1. maj 2019

Adam Holm: Paludan er ikke nazist/fascist, men ‘en logisk fortsættelse af DF’s ‘antimuslimske ytringer’

Jeg kan kun beklage, at en stor del af Uriasposten i disse uger omhandler Paludan og Stram Kurs. For en højreorienteret mediekritisk blog er det Trump/Brexit-debatten faktor fem, og alt det få dage før årets folketingsvalg. Der er virkelig mange reaktioner der kunne blogger hver eneste dag.

Tidligere Deadline-vært Adam Holm skrev ph.d. om højreradikalisme i mellemkrigsårene, og har forstået at Stram Kurs ikke just er Hitlers arvefølger. Han kunne have kørt rødgardisternes ‘utraditionel naziist’-etikette, men vælger istedet at bruge Paludan til at sværte Dansk Folkeparti med. Det værste er sådan set, at Holm erkender problemets natur, men alligevel dedikerer klumme efter klumme til kampen mod enhver form for konkret løsning.

Set hos Altinget – Adam Holm: Der er ingen synderlig forskel på Rasmus Paludan og Martin Henriksen.

“Han er ikke stueren efter standarden i den kulturradikale salon…

Det er ikke mærkeligt, at de historiske paralleller fra en brun fortid i 1930’erne bliver støvet af. Men trods det optrukne Hitler-kort er Paludan ikke nazist; han siger, at jøder tilhører det i hans øjne forjættede folk, danskerne. Det er i klokkeklar modstrid med nazismens ideologi. Paludan er heller ikke fascist; han har ingen militant bevægelse i ryggen, og han taler ikke henført om historisk revanchisme og korporativisme.

Paludan er i det hele taget ikke noget, vi ikke har set og hørt i de sidste 15 år. Han udtrykker sig blot stærkere og langt mere provokerende end andre med et lignende ståsted.

… inden dæmoniseringen går for vidt, et enkelt spørgsmål: Er der nogen synderlig forskel mellem mange af de udfald imod muslimer og islam, vi har hørt fra for eksempel Pia Kjærsgaard, Martin Henriksen, Søren Krarup og afdøde Mogens Camre og de artigheder, der vælter ud af Paludan? Jeg synes det ikke. Jo, sidstnævnte er mere vulgær, men meningen er den samme. …

Paludan er ikke en parentes, men en logisk fortsættelse af en lang linje af islamofobiske og antimuslimske ytringer, som længe har lydt fra Rigets øverste talerstol.

Det egentlig triste er, at vi spiller forargede. Og det måske allermest triste er, at vi skal mindes om de fejlslagne sider ved integrationen af folk som Paludan, Vermund og andre danskhedsideologer, der tænker i eksklusion, folkestammer og rød-hvid romantik.

Hvem kan tale overbevisende om sammenhængskraft for flere kulturer og etniciteter uden at lyde som et levn fra 1980’erne? Dét er tidens store samfundsmæssige udfordring.”

(Rasmus Paludan med kalot foran venstreradikal højborg, Nørrebro, 25. februar 2017)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/100881/trackback

36 Comments »

 1. Suicidalsmovsen og hans meningsfæller forholder sig ikke til den egentlige problemstilling. Og har aldrig gjort det.
  Tryk avler modtryk.
  I takt med at trykket er steget voldsomt. Er modtrykket steget tilsvarende.
  Selv den skikkeligste labrador bider fra sig, hvis den plages længe nok.
  Når I peger på Paludan. Tjek så lige de 3 fingre, der peger tilbage på Jer selv.
  Der skulle være grebet fat om nælden for årtier siden.
  Den mulighed forpassede I.
  Og nu ligger i som I har redt.
  Ph.d. står i øvrigt for:
  Pissehamrende defekt
  O.T.
  Er kommet noget i tvivl om hvor jeg skal lægge mit lod.
  NB eller SK.
  Med sidstnævnte tror jeg der er mindre risiko for et DF endeligt.
  Det kræver blot at han får et jordskred a la Mogges. Hvis det virkelig skal batte noget.
  SD sporene fra dysfunktionelle Sverigstan skræmmer.

  Kommentar by Knights Templar — 1. maj 2019 @ 12:17

 2. “Gal? Nej. Helt normal”, skriver Adam Holm om Paludan. Det det er Adam Holm og hans ligesindede, der er de gale. Oh! Hvad skal det dog ende med? Evig bortsvandt Dannevang. – De røvhuller.

  Kommentar by Glenn Madsen — 1. maj 2019 @ 12:42

 3. Ja Ja Adam, du har som sædvanligt ikke forstået en skid!

  Rasmus Paludan , og DF for den sags skyld, er et resultat af forhenværende regeringers hovedløse indvandring især fra islamiske lande.

  Kommentar by Santor — 1. maj 2019 @ 12:42

 4. Når folk forlader DR, kan deres egentlige sindelag springe ud i fuldt flor. Holm er altå en af de ret få, som har lagt lidt bånd på sig selv ved at være ansat i public service. Det tjener ham trods alt til lidt ære, for nu ser vi den rigtige Adam Holm for os.

  Kommentar by Snaphanen — 1. maj 2019 @ 12:45

 5. Adam Holm er mediernes nye orakel. Der er dog ikke noget som helst originalt i hans tanker. Det er bare kulturradikal efterplapren.

  Nej, der er ikke nogen synderlig forskel på Paludans ideologi og det som vi har hørt før fra Folketingets talerstol. Paludan er bare mere modig og forstår at trænge igennem i medierne. Han er islamofob. Ja, og med god grund, når man ser sig om i verden. Hvad får de kulturradikale romantikere til at tro at kultursammenstødet vil udvikle sig anderledes fredeligt i Danmark end ude i verden. Tør Adam Holm gå rundt på Nørrebro med sin kalot? Det gør han nok ikke, men finder han det rimeligt at en u-dansk, fjendtlig kultur har taget magten på Nørrebro og skal bestemme hvem der må færdes der? Er det ikke en protestaktion værd?

  Når det kommer til stykket, er det mangfoldigheds-romantikerne på centrum-venstre fløjen der er de mest islamofobiske. De er rystende angste for at provokere vores nye besættelsesmagt. Eller at andre skal gøre det.

  Kommentar by Anonym — 1. maj 2019 @ 12:55

 6. Jeg har aldrig helt fattet Adam Holm, kender ham fra KUA, umiddelbart intelligent fætter. Han identificerer sig entydigt som jøde, bar bl.a. en israelsk trøje, da Danmark spillede fodboldlandskamp imod Israel … men mon han ønsker det samme for Israel, som han tilsyneladende ønsker for Danmark (islamisering og muslimsk-masseindvandring)? Nå nej …

  Kommentar by Migranter gider ikke telte — 1. maj 2019 @ 12:59

 7. #5: Typisk jødisk dobbeltstandarder. Danmark er dybest set ikke Adams land. Derfor han ligeglad med vores fremtid og skæbne.

  Kommentar by Margrethe — 1. maj 2019 @ 13:18

 8. Ak ja, så kender vi de “mangfoldige og tolerante” igen.

  Flere medier skriver, at en stor gruppe af voldspsykopater fra AFA har angrebet et møde arrangeret af VU og LAU på Israels Plads i København, så politiet har trukket stavene.

  Mon Pelle “AFA” Dragsted er stolt?

  Kommentar by Revisoren — 1. maj 2019 @ 13:37

 9. I den ÅNDSFORMØRKEDE SINDSSYGE politiske og journalistiske verden er alt og alle som ikke går ind for kommunistisk eller radikal politik, nogle landsbytosser, nogle afskyelige racister, nogle uoplyste kældermennesker og svinehunde.

  Men sandheden er nærmere at politikernes og journalisternes modstandere er de danskere som har modstået og gennemskuet de løgne- og hetzkampagner som befolkningen i årtier er blevet bombarderet med, fra DR, TV 1-2, Pollertiken og alle de andre papiraviser. De danskere som er modstandere af invasion, afrikanisering, islamisering, EU og Marokko-traktaten er de danskere som har bevaret den fornuft og moral og det overblik som ethvert land og samfund har brug for, hvis civilisation foretrækkes frem for barbari.

  Inde i mafia-, vampyr- og tosseborgen, og inde i redaktionslokalerne, foretrækker man de former for politik som nedbryder og afskaffer ytringsfriheden, folkestyret, familieværdierne, folkehjemmet/ fædrelandet og det danske folks kultur, velfærd og fremtidsmuligheder.

  Det er derfor der er et modsætningsforhold mellem ærlige, ordentlige og fremsynede danskere, og så den røde og forræderiske 5. kolonne som de gamle partier og medier har udviklet sig til. De forlanger at vi danskere skal lade os plyndre, tyrannisere og udrydde, og bliver tøsefornærmede når vi siger fra overfor deres organiserede idioti og ondskab.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 1. maj 2019 @ 13:38

 10. Har læst lidt af Pernille Skippers 1.maj tale.
  Jeg græmmes, som Søren Brun sagde i Radiserne.

  Kommentar by k.m. — 1. maj 2019 @ 13:42

 11. https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/article7614768.ece

  Kommentar by p — 1. maj 2019 @ 13:45

 12. Du kommer nok til at sætte lidt mere plads af til stram kurs i dag kim møller, ANTIFA har lige fået knippelsuppe af politiet på nørrebro og er nu på vej i fælledparken godt oppe at køre, hvor stram kurs demonstrerer kl 14-21..

  Der var iøvrigt en interessant oplysning i eb/bt om at venstre og liberal ungdom tilsyneladende holdt en moddemonstration imod ANTIFA, måske er det starten på “paludan-effekten” der vækker de andre partier og tvinger dem til at markere sig værdipolitisk? Man kan kun håbe på det.

  Kommentar by Per — 1. maj 2019 @ 13:52

 13. Mon ikke det er svært for den lille yndige ejendomsspekulant Pernille Skipper, at stavre rundt i pløret i Fælledparken i sine fine Louboutin-stiletter?

  Kommentar by Revisoren — 1. maj 2019 @ 13:53

 14. Hvad mon Lille Lars fra Græsted siger til, at hans små lærlinge i VU nu bliver angrebet af selvsamme voldspsykopater fra AFA, der forleden angreb hædersmanden Paludan?

  Er du stadig “trist” Lars?

  Kommentar by Revisoren — 1. maj 2019 @ 13:57

 15. En historiker burde vide at muslimer var del af Waffen-SS. Fornemmelsen for Holms definition af ideologi; “danskhedsideologer”? Kan danskhed være en ideologi? Manden dæmoniserer vist. Han tror han er fritænker.

  Kommentar by Moth — 1. maj 2019 @ 14:05

 16. Hykleriet når nye højder:

  Uwe Max Jensen dokumenterer på sin blog, at der er blevet opstillet ekstra koranklodser ved Fælledparken.

  Selv de “rummelige og tolerante” på venstrefløjen må beskytte sig mod angreb fra de stakkels forfulgte muhammedanere…

  Kommentar by Revisoren — 1. maj 2019 @ 14:07

 17. Alt dette yak yak,saa i det mindste proeve paa at laese haddit ,sharia, bare en smule ,men det er sgu osse for svaert, totalt uforstaaeligt

  Kommentar by dunk — 1. maj 2019 @ 14:09

 18. Adam Holm er citeret for at skrive:

  “Hvem kan tale overbevisende om sammenhængskraft for flere kulturer og etniciteter uden at lyde som et levn fra 1980’erne?”

  Hvorfor ikke erkende, at den multikulturelle og -etniske ideologi har lidt skibbrud? Som den kommunistiske ideologi før den?

  Tilbage i tiden, når nogen spurgte kommunister, om de kunne nævne et land, hvor kommunismen fungerede, så nævnte de diktaturerne Jugoslavien og Albanien. Cuba, hvis de var orienterede mod Sydamerika. Der var vist også en kommune i Kina, hvor det hævdedes at gå godt.

  Man rystede på hovedet af dem. Kommunismen fungerede i praksis aldrig.

  Det samme spørgsmål kan man stille i dag mht. multikultur.

  Er der et land i verden, hvor multikultur i sameksistens med islam fungerer?

  Sri Lanka?

  Nej. Muslimerne laver ballade i alle samfund, de migrerer til.

  Vil man have sammenhængskraft, kræver det monokultur.

  Hvis man siger det højt, holder multikulturalisterne sig for ørerne. End ikke muslimernes bomber kan få de hardcore ideologer til at ændre mening.

  Gad vide, hvornår multikulturalisternes berlinmur falder og nationerne vender tilbage til deres oprindelige kulturelt homogene befolkningssammensætning?

  Kommentar by np — 1. maj 2019 @ 14:10

 19. Adam Holm: “Tal om den fejlslagne integration!”

  Også Adam Holm: “Hvis du taler om den fejlslagne integration er du en farlig og umoralsk islamofob!”

  Hmmm …

  Kommentar by HN3 — 1. maj 2019 @ 14:28

 20. https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/article7614768.ece

  Lige nu

  Kommentar by p — 1. maj 2019 @ 14:32

 21. Det der chokere mig mest er Adam Holm og andre Islamapologer, som totalt afstumpet og enøjet blindt vender blikket væk fra Islam, som i sin ideologi virkeligt er det der minder mest om Nazismen. En – usekulær diktatorreligion (med et Profetfører ideal)- sig mig hvad bilder de dem ind totalt at ingogere alt den terror, undertrykkelse, og krig Islam medfører? Hvad Terror angår, så har både Glistrup og Helle Merete Brix advaret, og fået fuldstændig ret i Deres advarsler. Jeg kunne blive ved og ved og ved og ved med et ocean af eksembler og beviser, og fremsætte årsagen i den Islamiske ideologi, men totalt blinde ingorenter, som pædagogisk er udenfor virkelighedens rækkevide, og som hellere vil moralisere ud fra et kviksandsgrundlag, og som hellere vil klynge sig til det kulturradikale ideal end til virkeligheden, og gudhjælpene vil lave etik og moral ud fra det, kan man jo ikke andet end at foragte. Prøv at find og læs både hvad Karl Marx og Winston Churchill mente og Islam eller muhammedanismen, som man logisk kaldte det dengang. Hitler beundrede Islam ifølge Albert Speers erindringer (Ud over at han havde Jerusalems stormufti boende som protege) cirka citat fra hukommelsen, men find det selv…kan findes på DDF,s hjemmeside “Ulykken for os tyskere er at vi har den forkerte religion. Muhammedanismens selvopofrelse ville passe bedre til os end kristendommens slappe tolerance”. Rasmus Paludan er en frihedskæmper, imens Adam Holm blot lefler for det totalitærer totalt samvittighedsløst overfor eftertiden. Skam for dette subjekt.
  Støt SIAD. God 1 maj. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 1. maj 2019 @ 14:38

 22. At man efter fire årtiers fejlslagne fremmed problem, stadig hiver i tusindvis af fejlslagne muslimer til Danmark – en dødvægt – det kan man kun klandre de såkaldte politikere for.
  Havde de sat sig ind i problemet islam, og kigget på andre lande, hvor de altid voldsparate og krænkelsessyge muslimer har slået sig ned, så havde vi ikke haft de problemer i Danmark som vi har.

  Når man ser hvordan muslimer behandler kristne mindretal, så er det paradoksalt, at man hiver muslimer til et kristent land, hvor man påberåber sig særbehandling og respekt. Kun en religion der også er politisk, kræver og kræver hensyn og særbehandling, og som agerer som en femte kolonne.

  At en Rasmus Paludan træder frem, og siger det han siger, det er jo bare en opsumering af kendsgerninger, men gutmenschen og vores forræderiske politikere er forargede. Hvorfor blive forargede over at få sandheden om denne taber religion, der kun kan nedbryde og ødelægge, og ikke skabe eller opbygge.

  Hvordan kan man kræve respekt, når man tænker på hvor mange mennesker der er blevet dræbt siden 2001, udført af islams hjernedøde disciple:

  Siden 2001:
  2002: 667 muslimske angreb i 23 lande, 3.149 dræbt + 6.055 sårede.
  2003: 870 muslimske angreb i 33 lande, 3.279 dræbt + 6.706 sårede.
  2004: 1.115 muslimske angreb i 37 lande, 7.109 dræbt + 14.558 sårede.
  2005: 1.863 muslimske angreb i 38 lande, 7.648 dræbt + 12.864 sårede.
  2006: 2.778 muslimske angreb i 42 lande, 15.225 dræbte + 19.484 sårede.
  2007: 3.096 muslimske angreb i 45 lande, 20.495 dræbt + 27.317 sårede.
  2008: 2.207 muslimske angreb i 42 lande, 10.717 dræbt + 17.803 sårede.
  2009: 2.131 muslimske angreb i 40 lande, 9.172 dræbte + 18.612 sårede.
  2010: 2.034 muslimske angreb i 48 lande, 9.258 dræbte + 17.462 sårede.
  2011: 1.997 muslimske angreb i 57 lande, 9.097 dræbte + 16.926 sårede.
  2012: 2.484 muslimske angreb i 58 lande, 11.557 dræbte + 20.272 sårede.
  2013: 2.833 muslimske angreb i 48 lande, 16.797 dræbte + 29.596 sårede.
  2014: 3.008 muslimske angreb i 55 lande, 32.845 dræbte + 27.530 sårede.
  2015: 2.890 muslimske angreb i 53 lande, 27.641 dræbte + 26.169 sårede.
  2016: 2.498 muslimske angreb i 59 lande, 21.413 dræbte + 26.730 sårede.
  2017: 2.045 muslimske angreb i 61 lande, 16.387 dræbte + 14.362 sårede.
  2018: 1.980 muslimske angreb i 55 lande, 11.777 dræbte + 11.483 sårede.
  I alt: 36.496 angreb, 233.566 dræbte + 296.126 sårede
  (
  https://thereligionofpeace.com/attacks/attacks.aspx?=2002).

  Hvis man vil Danmarks bedste, så bør man som patriotisk dansker, slå sig sammen i aktionsgrupper, så man kan stå klar når kampen træder ind i den afgørende fase, mellem og os.

  Kommentar by der Adler — 1. maj 2019 @ 15:28

 23. Hvorfor har han en kalot? Jeg mente at høre at han ikke er J (men vidste ikke om jeg skulle tro det)?

  Kommentar by Michael Laudahn — 1. maj 2019 @ 15:40

 24. Den voldsdømte Pelle Dragsted?

  Kommentar by Hul igennem? — 1. maj 2019 @ 15:46

 25. “Han er ikke stueren efter standarden i den kulturradikale salon…”

  They NEVER fucking learn.

  Kommentar by Quark — 1. maj 2019 @ 15:58

 26. Du skal skam ikke beklage at bloggen handler om RP, Kim. Du gør alle en tjeneste ved at følge sagen – medierne skal ikke have lov at tale uimodsagt her!

  Kommentar by Quark — 1. maj 2019 @ 16:00

 27. Enig Adler 15:28. Hvordan forklarer muslimers 36.496 angreb, 233.566 dræbte + 296.126 sårede?
  Hvordan forklarer han muslimers mord, voldtægter, overfald og røverier i Danmark?
  Hvordan forklarer han, at muslimerne er rejst mange tusine kilometer herop gennem mange lande, for at leve af sociale ydelser i Danmark og benytte den gratis sundheds- uddannelses og øvrige gratis offentlige service?
  Hvordan forklarer han at de ikke drog til de stenrige arabiske muslimske lande?
  Hvordan kan han være imod dem, der ønsker at stoppe islamiseringen af Danmark? Dem der har ret til landet, fordi deres familier altid har boet i Danmark og har været danskere i mere end 1000 år?
  Jeg har aldrig hørt ham forklare det.

  Kommentar by A-mad — 1. maj 2019 @ 16:22

 28. Enig Adler 15:28. Hvordan forklarer Adam Holm den muslimske terror siden 2001, der har medført 36.496 angreb, 233.566 dræbte + 296.126 sårede?

  Kommentar by A-mad — 1. maj 2019 @ 16:26

 29. Ikke kun holdningen til jøder er stik modsat mellem Paludan og nazister. Også i spørgsmålet om bekæmpelsen af besættelsesmagten var nazisterne 1940-43 beundrende over for de øvrige partiers samarbejde med tyskerne, selv om nazisterne ikke fik lov at komme med i regeringen. Stram Kurs ville jo have placeret sig som Dansk Samling under krigen som et af de få partier direkte modstandere af samarbejdspolitikken, som i nutiden kan oversættes til integrationspolitikken inden det påståede paradigmeskifte.

  Et punkt hvor Stram Kurs minder om nazisterne er dagsordnen om lob og orden. Rasmus Paludans beskæftigelse som advokat fornægter sig ikke ved hans nidkærhed om at loven respekteres. Derfor er det eksempelvis ikke til at finde noget grundlovsstridigt i hans forslag trods mediepåstande støttet af Jacob Mchangama om det modsatte. Grundlovens §70 kan ikke tolkes som at man ikke må diskriminere efter hvilket geografisk sted folk har deres oprindelse.

  Et andet påstået lovbrud Paludan er blevet beskyldt for er at undlade at give stillere 7 dages ventetid, men som det fremgår af bestemmelsen i begendtgørelsen må det være ministeriets opgave at få efterlevet det punkt:

  Stk. 2. Partiet skal registrere støttetilkendegivelsen i den digitale løsning. Når der er forløbet 7 dage fra registreringen, modtager vælgeren en e-mail fra den digitale løsning. E-mailen indeholder et link, der sammen med vælgerens digitale signatur skal benyttes for at få adgang til løsningen.

  Kommentar by perhag — 1. maj 2019 @ 17:34

 30. Adam Holm – en gøgeunge…

  Kommentar by Revisoren — 1. maj 2019 @ 18:39

 31. Rasmus Paludan er nazi-jøde med kalot.

  Kommentar by XXXXX — 1. maj 2019 @ 20:07

 32. 31) :-) :-) :-) :-) :-) :-):-). DR vil nok tage den nyhed seriøs :-) :-) :-) :-) :-). Støt SIAD. God weekend. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 2. maj 2019 @ 07:53

 33. Idag er der høring af pabe om ytringsfriheden og aflysninger.
  Var der politisk bestemt eller politiet, der egenrådige nedlagde forbud.

  Kommentar by p — 2. maj 2019 @ 10:12

 34. En tilfældighed?

  https://ekstrabladet.dk/flash/dkkendte/overraskende-ejer-af-stram-kurs.dk/7617333

  Kommentar by p — 2. maj 2019 @ 11:58

 35. I aftes sad jeg i stille undren og betragtede Jacob Mchangamas hektisk tyggende kæber i en Deadline udsendelse, hvor han skulle kommentere Rasmus Paludans partiprogram. Kæben kværnede op og ned og fem og tilbage, og det blev ved fra først til sidst, både når han sagde noget, og når han tav.

  Jeg kan sagtens forstå, at Jacob Mcgabgama bliver indkaldt som ofte før, når vores enfant terribles planer og deres muligheder for at blive sat i værk diskuteres.

  Men det kommer bag på mig, at denne ellers så cool jurist regredierede til pubertetsoptræden med tyggegummi og tvære bemærkninger og mimik.

  Abdel, som jo er gift og forlovet med DR, men åbenbart ikke fastansat men som homoseksuel urørlig, har opgså dummet sig fælt. Hvis han var dansker, ville han jo vide, at han blot styrker Paludan ved sit “ran” af adressen. Men Abdel er som bekendt ikke dansker.

  Indenfor mindre end et døgn har jeg hørt Paludans politiske program beskrevet som “tyndt” og “underlødigt”, og jeg er enig i begge dele. Men det ændrer ikke ved, at Paludan har tyvstjålet Trumps taktik og foreløbig er blev kendt vidt omkring og er blevet opstillingsberettiget til Folketinget. Det må jo betegnes som en kanonsucces.

  Journalisterne har travlt med at skrive, at det sandelig ikke er deres metoder, der har fremkaldt fænomenet Rasmus Paludan, men det er der vel ingen, der tror på? De fleste politikere er mere afventende.

  Som jeg skrev for et stykke tid siden, minder Paludan mig om Holbergs Jeppe i baronens seng, lige præcis der hvor han begynder at blive farlig. Dvs. der hvor de fornemme herrer pludselig forstår, at der lurer kræfter i den plumpe og forhutlede person, som de gør nar ad.

  Hvis jeg kunne skrive dette med ildrød fed skrift, ville jeg gøre det.

  Kommentar by Atterdag — 2. maj 2019 @ 16:14

 36. # Atterdag

  Jeg så også den pågældende udsendelse, og bemærkede også den ellers så fornuftige Mchangamas besynderlige opførsel.
  Han opførte sig sgu som en sur og tvær teenagetøz, der er idømt stuearrest.

  Husker i øvrigt da han for nogle år siden begyndte at optræde i medierne.
  Her var han altid iført dyre jakkesæt samt lange dreadlocks!

  En dansk Bob Marley…

  Kommentar by Revisoren — 2. maj 2019 @ 19:10

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper