uafgjort på udebane i Nørre Snede. Så begyndte en højttaler at spille.

De spiller den der sang, der er lavet om Rasmus Paludan. Om den så er sunget ironisk, er jeg ligeglad med, og vores forældre gik over og spurgte, om musikken ikke skulle slukkes, fordi det var upassende. Det var der ikke enighed om, og sangen fik lov til at køre indtil træneren kom ind til omklædningen, fortæller Poul Tholund Nielsen, formand for KIF Fodbold, der selv var tilstede ved kampen i fredags.

‘Rasmus Paludan. Kæmper for det danske land. Beder alle der er muslimer om at gå’, lød det blandt andet fra Nørre Snede-spillernes højttaler.

(Henning Josefsen Overgaard på Facebook, 26. april 2019)

“Der blev ifølge træneren råbt ‘bøsserøve’ efter vores spillere inde på banen fra forældre til Kvaglund-spillerne, og i et tilfælde blev en af vores spillere lovet tæsk, da han ville sige undskyld efter at have begået et frispark.” (Finn Brostrup fra Nørre Snede GF citeret i Horsens Folkeblad, 30. april 2019)

Oploadet Kl. 22:09 af Kim Møller — Direkte link40 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/100867/trackback

40 Comments »

 1. Læg mærke til, hvordan forræderen nævner alle de muslimske navne først, nærmest som om, at de kommer i første række. Ikke overraskende.

  Disse mennesker er de sande racister – de har had til alt, hvad der er dansk og hvid kultur, traditioner osv.

  Det er nemt at kende deres politiske overbevning:

  Skader det Danmark og dansk kultur?

  Hvis svaret er ja – så støtter de det.

  Der er kun én ting disse mennesker hader mere end Danmark og danskere – og det er dem selv. Landsforræderi starter med selvhad.

  Kommentar by Voltzejn — 30. april 2019 @ 22:21

 2. En Jan Mathisen siger på fb :

  Jeg går ud fra at DBU Jylland indleder en racisme sag imod klubben.

  (Han gør jo sig selv til grin! )

  Kommentar by Ewing — 30. april 2019 @ 22:25

 3. Lidt mere.
  Jeg fandt Jan Mathisen hos Kommunistisk Parti København Syd.

  Bingo !

  Kommentar by Ewing — 30. april 2019 @ 22:30

 4. Ja…så har vi her grundlaget for den kommende borgerkrig mellem redeskiderne og frihedskæmperne…linjerne er her helt klare…når begge parter er tilpas krænkede…er næste skridt den voldelige konfrontation og hævnen kan begynde…vendettaen kan starte…og der vil ingen vindere blive…kun huller alle steder…i kroppene i husene i samfundet og i sjælene!

  Og det fordi man har “inviteret” alle disse muslimer ind i landet…uden dem kunne Danmark have fortsat som et trygt og homogent land, hvor de problemer man måtte have, kunne blive løst…som de altid er blevet løst i det her land…den tid er ovre!!!

  Armageddon can start….coming our way!

  Kommentar by Black Watch — 30. april 2019 @ 22:49

 5. Hahaha! Det er da god humor at spille den sang! Hvad tror de venligboere egentlig?? At der er 50 mio venligtsindede, demokratisk indstillede muzzier i Europa? At bare vi ikke fornærmer dem, så undgår vi krig? Jeg ved, hvad der venter, og det er ikke rart at tænke på. Islam medfører krig, hvorend den indfinder sig. Det er et historisk faktum. Så det ville være vidunderligt for os Rigtige danskere at se dem rejse, inden det kommer så vidt. Det er i øvrigt et folks ret at synge smædesange mod invasionen.

  Kommentar by Kuffar — 30. april 2019 @ 23:28

 6. Den er slet ikke slem den sang https://www.youtube.com/watch?v=0NTDqqnH9Bk

  Kommentar by Johnson — 30. april 2019 @ 23:35

 7. Det er fandme heller ikke i orden jyderne ikke vandt!

  Kommentar by redneck — 30. april 2019 @ 23:37

 8. At sleske for muslimerne, er at fodre sine børns snarlig kommende bødler!

  Forældre der siger de vil gøre alt for en god fremtid for deres børn og IKKE forlanger islam forbudt i Danmark er de største, egocentriske, hyklere der findes!!!

  Kommentar by M.S. Carstens — 30. april 2019 @ 23:45

 9. Jeg tror ikke Henning Josefsen Overgaard længere er i stand til at høre forældrenes tilråb og spillernes trusler. For “sådan taler de jo, sådan gør de jo”. Den politisk korrekte mand er desensibiliseret for længe siden.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 30. april 2019 @ 23:52

 10. Arh, en frelst globalist pudser sin glorie på fakeblock og skider sin egen søn langt ned i halsen. Det være sig, hvis altså han ikke allerede er underkastet satan-ideologien.
  Løkke-Fonden beriges og bugner af velvære under muhammedaneres besættelse af Danmark, som dikteret af satanist-globalisterne i Bruxelles.

  Kommentar by Iznogut — 1. maj 2019 @ 00:05

 11. Der er godt nok sket meget positivt siden hædersmanden Rasmus Paludan trådte op på scenen, ud af rottehullerne myldre landsforræderiske folketingspolitikere og indavlede retarderede kriminelle korandyrkende terrorister der sammen med de statsstøttede medier prøver at knægte ytringsfriheden og demokratiet, det ender med at AFAerne, islamisterne og landsforræderne begynder at udrydde hinanden fordi de freder skatteyderne som betaler deres underhold, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 1. maj 2019 @ 00:08

 12. Det sjoveste er næsten, at venligboere som Henning Josefsen Overgaard tror at han taler for majoriteten, når han bevæger sig udenfor de større byers liberalt forkvaklede tankesæt.
  Der er masser af os ‘bønder’ herude på den tolvte kartoffelrække, der følger nøje med i hvad der sker inde i byerne, og gør os vores helt egne tanker om tingene.
  Jeg tror Hr. Overgaard ville blive dybt rystet, hvis han vidste hvor forsvindende en lille del af de tanker, der indeholder bare antydningen af begreber som ‘multikultur’ og ‘inklusivitet’.

  Kommentar by Kimski — 1. maj 2019 @ 01:57

 13. “Muddi Atout, Yousef Samrawi, Omar Danic, Okan, Bilal, Arman Hasani ….”

  Nå, ok, jeg troede det var en fodboldkamp i Danmark …

  Kommentar by HN3 — 1. maj 2019 @ 02:20

 14. Josefsen, huh?
  Endnu en redeskidende suicidalsmovs?
  HørhérJosef; vi gider dem ikke mere. De skal slet ikke være her. Uanaet hvor ranke de er i ryggen.
  Josef, gør os en kæmpe tjeneste:
  Tag med dem hjem til sandkassen.
  Og. Jan Mathiesen, red på grisen, over isen…
  Er blot endnu et affaldsprodukt fra den høj Røde Pølsefabrik.
  Går du i selvmordstanker Jan?
  Du véd godt, du er først i kranerne?

  Kommentar by Knights Templar — 1. maj 2019 @ 03:18

 15. Lyder som en “Sigmund”; afreagering efter en hel dags provokationer.

  Kommentar by DavidK — 1. maj 2019 @ 05:30

 16. Hvordan er det kommet så vidt, at KOMMUNISME OG LANDSFORRÆDERI er blevet noget almindeligt og normalt? Er blevet noget som udøverne af disse forbryderiske holdninger er stolte af og praler med? Hvordan er vi dog kommet dertil, at de fleste ministre, politikere og journalister går ind for Danmarks afrikanisering/ islamisering/ udslettelse og for danskernes fordrivelse/ udskiftning/ udrensning og ødelæggelse.

  Det er jo så rablende skingrende sindssygt og ondskabsfuldt, at det var fuldstændig utænkeligt for få årtier siden.

  I Sverige startede det med kvindernes stemmeret og “frigørelse”, iflg. mange deprimerede iagttagere af Sveriges deroute og frie fald ned i en barbarisk og bundløs afgrund. Lige siden politik-kvinderne/ligestillings-fanatikerne, feministerne/ pladderhumanisterne fik magten, har de misbrugt den til egne egoistiske, mandsfjendske, familiefjendske og landsskadelige formål. Der synes ikke at være noget mere forvirret, tankeløst og kortsynet end svenske fascist-feminister.

  De svenske mænd har været alt for naive, godtroende og kvindeleflende siden 197o. Og så har de været alt for nemme ofre for partiernes og mediernes propaganda om at feminisering var lig med retfærdighed/ godhed/ klogskab og om at Sverige skulle redde verden og gøre sig selv til en “humanistisk stormagt”. I stedet er Sverige blevet til en jungle, et hønsehus, en galeanstalt, en slagmark, et rædselskabinet.

  I politik findes der også enkelte fornuftige kvinder. Eva Selsing og Pernille Vermund fra NB er eksempler. Men flertallet af håbløse politik-kvinder har været en katastrofe for Sverige.

  Det er lidt det samme i Frankrig hvor kirkerne, husene, skolerne, firmaerne og bilerne nu brændes ned på stribe, efter at kommunisten frau Merkel og hendes medsammensvorne i EU har fået deres vilje mht. masseindvandring fra afrikanske og arabiske lande. Og værre bliver det, for EUs topbureaukrater ønsker nu at opløse og nedbryde nationalstaterne og deres demokratier.

  Vi lever i vanvittige tider.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 1. maj 2019 @ 05:52

 17. PS: Også i Danmark er utallige mænd, familier og børn blevet gjort til retsløse tabere, efter at de røde feminist-fascister satte sig på familie-, skilsmisse- og børneværns bureaukratierne. Danmarks familiepolitik er så kommunistisk, pil- og plumrådden og at vi er ovre i noget utroligt, fantastisk og næsten ubeskriveligt.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 1. maj 2019 @ 06:06

 18. Mon ikke der er en bekymringssamtale på vej til en skoleinspektør der i Nr.Snede. Inspektøren har jo åbenbart forsømt den røde sindelagskontrol. Det ser ud til, at der ved en fejl er sluppet selvstændigt tænkende drenge igennem, som er i stand til at erkende tingenes tilstand og konkludere sig frem til problemets rod.

  Kommentar by Lider af danskhed — 1. maj 2019 @ 06:07

 19. Røde dhimmi-Henning må straks henvende sig til Jihad-Jeppe, så de formastelige forældre kan blive indberettet til kommunen…

  Kommentar by Revisoren — 1. maj 2019 @ 06:48

 20. OT
  På JP har de et billede fra Rodney King-urolighederne i 1992. Overskriften er “Blabla raceuroligheder blabla”. Det må dermed siges, at 1992 nu tilhører historien – i dagens verden findes der nemlig ikke “raceuroligheder”.

  Kommentar by Erling — 1. maj 2019 @ 07:07

 21. ALEXANDER BEAUMONT — 1. maj 2019 @ 05:52

  Hvordan er det kommet så vidt, at KOMMUNISME OG LANDSFORRÆDERI er blevet noget almindeligt og normalt?

  Det er simpelthen en fortsættelse af noget der allerede var i gang før og ved sidste besættelses overgivelse 9. april 1940. Det er som sådan intet nyt. Frihedskæmperne VAR DE FÅ.
  Invasionsstyrkers medvirkere er stadig mange.
  De vil blive udslettet.
  Danmark leve.

  Kommentar by Peter Buch — 1. maj 2019 @ 07:36

 22. I det mindste blev de kun “angrebet” med sang.
  Normen i serierne er at det altid ender med at en af de hvide får en på låget. Drengestreger.

  Kommentar by Hagmann — 1. maj 2019 @ 08:23

 23. Islam ud af Danmark, så sangen var fin.

  Henning Josefsen Overgaard skulle konvertere til møgdyrenes religion.
  Sådan en nar.

  Kommentar by Sindsro — 1. maj 2019 @ 09:10

 24. Der er mange der lystent sutter røv på Mustafa

  Kommentar by Hul igennem? — 1. maj 2019 @ 09:19

 25. Men de vil føle sig lidt alene med færre og færre røvsuttere, når det går op for dem, at flertallet af danskere hader islamister- så nyd smagen af lort!

  Kommentar by Hul igennem? — 1. maj 2019 @ 09:21

 26. Jeg tror desværre der skydes over målet her, måske er det bare et faktum, at rød er en flok extremt underudviklede små børn, som gør oprør mod far, den danske stat. Uden tanke eller logik, med tillærte sætninger fra commiecamp,en. Dejligt bare at skrige nede ved børnebordet, uden ansvar, alt er sjovt,, men invasionen er en oliesort edderkop, der langsomt wheeler dem ind, styrer dem sindigt rundt og er der noget invasionen elsker, så er det grusom børnemishandling, at ødelægge de små hjerner, uanset alder.. Invasionen er svinenes svin..

  Kommentar by Gaflen — 1. maj 2019 @ 09:26

 27. 1 maj, nedtælling til den store danske kz lejr under Allahns voldsparadis fejres.. I druk og drugs, døden er fed.. I hjerne som i hjerte. Rød sidder fast i en fortid, som forlængst er død. Invasionen lurer i buskene, invasionen elsker døden som en nøgen storbarmet skønhed, derfor kan de selv være grimme og klamme, uden dårlig samvittighed. Snart skal de op til deres elskede paradis, og alle andre skal med .. Blot for at finde.. Ingenting! Deres brøl af erkendelse af egen stupiditet vil være så voldsomt, at det er helt hvidt og lydløst.. Grædelig 1.maj

  Kommentar by Gaflen — 1. maj 2019 @ 09:41

 28. https://jyllands-posten.dk/international/ECE11350481/naesten-150000-har-mistet-livet-i-islamistiske-angreb/

  Derfor skal muslimerne ud af landet…allesammen!!!

  Kommentar by Black Watch — 1. maj 2019 @ 10:09

 29. Betonkommunisten, den afdankede KAP’er og hashomtågede landsforræders milliongage er sikret trods DFs defacto lukning af Radio24lyv.

  Direktør Jørgen Ramskov forlader Radio24lyv og bliver direktør i Producentforeningen.

  Det skriver han i en e-mail til stationens ansatte, som B.T. er kommet i besiddelse af, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 1. maj 2019 @ 10:12

 30. MED STATSMEDISTEREN, Papkassen, Ødslegaard, Pia Dyr og de øvrige overfascister fra de socialistiske partier i spidsen, er Danmark på vej ned i en dyb, sort, pervers og islamistisk afgrund.

  Hos Snaphanen mv. kan man læse om politikere og journalister der er himmelråbende uvidende og naive overfor ISIS og mange andre muslimske/islamistiske grupper, organisationer og foretagender, som har en klar fælles strategi om at nedkæmpe, erobre, udnytte, underkue, terrorisere og overtage de europæiske lande.

  Det er venligt at tale om uvidenhed og naivitet, for hvordan kan Merkel, Lars Ulykke, Jelved, Zenia og journalisterne efter mange års advarsler være uvidende om at islamismen er dødsensfarlig og ligeså slem og morderisk-blodtørstig som nazismen og kommunismen? To djævelske ideologier som tilsammen har statsterror og op mod 2OO millioner mord på uskyldige på samvittigheden.

  Som Churchill sagde: islamisme i en mand er værre end hundegalskab i en hund!

  Ligesom Sverige føres Danmark af fascister mod kaos, bankerot, gigantisk kriminalitet, velfærdskollaps og folkemord. Det klogeste vælgerne kan gøre er at sætte nye partier og folk ind på tinge.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 1. maj 2019 @ 10:38

 31. OT: “I en portrætbog, der næsten er en loyal partihistorie, får Mette Frederiksen justeret sin fortid og iscenesat en fremtid som statsminister”
  https://jyllands-posten.dk/premium/kultur/anmeldelser/litteratur/ECE11345663/i-en-portraetbog-der-naesten-er-en-loyal-partihistorie-faar-mette-frederiksen-justeret-sin-fortid-og-iscenesat-en-fremtid-som-statsminister/

  Spin eller ej, for mig vil hun aldrig være andet end skrigeskinken der som nyvalgt stillede sig op på folketingets talerstol, og forlangte en lov der ville medføre bøde eller hæfte, hvis den danske mand stod op og tissede på offentlige toiletter.
  Er der noget at sige til, at de gemte hende væk fra offentligheden i et par år oppe på Borgen, efter at danskerne var holdt op med at græde af grin over forslaget?

  Jeg har en 100-las der siger hun ikke har glemt ydmygelsen, og at vi nok skal se den idé blive luftet igen, >HVIS< hun vinder valget.

  Kommentar by Kimski — 1. maj 2019 @ 10:41

 32. #16
  Og TV2 har fået endnu en ny kvindelig direktrice. Uuuurrgh.
  Det bli’r i “familien”. 1/2-del til tidl. Sportschef Morten Stig Christensen.
  På den måde MINDER TV2 også om de brune:
  Den helt store fætter-kusine fest.

  Kommentar by Knights Templar — 1. maj 2019 @ 10:44

 33. Josefsen er lisså brun på tungen, som Mustafa er i røvetten.
  PROSIT MAHLZEIT!

  Kommentar by Knights Templar — 1. maj 2019 @ 10:52

 34. Free Speech Blog dokumenterer, at konfirmanden Jesper Petersen fra Socialdemokratiet (tidligere SF) sidestiller afbrænding af en Koran med afbrænding af Grundloven.

  Logik ifølge Socialdemokratiet:

  Koranen = Grundloven

  Kommentar by Revisoren — 1. maj 2019 @ 11:16

 35. Lusine Djanyan and Alexey Knedlyakovsky, two members of the Russian protest group Pussy Riot, have been granted asylum in Sweden, public broadcaster SVT reported.
  The two activists, parents of two children, initially filed an asylum claim in 2017 citing harassment death threats and fearing arrest if they were forced to return to Moscow. Their claim was denied by Sweden’s immigration office, but they appealed the ruling.
  “I am very happy that my children will be able to grow up in security, in particular in view of what has been going on [in Russia],” Djanyan told SVT after their asylum appeal was approved.

  De sindssyge fisseletter bliver noget overrasket over sikkerhedsniveauet i Sverige, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 1. maj 2019 @ 11:47

 36. Tror også Vlad har mere styr på sagerne i dén henseende.
  Sindssyge “kvinde””mennesker”

  Kommentar by Knights Templar — 1. maj 2019 @ 12:00

 37. “24syv morgen” talte med repræsentanter for begge klubber i morges. Hør podcasten 01.05.19 interviewet starter ca. 00:19:30.
  Studieværterne havde tydeligvis sat sig for at afsige en racismedom, uheldigvis for dem fik de fat i en voksen fra Nørre Snede…

  Kommentar by Lider af danskhed — 1. maj 2019 @ 12:54

 38. Fedt lad os få nogle flere Paludan slagsange!

  Kommentar by Winged Hussar — 1. maj 2019 @ 13:30

 39. At nogen stadig stemmer rødt i dagens Danmark, er både sørgeligt og beskæmmende uintelligent, al den muslimske kulturberigelse taget i betragtning. Hvordan kan man gøre det, uden at tænke på ens egne børns fremtid, det er komplet idioti at være så autoritetstro. Mennesker har det med at falde for politiske talere, som nu her 1. maj, vi tror et eller andet sted de fortjener respekt og lytten til. Det er et psykologisk spil der påvirker underbevidstheden, når det politiske establishment taler, det driver desværre oftest et folk i ulykke og undergang. Når f.eks. de røde taler, så hører lytteren det man vil høre og det politikeren vil have man hører. Paroler og propaganda, hvor er folk dog nemme at overvinde med tom snak.

  Kommentar by LarsB — 1. maj 2019 @ 15:24

 40. Al ære til gutterne i Nørre Snede!

  Kommentar by M.S. Carstens — 1. maj 2019 @ 16:02

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper